Vojvodina

Veliko kolo za Ginisa u Novom Sadu

RTV pre 3 sata  
RTV: Veliko kolo za Ginisa u Novom Sadu
NOVI SAD - U Novom Sadu će biti održana manifestacija "Veliko kolo za Ginisa", tokom koje će igrači kulturno-umetničkih društava iz jedanaest država pokušati da obore Ginisov rekord u najdužem kolu. Za to veliko kolo, koje će biti igrano na bulevarima i ulicama u novosadskom Novom naselju učešće je... »

Takmičenje u padobranstvu na Čeneju

RTV pre 15 sati  
NOVI SAD - Na Sportskom aerodromu Čenej danas je otvoreno Međunarodno takmičenje u padobranstvu na kome učestvuje 10 ekipa, sa preko 40 takmičara iz skoro svih zemalja u regionu. Predstavnici Grada Novog Sada prisustvovali su otvaranju takmičenja, a tom prilikom plaketu Aerokluba "Novi Sad" je... »

Jedna osoba ubijena, a jedna ranjena u napadu u Subotici

N1 Info pre 22 sata  
RTV: Filip Vilotijević ubijen na Paliću
U napadu iz vatrenog oružja, koji se dogodio u Subotici, jedna osoba je preminula, a druga je povređena, saopštiola je Policijska uprava Subotice. Napad se dogodio sinoć oko 23 sata na području Aleksandrovih salaša, dodaje se u saopštenju. "Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici... »

Popust za decu za upis u Gradsku biblioteku

NoviSad.com pre 16 sati  
Novi Sad - Upis dece u Gradsku biblioteku narednih dana biće upola jeftiniji. Članarina će biti 150 dinara, a važiće godinu dana od dana upisa. Popust od 50 odsto za članarinu traje tokom Dečje nedelje, koja je od ponedeljka 5. oktobra, do petka 10. oktobra. Inače, Gradska biblioteka u Novom Sadu... »

Pustara baš i nije tako pusta

Magyar Szo pre 14 sati  
Ljudi se još uvek plaše kad se na nekoj teritoriji pojavimo, mi kao zaštitnici prirode. Boje se da nakon što se neka teritorija proglasi zaštićenom više neće moći da kose, da puštaju stoku na ispašu i da će od zaštite prirode imati samo štete. To nije tako, mađarski primeri dokazuju da je zaštita... »

Posledice nedostatka komunikacije

Magyar Szo pre 14 sati  
Nakon pauze u komunikaciji od tri meseca, pre nedelju dana republička poslanička grupa Saveza Vojvođanskih Mađara održala je zajedničku sednicu na kojoj je bio prisutan i republički poslanik Laslo Varga koji više nije član strane. Predsednik poslaničkog kluba Balint Pastor i poslanik Laslo Varga za... »

Izložba o antifašističkoj tradiciji u Zrenjaninu

RTV pre 22 sata  
RTV: Izložba o antifašističkoj tradiciji u Zrenjaninu
ZRENJANIN - Izložba "Antifašistička tradicija u Zrenjaninu", o prvim oblicima fašizma u tom gradu, pristalicama i protivnicima, zločincima i žrtvama, otvorena je sinoć u zrenjaninskom Kulturnom centru. Autori izložbe istakli su da je Zrenjanin imao sreću da bude oslobođen od fašističke pošasti... »

Akcija "Zabava počinje ovde" danas u novosadskom Skejt parku

RTV pre 1 dan  
RTV: Akcija "Zabava počinje ovde" danas u novosadskom Skejt parku
NOVI SAD - Udruženje "Centar za omladinski rad - CZOR" danas sa početkom u 18 časova, u Skejt parku u Novom Sadu, organizuje javni događaj pod nazivom "Zabava počinje ovde - životni stil bez alkohola", koji ima za cilj promovisanje zdravih stilova života, posebno životnog stila bez alkohola i... »

Narodne nošnje obojile centar grada

Dnevnik pre 11 sati  
Festival nošnje, nakita i oglavlja “Biserna grana” promovisan je juče popodne u centru Novog Sada, a uveče je program nastavljen u Futogu. Šef kabineta Novog Sada, Aleksandar Petrović pozdravio je u Gradskoj kući učesnike festivala i rekao da ova manifestacija ima posebnu konotaciju ovog vikenda... »

U nedelju akcija "Pešačimo u prirodi"

RTV pre 15 sati  
RTV: U nedelju akcija "Pešačimo u prirodi"
NOVI SAD - Planinarsko smučarsko društvo "Železničar" iz Novog Sada u nedelju 4. oktobra organizuje akciju "Pešačimo u prirodi". Ruta će biti Novi Sad - Petrovaradinska tvrđava - Kamenički park - Novi Sad. Polazak je u 9 časova ispred Zavoda za zaštitu prirode u Radničkoj ulici. Staza je dužine oko... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.