Automobili

Posebno priznanje za Delta Motors

Auto magazin pre 1 sat
Kompanija Delta Motors dobila je posebno priznanje za uvođenje automobila na električni pogon na tržište Srbije. Ovo priznanje dodeljuje Agencija Metro Market u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, Agencijom za zaštitu životne sredine i AMS savezom kao podršku razvoju i unapređenju zaštite... »

Citroen C3 se okitio prestižnim sajamaskim nagradama – Automobil i Eko automobil za 2017.

Auto blog pre 11 sati
Na Međunarodnom sajmu automobila u Beogradu ogromno interesovanje vlada za novi model Citroën C3, a u prethodna dva dana stigla su i priznanja stručne javnosti. Automobilskog foruma održao se 26 put kao zvanična sajamska manifestacija. Žiri sastavljen od profesionalaca iz različitih oblasti koje se... »

Sajam automobila u Beogradu 2017 - devojke, nove fotografije

Auto magazin pre 8 sati
Sajam automobila u Beogradu 2017 je veoma bogat novitetima, koje ćemo veoma brzo videti na srpskim ulicama. Pored automobila, veliku pažnju posetilaca privlače atraktivne devojke, čije fotografije vam predstavljamo u galeriji... Pogledajte fotografije: Sajam automobila u Beogradu 2017 - hostese 2.... »

Harley-Davidson Street Rod 750

Vrele gume pre 5 sati
Harley-Davidson nedavno je medijima saopštio svoj megalomanski plan. Žele da u narednih 10 godina privuku dva miliona novih vozača pod svoje skute. Dakle, ogromna cifra. Planovima tu nije kraj. Tokom sledećih pet godina najpoznatiji američki proizvođač motocikala planira da izbaci čak 50 novih... »

Šef Volvoa: "Električni automobili su budućnost"

Auto blog pre 1 sat
Šef švedskog proizvođača automobila, potvrdio je da će Volvo praviti više hibridnih i električnih modela. Hakan Samuelson izjavio je da Volvo čvrsto veruje da je budućnost automobila u elektrifikaciji. "Efikasnost benzinskih i dizel motora dovedena je svojih krajnjih limita. Hibridne verzije će... »

Buick Velite 5 (dopunjeno)

Auto blog pre 3 sata
General Motors je novu generaciju Chevrolet Volta promovisao 2015. godine na NAIAS salonu automobila u Detroitu, dok će sledećeg meseca na sajmu u Šangaju predstaviti i verziju za Kinu. U Kini će međutim ovaj automobil od 458 cm dužine poneti logo Buicka i ime Velite 5. Dakle, Buick Velite 5, i to... »

Na prodaju Tatra 613 koju je koristio KGB

Auto blog pre 4 sata
Tatra 613 važila je za jedan od najluksuznijih automobila u nekadašnjem Istočnom bloku. Tokom komunističke ere, ovaj luksuzni model uglavnom su koristili viši vladini službenici istočnoevropskih zemalja. Jedan primerak Tatre 613 ovih dana se nudi na sajtu eBay, a prodavac tvrdi da je u pitanju... »

Nezapamćeno interesovanje kupaca i posetilaca na ovogodišnjem salonu automobila u Beogradu

Auto blog pre 11 sati
Skupoceni "rols-rojs goust blek bedž" koji je izložen na sajmu je takozvano demo vozilo koje se prikazuje na salonima, ali interesenata da kupe ovaj model ima. ”Imamo jednu rezervaciju i još dva potencijalna kupca očekujemo. Verujemo da će posao biti sklopljen, iako model sa dodatnom opremom koji... »

Prodaje se najstarija Vespa na svetu

Auto blog pre 8 sati
Vespa skuter je verovatno najprepoznatljiviji dvotočkaš na svetu, a kako je od 1940. do danas napravljeno na milione primeraka, nije teško naći stare modele u izvanrednom stanju i po povoljnim cenama. Međutim, za primerak koji vidite na fotografijama moraćete dobro da se "isprsite". Radi se o... »

VIDEO: Kako se snašao novi Audi u rimejku jednog od najpopularnijih tinejdžerskih hitova 80-ih?

Auto blog pre 6 sati
Ferijev slobodan dan s Matthewom Broderickom u glavnoj ulozi je jedan od najpopularnijih filmova za mlade iz 1980-tih. Sada je postao podloga za odličnu reklamu. Jednu od popularnijih scena iz tog filmskog hita izabrao je Domino's Pizza i snimio ju nanovo. Savršeno odrađen rimejk uključuje brojne... »

Da li su poslednje poruke u kampanji ključne?

RTS  pre 3 sata  još 13 povezanih

Odloženo saslušanje Marije Mali

SEEbiz  pre 12 minuta  još 8 povezanih

Janković Vučiću: Game over

Glas Zapadne Srbije  pre 48 minuta  još 5 povezanih

Sindikat: Svih 29 čačanskih škola sutra stupa u jednovnevni štrajk

Nova ekonomija  pre 2 sata  još 7 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.