http://www.kurir-info.rs

Angela Merkel: Brzina reformi odlučuje o trenutku prijema u EU!

Kurir pre 6 sati  
BERLIN - Nemačka kancelarka Angela Merkel povodom konferencije o Zapadnom Balkanu, koju nemačka vlada organizuje u četvrtak u Berlinu, ističe da sve zemlje regiona imaju evropsku perspektivu, a da članstvo zavisi od brzine sprovođenja potrebnih reformi. Ona je, u razgovoru sa politikologom... »

Kostreš: Učešće u koncentracionoj vladi zavisi od njenog programa

Kurir pre 11 sati  
BEOGRAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je danas da će se ta stranka opredeliti za učešće u koncentracionoj vladi u zavisnosti od toga kakav bi program ta vlada imala i da će u narednom periodu nastaviti razgovore sa Demokratskom strankom i Novom... »

Napad U Čačku: Metalnom šipkom na radnika EPS dok je dužniku sekao struju

Kurir pre 10 sati  
KRALJEVO - Elektromonter Duško Markeljić radnik Elektrodistribucije iz Gornjeg Milanovca, napadnut metalnom šipkom, dok je u Čačku isključivao korisniku struju zbog duga. V.S. kome je trebalo isključiti struju zbog duga, naneo mu je nekoliko udaraca šipkom, saopštila je "Elektrosrbija Kraljevo".... »

Nebojša Stefanović za Kurir: Lukinog ubicu nismo upozorili da pobegne

Kurir pre 8 sati  
Ministar policije Nebojša Stefanović za Kurir govori o reformama u MUP, slučaju Kosmajac, kao i o ubistvima Tijane Jurić i Luke Jovanovića, koja su potresla Srbiju, te o ubici Marku Milićevu, koji se i dalje nalazi u bekstvu. Kako se desilo da vam čovek nestane iz Turske? - Kad je napustio zemlju,... »

Metohija: Pucanj na kuću Srbina povratnika

Kurir pre 8 sati  
ISTOK - Član privremenog organa opštine Istok Vukomir Đurić izjavio je danas da su nepoznati napadači pucali na kuću jedne srpske povratničke porodice u selu Šaljinovica u Metohiji ali da povređenih na sreću nije bilo. Đurić je rekao da se incident dogodio u petak u poslepodnevnim satima kada je... »

Angela Merkel: Ne isključujemo nove sankcije protiv Rusije!

Kurir pre 4 sata  
KIJEV - Nemačka kancelarka Angela Merkel je danas u Kijevu izjavila da ne može da isključi mogućnost da će Rusiji zbog ukrajinske krize biti uvedene nove sankcije. "Ne možemo da isključimo mogućnost razmatranja novih sankcija ako ne bude napretka u razrešenju ukrajinske krize", rekla je Merkelova... »

Pomoć Dostavljena: 5 kamiona iz konvoja vratilo se u Rusiju

Kurir pre 8 sati  
DONJECK - Pet belih kamiona iz ruskog humanitarnog konvoja koji su u petak ušli u Ukrajinu, jutros su stigli na granični prelaz, na putu nazad ka Rusiji, javio je Rojters. Kako je izvestio novinar britanske novinske agencije, prvih pet kamiona je prošlo kroz granični prelaz na teritoriju Rusije, a... »

Požar U Centru Beograda: Vatrogasci ostaju u pripravnosti zbog Depoa!

Kurir pre 7 sati  
BEOGRAD - Požar u "Depou" u Bulevaru kralja Aleksandra 142 u Beogradu ugašen je a deo vatrogasnih ekipa biće u pripravnosti danas i sutra kako bi se sanirala šteta i obezbedila nagorela roba. Požar je izbio jutros oko osam sati na krovnoj konstrukciji te zgrade, a potom se proširio i na... »

A Kukamo Da Nemamo: Srpski turisti na letovanja potroše milijardu evra!

Kurir pre 6 sati  
BEOGRAD - Turistički poslenici još nemaju precizne podatke o efektima ovogodišnje sezone, ali uprkos tome što se ona smatra lošijom od prethodne, turisti iz Srbije na letnje aranžmane troše gotovo milijardu evra. Najtraženija destinacija za letovanje i ovog leta je Grčka, pa u Nacionalnoj... »

Viljamson: Oblak zločina OVK na Kosovu biće razvejan posle završetka suđenja

Kurir pre 6 sati  
BRISEL - Oblak sumnje zbog zločina na Kosovu biće razvejan tek nakon okončanja sudskog postupka, kaže danas specijalni istražitelj Džon Klint Vilijamson. Vilijamsonu je to bio poslednji dan mandata na funkciji šefa specijalnog Euleksovog istražnog tima koji je više od tri godine istraživao optužbe... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.