Vojvodina

Bogat letnji program na Trgu galerije u Novom Sadu

Dnevnik pre 56 minuta
Predavanjem istoričarke umetnosti Tamare Ognjević „Poslastičarnica – kratka povest žudnje za slatkim”, večeras će u 21 sat početi sad već tradicionalna manifestacija „Leto u vrtu galerija”. „Želeli smo da spojimo naš muzejski rad i letnja interesovanja Novosađana, i da im, pored našeg uobičajenog... »

Sutra na Štrandu igranka "Kao u dobra stara vremena"

Radio 021 pre 45 minuta
U okviru "Štrand Summer festa" u petak 30. juna na platou ispod Mosta slobode biće organizovana igranka pod nazivom "Kao u dobra stara vremena". Disk-džokej će puštati hitove Đorđa Marjanovića, Arsena Dedića, Gabi Novak, Kemala Montena, Mikija Jevremovića, Kiće Slabinca i mnogih drugih. Ulaz je... »

Festival "Glas anđela" u Bajmoku

RTV pre 45 minuta
RTV: Festival "Glas anđela" u Bajmoku
NOVI SAD - Treći etno Festival "Glas anđela - Tijana Jurić" koji promoviše kulturu i neguje tredicionalnu muziku sa ovih prostora, biće i ove godine održan u Bajmoku 30. juna i 1. jula. Tokom dva festivalska dana, posetioci će moći da prate raznovrsne sadržaje, a novina od ove godine jeste... »

Osvoji letovanje na turniru "Bez koske 3x3"

NoviSad.com pre 1 sat
Novi Sad - Turnir "Bez koske 3x3" biće održan u subotu, 1. jula od devet sati na košarkaškom terenu Štrandu, a očekuje se da će biti završen istog dana do 21 sat. Osim takmičarskih, tu je i jedna prava letnja nagrada. Onaj ko ubaci prvi loptu u koš sa pola terena osvojiće letovanje koje poklanja... »

Košarkaši Srbije (U20) ubedljivi protiv Belgije (99:65)

Subotica.com pre 38 minuta
Mlada košarkaška U20 reprezentacija Srbije ubedljivo je slavila u prvoj kontrolnoj utakmici odigranoj u subotičkoj Hali sportova protiv reprezentacije Belgije rezultatom 99:65 (47:32). Srbija je na ovom susretu nastupila bez povređenog Šljivančanina, dok su na poštedi bili Marinković i Glišić. Meč... »

Radojević: Za hladnjače i stočarske farme oko milion evra

Blic pre 11 sati
Pokrajinski sekretar za poljoprivredu u Vojvodini Vuk Radojević potpisao je danas 58 ugovora s poljoprivrednicima o dodeli bespovratnih sredstva u ukupnom iznosu od 128 miliona dinara (oko milion evra). Bespovratna sredstva namenjena su za nabavku opreme za hladnjače, preradu uljarica, sušare, kao... »

Upis polaznika u školu za osnovno obrazovanje odraslih

Subotica.com pre 8 minuta
Upis polaznika u školu za osnovno obrazovanje odraslih je u toku, a svi zainteresovani sugrađani mogu se prijaviti u centralnoj zgradi Osnovne škole "Jovan Jovanović Zmaj", kao i u zgradi Otvorenog univerziteta, na drugom polu spratu, gde će biti održana predavanja. Pohađanje osnovnog,... »

Vremenska prognoza za 29. jun (četvrtak)

Subotica.com pre 5 sati
Tokom današnjeg dana, temperature će se kretati u rasponu od 22 do 32 stepena, duvaće umeren, pretežno jugozapadni vetar, brzinom od 6 do 19 metara u sekundi. U prvom delu dana biće delimično oblačno i suvo, dok se u poslepodnevnim časovima očekuje kiša. Sunce je izašlo u 04:54 časova, kada je... »

Otvara se zubna ambulanta u Čoki

Dnevnik pre 2 sata
ČOKA: Za radove na rekonstrukciji Doma zdravlja u Čoki, zahvaljujući odobrenim projektima na pokrajinskim i republičkim konkursima, lokalna samouprava opštine Čoka obezbedila je oko 20 miliona dinara. Sredinom jula očekuje se otvaranje javnih nabavki za rekonstrukciju zubne ambulante u Čoki, a... »

Obuka za upravnike zgrada u Somboru

Dnevnik pre 44 minuta
SOMBOR: Tokom jula biće održana predavanja i obuka za profesionalne upravnike zgrada u prostorijama Regionalne privredne komore Sombor. Obuka će trajati ukupno 50 časova i biće organizovana od 4. do 6. jula, zatim 11. i 12., i 18. i 19. jula. Kandidati za profesionalnog upravnika, moraju da... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.