http://www.danas.rs

Danas

Mišković traži pasoš na jedan dan

Danas pre 6 sati  
Beograd - - Miroslav Mišković, vlasnik Delta holdinga, zatražio je juče od sudskog veća Specijalnog suda da mu na jedan dan vrate pasoš kako bi 20. marta mogao da otputuje u Sloveniju i potpiše ugovor o izgradnji hotela "Kraun plaza". Miškovićev advokat Zdenko Tomanović je predao sudu pozivno... »

Pokrenuta nova topionica u Boru

Danas pre 17 sati  
Bor - - Simboličnim pritiskom na dugme generalni direktor Rudarsko- topioničarskog basena Bor, Blagoje Spaskovski, pokrenuo je zagrevanje fleš-peći koja u naredne tri sedmice treba da dostigne temperaturu od 1.200 stepeni. Do kraja marta, kada će biti izlivena i prva anoda, nova topionica koju je... »

Bekman-Dirkes: Pripremni razgovori intenzivni

Danas pre 7 sati  
Beograd - Interesovanje za Srbiju u Nemačkoj je veliko. Razvoj i promene koji se događaju u Srbiji prate se s pažnjom u Nemačkoj, a redovna je i razmena mišljenja, o čemu svedoče i česte posete predstavnika Nemačke Srbiji, kao i prisutnost nemačkih ustanova u Srbiji, kaže za Danas Norbert... »

Babić: Tužilaštvo treba da ispita kako je Mišković došao do ekskluzivne parcele za 150.000 evra

Danas pre 17 sati  
Beograd - Zoran Babić, šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke, zatražio je juče da nadležni organi ispitaju medijske navode da li je Miroslav Mišković došao u posed 1,1 hektara ekskluzivnog zemljišta na Novom Beogradu, na kojem je danas upravna zgrada kompanije Delta holding. Mišković je do... »

Do gasa na 36 rata

Danas pre 5 sati  
Preduzeće "Užice-gas" domaćinstvima nudi priključak na gas upola cene
Užice - - Preduzeće "Užice-gas" odlučilo je da domaćinstvima ponudi priključak na gas za 490 evra, umesto dosadašnjih 980 evra, bez PDV-a. Akcija, koja je osmišljena kako bi se ublažilo aerozagađenje sa kojim Užice decenijama ima... »

Brzopletost ili skrivanje važnog pitanja

Danas pre 7 sati  
Odgovor Demokratske stranke Srbije povodom pisanja Danasa o raketnom sistemu "alas"
Beograd - Aleksandar Radić, vojni analitičar, osvrćući se na delove intervjua predsednice DSS Sande Rašković Ivić datog dnevnom listu Danas 3. marta, i ranije saopštenja DSS koji se odnose na saradnju Srbije i UAE u proizvodnji... »

Čedomir Jovanović: LDP nije u ratu za fotelje

Danas pre 6 sati  
Beograd - Liberalno-demokratskoj partiji ne pada na pamet da se ikome nudi i interesuje nas borba protiv krize, a ne rat za fotelje u nekakvoj rekonstruisanoj vladi, izjavio je lider LDP Čedomir Jovanović. On je u pisanoj izjavi medijima rekao da ta stranka ima svoj put čiji je cilj moderna,... »

Balažic: Mogu i da dajem golove

Danas pre 12 sati  
Zimskom štoperskom pojačanju Partizana nije strano igranje na poziciji špica
Beograd - - U finišu remija bez golova sa Radničkim iz Niša, na svom debiju za Partizan, štoper Gregor Balažic završio je u napadu, kao ispomoć mladom Ivanu Šaponjiću. Ne slučajno, jer zimsko pojačanje iz ukrajinskih Karpata... »

NAŠA PRIČA: Janjić: Nema kosovske vojske bez srpskih glasova

Danas pre 2 sata  
Da li je osnivanje oružanih snaga Kosova deo ranijih političkih dogovora
Priština, Beograd - Svi najvažniji elementi koji se tiču srpske zajednice na Kosovu i Metohiji već su usaglašeni, uključujući i rad buduće vojske Kosova. Do potpisivanja pravno-obavezujućeg sporazuma između Beograda i Prištine... »

Kolašinac i Španovićeva najveće nade

Danas pre 10 sati  
Srpski atletičari spremno dočekuju start Evropskog dvoranskog prvenstva u Pragu
Beograd - - Šestoro srpskih atletičara takmičiće se na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Pragu. Asmir Kolašinac je sinoć prvi imao iskušenje u kvalifikacijama u bacanju kugle. Prema rečima zvaničnog dvoranskog šampiona Starog... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.