http://www.kurir.rs

Kurir

Sramota: Banka podatke građana bacila na đubrište!

Kurir pre 26 minuta
Zamenik poverenika Zlatko Petrović ističe za Kurir da je postupak nadzora pokrenut, ali da još nije utvrđeno kojoj banci pripada bačena dokumentacija
Poverenik za zaštitu podataka o ličnosti pokrenuo je postupak radi utvrđivanja i sankcionisanja banke koja je lične podatke svojih klijenata bacila na đubrište u naselju Vidikovac. Na taj način je ugrozila materijalnu i fizičku... »

(Uznemirujuće fotografije) horor u Belvilu Upucan ispred svog kafića, izrešetao ga napadač na motoru

Kurir pre 12 sati
Vlasnik kafića "Piazza del Caffe" Aleksandar Stamenković ubijen je danas na platou kada je jedan od napadača ispalio u njega nekoliko hitaca iz pištolja. Tragedija je mogla da bude mnogo veća jer je Stamenković upucan na platou na kom su bili roditelji sa decom.
Pravo je čudo da niko od mališana nije povređen. U Belvilu su jake policijske snage. Ubistvo se dogodilo u blizini zgrade u kojoj živi premijer Vlade Srbije Aleksadar Vučić. Stamenković je izlazeći iz svojih kola pokušao da... »

Opšti haos na ulicama Prištine: Posle pucnjave nastao stampedo u kom je povređeno 40 osoba!

Kurir pre 15 sati
Više od 40 osoba povređeno je u stampedu koji je usledio posle pucnjave u centru Prištine u kojoj je ranjena jedna maloletna osoba. Do incidenta je došlo u toku lokalnog "Bir festa", saopštila je kosovska policija.
Pucnjava je usledila sinoć,oko 22.45 sati, posle svađe. Jedna osoba povređena streljačkim oružjem, javlja RTS. Zbog pucnjave zavladala je panika, pa su okupljeni na "Bir festu" počeli da beže i tom prilikom nastao je stampedo u... »

Planirali napad Na Belgiju: Policija uhapsila dva brata zbog terorizma

Kurir pre 13 sati
Belgijsko federalno tužilaštvo objavilo je da je antiteroristička jedinica policije uhapsila dvojicu muškaraca osumnjičenih za planiranje napada u toj zemlji.
Rojters prenosi da će 33-godišnji Nuredin H. i njegov brat Hamza H. danas biti izvedeni pred sudiju koji treba da odluči da li će im produžiti pritvor nakon isteka prvobitna 24 sata. Hapšenje je usledilo nakon pretresa sedam kuća... »

Ultimatum: Jermenska policija dala 30 minuta napadačima da se predaju, a kada je rok prošao...

Kurir pre 8 sati
Policija je naoružanim napadačima koji pod opsadom već dve nedelje drže policijsku stanicu u Jerevanu dala 30 minuta da se predaju.
Iako je taj rok prošao, policija nije upala u objekat, pa se verovatno radilo samo o taktici zastrašivanja. Podsetimo, već nedeljama u Jermeniji traje potpuni haos. Grupa od 29 naoružanih napadača zauzela je policijsku stanicu u... »

Putin stigao u sloveniju: Haos na putevima u Hrvatskoj, kilometarske kolone! Najgore tek sledi!

Kurir pre 9 sati
Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin stigao je danas u jednodnevnu posetu Sloveniji, gde će razgovarati sa rukovodstvom te zemlje i učestvovati na ceremoniji povodom obeležavanja 100-godišnjice izgradnje Ruske kapelice, na prevoju Vršič.
Ruska kapelica podignuta je ruskim ratnim zarobljenicima iz Prvog svetskog rata stadalim u igradnji puta preko Vršiča, i sada predstavlja simbol prijateljstva dva naroda koji, kako se ocenjuje, i danas imaju izuzetno dobre... »

U petak oboren rekord: Kroz naplatnu rampu Bubanj potok u jednom danu prošlo 63.000 vozila

Kurir pre 8 sati
BEOGRAD- Intenzitet saobraćaja na naplatnoj stanici Bubanj potok izuzetno je pojačan - izjavio je danas zamenik šefa te naplatne stanice Zoran Janković.
Janković je rekao da je tokom jučerašnjeg dana oboren rekord od kada postoji ta naplatna rampa i da je u oba smera prošlo 63.000 automobila, a da se danas očekuje broj automobila koji će možda i oboriti taj rekord, ili će biti... »

Izašli na ulicu: Škoti ponovo traže referendum za izlazak iz Britanije

Kurir pre 6 sati
GLAZGOV - Oko 3.000 ljudi okupilo se danas na ulicama Glazgova zahtevajući drugi referendum o nezavisnosti Škotske nakon što je većina građana Ujedinjenog Kraljevstva glasala za Bregzit u junu.
Demonstranti su nosili škotske zastave, a neki su nosili tradicionalnu škotsku odeću, prenosi AFP. Odmah posle referenduma škotska premijerka Nikola Sturdžeon je najavila mogućnost održavanja referenduma o nezavisnosti. Na... »

Tražio 400 evra mita za operaciju: Uhapšen lekar kbc Zvezdara

Kurir pre 12 sati
BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) u Beogradu uhapsili su lekara zaposlenog u Kliničko bolničkom centru Zvezdara zbog sumnje da je primio mito u iznosu od 400 evra.
Lekar je osumnjičen da je od jednog građanina krajem jula primio 400 evra da bi obavio operaciju koju je inače dužan da obavi. Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu sproveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Autor: Agencija... »

Poligon nikinci: Ovako je srpski ministar odbrane lično gađao iz modifikovane automatske puške

Kurir pre 11 sati
BEOGRAD - Ministar odbrane Zoran Djorđević obišao je vojni poligon Centra za ispitivanje naoružanja i vojne opreme u Nikincima, gde je informisan o rezultatima postignutim tokom uporednog ispitivanja novog i modernizovanog streljačkog naoružanja, sprovedenog gađanjem iz 14 tipova oružja različitog kalibra.
"Unapređenje efikasnosti streljačke vatre jedinica Vojske Srbije predstavlja jedan od prioriteta Ministarstva odbrane", rekao je pomoćnik ministra odbrane za materijalne resurse Nenad Miloradović.Tokom ispitivanja novog i... »

©2016 Netmark d.o.o.