http://www.beta.rs

Beta

Objavljen poziv investitorima zainteresovanim za petrohemijski kompleks

Beta pre 2 sata
Ministarstvo privrede Srbije objavilo je danas javni poziv za prikupljanje pisama o zainteresovanosti za učešće u postupku privatizacije tri fabrike petrohemijskog kompleksa: "Metanolsko-sirćetnog kombinata" (MSK) iz Kikinde, pančevačke "Azotare" i "Petrohemije". Rok za dostavljanje pisama o... »

Veliki preokreti Golden Stejta i Oklahome

Beta pre 2 sata
Košarkaši Golden Stejta pobedili su u noći izmedju srede i četvrtka San Antonio u NBA ligi, iako su u prvoj četvrtini gubili 22 poena razlike. Stefon Kari je postigao 29, a Klej Tompson 23 poena u devetoj vezanoj pobedi tima iz Oklenda, koja niže dobre rezultate i bez povredjenog Kevina Durenta. To... »

N1: Odloženo saslušanje Marije Mali

Beta pre 1 sat
Saslušanje Marije Mali, bivše supruge gradonačelnika Beograda Siniše Malog, odloženo je jer je postupajući tužilac na službenom putu, prenela je danas televizija N1. Više javno tužilaštvo uputilo je krajem februara poziv na razgovor Mariji Mali, kako bi dala iskaz u vezi sa tvrdnjama oko Agencije... »

Oblačno sa dužim sunčanim periodima

Beta pre 12 sati
U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, u većini mesta sa dužim periodima sunčanog vremena, samo je posle podne i uveče ponegde moguća kratkotrajna kiša ili pljusak, uglavnom na istoku i u planinskim predelima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Duvaće slab i umeren vetar, na... »

Čanak: Ima života i van Beograda

Beta pre 2 sata
Kandidat za predsednika Srbije Nenad Čanak (LSV) zapitao je danas kako je moguće da jedan kvadrat stana u Beogradu vredi kao "sedam kvadrata u Kuli". Čanak je zapitao i za razlike u cenama kvadrata stanova u Beogradu i Bačkom Petrovcu, Topoli, Priboju, Botošu, dok je najjeftiniji kvadrat stana u... »

Stamatović: Zaustavljanje odliva mladih mozgova iz Srbije kao prioritet

Beta pre 1 sat
Predsednički kandidat Milan Stamatović izjavio je danas da će sprečаvаnje odlivа mlаdih obrаzovаnih ljudi iz Srbije biti jedаn je od prioritetа nа kojimа će raditi ako bude izabran za predsednika države. Stamatović je u saopštenju ocenio i da je Zlatibor, gde je na čelu lokalne samouprave, primer... »

Na naslovnim stranama dnevnih listova propagandni materijal Aleksndra Vučića

Beta pre 3 sata
Od osam beogradskih dnevnih novina jutros šest ima naslovne strane na kojima je logo predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića i njegov izborni slogan "Brža, jača, bolja Srbija". Ovakve "uniformisane" naslovne strane jedini nemaju listovi Danas i Informer. Na svim ostalim naslovnim stranama nalaze... »

Tadić: SNS unazadila društvo i državu

Beta pre 30 minuta
Bivši predsednik Srbije u dva mandata Boris Tadić ocenio je da je petogodišnja vladavina Srpske napredne stranke (SNS) unazadila državu i društvo i poništila sve ono što je teškom mukom izgradjeno nakon demokratskih promena 2000. godine. "Ova vlast nije mogla da me razočara jer sam od nje i... »

Bela Crkva: Bon za prodavnicu u zamenu za glas za Vučića

Beta pre 1 sat
Gradjani Bele Crkve koji su u teškom materijalnom stanju dobijaju od lokalnih aktivista Srpske napredne stranke (SNS) bon za lokalnu prodavnicu, ukoliko se obavežu da će na predsedničkim izborima glasati za kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića, ispričao je agenciji Beta novinar Stefan... »

Neravnopravna medijska zastupljenost i pritisci na birače

Beta pre 42 minuta
CRTA posmatračka misija "Gradjani na straži" pozvala je danas gradjane da slobodno izraze svoju volju na biralištima 2. aprila, kao i sve aktere u izbornom procesu da poštuju zakon i izborna pravila i da se ponašaju u duhu demokratskih, slobodnih i fer izbora. U saopštenju je navedeno da je... »

©2017 Netmark d.o.o.