Vojislav Šešelj - vesti

Palma: Ana vi ste dama, ništa lično, ali nećemo glasati za vas!

Alo pre 1 sat
Alo: Palma: Ana vi ste dama, ništa lično, ali nećemo glasati za vas!
U Skupštini Srbije oko 20 časova završena je sednica na kojoj su poslanici raspravljali o izboru nove vlade. Nastavak rasprave najavljen je za sutra.
Nakon izlaganja ekspozea mandatarke za sastav nove vlade Ane Brnabić, poslanici su počeli raspravu o izboru nove vlade. Sednica je traja do 20 časova, a njen nastavak očekuje se sutra. Gojkovićeva je ranije rekla da očekuje da... »

Ekspoze Ane Brnabić

Vreme pre 10 sati
"Ulazimo u dinamičan proces digitalizacije, modernizacije i intenzivnog obrazovanja i rada, proces brzog rasta, novih prilika..." Polemika Vojislav Šešelja i Ane Brnabić o tome da li je ona u sukobu interesa zbog toga što je za IT poslove u vladi angažovana firma „Asseco SEE"
"Ulazimo u dinamičan proces digitalizacije, modernizacije i intenzivnog obrazovanja i rada, proces brzog rasta, novih prilika..." Polemika Vojislav Šešelja i Ane Brnabić o tome da li je ona u sukobu interesa zbog toga što je za... »

Na infuziji: Ministar Antić ostaje preko noći u bolnici

BK TV pre 14 sati
Ministar energetike Aleksandar Antić, kome je jutros iznenada pozlilo u Skupštini Srbije, biće zadržan u Urgentnom centru tokom noći zbog komplikacija sa kamenom u bubregu, saznaje "Blic". Antiću je jutros naprasno pozlilo neposredno pre nego što je mandatarka za sastav vlade Ana Brnabić počela sa... »

Šešelj: Vlada Ane Brnabić je neprirodno stanje

Beta pre 19 sati
Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je danas da je vlada Ane Brnabić neprirodno stanje koje ne odgovora normalnim uslovima u parlamentarnim demokratijama i upitao mandatarku da li je u sukobu interesa.  „Kada politička partija ide na izbore podrazumeva se da... »

Šešelj: Firma vašeg brata?; Brnabić: Javila sam Agenciji

B92 pre 21 sat
Posle iznošenja ekspozea mandatarka Ana Brnabić je i odgovarala na pitanja poslanika, posebno na pitanje Vojislava Šešelja.
Šef poslanika SRS u Narodnoj skupštini je tražio odgovor na pitanje da li je mandatarka u sukobu interesa, pošto je kompanija u kojoj je direktor njen brat, dobijala poslove od države, a sve u vezi sa Direkcijom za e-upravu. Ta... »

Prozivka: Šešelj pitao Anu Brnabić da li je zbog bratovljeve firme u sukobu interesa

BK TV pre 20 sati
Mandatarka Ana Brnabić je posle predstavljanja ekspozea odgovarala na pitanja poslanika, a šef radikala Vojislav Šešelj je tražio odgovor da li je u sukobu interesa. Šef poslanika SRS u Narodnoj skupštini Vojislav Šešelj tražio je odgovor na pitanje da li je mandatarka u sukobu interesa, pošto je... »

Brnabić Šešelju: Nisam u sukobu interesa zbog brata

Danas pre 20 sati
Na početku rasprave o novoj vladi u skupštini lider radikala Vojislav Šešelj rekao je da ima podatke o nekim prekršajima koje je mandatarka Ana Brnabić napravila o koje nisu dobili u njenoj biografiji, na šta mu je buduća premijerka odgovorila. “Prekršili ste Uredbu o proizvodnom otpadu. Da li je... »

Šešelj: Brnabić u sukobu interesa, Mandatarka: Prijavila sam Agenciji

Insajder pre 20 sati
Predsednik SRS Vojislav Šešelj pitao je danas u Skupštini Srbije nakon iznošenja ekspozea mandatarku Anu Brnabić da li je u sukobu interesa budući da je kompanija u kojoj je direktor njen brat, dobijala poslove od države, a sve u vezi sa Direkcijom za e-upravu.
Ta direkcija je, tvrdi Šešelj, izmenama i dopunama Zakona o ministarstvima stavljena u nadležnost premijera, dok je u prethodnom periodu bila deo Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu, na čijem čelu je bila... »

Antiću pozlilo zbog kamena u bubregu

Dnevnik pre 21 sat
B92: "Kasnimo jer je pozlilo jednom kandidatu za ministra"
Sednica Skupštine Srbije o izboru vlade počela je sa zakašnjenjem, jer je Aleksandru Antiću, jednom od kandidata za ministra pozlilo.
„Antić nije ugrožen, ali trpi jake bolove jer mu je krenuo kamen iz bubrega, i sada prima terapiju u Kliničkom centru“, rečeno je Tanjugu u Socijalističkoj partiji Srbije. Antić prima infuziju i lekove protiv bolova, a večeras... »

Antiću pozlilo, Šešelj se bunio, Brnabićeva izlaže ekspoze

Sputnik pre 23 sata
Sednice Skupštine Srbije nije počela na vreme jer je jednom kandidatu za ministra pozlilo, a šef poslaničke grupe SRS-a Vojislav Šešelj rekao je da je Maja Gojković trebalo da obesti poslanike da sednica opravdano kasni jer je pozlilo ministru Aleksandru Antiću, a ne da to drži u tajnosti.
„Ne radim u žutoj štampi, nisam htela da pravim senzaciju“, rekla je Gojković. Ona je o tome obavestila poslanike posle negodovanja Nemanje Šarovića iz SRS zbog kašnjenja. Šarović je rekao, javljajući se po povredi Poslovnika, da... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.