Regioni

U: Paraćinu pripravnost zbog najave kiše i snega

Blic pre 2 sata
Štab za vanredne situacije opštine Parćin, saopštio je večeras da je, zbog najave kiše i snega i pretnje poplavama, uveo pripravnost javnih preduzeća, komunalne inspekcije, policije, predsednika mesnih zajednica i poverenika Civilne zaštite. Uvedena je i pripravnost stručno operativnih timova za... »

Štefanek bez premca

Večernje novosti pre 1 sat
U Subotici sportistima dodeljene medalje Lajoša Vermeša. Lokalna samouprava obećava bolje uslove za trening. SUBOTICA - Najboljim sportistima i sportskom kolektivu u Subotici u petak su dodeljene nagrade u okviru akcije "Medalje Lajoša Vermeša", a kao što je bilo za očekivanje, ovogodišnji laureat... »

Šok kakav pogrebnici ne pamte: Porodica iz Loznice spremala sahranu živom čoveku

Blic pre 1 sat
Bizarna situacija kakvu pogrebnici ne pamete dogodila se pre par dana u Loznici. Naime, porodica je počela da priprema sahranu svom bližnjem, a kada su krenuli u bolnicu po njegovo telo saznali su da je živ! Dobrivoje Đurić (74) iz Korenite greškom je proglašen mrtvim, zbog čega je njegova porodica... »

Skupština grada smenila direktorku Apoteke Kragujevac

Blic pre 17 minuta
Vladajuća većina u Skupštini Kragujevca na čelu sa Srpskom naprednom strankom (SNS) odlučila je da pre isteka mandata smeni direktorku Apoteke Kragujevac Snežanu Milošević i da na tu funkciju imenuje njenu zamenicu Aleksandru Nikolić. Gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić je obrazlažući... »

Otvorene ponude za kupovinu kragujevačke TV K9

Blic pre 29 minuta
U Agenciji za osiguranje depozita danas su otvorene ponuda dospele na osnovu oglasa o prodaji 99,34 odsto udela koje "Takovo osiguranje" u likvidaciji poseduje u kragujevačkoj Televiziji Kanal 9, potvrđeno je agenciji Beta u toj televiziji. U rukovodstvu privatne TV K9 rekli su da nemaju nikakve... »

Krkobabić: pošta i ambulanta osnovni elementi za primamljiv život

Beta video pre 6 sati
MEROŠINA - Ministar u Vladi Srbije, zadužen za regionalni razvoj i rad javnih preduzeća Milan Krkobabić rekao je da nema sela bez ambulante i državnih službenika. ``To su osnovni elementi da se mesto može nazvati primamljivim za život``, objasnio je... »

Ovo naselje je najplaćenije u Srbiji

Večernje novosti pre 7 sati
Sa prosekom od 78.467 dinara žitelji Sjenice primili su najveće neto plate prošlog meseca u Srbiji, pokazuju zvanični podaci Republičkog zavoda za statistiku. Sa prosekom od 78.467 dinara žitelji Sjenice primili su najveće neto plate prošlog meseca u Srbiji, pokazuju zvanični podaci Republičkog... »

Zdravstveni radnici ne daju direktore

Politika pre 1 sat
Kragujevac – Zdravstveni radnici zaposleni u Institutu za javno zdravlje nastavili su da se okupljaju ispred ove ustanove, dajući podršku direktoru Dragana Vasiljeviću kome Upravni odbor nije produžio mandat, a njima su se pridružile kolege iz Apotekarske ustanove „Kragujevac” koje su održale... »

Vučić, Dačić i Ljajić na zajedničkoj listi?

Večernje novosti pre 4 sata
Opcija parlamentarnih izbora otvorena, odluka do ponedeljka. Ukoliko se bude glasalo i za novi sastav Skupštine, u frontu oko naprednjaka bi bili i Vulin, Karić i Krkobabić. UKOLIKO bude doneta odluka da sa predsedničkim budu raspisani i vanredni parlamentarni izbori, vladajuća koalicija će na... »

Čačak traži blagoslov za „Krst patrijarha Pavla”

Glas Zapadne Srbije pre 7 sati
Čačak – Turistička organizacija Čačka uputila je molbu Svetom arhijerejskom sinodu Srpske pravoslavne crkve da blagosilja korišćenje imena blaženopočivšeg pastira srpskoga u nazivu rezbarske kolonije „Krst patrijarha Pavla”. Priređivači bi bili TOČ, Narodni muzej iz Čačka i Srpska pravoslavna... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.