Regioni

Patrijarh: Šešelj i ambasador SAD nisu razlog za smenu Filareta

Glas Zapadne Srbije pre 3 sata  
Patrijarh Irinej naveo je da odluka o smeni vladike mileševskog Filareta nema veze sa Ordenom Belog anđela Patrijarh Irinej, Foto: Novosti koji je dodelio lideru Srpske radikalne stranke Vojislavu Šešelju, a ni sa ambasadorom SAD, već da se smenjenom episkopu pripisuju druge krivice. “Pomenuti... »

Topola: Sport za invalide

Šumadija press pre 4 sata  
Sportove kojima osobe sa invaliditetom mogu da se bave demonstrirali su sportski klubovi ratnih vojnih invalida i porodica palih boraca iz Ćićevca i Kragujevca, Streljački savez opštine Topola, Stonosteniski klub „Karađorđe“ iz Topole, Udruženje za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama... »

ZA DLAKU: Pijani vozač iz Kragujevca mogao da ugrozi dečije živote!

iKragujevac pre 52 minuta  
Vozač transportnog preduzeća „Rasto turs“ V. M. (53) iz Kragujevca umalo da ugrozi život 63 dece petog razreda OŠ „Dositej Obradović“ s Voždovca jer je hteo da ih pod dejstvom alkohola vozi na ekskurziju na Divčibare. Sreća pa procedura pred školsku ekskurziju podrazumeva dolazak policije i proveru... »

Malinovača iz naučne bašte

Glas Zapadne Srbije pre 5 sati  
Čačak - Rakija od maline proizvodi se po novom tehnološkom postupku od zamrznutih plodova, što znatno pojeftinjuje proizvodnju. Naučni istraživači čačanskog instituta za voćarstvo, foto: G. Otašević Institut za voćarstvo u Čačku osvojio je postupak proizvodnje rakije od smrznutih plodova maline,... »

Žrtve požara u "Kontrastu" dobijaju spomen-obeležje

Večernje novosti pre 4 sata  
Inicijativa potekla od roditelja. Izabran rad Ivane Sovilj. Grad Novi Sad obezbedio novac. IZMEĐU tri učesnika konkursa Zavoda za izgradnju grada za idejno rešenje spomenika žrtvama tragičnog požara pre tri godine u diskoteci "Kontrast", u Novom Sadu, jednoglasno je odabran rad Novosđanke Ivane... »

Otovren račun za pomoć Golupcu

N1 Info pre 23 minuta  
Štab za vanredne situacije opštine Golubac otvorio je namenski dinarski račun za prikupljanje sredstava za saniranje posledica elementarne nepogode koja je u nedelju zahvatila taj grad na Dunavu. Imajući u vidu saniranje posledica elementarne nepogode koja je zahvatila opštinu Golubac, za šta je... »

Defile maturanata sa Vračara

Danas pre 17 sati  
Maturanti osnovnih škola sa Vračara šetali su juče od Beogradskog dramskog pozorišta u Mileševskoj ulici do Cvetnog trga kako bi proslavili završetak osmogodišnjeg školovanja. Svaka škola svoje maturante obukla je u majice jedne boje, pa su tako osnovci iz škole "Svetozar Marković" nosili crvene... »

VEROUČITELJ ODGOVARA Ovo je istina o fotografiji koja je izazvala paniku u Srbiji

Blic pre 2 sata  
Bivši veroučitelj Dženan Dreković oštro je odbacio optužbe da „poziva na džihad i da se u novopazarskim školama deca vrbuju za Islamsku državu“. On je povodom fotografije u medijima sa učenikom koji drži zastavu Saudijske Arabije izjavio da već četiri godine ne radi kao veroučitelj i da već dve... »

Novi Pazar učesnik Međunarodne konferencije u Gracu VIDEO

Sandžak haber pre 58 minuta  
Novi Pazar – Na poziv Saveta Evrope, i Grad Novi Pazar učesnik je Međunarodne konferenciji o unapređenju ljudskih prava, koja se održava u austrijskom gradu Gracu. U fono izjavi za Regionalnu televiziju iz Graca, šef Kabineta gradonačelnika Novog Pazara, Fahrudin Mekić je ocenio da je taj veliki... »

HUMANI SPORTISTI: Petlići Dinama igraju za Anu Ilić

Jugmedia pre 6 sati  
VRANJE – Mlađi petlići fudbalskog kliba Dinama iz Vranja u nedelju će u odigrati predigru prvom timu i u sklopu toga imati humanitarnu akciju posvećenu Ani Ilić iz Vladičinog Hana. „Dinamo slavi ulazak u Prvu ligu Srbije i svi koji dođu na veliki sportski spektakl na stadionu Jumka moći će da... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.