Automobili

Renault Trucks - nacionalno takmičenje u ekonomičnoj vožnji, 26. maj u Novim Banovcima

Auto magazin pre 6 sati
Prvi put ove godine, i Srbija je na listi država u kojima Renault Trucks organizuje već tradicionalno takmičenje profesionalnih vozača u ekonomičnoj vožnji – Optifjul Izazov /Optifuel Challenge/... Nacionalno finale je zakazano za 26. maj, u Novim Banovcima, u centralnom prodajno-servisnom... »

Novi Fiat 500L

Auto blog pre 5 sati
Nakon petogodišnjeg neosporenog liderstva u svom segmentu, stiže novi Fiat 500L. Oslanjajući se na svojstva koja su potvrdila njegovu dominaciju u Evropi i konstantno rastuće vođstvo na tržištu, najprostraniji od svih modela linije 500 sada ima još više tehnoloških sadržaja i bolje je povezan, sa... »

Kako je Porsche stigao do milion 911-ica

Press pre 4 sata
B92: Kako je Porsche stigao do milion 911-ica / VIDEO
Pogledajte kako se menjao Porsche 911 kroz dosadašnjih sedam generacija, ali i kojim tempom se prodavao ovaj legendarni model od svog nastanka 1963, pa do danas. foto: b92.net Porsche je početkom maja proizveo jubilarni milioniti primerak modela 911, najprepoznatljivijeg automobila u svojoj gami. U... »

Električni automobili će se puniti tokom vožnje?

B92 pre 9 sati
Telekomunikaciona kompanija Qualcomm predstavila je u Francuskoj probnu deonicu puta koji omogućava bežičnu dopunu pogonskih baterija na električnom automobilu za vreme vožnje. U saradnji sa kompanijama Renault i Vedecom, Qualcomm je u Versaju, pored Pariza, napravio test poligon dužine 100 metara... »

Neljudski uslovi rada u Tesli

Total car pre 2 sata
Engleski Guardian je objavio ispovesti sadašnjih i bivših radnika u fabrici Tesla. Iako na prvi pogled sve deluje kao “apoteka”, radnici otkrivaju i drugu stranu medalje ovog giganta. Oni tvrde da su uslovi rada i pritisak na što veći učinak gotovo nepodnošljivi. Kažu, u poslednje tri godine, hitna... »

Vodafone Rally de Portugal 2017 - Ogier pobednik

Auto magazin pre 7 sati
Branilac titule svetskog reli šampiona, Sebastien Ogier (Ford Fiesta RS WRC) pobedio je na Rally de Portugal 2017, čime je učvrstio svoju vodeću poziciju u šampionatu. Na podijum su se popeli i vozači tima Hyundai, Thierry Nevulle i Dani Sordo... Pogledajte fotogaleriju: 51. Vodafone Rally de... »

Audi Q3 Relax - akcijska cena od 27.990 evra

Auto magazin pre 1 sat
Audi je u Srbiji pokrenuo atraktivnu ponusu za podel Audi Q3 Relax. Po akcijskoj ceni od 27 990 evra, Audi Q3 dostupan je sa turbodizel motorom 2.0 TDI uparen sa 6-stepenim menjačem... Relax oprema: koncert radio duplo dno prtljažnika parking senzori pozadi automatski klima uređaj board computer... »

Alfa Giulietta 1.6 JTDm/120 TCT

Vrele gume pre 7 sati
Na sceni od 2010. godine, Alfa Giulietta polako ali sigurno odlazi u prošlost. No, zahvaljujući i dalje atraktivnom izgledu, odličnom 1.6 JTDm i još boljem automatskom TCT menjaču, interesovanje za nju i dalje postoji. Alfa Romeo Giulietta i dalje originalna, skučena i sa odličnom ponudom agregata!... »

Fiat Chrysler će modifikovati sporne dizel motore u SAD

Auto blog pre 10 sati
Fiat Chrysler Automobiles je podneo predlog u vezi sa modifikacijom 104.000 dizel motora u cilju rešavanja pregovora sa Američkim ministarstvom pravde. Kompanija je takođe podnela molbu za sertifikatom za Jeep Grand Cherokee i Ram 1500. FCA traži dozvolu od EPA-e i CARB-a da prodaje SUV i kamioete... »

Porsche 918 Spyder - model koji se čak i u Dubaiju ističe

Auto blog pre 7 sati
Čak od lansiranja modela 2013. godine, vlasnici Porschea 918 Spyder nikada nisu odstupali od dodavanja veoma svetlih boja i prepoznatljivih liverija, ali crveni primerci su veoma retki. Crvena je možda popularna za LaFerrari, ali samo nekoliko 918 modela poseduje boju kao ovaj koga vidite na... »

Kim: Spremni smo za masovnu proizvodnju raketa

Al Jazeera  pre 5 sati  još 21 povezana

Broj turskih investitora biće dupliran do kraja godine

Večernje novosti  pre 2 sata  još 20 povezanih

Tek što je formirao pokret, Janković je naišao na ovu prepreku

Pravda  pre 35 minuta  još 16 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.