Automobili

Vrele Gume test: Renault Grand Scenic 1.5 dCi/110 Intens

Auto blog pre 8 sati
Karijera duga dve decenije i preko pet miliona prodatih jedinica, potvrđuju da je Renault Scenic bestseler u segmentu. No svet se menja, pa i Scenic, koji se morao adaptirati drugačijim trendovima i ukusima Po prvi put, Grand Scenic pojavio se 2004. godine (druga generacija), izduživši se za 18 cm.... »

Lexus i Porsche najpouzdanije marke

Sandžak haber pre 11 sati
Analiza rađena uz pomoć više od 30.000 vlasnika donela je zanimljive rezultate… Prema najnovijoj J.D studiji – Lexus i Porsche su najpouzdanije marke nakon prve tri godine vlasništva. Toyota je prva u kategoriji dostupnijih i povoljnijih proizvođača. Pažnju privlači činjenica da je Lexusu to šesta... »

Električni Opel sa autonomijom 380-520 km

Total car pre 4 sata
Opel je izašao u javnost sa novim detaljima o svom električnom modelu Ampera-e. Proizvođač je potvrdio da elektromotor Ampere razvija 204 ks (150 kW), dok je od starta na raspolaganju 360 Nm obrtnog momenta. Motor se napaja električnom energijom iz litijum-jonskih baterija kapaciteta 60 kWh, koje... »

NK TEST: Renault Talisman Initiale Paris dCi 160 EDC

Nacionalna klasa pre 7 sati
NK TEST: Renault Talisman Initiale Paris dCi 160 EDC Spoljašnjost Unutrašnjost Utisci u vožnji Zaključak Kako to obično i biva, kada na testu imamo automobil sa ovako dugačkim nazivom u pitanju je najbolje opremljeni model u ponudi. Ne samo što je karoserija nova, već je nov pogonski sistem i paket... »

Pit stop "Kijin" nagradni konkurs

Večernje novosti pre 22 sata
"Kija Srbija" pripremila nagradni konkurs u kome lako možete osvojiti izlet na auto-salon u Ženevi i pogledati atraktivni "kija stinger" "KIJA motors" je nedavno predstavila novi model „stinger“, sportsku limuzinu sa najboljim performansama u dosadašnjoj istoriji "Kije". Tim povodom "Kija Srbija"... »

Novi SUV za 7.500 evra, pa gde to ima? / FOTO

B92 pre 10 sati
Svi vi koji ste prvo pomislili na Kinu - pogodili ste. Naime, kupci u ovoj zemlji mogu da nabave mali SUV model u klasi Opel Mokke za 54.800 juana, što je ekvivalentno sumi od 7.550 evra. Toliko košta Baojun 510, koji je u novembru 2016. predstavljen na auto-salonu u kineskom gradu Guangžu. Ovaj... »

(Video) Zlu ne trebalo: U slučaju opasnasti, prozor na automobilu možete razbiti samo jednim prstom

Kurir pre 3 sata
Ne treba ni da vam govorimo da se ovakvi potezi koriste isključivo u vanrednim situacijama i u slučaju opasnosti, ne pokušavajte ovo "iz zezanja" da uradite. Na Internetu je osvanuo snimak na kojem američki vatrogasac uči mlade šta da rade ukoliko se nađu zarobljeni u zaključanim kolima ili pak,... »

Alpine A120 na ulicama Pariza

Auto magazin pre 14 sati
Preporođena marka Alpine, na autosalonu u Ženevi predstaviće sportski kupe A 120 sa motorom postavljenim u sredini. Predstavljamo vam prve fotografije koncepta atraktivnog kupea snimljene na ulicama Pariza... Automobili marke Alpine, koja će u budućnosti ponuditi i praktičniji model, neće deliti... »

Novi Fordovi će prepoznati vaše raspoloženje

Auto blog pre 7 sati
Mada su oči autoindustrije usmerene u salon automobila u Ženevi, zanimljivosti u tom segmentu ima i na Mobile World Congressu koji se tradicionalno održava u Barseloni. Ford će tako predstaviti svoj novi sistem prepoznavanja lica, kome će glavna primena biti da prepozna kakvog je raspoloženja vozač... »

Emisija SAT: 2017 Mazda 3

Auto blog pre 7 sati
U sunčanoj Barseloni dobili smo priliku da se upoznamo detaljno sa svim poboljšanjima i promenama koje donosi Mazda 3 za 2017. godinu. Među važnim novostima je svakako i mali 1.5-litarski dizel agregat, koji sada dopunjava gamu motora. U kabini očekuju brojne promene, a najupečatljivija je svakako... »

Čović: Spustiti tenzije

Slobodna Evropa  pre 1 sat  još 83 povezane

U udesu povređeno 14 vojnika

Politika  pre 38 minuta  još 22 povezane

"Ovo je pobeda, pobeda za Jagodu"

Sportske.net  pre 38 minuta  još 21 povezana

Za PKB zainteresovano osam investitora

Beta  pre 9 sati  još 13 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.