Zrenjanin - vesti

Zakupac izmiruje obaveze

Dnevnik pre 1 dan
ZRENjANIN: Na poziv stečajnog upravnika zrenjaninskog „Žitoprodukta“ Dušana Lazića, za procenitelja vrednosti celokupne imovine ove firme javile su se četiri proceniteljske kuće.
- Odbor poverilaca ima zakonski rok od 15 dana da izabere najpovoljniju ponudu. Ukoliko u tom roku ne donese odluku, stečajni upravnik ima pravo sam da je izabere - ističe Lazić. Stečaj u „Žitoproduktu“ odvija se uz dosta... »

Zrenjanin: Anketiranje radnika Radijatora

Radio 021 pre 1 dan
Zrenjaninski "Radijator", koji je u stečaju od 8. februara, iznajmljen je firmi iz Beograda, čiji predstavnik će u petak anketirati radnike koji žele da budu radno angažovani.
"Prema informacijama koje sam dobio od stečajnog upravnika Miloša Borovčanina iz Beograda, i struja bi trebalo da bude uključena u petak, tako da bi od ponedeljka mogla biti nastavljena proizvodnja",kaže za portal... »

Zdrava voda u Zrenjaninu od aprila

Politika pre 1 dan
Nakon višedecenijskih pokušaja da se izgradi fabrika vode za piće, doneta je odluka da se postave prečistači i za to se sada vrše opsežne pripreme
Zrenjanin – Postavljanje prečistača za vodu, sa svom pratećom opremom, biće završeno do kraja aprila i to je sada sasvim izvesno, rekao je preksinoć u Kulturnom centru Ivan Dević, direktor zrenjaninskog JKP „Vodovod i... »

Crteži Miodraga Rogana

Arte pre 1 dan
U četvrtak 23. februar u 19h u Srećnoj galeriji SKC-a, otvara se samostalna izložba crteža autora Miodraga Rogana. Izložba traje do 3. marta, 2017. godine.
Miodrag Rogan rođen je 1966. godine u Zrenjaninu. Fakultet primenjenih umetnosti i dizajna, odsek vajarstvo u Beogradu, završio 1995. godine. Član je Udruženja likovnih umetnika Srbije od 1996. godine i jedan je od najznačajnijih... »

Međunarodno takmičenje u vazduhoplovnom modelarstvu

RTV pre 1 dan
RTV: Međunarodno takmičenje u vazduhoplovnom modelarstvu
NOVA PAZOVA - Međunarodno takmičenje u dvoranskim disciplinama u vazduhoplovnom modelarstvu biće održano u nedelju 26. februara, u Hali sportova u Novoj Pazovi, saopšteno je danas iz Vazduhoplovnog saveza Srbije.
"Kopas pro kup" održava se osmi put i okupiće oko 60 takmičara svih uzrasta iz zemlje i regiona. Među prijavljenima nalaze se takmičari iz Novog Sada, Beograda, Trstenika, Zrenjanina, Sombora, a očekuju se i gosti iz Hrvatske i... »

Stečaj i u zrenjaninskom Radijatoru

Večernje novosti pre 1 dan
Privredni sud u Beogradu doneo je rešenje o pokretanju stečaja nad preduzećem za proizvodnju radijatora i kotlova Radijator koje posluje u Zrenjaninu
Privredni sud u Beogradu doneo je rešenje o pokretanju stečaja nad preduzećem za proizvodnju radijatora i kotlova Radijator koje posluje u Zrenjaninu. Kako se u rešenju navodi, stečaj je usvojen na predlog firme VVV iz Zrenjanina... »

Dug za grejanje namiču na rate

Večernje novosti pre 1 dan
Toplane u Srbiji ponudile svojim potrošačima reprogram za otplatu zaostalih nagomilanih računa. U Zrenjaninu građani deo plaćaju sad, a ostatak u maju. Niš daje na 60 meseci, a Zaječar na 12
POTROŠAČI koji se greju kod toplana, a tokom decembra i januara su dobili ogromne račune za varijabilni deo, moći će u nekim gradovima dug da izmire - na rate. Toplane su pristale da naprave reprograme ili da podele dug na... »

Obnovljena mehanizacija

Danas pre 2 dana
Među prvim školama u Srbiji koje su dobile pomoć u opremi preko britanske ambasade je Poljoprivredna stručna škola u Zrenjaninu, gde je stigla agro mehanizacija i brojne alatke. Traktor, oprema za veterinarske kabinete, roto baler, rasipač mineralnih đubriva, freza, pneumatske makaze za rezidbu... »

Zrenjanin: Arhiv unapred uvećavao plate, stimulacije imali i radnici na godišnjem odmoru

Radio 021 pre 2 dana
Jedanaest korisnika budžetskih sredstava, koje je kontrolisala gradska inspekcija u Zrenjaninu, u 2016. počinili su 58 nezakonitosti.
Kako pišu "Novosti", naloženo je 45 mera za otklanjanje ovih nepravilnosti, a protiv pet direktora i odgovornih osoba podnet je zahtev za pokretanje prekršajnog postupka. Istorijski arhiv, posle intervencije inspektora, više neće... »

Pokrenut stečaj u fabrici Radijator

Beta pre 2 dana
Privredni sud u Beogradu doneo je rešenje o pokretanju stečaja nad preduzećem za proizvodnju radijatora i kotlova Radijator koje posluje u Zrenjaninu. Kako se u rešenju navodi, stečaj je usvojen na predlog firme VVV iz Zrenjanina čija potraživanja iznose skoro 70 miliona dinara. Privredni sud je... »

Zrenjanin
četvrtak

Vedro
11 ˚C
petak
Oblačno
Oblačno
4˚ / 14˚
subota
Vedro
Vedro
2˚ / 7˚

Čović: Spustiti tenzije

Slobodna Evropa  pre 1 sat  još 83 povezane

U udesu povređeno 14 vojnika

Politika  pre 38 minuta  još 22 povezane

"Ovo je pobeda, pobeda za Jagodu"

Sportske.net  pre 37 minuta  još 21 povezana

Dačić: Izetbegović kao da ne želi pomirenje u regionu

B92  pre 36 minuta  još 18 povezanih

Za PKB zainteresovano osam investitora

Beta  pre 9 sati  još 13 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.