http://www.danas.rs

Danas

Još 1.500 ljudi na grčko-makedonskoj granici

Danas pre 21 sat  
Stotine migranata protestovalo, pošto ih je mađarska policija sprečila da uhvate voz ka Austriji i Nemačkoj
Budimpešta - Oko 1.500 izbeglica juče je čekalo na severnoj granici Grčke na ulazak u Makedoniju. U selu Idomeni je izbila tuča među nekoliko stotina izbeglica, uglavnom iz Avganistana i Pakistana, koji su pokušali da pređu... »

Nisam sabotirao Partizan

Danas pre 6 sati  
Zvezdin generalni sekretar Zvezdan Terzić poriče kvarenje posla večitom rivalu
Mada ih niko iz komšijskog tabora nije javno prozvao kao krivce za propale dolaske Saša Zdjelara iz Olimpijakosa i Mirka Ivanića iz Vojvodine u Crvenoj zvezdi su spremno reagovali na glasine da su se crveno-beli isprečili... »

Na poklon komunalna i vatrogasna vozila

Danas pre 7 sati  
Predstavnici Beča uručili donaciju opštini Svilajnac
Predstavnici Beča juče su poklonili komunalna i vatrogasna vozila opštini Svilajnac. Uručeni su jedno vatrogasno vozilo, dva komunalna vozila za odnošenje smeća i mobilijar za vrtić. U ime Grada Beča donaciju su uručili Renate Brauner, zamenica gradonačelnika i član... »

Čanak o koalicijama 15. septembra

Danas pre 21 sat  
U FOKUSU/ Kako će opozicione stranke nastupiti na predstojećim pokrajinskim izborima
Beograd - Opozicione partije u ovom trenutku još nisu počele da dogovaraju predizborne koalicije, iako je u javnosti nezvanično već uveliko počela izborna kampanja pred pokrajinske i lokalne izbore u Srbiji koji se očekuju... »

Otvoren vrtić "Roda" u Veterniku

Danas pre 7 sati  
Ove godine u Novom Sadu upisano rekordnih 16 hiljada dece u vrtiće
Novi Sad - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, juče je zajedno sa članom Gradskog veća za obrazovanje Vladimirom Jelićem svečano otvorio novi objekat Predškolske ustanove "Radosno detinjstvo" u Veterniku u Paunovoj ulici.... »

Kerozinski disko i bizarni pop

Danas pre 8 sati  
Jon Spences Blues Explosion! od 1. do 4. septembra
SuperUho i Kino Šiška u saradnji sa Odličnim Hrčkom, Pop Depresijom i MKC Skoplje predstavljaju turneju The Jon Spencer Blues Explosion! Od 1. do 4. septembra JSBX će nastupiti u LJubljani, Zagrebu, Beogradu i Skoplju. Posle 10 godina JSBX ponovo dolazi u Beograd, a... »

Zvezda se (nije) umešala

Danas pre 6 sati  
Moguća pozadina propalih transfera Mirka Ivanića i Saše Zdjelara u Partizan
Zadnjeg dana prelaznog roka Partizan je dovođenjem dvojca Nikola Leković - Aleksandar Subić "zakrpio" problematičnu poziciju levog beka, na slabo popunjenom mestu zadnjeg veznog Marku Jevtoviću dodao eks reprezentativca Srbije... »

Laž je najčešća jezička greška

Danas pre 20 sati  
Slobodno bacanje
Što je bilo daleko - sad je blizu, sutra bi najbolji košarkaši Srbije trebalo da otputuju u Berlin, na grupnu fazu 39. prvenstva Evrope, koje je i kvalifikaciono za Olimpijske igre u Riju, naredne godine. Preciznije, finalisti automatski dobijaju olimpijsku propusnicu,... »

Šta sprečava Srbiju da izvozi više

Danas pre 8 sati  
Ruske sankcije i moguće posledice na trgovinu poljoprivrednim proizvodima Srbije
U trenutku uvođenja ruskih trgovinskih sankcija grupi zemalja među kojima se nalazi i naš najveći spoljnotrgovinski partner, Evropska unija, preovlađujući stav u Vladi Srbije, naučnim i stručnim udruženjima ali i privredi, bio je... »

Novakova dominacija poruka rivalima

Danas pre 20 sati  
Posle "preslišavanja" Žoa Souze Đokovića u drugom kolu čeka Hajder-Maurer, Krajinović na Ferera
Beograd - Podigao je Novak Đoković prašinu posle uvodnog duela sa Žoaom Sousom na US openu, poručivši ujedno najvećim rivalima da bi u njoj mogli da ostanu na kraju turnira ukoliko mu nivo samopouzdanja i igre budu bili u ravni... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.