http://www.kurir-info.rs

Kurir

Napeto U Briselu: Rat Vučića i Mustafe oko telekomunikacija

Kurir pre 9 sati  
BEOGRAD - Drugi put za manje od sedam dana srpski i kosovski premijeri Aleksandar Vučić i Isa Mustafa nastavili su juče pregovore u Briselu. Dvojica zvaničnika lomila su koplja zbog statusa ZSO i telekomunikacijama, saznaje Kurir. Nakon devet sati dramatičnih pregovora Vučić i Mustafa su otišli na... »

Dramatično Spasavanje: Najmanje 100 poginulih u padu vojnog aviona

Kurir pre 33 minuta  
MEDAN - Indonezijski vojni transportni avion srušio se u utorak na hotel i kuće u gradu Medanu na severu ostrva Sumatre pri čemu je poginulo najmanje 100 ljudi. #BanjoImages: military cargo plane crashed into residential neighborhood in #Medan #Indonesia... »

(VIDEO) STRAVA U VOZU TOKIO-OSAKA: Kamikaza se zapalio i ubio još jednu ženu!

Kurir pre 6 sati  
TOKIO - Putnik japanskog super brzog voza zapalio se danas napunivši kabinu sa dimom od koga je dvoje je izgubilo život, a devetoro povređeno od prekomernog udisanja dima, javila je japanska nacionalna televizija NHK. Man sets himself alight on Japan bullet train, second passenger dies... »

Srpski Mediji Na Dobošu: Da budete vlasnik radija treba vam samo 3.600 evra?!

Kurir pre 2 sata  
BEOGRAD - Agencija za privatizaciju Srbije objavila je danas u dnevnoj štampi javni poziv za prikupljanje ponuda sa javnim nadmetanjem radi prodaje kapitala JP Novinska agencija Tanjug i 37 drugih medija širom Srbije. Procenjena vrednost kapitala za 100 odsto vlasništva u Tanjugu je 760.935,74... »

Cipras: Grčka nema para da otplati dug TUSK: EU neće produžiti pomoć

Kurir pre 6 sati  
ATINA - Grčki premijer Aleksis Ciprasa jasno je stavio do znanja da Atina nema za otplatu 1,6 milijadi evra duga Međunarodnom monetranom fondu (MMF) poslednjeg dana trajanja program za spasavanje Grčke, ali predsednik Evropskog saveta Donald Tusk uzvratio mu je da EU neće pristati na njegov zahtev... »

Protest Ispred Vlade: Osobe sa invaliditetom traže sastanak sa Vučićem

Kurir pre 6 minuta  
BEOGRAD - Udruženja invalida i ratnih veterana čiji su članovi nezadovoljni sistemom socijalne zaštite i odnosom države prema njima, održali su danas protest ispred Vlade Srbije u Beogradu i zatražili sastanak s premijerom Aleksandrom vučićem. Predstavnici invalida istakli su da imaju velike... »

Evropska Unija: Mađarski zid prebacuje problem migranata na Srbiju

Kurir pre 1 sat  
BRISEL - Komesar Evropske unije za migracije Dimitris Avramopulos je danas izjavio da se Mađarska suočava sa velikim prilivom migranata, ali je istakao da će jednostrana rešenja za povećani priliv "samo prebaciti problem na susednu zemlju, umesto da ga reši". Avramopulos je dodao da, sa druge... »

Varufakis O Evrozoni: Ne prihvatamo izlazak, a ako nas izbace upotrebićemo sva pravna sredstva

Kurir pre 7 sati  
ATINA - Grčki ministar finansija Janis Varufakis izjavio je da će Grčka iskoristiti sva pravna sredstva koja su joj na raspolaganju kako bi izbegla da bude izbačena iz evrozone, ukoliko ne bude postignut kompromis sa evropskim institucijama. "Grčka vlada će iskoristiti sva pravna sredstva na... »

(VIDEO) ŠOK U BUNDESTAGU: Poslanica optužila Albance za terorizam i stala na stranu Srbije

Kurir pre 4 sata  
BERLIN - Poslanica nemačke levice (Die Linke) Sevim Dagdelen, članica Odbora za spoljnu politiku nemačkog saveznog parlamenta, digla je nezapamćenu prašinu kada je za govornicom Bundestaga rekla da kompletnu vladu u Prištini čine pripadnici bivše terorističke OVK kao i da je u senci nemačkih... »

Vesić: Grad prodaje 26 stanova različite kvadrature

Kurir pre 5 sati  
BEOGRAD - Grad Beograd prodaje imovinu koja nije neophodna za njegovo funksionisanje, zbog čega je oglašena prodaja 26 stanova različite kvadrature, od 10 do 86 kvadrata, izjavio je gradski menadžer Goran Vesić, a prenosi gradska služba za informisanje. Do 17. jula može da se donese sva... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.