Vojislav Šešelj - vesti

Obradović brutalno isprozivao Vučića: Poštenjačina i njegova mafija!

Pravda pre 4 dana
Svi partijski propagandni centri SNS, od dnevnih novina „Informerˮ do TV PINK, neprestano rade na medijskom mitu o političkom i svakom drugom poštenju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, tvrdi lider Dveri, Boško Obradović, u svom novom autorskom tekstu objavljenom na zvaničnom sajtu ovog pokreta.
Posebno je zanimljivo da o sebi kao velikom poštenjačini često govori i sam Vučić, iako dokaza njegovog poštenja nema. Naime, sve što je u politici uradio u poslednjih 10 godina bilo je krajnje nepošteno. Krenimo redom, piše... »

Rejtinzi Šešelja i Jankovića u padu

Danas pre 7 dana
Prema istraživanju agencije Faktor plus za najnovije izdanje Nedeljnika, pokret Saše Jankovića ima sedam odsto, a radikali Vojislava Šešelja četiri odsto podrške, prenosi komentarpress.net. Rejting Jankovića i Šešelja je u padu u odnosu na rejting koji su imali početkom prošlog meseca. Jankovićev... »

Miloševićevom, do dražine ulice: Večite istorijske polemike podeljenog srpskog društva

Blic pre 7 dana
Pred komisiju za određivanje naziva delova mesta, ulica i trgova grada Valjeva, ponovo je stigao zahtev da jedna ulica u tom mestu ponese ime četničkog vođe iz Drugog svetskog rata Dragoljuba Mihailovića. Upornost podnosilaca inicijative iz Valjeva, nije međutim usamljena – i Srpska radikalna stranka Vojislava Šešelja dva puta je tražila da Novi Sad dobije ulicu Slobodana Miloševića.
Zapravo, svakih nekoliko meseci u fokus javnosti Srbije iznova se vraćaju ista pitanja vezana za događaje iz Drugog svetskog rata - ko je bio zločinac, ko saradnik okupatora, a ko je zapravo ratovao protiv fašizma?, piše " Radio... »

Političari i naslednici

RTV pre 10 dana
RTV: Političari i naslednici
BEOGRAD - "Promocija" sina šefa SPS Ivice Dačića, Luke Dačića, kao šefa delegacije te partije koja je posetila Kancelariju Jedinstvene Srbije u Paraliji, Grčka, svakako će privući pažnju javnosti, iako se ne radi o prvom slučaju da sin krene stopama oca političara. U Srbiji, kao i drugde, uobičajeno je da se sinovi i kćeri političara bave biznisom, sportom, menadžmentom...profesijama koje podrazumevaju javnost, ali ima i onih koji su i politički naslednici svojih očeva.
Uobičajeno je i da je sin lekara - lekar, ali u slučaju političara to izaziva više pažnje, možda i zato što "politički naslednik" na neki način "baštini" prezime koje već podrazumeva određeni rezultat, pa i uporište u biračkom... »

Radeta: Šešelj rekao šta će biti sa Er Srbijom

Beta video pre 13 dana
BEOGRAD - Potpredsednica SRS Vjerica Radeta na današnjoj konferencijije podsetila javnost da je Vojislav Šešelj još 22. januara 2015. godine rekao šta će se desiti sa Er Srbijom. To nije prvi put da se mediji ogluše o Šešeljeve konferencije, što nije dobro jer javnost mora da zna šta se dešava u... »

Vučić: Dobro je da se čuju različiti stavovi o Kosmetu

Politika pre 14 dana
Moj poziv na dijalog ne znači priznavanje Kosova, rekao je predsednik Srbije
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže je da je dobro što se čuju različiti glasovi o Kosmetu, od ideje Borisa Tadića o stolici za Kosovo u UN do Vojislava Šešelja koji je pominjao Lazarevu kletvu. Vučić je rekao i da je dobro... »

Šešelj: Biljana Plavšić je najveći haški izdajnik

Pravda pre 15 dana
Nakon što je nekadašnja predsednica RS i haška osuđenica Biljana Plavšić oplela po svom haškom sapatniku lideru radikala Vojislavu Šešelju navodeći da se u Hagu družio samo sa, kako je rekla, “Tutom čuvenim ustašom“ i da on zapravo nije Srbin nego neko ko je nametnut Srbima kao podvala, lider radikla uzvratio joj je da je ona ubedljivo najveći haški izdajnik!
Biljana Plavšić prepričala je i da je vođa radikala u Hagu slavio ubistvo premijera Zorana Đinđića, da ga je čula kako je rekalo da je “zbog te divne vesti naručio pečeno prase”, ali Šešelj kaže da je i taj događaj samo... »

Šešelj: Biljana bi umrla da je bila poštena!

Alo pre 15 dana
Alo: Šešelj: Biljana bi umrla da je bila poštena!
Svako “vrti” svoju priču!
Nakon što je nekadašnja predsednica RS i haška osuđenica Biljana Plavšić u ekskluzivnoj ispovesti za “Alo!“ oplela po svom haškom sapatniku lideru radikala Vojislavu Šešelju navodeći da se u Hagu družio samo sa, kako je rekla, “Tutom čuvenim ustašom“ i da on zapravo... »

Vučić: Dobro je što se čuju različiti glasovi o KiM

RTS pre 16 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je dobro što se čuju različiti glasovi o Kosmetu, od Tadićeve ideje do Vojislava Šešelja i Lazareve kletve, pa do tri-četiri predloga koja su stigla iz Vlade. Istakao je da je uputio poziv na dijalog, a da rešenja nisu gotova i da to nije put ka priznanju Kosova. Srbija ne sedi na dve stolice i ne želi da bude deo nijednog vojnog saveza, poručuje predsednik.
Vučić je, povodom stava bivšeg predsednika Borisa Tadića da treba razmisliti o tome da se Kosovu da stolica u UN, rekao da je dobro što Tadić učestvuje u dijalogu, "makar mu to nije bila ideja kad je bio na vlasti". "Dobro je što... »

Vučić: Predlog za Kosovo ću izneti tek kada sve saslušam

Insajder pre 16 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je nema nikakav predlog pred dijalog o Kosovu i da će predlog izneti tek kada sasluša sve političke i društvene aktere.
"Prekinite da izmišljate. Poziv na dijalog je poziv na razgovor. Ni sa kakavim predlogom nisam izašao, niti ću da izlazim dok ne saslušam sve", rekao je Vučić novinarima u Kragujevcu. Vučić je rekao da su se do sada čuli stavovi... »

"Kralj" vlada Španijom, Barsa na kolenima (VIDEO)

Vesti online  pre 4 sata  još 6 povezanih

Tanin: Naći trajno rešenje za kosovsko pitanje

Danas  pre 11 sati  još 1 povezana

Sunčano i toplo, ponegde moguća kiša

B92  pre 4 sata  još 1 povezana
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.