Zvornik - vesti

Igor Tomić, vozač autobusa iz Belincone: Bivši fudbaler za volanom

Vesti online pre 20 sati
Igor Tomić rođen je u Faidu u kantonu Tićino, roditelji su mu rodom iz Zvornika, a živi i radi u Belinconi. Osnovnu školu je započeo u Zvorniku i učio do trećeg razreda, a sa 10 godina se vratio 1988. godine u Faido, gde je nastavio dalje školovanje. Posle osnovne škole završio je za mehaničara.
Potom se posvetio fudbalu. Dogurao je do prvog tima FK Belincone i trebalo je da ode u Partizan, ali ga je sprečila veoma teška povreda kolena. Potom se zaposlio u firmi koja je nameštala sigurnosne skele na visokim zgradama,... »

Nikola Kojo ismejao sve koji misle da su Dončić i Dragić Srbi (FOTO)

Alo pre 1 dan
Alo: Nikola Kojo ismejao sve koji misle da su Dončić i Dragić Srbi (FOTO)
Popularni glumac Nikola Kojoj oglasio se povodom toga što srpski narod "prisvaja" slovenačke košarkaše.
Iako je poznato da je Goran Dragić Srbin iz Zvornika, a otac Luke Dončića Saša iz Kraljeva, Kojo ne prihvata njihovu krv, već samo pasoš. "Šved je ustvari Aleksa i živeo je u ŠveCku, a za braću Gasol se zna da su Pavle i Marko iz... »

Gradiće se novi most u Bajinoj Bašti

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Bajina Bašta - Na graničnom prelazu između Bajine Bašte u Srbiji i Skelana u BiH, odnosno Republici Srpskoj gradiće se novi most jer bi predviđena rekonstrukcija postojećeg bila gotovo skuplja od izgradnje novog, izjavila je ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana... »

Vučić sa gradonačelnicima i predsednicima mačvanskih opština

Studio B pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je danas u Loznicu gde se u gradskoj upravi sastao sa gradonačelnicima Loznice i Valjeva, kao i predsednicima opština Osečina, Mali Zvornik, Ljubovija, Krupanj i Bajina Bašta.Vučić:Siledžije ne mogu i neće biti budućnost Srbije
FOTO TANJUG/ RADE PRELIC/ nr Sastanku sa gradonačelnicima i predsednicima opština prisustvuju i potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, ministar zdravlja Zlatibor Lončar,... »

Vučić: Uložićemo ogroman novac u Podrinje

Danas pre 3 dana
Podrinje je za nas u strateškom smislu od izuzetnog značaja, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić i najavio u taj kraj će biti uloženo više nego ikad. Vučić je u Loznici razgovarao sa gradonačelnicima Loznice i Valjeva i rukovodstvom opština Osečina, Mali Zvornik, Ljubovija, Krupanj... »

Mihajlović: Novi most preko Drine kod Bajine Bašte

Beta pre 3 dana
B92: Ipak niče novi most: Obnova starog skuplja
Gradiće se nov most na graničnom prelazu izmedju Bajine Bašte u Srbiji i Skelana u BIH, odnosno Republici Srpskoj, jer bi predvidjena rekonstrukcija postojećeg mosta bila gotovo skuplja od izgradnje novog. To je danas izjavila ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana... »

Novi most u Bajinoj Bašti isplativiji od popravke postojećeg

N1 Info pre 3 dana
Gradiće se nov most na graničnom prelazu između Bajine Bašte u Srbiji i Skelana u BIH, jer bi predviđena rekonstrukcija postojećeg mosta bila gotovo skuplja od izgradnje novog, izjavila je ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović.
Ministarka Mihajlović prisustvovala je sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića s gradonačelnicima Loznice i Valjeva, i predsednicima opština Osečina, Mali Zvornik, Ljubovija, Krupanj i Bajina Bašta. Kako se navodi u... »

Vučić: Strateški važno da Srbiju povežemo sa RS i BIH

N1 Info pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je za Srbiju strateški važno da ojača Podrinje, te da uveže Zvornik sa Malim Zvornikom, Kozluk sa Loznicom, odnosno Srbiju sa Republikom Srpskom i BiH.
Vučić je u Loznici rekao novinarima da je o tome razgovarao i sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom pre dva dana u Beogradu, da i Srpska sa svoje strane uradi sve što je moguće. "Najveći deo tereta će da padne... »

Vučić: Podrinje za nas od izuzetnog značaja

Alo pre 3 dana
Alo: Vučić: Podrinje za nas od izuzetnog značaja
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je danas u Loznicu gde se u gradskoj upravi sastao sa gradonačelnicima Loznice i Valjeva, kao i predsednicima opština Osečina, Mali Zvornik, Ljubovija, Krupanj i Bajina Bašta.
Sastanku sa gradonačelnicima i predsednicima opština prisustvuju i potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, ministar zdravlja Zlatibor Lončar, ministar prosvete Mladen... »

Dragiću srbine: Goran se krsti sa tri prsta (video)

Večernje novosti pre 5 dana
Slovenija je ubedljivo savladala favorizovanu Španiju i plasirala se u finale EP, a zanimljiv detalj desio se pri kraju utakmice, kada je Goran Dragić postigao koš, a zatim to proslavio tako što se prekrstio sa tri prsta
Slovenija je ubedljivo savladala favorizovanu Španiju i plasirala se u finale EP, a zanimljiv detalj desio se pri kraju utakmice, kada je Goran Dragić postigao koš, a zatim to proslavio tako što se prekrstio sa tri prsta. Ništa... »

©2017 Netmark d.o.o.