Regioni

Manastir na dnu jezera: Valjevska Gračanica će ostati potopljena

Blic pre 2 sata
Veštačko jezero Rovni puniće se do kote 364, što znači da će manastir Svetog Arhangela Mihaila ipak ostati potopljen - odlučila je država. Najveća državna investicija u zapadnoj Srbiji koja se gradi pune tri decenije, brana i akumulacija “Rovni” zbog obilnih padavina puni se brže od planiranog... »

Sa slavlja u bolnicu: Maturanti Medicinske u Čačku pali sa automobila u pokretu

Kurir pre 9 sati
ČAČAK - Dvojica maturanata Medicinske škole u Čačku, povređena su u petak uveče, od kojih jedan teško, pošto su pali sa gepeka automobila, koji je bio u pokretu. Jedan od maturanata je zbog ozbiljnih povreda glave, hitno prebačen na Neurološku kliniku KC u Kragujevcu. - Dvojica mladića su primljena... »

Smanjenje krivičnih dela u Kragujevcu

iKragujevac pre 5 sati
Na teritoriji Policijske uprave Kragujevac, u prethodna tri meseca nije bilo ozbiljnijih kriminalnih aktivnosti koje bi uticale na bezbednost građana u Šumadijskom okrugu. U Kragujevcu su imovinski delikti najzastupljeniji. Krivična dela protiv imovine predstavljaju kriminalitet manjeg stepena... »

Skupština SNS-a jednoglasno izabrala Vučića za predsednika

Glas Zapadne Srbije pre 9 sati
Skupština Srpske napredne stranke (SNS) jednoglasno je izabrala Aleksandra Vučića za predsednika stranke. Vučić je ranije danas ocenio da je SNS stavila Srbiju iznad stranke. On je na Izbornoj skupštini SNS, prvoj posle vanrednih parlamentarnih izbora na kojima je osvojila ubedljivu većinu, rekao... »

Vakcinisano 140 dece protiv HPV-a

iKragujevac pre 16 sati
Za nepunih mesec i po dana, koliko traje imunizacija protiv humanog papiloma virusa (HPV) u zdravstvenim ustanovama u Srbiji vakcinisano je oko 140 dece. Vakcinaciju u okviru pilot projekta sprovodi Ministarstvo zdravlja i Institut Batut u cilju prevencije raka grlića materice i ostalih obolenja... »

Detalji nesreće na kruzeru: Operacija 20 sati nakon napada

InfoKG pre 9 sati
Kragujevački student koji je izboden na kruzeru tokom apsolventske ekskurzije operisan je u Rimu 20 sati nakon napada i trenutno je van životne opasnosti. Incident se dogodio u noći između ponedeljka i utorka, na putu od Barselone ka italijanskoj prestonici, a napao ga je A.S.(28) iz Kruševca.... »

Ne propustite: Besplatni seminar samoodbrane u Šumaricama

iKragujevac pre 2 sata
Besplatni seminar samoodbrane za devojke i mladiće biće održan u nedelju, sutra od 12 sati kod Muzeja "21. oktobar" u Šumaricama. Devojke i mladići iz Kragujevca su u prilici da nauče nešto više o veštini drevnih nindži, ali i tehnikama samoodbrane. Seminar će voditi osnivač organizacije “TORI... »

Kragujevčanin zamalo milioner

InfoKG pre 9 sati
Kragujevčanin je na tiket stavio 10 parova, napravio kvotu 80, uplatio 12.000 dinara i čekao milionski dobitak. Međutim, pao je zbog jednog jedinog poena. Kladioničar se opredelio za miksovani tiket kombinujući fudbal, tenis i košarku. Uz bonus od 8 odsto na 7 odigranig parova sa kvotom 1,35 i... »

Sunce u Miličinom oku

Vesti online pre 12 sati
U ranim jutarnjim satima, 26. maja, na beogradski aerodrom sleteo je avion iz Moskve u kome se nalazila i naša štićenica, mala Milica Tutunović, slepa devojčica iz sela Rajac kod Čačka. Iz naručja majke Ane, dete je prvi zagrlio Zoran, otac četvoro maloletne dece, bivši oficir JNA, a danas... »

Kraljevčanin u Italiji uhvatio neman tešku 115 kilograma, borba trajala sat vremena

Blic pre 10 sati
Kraljevčanin Goran Radunković upecao je pravog rečnog džina - soma teškog 115 kilograma! Radunković se oko sat vremana “borio” sa ribom koja je duga 2,41 metar. Som je upecan na reci Minicio kod Mantove, na severu Italije, a nakon što je riba očišćena, od nje je pecarošu ostalo 50 kilograma čistih... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.