http://rs.n1info.com/

N1 Info

U ponoć počinje predizborna tišina

N1 Info pre 5 sati
Predizborna tišina počinje večeras u ponoć i traje sve do zatvaranja biračkih mesta 2. aprila u 20.00 časova. Za vreme predizborne tišine zabranjeni su izborna propaganda, održavanje javnih skupova i objavljivanje procene izbornih rezultata.
Na sam dan glasanja, u nedelju 2. aprila, od 7.00 do 20.00 dozvoljeno je objavljivanje izveštaja o tome gde su kandidati glasali, ali ne i njihovih izjava. Tokom predizborne tišine dozvoljeno je i emitovanje informacija o odzivu... »

Javni poziv investitorima za petrohemijski kompleks

N1 Info pre 2 sata
Ministarstvo privrede Srbije objavilo je javni poziv za prikupljanje pisama o zainteresovanosti za učešće u postupku privatizacije tri fabrike petrohemijskog kompleksa - "Metanolsko-sirćetnog kombinata" (MSK) iz Kikinde, i pančevačke "Azotare" i "Petrohemije".
Rok za dostavljanje pisama o zainteresovanosti je 3. maj, a ponuđači treba da predlože indikativnu cenu, plan investicija, plan poslovanja, model privatizacije i broj zaposlenih. "Petrohemija" ima fabrike u Pančevu, Zrenjaninu i... »

Odloženo saslušanje Marije Mali

N1 Info pre 2 sata
Saslušanje Marije Mali, bivše supruge gradonačelnika Beograda Siniše Malog, odloženo je jer je postupajući tužilac na službenom putu. Sledeće saslušanje biće naknadno zakazano.
Više javno tužilaštvo uputilo je krajem februara poziv na razgovor Mariji Mali, da da iskaz u vezi sa tvrdnjama oko Agencije za borbu protiv korupcije i u vezi sa svim ostalim navodima u medijima. Marija Mali je u medijima svog... »

U petak štrajk u školama članicama USPRS-a

N1 Info pre 1 sat
Predsednica Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije (USPRS) Jasna Janković izjavila je da će sutra zbog nepoštovanja Sporazuma o rešavanju problema u prosveti članovi tog sindikata organizovati štrajk prekidom nastave.
"Zahteve upućujemo, ne sadašnjem predsedniku države, niti sadašnjoj Vladi, već onima koji će doći na ta mesta. Poštujte potpisano jer čovek se veže za reč, a Vlada za Sporazum!", kazala je Janković za portal Gradskibiro... »

Stamatović: Prioritet sprečavanje odliva mladih

N1 Info pre 1 sat
Sprečavanje odliva mladih obrazovanih ljudi iz zemlje jedan je od prioriteta na kojima ću kao predsednik Republike posebno raditi, rekao je u Beogradu predsednički kandidat Milan Stamatović.
Stamatović je na tribini Unije studenata Užica istakao Zlatibor kao primer kako se mladi mogu zadržati. On je rekao da ta lokalna samouprava, načijem je on čelu, ima najnižu stopu nezaposlenosti u državi, kako kaže – ispod pet... »

DPA: U medijima festival Vučića, u državi merilo za sve

N1 Info pre 1 sat
Jasno je da će kandidat vladajuće koalicije Aleksandar Vučić pobediti na predsedničkim izborima, ali nije jasno šta će to značiti za Srbiju, ocenjuje nemačka agencija DPA u analizi uoči izbora u Srbiji i zaključuje da aktuelni premijer hoće da postane super-političar.
U analizi DPA, koju danas prenosi Dojče vele, navodi se da Vučić u Srbiji već odlučuje o svemu jer vodi daleko najvažniju stranku, u parlamentu ima većinu, koordinira obaveštajnim agencijama, a svoje ministre, često i u... »

Gradska čistoća odlaže odnošenje otpada zbog izbora

N1 Info pre 13 minuta
Javno-komunalno preduzeće Gradsko čistoća u Beogradu saopštilo je da će odložiti akciju odnošenja kabastog otpada zbog održavanja izbora 2. aprila.
"Kako bi naši sugrađani mogli na miru, bez razmišljanja o čišćenju, da izađu na izbore i izvrše svoje građansko pravo, odlažemo našu besplatnu akciju za sledeći vikend kada ćemo punim kapacitetima zajedno čistiti naš grad",... »

Ministarstvo: Autentični pozivi građanima sa stranim imenima

N1 Info pre 43 minuta
Povodom fotografije koja se pojavila na društvenim mrežama na kojoj se vidi da je na istu adresu u centru Beograda stigao poziv za glasanje za više od 40 građana sa stranim imenima, Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu u odgovoru Insajderu potvrdilo je autentičnost ovih poziva.
Kako navode, radi se o državljanima Srbije koje su poreklom iz Turske koji su u biračke spiskove upisani pre 2011, kada je formiran Jedinstveni birački spisak. Dirim Dilek, Matrinoglou Miray, Gul Aslihan samo su neka od imena... »

Vučić: Jeremić me ljubakao, Jankovića nisam viđao

N1 Info pre 3 sata
Premijer i predsednički kandidat vladajuće većine Aleksandar Vučić kaže da je kampanja, što se njega tiče, bila "čista kao suza" i da u njoj nije govorio o protivkandidatima već o Srbiji. Upita ko mu je najveći konkurent, odgovorio je da ga je Vuk Jeremić "ljubakao" kada su se sretali u Vladi, a da Sašu Jankovića nije viđao.
"Nijedan negativan, a kamoli prljav spot, vrlo malo negativnih reči, ali nijednu prljavu ili nepristojnu reč nisam izgovorio, ničijeg člana porodice nisam pomenuo, nisam ulazio mnogo u prošlost kandidata", rekao je Vučić i dodao... »

Zaplenjeno 4.000 komada robe ispred kineskog tržnog centra

N1 Info pre 19 minuta
Carinski službenici su kod kineskog tržnog centra u Beogradu otkrili i zaplenili više od 4.000 artikala tekstilne robe, saopštila je Uprava carina.
Uprava saopštava da je posle višenedeljnog operativnog rada carinskih službenika, koji su posmatrali i pratili aktivnosti firme za koju se ispostavilo da je fiktivna. Carinici su na parkingu kod kineskog tržnog centra u... »

U ponoć počinje predizborna tišina

Press  pre 2 sata  još 13 povezanih

N1: Odloženo saslušanje Marije Mali

Beta  pre 1 sat  još 8 povezanih

Janković poručio Vučiću: "Game over"

Večernje novosti  pre 15 sati  još 5 povezanih

Ministarstvo objavilo javni poziv za privatizaciju MSK, Azotare i Petrohemije

Nova ekonomija  pre 54 minuta  još 11 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.