http://www.danas.rs

Zaposleni u AMSS nastavljaju protest

Danas pre 16 sati  
Beograd - Zaposleni u Auto-moto savezu Srbije (AMSS) najavili su da će nastaviti protest u Beogradu, zahtevajući ostavku rukovodstva, koje okrivljuju za finansijske malverzacije. Oko 200 zaposlenih u AMSS prekjuče je protestovalo ispred sedišta tog saveza tražeći odlazak generalnog sekretara AMSS... »

Novi pravilnik poguban za domaće farmaceute

Danas pre 23 sata  
Beograd - Grupacija domaćih proizvođača lekova Privredne komore Srbije zatražila je da se ukine novi Pravilnik o lekovima koji se izdaju na recept, jer je poguban i uništiche domaću proizvodnju lekova. Kako se navodi u saopštenju PKS-a, aktom usvojenim 11. aprila na Upravnom odboru Republičkog... »

Banke u 2013. imale gubitak od 18 miliona evra

Danas pre 15 sati  
Beograd - Banke u Srbiji su u prošloj godini imale gubitak od 18 miliona evra, što je prvi put posle 2005. godine, izjavio je generalni sekretar Udruženja banaka Srbije Veroljub Dugalić. On je naveo da je u 2013. godini 15 banaka imalo gubitak, dok je 15 poslovalo pozitivno. Smanjena je i kreditna... »

So long, Lale, so long!

Danas pre 23 sata  
Sahranjen slikar Radovan Lale Đurić
Beograd - Slikar i osnivač Niš art fondacije (NAF), Radovan Lale Đurić, sahranjen je juče na Novom groblju. Mecenu mladih umetnika ispratili su članovi porodice, kolege slikari, brojne poznate ličnosti, kao i prijatelji iz lista Danas: Dušan Mitrović, Zoran Panović,... »

Fekalne bakterije u vodi

Danas pre 15 sati  
Voda sa šest česama u opštini Nova Varoš neispravna za piće
Nova Varoš - Analize Zavoda za javno zdravlje iz Užica uznemire su lokalnu javnost jer su pokazale su da je voda za piće sa šest od 14 česama na području opštine Nova Varoš na koliko je ispitivana, higijenski neispravna za piće. Krajem nedelje, kada su stigli... »

Nova vlada za sedam dana

Danas pre 1 sat  
Burna politička nedelja pred Srbijom
Beograd - Naredne sedmice, nešto više od mesec dana od završetka izbora, Srbija će konačno zaokružiti svoju zakonodavnu i izvršnu vlast, koja će rukovoditi državom u naredne četiri godine. To praktično znači da će izborom predsednika i potpredsednika Narodne skupštine,... »

Vojvodina će zadržati predstavništvo u Briselu

Danas pre 15 sati  
NAŠA PRIČA: Novi statut Pokrajine bez uticaja na rad njene kancelarije za EU
Novi Sad, Beograd - Predstavništvo Vojvodine u Briselu će bez ikakvih promena nastaviti dosadašnji rad i nakon usvajanja novog pokrajinskog statuta. Iako su pojedini republički zvaničnici najavljivali da će predstavništvo morati... »

Razgovaraćemo sa LSV i NDS

Danas pre 11 minuta  
Žestoki klinč Srpske napredne stranke i Demokratske stranke u Vojvodini
Novi Sad - U Vojvodini besni bespoštedni rat između SNS i DS. Dok demokrate jedno za drugim gube uporišta u gradovima i opštinama, u Skupštini Vojvodine imaju relativno čvrstu većinu sa LSV i SVM. Istovremeno, naprednjaci se... »

Da li Srbiji uopšte treba opozicija?

Danas pre 11 minuta  
Žestoki klinč Srpske napredne stranke i Demokratske stranke u Vojvodini
Novi Sad - Pozivam SNS i javnost da se izjasne o tome da li je Srbiji uopšte potrebna opozicija. Vlada Vojvodine i članovi DS su gotovo svakodnevno meta napada naprednjaka, na krajnje nepristojan i demokratiji neprimeren način.... »

Traži deblokadu 30 miliona evra

Danas pre 23 sata  
U Specijalnom sudu juče nastavljeno suđenje vlasniku Delte
Beograd - Branioci Miroslava Miškovića zatražili su da se vlasniku Delta holdinga odblokira imovina u iznosu od više desetina miliona evra, kao i da mu se vrati pasoš, odnosno ukine zabrana izlaska iz zemlje. Prema rečima advokata Zdenka Tomanovića, odluka Specijalnog... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.