http://www.danas.rs

Danas

Uvertira za večiti derbi

Danas pre 1 dan  
Zvezda ima šansu da se eventualnom pobedom nad Voždovcem u subotu primakne Partizanu barem preko noći dok crno-beli ne ugoste Mladost
Beograd - Fudbalska utakmica između Partizana i Mladosti jedina će se igrati u nedelju i to u večernjem terminu (18.30) pa igrači Crvene zvezde imaju priliku da se eventualnim subotnjim trijumfom na gostovanju Voždovcu primaknu... »

Tužilaštvo saslušava, još bez osumnjičenih

Danas pre 1 dan  
Slučaj pogibije sedmoro osoba u vojnom helikopteru 13. marta još u predistražnom postupku
U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu još uvek su u toku predistražne radnje u vezi sa padom vojnog helikoptera 13. marta. Mesec dana nakon pogibije sedmoro osoba u akciji spasavanja bebe, objavljivanja izveštaja koje su radile... »

Partizan u psihološkoj prednosti

Danas pre 1 dan  
Domaćinstvom crno-belih za vikend se nastavlja polufinalna serija plej-ofa ABA lige u kojom Radonjićevi izabranici moraju vratiti brejk ukoliko žele pred svoje navijače
Beograd - Do pre samo nekoliko dana Crvena zvezda je bila apsolutni favorit za osvajanje ABA lige, dok se konačna pobeda nad Partizanom u polufinalnoj seriji nije ni dovodila u pitanje. Međutim, crno-beli su u drugom susretu... »

Petrit Seljimi: Blagovremeno smo obavestili Srbiju o dolasku

Danas pre 1 dan  
Zamenik šefa kosovske diplomatije Hašima Tačija govori za specijalno za Danas
- Mogu da potvrdim da smo pozitivno odgovorili pre nekoliko sedmica na poziv srpske nevladine organizacije da učestvujemo na konferenciji i preuzeli sve neophodne korake da blagovremeno informišemo srpsku stranu. Ne mislim da je... »

Električna palica i biber sprej u rukama policije

Danas pre 1 dan  
U Skupštini Srbije održano javno slušanje o Nacrtu zakona o policiji
Beograd - Predlog zakona o policiji koji bi u junu mogao da se nađe pred poslanicima Skupštine Srbije predviđa reorganizaciju, uvođenje dva nova sektora - za međunarodne i evropske poslove i za ljudske resurse, karijerno... »

Izmenjenetrasegradskog prevoza

Danas pre 1 dan  
Za vreme održavanja Beogradskog maratona novi režim saobraćaja
Za vreme održavanja Beogradskog maratona, od danas od 9 do 15 časova važiće posebna organizacija saobraćaja na linijama javnog gradskog prevoza. Linije u centralnoj gradskoj zoni za vreme maratona će imati delimično izmenjene... »

Olivera Medić

Danas pre 1 dan  
Budući da su Olivera Bećkovića i njen Utisak nedelje grubo uklonjeni sa televizora, Đole Vukadinović se preorijentisao na Oliveru Kovačević i njeno Da, možda ne. Dokad li će opstati Kovačevićka – takođe sklona da povremeno lane protiv naroda i države – sve se nešto pitam, odgovor ne znam, a nije ni... »

Cenzure deci!

Danas pre 1 dan  
U Srbiji je od nedavno na delu cenzura medija. I, ne, ne radi se o pritiscima na medije koji postoje od kada je i medija i pritisaka, a o kojima mesecima u nedostatku boljih tema drobe opozicionari i projektaše nevladine organizacije. Ovoga puta, reč je zaista o oldskul cenzuri, goloj poput... »

Generalštab i MO diskriminisali trans majorku Helenu

Danas pre 1 dan  
Mišljenje poverenice za zaštitu ravnopravnosti Nevene Petrušić o slučaju koji je uzdrmao Vojsku Srbije
Beograd - Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Nevena Petrušić donela je mišljenje da su Generalštab Vojske Srbije i Ministarstvo odbrane diskriminisali trans majorku VS Helenu (M. V.) u procesu penzionisanja. "Poverenica stoji... »

Kraj posla do avgusta

Danas pre 1 dan  
Premošćen kanal na trasi Bulevara Evrope
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i direktor JP "Zavod za izgradnju Grada" Goran Višnjić obišli su radove na izgradnji mosta preko Kanala DTD na trasi Bulevara Evrope, jednu od najznačajnijih investicija ZIG-a u ovoj godini. - Radovi na trasi Bulevara Evrope su u... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.