http://www.danas.rs

Danas

Eksplozija u Briselu

Danas pre 3 sata
U eksploziji automobila koji je rano jutros oko 2 časa probio rampu ispred kriminološkog instituta u Briselu nije bilo povređenih, pošto je zgrada bila prazna. Javno tužilaštvo u Briselu je saopštilo da rano jutros nije izvršen teroristički napad na kriminološki institut u tom gradu, već da se,... »

Osuditi napad na kuću direktora RTK

Danas pre 1 sat
Direktor Radiotelevizije Kosova Mentor Šalja izjavio je da je na njegovu kuću u Prištini baćena bomba, navode danas kosovski mediji. Šalja je u nedelju uveče rekao da je došlo do snažne eksplozije, ali da niko u kući nije povređen. Na ovu vest reagovalo je Udruženje novinara Srbije (UNS) na Kosovu... »

Paniku na aerodromu izazvao "Zoro" sa plastičnim mačem

Danas pre 3 sata
Policija Los Anđelesa saopštila je da nije bilo pucnjave na aerodromu u tom gradu, navodeći da je uznemirenje među putnicima izazvao muškarac obučen kao Zoro. Taj muškarac je ubrzo uhapšen. Putnici su pobegli u panici nakon što su čuli "filtriran, prigušen zvuk" na prometnom aerodromu. Kako su... »

Vlada da vrati zakinute plate ili štrajk upozorenja

Danas pre 49 minuta
Ukoliko prosvetnim radnicima ne budu isplaćene sve zakinute zarade do 20. septembra, tri reprezentativna sindikata obrazovanja krajem tog meseca stupiće u jednodnevni štrajk upozorenja, neodražavanjem prvog časa u prepodnevnoj i poslepodnevnoj smeni. Ovo su na današnjoj konferenciji za novinare... »

Kancelarija EU na Kosovu zabrinuta

Danas pre 20 sati
Kancelarija Evropske unije na Kosovu izrazila je zabrinutost zbog incidenta u Mušutištu, objavljeno je na Tviter nalogu Kancelarije. Kancelarija EU je, takođe, u komentaru na Tviteru odala priznanje policiji "što je sprečila povrede i materijalnu štetu". Raseljeni Srbi iz Mušutišta kod Suve reke... »

MTV nagrade: Pobednica večeri Beyonce

Danas pre 5 sati
U Njujorku, u Madison Square Gardenu, noćas su dodeljene nagrade MTV Video Music Awards. Ultimativna pobednica večeri je Beyonce koja je od 11 nominacija odnela kući impresivnih osam, a od toga one za Video godine, Najbolji video u ženskoj kateogriji i Najbolji pop video. Beyonce je apsolutno... »

Istraga zbog velikih ruševina

Danas pre 13 sati
* Prema do sada objavljenim podacima stradalo je 290 osoba
Zemljotres jačine 4,4 stepeni Rihterove skale pogodio je centralni deo Italije, sa epicentrom nedaleko od grada Arkata del Tronto. Ovo je još jedan u nizu potresa koji su pogodili središnji deo Apeninskog poluostrva, posle onog koji se dogodio u sredu, snage 6,2... »

Njujork tajms: Sputnjik i RT seju sumnju i razdor u NATO

Danas pre 37 minuta
Američki list „jJujork tajms“ objavio je članak u kojem je istakao da je „moćno oružje Rusije“ širenje „lažnih vesti“. Kao primer list je naveo Švedsku, gde je u toku diskusija o stupanju u NATO. Lokalni činovnici, piše „Njujork tajms“, saopštavaju o izobilju „iskrivljenih i lažnih informacija“ na... »

Dokumentarci inspirisani pričama iz muzeja

Danas pre 19 sati
Dokumentarni filmovi koji su nastali tokom ovogodišnjeg Međunarodnog studentskog filmskog kampa "Interakcija" biće premijerno prikazani u utorak, 30. avgusta, od 21 čas u Domu omladine u Beogradu. Ovogodišnja "Interakcija", koju jedanaestu godinu zaredom uspešno organizuje Nezavisni filmski studio... »

Lutovac: DS će imati svog predsedničkog kandidata

Danas pre 2 sata
*Nisam za povratak Tadića i Jovanovića *Građani su povezali DS sa "žutim lopovima"
Promenama u Demokratskoj stranci će se opirati oni kojima ne odgovara uvođenje kriterijuma za napredovanje i odgovornost u stranci, ali takvi su u manjini. Verujem da mogu da dobijem podršku većine koja želi suštinske promene.... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.