http://www.danas.rs

Danas

Počinje rehabilitacija Milana Nedića

Danas pre 3 sata  
Pred Višim sudom u Beogradu će 12. decembra ove godine biti održano prvo ročište u postupku rehabilitacije generala Milana Nedića, saznaje Danas. Podnosioci zahteva za rehabilitaciju su Srpski liberalni savet, Udruženje političkih zatvorenika i žrtava komunističkog režima i porodica Nedić. - Prema... »

Dru Salivan: Dojčinović sam došao do snimka

Danas pre 1 sat  
Na pitanje Danasa da li je tačno da je on došao do snimka Ivice Dačića i Rodoljuba Radulovića i dao uredniku Krika Stevanu Dojčinoviću, Dru Salivan, izvršni urednik i jedan od osnivača međunarodne novinarske organizacije Projekat izveštavanja o organizovanom kriminalu i korupciji (OCCRP), demantuje... »

Vučić i Hamond različito o članstvu Kosova u Unesku

Danas pre 1 sat  
Srpski premijer razgovarao sa ministrom spoljnih poslova Britanije
- Premijer Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je juče u Beogradu sa šefom britanske diplomatije Filipom Hamondom, kome se zahvalio na podršci putu Srbije ka članstvu u EU, ističući da očekuje da do kraja godine budu otvorena... »

Beograd neće zaoštravati odnose sa Tiranom

Danas pre 3 sata  
Politička pozadina fudbalske utakmice između Albanije i Srbije
Srbija neće zaoštravati odnose sa Albanijom i preduzimati oštrije mere prema ambasadoru te zemlje u Beogradu Iljiru Boćki, jer se ne očekuje dalje komplikovanje situacije oko fudbalske utakmice reprezentacija Srbije i Albanije,... »

Malići: Zašto Vučiću Tači nije smetao u Beču

Danas pre 1 sat  
Politički savetnik Edija Rame za Danas
Tirana, Beograd - - Premijer Albanije Edi Rama je pozivao i želeo da primi premijera Aleksandra Vučića na stadionu u Elbasanu da zajedno prate fudbalski meč između Albanije i Srbije kako bi demonstrirao potpuno drugačiju sliku o Albaniji i Albancima u odnosu na ono što... »

Zvezda “oduvala” Tajfun

Danas pre 7 minuta  
Košarkaši Dejana Radonjića superiornom igrom došli do četvrte pobede u ABA ligi - 113:66
- Košarkaši Crvene zvezde superiorno su došli do nove pobede na otvaranju 4. kola ABA lige deklasiravši šampiona Slovenije Tajfun sa 113:66 (30:15, 29:11, 29:16, 25:24). Izabranici Dejana Radonjića su igrali jako od samog početka... »

Pirova, ali slatka pobeda

Danas pre 2 minuta  
Fudbalerima Srbije pobeda u Elbasanu nije donela rezultasku dobit, ali su njome "dužniku" Albaniji zakomplikovali odlazak na Evropsko prvenstvo - 0:2 (0:0)
- Najbolji fudbaleri Srbije nisu morali da osvoje ni bod protiv Albanije u pretposlednjem kolu kvalifikacija za prvenstvo Evrope, jer će turnir u Francuskoj svakako pratiti kao obični gledaoci, ali su s tri sinoćna boda u... »

Figuerido: Izbacite politiku i sarađujte

Danas pre 1 sat  
Beograd domaćin Generalne skupštine Evropske turističke komisije
- Pre tri godine prvi put u istoriji turistička industrija u svetu zabeležila je više od milijardu turista koji su makar jednu noć proveli u inostranstvu, a do kraja ove godine broj stranih turista u svetu, prema prvim procenama,... »

Šubara: Ovo je Sertićev lični obračun sa mnom

Danas pre 12 minuta  
Rešenje o mom udaljenju sa mesta direktora Agencije za privatizaciju predstavlja lični obračun ministra privrede Željka Sertića sa mnom. Ne znam zašto on to radi u situaciji kada Agencija za privatizaciju ima odlične rezultate. Nemoguće je da zbog ličnog animoziteta prema meni želi da zaustavi... »

Zamka međusobne zavisnosti Kine i SAD

Danas pre 1 sat  
Pošto se sve više uzdaju jedna u drugu kada je reč o održivom ekonomskom rastu, Amerika i Kina su upale u klasičnu zamku međusobne zavisnosti, te se ljute zbog promena pravila angažmana. Simptomi ove podmukle patologije jasno su se videli za vreme nedavne posete kineskog predsednika Si Đinpinga... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.