Hronika

Pacijent sa "zoljom" opet preti lekarima

Blic pre 1 sat  
Beograđanin S. P. (54), koji je uleteo naoružan „zoljom“ u Hitnu pomoć, ne prestaje da maltretira lekare. Iako je pušten na slobodu samo nekoliko sati nakon incidenta, S. P. je već istog dana nastavio da telefonom poziva Hitnu pomoć. Lekarske ekipe su nekoliko puta odlazile u njegov stan, odakle su... »

Ispovest Aleksandra A: Uživam što sam žigolo

Blic pre 46 minuta  
Dame koje mi se javljaju su obrazovane i uspešne žene. Ono što jedino nisu ostvarile su seksualne fantazije, a ja im to ispunjavam, bez stida. Ovako počinje svoju ispovest Aleksandar. A (30), koji radi kao trener plivanja na Floridi, a u Beogradu zarađuje za džeparac tako što udovoljava damama.... »

(VIDEO) Pljačkaš sa pištoljem samo zasmejao prodavačicu, izbacila ga napolje!

Press pre 22 minuta  
Lopov sa pištoljem ušao je prošle nedelje u prodavnicu u centru Beograda i tražio od prodavačice novac. On, međutim, nije uspeo da opljačka radnju, zahvaljujući prisebnosti prodavačice, piše "Alo!". Lopov sa pištoljem ušao je prošle nedelje u prodavnicu u centru Beograda i tražio od prodavačice... »

U Sanskom mostu identifikovano osam civilnih žrtava

Blic pre 1 sat  
U Centru za obdukciju i identifikaciju Šejkovača u Sanskom Mostu danas je identifikovano osam žrtava, javila je agencija Fena, navodeći da su u pitanju civili bošnjačke nacionalnosti. Žrtve su, kako se navodi, ubijene 1992. godine na području Prijedora i prijedorskih naselja Bišćani, Rizvanovići,... »

Ždrale: Elez pokušao da spreči moje svedočenje

Blic pre 3 sata  
Svedok Tužilaštva Bosne i Hercegovine u predmetu "Lutka" Đorđe Ždrale izjavio je danas u Sudu BiH da je vođa kriminalne grupe Darko Elez na sve načine pokušavao da ga spreči da svedoči protiv njega. Prema njegovim rečima, Elez je nudio novac, slao svog oca kod njegovog, i poslao mu pismo u... »

Počela saslušanja u istrazi protiv Ivanovića

RTS pre 7 sati  
B92: Počela saslušanja "srbomrzaca"
U Višem tužilaštvu u Beogradu počelo saslušanje svedoka u istrazi protiv pripadnika organizacije "Naši" Ivana Ivanovića, koji se sumnjiči da je objavljivanjem spiska "30 najvećih srbomrzaca" na sajtu te organizacije izvršio krivično delo "rasna i druga diskriminacija". Tužilaštvo za... »

Određen pritvor Bijeliću i još osmorici okrivljenih

Studio B pre 1 sat  
B92: Bijeliću i ostalima pritvor 30 dana
Viši sud u Beogradu saopštio da je bivšem gradskom menadžeru Aleksandru Bijeliću i još osmorici njegovih saradnika, osumnjičenih za zloupotrebu položaja u vezi sa rekonstrukcijom Bulevara Kralja Aleksandra u Beogradu određen pritvor od 30 dana. Viši sud u Beogradu saopštio da je bivšem gradskom... »

Nastavljeno sudjenje Miškoviću

Beta pre 12 sati  
BEOGRAD, 16. aprila 2014. (Beta) - Optuženi predsednik Delte Miroslav Mišković pozvao je u sredu Specijalni sud da mu dopusti putovanja u inostranstvo, jer njegova kompanija sa 8.000 zaposlenih zbog zabrane izlaska iz Srbije trpi štetu u milionima evra i ne može da radi normalno. "Zašto me ne... »

Miroslav Mišković: Dajem „Deltu” za pasoš

Politika pre 3 sata  
RTV: Mišković nudi celu svoju imovinu za pasoš
Miroslav Mišković, vlasnik „Delta holdinga” izjavio je juče pred Specijalnim sudom da je spreman da svoju kompaniju prepiše državi, kao garanciju da će se vratiti u Srbiju ukoliko mu sud dozvoli putovanje u inostranstvo. Povod za Miškovićevo obraćanje sudu bilo je to što je sudija Vladimir Vučinić... »

DRI podneo krivičnu prijavu i protiv Ješića

Akter pre 1 sat  
Državna revizorska institucija podnela je krivičnu i prekršajnu prijavu protiv Gorana Ješica, jer je 2012, dok je bio gradonačelnik Inđije, nenamenski trošio budžetski novac. DRI je podnela zahteve za pokretanje prekršajnog postupka i krivične prijave protiv odgovornih lica u opštinama Prijepolje,... »

Etrgovina 2014
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.