Regioni

Niš: Udruženja osoba s invaliditetom bez dinara iz budžeta

N1 Info pre 6 sati  
Predstavnici 18 organizacija koje u Nišu okupljanju više od 20.000 osoba sa invaliditetom upozorili su da je njihov rad ugrožen, jer od početka godine od budžetom predviđenih 13 miliona dinara nisu dobili ni dinar. Na konferenciji koja je organizovana ispred sedišta niškog gradonačelnika... »

Svečana sednica SG: Uručene Đurđevdanske nagrade i priznanja (FOTO)

InfoKG pre 10 sati  
Svečana sednica lokalnog parlamenta na kojoj su uručene Đurđevdanske nagrade održana je u Staroj skupštini. Svečanosti su prisustvovali ambasadori Palestine, Rumunije i Belorusije, predstavnici ambasade Rusije, delegacije gradova prijatelja i pobratima, narodni poslanici, predstavnici Univerziteta,... »

Le: Skupe kante za đubre oduvao vetar!

OK radio pre 6 sati  
Tek postavljene kante u Leskovcu oduvao je vetar jer nisu bile dobro postavljene. Iz leskovačkog budžeta, 78 limenih kanti za smeće nabavljeno je za 1.460.000 dinara, u proseku po nešto više od 18.000 dinara po komadu, a većina njih prilikom postavljanja nisu pričvršćene, pa ih je jednostavno -... »

Građani oprez: Narednih dana bojevo gađanje u okolini Vranja i Preševa

Kurir pre 12 sati  
Policijski službenici Policijske uprave u Vranju izvršiće bojevo gađanje na strelištu u selu Stubal, opština Vladičin Han u dane 9, 10, 11, 12, 13, 19, i 20. maja ove godine, i u selu Reljan, opština Preševo u dane 23, 24, 25, 26, 27, 30. i 31. maja ove godine. Navedenih dana u vremenu od 07,00 do... »

Čestitamo: Uručene Đurđevdanske nagrade

iKragujevac pre 11 sati  
Dan grada obeležava se danas. Na svečanoj sednici lokalnog parlamenta, koja je održana u zdanju Stare skupštine, uručene su godišnje nagrade grada Kragujevca za 2015. godinu. Đurđevdanska nagrada za oblast umetnosti pripala je Vladimiru Jagličiću, za novinarstvo - Jeleni Vuković, obrazovanje -... »

Vranjanka uhapšena zbog izborne krađe puštena iz pritvora

OK radio pre 10 sati  
Vranjanka D. N. , aktivista JS, puštena je iz pritvora, gde je provela 12 dana, pošto je uhapšena nakon što je na dan izbora 24. aprila, vranjski SNS javnosti prezentovao audio snimak pokušaja kupovine glasova na jednom biračkom mestu u Vranju. Ovu informaciju potvrdila je Mirjana Vukojičić Jović,... »

Ko će voditi Kragujevac naredne četiri godine

Politika pre 9 sati  
Najverovatnije će naprednjaci, pošto su posle ponovljenih izbora ostali bez apsolutne većine, vlast formirati sa koalicijom SPS–JS. Kragujevac – Iako se još meri postizborni puls, neke stranke su započele razgovore oko buduće skupštinske većine. U kontakt su prvi, što se moglo i očekivati, stupili... »

DS obeležila stranačku slavu

RT Kragujevac pre 9 sati  
Gradski odbor Demokratske stranke u Kragujevcu sečenjem slavskog kolača proslavio je Đurđevdan, svoju krsnu slavu. Pored funkcionera, aktivista stranke i brojnih prijatelja, na proslavi su bili prisutni i predstavnici koalicionih partnera, stranke Zajedno za Šumadiju. Proslava Đurđevdana, slave... »

"Dom za nezbrinute lutke": Umetnost koja vraća u detinjstvo

InfoKG pre 9 sati  
U galeriji Narodnog muzeja u Kragujevcu, u prisustvu brojnih gostiju i delegacija gradova prijatelja i pobratima, povodom Dana grada otvorena je izložba slika i crteža "Dom za nezbrinute lutke" Kragujevčanke Jelene Šalinić Terzić. "Umetnost je jedinstven oblik izražavanja i univerzalan je jezik... »

Večeras tri koncerta

RT Kragujevac pre 8 sati  
U večernjem programu za Dan grada su tri koncerta: od 20 časova na Đačkom trgu nastupa Simfonijski orkestar Filološko-umetničkog fakulteta, a od 21 sat ispred Doma omladine polaznici Škole moderne muzike "Oktava" sviraju u čast Borisa Aranđelovića. Na platou kod Krsta, posle grupe "Artist" i... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.