http://www.danas.rs

Statistika na strani šampiona

Danas pre 18 sati  
Crvena zvezda favorit u sutrašnjem duelu s Novim Pazarom
Beograd - Crvena zvezda i Novi Pazar sutra igraju prvenstveni duel u Beogradu. U taboru domaćina već nedelju dana glavna tema je remi s Napretkom, zbog nesviranog penala za crveno-bele. Sa druge strane, u Novom Pazaru traže zamenu Draganu Kanatlarovskom, smenjenom... »

Mirović: SVM nije spreman na rizične korake

Danas pre 15 sati  
Ištvan Pastor tvrdi da je njegova stranka i dalje članica vlasti u Vojvodini
Novi Sad, Beograd - Stranke vladajuće koalicije u Vojvodini, DS, LSV, NDS uključujući i SVM poigravaju se s građanima Pokrajine. U politici uvek treba biti hrabar i odgovoran. Osim toga postoji i želja za što dužim opstankom na... »

Vučić: Plate manje za 10 odsto, penzije padaju progresivno

Danas pre 8 sati  
Vlada sinoć predstavila nove mere štednje, stručnjaci oprezni
Srbije donela je odluku da plate u javnom sektoru veće od 25.000 dinara smanji za 10 do 10,5 odsto, a da penzije koje prevazilaze 25.000 dinara smanjuje progresivno - izjavio je sinoć premijer Srbije Aleksandar Vučić On nije... »

Prelazak iz tajne u javnu diplomatiju

Danas pre 7 sati  
Ambasador SAD upozorio javnost u Srbiji o mogućim posledicama Putinove posete
Beograd - Postavljajući javno pitanje zbog čega je Srbija pozvala u posetu premijera Rusije Vladimira Putina, ambasador Amerike Majkl Kirbi upozorio je srpsku javnost o mogućim negativnim posledicama koje slede zbog takvog odnosa... »

Film „Čujte, Srbi“ za Novosađane

Danas pre 7 sati  
Obeležavanje stogodišnjice dolaska Arčibalda Rajsa
Uz podršku Grada Novog Sada i Ambasade Švajcarske konfederacije u Beogradu, a u organizaciji Atos medije i Kulturnog centra Novog Sada, od danas do 21. septembra u Novom Sadu biće održana trodnevna manifestacija „Arčibald Rajs u Srbiji 1914 -2014“. Centralni deo te... »

Čedomir Jovanović neće da sluša stranku

Danas pre 1 dan  
DANAS SAZNAJE - LDP traži od svog lidera da odmah prekine sve pregovore o objedinjavanju opozicije sa Tadićem, Pajtićem i Stevanovićem
Beograd - Stranački organi Liberalno-demokratske partije, uključujući sve opštinske odbore i Politički savet te stranke, zatražili su od Čedomira Jovanovića, predsednika LDP, da radi na formiranju novog liberalnog opozicionog... »

Sudija Trešnjev zamenio Ivanovića

Danas pre 1 dan  
Proces za rehabilitaciju Mihailovića odložen na neodređeno
Beograd - Nastavak procesa za rehabilitaciju komandanta Jugoslovenske kraljevske vojske Dragoljuba Draže Mihailovića ponovo je odložen u Višem sudu u Beogradu na neodređeno vreme zbog promene u sastavu sudskog veća. Kako su preneli elektronski mediji, novi predsednik... »

Uskoro kancelarija za saradnju sa Rusijom na Zlatiboru

Danas pre 1 sat  
Čajetina - Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović najavio je da će uskoro na Zlatiboru biti otvorena kancelarija za saradnju sa Rusijom koja će omogućiti uspostavljanje bolje privredne i turističke saradnje sa tom državom. - Imajući u vidu da su SAD i EU uvele sankcije Rusiji, to je našoj... »

Pametno preko ulice

Danas pre 7 sati  
Novi ciklus edukacije prvaka za saobraćaj
Zrenjanin - Na saobraćajnom poligonu postavljenom u dvorištu OŠ „Dr Jovan Cvijić“ u Zrenjaninu počeo je novi ciklus edukacije učenika prvih razreda osnovnih škola pod nazivom „Spretno i pametno u saobraćaju“. Programom edukacije obuhvaćeno je više od 1.100 prvaka iz... »

Ukrajinski brodovi na Dunavu kroz Srbiju meta napada pirata

Danas pre 7 sati  
Beograd - Plovila „Ukrajinske dunavske plovidbe“ (UDP) pirati su opljačkali dva puta u septembru tokom boravka u Luci „Smederevo“, saopštio je juče zastupnik te brodarske kompanije u Srbiji „Agent plus“. Delovi sa plovila UDP-a su pokradeni u dva navrata u periodu od 7. do 10. septembra, ali iz... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.