Vojislav Šešelj - vesti

Demostat: Za Aleksandra Vučića 56,2 odsto glasača (VIDEO)

Beta pre 7 minuta
Kandidat vladajuće koalicije za predsednika Srbije Aleksandar Vučić osvojio bi 56,2 odsto glasova da su izbori održani u pretposlednjoj nedelji izborne kampanje, a iza njega bi bio Luka Maksimović sa 9,5 odsto glasova izašlih birača, pokazalo je danas predstavljeno istraživanje Istraživačko -... »

Demostat: Vučić 56,2 odsto, Beli drugi

RTS pre 7 minuta
RTS: Demostat: Vučić 56,2 odsto, Beli drugi
Predsednički kandidat Aleksandar Vučić, prema poslednjem istraživanju "Demostata", uživa podršku 56,2 odsto birača. To se odnosi na one koji su se izjasnili za koga će glasati, rečeno je na predstavljanju rezultata istraživanja, uz napomenu da se oko 18 odsto ispitanih još nije opredelilo.
Prema "Demostatu", a uz projektovanu izlaznost od 57 odsto birača, na drugom mestu bio bi Luka Maksimović, alijas Ljubiša Preletačević Beli, sa 9,5 odsto glasova. Treću poziciju zauzeo je Vuk Jeremić sa 9,3 odsto. Saša Janković... »

Mrka opsovao Šešelja u jutarnjem programu! (VIDEO)

Alo pre 2 sata
Alo: Mrka opsovao Šešelja u jutarnjem programu! (VIDEO)
Počasni predsednik Socijalističke partije Srbije Milutin Mrkonjić žestoko je odreagovao u jutarnjem programu na pomen lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja.
Mrkonjić je bio gost u jutarnjem programu televizije Pink. "Ma neću, gde da ga oteram u pi.ku materinu", rekao je Mrkonjić na pitanje voditelja da li će da sačeka Šešelja, pošto je on sledeći gost, da bi ga... »

Ako hoćete da zaradite na izborima: Ovo su kvote u kladionicama! Evo na koga se isplati uložiti

Kurir pre 2 sata
Procena je da će kandidat vladajuće koalicije u prvom krugu osvojiti 52 odsto glasova, a najveći favorit za drugu poziciju je Saša Janković sa prognoziranih 14,4 odsto glasova
I u finišu kampanje aktuelni premijer Aleksandar Vučić na kladionicama ima ubedljivo najveće šanse da dobije predsedničke izbore, i to već u prvom krugu, a procena je da će osvojiti 52 odsto glasova. Foto: Zorana Jevtić Prema... »

(Video 18+) šok u jutarnjem programu Mrka o Šešelju: Ma teraj ga u...

Kurir pre 3 sata
BEOGRAD - Počasni predsednik Socijalističke partije Srbije Milutin Mrkonjić žestoko je jutros reagovao i na sam pomen imena predsednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja!
Mrkonjić je, naime, gostovanje u jutarnjem programu Pinka iskoristio da istakne političko uverenje da su lider socijalista Ivica Dačić i aktuelni premijer Aleksandar Vučić idealna kombinacija za upravljanje državom, ali i podseti... »

Šešelj delio svoje knjige u centru Beograda

Beta video pre 4 sata
BEOGRAD - U sklopu predizborne kampanje za predstojeće predsedničke izbore, Srpska radikalna stranka je u svim većim gradovima u Srbiji organizovala masovnu podelu knjiga Vojislava Šešelja. Tim povodom, on je u Knez Mihailovoj ulici okupljenim građanima delio i potpisivao knjige, a zatim i održao... »

Šešelj: Ako postanem predsednik dovešću popove da okade zgradu predsedništva

Pravda pre 5 sati
Predsednički kandidat Radikalne stranke Vojislav Šešelj, u intervjuu za Espreso pričao je ko će biti novi predsednik Srbije, šta će prvo uraditi ako bude na tom mestu, koju zemlju će prvo posetiti, zašto za njega govore da nije prava opozicija i da je u dilu sa Vučićem, zašto ga je Nenad Čanak optužio za veleizdaju i pozvao insistucije da pokrenu krivični postupak protiv njega...
Interviju prenosimo u celosti: Lider radikala je rekao ko su prave patriote od kandidata, zašto je siguran da će ući u drugi krug, ko je bio bolji predsednik Srbije Tomislav Nikolić ili Boris Tadić, zašto svi kandidati za... »

Šešelj: Situacija se nije popravila

Danas pre 22 sata
Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, rekao je na mitingu u Nišu da se situacija u Srbiji nije popravila i da je Vlada tako dobra, kao što je premijer Vučić hvali i da je on toliko uspešan, on ne bi želeo da napusti Vladu. Sva vlast je u Vladi jer ona odlučuje o... »

Radikali delili nove knjige Vojislava Šešelja

Beta pre 1 dan
RTS: Šešelj delio svoje knjige građanima u Knez Mihailovoj
Srpska radikalna stranka (SRS) organizovala je danas u svim većim gradovima Srbije podelu novih izdanja knjiga njihovog predsedničkog kandidata Vojislava Šešelja. Šešelj je novinarima ispred nekadašnjeg restorana "Ruski car" u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu kazao da će gradjanima Srbije biti... »

Radikali delili knjige Vojislava Šešelja građanima Subotice

Subotica.com pre 23 sata
Gradski odbor SRS Subotica sproveo je uspešnu akciju podele velikog broja knjiga profesora dr Vojislava Šešelja građanima Subotice, navodi se u saopštenju ove stranke.
Član centralne otadžbinske uprave SRS Nenad Vasiljević izrazio je zadovoljstvo velikim odzivom građana i poručio da svaka kuća u Srbiji treba da ima bar nekoliko istorijskih ili naučnih dela dr Vojislava Šešelja. Najtraženije su... »

©2017 Netmark d.o.o.