http://www.danas.rs

Rusija i Evropa u rukama Ukrajinaca

Danas pre 3 sata  
Ekskluzivno u Danasu: Ministar spoljnih poslova Švedske Karl Bilt
Kada ukrajinski birači izađu na birališta 26. oktobra, na kocki neće biti sudbina samo njihove zemlje, već i budućnost znatnog dela Evrope. Prosto rečeno, budućnost Ukrajine će odlučiti budućnost Rusije, a budućnost Rusije će... »

Preminula Marija Crnobori

Danas pre 3 sata  
Beograd - Jedna od najznačajnijih glumica, najveća tragetkinja svog doba i članica Jugoslovenskog dramskog pozorišta od njegovog osnivanja, Marija Crnobori, preminula je 21. oktobra u 96. godini u svom stanu u Beogradu, saopštilo je Jugoslovensko dramsko pozorište. Rodila se u Istri 1. oktobra... »

Naprednjaci nalikuju nekadašnjem DOS

Danas pre 4 sata  
Kako je Srpska napredna stranka za šest godina postala najjača politička snaga u zemlji
Beograd - „Srpska radikalna stranka više ne postoji. Spušta se zavesa za jednom strankom. Možda će se dizati zavesa za dve ili jednom novom strankom“, ovom rečenicom Tomislav Nikolić, dotadašnji zamenik predsednika SRS, 8.... »

Enver Hodžaj na skupu sa Dačićem i Fileom

Danas pre 4 sata  
Ministri u Vladi Kosova, kao učesnici regionalne konferencije, prvi put u zvaničnoj poseti Beogradu od proglašenja nezavisnosti
Beograd - Iako je Srbija nastojala da konferencija ministara spoljnih poslova, privrede i ekonomije Zapadnog Balkana bude odložena zbog prošlonedeljnog incidenta na fudbalskoj utakmici Srbija - Albanija i odlaganja posete... »

Darko Lunglov: Nije afirmacija već apsurd

Danas pre 4 sata  
DEBATA: PUTIN I REAFIRMACIJA TITOVIH PARTIZANA
Beograd - Povodom dolaska Vladimira Putina u Beograd na vojni defile, Danas pokreće debatu o reafirmaciji partizanskog pokreta Josipa Broza Tita. Naše sagovornike pitali smo da li je Putinova poseta doprinos reafirmaciji partizana. Zatim da li se dogodio preokret u... »

Premijer očekuje korisne razgovore s Edijem Ramom

Danas pre 3 sata  
Beograd - Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da sa premijerom Albanije Edijem Ramom očekuje dobar i plodotvoran razgovor i da smatra da je „na najbolji mogući način zaštitio nacionalne interese, jasno stavljajući svima do znanja da Srbija želi mir i stabilnost u regionu“. Svaka... »

Slavković: Na gluposti moje stranke neću da odgovaram

Danas pre 4 sata  
Niš - „Sebe ne prepoznajem u odluci organa stranke vezanoj za duple funkcije, pa ne osećam potrebu da podnosim bilo kakvu ostavku na poslove zamenika gradonačelnika ili člana skupštine „Jugoistoka“, gde se pojavljujem dva puta godišnje po pola sata“, navodi se u obaveštenju koje je naprednjak... »

Uvod u dalju borbu za sigurniji život vozača

Danas pre 1 sat  
Saobraćajni sindikat GSP - a i predstavnici drugih sindikata održali miran protest ispred Palate Pravde
Tražimo da se sudski postupci pokrenuti protiv napadača na vozače javnog gradskog prevoza brže procesuiraju i okončaju. Predugo traje ovo uterivanje pravde, ovim rečima juče je obeležen protest Saobraćajnog sindikata GSP - a,... »

Ugovor o gradnji bloka B3 do kraja godine

Danas pre 3 sata  
Posle decembarskog samita sa Kinom u Beogradu
Kostolac - Potpredsednica Vlade Srbije dr Zorana Mihajlović najavila je u intervjuu za portal Balkanmagazin, između ostalog, da se nada da će ubrzo, posle decembarskog samita sa Kinom u Beogradu, početi gradnja novog bloka B3 od 350 MW u Kostolcu. Do kraja 2016. godine... »

Junker žali što nema više komesarki

Danas pre 3 sata  
Nov saziv Evropske komisije dobio podršku poslanika EP
Brisel - Poslanici Evropskog parlamenta velikom većinom glasova podržali su nov saziv Evropske komisije predvođen Žan Klod Junkerom. Rezultat glasanja - 423 glasa „za“, 209 glasova „protiv“ i 67 uzdržanih - dao je zeleno svetlo za početak rada novog saziva Komisije... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.