Vaterpolo - vesti

Osvajačima medalja dodeljeni diplomatski pasoši: Uskoro ista privilegija i za vaterpoliste, košarkaše, odbojkašice... (video)

Telegraf pre 17 sati
Osvajači medalja u individualnim sportovima dobili titulu ambasadora dobre volje
Pet srpskih sportista koji su osvojili medalje u Riju u individualnim sportovima, dobilo je diplomatske pasoše Srbije, uključujući i Milicu Mandić, koja je četiri godine ranije u Londonu osvojila zlato. Privilegovane putne... »

Bođošari slave i gruvaju

Dnevnik pre 22 sata
SOMBOR: Neobičnu sklonost ka novotarijama, demonstrirali su gotovo vek i po unazad somborski rekreativci i sportisti.
Tako je ostalo zabeleženo da su prvi u Srbiji počeli organizovano da se bave plivanjem, vaterpolom, atletikom, mačevanjem, tenisom... Da su ovovremeni sportisti dostojni predaka dokazuje i činjenica da su se među prvima uključili... »

Vrnjačka Banja, centar srpskog vaterpola

RTS pre 1 dan
RTS: Vrnjačka Banja, centar srpskog vaterpola
Nacionalni vaterpolo centar, čija je prva faza gradnje završena u Vrnjačkoj Banji, nije bez razloga lociran upravo ovde. Sa organizovanim plivanjem u Banji se počelo pre više od pola veka, a oni najmlađi, koji sada treniraju, nameravaju da produže tradiciju kvalitetnog plivanja i vaterpola u Banji.
Toma Gočanin,osamdesetogodišnjak iz Vrnjačke Banje je prva generacija plivača vaterpolista, koji su igru započeli polovinom prošlog veka. "Po ceo dan smo provodili po bazenu i učenju plivanja, i ostalih igara u vodi", kaže Toma... »

(Video) Ima telo za ligu šampiona: Zgodna vaterpolistkinja tvrdi da je više riba nego čovek

Kurir pre 2 dana
Erin Krozi tvrdi da je više riba nego čovek. Jednostavno, više vreme provodi u vodi nego na suvom. Trenira vaterpolo i plivanje, voli da surfuje.
Živi u severnom delu Los Anđelesa, a osim sporta voli i da pozira. Ima šta i da pokaže, zbog Autor: Kurir... »

Sin slavnog vaterpoliste, osvajača olimpijske medalje, blago Zemuna

Sportski žurnal pre 2 dana
Naslednik slavnog vaterpoliste Jugoslava Vasovića, Anto, gradi karijeru u Gornjoj Varoši
Da krv nije voda, svedoči i primer Anta Vasovića, napadača Zemuna. Izdanak omladinske škole superligaša sa Banjice, u Ugrinovačku ulicu stigao je poslednjeg dana prelaznog roka. Naslednik nekad sjajnog reprezentativca u... »

Danilo Ikodinović ogorčen: Kretena Čanka bi oslobodili i da je ubio čoveka!

Kurir pre 2 dana
Hajde da vidimo, ako nije kreten (Čanak), neka se otkrije ko je onda. I ko je stavljao pištolj na glavu onom čoveku što je vozio prebijenog?
NOVI SAD - Sram ih bilo. Da sam ja nekoga tako ubio od batina, šta bi bilo?! Sigurno bih otišao 30 dana u pritvor, pa bih posle, verovatno, ne znam, dobio godinu i po zatvora, ako ne i više. Siguran sam u to. Ili da sam ja to... »

Put vaterpolista do prvog olimpijskog zlata sličan kao u Riju

Politika pre 2 dana
Đorđe Perišić i Dejan Dabović posetili, na dan kada je Jugoslavija u Meksiku 1968. pobedila u finalu, „večne kuće” svojih saigrača Mirka Sandića, Zorana Jankovića i Uroša Marovića
Na današnji dan, 1968. u Sijudad Meksiku, naši vaterpolisti su osvojili prvo zlato. I to – olimpijsko. Dvojica iz tog tima – Đorđe Perišić i Dejan Dabović – nastavili su običaj da posete „večne kuće” svojih saigrača koji više... »

Vaterpolista u kućnom pritvoru

Večernje novosti pre 2 dana
Odlukom Višeg suda u Beogradu, bivšem vaterpolisti Miljanu Čoloviću, optuženom za silovanje i pokušaj silovanja, ukinut je pritvor u zamenu za kućni pritvor uz elektronski nadzor
ODLUKOM Višeg suda u Beogradu, bivšem vaterpolisti Miljanu Čoloviću, optuženom za silovanje i pokušaj silovanja, ukinut je pritvor u zamenu za kućni pritvor uz elektronski nadzor, bez mogućnosti da izlazi napolje. On je ranije... »

Suđenje vaterolisti za silovanje: Čolović prebačen iz zatvora u kućni pritvor sa "nanogicom"

Blic pre 3 dana
RTV: Čoloviću ukinut pritvor, dobija nanogicu
Bivšem vaterpolisti Crvene zvezde Miljanu Čoloviću (34), optuženom za silovanje, danas je zatvorski pritvor zamenjen kućnim sa "nanogicom".
Ovo je za "Blic" potvrdio advokat Dragan Palibrk, branilac optuženog Čolovića. Suđenje Čoloviću je krenulo ispočetka nakon što je Apelacioni sud u Beogradu ukinuo presudu kojom je bio osuđen na tri godine zatvora zbog silovanja... »

Bivšem vaterpolisti nanogica zbog silovanja

Alo pre 3 dana
Alo: Bivšem vaterpolisti nanogica zbog silovanja
Viši sud u Beogradu danas je na početku ponovljenog suđenja, ukinuo pritvor bivšem vaterpolisti Crvene zvezde Miljanu Čoloviću (34) i odredio mu kućni pritvor uz elektronski nadzor (nanogicu).
Čoloviću se ponavlja suđenje jer je Apelacioni sud letos ukinuo prvostepenu presudu kojom je bio osuđen na tri godine zatvora zbog silovanja kućne pomoćnice u svom stanu u Belvilu u novembru 2014. godine, dok je bio oslobođen... »

©2016 Netmark d.o.o.