http://www.danas.rs

Danas

Vučić je pravi marketinški majstor

Danas pre 19 sati  
Boris Tadić, bivši predsednik Srbije i lider SDS, u razgovoru za Danas
Beograd - Nemačka kancelarka Angela Merkel u Beograd će doneti kristalizaciju novih stavova Nemačke, koji bi trebalo da artikulišu nemačke, ali i interese Evropske unije i SAD prema prostoru Zapadnog Balkana. Njeni zahtevi mogu... »

Srpski turisti pohrlili u Grčku, ne beže ni od Egipta i Tunisa

Danas pre 19 sati  
NAŠA PRIČA Nema otkaza aranžmana za "rizične destinacije", tvrde u turističkim agencijama
Beograd - Za razliku od građana iz zemalja Evropske unije, koji gotovo masovno otkazuju aranžmane na destinacijama gde veruju da mogu imati probleme, Srbi očigledno nisu uplašeni ni zbog nemira u Egiptu, terorističkih napada u... »

Vučić: Neću da dozvolim da nas ponižavaju

Danas pre 19 sati  
Premijer Srbije o odlasku u Potočare odlučuje nakon što vidi kakva će biti odluka SB UN oko rezolucije o Srebrenici
Golubinci, Beograd - Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će odluku da li će ići na obeležavanje dvadesetogodišnjice zločina u Srebrenici doneti tek nakon što vidi kakva će biti odluka Saveta bezbednosti UN oko... »

Traže isplatu zaostalih zarada

Danas pre 9 sati  
Protest zaposlenih u JKP “Gradska groblja” u zgradi kragujevačke gradske uprave
Kragujevac - Više desetina zaposlenih u Javno-komunalnom preduzeću „Gradska groblja“ u Kragujevcu protestovalo je juče u zgradi gradske uprave, ispred kabineta gradonačelnika Radomira Nikolića, zahtevajući isplatu između šest i... »

Gradnja mosta Ljubovija-Bratunac počinje na jesen

Danas pre 9 sati  
Beograd - Most Ljubovija-Bratunac počeće da se gradi u septembru i biće završen u roku od dve godine. Njegova izgradnja će olakšati kretanje, podstaći još bliže povezivanje privreda Srbije i Bosne i Hercegovine i pomoći u privlačenju investicija u opštinama s obe strane Drine - izjavila je... »

Ditman: EU nije potpuna bez Srbije

Danas pre 19 sati  
Beograd - Novi ambasador Savezne Republike Nemačke Aksel Ditman je prilikom susreta sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem istakao da Evropska unija nije potpuna bez Srbije. On je dodao da u Nemačkoj veoma cene lično angažovanje premijera Vučića u dijalogu sa Prištinom, kao i spremnost za... »

Pravosuđe BiH će zaboraviti Orića

Danas pre 19 sati  
Mladen Ivanić, predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine
Beograd, Sarajevo - Mladen Ivanić je bio u pravu: predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ovoga puta sa referendumom i Tužilaštvu i Sudu BiH misli ozbiljno. Narodnoj skupštini Srpske on je podneo predlog za održavanje posebne... »

Vaučere za letovanje u Srbiji prihvatiće 243 ugostitelja

Danas pre 9 sati  
Konkurs za prijavljivanje domaćih ugostitelja i hotelijera koji su spremni da prihvate vaučer na 5.000 dinara za pokrivanje troškova smeštaja, juče je okončan a prijave su dostavila 243 ugostitelja, najvećim delom hotelijera, ali i apartmana, seoskih turističkih domaćinstava, specijalizovanih... »

ZAEV: Uhapsite me

Danas pre 9 sati  
Sud u Skoplju pokrenuo postupak protiv predsednika SDSM
Skoplje - U čemu je razlika između afere u kojoj su američke tajne službe prisluškivale evropske lidere i firme i afere s prisluškivanjem u Makedoniji? U Americi, koja je prisluškivala, i Evropi, koja je prisluškivana, sve će se, posle malo medijske prašine, nastaviti... »

IZ u Srbiji traži prostor na aerodromu za molitvu

Danas pre 19 sati  
Novi Pazar - Predsednik Mešihata Islamske zajednice (IZ) u Srbiji muftija Mevlud Dudić od rukovodstva aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu zatražio je da obezbede prostoriju u kojoj bi muslimani obavljali molitvu. Muftija Dudić u svom pismu ocenjuje da muslimanski vernici "molitvu obavljaju na... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.