Hronika

Advokati odlažu suđenja Šariću, Draginu i Veselinoviću

RTV pre 2 sata  
BEOGRAD - Zbog obustave rada svih advokata u Srbiji i danas će trpeti pravosuđe, posebno krivično, jer bez njihovog prisustva nije moguće održati suđenje, saslušanje bilo u pretkrivičnom postupku bilo u istrazi za krivična dela za koja je zaprećena kazna preko osam godina zatvora. U najvećem sudu u... »

Autobus udario u automobil: Povređena beba

Press pre 5 sati  
U saobraćajnoj nesreći na putu Misljenovac-Rabrovo večeras je povređena beba koja je prebačena u Zdravstveni centar u Požarevcu. U saobraćajnoj nesreći na putu Misljenovac-Rabrovo večeras je povređena beba koja je prebačena u Zdravstveni centar u Požarevcu. Do udesa je došlo kada je autobus... »

Rad i godišnji odmor za osuđenike

Politika pre 7 sati  
Rad osuđenika na izdržavanju kazne zatvora propisan je zakonom kao jedan od programa za njihovu bolju resocijalizaciju, ali i sticanje radnih sposobnosti, navika i stručnih znanja. Pored niza prava u vezi s radom, Zakon o izvršenju krivičnih sankcija, koji je počeo da se primenjuje od 1. septembra,... »

Tukli se drškama pištolja

Blic pre 7 sati  
Otac i sin, Labud i Luka Labović i Duško Radosavović povređeni su u masovnoj tuči danas popodne u podgoričkom naselju Zlatici kod restorana "Tri bora". Prema navodima iz policije, oni su nakon tuče završili u Urgentnom centru. Prvo je u restoranu došlo do svađe između njih, onda su izašli napolje,... »

Roditelji poginulih gardista: Tufegdžića štite, a naše dece kao da nije ni bilo

Vesti online pre 5 sati  
Nema volje da se utvrdi istina čim dozvoljavaju da zastari postupak protiv bivšeg sudije koji je sve zataškavao, smatraju roditelji dvojice ubijenih gardista u topčiderskoj kasarni 5. oktobra 2004. Sudija Višeg suda u Beogradu Marina Anđelković vodi postupak protiv Vuka Tufegdžića, po tužbama... »

Utvrđeno da nisu tukli Denisa Honiga: Miloš i Ilija na slobodi

Večernje novosti pre 8 sati  
Viši sud u Beogradu ukinuo je pritvor Milošu Lindu i Iliji V., koji su uhapšeni nakon incidenta sa nemačkim državljaninom. VIŠI sud u Beogradu ukinuo je pritvor Milošu Lindu (19) i Iliji V. (19), koji su uhapšeni nakon incidenta sa nemačkim državljaninom Denisom Honigom (27) prošlog vikenda na... »

MALI IĐOŠ Motor udario u kuću, poginuli devojka i mladić

Večernje novosti pre 8 sati  
Nastradali Joža Andraš (24) i Adel Kerekeš (20). Mladi par nije na vreme primetio oštru krivinu. U NOĆI između subote i nedelje u Malom Iđošu desila se strašna saobraćajna nesreća u kojoj su živote izgubili Joža Andraš (24) i Adel Kerekeš (20), oboje iz Feketića. Tragedija koja je potresla žitelje... »

Nađena tela muškaraca u Subotici

Radio 021 pre 7 sati  
Subotička policija pronašla je danas oko 11 sati u Ulici Ljubice Ivošević beživotno telo M. K. (70) i još jednog muškarca starosti oko 50 godina. Kuća je pripadala M. K. (70), a policija i dalje radi na utvrđivanju identiteta druge osobe. Na telima nema vidljivih tragova nasilja, a u kući nije... »

Novi zakon predviđa godišnji odmor i za osuđenike

Novi magazin pre 15 sati  
Rad osuđenika na izdržavanju kazne zatvora, propisan je zakonom kao jedan od programa za njihovu bolju resocijalizaciju, ali i sticanje radnih sposobnosti, navika i stručnih znanja. Pored niza prava u vezi sa radom, Zakon o izvršenju krivičnih sankcija koji je počeo da se primenjuje od 1.... »

U Kruševcu poginula žena u udesu

Blic pre 15 sati  
U Kruševcu, na zapadnoj kružnoj zaobilaznici prema Kraljevu, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je poginula žena, stara 78. godina. Jedna osoba koja je takođe bila u tom vozilu na mestu vozača zadobilo je teške telesne povrede opasne po život. Na njih je direktno naletelo vozilo kojim je... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.