Regioni

Rafting i rokenrol

Danas pre 1 sat  
Međunarodni limski biatlon Priboj - Rudo i Lim fest. Priboj - Međunarodni limski biatlon Priboj - Rudo (Setihovo), sedmi po redu, održan je prošlog vikenda, sa dve discipline, rafting i biciklizam. Dva dana ranije, 14 i 15. avgusta u okviru manifestacije Lim fest, koja se već tradicionalno... »

Vladajuća većina Veroljuba Stevanovića zavisi samo od jednog odbornika

Politika pre 1 sat  
Kragujevac – Zamenik gradonačelnika Kragujevca Nebojša Zdravković podneo je juče ostavku na tu funkciju, a 11 odbornika „Pokreta za naš grad – dr Nebojša Zdravković”, koji je formiran posle raspada URS-a, prešlo je u opoziciju. Reč je o članovima nekadašnje stranke G17 plus, koju je u Kragujevcu,... »

Ko će da sagradi veću džamiju

Politika pre 1 sat  
Novi Pazar – „Naš san je da sagradimo veliku džamiju u Novom Pazaru, koja će moći da primi nekoliko hiljada ljudi i koja će biti pečat islamskog identiteta grada”, rekao je muftija sandžački Muamer Zukorlić jednoj kuvajtskoj televiziji , a preneli lokalni mediji pod muftijinom kontrolom. Ideja da... »

I Evropska unija da pomogne za više funkcija

Danas pre 1 sat  
SDA Sandžaka traži više Bošnjaka u sudovima i tužilaštvima. Novi Pazar - Stranka demokratske akcije (SDA) Sandžaka saopštila je da su njena tri poslanika u Skupštini Srbije, uputili pismo ministru pravde Nikoliko Selakoviću, Visokom savetu sudstva i Državnom veću tužilaca, u kojem traže izmenu... »

Utopio se mladić na eredevičkom jezeru

Večernje novosti pre 45 minuta  
Na erdevičkom jezeru Bruje utopio se mladić. Prvi podaci ukazuju da je mladić nastradao prilikom pada u vodu jer nije bio dobar plivač. Na erdevičkom jezeru Bruje utopio se mladić. Prvi podaci ukazuju da je mladić nastradao prilikom pada u vodu jer nije bio dobar plivač, javlja RTV. Nezvanično, reč... »

Hvatanje startnih pozicija

Danas pre 1 sat  
AKTUELNO: Bošnjaci između promene prezimena i izbora za nacionalne savete. Novi Pazar - Sutra u ponoć privremeno će biti zaključeni posebni birački spiskovi nacionalnih manjinskih zajednica u Srbiji za predstojeće izbore nacionalnih saveta. Na osnovu broja upisanih birača Ministarstvo za državnu... »

Glavna tema Crkva i urbanizam

Danas pre 1 sat  
Patrijarh Irinej primio Sinišu Malog. Patrijarh srpski Irinej primio je juče u Patrijaršijskom dvoru gradonačelnika Beograda Sinišu Malog, sa kojim se dogovorio o formiranju posebnog radnog tela za bolju saradnju SPC i Grada. Glavna tema razgovora bile su aktivnosti Crkve na teritoriji prestonice... »

Zvaničan stav nakon sjednice OO DPS

Danas pre 1 sat  
U Bijelom Polju još nije formirana vlast. Bijelo Polje - Ni nakon tri mjeseca od lokalnih izbora, održanih 25. maja, vlast u Bijelom Polju nije formirana. Demokratskoj partija socijalista je na izborima osvojila 19 mandata, isto toliko sve ostale liste, i fali joj jedan mandat da formira apsolutnu... »

Umivanje

Danas pre 1 sat  
Ovu sedmicu kompletna čaršija je počela neumivena.Gde je baš bilo moranje cedile su se kapi vode da se skinu krmelji, da krmeljivo ne počne radna nedelja )pod uslovom da ima gde i šta da se radi). Negde su lica i zubi bili počašćeni mineralnim vodama od svake ruke i svakog izvora. Prodavci su... »

Muftija Kraljevine Jugoslavije

Danas pre 1 sat  
SEĆANJE: Mehmed Zakerijah - Zeki Ćinara, jedan u nizu poznatih Pljevljaka. Pljevlja - Kada je prije nekoliko godina jedan dio Ulice Narodne revolucije u Pljevljima dobio naziv Mehmed Zekerijah Ćinara, mnogi su se pitali ko je to? Po običaju, pomislili su da je reč o narodnom heroju iz Drugog... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.