Zrenjanin - vesti

12. Noć istraživača 29. septembra u 11 gradova Srbije

B92 pre 14 dana
B92: 12. Noć istraživača 29. septembra u 11 gradova Srbije
Poslednjeg petka u septembru, u više od 250 evropskih gradova održaće se 12. Noć istraživača, manifestacija čiji je cilj da pre svega mladima, približi posao istraživača, naučnika.
U Srbiji osma Noć istraživača biće održana u jedanaest gradova širom zemlje (Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, Pirotu, Požarevcu, Petnici, Inđiji, Zrenjaninu, Šapcu i Subotici), ove godine pod sloganom „ZNANJE NA PRVI... »

Brnabić u Nišu: Premijerka u poseti Karavanu igre

Blic pre 14 dana
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, učestvovaće danas na konferenciji za medije u Oficirskom domu u Nišu povodom početka multidisciplinarnog projekta Karavan igre, koji će biti održan u 15 gradova Srbije.
Ova manifestacija će, kako je saopšteno iz Vlade Srbije, biti realizovana u Nišu, Kragujevcu, Pirotu, Subotici, Vranju, Novom Pazaru, Negotinu, Vršcu, Šapcu, Valjevu, Užicu, Zrenjaninu, Smederevu, Čačku i Kraljevu. Cilj projekta... »

"Karavan slika" u Zrenjaninu

RTV pre 13 dana
RTV: "Karavan slika" u Zrenjaninu
ZRENJANIN - "Karavan slika" nakon Beograda i Novog sada stigao je i do Zrenjanina.
Radovi najistaknutijih vojvođanskih slikara iz druge polovine 20. veka biće izloženi u zgradi Vojvođanske banke do 8.... »

Vojvođanske priče: Kraljevski trofeji iz Carske bare

Večernje novosti pre 14 dana
Prirodni dragulj u srcu Banata pleni lepotom, ali i intrigira prošlošću. Rezervat dobio ime po strasnom lovcu Francu Ferdinandu, čestom gostu
JEDINSTVENA bara na svetu nalazi se u srcu Banata, u međurečju Begeja i Tise, 17 kilometara južno od Zrenjanina. Na tom prostoru nekada se protezalo bezbroj većih i manjih močvara, a danas ga karakterišu meandri Starog Begeja... »

Investicioni fond preuzima brend Zrenjaninsko pivo?

Dnevnik pre 14 dana
ZRENjANIN: Od kraja 2016. godine traju pregovori oko prodaje brendova Zrenjaninsko, Petrovgradsko i Bečkerečko pivo jednom velikom investicionom fondu iz Evropske unije, saznaje “Dnevnik”. Tim povodom kontaktirali smo vlasnika pomenutih brendova Sašu Ždrnju, koji nam je samo delimično potvrdio vest o pokretanju proizvodnje Zrenjaninskog piva u gradu na Begeju.
Tačno je da se vode pregovori sa predstavnicima jednog velikog investicionog fonda iz EU i da oni traju od decembra 2016. godine. Veoma smo blizu dogovora da taj fond preuzme vlasništvo nad brendovima Zrenjaninsko, Petrovgradsko... »

Noć istraživača 29. septembra u 11 gradova Srbije

Ekapija pre 14 dana
Poslednjeg petka u septembru u više od 250 evropskih gradova održaće se 12. Noć istraživača, manifestacija čiji je cilj da, pre svega mladima, približi posao naučnika-istraživača. U Srbiji će osma Noć istraživača biti održana u jedanaest gradova širom zemlje ( Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu,... »

12. Noć istraživača 29. Septembra u jedanaest gradova Srbije: “ZNANJE Na PRVI pogled”

Kurir pre 14 dana
Poslednjeg petka u septembru, u više od 250 evropskih gradova održaće se 12. Noć istraživača, manifestacija čiji je cilj da pre svega mladima, približi posao istraživača, naučnika. U Srbiji osma Noć istraživača biće održana u jedanaest gradova širom zemlje (Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu,... »

12. Noć istraživača u jedanaest gradova Srbije

Danas pre 14 dana
Poslednjeg petka u septembru, u više od 250 evropskih gradova održaće se 12. Noć istraživača, manifestacija čiji je cilj da pre svega mladima, približi posao istraživača, naučnika. U Srbiji osma Noć istraživača biće održana u jedanaest gradova širom zemlje (Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu,... »

Zrenjanin: Kralj Pera u društvu frižidera

Danas pre 14 dana
Spomenik kralju Petru Prvom Oslobodiocu u Zrenjaninu prati burna istorija, od podizanja do rušenja, pa novog obnavljanja, svega je bilo. No kralj Pera, izgleda, ni sada nema mira. Osvanuo je prethodnih dana, tokom trajanja manifestacije "Dani piva", u društvu frižidera. Sve je to deo koncertne... »

Najmlađi bičevaoci paradajz brali bičem

Dnevnik pre 14 dana
LUKINO SELO: Po trinaesti put je u Lukinom Selu, u nedelju, održana tradicionalna manifestacija „Dan paradajza“. Organizator je i ovog puta bilo udruženje „Feher to“ iz ovog sela na području grada Zrenjanina.
Kao i svake godine, proizvođači i ljubitelji paradajza izložili su svoje proizvode, a održana su i takmičenja za najukusniji kuvani paradajz, kao i za najukusniji i najveći plod. U nadmetanju je učestvovalo tridesetak takmičara... »

Zrenjanin
sreda

Oblačno
14 ˚C
četvrtak
Kiša
Kiša
11˚ / 14˚
petak
Oblačno
Oblačno
12˚ / 20˚
©2017 Netmark d.o.o.