http://www.danas.rs

Danas

Pošta zaradila 40 odsto više

Danas pre 5 sati  
Za prvih šest meseci ove godine Pošta Srbije ostvarila je neto dobitak od 15,2 miliona evra, odnosno 1,84 milijarde dinara, što je za 40 posto bolji rezultat nego prošlogodišnji, saopštilo je ovo preduzeće. - Kako se navodi, u širokoj lepezi od 460 vrsta proizvoda i usluga koje Pošta pruža... »

Mitrovčani odbranili banku

Danas pre 6 sati  
Upad KPS u ekspoziture Jugobanke u Gračanici i severnom delu Kosovske Mitrovice
Kosovska Mitrovica, Beograd - - Okupljanje većeg broja Srba oko ekspoziture Jugobanke u severnom delu Kosovske Mitroviće i otpor bankarskih službenika juče su prekinuli dvosatnu akciju jedinice KPS za borbu protiv privrednog... »

Najpre o osiguranju, u septembru o tablicama

Danas pre 6 sati  
Nastavak tehničkog dijaloga Beograda i Prištine 5. avgusta
Priština, Beograd - - Tehnički dijalog Beograda i Prištine nastaviće se 5. avgusta, a glavna tačka dnevnog reda Komisije za sprovođenje briselskih dogovora biće Memorandum o osiguranju motornih vozila. Priština je od EU tražila i da se u septembru održi sastanak i o... »

Zagreb bez komentara o Vučiću

Danas pre 6 sati  
Ministarstvo spoljnih poslova Hrvatske za Danas
Zagreb, Beograd - - Ministarstvo neće komentirati izjave premijera Vučića, a kada je riječ o proslavi Oluje, podsjećamo na izjave ministrice Pusić, kažu za Danas u Ministarstvu spoljnih poslova i evropskih integracija Hrvatske, na čijem čelu je Vesna Pusić, upitani... »

Opasnost od dugoročnog iseljavanja Srba

Danas pre 3 sata  
Nenad Rašić, poslanik u Skupštini Kosova, za Danas
- Briselski sporazum je u vreme potpisivanja zaista bio neka vrsta preokreta i prvi, istorijski korak ka pomirenju Beograda i Prištine - šire srpskog i albanskog naroda. Ali, njegove ekonomske posledice unutar Kosova i Metohije i ranije su izazivale strahovanja da će... »

Nema skrivanja iza premijera

Danas pre 6 sati  
Potpredsednici SNS podržavaju odluku predsednika da u kampanji ne obilazi opštine koje posluju nedomaćinski
Aleksandar Vučić više ne želi da se bilo ko krije iza njega i to je jasno rekao. Ako opštine na čijem su čelu članovi SNS imaju rezultate i ako su sprovodili politiku stranke, pobediće lako na lokalnim izborima i bez ličnog... »

Srpski časnici "Oluje"

Danas pre 5 sati  
Eksluzivno za Danas:Vuk Drašković
Već dve decenije, svakog 4. i 5. avgusta, uz veliku pompu, Hrvatska proslavlja progon iz Hrvatske više od 200.000 svojih građana srpske nacionalnosti. To etničko čišćenje, svojstveno nacistima, proglašeno je za dan hrvatske državnosti. Već dve decenije, svakog 4. i 5.... »

Negovanje kulture sećanja na srpske žrtve

Danas pre 6 sati  
Treća Srbija podržala inicijativu Srpske narodne partije
Novi Sad - - Treća Srbija podržala je inicijativu Srpske narodne partije za izgradnju "Memorijalnog kompleksa srpskih žrtava genocida". Kako ističe Aleksandar Đurđev, generalni sekretar Treće Srbije i jedan od lidera Srpske lige, negovanje kulture sećanja na žrtve... »

Elaborat protiv algoritma

Danas pre 3 sata  
Počeli razgovori stručnog tima korisnika daljinskog grejanja i nadležnih predstavnika grada Niša
Niš - Stručni tim Udruženja predsednika skupština stanara, koje predstavlja više od 40.000 građana Niša, započeo je razgovore sa predstavnicima Gradskog veća i Toplane o mogućnostima značajnog smanjenja cene grejanja i nesmetanog... »

Najkritičnije za kukuruz i soju

Danas pre 5 sati  
Velike suše koje su zahvatile Srbiju ugrožavaju poljoprivrednu proizvodnju
Velike vrućine i suša koje su Srbiju zahvatile u julu ugrožavaju prolećnu setvu i sasvim je izvesno da će poljoprivredna proizvodnja zabeležiti pad u odnosu na prošlu godinu, kaže za Danas Milan Prostran, ekspert za... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.