http://www.kurir-info.rs

Kosovska Mitrovica: Dvojica napadača izboli možem Srbina!

Kurir pre 1 sat  
KOSOVSKA MITROVICA - Dvojica maskiranih napadača jutros nešto pre osam sati napali su Časlava Ilića (35) iz Kosovske Mitrovice, koji je tom prilikom zadobio više ubodnih rana u stomak. Ilić nije životno ugrožen i smešten je u mitrovičku bolnicu, gde mu je ukazana lekarska pomoć.Incident se dogodio... »

(VIDEO) OVAKO SE PREDAO AMERIČKI ČETNIK: Eriku Frejnu preti smrtna kazna!

Kurir pre 5 minuta  
BLUMING GROUV - Posle sedam nedelja, Erik Metju Frejn, kojeg su prozvali američkim četnikom zato što je bežao u srpskoj uniformi pošto je ubio policajca u Pensilvaniji, predao se protekle noći policiji, a tužioci traže smrtnu kaznu za osumnjičenog . Pogledajte kako se predao policiji:... »

Novi Pazar: Vozač poginuo u sletanju vozila sa puta!

Kurir pre 1 sat  
NOVI PAZAR - Jedna osoba je poginula a druga je teško povređena u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila na magistralnom putu Novi Pazar-Raška, rečeno je u novopazarskoj policiji. "Do udesa je došlo najverovatnije zbog prevelike brzine, kada je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo sa puta... »

Marko Đurić: Uspostaviti sudove gde će biti zastupljeni Srbi

Kurir pre 2 sata  
BEOGRAD - Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je danas da je neophodno sprovođenje dela sporazuma, koji podrazumeva da se u opštinama sa srpskom većinom na Kosovu i Metohiji uspostave sudovi i tužilaštva u kojima će, proporcionalno etničkoj strukturi stanovništva, biti... »

Metastaza Na Jetri: Lekari iz Srbije pregledali Šešelja

Kurir pre 10 sati  
BEOGRAD - Lekarski tim koji je pregledao Vojislava Šešelja u Hagu bi u petak trebalo da se vrati u Beograd i podnese izveštaj o njegovom zdravstvenom stanju. Ovo je izjavio predsednik Nacionalnog saveta sa saradnju s Haškim tribunalom Rasim Ljajić. Ljajić je u emisiji "Da možda ne" napomenuo da je... »

Blagojević: Izgradnja srušenih kuća u polavama do kraja nedelje!

Kurir pre 1 sat  
BEOGRAD - Direktor Vladine kancelarije za obnovu i pomoć polavljenim područjima Marko Blagojević kazao je danas da će izgradnja svih srušenih i obnova poplavljenih kuća početi do kraja nedelje i da će biti gotova do početka zime. One je gostujući na RTS-u pojasnio da postoji veliki problem sa... »

Eksplozija U Sarajevu: Bačena bomba na kafić hotela!

Kurir pre 54 minuta  
SARAJEVO - Nepoznata osoba bacila je eksplozivnu napravu na prostor ispred kafića Inn, koji se nalazi u sklopu hotela Holidej u Sarajevu, a povređenih nije bilo. Iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, rečeno je da se incident dogodio u četvrtak uveče oko 23 časova... »

Beograd: Pronađen mrtav mladić u Rajićevoj ulici!

Kurir pre 2 sata  
BEOGRAD - Jedana muška osoba (25) pronađena je mrtva u ulici Jovana Rajića u Beogradu noćas oko 4.10, kazala je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Ona je kazala da je slučaj nerazjašnjen, da je smrt konstatovana oko 4.30 i da je muškarac imao neke povrede na vratu. U Beogradu su se tokom... »

Sniženje: Lekovi pojeftinili za 30 do 50 odsto

Kurir pre 54 minuta  
BEOGRAD - Direktor Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje (RFZO) Momčilo Babić izjavio je danas da je značajno što je Vlada Srbije usvojila pravilnik, kojim će biti uveden red na tržištu lekova, jer su cene lekova snižene za 30 do 50 odsto, čime su ostvarene uštede od oko 50 miliona evra.... »

Selaković: Deo advokata želi ustavni haos u Srbiji

Kurir pre 9 sati  
BEOGRAD - Tajkuni i politikanti stoje iza glavnih organizatora advokatskog štrajka, a njihov cilj je da sruše Vladu, premijera Aleksandra Vučića i da stvore ustavni haos i bezakonje u zemlji, a tako nešto im neće proći, poručio je ministar pravde Nikola Selaković. Selaković je optužio pojedine... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.