http://www.danas.rs

Danas

Sedmoro mrtvih, više od desetoro povređenih

Danas pre 3 sata  
Za napad na hotel "Svis in" odgovornost preuzeo ogranak Islamske države na Sinaju
U napadu na hotel "Svis in" u egipatskom letovalištu El Ariš, na Sinajskom poluostrvu, poginulo je najmanje sedam osoba, a više od deset ih je povređeno, prenela je egipatska agencija Mena. Odgovornost za napad odmah je preuzeo... »

Stefanović: Program DS neće se razlikovati od Ljajićevog ili Dačićevog

Danas pre 5 sati  
Potpredsednik DS ne želi da prisustvuje stranačkom Glavnom odboru
Program koji Demokratska stranka planira da usvoji na narednoj sednici Glavnog odbora neće se mnogo razlikovati od programa stranke Rasima Ljajića ili Ivice Dačića, niti će DS imati mere koje mogu da sruše sadašnju vlast, kaže za... »

Vesna Pešić: Vučić misli da su kritike državni udar

Danas pre 6 sati  
Debata o medijskom spinovanju kao formi uznemiravanja javnosti
Svaka vlast u Srbiji i svetu koristi spinovanje u komunikaciji sa javnošću, ali se aktuelna vlast u Srbiji od početka zasniva na otvorenim lažima. I ta reč spinovanje u ovom slučaju znači zamagljivanje realnosti i najobičnije... »

Vilijams puca od snage

Danas pre 4 sata  
Amerikanac fizički potpuno spreman dočekuje ovosezonski debi protiv Himkija
Povratak Markusa Vilijamsa u Crvenu zvezdu navijači kluba dočekali su sa oduševljenjem, ubeđeni da će Amerikanac, kao i prošle sezone, biti vodeći kreativac tima sa izrazitim realizatorskim sposobnostima. Nakon što mu istekne... »

Veljko u Džordanovom gradu

Danas pre 4 sata  
Paunović posle osvajanja Svetskog prvenstva na Novom Zelandu pronašao trenerski angažman u Čikago Fajrsima
Ni titula Svetskog šampiona sa mladim reprezentativcima Srbije osvojena 20. juna ove godine na Novom Zelandu nije bila dovoljna da Veljko Paunović pronađe trenerski angažman u svojoj zemlji; da po logici stvari u najtežem mogućem... »

Prodaja "velikog fiće" ipak opada

Danas pre 5 sati  
Kompanija Fijat Krajsler automobili Srbije i dalje ubedljivo najveći srpski izvoznik
- Kompanija Fijat Krajsler automobili Srbija (FCAS) i ove godine je, i to ubedljivo, najveći domaći izvoznik jer je, prema jučerašnjim podacima Ministarstva finansija, naime, za prethodnih deset ovogodišnjih meseci iznosio 1,02... »

Otmica talaca na severu Francuske

Danas pre 3 sata  
Naoružani otmičari uzeli su taoce nakon pucnjave u gradu Rube na severu Francuske, javilei su sinoć francuski mediji i agencije. Neposredno posle pucnjave nije bilo jasno da li je reč o kriminalu ili terorizmu. Pozivjući se na izvore iz kancelarije gradonačelnika Rubea, agencija Frans pres je... »

PUTIN: Udarac s leđa imaće ozbiljne posledice

Danas pre 5 sati  
Turski F16 oborio ruski Su-24, piloti završili u Siriji
Moskva, Ankara, Brisel - - Do početka ruske operacije u Siriji rusko-turski odnosi su bili na najvišem partnerskom nivou, koji je izazivao podozrenje Zapada, da bi s početkom te operacije postali vrlo komplikovani, a sa jučerašnjim turskim obaranjem ruskog vojnog... »

Švedska vrba kao ekstra energent

Danas pre 6 sati  
U povećanju energetske efikasnosti u Šapcu jedno od mogućih rešenja je uzgoj i koriš?enje neobičnog drveća
Šabac - U prvom gradu u Srbiji koji je započeo povećavanje elektroenergetske efikasnosti, Šapcu, gradska uprava pripremila je i projekat za izgradnju toplane koja bi koristila biomasu, a delom bi je finansirala KVf banka. Time bi... »

Ivkova slava

Danas pre 4 sata  
"Ispade da je moja slava važnija od Ivkove, pa traje i više od tri dana", ovom doskočicom je potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović odgovorila na seriju napisa u tabloidima, koji su izvestili o tome da je Aranđelovdan proslavila u hotelu, u društvu ambasadora Majkla Kirbija. Ti su izveštaji... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.