Regioni

„Arizanska priče“ na festivalu u Bugarskoj

Jugmedia pre 8 sati  
PROKUPLJE – Na prvom Balkanskom festivalu pozorišnih ostvarenja u bugarskom gradu Slivnica, monodramom „Arizanska priča“ danas će se predstaviti Amatersko pozorište „Hranislav Dragutinović“, koje radi pri Domu kulture u Prokuplju. „Arizanska priča“ na ovom festivalu doživeće svoje 19 izvođenje.Kroz... »

Vranje domaćin školske olimpijade

Jugmedia pre 8 sati  
VRANJE – Vranje će biti domaćin Školske olimpijade koja će se maja 2016. godine održati u ovom gradu. Na desetoj, jubilarnoj Olimpijadi učestvovaće oko 7 000 učenika i 500 profesora iz 26 gradova, rečeno je na sastanku organizacionog odbora. Sa koordinatorima za školski sport su razgovarali... »

Dinamo danas gostuje u Zemunu

Jugmedia pre 8 sati  
VRANJE – Meč 9. kola Prve lige Srbije između Zemuna i Dinama igra se danas od 15 sati u Zemunu. Domaći klub u ovom prvenstvu ima ambicije za vrh tabele dok je cilј vranjskom prvoligašu sredina tabele. „Dobro smo radili celu proteklu nedelјu. Igramo sa ozbilјnim klubom, koji je nekada bio i u... »

Počela prodaja ulaznica za „Borine pozorišne dane“

Jugmedia pre 8 sati  
VRANJE – U Vranju je počela prodaja ulaznica za 35. Borine pozorišne dane koji se pod sloganom „Odbrojavanje“, održavaju od 21. do 26. oktobra u Domu vojske u Vranju.Ulaznice se mogu se kupiti u Domu vojske, svakog radnog dana od 11 do 14 časova.Cena pojedinačnih ulaznica je 400 dinara za sve... »

Poklon Užicu za Dan grada: Od Kineza 330.000 evra za dečji vrtić

Blic pre 11 sati  
Dečji vrtić u užičkom naselju Pora, čija gradnja je započeta pre šest godina, biće završen zahvaljujući donaciji iz Kine. Tihomir Petković i Linda Vong Linda Vong, predsednika privredne grupacije „Ji Hai“ iz Kine posetila je danas Užice podovom Dana grada i donela vredan poklon – čvrstu reč da je... »

Udovički podnosi prijavu protiv Sertića

Radio 021 pre 16 minuta  
- Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave trebalo bi da narednih dana pokrene prekršajnu prijavu protiv ministra privrede Željka Sertića, u skladu sa svojim ovlašćenjima, zato što je odbio da pruži na uvid ugovor o upravljanju Železarom Smederevo povereniku za informacije od javnog značaja... »

U Kragujevcu topli stanovi

iKragujevac pre 36 minuta  
U Kragujevcu je izvršena topla proba funkcionisanja sistema daljinskog grejanja u skladu sa Odlukom o snabdevanju grada Kragujevca toplotnom energijom. Privredno društvo „Energetika“ d.o.o. konstatuje da su danas u Kragujevcu zagrejani stanovi oko 20 hiljada korisnika i da spremno dočekujemo... »

SKANDAL U LESKOVCU Evo kako se dobija posao u novoj fabrici kablova

Blic pre 10 sati  
Za radno mesto u korejskoj fabrici „Jura“ naplaćivan je reket od 500 i više evra, stoji u anonimnoj prijavi dostavljenoj policiji. Inspektori za privredni kriminal ušli su u fabriku, a prethodno je i sama kompanija sprovela anketu da li je bilo podmićivanja. - Šefovi su tražili da u izjavi s našim... »

Poseban oprez se savetuje asmatičarima i nervno labilnim osobama

iKragujevac pre 21 minut  
Kod većine hronično obolelih tegobe mogu biti u pojačanju usled nepovolјnog uticaja biometeoroloških prilika. Nastavlјa se period sa nepovolјnim uticajem biometeorološke situacije na većinu hroničnih bolesnika. Poseban oprez se savetuje cerebrovaskularnim bolesnicima i astmatičarima, kao i nervno... »

Udovičić i gradonačelnik Užica potpisali ugovor: Nastavlja se gradnja sportske hale

Blic pre 11 sati  
Ministar sporta i omladine Vanja Udovičić i gradonačelnik Užica Tihomir Petković potpisali su večeras ugovor o zajedničkom finansiranju radova na fiskulturno-sportskoj dvorani u užičkom naselju Krčagovo. Mića Mćić, Vanja Udovičić i Tihomir Petković Radovi na ovoj sali započeti su 2010. u obećanje... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.