Regioni

Spremne zbirke za pripremu završnog ispita

Studio B pre 4 sata
Zbirke za pripremu završnog ispita, koji đaci osmog razreda polažu na kraju osnovne škole su odštampane i koštaju ukupno 670 dinara. Tri zbirke sa zadacima iz srpskog jezika, matematike i kombinovani test koštaju ukupno 670 dinara, a svaka sadrži po 450 zadataka, rekla je gostujući u našem... »

Od kubika drveta 100 dinara za puteve

Večernje novosti pre 6 sati
U novovaroškom kraju, seljaci, s jedne, i lokalna vlast i šumari, s druge strane, čini se da su zakopali ratne sekire. Pod šumama 43 odsto teritorije, a sušenje četinara uzima sve veći danak i niko ih ne uklanja. OBEĆANjE iz "Srbijašuma" i Šumskog gazdinstva u Prijepolju, da će se od svakog kubika... »

Vučić: Za dva meseca završetak izgradnje KC Niš

Beta video pre 15 minuta
BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će ove godine biti završen Kinički centar Niš i da će početi izgradnja novih kliničkih centara u Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu. ``Za nešto više od dva meseca biće završen Klinički centar u Nišu``, rekao je Vučić i dodao da... »

LIDER NOVE SRBIJE PRETI TAJNIM PODACIMA Vagam između Nikolića i Jeremića!

Sandžak haber pre 5 sati
Lider Nove Srbije Velimir Ilić koji je uz salvu uvreda okrenuo leđa svojim dojučerašnjim koalicionim partnerima iz Srpske napredne stranke i premijeru Aleksandru Vučiću, otkrio je da nas u danima i nedeljama koji slede očekuje niz neverovatnih događaja i da bukvalno od njega može da se očekuje... »

Na današnji dan, 22. januar

iKragujevac pre 4 sata
Evo sta se dešavalo u prošlosti na današnji dan: 1440 - Rođen je Ivan III Vasiljević, veliki knez moskovski, a od 1462. i "svih Rusa", nakon što je ujedinio veliki broj kneževina. Oslobodio je delove zemlje od Mongola, ojačao centralnu vlast, a 1497, izdao je prvi ruski zbornik zakona "Sudbenik".... »

Nedimović: Očekujem čistu situaciju na rekama narednih dana

Studio B pre 4 sata
Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je da se jedan veći mađarski ledolomac nalaži na 700 metara od manjeg koji je zarobljen kod Daljske krivine i dodao da očekuje da on uskoro bude oslobođen. „Očekujem da se tamo potpuno raščisti i da ledolomci „Sečanj“ i „7“, koji su usidreni u... »

Inauguracija u susedstvu: Rumen Radev postao predsednik Bugarske

Srbija danas pre 1 sat
U prvom govoru istakao svoju proevropsku politiku. Rumen Radev inaugurisan je danas za novog predsednika Bugarske na svečanosti ispred Crkve Aleksandra Nevskog u Sofiji, a u prvom govoru u svojstvu predsednika obećao je da će delovati u korist “ujedinjenog društva u ime demokratije”. Radev je,... »

Biser kuršumlijskog fudbala nova nada Radničkog

Jugmedia pre 14 minuta
Petar Ćirković, biser kuršumlijskog fudbala se opredelio da pristupi Radničkom iz Niša, gde je već odigrao nekoliko prijateljskih utakmica za prvi tim, na svoje i zadovoljstvo svojih šefova. „U Radničkom sam se snašao, dobro i redovno treniram, pa očekujem da ću jednog dana postati standardni... »

Saša Stojanović: Neće biti nameštaljki jer ova vlast i ne zna šta je to kultura (VIDEO)

Jugmedia pre 4 sata
Grad Leskovac je raspisao konkurs za sufinansiranje projekata iz kulture, a opozicioni odbornik u lokalnom parlamentu i pisac čiji su romani prevedeni na više svetskih jezika Saša Stojanović tvrdi da neće biti „nameštaljki“ prilikom raspodele sredstava. „Ova vlast u Leskovcu i ne zna šta je to... »

Rekordna 2016.: Zatvor za čak 202 južnjaka

OK radio pre 5 sati
Prema podacima Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, kada se posmatra struktura kriminaliteta u prošloj godini, dominantna su krivična dela protiv imovine, koje je počinilo 300 ljudi, kao i krivična dela sa koruptivnim elementom i to kod 277 osoba. Za njima slede krivična dela protiv braka i... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.