Regioni

Manji požar u fabrici sumporne kiseline u RTB-u Bor

N1 Info pre 1 sat  
B92: Požar u novoj topionici RTB
U novoj fabrici sumporne kiseline u Boru, jutros oko 07.15 sati, zapalio se deo cevi od fiberglasa, koja povezuje elektrostaticki filter sa sušnim tornjem, što je oprema koju je postavila kanadske kompanije "SNC Lavalin". Prema rečima Adela Šediaka, sajt-menadžera kanadske firme koja je gradila... »

Život pored nabujale Južne Morave

Jugmedia pre 5 sati  
LESKOVAC – Kada je Radovan Stojilković (79) iz Razgojnskog Čifluka napravio kuću, obala južne Morave bila je udaljena 50 meatra od okućnice. Sada je ona ispod prozora i zlokobno preti da je povuče sa sobom. “Ni u snu se nisam nadao da će ona doći do mog dvorišta. Izlivala se i ranije, ali sad se... »

Policija: Predložite mesta za kontrolu brzine vozila

Južne vesti pre 2 sata  
U policiji u Nišu pozivaju građane da im ukažu na deo grada koji, zbog brzine vožnje, smatraju nebezbednim, kako bi na to mesto u akciji "Blic maraton" bili postavljeni uređaji za merenje brzine. Kako saopštavaju iz Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave saobraćajne policije, u jednom danu u... »

Stanković na čelu OO SDPS-a u Vranju

OK radio pre 1 sat  
Branimir Stanković, građevinski inženjer, novi je predsednik Opštiinskog odbora SDPS-a u Vranju, odlučeno je na Izbornoj skupštini te stranke. Pored njega, na funkcije zamenika predsednika izabrane su Nataša Ljubić, inženjer tehnologije, i Danijela Marković, doktor veterine. Opominjući da je SDPS... »

Saobraćajka i tuče u Vranju

Jugmedia pre 4 sata  
VRANJE – Na području Policijske uprave u Vranju, 30. marta ove godine, registrovana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice zadobilo lake telesne povrede, saopšteno je danas iz vranjske policije. U saopštenju se navodi da su registrovana i va prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru:... »

Niš: Trošak veći od kvadrata

Večernje novosti pre 6 sati  
Vlasnici 40 stanova niškog obilićevog venca kažu da preplaćuju grejanje. "Toplana": u pitanju zajedničke prostorije. Vlasnici četrdesetak stanova sa ulaza broj 13 na Obilićevom vencu u Nišu, tvrde da im JKP "Objedinjena naplata" od 2009. naplaćuje godišnje čak 132 kvadrata više od onog što im javno... »

Danas isplata učeničkih stipendija i kredita

Šumadija press pre 56 minuta  
Za učeničke stipendije i kredite, i to za ukupno 11.742 učenika, na mesečnom nivou iz budžeta Ministarstva prosvete izdvaja se 126.813.600 dinara. Iznos učeničkih stipendija, za 11.490 učenika, zajedno sa osetljivim društvenim grupama, koji se izdvaja iz budžeta Ministarstva je 124.092.000 dinara.... »

Velika Morava raste, kod Aleksinca poplavljeno 16 kuća

Prva pre 1 sat  
Vodostaj Velike Morave raste, pa je u Pomoravskom okrugu proglašena vanredna odbrana od poplava, a zbog izlivanja Južne i Zapadne Morave u kruševačkoj i trsteničkoj opštini poplavljene su velike površine oranica, a u okolini Aleksinca 16 kuća. Vodostaj Velike Morave i dalje raste i proglašaena je... »

Uhapšena braća koji su kolima oborili devojčicu i pobegli

Sandžak haber pre 1 sat  
B92: Kolima oborili devojčicu i pobegli
Novi Pazar – Novopazarska policija uhapsila je braću I.K. (23) i F.K. (24) zbog sumnje da su u petak udarili automobilom sedamnaestogodišnju devojčicu. Oni su potom pobegli sa lica mesta i sumnja se da su pokušali da prikriju dokaze, objavio je “Blic”. Oni se sumnjiče da su 27. marta, oko 19 i 30,... »

Na Prodaju: Jagodina daje novine, radio i televiziju za 112.041 evro

Kurir pre 2 sata  
JAGODINA - Odbornici Skupštine grada Jagodine, doneli su danas odluku o prodaju Javnog informativnog preduzeća "Novi put", koje u svom sastavu ima nedeljne novine, radio i televiziju, i zapošljava 70 radnika, a početna cena je 12,9 miliona dinara. "Postupak privatizacije JIP "Novi put" Jagodina... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.