Vojvodina

Završena izgradnja prečistača otpadnih voda u Kovilju

Blic pre 6 sati  
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević posetio je danas prigradsko naselje Kovilj gde su kompletno završeni radovi na izgradnji prečistača otpadnih voda. Vučević je istakao da je reč o jednoj od najvećih investicija u komunalnoj infrastrukturi u Novom Sadu, ukupne vrednosti od 250 miliona dinara.... »

DS: Novosadska vlast naplatom poreza ugrožava građane

Blic pre 8 sati  
Novosadski odbor Demokratske stranke u Novom Sadu optužio je danas gradsku vlast da je načinom naplate poreza na imovinu dodatno opteretila porodične budžete i životni standard građana. "Neznanje i neodgovornost gradske vlasti u naplati poreza na imovinu, dodatno su opteretili građane Novog Sada i... »

Dečak iz Bečeja ne može na lečenje zbog zabrane letova

N1 Info pre 13 sati  
Četvorogodišnji Ivan Filipčev iz Bečeja, koji ima cerebralnu paralizu, neće moći da otputuje za Tursku, na već uplaćenu delfinsku terapiju, pošto Direktorat civilnog vazduhoplovstva Srbije nije izdao potrebnu dozvolu turskoj aviokompaniji Korendon (Corendon), koja je trebalo da organizuje let iz... »

Ulaganje u zrenjaninsku skrobaru

RTV pre 14 sati  
RTV: Ulaganje u zrenjaninsku skrobaru
ZRENJANIN - Preduzeće Almeks iz Pančeva, koje je pre tri godine kupilo zrenjaninsku fabriku za proizvodnju prerađevina od kukuruza Ipok, uložiće tri miliona evra u rekonstrukciju pogona u Zrenjaninu, rekao je danas novinarima vlasnik Miroslav Aleksa. "Kada smo kupili ovu fabriku, mislili smo da... »

Srbija od Egzita zaradila više od 100 miliona evra

Prva pre 14 sati  
Srpska ekonomija je do sada od muzičkog festivala "Exit" inkasirala više od 100 miliona evra, a u narednoj deceniji generisaće još najmanje toliko, saopšteno je iz Exita. Ujedno, godišnja zarada srpske turističke privrede od muzičkog festivala u Novom Sadu procenjena je između 10 i 15 miliona evra,... »

LSV: Zašto kasni izveštaj o radu Kulturnog centra Novi Sad

Blic pre 16 sati  
RTV: LSV: Zašto kasni izveštaj o radu KCNS
Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) zatražio je danas od novosadske gradske vlasti da utvrdi odgovornost zbog kašnjenja izveštaja o prošlogodišnjem radu Kulturnog centra i drugih ustanova kulture čiji je osnivač grad Novi Sad. Skupština Grada, njena radna tela, kao ni šira javnost,... »

Za fiskulturnu salu u B.Karađorđevu 66 miliona dinara

RTV pre 17 sati  
RTV: Za fiskulturnu salu u B.Karađorđevu 66 miliona dinara
NOVI SAD - Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine izdvojila je više od 66,6 miliona dinara za izgradnju fiskulturne sale u Osnovnoj školi "Nikola Tesla" u Banatskom Karađorđevu, koja ima 335 učenika, saopštila je danas ta pokrajinska institucija. Tim novčanim iznosom, dodeljenim preko konkursa... »

Filipović: Stabilna većina u Inđiji

RTV pre 15 sati  
INĐIJA - Predsednik opštine Inđija Petar Filipović rekao je na današnjoj sednici Skupštine da pojedini odbornici u Inđiji ne rade ono za šta su ih građani birali. On je precizirao da se radi o odbornicima Srpske napredne stranke (SNS) i Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV), koji nisu prisustvovali... »

Puzović: U centru Novog Sada pet tona medicinskog otpada

Blic pre 1 dan  
Pokrajinski sekretar za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine Slobodan Puzović upozorio je juče da u centru Novog Sada postoji skladište sa pet tona medicinskog otpada, odnosno lekova kojima je istekao rok trajanja. Puzović je na predstavljanju rezultata konkursa tog sekretarijata... »

Vremenske prilike otežavaju saobraćaj

RTV pre 21 sat  
RTV: Vremenske prilike otežavaju saobraćaj
NOVI SAD - Promenljive i nestabilne vremenske prilike u Srbiji sa čestim pljuskovima, praćene pojačanim vetrom, a povremeno i gradom, dodatno otežavaju saobraćaj i zahtevaju od vozača dodatnu opreznost za volanom. Kako je saopštio jutros Auto moto savez Srbije (AMSS), zbog učestalih odrona,... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.