Vojvodina

Protest ispred RTV-a

RTV pre 31 minut
NOVI SAD - Pokret "Podrži RTV" održao je protest ispred zgrada Radio-televizije Vojvodine pod nazivom "Istinom protiv otmičara". Kako su rekli predstavnici tog pokreta, protiv članova Upravnog odbora RTV-a podnete su krivične prijave zbog nesavesnog rada. Poverenik Sindikata "Nezavisnost" u RTV-u,... »

Delovi Novog Sada sutra bez struje

NoviSad.com pre 18 minuta
Novi Sad - Delovi Novog Sada, u utorak, 23. maja, neće imati struje. Od 11 do 13 sati struje neće imati ulice Nikole Mihajlovića 16, 22, 27, 29, Novosadski put 112, 73-85, Jelene Kon 8, 12, 5-11, 15-17, Obrovačka 2-18, 5-21, Jovana Muškatirovića 15, 25-29 i Škoda autocentar. Mihajla Lalića 4-26,... »

Novosadski FTN ugostio đake IT karavana

RTV pre 2 sata
RTV: Novosadski FTN ugostio đake IT karavana
NOVI SAD - Cilj kampanje IT karavan je da upozorimo decu na opasnosti koje postoje na internetu, ali i da ih motivišemo da koriste nove tehnologije za unapređivanje svojih talenata i sposobnosti, istakla je državni sekretar u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić, na... »

Vučević na Krfu razgovarao sa predsednikom Grčke

Dnevnik pre 10 sati
NOVI SAD, KRF: Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević susreo se na Krfu sa predsednikom Grčke, Prokopisom Pavlopulosom, i tom prilikom istakao da će prijateljske veze i saradnja dveju zemalja biti unapređene i budućim bratimljenjem Novog Sada i Krfa, saopšteno je iz Kabineta gradonačelnika. Na... »

Biciklisti krenuli u humanitarni egzit pohod od 660 kilometara kroz 16 gradova Hrvatske i Srbije (foto)

Telegraf pre 8 sati
- Ovo je odlična inicijativa koja nosi sa sobom poruku mira, ljubavi i tolerancije, odnosno reprezentuje sve ono što Novi Sad jeste - rekao je zamenik gradonačelnika Srđan Kružević. Zamenik gradonačelnika Novog Sada Srđan Kružević ispratio je četvoročlanu ekipu novosadskog „Invictabike“ kluba koja... »

Danas pretoplo, ali oblačno vreme: Očekujte pljuskove sa grmljavinom, najviša temperatura 24 stepena

Telegraf pre 12 sati
Najniža temperatura biće od 9 stepeni do 15, a najviša dnevna od 19 stepeni do 24 stepena. U Srbiji će danas biti uglavnom oblačno, ponegde sa kišom, a samo će u ujutru i tokom prepodneva na severu Vojvodine i u Timočkoj Krajini biće pretežno sunčano. SRBIJU ČEKA PAKAO: Leto nikad toplije,... »

"UZMI RAČUN I POBEDI": U nagradnoj igri učestvovalo oko 40 odsto građana Srbije

Moj Novi Sad pre 3 sata
Povodom završetka nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", Radna grupa za organizaciju nagradne igre pripremila je izveštaj o realizaciji i efektima nagradne igre, dodeljenim nagradama, odzivu građana, uticaju na jačanje poreske discipline i takmičenju gradova i opština. Kako je saopšteno iz... »

Održan Somborski književni festival

RTV pre 9 sati
RTV: Održan Somborski književni festival
SOMBOR - Posle uspešnog prvog izdanja, Somborski književni festival održan je prethodnog vikenda u organizaciji Gradske biblioteke "Karlo Bijelicki" i njenih saradnika Tamare B. Krstić i Dragana Babića. Ni ove godine nisu izostala etablirana književna imena i dobitnici najznačajnijih nagrada za... »

Opada stopa nezaposlenosti?

RTV pre 24 minuta
RTV: Opada stopa nezaposlenosti?
NOVI SAD - Od septembra do decembra prošle godine, stopa nezaposlenosti u srbiji opala je na 13 odsto. Najviše nezaposlenih je u južnoj i i stočnoj Srbiji, a najmanje u Vojvodini, pokazuju podaci Republičkog zavoda za statistiku, a poklapaju li se sa onima kojima raspolaže Pokrajinska služba za... »

Stara Pazova: Muke sa javnim prevozom

RTV pre 7 minuta
RTV: Stara Pazova: Muke sa javnim prevozom
STARA PAZOVA - Pitanje javnog prevoza putnika u Staroj Pazovi, dugo je tema o kojoj se govori. U toku je izrada projekta novog modela funkcionisanja gradskog i prigradskog prevoza, za šta je iz opštinskog budžeta izdvojeno skoro tri miliona... »

Kim: Spremni smo za masovnu proizvodnju raketa

Al Jazeera  pre 5 sati  još 21 povezana

EBRD planira da uloži do pola miliona evra u Srbiju

Vesti online  pre 2 sata  još 20 povezanih
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.