Regioni

Oslabljena Mladost poražena u Boru

OK radio pre 4 sata  
Vranje – Odbojkašice Mladosti izgubile su, u 1. kolu Druge ženske odbojkaške lige Istok, u Boru od ekipe OK Bora, ubedljivo sa 3:0 po setovima: 25:17, 25:18 i 25:23). - Nismo nastupili u kompletnom sastavu, igrali smo oslabljeni bez primača Anđele Mladenović i Milice Trajković, kao i bez korektora... »

Vranjskim vinima zlatne medalje u Italiji

Blic pre 24 minuta  
Na međunarodnom takmičenju “Emocioni del mondo” u italijanskom gradu Bergamo, crna vina kardaš i kardaš limited iz vranjskog podruma „Aleksić“ osvojila su zlatne medalje. Vinarija „Aleksić“, koja je registrovana 2006. godine, dobitnik je brojnih domaćih i međunarodnih priznanja. Raritet je da bela,... »

Četiri saobraćajke za vikend

OK radio pre 27 minuta  
Na području Vranja i okoline tokom vikenda su se dogodile četiri saobraćajne nesreće. Kako je saopšteno iz Policijske uprave u Vranju, u tim nezgodama četiri lica zadobila su lakše telesne povrede. Portparol PU Dragan Stamenković dodaje da su i dva lica zadržana u policiji zbog upravljanja vozilom... »

Stevanović: Vlast bi da menjaju dekretom

RT Kragujevac pre 18 minuta  
"Uvek je burno u Kragujevcu kada je politika u pitanju i ta bura traje unazad više godina", rekao je gradonačelnik Veroljub Stevanović, objašnjavajući još jedan pokušaj prekrajanja izborne volje građana Kragujevca novinarima PG "Mreža". Na lokalnim izborima koji su održani 6. maja 2012. godine,... »

Prva kragujevačka gimnazija obeležava 181. godinu rada

Ritam grada Kg pre 3 sata  
RTV: Prva kragujevačka gimnazija obeležava 181. godinu rada
Prva kragujevačka gimnazija, škola od posebnog nacionalnog značaja, najstarija gimnazija u Srbiji u kojoj se nastava odvija na srpskom jeziku, obeležiće sutra 181. godišnjicu postojanja. Svečanosti u prostorijama gimnazije, povodom Dana škole, prisustvovaće ministar prosvete Srđan Verbić, a pre... »

Centar Vranja bez vode

Južne vesti pre 24 minuta  
Zbog havarije u Karađorđevoj ulici u blizini škole "Vuk Karadžić", uži centar Vranja od jutros je bez vode. U gradskom preduzeću “Vodovod” kažu da se radi na sanaciji havarije na vodovodnoj mreži koja je nastala pucanjem cevi na istalacijama u neposrednoj blizini škole "Vuk Karadžić“.... »

Sednica Skupštine grada zakazana za 28. oktobar

Ritam grada Kg pre 19 minuta  
Sednica Skupštine grada Kragujevca na kojoj će se odbornici izjašnjavati o smeni gradskih čelnika zakazana je za 28. oktobar, objavljeno je na sajtu gradske uprave. Inicijativu za održavanje sednice gradskog parlamenta pre sedam dana podneli su odbornici nekoliko stranaka okupljenih oko Srpske... »

Gornji Milanovac dobija Fond za vantelesnu oplodnju

Vesti online pre 26 minuta  
U opštini Gornji Milanovac biće osnovan Fond za vantelesenu oplodnju kako bi se pomoglo bračnim parovima koji žele potomstvo i povećao natalitet, rečeno je na sednici Opštinskog veća. Član Veća Srđan Milićević predložio je da se u budžetu za 2015. godinu posebno planiraju sredstva za taj fond, jer... »

Novi konkurs “Fruits end Beris” za voćare

Jugmedia pre 6 sati  
NIŠ – Danski program razvoja voćarstva na jugu Srbije „Fruits end Beris“ raspisao je novi konkurs za korišćenje sredstava za unapređenje proizvodnje, prerade i plasmana višnje, šljive, trešnje, maline, borovnice, jagode i kupine. Konkurs će biti otvoren do 31. decembra, a podsticajna sredstva su... »

Pozorišna predstava o bezbednom korišćenju interneta

Jugmedia pre 12 sati  
VRANJU – Neformalna grupa “Školarac” počela je sa radom na drugoj fazi projekta “Kad virtualno postane stvarno”, koji se realizuje zahvaljuči sredstvima dobijenim od grada na konkursu iz oblasti culture.“Grupa dece školskog uzrasta iz svih osnovnih škola u Vranju učestvuje u kreiranju dečje... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.