Regioni

RHMZ ponovo upozorava: Pakleno do 2. jula

Glas Zapadne Srbije pre 2 sata
Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje za teritoriju Srbije zbog visokih temperatura i do 42 stepena koje se očekuju do 2. jula. Vreme danas će biti sunčano i veoma toplo, a ponegde je moguć lokalni razvoj oblačnosti, kratkotrajna kiša ili pljuskovi sa grmljavinom. Duvaće umeren i... »

Prijetnje bivšem imamu mekkanskog harema zbog dove za Gazzu

Sandžak press pre 9 sati
Dok ionako veliki broj pojedinaca i organizacija koji su stavljeni na listu ‘terorista’ od saveza protiv Katara predvođenog Saudijskom Arabijom raste, saudijski alim je na Twitteru sarkastično objavio: “Dova za narod Gazze možda će uskoro biti označena kao terorizam”. Šejh je upotrijebio haštag... »

Međunarodni dan Dunava

Studio B pre 1 sat
Međunarodni Dan Dunava obeležava se danas u 14 evropskih podunavskih zemalja potpisnica Međunarodne konvencije o zaštiti Dunava koja je osnov za saradnju evropskih država radi zaštite reke Dunav, na čijem slivu živi više od 80 miliona ljudi, navodi se u saopštenju Pokrajinskog zavoda za zaštitu... »

Tender za čukarku

OK radio pre 1 sat
Vranje - Ministarstvo privrede objavilo je tender za izvođenje radova na uređenju industrijske zone Čukarka u Preševu. Prema podacima sa javnog poziva Ministarstva privrede, on se odnosi na izvođenje radova na saobraćajnicama, atmosferskoj i fekalnoj kanalizaciji. Takođe, planirano je i izvođenje... »

Oni su najbolje što Vranje ima!

OK radio pre 1 sat
Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković uručio je nagrade đacima generacije osnovnih i srednjih škola, kojih je ove godine ukupno 20. Milenković je kazao da biti prvi u svojoj generaciji dokazuje da ste marljivo radili, odricali se i stekli znanje, poručivši da je znanje moć i trajna vrednost. -... »

Protest malinara: Državo, ima li te?

OK radio pre 1 sat
Stotinak malinara iz Vranja i Surdulice protestovali su u sredu popodne u ovom mestu, ukazujući na nisku otkupnu cenu maline i izostanak reakcije države na ovaj problem. Zahtevi malinara iz Pčinjskog okruga su identični sa onima koje imaju proizvođači iz zapadne Srbije, a oni se svode na to da... »

Dveri: Novi Poslovnik onemogućava kritike na račun vlasti

Glas Zapadne Srbije pre 2 sata
Čačak – Iako se donošenje novog Poslovnika o radu očekivalo još krajem prošle godine, taj posao urađen je tek sada, a odborničkim grupama ostavljen je dan i po za primedbe, što govori da cilj nije poboljšanje rada gradske Skupštine, već onemogućavanje kritike, stoji u saopštenju Gradske... »

Opština Priboj nagrađuje najbolje učenike

Glas Zapadne Srbije pre 1 sat
Priboj - Kako tradicija nagrađivanja najboljih učenika u lokalnoj zajednici iz proteklih godina nalaže, Opština Priboj će za postignute rezultate u školskoj 2016 /2017. godini, novčano nagraditi najbolje učenike. Svečana dodela nagrada biće upriličena u Amfiteatru Zavičajnog muzeja u ponedeljak,... »

Sutra predtakmičenje u Novom Sadu: trubački megdan na Štrandu

Glas Zapadne Srbije pre 2 sata
Predtakmičenje trubačkih orkestara za veliko finale na 57. Dragačevskom saboru trubača nastavlja se sutra 30. juna u Novom Sadu. U trubačkom megdanu koji će se odigrati na prelepom novosadskom Štrandu, učestvovaće osam orkestara, a samo najbolji od njih će imati priliku da pokažu umeće na saborskoj... »

Odbornici o novom poslovniku, medijima ubuduće potrebna akreditacija

Glas Zapadne Srbije pre 1 sat
Čačak - Odbornici skupštine grada Čačka, na sednici koja je zakazana za utorak, razmatraće predlog poslovnika o radu lokalnog parlamenta. U predlogu poslovnika stoji da obrazloženje za izmenu, dopunu i skidanje tačaka predloženog dnevnog reda odbornici, odborničke grupe i skupštinska radna tela... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.