http://www.danas.rs

U izveštaju i novi ratni zločini na Kosovu

Danas pre 9 sati  
U FOKUSU: Američki tužilac Klint Vilijamson danas u Briselu predstavlja rezultate trogodišnje istrage
Brisel, Beograd - Specijalni tim za istragu o trgovini ljudskim organima na Kosovu 1999. godine je tokom trogodišnje istrage došao do saznanja i o drugim zločinima na Kosovu, tako da je izveštaj proširen i neće se odnositi samo... »

Penali srušili snove o finalu

Danas pre 12 sati  
Omladinska reprezentacija Srbije neće braniti titulu na Evropskom prvenstvu posle poraza od Portugala
Beograd - Na Evropskom omladinskom prvenstvu za igrače do 19 godina u Mađarskoj, reprezentacija Srbije neće braniti titulu jer je posle velike borbe poražena nakon izvođenja jedanaesteraca od nacionalnog tima Portugala (4:3,... »

Prvo selfi pa onda smene

Danas pre 8 sati  
Vlada Srbije održala svečanu i radnu sednicu u Nišu na kojoj su donete važne odluke
Niš, Beograd - Na jučerašnjoj sednici Vlade Srbije razrešeni su direktori sedam republičkih javnih preduzeća, a premijer Aleksandar Vučić i ministar inostranih poslova Ivica Dačić upozorili su da se zbog sukoba u Ukrajini i... »

Zakon o diplomatiji vraćen u proceduru

Danas pre 21 sat  
Ivica Dačić, ministar spoljnih poslova Srbije
Beograd - Predlog zakona o spoljnim poslovima je vraćen u proceduru posle martovskih izbora i nalazi se na doradi, kaže za Danas Ivica Dačić, ministar spoljnih poslova Srbije, odgovarajući na pitanje da li će se ubrzo taj predlog naći u skupštinskoj proceduri, kako je... »

Šteta od 500 miliona evra gura cenu struje

Danas pre 9 sati  
Ideja o racionalizaciji rada EPS-a pre povećanja cene električne energije teško izvodljiva
Beograd - Dok se ne reši problem 18 odsto tehničkih gubitaka struje, od čega deo čini ukradena energija, i 15 procenata neplaćenih računa, Vlada Srbije neće EPS-u odobriti povećanje cene struje, obećao je pre nekoliko dana... »

Palilula domaćin Dunavske regate

Danas pre 22 sata  
Palilula će i ove godine biti domaćin međunarodne Dunavske regate u Beogradu. Doček učesnika manifestacije biće sutra oko 17 časova na Adi Huji i tom prilikom opština je obezbedila prostor za postavljanje kampa i boravak, kao i večeru i obilazak Beograda za učesnike regate. Iz nemačkog grada... »

Rusija da plati 50 milijardi dolara

Danas pre 21 sat  
Haški sud naložio obeštećenje bivšim deoničarima Jukosa
London - Rusija mora isplatiti više od 50 milijardi dolara kao odštetu bivšim većinskim deoničarima sada nepostojeće naftne kompanije Jukos, zbog eksproprijacije te kompanije pre više od 10 godina, odlučio je juče Stalni arbitražni sud u Hagu. Kompanija GML, koja je... »

Podvig potcenjene generacije i sporta

Danas pre 21 sat  
Evropsko zlato iz Budimpešte „vredi“ više od nekih drugih trofeja u istoriji srpskog vaterpola
Beograd - Osvajali su vaterpolisti Srbije planetarne i kontinentalne titule, odigrali mnoga uzbudljiva finala i počastili nas brojnim fenomenalnim partijama kroz dugu trofejnu istoriju ove igre na našim prostorima, ali ono što su... »

Mogerinijeva za veće usaglašavanje spoljne politike

Danas pre 8 sati  
Ministarka spoljnih poslova Italije razgovarala sa srpskim zvaničnicima u Beogradu
Beograd - Očekujem da će Srbija u narednom periodu povećati nivo usaglašenosti spoljne politike sa EU, izjavila je ministarka spoljnih poslova Italije posle sastanka sa šefom srpske diplomatije Ivicom Dačićem“, čime je otpočela... »

Ratari traže 22 dinara za kilogram pšenice

Danas pre 1 dan  
Vremenske neprilike uzele danak - rod hlebnog žita niži od prošlogodišnjeg i neće premašiti 2,2 miliona tona
Prema prvim pokazateljima ovogodišnji rod pšenice slabiji je od prošlogodišnjeg i to uprkos oceni da je godina bila rodna. Na spisku razloga koje stručnjaci navode kao prelomne da rod žita bude u pojedinim regionima i do trećinu... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.