Regioni

Zemljotres u užičkom kraju, epicentar u Kosjeriću

Press pre 2 sata  
Širu okolinu Užica pre oko pola sata uzdrmao je zemljotres, a Republički sezimološki zavod saopštio je da je epicentar bio u okolini Kosjerića. Širu okolinu Užica pre oko pola sata uzdrmao je zemljotres, a Republički sezimološki zavod saopštio je da je epicentar bio u okolini Kosjerića. Seizmolozi... »

Novi Sad: Pretučen vozač autobusa

Večernje novosti pre 3 sata  
Petorica momaka izvukli šofera iz vozila i maltretirali ga. Niko od putnika nije pomogao čoveku. NA liniji za Sremske Karlovce, na stajalištu kod Futoške pijace, u nedelju ujutro, kako je saopšteno iz JGSP "Novi Sad", napadnut je vozač autobusa ovog preduzeća, koji je zbog povreda završio u... »

Ne znaju ko koliko troši a koliko plaća

Politika pre 3 sata  
Jagodina – Oko 1.500 Jagodinaca potpisalo je peticiju protiv „Gradske toplane”, jer tvrde da je grejanje prošle godine poskupljivalo u tri navrata. Oni se bune i zbog toga što su se godinama smrzavali, a plaćali punu cenu grejanja i zato što sa toplanom nisu potpisali ugovore o plaćanju grejanja po... »

Heroin sakrio ispod patosnica

Večernje novosti pre 3 sata  
Novosadska policija je na Klisi kod 37-godišnjeg Novosađanina pronašla sedam paketića praha za koji sumnja da je heroin. NOVOSADSKA policija je u nedelju uveče na Klisi kod 37-godišnjeg Novosađanina pronašla sedam paketića praha za koji sumnja da je heroin. Ta materija je pronađena prilikom... »

Kladovo još leči rane od poplava

Politika pre 3 sata  
Kladovo – Predstavnici Fonda dijaspore za maticu uručili su Kladovu 10 miliona dinara za saniranje posledica bujičnih poplava sredinom septembra prošle godine, kada su nastale ogromne štete u ovoj opštini. Kakao je ustanovila komisija za procenu, materijalna šteta iznosi oko milijardu dinara, a... »

Kragujevački taksisti zatražili ekonomski azil

Večernje novosti pre 1 sat  
Prevoznici revoltirani zbog nelojalne konkurencije pisali ambasadama. Zapretili da će odjaviti firme i prestati da plaćaju porez i druge dažbine. ČLANOVI taksi udruženja “Sitak” njih oko 150, obratili su se ambasadama Norveške i Danske gde su zatražili ekonomski azil. Na ovaj neuobičajeni potez... »

Virus H1N1 ponovo u Srbiji: Na “veštačkim plućima” šest pacijenata, među kojima je i jedan iz Novog Pazara

Sandžak haber pre 11 sati  
Šest pacijenata obolelih od gripa H1N1 hospitalizovano je u Kliničkom centru Kragujevac, gde su zbog teškog zdravstvenog stanja priključeni na aparate za veštačko disanje. Među njima su pacijenti iz Kragujevca, Novog, Pazara, Ćuprije i Rekovca. Kod četvoro pacijenata izolovan je virus gripa H1N1, a... »

Taksisti zatražili ekonomski azil u zapadnim zemljama

Ritam grada Kg pre 15 sati  
Kragujevački taksisti iz Udruženja „SITAK“ zatražili su ekonomski azil u jednom broju evropskih zemalja, jer smatraju da je situacija u oblasti auto-taksi prevoza katastrofalna i da im je ugroženo pravo da zarade i izdržavaju svoje porodice, zbog nesprovođenja Zakona i podzakonskih akata koji... »

Štrajk prosvetara i dalje se nastavlja

iKragujevac pre 15 sati  
Alo: Prosvetari u šatoru, protest 17. marta!
Predstavnici Sindikata radnika u prosveti Srbije i Unije sindikata prosvetnih radnika, najavili su protest za 17. mart ispred resornog ministarstva. "U četvrtom mesecu štrajka, što se u srpskoj prosveti nikada nije desilo do sada, saznali smo pre nekoliko dana da će represivne mere biti još jače i... »

Vranjanke savladale Hančanke

Jugmedia pre 1 dan  
VRANJE/VLADIČIN HAN – U drugom kolu prolećnog dela MOL-Leskovac odbojkašice kluba „Pande“ iz Vranja su pobedile ekipu Morave izVladičinog Hana i tako zadržale drugo mesto na tabeli. Odbojkašice iz kluba Panda ubedljivo su pobedile ekipu Morave rezzultatom 3:0 po setovima 25:10,25:21,25:21.Sledeći... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.