http://www.danas.rs

Rusija smanjuje isporuku gasa Srbiji

Danas pre 22 sata  
Putin zahtevao od premijera Srbije da potpiše protokol o vraćanju duga za gas do marta sledeće godine - Vučić odbio
Beograd - Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin odlučio je, nakon posete Srbiji, da smanji Srbiji isporuku gasa za 28 odsto, saznaje Danas. Kako saznajemo, Putin je tu odluku doneo nezadovoljan ishodom posete Beogradu, jer... »

Atifete Jahjaga: Samo na Balkanu posete mogu biti toliko bučne

Danas pre 4 sata  
Predsednica Kosova govori za Danas o nedolasku u Beograd
Beograd, Priština - Zahvalila sam se juče Evropskoj grupi Trilateralne komisije za poziv za učešće na konferenciji u Beogradu. Dugo vremena sam ocenjivala moje prisustvo na konferenciji nezavisno od u međuvremenu nastale situacije. Zbog nastalih okolnosti u mojoj... »

Vučić se iskreno transformisao

Danas pre 6 sati  
Kako je zaista izgledalo predavanje premijera Srbije na Londonskoj školi ekonomije
London - Kada sam od Londonske škole ekonomije (LSE), fakulteta na kome sam 2003. magistrirao socijalnu psihologiju, dobio kao alumnista poziv da budem gost na predavanju srpskog premijera Aleksandra Vučića, nisam očekivao da ću... »

Festival posvećen studentskom stvaralaštvu

Danas pre 21 sat  
Kragujevačka smotra antiratnog i angažovanog filma (KRAF)
Kragujevac - Tradicionalni, osmi po redu Kragujevački festival antiratnog i angažovanog filma (KRAF), počeo je preksinoć u ovdašnjem Domu omladine i završava se danas, u petak, 31. oktobra. Ovogodišnji KRAF, koji će prevashodno biti posvećen studentskom filmu, te zbog... »

Opozicija tvrdi da Srbija ulazi u period medijskog mraka

Danas pre 20 sati  
Sednica Odbora za kulturu i informisanje po treći put odložena zbog bojkota poslanika vlasti
Beograd - Sednica Odbora za informisanje Skupštine Srbije na kojoj je trebalo da se raspravlja o slobodi medija, po treći put nije održana, ali ovoga puta zbog bojkota poslanika vladajuće većine. Prisutni opozicioni poslanici... »

Nenad Popović: Protiv svakog oblika ekstremizma

Danas pre 4 sata  
Debata: Šta je budućnost desnice u Srbiji
Beograd - Postoji nekoliko stranaka i organizacija koje se predstavljaju kao pobornici desne orijentacije na našoj političkoj sceni. Među njima, svakako, postoje izvesne razlike i otuda se one ne mogu jedinstveno posmatrati. Srpska narodna partija je stranka desnog... »

Otpisana Nova Varoš

Danas pre 4 sata  
Nade novovaroških Bošnjaka, bar onih koji imaju senzibilitet za očuvanje identiteta i ostvarenje manjinskih prava, da će izbori za novo Bošnjačko nacionalno veće (BNV), doneti neki boljitak, u velikoj meri su izneverena. Čak se kod njih oseća ogorčenje što nije ispoštovano njihovo pravo da predlažu... »

Koliko košta štednja

Danas pre 20 sati  
Može li fiskalna konsolidacija da popravi stanje državnog budžeta
Beograd - Hoće li smanjivanje javne potrošnje dovesti do smanjivanja budžetskog deficita i javnog duga ili se može dogoditi sasvim suprotno - da budžetski deficit i javni dug budu veći nego pre predloženih mera? Dvojica... »

RAF hteo da obori letonski avion

Danas pre 17 sati  
Panika zbog incidenta na nebu iznad Britanije
London - Dva borbena aviona britanske avijacije (RAF) zapretila su obaranjem letonskog teretnog aviona jer posada nije odgovarala na pozive kontrole leta nad Kentom u južnom delu Engleske, što je izazvalo paniku, javlja Rušia Today (RT). „Dobio sam instrukcije od vlade... »

Mali akcionari tražili višestruko veće vrednosti za akcije

Danas pre 21 sat  
Tužilaštvo naložilo policiji da proveri pokušaj ucene većinskih vlasnika Valjaonice Sevojno
Beograd - Prvo osnovno javno tužilaštvo zatražilo je od Ministarstva unutrašnjih poslova, odnosno Policijske uprave Beograd da prikupi informacije na osnovu krivične prijave koju je Komisija za hartije od vrednosti podnela protiv... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.