http://www.kurir-info.rs

Kurir

Evropski Parlament: Usvojena rezolucija o Šešelju

Kurir pre 7 sati  
STRAZBUR - U EP u Strazburu usvojena je rezolucija o lideru radikala Vojislavu Šešelju u kojoj se Haški tribunal poziva da preispita uslove njegovog puštanja na slobodu. U rezoluciji se pozivaju i srpske vlasti da se ograde od Šešeljevih izjava. Rezolucija je usvojena posle jednočasovne rasprave.... »

Protest U Nemanjinoj: Advokati blokirali saobraćaj

Kurir pre 6 sati  
BEOGRAD - Advokati koji štrajkuju već dva i po meseca protestovali su danas ispred Vlade Srbije, a zbog tog skupa blokirana je raskrsnica kod Nemanjine ulice. Oni su poručili da neće odustati od štrajka sve dok se ne ispune njihovi zahtevi. Predsednik Advokatske komore Srbije Dragoljub Đorđević... »

Pralica: Hleb sava poskupljuje za tri dinara!

Kurir pre 7 sati  
BEOGRAD - Predsednik Unije pekara Srbije najavljuju da bi cena hleba "sava" u narednim danima mogla da poskupi sa sadašnjih 46 na 49 dinara zbog rasta cena pšenice. Predsednik te unije Zoran Pralica je rekao da ukoliko cena pšenice ostane na trenutnom nivou od 23 dinara po kilogramu. "Mi predlažemo... »

Subotić: Nisam povezan sa atentatom, Beku želim brz oporavak

Kurir pre 1 sat  
BEOGRAD - Biznismen Stanko Subotić izjavio je da nije povezan sa pokušajem ubistva Milana Beka i poželeo Beku brz oporavak, kao i da policija brzo reši slučaj. Beogradski mediji objavili su da je Subotić saslušan u svojstvu građanina u vezi sa pokušajem ubistva Milana Beka u Beogradu 14. novembra.... »

Maja Gojković: Do 10. decembra očekujem predlog budžeta u Skupštini

Kurir pre 10 sati  
BEOGRAD - Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je danas da očekuje da do 10. decembra predlog budžeta za narednu godinu bude pred poslanicima. Gojković je rekla da će budžet biti donet na vreme i da je najvažnije da se nakon sklapanja dogovora sa Međunarodnim monetarnim fodnom... »

Babić: Lekovi će pojeftiniti, a ne poskupiti, nema nestašica

Kurir pre 12 sati  
BEOGRAD - Lekovi će od početka godine pojeftiniti, a ne poskupeti, a participacija za lekove sa A liste neće biti viša od 50 dinara, kaže direktor Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje (RFZO) Momčilo Babić, koji poručuje da neće biti nestašice lekova. "Samo nešto manje od pet odsto... »

(VIDEO) SMRT NA IGRALIŠTU: Policija Klivlenda izrešetala dečaka (12) za par sekundi

Kurir pre 11 sati  
KLIVLEND - Policija Klivlenda objavila je danas video-snimak na kom se vidi kako su policajci u nedelju 12-godišnjeg Tamira Rajsa ubili za par sekundi po dolasku do rekreativnog centra, pritom ga tri puta upozoravajući da podigne ruke uvis. Ono što je upečatljivo sa snimka jeste brzina kojom je... »

Potpisan Ukaz: Postavljeni direktori VBA i VOA

Kurir pre 11 sati  
BEOGRAD - Na mesto direktora Vojnobezbednosne i Vojnoobaveštajne agencije postavljeni su Petar Cvetković i Slavoljub Dabić, saopštilo je danas MInistarstvo odbrane Srbije. Brigadni general Petar Cvetković do sada je bio zastupnik direktora Vojnobezbednosne agencije, a brigadni general Slavoljub... »

(VIDEO) ZAVEJANA AMERIKA: 350.000 Amerikanaca u mraku!

Kurir pre 6 sati  
NJUJORK - Više od 350.000 potrošača od Mejna do Virdžinije ostalo je jutros bez struje, posle oluje koja je donela mešavinu kiše i snega duž istočne obale SAD. RT @Anaridis: Pelting sleet & a bitterly cold Thanksgiving Eve in #Worcester, #MA. It's 30 but feels like 18. #Cato... »

Vučić Sa Meučijem: Susret sa novim šefom Euleksa

Kurir pre 6 sati  
BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa novim šefom Misije Euleksa na Kosovu Gabrijelom Meučijem. Sastanak je održan u 12 sati u Vladi Srbije. Meuči se juče sastao sa direktorom Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije Markom Đurićem. Meuči se tokom dvodnevne... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.