http://www.beta.rs

Beta

Počela sednica parlamenta, poslanici postavljaju pitanja

Beta pre 28 minuta
Poslanici Skupštine Srbije nastavili su danas sednicu, na čijem dnevnom redu je izbor Vlade Srbije, a rad je počeo postavljanjem poslaničkih pitanja.  Sednica je počela juče, a kandidatkinja za predsednicu Vlade Ana Brnabić iznoseći ekspoze istakla je da će prioriteti njene vlade biti... »

Ružić: Razumeo sam što Marković ne glasa za vladu

Beta pre 1 sat
Funkcioner Socijalističke partije Srbije (SPS) Branko Ružić izjavio je danas da je "razumeo" stav koalicionog partnera Jedinstvene Srbije (JS) da ne glasa za izbor vlade na čelu sa Anom Brnabić, ali je i ocenio da se treba boriti protiv predrasuda i stereotipa. Ružić je za Pink televiziju podsetio... »

Svilanović: Srbija ima kapacitet da ide brže na putu evropskih integracija (VIDEO)

Beta pre 40 minuta
Generalni sekretar Saveta za regionalnu saradnju (RCC) Goran Svilanović ocenio je u Dubrovniku da Srbija ima kapaciteta da ide brže na putu evropskih integracija, ali da nažalost ne zavisi sve samo do nje i kapaciteta njene administracije. Svilanović je u intervjuu za novinsku agenciju Beta rekao... »

Poverenik naredio nadzor u ministarstvima odbrane i policije zbog zloupotrebe podataka

Beta pre 4 minuta
Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić naredio je danas pokretanje postupka nadzora nad sprovodjenjem Zakona o zaštiti podataka o ličnosti u Ministarstvu odbrane i Ministarstvu unutrašnjih poslova zbog toga što su u skupštinskoj debati korišćeni... »

Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd gasila požar ispred Skupštine grada

Beta pre 11 minuta
Oko 20 aktivista Inicijative "Ne da(vi)mo Beograd" organizovalo je danas ispred Sukupštine grada simboličnu akciju gašenja požara kako bi pokazali nezadovoljstvo gradskim vlastima. Uoči početka sednice gradskog parlamenta, aktivisti Inicijative su aktivirali protivpožarne aparate, a potom su... »

Vučić i generalni sekretar STO o turističkim potencijalima Srbije

Beta pre 4 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas s generalnim sekretarom Svetske turističke organizacije (STO) Talebom Rifaijemo o turističkim potencijalima i promociji Srbije kao turističke destinacije, saopštila je pres služba predsednika. Vučić je istakao da je broj stranih turista u... »

Danas sednica o izboru Vlade Srbije

Beta pre 1 dan
Skupština Srbije počeće danas sednicu o izboru Vlade Srbije koja će sa Anom Brnabić na čelu imati 22 člana. Brnabić je predložila 18 resornih ministara i tri ministra bez portfelja. Medju njima su i četiri potpredsednika Vlade. Ona je ostavila 18 starih ministara koji su bili deo Vlade Aleksandra... »

Đoković zadovoljan pobedom protiv Pospišila

Beta pre 15 sati
Srpski teniser Novak Djoković rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom protiv Kanadjanina Vaseka Pospišila na turniru u Istbornu. Djoković se danas plasirao u četvrtinale turnira u Istbornu, pošto je za nešto manje od sat i po vremena pobedio Pospišila sa 6:4, 6:3. "U poslednjih nekoliko dana... »

Održan protest proizvođača malina u Arilju uz manji incident

Beta pre 19 sati
Proizvodjači malina održali su danas protest u Arilju zbog niske otkupne cene tog voća. Predsednik Asocijacije malinara Srbije Dobrivoje Radović rekao je agenciji Beta da je na skupu bilo oko 5.000 ljudi i da je na kratko došlo do incidenta. "Nije bilo tuče, već samo gurkanja i provociranja... »

Batak: Idemo na pobedu protiv Ružomberoka

Beta pre 21 sat
Trener fudbalera Vojvodine Radoslav Batak rekao je danas da će njegova ekipa ići na pobedu protiv slovačkog Ružomberoka i istakao da se do trijumfa mnogo lakše stiže uz podršku navijača sa tribina. "Ružomberok je jedna organizovana ekipa, kako u fazi napada, tako i u fazi odbrane i nisu slučajno... »

©2017 Netmark d.o.o.