Automobili

SUV-ovi će do 2020. držati čak 34 odsto tržišta u Evropi

Auto blog pre 3 sata
SUV-ovi i crossoveri trenutno nemaju konkurenciju u automobilskoj industriji što se tiče rasta prodaje. Samo ove godine u Evropi će biti isporučeni u više od četiri miliona primeraka, što znači da će držati 28 posto tržišta. O kolikoj potražnji je reč dovoljno govori procena da će... »

Nelegalna prodaja goriva u SAD uzela maha

Auto blog pre 4 sata
Crno tržište za dizel i benzin veoma brzo se proširilo Sjedinjenim Američkim Državama. Organizovane kriminalne grupe služe se prevarama s kreditnim karticama i izvlačenjem goriva u vrednosti od više miliona dolara prebacivanjem s benzinske pumpe u rezervoar sakriven u pikap vozilu ili... »

Makedonija postala raj za auto industriju

Auto blog pre 4 sata
Makedonija sa svojih 2.1 milion stanovnika ima 20.000 zaposlenih u proizvodnji vezanoj za auto industriju, sa tendencijom povećanja tog broja Makedonija nekadašnja republika nekadašnje SFRJ, a naš današnji južni sused, postala je raj za automobilsku industriju. Gotovo 1% stanovništva... »

Geely: Ne preuzimamo Fiat Chrysler

Auto blog pre 5 sati
Kineska kompanija Geely Automobili Holdings je odbacila medijske spekulacije da planira da dostavi ponudu za preuzimanje Fiat Chryslera (FCA), sedmog najvećeg proizvođača automobila u svetu. Kako prenosi agencija Rojters, na Automotive Newsu je objavljeno da su predstavnici "poznatog kineskog... »

Video iz Rusije: Zbog kolapsa počeli da se udaraju džipovima

Auto blog pre 5 sati
Hiljade udesa, trka i obračuna, a isto toliko i snimaka stiže nam s ruskih ulica! Ovaj video ipak je nešto što dosad nije viđeno... U toku je saobraćajni kolaps, vozači su nervozni, a onda nastaje ludilo. Dva vozača Mercedesovih terenaca su podivljala. Najpre se vozač ML-a zabio u G klasu... »

Predstavljamo Novi adut "Forda": "Fijesta" i u Srbiji

Večernje novosti pre 6 sati
Početna cena za verziju sa motorom od 70 KS, naprednom bezbednosnom opremom i paketom opreme "trend", 10.690 evra. PRODAJA nove "ford fijeste" u Srbiji je počela 8. avgusta. Početna cena je, za verziju sa motorom od 70 KS, naprednom bezbednosnom opremom i paketom opreme "trend", 10.690 evra. Ono... »

Preživela pad automobilom sa sedmog sprata

Vrele gume pre 18 sati
Srećnica: Preživela pad automobilom sa sedmog sprata Christi Bowmer (49) preživala je tešku nesreću u julu, kada je prilikom parkiranja u garaži slučajno ubrzala svojim automobilom, probila žičanu ogradu i nakon pada sa sedmog sprata udarila u asfalt prednjim delom vozila, koje se zatim... »

Funkcionalni, komforni, svestrani: Novi Opel Vivaro Tourer i Vivaro Combi+

Auto blog pre 7 sati
Riselhajm. Opel Vivaro je istinski svestran. On služi kao fleksibilan i odgovoran kolega u poslu, a istovremeno je veoma efikasan transporter. Zahvaljujući obilju mogućnosti konfigurisanja, ovaj svestrani model je Opelovo najprodavanije komercijalno vozilo. Sada model Vivaro otvara novo poglavlje... »

Aston Martin proširio Vanquish Zagato porodicu

Auto blog pre 18 sati
Aston Martin je ekskluzivnu brojčano ograničenu Vanquish Zagato ediciju proširio s još dva karoserijska oblika, a ukupna produkcija sva četiri modela iznosi 325 primeraka. Aston Martinova saradnja s čuvenom italijanskom kompanijom Zagato rezultirala je ekskluzivnom edicijom Coupe i Cabrio... »

Porsche obeležava 40 godina 928-ice

Press pre 14 sati
Iako nije dostigao slavu modela 911, Porsche 928 poslednjih godina sve više privlači pažnju zaljubljenika u ovu automobilsku marku. Foto:B92.net Porsche 928 pojavio se 1977. kao rezultat nastojanja kompanije da kupcima ponudi Grand Tourer (GT) model sa konfiguracijom sedišta 2+2, koji će biti... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.