Vojvodina

Postavljanje signalizacije od petlje Zmaj do Gazele

RTV pre 3 sata  
RTV: Postavljanje signalizacije od petlje Zmaj do Gazele
BEOGRAD - Javno preduzeće "Putevi Srbije" kao investitor radova saopštilo je da će danas početi radovi na postavljanju saobraćajne signalizacije na državnom putu I A reda broj 1 kroz Beograd, od petlje "Zmaj" do mosta "Gazela", u oba smera autoputa (Novi Sad - Niš i Niš - Novi Sad). Planirano vreme... »

Bravo! Naš Informatičar drugi na svetu

24 Sata pre 5 sati  
Dimitrije Erdeljan, učenik gimnazije “Jovan Jovanović Zmaj” u Novom Sadu osvojio je srebrnu medalju na 26. Međunarodnoj informatičkoj olimpijadi u Tajpeju na Tajvanu. OLIMPIJADA - Da bi se plasirao na takmičenje u Tajvanu, morao je da se dokaže i na Srpskoj informatičkoj olimpijadi. - U gimnaziji... »

Krov Šafarika se srušio dok su čekali inspekciju

24 Sata pre 5 sati  
Sa zgrade Slovačkog kulturnog centra “Pavel Jožef Šafarika” juče oko podneva srušio se krov. Ova zgrada, vlasništvo Slovačke crkve, pre nedelju dana proglašena je opasnom za korišćenje jer je napukla noseća krovna konstrukcija. NOVAC - Objekat u Vuka Karadžića 2, u katastrofalnom je stanju jer... »

Uzbunjivačicu moraju da vrate na posao

24 Sata pre 5 sati  
Profesorka Visoke poslovne škole strukovnih studija Jelena Damnjanović Simić mora biti vraćena na posao, naložila je inspekcija rada. INSPEKCIJA - Profesorka koja je ukazala na malverzacije direktorke škole Dragice Tomić, dobila je status uzbunjivača od Agencije za borbu protiv korupcije, ali joj... »

FOTO: Urušena kuća Slovačkog kulturnog centra nije dočekala dozvolu iz Urbanizma

Radio 021 pre 14 sati  
Alo: Krov se stropoštao na ulicu u Novom Sadu! (FOTO)
Slovačka evangelistička crkva, čija se kuća u Ulici Vuka Karadžića 2a jutros srušila, podnela je pre četiri dana zahtev da se ovaj objekat hitno sanira, ali kuća to nije dočekala. U odgovoru Građevinske inspekcije za 021.rs, navodi se da je 18. jula inspekcija dobila zahtev od Crkve da se hitno... »

Vince oslobodjen optužbi za lažno prijavljivanje napada

Beta pre 12 sati  
NOVI SAD, 22. jula 2014. (Beta) - Aktivista za zaštitu prava Roma i muzičar Olah Vince rekao je za agenciju Beta da je oslobodjen optužbi da je početkom ove godine lažno prijavio da je bio napadnut. Vince je rekao da je time zadovoljan, ali je ukazao da se ljudska prava Roma i dalje krše. "Ljudska... »

Pastor čeka Vučićev poziv

Akter pre 12 sati  
Lider SVM i predsednik Skupštine AP Vojvodine Ištvan Pastor očekuje da će tokom sledeće sedmice razgivarati sa liderom SNS i premijerom Aleksandrom Vučićem. Oni će razgovarati o saradnji na republičkom nivou, kao i o stanju u Vojvodini. "Sastanak će biti održan kada me gospodin Vučić pozove, mislim... »

Vreba opasnost na divljim gradskim plažama

Dnevnik pre 11 sati  
Sezona kupanja je odavno počela. Iako vreme i njene promene ne možemo uhvatiti ni za glavu ni za rep, Novosađani ipak grabe svaki slobodan trenutak da se osveže i zabave na nekoj od plaža koje su im na raspolaganju u gradu i okolini. Naime, Novi Sad broji nekoliko plaža na obali Dunava, od kojih je... »

Isključenja struje za 23. jul

Radio 021 pre 18 sati  
Delovi Novog Sada, Sremske Kamenice, Rakovca i Petrovaradina u sredu, 23. jula neće imati struje. NOVI SAD Povremeno u pojedinim delovima Telepa, od 8 do 13.30 časova Sajlovo 2, ulica (50 Nova) od 1 i 2 do 19 i 16, od 8 do 11 časova Ćirila i Metodija 160, 164-176, 182-192, 107-141, Varga Đule 2-14,... »

NVO: Ne graditi parking na zelenoj površini

RTV pre 17 sati  
NOVI SAD - Nekoliko nevladinih organizacija iz Novog Sada pozvale su danas građane ovog grada da potpišu peticiju protiv izgradnje novog parkirališta kod hale SPENS, jer će se njegovom izgradnjom još više smanjiti zelene površine u gradu. Kako se navodi u peticiji, prostor na kome se planira... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.