http://www.kurir-info.rs

Metak U Srce: Ubio drugog vozača zbog 1.000 dinara štete!

Kurir pre 4 sata  
VRANJE - Srđan Aleksić (44) iz Žitorađa kod Vladičinog Hana u sredu oko 11:30 pištoljem je ubio Ljubišu Nikolića (53) iz sela Oraovica kod Grdelice nakon kratke svađe posle saobraćajnog udesa. Nikolić je upravljajući vozilom "reno klio", francuskih registracija, udario otpozadi u „jugo florida“,... »

Stefanović: Do sada suspendovano 5 žandarma

Kurir pre 7 sati  
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović rekao je danas da je do sada suspendovano pet pripadnika Žandarmerije koji su učestvovali u incidentu u kojem je pretučen brat premijera Aleksandra Vučića Andrej. Andreja Vučića i dvojicu pripadnika premijerovog obezbeđenja pretukli... »

(VIDEO) NOVI SAD: Muškarac (44) povređen u eksploziji automobila sa lažnim tablicama!

Kurir pre 6 sati  
NOVI SAD - Na uglu ulica Bulevar Evrope i Dalmatinska u Novom Sadu nešto posle osam sati došlo je do eksplozije bombe postavljene na automobilu marke "seat" parkiranom ispred stambene zgrade. Tom prilikom lakše je povređen jedan muškarac (44), vlasnik agenicije "Dinamik", koji je, u trenutku... »

Protest Upozorenja: Sutra nema prvog časa

Kurir pre 5 sati  
BEOGRAD - Četiri reprezentativna sindikata obrazovanja, u čijem je članstvu oko 80 odsto škola, organizovaće sutra protest upozorenja, a polovinom oktobra i potpunu obustavu rada, nezadovoljni zbog najavljenog smanjenja plata u obrazovanju, u okviru vladinih mera štednje, najavljeno je danas na... »

Vučić: Sve obaveze na putu ka EU ispunićemo do kraja 2018.

Kurir pre 10 sati  
BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija čini sve za dobrobit svojih građana, zbog čega je uveren da zemlje članice neće biti u mogućnosti da odbiju da prihvate Srbiju kao punopravnu članicu EU. Vučić je rekao da je put evropskih integracija, bez dvoumljenja, najbolji... »

Nov Čovek: Jens Stoltenberg postao generalni sekretar NATO

Kurir pre 8 sati  
BRISEL - Bivši premijer Norveške Jens Stoltenberg preuzeo je danas dužnost generalnog sekretara NATO, koju je prethodnih pet godina obavljao Anders Fog Rasmusen. Stoltenberg je jutros došao u svoju kancelariju u sedištu Alijanse u Briselu, gde su ga dočekale brojne novinarske ekipe. Honoured and... »

Jesenje Zasedanje Skupštine: Prva sednica počela uz postrojenu gardu i Bože pravde

Kurir pre 9 sati  
BEOGRAD - Skupština Srbije počela je danas redovno jesenje zasedanje, a na dnevnom redu prve sednice su izmene zakona o javnoj svojini i o poreskom postupku i poreskoj administraciji. Redovno zasedanje počelo je uz postrojavanje garde i intoniranje državne himne u Domu Narodne skupštine, kako je... »

Beograd: 9 osoba povređeno u udesima

Kurir pre 12 sati  
BEOGRAD - Pet osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 22.45 časova na Novom obrenovačkom putu u Beogradu, potvrdila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura. Mladić star oko 24 godine zadobio je povrede lica, odnosno nosa i obe potkolenice, a ženska osoba stara oko... »

Ne Zaboravljaju Poplavljene: Rusi poslali još jedan iljušin pun pomoći

Kurir pre 7 sati  
BEOGRAD - Na beogradski aerodorom Nikola Tesla danas je sleteo još jedan ruski avion sa humanitarnom pomoći za pogođene majskim poplavama. Pošiljka sadrži prehrambene proizvode, vodu, odeću, obuću i hranu za decu koju su sakupili građani Ruske Federacije. Avion ruskog Ministarstva za vanredne... »

Mihajlovićeva: U roku obnovljeno svih 142 kilometra puteva

Kurir pre 8 sati  
KRUPANJ - Svi državni putevi oštećeni u majskim poplavama u dužini od 142 kilometra, na 190 putnih pravaca, obnovljeni su kao što je i bilo najavljeno do 1.oktobra, izjavila je danas potpredsednik Vlade i ministar građevinarstva, saobraćajai infrarstrukture, Zorana Mihajlović. Ona je, tokom... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.