http://www.danas.rs

Danas

Gašić ne da dokumenta Jankoviću

Danas pre 17 sati  
Zaštitnik građana javno tražio podatke od ministra odbrane
Beograd - Zaštitnik građana Saša Janković pozvao je juče ministra odbrane Bratislava Gašića da bez odlaganja dostavi sve podatke značajne za kontrolu Ministarstva u vezi sa incidentom na Paradi ponosa, u kojem su učestvovali pripadnici Žandarmerije, Vojne policije i... »

Dačić za podršku ruskoj delegaciji

Danas pre 5 sati  
Kako će se članovi delegacije Srbije u Parlamentarnoj skupštini SE danas izjasniti o vraćanju glasačkog prava Rusiji
Beograd - Instrukciju o tome kako da poslanici Skupštine Srbije u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope glasaju - daje Ministarstvo spoljnih poslova, odnosno šef srpske diplomatije Ivica Dačića. Kako za Danas ocenjuje šefica... »

Dve svetosavske akademije

Danas pre 2 sata  
U osnovnim i srednjim školama juče proslavljena školska slava
Beograd - Proslavu školske slave Sveti Sava sinoć su obeležile dve svetosavske akademije – zvanične, u organizaciji Ministarstva prosvete u Narodnom pozorištu i druge “pod vedrim nebom” koju su održali prosvetni radnici, članovi... »

Mirović se izvinio Pajtiću

Danas pre 13 sati  
Privođenja funkcionera DS izazvala novi sukob demokrata i naprednjaka
Novi Sad, Beograd - Igor Mirović, potpredsednik SNS, izvinio se javnosti i predsedniku DS Bojanu Pajtiću. On se nada da će DS i njen lider smoći snage da prestanu sa uvredama na njegov račun. U DS kažu da ovo nije stvar ličnog... »

Za sanaciju neophodno 15 miliona dinara

Danas pre 5 sati  
Normalizacija u ugroženim područjima na jugu Srbije
Vranje, Vladičin Han, Vranjska Banja, Trgovište, Bosilegrad - Četiri ekipe Zavoda za javno zdravlje iz Vranja svakodnevno su na terenu, uzorkuju vodu iz gradskog vodovoda u ugroženim područjima, ispituju kvalitet i ispravnost. Rezultati analiza očekuju se narednih... »

Snagatori iz Albe

Danas pre 13 sati  
Crvena zvezda u četvrtak dočekuje najbolji nemački tim
Beograd - U stilu najboljih tehničara u odbojci Nikola Kalinić rešio je u Podgorici sve dileme, ako ih je uopšte bilo, u vezi sa liderskim mestom na kraju regularnog dela ABA lige. Sa skorom 19-0 Crvena zvezda dočekaće u četvrtak Albu (20.45) namerena da pred punim... »

Među privedenima i gradonačelnik Prištine

Danas pre 2 sata  
Kosovska policija upotrebila suzavac na protestu zbog Trepče
Beograd, Priština - Novi protesti opozicije u Prištini zbog odluke vlade Ise Mustafe da povuče iz procedure zakon o nacionalizaciji Trepče pretvorili su se juče u ulične nemire u kojima ima povređenih i privedenih. Bekim Kabasi, urednik agencije Lajmi net, za Danas... »

Kod Obame poslanici SNS, SDPS i SPO

Danas pre 2 sata  
Ko sve putuje u februaru u Vašington na tradicionalni Molitveni doručak
Beograd - Tradicionalnom Molitvenom doručku sa Barakom Obamom u Vašingtonu ove godine prisustvovaće poslanici Zoran Babić, Vladimir Marinković i Aleksandar Jugović, kao i gradonačelnik Novog Pazara Meho Mahmutović. Tokom... »

Preduzeće „Vojin Popović“ prodaje se upola cene?

Danas pre 6 sati  
Novi Pazar - Za nekoliko dana Agencija za privatizaciju trebalo bi da saopšti da li je novopazarsko preduzeće „Vojin Popović“, konačno, dobilo novog vlasnika. Naime, u ponedeljak je održano javno otvaranje ponuda. U Agenciji za privatizaciju, za sada, može da se dobije samo informacija da je jedina... »

Lakše je hapsiti žene?

Danas pre 12 sati  
Komunalni policajci juče priveli četiri putnice u javnom prevozu koje nisu htele da pokažu lična dokumenta
Komunalna policija uhapsila je juče četiri žene zbog toga što nisu imale bus plus kartu i nisu želele da pokažu lična dokumenta kontrolorima u javnom prevozu. Prvi incident se dogodio na stanici kod „Beograđanke“ kada su... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.