Automobili

Vrele Gume test: Citroen C3 1.2 PureTech/82 Feel

Auto blog pre 21 sat
Proglašeni glavnim krivcem za zagađenje vazduha, i kao takvi u bliskoj budućnosti zabranjeni za upotrebu u velikim gradovima, dizel agregati iz godine u godinu beleže značajan pad prodaje. Konstatacija koje se prevashodno odnosi na niže segmente, gde svakako pripada novi Citroen C3 Francuski... »

Testirali smo: Mercedes-Benz GLE 350d Coupe

Auto magazin pre 18 sati
Zlatna vremena za BMW X6 su prošla. Svi danas vrlo dobro znaju, da kombinacija SUV-Coupe nije besmislica, već je veoma zanimljiv proizvod koji kupci itekako traže. Mercedes-Benz nije gubio vreme i napravio je veoma ozbiljan odgovor na uspešni X6. Neko reče kopija. Možda, ali kopija koja je... »

Francuska država zadržava udeo u PSA

Auto blog pre 16 sati
Peugeot/Citroen ipak neće ostati bez delimične zaštite države. Francuski čelnici su odlučili da zadrže udeo u PSA grupaciji. Prošle godine se naime pominjalo da bi Francuska mogla da proda svoje deonice za 800 miliona evra, ali od toga se ipak odustalo. Vlada je vlasnik 13,7 posto deonica od 2014.... »

Honda je najbrže rastući mejnstrim auto-brend u Evropi

Press pre 10 sati
B92: Honda je najbrže rastući mejnstrim auto-brend u Evropi
Japanski proizvođač je u 2016. na Starom kontinentu isporučio blizu 160.000 automobila, uz godišnji rast od 20,8%. foto: b92.net Poređenja radi, kompletno tržište putničkih automobila u Evropskoj uniji u 2016. poraslo je za 6,8%, što rezultatu Honde daje još veću težinu. Porast prodaje za petinu u... »

Na prodaju Ferrari F40 legendarnog gitariste

Press pre 8 sati
Mnogi ljubitelji Ferrarija smatraju da je model F40 najsavršeniji automobil u istoriji ovog italijanskog proizvođača. Primerak koji je pripadao jednom od najpoznatijih rok gitarista, Eriku Kleptonu, ponuđen je na prodaju na radost bogatih kolekcionara. foto: b92.net Osim po umeću sviranja gitare,... »

Audi proslavio proizvodnju 8.000.000. modela sa quattro pogonom (video)

Vrele gume pre 10 sati
Izveštaj: Audi proslavio proizvodnju 8.000.000. modela sa quattro pogonom (video) 8.000.000. quattro model je sišao sa proizvodne trake, a reč je o Audiju Q5. Ovoga puta nećemo reći da se radi o modelu iz Ingolštata jer je ovaj krosover proizveden u Meksiku, u San Hose Čijapa fabrici, otvorenoj da... »

Testirali smo: Toyota Corolla 1.6 Valvematic

Danas pre 15 sati
Redizajnirana Corolla osim dopadljivijeg dizajna sada nudi serijski Toyota Safety Sense tehnologiju. Tehnički odličan auto postao je još bolji. Corolla je postala mnogo tiša, još udobnija, a ostala je jeftina. Zahvaljujući Toyota Centru Beograd, koji mi je ustupio Corollu na test saznaćete sve... »

Škoda Favorit slavi 30. rođendan

Auto blog pre 15 sati
Škoda Favorit je bio poslednji u potpunosti samostalni projekat tada čehoslovačkog proizvođača automobila. Legendari Favorit je u mnogočemu bio poseban automobil koji se duboko urezao u istoriju Škode. To je prva Škoda s poprečno ugrađenim motorom napred i prednjim pogonom, ali i prvi model ove... »

Na prodaju Ferrari F40 Erika Kleptona

Auto blog pre 6 sati
Mnogi ga smatraju najboljim Ferrarijevim bolidom svih vremena, a na aukcijama često obara cenovne rekorde. Poslednji u nizu ima i dodatnu vrednost - bio je u vlasništvu muzičke legende Erika Kleptona. Automobil je proizveden 1991. godine, a do danas je sakupio samo 10.860 km. Apsolutni klasik je... »

Arnold Schwarzenegger i Kreisel predstavili električni Mercedes G350d EV

Auto blog pre 1 sat
Glumac i bivši guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger je tokom posete Kicbulu u Austriji predstavio električnu verziju Mercedesove G klase, za čiju konverziju iz obične dizelske G klase u elektrovozilo se pobrinula firma Kreisel Electric. U pitanju je Mercedes-Benz G350d EV, sa par... »

©2016 Netmark d.o.o.