http://www.danas.rs

Danas

Isključena mogućnost terorističkog napada

Danas pre 8 sati  
Nastavljena istraga avionske nesreće u francuskim Alpima
Pariz - Francuski istražitelji su juče nastavili potragu za delovima aviona Erbas, koji se srušio u utorak na francuskim Alpima sa ukupno 150 putnika i članova posade, uključujući 16 tinejdžera, koji su se vraćali u Nemačku iz Španije. Helikopteri su nadletali mesto... »

MUP: Čeka se odgovor iz Austrije

Danas pre 8 sati  
Nastavlja se istraga o pretnjama premijeru na Fejsbuku
Beograd - Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije podnelo je krivičnu prijavu protiv Gorana Vlade Kerkeza, koji se predstavlja na društvenim mrežama kao vođa organizacije Crna ruka - zbog pretnji smrću, koje je preko Fejsbuka uputio premijeru Srbije Aleksandru Vučiću.... »

Za izgradnju deponije u Vinči zainteresovane 52 svetske kompanije

Danas pre 14 sati  
Gradonačelnik Siniša Mali, najavio predstavljanje projekta upravljanja otpadom
Projekat efikasnog sistema upravljanja otpadom, kao najveći takve vrsteu Srbiji i regionu, vredan je između 250 i 300 miliona evra. Od januara ove godine, kada je grad uputio javni poziv zainteresovanim kompanijama za izgradnju... »

Tajne koje su glumci odnosili sa sobom u grob

Danas pre 9 sati  
Premijera "Malih tajni" Gorana Markovića 29. marta na sceni Madlenianuma
- Prva premijera u 2015. u Operi i teatru Madlenianum održaće se u nedelju, 29. marta, kada će svoj život na sceni započeti komad sa glumom, pevanjem i plesom "Male tajne" po tekstu i u režiji Gorana Markovića, najavljeno je juče... »

Vesna Jovanović na čelu Lekarske komore

Danas pre 1 dan  
Vesna Jovanović, ortopedski hirurg i traumatolog iz Beograda, nova je direktorka Lekarske komore Srbije. Njoj je na jučerašnjoj skupštini LKS poverenje pružilo 57 delegata, dok je njih 53 glasalo za drugog kandidata, Tomislava Stantića, radiologa iz Subotice. - Načiniću iskorak u odnosu na... »

Ko će biti novi Valter?

Danas pre 14 sati  
Počinje snimanje rimejka filma "Valter brani Sarajevo"
Zagreb - Snimanje rimejka "Valter brani Sarajevo" počeće ove godine, nakon što krajem maja bude održana audicija za glumce i izabran novi Vladimir Perić Valter, javljaju hrvatski mediji. Audicija će biti otvorena za sve glumce s područja bivše Jugoslavije, a u... »

Ulična galerija Vesićevih izjava

Danas pre 1 sat  
Nastavlja se polemika o seči drveća u Studentskom parku
Dok su radnici Zelenila užurbano farbali ograde i čistili grafite sa bedema Studentskog parka, članovi opštinskog odbora DSS-a juče su postavljali crteže sa izjavama gradskog menadžera Gorana Vesića da će park ostati gde je i da neće biti ugrožen izgradnjom podzemne... »

Vehid Šehić: Dodik se vraća u 1997. kad mi je bio kao brat

Danas pre 1 dan  
Izjava predsednik Republike Srpske Milorada Dodika da "zločin u Srebrenici nije bio borba za srpstvo, nego najveći udarac srpstvu i kukavičluk" - predstavlja povratak starog Milorada Dodika, onog 1997. godine kada je prvi ustao i osudio genocid u Srebrenici, ocenjuje za Danas Vehid Šehić, politički... »

Nećemo napasti Portugal

Danas pre 1 sat  
Prvi golman fudbalske reprezentacije Vladimir Stojković o taktici Srbije na možda ključnom gostovanju u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope
Beograd - Vladimir Stojković nije ostavio traga u portugalskom klupskom fudbalu kao njegovi saigrači iz reprezentacije Nemanja Matić i Lazar Marković, ali bivši golman Sportinga iz Lisabona odlično poznaje domaćina meča četvrtog... »

Stefanović: Budite bolji od nas

Danas pre 33 minuta  
U Novom Sadu otvoren Forum mladih lidera regiona
Novi Sad - Četvorodnevna konferencija "Forum mladih lidera regiona" otvorena je juče u Master centru Novosadskog sajma u organizaciji Evropskog pokreta u Srbiji - lokalno veće u Novom Sadu. Cilj Foruma je doprinos regionalnoj saradnji na prostoru Zapadnog Balkana i... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.