Hronika

Kosmajac na slobodi, Crna Gora ga neće proterati

Vesti online pre 8 sati  
Beograđanin Dragoslav Kosmajac priveden je u Kotoru, jer je "bezbednosno interesantna osoba", posle čega je pušten na slobodu, potvrdio je danas ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević. Konjević je objasnio da policija "nije imala osnova" za zadržavanje Kosmajca, koga je premijer Srbije... »

Ubijen kod CZ-a, hice nije čula ni policija

Blic pre 33 minuta  
Savan Burumdžija (40) ubijen je sa dva hica juče u zoru u pekari „Čarobnjak“ u Bačvanskoj ulici, 20 metara dalje od ograde Okružnog zatvora. Ubica je posle zločina pobegao a stražari koji obezbeđuju zatvor nisu primetili ništa sumnjivo, niti su čuli pucnje. Pucnje nisu čuli ni stanari okolnih... »

Ljubiša Buha član Keljmendijevog klana?

Politika pre 8 sati  
U optužnici Specijalnog tužilaštva Kosova protiv Nasera Keljmendija, u koju je agencija Al Džazira imala ekskluzivan uvid, bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Fahrudin Radončić prvi je na popisu Keljmendijevih saradnika za kaznena dela organizirani kriminal i teško ubistvo, a visoko mesto... »

HEROJI Iskočili iz helikoptera da bi spasli planinara

Blic pre 9 sati  
NIKŠIĆ - Mađarski državljanin Peter Nagi (57) ostao je u nedelju veče zarobljen na jednom od vrhova Maglića, ali su ga spasioci izvukli. Mađarski planinar tako je, iako vidno preplašen, stigao živ i zdrav u Nikšić. Sa vrhova Maglića izvukli su ga pripadnici Gorske službe spašavanja, a onda je... »

Uhapšen Albanac zbog ratnog zločina

RTS pre 5 sati  
RTS: Uhapšen Albanac zbog ratnog zločina
Kosovska policija uhapsila je jednu osobu na graničnom prelazu kod Kule u opštini Peć zbog sumnje za umešanost u ratni zločin, javljaju prištinski mediji. Osumnjičeni od ranije tražen za ratne zločine. Kosovska policija uhapsila je jednu osobu na graničnom prelazu kod Kule u opštini Peć u utorak, u... »

Ročište protiv Počuče zbog poziva na linč

RTV pre 52 minuta  
RTV: Ročište protiv Počuče zbog poziva na linč
BEOGRAD - Pred Višim sudom u Beogradu danas će biti održano pripremno ročište u postupku protiv bivšeg potparola Protivterorističke jedinice (PTJ) MUP-a Srbije Radomira Počuče zbog poziva na linč aktivistkinja "Žena u crnom". Počuča je 27. marta na ličnom Fejsbuk-nalogu pozvao na linč aktivistkinje... »

Bogatstvo od 11 miliona evra

Vesti online pre 52 minuta  
Najveći narko-diler u Srbiji je izvesni Kosmajac, čije ime niko ne sme da kaže, jer ga se svi plaše. Ovim rečima je premijer Aleksandar Vučić, pred srpskom javnošću prozvao Dragoslava Kosmajca. Međutim, to je bilo samo delimično tačno pošto su medijima posle atentata na premijera Zorana Đinđića... »

Izveštaj od ogromnog značaja za Srbiju

Beta pre 17 sati  
BEOGRAD, 22. jula 2014. (Beta) - Objavljivanje izveštaja glavnog tužioca Specijalnog tima za istragu o trgovini i ljudskim organima na Kosovu i Metohiji Klinta Vilijamsona biće od ogromnog značaja za Srbiju, ocenio je u utorak u Beogradu premijer Srbije Aleksandar Vučić. Premijer je na sastanku s... »

Završena istraga trgovine ljudskim organima

Beta pre 17 sati  
BEOGRAD, 22. jula 2014. (Beta) - Tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević izjavio je u utorak da je istraga trgovine ljudskim organima tokom rata na Kosovu 1999. godine završena i istakao da je sprsko Tužilaštvo sakupilo dovoljno dokaza da je bilo ratnih zločina. "Koliko ja vidim iz medija, došlo... »

Kod dilera pronađen kilogram marihuane

Akter pre 3 minuta  
Pripadnici beogradske policije uhapsili su M. P. (1989) iz Beograda, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo stavljanje u promet opojnih droga. U ovoj akciji je zaplenjeno i 30 grama heroina, gram amfetamina, dve elektronske vagice za precizno merenje sa tragovima opojnih droga,... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.