Regioni

Zvanično: Proglašena epidemija malih boginja u kruševačkoj bolnici

Srbija danas pre 3 sata
Predsednik Republičke stručne komisije za zaštitu stanovništva od zaraznih bolesti Goran Stevanović proglasio epidemiju malih boginja. U Opštoj bolnici u Kruševcu proglašena je epidemija malih boginja nakon što su za petoro radnika te zdravstvene ustanove analize Instituta "Torlak" potvrdile... »

Upravni odbor Kliničkog centra nije izabrao kandidata za direktora

Južne vesti pre 2 sata
Iako ceo postupak oko izbora direktora Kliničkog centra Niš treba da bude gotov do 28. decembra, na sednicu Upravnog odbora, kako kaže predsednik Milan Petrović, nisu došli svi članovi i zbog toga nije doneta odluka o tome koji kandidat će biti predložen Vladi Srbije. Procedura je takva da od tri... »

Danas je Međunarodni dan osoba sa invaliditetom

Glas Zapadne Srbije pre 7 sati
Međunarodni dan osoba sa invaliditetom obeležava se danas, 3. decembra, a procene su da te osobe čine oko 10 odsto svetske populacije. Dan posvećen osobama sa invaliditetom ustanovljen je 1992. godine, kada je Generalna skupština UN usvojila rezoluciju kojom se sve zemlje pozivaju da obeležavaju... »

Od sada i vikendom zamena ličnih karata

iKragujevac pre 10 sati
Zbog povećanog broja zahteva za zamenu lične karte na starom obrascu, čiji rok važenja ističe 31. decembra ove godine, Zaposleni na upravnim poslovima u Policijskoj upravi Kragujevac, zahteve za izdavanje ovog dokumenta, do kraja 2016. pored redovnih termina, primaće subotom i nedeljom. Radno vreme... »

KC Niš zapošljava 150 radnika, ali mole da ne tražite vezu

N1 Info pre 3 sata
Vlada je jutros produžıla važenje uredbe o zabranı zapošljavanja u javnom sektoru, alı je nıškom Klınıčkom centru odobreno da do kraja godıne na upražnjena mesta prıme 150 radnıka. Traže se medicinske sestre i tehničari, a na evidenciji Nacionalne službe za za zapošljavanje taj posao već čeka 1.500... »

Obeležen Međunarodni dan osoba sa invaliditetom

Ritam grada Kg pre 5 sati
Svečanom tribinom održanom u prostorijama Centra za sport i rehabilitaciju osoba sa invaliditetom “Iskra“ u prisustvu velikog broja korisnika, njihovih prijatelja i ljudi dobre volje, obeležen je Međunarodni dan osoba sa invaliditetom. Na tribini je govorila Gordana Damnjanović, članica Gradskog... »

Lepa vest iz niša: Pacijentu koji je zarazio lekare kruševačke bolnice bolje, uskoro ide kući

Kurir pre 5 sati
NIŠ, KRALJEVO - Direktor Kliničkog centra u Nišu Zoran Radovanović izjavio je danas da je pacijent koji je na nišku Kliniku za infektivne bolesti prebačen iz Kruševca zbog ozbiljnih problema sa disajnim putevima, dobro i da će već u utorak ili sredu biti otpušten iz bolnice. Radovanović je rekao da... »

Još jedan festival tvrdog rifa u Vranju (VIDEO)

Jugmedia pre 3 sata
VRANJE – U Sali Omladinskog saveza u Vranju, u sredu 7. decembra održaće se drugi po redu „Factory fest“. Na festival muzike tvrdog gitarskog zvuka, u okviru evropske turneje, kao zvezde večeri nastupiće „Planet of Zeus“, jedan od najpoznatijih grčkih bendova. „Hedlajneri na ovom festivalu su jedno... »

Poslastičarnice u Subotici na meti razbojnika: Lopov odneo pare, tortu probao nije

Večernje novosti pre 13 sati
Posle “Minjona”, na meti lopova u petak je bila subotička poslastičarnica “Vremeplov”. Ovoga puta lopovu nije pao šećer, te kolače i torte nije pipnuo. SUBOTICA - Posle “Minjona”, na meti lopova u petak je bila subotička poslastičarnica “Vremeplov”. Ovoga puta lopovu nije pao šećer, te kolače i... »

Vojni aerodrom Ponikve: Pet opština želi pistu

Kurir pre 4 sata
Predsednici pet opština zapadne Srbije založili su se za to da se vojni aerodrom Ponikve stavi u funkciju za komercijalne letove. Čelnici Čajetine, Arilja, Priboja, Nove Varoši i Sjenice, kao i privredne i turističke asocijacije Zlatiborskog okruga potpisali su protokol o saradnji i procenili da je... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.