Regioni

Počelo prijavljivanje za odlazak iz Fiata

InfoKG pre 8 sati
U kompaniji „FCA Srbija“ od danas je počelo prijavljivanje zaposlenih za dobrovoljni odlazak i trajaće do 8. jula. Zaposleni koji imaju između 3 i 5 godina radnog staža dobiće u proseku 5 000 evra, dok će nekadašnji “Zastavini” radnici koji imaju više od 30 godina staža, prema načinu obračunavanja... »

Generalu Simoviću orden Svetog cara Konstantina

Jug press pre 2 sata
NIŠ Komandant Kopnene vojske Srbije, general potpukovniku Milosava Simović odlikovan je ordenom Svetog cara Konstantina na Vidovdanskoj akademiji u Nišu. Sveti arhijerejski sinod Srpske pravoslavne crkve je generalu Simoviću dodelio ovo visoko crkveno priznanje za “pokazano zalaganje za otvaranje... »

Sindikat “Sloga” o isplati za projekte socijalne zaštite

Jug press pre 5 sati
LESKOVAC Udruženi sindikati Srbije ”Sloga”, povereništvo za Leskovac,obavestavaju gradjane Leskovca da su ih gradske vlasti još jednom obmanule tako što su izdali saopstenje da je iz budzeta grada Leskovca isplacena i druga polovina novca za projekte u oblasti finansiranja socijalne zastite.... »

Počeo Petrovski post

OK radio pre 11 sati
Pravoslavni vernici, pa i oni u Vranju, u ponedeljak su počeli Petrovski post. Petrovski post naziva se još i apostolski, a počinje prvog ponedeljka posle Duhovske nedelje i traje do praznika Svetih apostola Petra i Pavla, koji se slavi 12. jula, tako da je dužina njegovog trajanja svake godine... »

Konstitutivna sednica u Nišu zakazana "u 5 do 12"

Južne vesti pre 8 sati
Niš Nakon što je prethodna sednica otkazana zbog nedostatka kvoruma, odbornici niškog parlamenta imaće u sredu novu šansu da konstituišu Skupštinu i izaberu njeno rukovodstvo, a sudeći prema izjavama političara, sve je izvesnije da će vlast u Nišu činiti koalicija SNS-SPS-SRS. Poslednji rok za... »

Leskovac: Ko su nagradjene stripadžije?

Jug press pre 9 sati
LESKOVAC Na 18. Balkanskoj smotri mladih strip autora žiri u sastavu: predsednik žirija Aleksandar Vačkov (strip crtač i teoretičar), Milorad Vicanović Maza (strip crtač i ilustrator) i Marko Stojanović (strip scenarista i teoretičar) dodelio je sledeće nagrade: Memorijalnu plaketu Nikole Mitrovića... »

Kg: Grad po prvi put finansira letovanje osnovaca iz siromašnih porodica!

iKragujevac pre 3 sata
Put Kopaonika u sredu polazi 170-oro učenika nižih razreda iz osnovnih skola Sveti Sava, Milutin i Draginja Todorović i Radoje Domanović. Grad Kragujevac će ovog leta po prvi put finasirati letovanje kragujevačkih osnovaca uzrasta do četvrtog razreda iz siromašnih porodica, nezaposlenih roditelja,... »

Novi život muškog manastira: Obnovljena svetinja stara 650 godina

Blic pre 21 sat
Ovaj muški manastir oformili su pre 650 godina muškarci iz plemićke grčke porodice Kantakuzin, nedaleko od ženskog manastira koji su podigle njihove žene, sestre i majke, u srcu šumovite Babičke gore, u ataru leskovačkog sela Jašunja. Njegov najlepši deo je crkvica jedinstvena po svom očuvanom... »

Marina Jurišević nagrađena u Laktašima

RT Kragujevac pre 8 sati
Na juče zavrsenom 11. Internacionalnom festivalu amaterskih pozorišta u Laktašima u Republici Srpskoj, glumica "Pozorišta mladih" Centra za negovanje tradicionalne kulture "Abrašević" iz Kragujevca, Marina Jurišević, proglašena je za najbolju glumicu Festivala. Na tročlani žiri Marina je ostavila... »

Od države stiglo 360 miliona za užičku fabriku vode

Politika pre 3 sata
Za šest meseci od početka radova biće završena prva faza, najavila Zorana Mihajlović i pozvala domaće kompanije da se jave na tender. Užice – U gradskoj kući u Užicu potpisan je ugovor o finansiranju radova na rekonstrukciji i dogradnji postrojenja fabrike za vodu u ovom gradu. Ugovor je potpisala... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.