http://www.danas.rs

Danas

Hag i zvanično zatražio da se Šešelj vrati

Danas pre 6 sati  
Glavni tužilac Haškog tribunala Serž Bramerc boravio u poseti Beogradu
Beograd - U Ministarstvo pravde stigao je dopis Žalbenog veća iz Haga kojim se traži da predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj bude vraćen u pritvorsku jedinicu, potvrđeno je FoNetu u Ministarstvu pravde. U dopisu se... »

Do kraja godine 9.000 otkaza

Danas pre 16 sati  
Ministarka Kori Udovički predstavila analizu javne uprave
Broj zaposlenih u državnom sektoru u decembru 2014. godine iznosio je 493.505, a zapravo je reč o broju koji budžet prepoznaje kroz plate ili druge nadoknade. Ja bih rekla da su ovo pouzdani podaci, jer bi tačni bili samo ako bismo imali registar zaposlenih kakav... »

Edi Rama: Da budemo kao Nemačka i Francuska

Danas pre 18 sati  
Premijer Albanije uoči Vučićeve posete Tirani specijalno za Danas
Tirana, Beograd - - Očekujemo produbljivanje saradnje sa Srbijom, i da zajedno koračamo na putu mira i evropskih integracija, uz uverenje da Albanija i Srbija, albanski i srpski narod, mogu da urade za Balkan danas ono što su... »

Nacrt za ZSO se i dalje drži u tajnosti

Danas pre 6 sati  
U Briselu počinju višednevni pregovori o zajednici srpskih opština
Priština, Kosovska Mitrovica, Beograd - Dugo najavljivani tehnički pregovori Beograda i Prištine o zajednici srpskih opština na Kosovu i Metohiji trebalo bi da počnu danas u Briselu razmatranjem Nacrta ZSO. Razgovori bi trebalo... »

Pak: Mi nećemo objavljivati platformu

Danas pre 16 sati  
Razgovori o novom dokumentu o Kosovu posle premijerove posete SAD
Kabinet predsednika Republike neće objavljivati tekst nove platforme o Kosovu i Metohiji, koju je Tomislav Nikolić nedavno poslao premijeru Srbije, ističe za Danas Stanislava Pak Stanković, savetnica za medije predsednika. Ona... »

Prosečna zarada 45.605 dinara

Danas pre 6 sati  
Statistika objavila primanja zaposlenih za april
Beograd - Prosečna zarada isplaćena prošlog meseca u Srbiji iznosila je 45.605 dinara, objavio je juče Republički zavod za statistiku. U poređenju sa prosečnom platom isplaćenom u martu, to je rast od 5,8 odsto, a realno, kada se odbije inflacija, rast je bio 5,3... »

Stefanovića čeka oštra kritika

Danas pre 4 sata  
Demokrate iznenađene idejama svog potpredsednika, koji se, kako kažu, udaljava od demokratskih vrednosti
Potpredsednik DS Borislav Stefanović verovatno će pretrpeti oštre kritike svojih stranačkih kolega na sednici Predsedništva i Glavnog odbora, u subotu u Kragujevcu, zbog političkih ideja koje namerava da predloži stranci, a koje... »

Zvezda u potrazi za trenerom

Danas pre 3 sata  
UO crveno-belih se zahvalio Nenadu Lalatoviću na saradnji i počeo da razmatra kandidate za njegovog naslednika
Beograd - Nenad Lalatović i zvanično više nije trener fudbalera Crvene zvezde nakon što mu se Upravni odbor u Ljutice Bogdana juče zahvalio na saradnji. Najavljeno je da će Odbor za hitna pitanja zasedati svakodnevno kako bi se... »

Ko je pismeniji - Bošnjak, Srbin, Hrvat...?

Danas pre 6 sati  
Ovaj put neću o rehabilitaciji Draže Mihailovića, niti o Šešeljevom (ne)vraćanju u pritvor Haškog tribunala. Drugo nešto mi zaokuplja misli. Nastavnica engleskog jezika Emina Ramović iz sarajevske Osnovne škole "Meša Selimović" našla se u središtu skandala u Bosni. Doduše, sama ga je izazvala tako... »

Farmeri masovno napuštaju proizvodnju mleka

Danas pre 6 sati  
Proizvođači mleka i dalje suočeni sa otkazivanjem otkupa i sve nižim cenama
Beograd - Nakon Vojvodine i Šumadije i proizvođači mleka na jugoistoku Srbije poslednjih dana suočavaju se sa otkazima otkupa i daljim padom cena. Prvi na udaru su mali proizvođači koje otkupljivači mleka na raznorazne načine... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.