http://www.kurir-info.rs

Kurir

Patrijarh Irinej: Filaret nije smenjen zbog ordena za Šešelja

Kurir pre 2 sata  
BEOGRAD - Patrijarh Irinej naveo je da odluka o smeni vladike mileševskog Filareta nema veze sa Ordenom Belog anđela koji je dodelio lideru Srpske radikalne stranke Vojislavu Šešelju, a ni sa ambasadorom SAD, već da se smenjenom episkopu pripisuju druge krivice. Foto: Nemanja Pančić “Pomenuti... »

Zorana Mihajlović za Kurir: Vučić pokazao Rami ko je lider regiona!

Kurir pre 2 sata  
BEOGRAD - Odnosi između Beograda i Tirane poboljšaće se onoliko koliko naša dela i dela naših suseda budu pratila izgovorene reči. Saglasili smo se da je zajednički krov svih Albanaca EU, kao što je i zajednički krov Srbije i Albanije EU, takođe. A nestabilnost regiona je uzrok siromaštva naših... »

Pajtić: Ono što je DS izgradio SNS nije u stanju ni da okreči

Kurir pre 7 sati  
BEOGRAD - Bojan Pajtić, lider DS i predsednik Vlade Vojvodine, kaže uoči današnjeg mitinga opozicije u Kragujevcu da će ovo okupljanje pokazati kolika je njihova snaga u svim delovima Srbije, te pozvao sve nezadovoljne i ogorčene građane da im se pridruže. - DS je jedini koji može da pobedi SNS i... »

Dno Dna: Tomislav Nikolić pokušava da ugasi Kurir!

Kurir pre 8 sati  
BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić i njegovi ljudi napravili su strategiju kako da unište Kurir i tako spreče brojne afere u kojima su akteri on i članovi njegovi porodice, a koje ne promiču novinarima našeg lista! Šef države, kako saznajemo, ne zna kako više da prikrije sve javašluke... »

Dačić ugostio diplomatski kor

Kurir pre 11 sati  
BEOGRAD - Srbija se više ne lomi zbog toga gde joj je mesto i njena budućnost je u Evropskoj uniji, poručio je juče ministar spoljnih poslova Ivica Dačić na svečanosti povodom obeležavanja Dana srpske diplomatije u Narodnoj skupštini. - Srbija treba da održava odnose sa celim svetom, da je svi... »

Ambasador Vilhelm: Mora se rešiti pitanje Kosova

Kurir pre 1 dan  
BEOGRAD - Ambasador Nemačke u Srbiji Hajnc Vilhelm izjavio je danas da Nemačka želi da što pre budu otvorena pregovaračka poglavlja Srbije i da se mora rešiti pitanje Kosova. Iz nemačke perspektive preduslov za otvaranje poglavlja je prvo da se otvori poglavlje 35, koje se odnosi na pitanje Kosova,... »

Vučić: O priznanju Kosova se priča samo u Tirani i Prištini

Kurir pre 1 dan  
TIRANA - Srpski premijer Aleksandar Vučić izjavio je da se stavovi Srbije i Albanije o Kosovu veoma razlikuju, ali da on neće dozvoliti da ta velika razlika uništi mogućosti za prevazilaženje podela iz prošlosti. Srbija, poručio je, ne razmišlja o priznavanju kosovske nezavisnosti, a o tome se,... »

Dačić: Bez Specijalnog suda za zločine na Kosovu nema pomirenja

Kurir pre 1 dan  
BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da ne očekuje da će formiranje Specijalnog suda za ratne zločine bivših pripadnika Oslobodilačke vojske Kosova proteći bez problema, ali je naglasio da je njegovo formiranje veoma važno za Srbiju. "Za nas je to jedno od... »

Srbija i Srpska zajedno će proslaviti Vidovdan

Kurir pre 1 dan  
BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će Vlade Srbije i Republike Srpske zajedno obeležiti Vidovdan, kao i stradanje Srba u Jasenovcu i na prostoru bivše Jugoslavije. "Poštujemo naše žrtve i ponosimo se našom borbom protiv fašizma", rekao je Vučić novinarima u Palati... »

Vučić o Dačićevoj izjavi: Prvo da usaglasimo stavove, pa u onda u javnost

Kurir pre 1 dan  
BEOGRAD - Premijer Aleksandar Vučić poručio je danas da bi bilo bolje da se različite ideje o ključnim državnim pitanjima iznose unutar državnog rukovodstva, a da se u javnost izlazi sa usaglašenim stavovima. Upitan da prokomentariše izjavu potpredsednika vlade i ministra spoljnih poslova Ivice... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.