Regioni

Pošta hoće da deli bonuse radnicima

Glas Zapadne Srbije pre 1 sat  
Generalni direktor "Pošta Srbije" Milan Krkobabić tražio je od Vlade Srbije da mu odobri isplatu bonusa ilustracija, foto Tanjug zaposlenima iz dobiti firme za 2013. godinu koji bi iznosio 35.000 dinara u proseku za svakog zaposlenog u tom preduzeću, piše današnji "Blic". Kako navodi lsit,... »

Bomba bačena u dvorište

Ritam grada Kg pre 3 sata  
Nepoznati napadač bacio je rano jutros eksplozivnu napravu u dvorište kuće 27-godišnjeg M. J. iz Kragujevca, javlja Blic. Napadač je aktivirao bombu oko 5:20 sati u Račanskoj ulici 26, pri čemu povređenih nije bilo, a pričinjena je manja materijalna šteta. Izvor:... »

Vranje: Jedna fotelja - dva direktora

Večernje novosti pre 3 sata  
Ministarstvo postavilo novog rukovodioca bolnice bez razrešenja prethodnika. Počeo proces razdvajanja Zdravstvenog centra. VRANjE - Ministarstvo zdravlja imenovalo je još pre pet dana dr Slobodana Milenkovića za vršioca dužnosti direktora Opšte Bolnice u osnivanju u Vranju. Ova odluka zbunila je... »

Sramota – FK Vojvodina ne poštuje muslimanske praznike!

Sandžak haber pre 12 minuta  
Novi Pazar – Fudbalski klub Novi Pazar podneo je Zajednici superligaša Srbije zahtev da se njihov meč osmog kola Jelen Superlige sa Vojvodinom odigra u nedelju, a ne kako je planirano u subotu kada počinje najveći muslimanski praznik Kurban Bajram. Čelnici naše lige hteli su da izađu u susret timu... »

Čačak: Štrajkuje 700 advokata

Šumadija press pre 1 sat  
- Mi zahtevamo izmene Zakona o javnom beležništvu, Zakona o prometu nepokretnosti, Zakona o U potpunoj obustavi rada sa terotorije koju pokriva Advokatska komora Čačka je 700 advokata, izjavila je Jasminka Milutinović, predsednica te advokatske komore. - Mi zahtevamo izmene Zakona o javnom... »

Narodna kuhinja ponovo radi

Jugmedia pre 2 sata  
NIŠ – Posle višemesečnog odlaganja, u Nišu je konačno danas ponovo počela da radi Narodna kuhinja. Topli obroci su deljeni na osam punktova u gradu, a dobilo ih je 2.200 najsiromašnijih, radno nesposobnih stanovnika Niša. Za sada je izvesno da će Narodna kuhinja raditi do kraja godine, mada gradske... »

MOVE Week i u Vranju

OK radio pre 2 sata  
Vranje - MOVE Week (Nedeljna fizička aktivnost) je projekat koji se odvija širom Evrope prve nedelje oktobra meseca. Ove godine održaće se od 29. septembra do 5. oktobra kao sastavni deo NowWeMOVE kampanje. Sportski savez grada Vranja uzeo je učešće i u Nedelji fizičke aktivnosti će ispratiti sve... »

Povodom dana starih besplatne zubne proteze

Jugmedia pre 1 sat  
NIŠ – Povodom 50 godina postojanja I rada ali Međunarodnog dana starih Klinika za stomatologiju odlučila je da starijima od 65 godina i korisnicima socijalne pomoći omogući pregled i besplatnu izradu parcijalnih I totalnih proteza od 1. do 31.oktobra. Ovu inicijativu pokrenuo je ministar za rad ,... »

Goran Jović nije više direktor „Dunav osiguranja“ u Leskovcu

Jugmedia pre 11 minuta  
LESKOVAC – Predsednik Regionalne privredne komore Goran Jović nije više na čelu filijale „Dunav osiguranja“ u Leskovcu jer je dao otkaz kako bi se posvetio radu u komori i problemima u privredi. „Odluku sam doneo iz više razloga, a prvi je želja da se posvetim radu u komori i pomognem privredu u... »

Dve predškolske ustanove u Kragujevcu

Šumadija press pre 58 minuta  
Ovim Odlukama u skladu sa Zakonom o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja i Zakona o predškolskom vaspitanju i obrazovanju kao i gradskoj Odluci o mreži predškolskih ustanova previđeno je da na području Kragujevca postoje dve predškolske ustanove, u kojima neće biti više od 100 vaspitnih grupa,... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.