Hronika

(Foto) devojčice ubio grom: Došle na odmor iz Švajcarske, umrle u Aleksandrovcu

Večernje novosti pre 3 sata
Petnaestogodišnje Anđela B. i Ivana I. su se u trenutku udara groma nalazile na trotoaru Kruševačke ulice. Prva preminula na mestu, druga dva i po sata kasnije. ALEKSANDROVAC – Petnaestogodišnje Anđela B. i Ivana I. poginule su u Aleksandrovcu od udara groma, na oko 130 metara od Hale sportova.... »

Tijaninog ubicu posećuje samo mama

Alo pre 4 sata
Alo: Tijaninog ubicu posećuje samo mama
Surčinski kasapin Dragan Đurić (36), koji je pre tačno dve godine u Bajmoku oteo i ubio Tijanu Jurić (15) iz Subotice, služi 40 godina robije u zatvoru "Nova skela" u Padinskoj skeli. Ima cimera u ćeliji i mirno provodi dane, a posećuje ga samo majka i to jednom u tri meseca. U Upravi za izvršenje... »

Devojčice omamili u hotelu i opljačkali!

Alo pre 3 sata
Alo: Devojčice omamili u hotelu i opljačkali!
Nekoliko razbojnika upalo je u hotelsku sobu u italijanskom gradu Riminiju, u kom je bilo šest devojčica Ansambla narodnih igrama i pesama "Taurunum" iz Zemuna, omamili ih specijalnim sprejom i opljačkali. Devojčice uzrasta između 10 i 14 godina nisu ni bile svesne šta im se dogodilo te noći, 15.... »

Jeleni uskoro dižu spomenik

Alo pre 3 sata
Alo: Jeleni uskoro dižu spomenik
Spomenik ubijenoj pevačici "Granda" Jeleni Krsmanović Marjanović uskoro bi trebalo da bude gotov. Kamenorezac s kojim se Zoran dogovarao o spomeniku je jedno određeno vreme morao da čeka da mu stigne kamen od kog treba da izradi spomenik. - Materijal je stigao i majstor je počeo s radom. Zoran je... »

Igor Jurić: Moj cilj je da monstrumi robijaju do kraja života

Večernje novosti pre 6 sati
Igor Jurić uoči obeležavanja dve godine od tragične smrti njegove kćerke Tijane. Vreme ne može da popuni prazninu, ali možemo da učinimo nešto za drugu decu. Ništa ne može da popuni Tijanino mesto i već dve godine tražimo način kako da se izborimo sa činjenicom da u kući više nema njene pesme,... »

Devojčice iz Zemuna preživele horor u Italiji: "Ušli su kroz terasu i omamili nas sprejom"

Srbija danas pre 3 sata
Članice ansambla "Taurunum" će imati traume od boravka u Italiji. Nekoliko razbojnika upalo je u hotelsku sobu u italijanskom gradu Riminiju, u kom je bilo šest devojčica Ansambla narodnih igara i pesama "Taurunum" iz Zemuna, omamili ih specijalnim sprejom i opljačkali ih! Devojčice uzrasta između... »

Uništeno domaćinstvo! Grom ubio stoku kod Požege, šteta 70.000 evra

Srbija danas pre 4 sata
Požar je buknuo velikom brzinom. U požaru koji je izazvao grom u selu Mala Ježevica kod Požege izgorela je štala sa sedam grla stoke. Stradalo je pet bikova i dve krave, ali i poljoprivredna mehanizacija. Prema prvim procenama, šteta premašuje iznos od 70.000 evra. Grom je udario u deo štale gde je... »

Preminula i druga devojčica od udara groma u Aleksandrovcu

Radio 021 pre 2 sata
RTS: Nevreme u zapadnoj i centralnoj Srbiji, dve devojčice u Aleksandrovcu stradale od groma
Petnaestogodišnje A. B. i I. I. poginule su od udara groma u nevremenu koje je zahvatilo Aleksandrovac. Devojčica je na licu mesta preminula, a njena drugarica je sa teškim povredama i u komi prebačena u kruševačku bolnicu. Lekari na internom odeljenju više od sat i po pokušavali su da je... »

Šabić:MUP i tužilaštvo nisu izvor podataka objavljenih u medijima

Danas pre 11 sati
Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti završio je postupak nadzora MUP i Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru u slučaju silovanja i ubistva maloletne A.S. i ubistva D.S. Iz Vratarnice i konstatovao da ti organi nisu bili izvor podataka objavljenih u medijima.... »

Vozio bicikl sa 3,36 promila alkohola

Politika pre 12 sati
U policiji u Titelu zadržan je tridesetsedmogodišnji biciklista jer je vozio pod uticajem alkoloha, saopšteno je u Policiskoj upravi Novi Sad. Određeno mu je zadržavanje do 12 sati. Saobraćajna policija je ovog biciklistu isključila iz saobraćaja kada je ustanovila da ima 3,36 promila alkohola u... »

©2016 Netmark d.o.o.