Vršac - vesti

Pokretna apoteka u vršačkim selima

RTV pre 15 sati
RTV: Pokretna apoteka u vršačkim selima
VRŠAC - Posle skoro godinu dana, vršačka sela ponovo obilazi pokretna apoteka.
Nakon otklanjanja kvara na vozilu i drugih problema u funkcionisanju, ta pokretna apoteka stigla je danas u Veliko Središte. Pokretni šalteri pošte, pokretna apoteka i seoska ambulanta podižu kvalitet života u malim seoskim... »

Đonin petnaesti put

Dnevnik pre 15 sati
Završeno je 13. kolom Prvenstvo ŠK „Bora Kostić” Vršac i Grada Vršca. Neke od partija su završene brzo jer su takmičari pre ovog kola učvrstili svoj položaj na tabeli i nikakvim rezultatom u posledenjem kolu
ne bi mogli izmeniti svoj plasman. Takav slučaj je bio u partijama Stanimirović – Mitrovanov, Bućan – Đorđev i Milić – Đonin. Međutim, remiji postignuti u partijama Vojna – Rankov i Radulov – Petrović nastali su tek posle... »

Šinobusi ponovo na Pruzi: Najavljena turistička linija, a ovo je njena trasa

Blic pre 18 sati
Sivi šinobus, svojevrsni simbol Vojvodine, koji je zamenjen modernim ruskim vozovima, ponovo bi mogao da jezdi ravničarskim poljima. Kako piše list "Pruga", u planu je da jedan šinobis tokom leta poveže Vršac i Belu Crkvu.
- U vršačkom depou je odnedavno stacioniran šinobus serije 812, koji bi mogao da bude u funkciji promocije buduće turističke pruge. Naime, planirano je da od ovog leta šinobus za početak bude angažovan kao kupački voz koji bi... »

Preminuo legendarni srpski glumac

Alo pre 20 sati
Alo: Preminuo legendarni srpski glumac
Prvak drame Srpskog narodnog pozorišta Mihajlo Badža Pleskonjić (59) preminuo je jutros u Novom Sadu.
Ova vest zatekla je Novosađane zato što se sve desilo munjevito nakon veoma kratke ali teške borbe sa opasnom bolešću. Pleskonjić (21. jun 1958. - 22. mart 2017) je u Novom Sadu završio gimnaziju i diplomirao na Akademiji... »

Video: Top pet poteza 21. kola ksl

Večernje novosti pre 21 sat
Vodeći klubovi Vršac i Borac, savladali su Konstantin, odosno Slogu, dok je u derbiju Dinamik kao gost bio bolji od četvrtoplasiranog Spartaka (80:72)
Košarkaška liga Srbije ulazi u samu završnicu. Do kraja takmičenja ostalo je još pet kola, a 21, odigrano minulog vikenda nije donelo velika iznenađenja. Vodeći klubovi Vršac i Borac bili su ubedljivi, dok je u jednom od derbija... »

Preminuo novosadski glumac Mihajlo Pleskonjić

Radio 021 pre 21 sat
Prvak Drame Srpskog narodnog pozorišta Mihajlo Pleskonjić preminuo je danas u 58. godini, saopšteno je iz ovog pozorišta.
U Novom Sadu je završio gimnaziju i diplomirao na Akademiji umetnosti, na Odseku dramskih umetnosti (grupa za glumu) u klasi Dimitrija Đurkovića 1984, kada je i primljen za člana Drame Srpskog narodnog pozorišta. Godine 1984. na... »

Preminuo glumac Mihajlo Pleskonjić Badža

Blic pre 21 sat
Prvak drame Srpskog narodnog pozorišta Mihajlo Badža Pleskonjić (59) preminuo je jutros u Novom Sadu. Ova vest zatekla je Novosađane zato što se sve desilo munjevito nakon veoma kratke ali teške borbe sa opasnom bolešću.
Pleskonjić (21. jun 1958. - 22. mart 2017) je u Novom Sadu završio gimnaziju i diplomirao na Akademiji umetnosti, na Odseku dramskih umetnosti (grupa za glumu) u klasi Dimitrija Đurkovića 1984, kada je i primljen za člana Drame... »

Preminuo Mihajlo Pleskonjić, glumac SNP

RTV pre 21 sat
RTV: Preminuo Mihajlo Pleskonjić, glumac SNP
NOVI SAD - Mihajlo Pleskonjić, prvak Drame Srpskog narodnog pozorišta, preminuo je danas u svojoj 58-oj godini, saopšteno je iz ovog pozorišta.
U Novom Sadu je završio gimnaziju i diplomirao na Akademiji umetnosti, na Odseku dramskih umetnosti (grupa za glumu) u klasi Dimitrija Đurkovića 1984, kada je i primljen za člana Drame Srpskog narodnog pozorišta. Godine 1984. na... »

Očišćen Vršački breg

RTV pre 1 dan
RTV: Očišćen Vršački breg
VRŠAC - Grad Vršac i javna preduzeća "Drugi oktobar" i "Varoš", uz podršku osnovnih i srednjih škola, javnih institucija, organizacija i udruženja građana, kao i građana Vršca, sproveli su danas akciju čišćenja i uređenja Vršačkog brega.
Sunčan i lep dan išli su na ruku brojnim učesnicima akcije koja je start imala na platou podno Vršačke kule. A nikada ih nije bilo više u jednoj ovakvoj akciji koja će, kako je rečeno, imati reprizu već u maju. Javilo se za... »

KLS: Suspendovani Napredak, Beovuk, OKK Beograd, Sloga i Spartak

Blic sport pre 1 dan
Odlukom direktora takmičenja Mocart Košarkaške lige Srbije (KLS) Leona Deleona, uoči utakmica 22. kola suspendovano je pet klubova.
Foto: youtube "Zbog neizmirenih finansijskih obaveza suspenduju se Napredak, Beovuk 72, OKK Beograd, Sloga i Spartak i ukoliko ne izmire svoje obaveze pre utakmica 22. kola - nemaju pravo nastupa u tom kolu, shodno članu 67 stav... »

Britanija: Potera za teroristima, uhapšeno sedam osoba

RTS  pre 23 minuta  još 20 povezanih

Gori skladište municije u Ukrajini

Danas  pre 1 sat  još 11 povezanih

Povređeni u pucnjavi u hotelu Prag u stabilnom stanju

Dnevnik  pre 1 sat  još 9 povezanih

Oliver Ivanović: Dokazaću nevinost

Danas  pre 1 sat  još 8 povezanih
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.