Regioni

Kik bokseri na Prvenstvu Srbije

OK radio pre 8 sati  
Vranje - Vranjski kik bokseri učestvuju na Prvenstvu Srbije koje će biti održano u subotu i nedelju u Novom Pazaru u A klasi u kadetskoj selekciji u disciplini K1. Na takimičenju učestvuju tri kik boksera iz Vranja. Kako prenosi Sportski savez grada Vranja u A klasi u kategoriji do 71 kilograma... »

Na aerodromu “Morava” uskoro linija Frankfurt – Lađevci – Istanbul?

Glas Zapadne Srbije pre 16 sati  
Kraljevo - Aerodrom “Morava” u Lađevcima bi uskoro mogao da počne sa radom. Ovu odluku Aerodrom „Morava“ u Lađevcima, foto - tangosix.rs doneli su načelnici upravnih okruga iz centralne Srbije na nedavno održanom sastanku u Kraljevu koji je inicirao načelnik Raškog upravnog okruga Nebojša Simović,... »

Vakcinacija obavezna za sve

Glas Zapadne Srbije pre 6 sati  
Skupština Srbije usvojila je u petak izmene Zakona o zaštiti stanovništa od zaraznih bolesti, Ilustracija, foto - Politika kojima se predviđa obavezna vakcinacija za koju nije potreban pisani pristanak pacijenta, odnosno zakonskog zastupnika deteta. Poslanici su većinom glasova usvojili izmene... »

Električna palica i biber sprej u rukama policije

Danas pre 8 sati  
U Skupštini Srbije održano javno slušanje o Nacrtu zakona o policiji. Beograd - Predlog zakona o policiji koji bi u junu mogao da se nađe pred poslanicima Skupštine Srbije predviđa reorganizaciju, uvođenje dva nova sektora - za međunarodne i evropske poslove i za ljudske resurse, karijerno... »

Izmenjene trase gradskog prevoza

Danas pre 18 sati  
Za vreme održavanja Beogradskog maratona, od danas od 9 do 15 časova važiće posebna organizacija saobraćaja na linijama javnog gradskog prevoza. Linije u centralnoj gradskoj zoni za vreme maratona će imati delimično izmenjene trase ili će se povremeno obustavljati. Zbog demontaže bine do 19 časova... »

Kraj posla do avgusta

Danas pre 6 sati  
Premošćen kanal na trasi Bulevara Evrope. Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i direktor JP "Zavod za izgradnju Grada" Goran Višnjić obišli su radove na izgradnji mosta preko Kanala DTD na trasi Bulevara Evrope, jednu od najznačajnijih investicija ZIG-a u ovoj godini. - Radovi na trasi Bulevara... »

Subotica: Više od 70 zaposleno nakon kontrola inspekcije

Večernje novosti pre 2 sata  
RTV: Prijava radnika posle kontrola inspekcije
U prvom tromesečju, kroz integrisane kontrole usmerene na suzbijanje rada na crno u Subotici, otkriveno je 35 neprijavljenih radnika, dok su sa ukupno 71 zaposlenim poslodavci nakon toga zasnovali puni radni odnos. U prvom kvartalu ove godine, kroz integrisane kontrole usmerene na suzbijanje rada... »

Još nema izveštaja o Nikolićevom avionu

Radio 021 pre 1 sat  
Direktorat civilnog vazduhoplovstva saopštio je da će nakon kompletne provere imati konačan izveštaj o problemu na avionu Falkon 50, kojim je predsednik Srbije Tomislav Nikolić putovao za Rim. Avion, kojim je predsednik Srbije u petak ujutro poleteo za Vatikan, prinudno se vratio na beogradski... »

Borcu Kolubarske bitke praunuci vratili ukradenu pušku

Blic pre 5 sati  
Na spomenik borcu Kolubarske bitke Živojinu Gligorijeviću njegovi praunuci vratili su pušku koju su ukrali nepoznati vandali pod pokriljem jedne februarske noći - vajar Ivan Marković izlio je novu pušku u betonu, po uzoru na autentičnu, kakvu su tada nosili trećepozivci. Kako su i obećali, praunuci... »

Evo kako će izgledati škola i vrtić na Dojeviću za koje će kamen temeljac postaviti Vučić i Ljajić! VIDEO

Sandžak haber pre 8 sati  
Novi Pazar – Najavljivajući veliki broj investicija , koje će biti realizovane u Novom Pazaru potpredsednik Vlade Rasim Ljajić je govorio i o izgradnji škole i vrtića u ovom gradu. Ovi projekti će poboljšati uslove života u tom naselju, a ta vest je naiša na odobravanje građana Novog Pazara. Kamen... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.