http://www.rts.rs

Gledaoci reporteri (25. april 2014)

RTS pre 4 sata  
RTS: Gledaoci reporteri (25. april 2014)
Podsećamo Vas da i Vi možete biti naš gledalac reporter, ali molimo Vas da uz fotografiju pošaljete i svoje ime i prezime.
Interesantnu fotografiju ili kraći filmski zapis možete nam slati elektronskom poštom ili MMS-om. Imejl adrese su: webdesk@rts.rs i gledalacreporter@rts.rs Takođe, fotografije i video-snimke možete nam slati na Tviter i Fejsbuk... »

Ludo i brzo, 83. deo

RTS pre 5 sati  
RTS: Ludo i brzo, 83. deo
Koliko ulaznica za Svetsko fudbalsko prvenstvo je prodato u Srbiji? Najviše su naravno kupili domaćini a iznenađenje je broj koji je otišao u Australiju.
U novoj epizodi emisije Stop! Sport i priča o ceni karata. Osim toga tu su saveti verovatno najjačeg čoveka na svetu, priča o Uraganu Karteru kojeg poznajete preko Denzela Vošingtona. Mario Baloteli je poslao poruku Kobiju... »

Ronioci pronašli tela dece

RTS pre 15 sati  
RTS: Ronioci pronašli tela dece
Pronađena tela trogodišnje devojčice i desetomesečne bebe koji su se juče utopili u nabujaloj reci Turiji, u selu Bankovci,kod Aleksinca. Ronioci su najpre pronašli devojčicu, a posle nekoliko sati pretrage, najverovatnije u susednom selu Tešica, pronađen je dečak.
Nesreća se dogodila dok su deca šetali sa majkom pored reke. Devojčica se okliznula i upala u vodu. Majka je sa bebom u naručju pokušala da je izvuče, ali ih je voda oboje povukla. Iz nabujale reke komšija je uspeo da spase... »

Vučić: Učite od švajcarskih privrednika

RTS pre 16 sati  
RTS: Vučić: Učite od švajcarskih privrednika
Mandatar Aleksandar Vučić poručio je da će Srbija biti dobro mesto za ulaganje, bolje od mnogih zemalja u regionu. Švajcarska će nastaviti da jača ekonomske veze sa Srbijom i povećaće investicije, kaže predsednik Švajcarske Konfederacije Didije Burkhalter.
Na svečanoj sednici povodom osnivanja Švajcarsko-srpske privredne komore, kojoj je prisustvovao predsednik Švajcarske Konfederacije Didije Burkhalter, Vučić je poručio srpskim privrednicima da mogu mnogo da nauče od švajcarskih... »

Novak postaje otac!

RTS pre 12 sati  
RTS: Novak postaje otac!
Jelena Ristić, verenica Novaka Đokovića u drugom je stanju! Lepu vest objavio lično Nole na Tviteru i Fejsbuku!
Najbolji srpski teniser Novak Đoković objavio je danas da će uskoro postati otac, pošto je njegova verenica Jelena Ristić u drugom stanju. „Dragi moji prijatelji, sa mnom ste proživeli mnoge lepe i teške trenutke u karijeri. Ne... »

Sukobi u Slavjansku, počeli ruski manevri

RTS pre 13 sati  
RTS: Sukobi u Slavjansku, počeli ruski manevri
Pet osoba ubijeno u akciji ukrajinske vojske u Slavjansku. Oružani sukobi na punktovima nadomak grada. Putin ističe da je vojna akcija u Slavjansku zločin i upozorava Kijev na posledice. Rusija počela vojne vežbe na granici sa Ukrajinom.
15.25 - Rusija primorana da poče vojne vežbe na granici sa Ukrajinom, rekao je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Šojgu, prenosi Raša tudej. 12.30 - Putin upozorava da će biti posledica ako je Kijev upotrebio vojsku protiv... »

Siniša Mali gradonačelnik Beograda

RTS pre 9 sati  
RTS: Siniša Mali gradonačelnik Beograda
Skupština grada Beograda izabrala Sinišu Malog za gradonačelnika. Za njegovog zamenika izabran Andreja Mladenović. Prioritet nove gradske vlasti biće konsolidacija finansija, najavio je Mali.
19.10 - Siniša Mali izabran za gradonačelnika Beograda. 19.00 - Počelo glasanje o izboru gradonačelnika, njegovog zamenika i članova Gradskog veća. 18.00 - Siniša Mali predložio je Andreju Mladenovića iz DSS-a za svog zamenika i... »

Komemoracija povodom smrti Krkobabića

RTS pre 16 sati  
RTS: Komemoracija povodom smrti Krkobabića
Članovi tehničke Vlade Srbije i narodni poslanici oprostili su se na komemorativnom skupu u Skupštini Srbije od nedavno preminulog potpredsednika vlade i ministra rada, zapošljavanja i socijalne politike Jovana Krkobabića.
Premijer u tehničkoj vladi i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić konstatovao je u nekrologu da je Srbija izgubila velikog borca za ideju levice i socijalne pravde i čoveka koji se godinama starao o nezaštićenima i... »

Glavni odbor SNS-a u petak

RTS pre 6 sati  
RTS: Glavni odbor SNS-a u petak
Sednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke biće održana sutra u 16 sati u Novom Sadu, rečeno je Tanjugu u službi za informisanje SNS-a.
Sednica će biti zatvorena za javnost, a po njenom završetku lider SNS-a i mandatar za sastav nove vlade Aleksandar Vučić obratiće se novinarima. Predsednica Skupštine i član Predsedništva SNS Maja Gojković rekla je Tanjugu da... »

Putin: CIA stvorila internet

RTS pre 14 sati  
RTS: Putin: CIA stvorila internet
Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao da je internet, kao specijalni projekat izmislila CIA i da se i dalje tako razvija. Podržao je novi ruski zakon koji blogere stavlja u isti okvir sa medijima.
Istupajući na medijskoj konferenciji u Sankt Peterburgu, Putin je rekao da je neophodno i važno da se serveri velikih nacionalnih internet resursa drže na teritoriji Rusije, što će "zaštititi informacije", prenosi Itartas, javlja... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.