Vojvodina

Pešačenje u prirodi stazom dugom 19 kilometara

NoviSad.com pre 8 sati
RTV: U nedelju akcija "Pešačimo u prirodi"
Novi Sad - "Pešačimo u prirodi" redovna je planinarska akcija PSD "Železničar", koja će sutra, 26. juna, biti organizovana na Fruškoj gori. Staza će biti Popovica - Kraljeva stolica - Vrdnička kula - Popovica - Paragovo, šumovita je, sa dosta uspona i dužine oko 19 kilometara. Polazak je zakazan za... »

Za vikend toplo i sparno, do 36 stepeni

Moj Novi Sad pre 15 sati
U Srbiji se ujutro po kotlinama očekuje kratkotrajna magla, dok će tokom dana biti pretežno sunčano, veoma toplo i sparno, s temperaturom do 36 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Posle podne i uveče uz lokalni doći će do razvoja oblačnosti, kratkotrajnih pljuskova i... »

Više od igre

Magyar Szo pre 50 minuta
Pokret nošenja trenerke, Kleinheišler u drim-timu, Gerin udarac u prvih 10... Teško je naći reči za sve ono što smo videli između 14. i 22 juna: mađarska fudbalska reprezentacija je sa jednom pobedom i dva nerešena rezultata završila na prvom mestu F grupe na Evropskom prvenstvu u fudbalu, koje se... »

Promocija programa "Mladi su zakon" u Novom Sadu

RTV pre 19 sati
RTV: Promocija programa "Mladi su zakon" u Novom Sadu
NOVI SAD - U prostorijama Novosadskog humanitarnog centra u Novom Sadu u ponedeljak 27. juna, sa početkom u 12 časova, biće održana promocija ovogodišnjeg konkursa za finansiranje omladinskih projekata "Mladi su zakon", kao i volonterskih kampova koje sprovode Mladi istraživači Srbije. Promocija je... »

Na Paliću otvorena letnja sezona

RTV pre 8 sati
RTV: Na Paliću otvorena letnja sezona
SUBOTICA - Na Paliću je otvorena je 171. letnja sezona. Posetioce i turiste očekuje niz kulturnih, sportskih i muzičkih manifestacija. Cilj je da se Subotičani vrate na Palić, kao i da se turistima ponudi bogat sadržaj kako bi se zadržali duže od dva dana. 78. Iako je letnja turistička sezona... »

Likovna kolonija "Na kanalu između dva mosta"

RTV pre 15 sati
RTV: Likovna kolonija "Na kanalu između dva mosta"
NOVI SAD - U plavoj sali Škole za osnovno i srednje obrazovanje "Milan Petrović" sa domom učenika u Novom Sadu danas u 12 časova biće svečano otvorena 20. likovna kolonija "Na kanalu između dva mosta". Ove godine saziv je zamišljen kao jednodnevno okupljanje svih dosadašnjih učesnika i učesnica,... »

Presburger: Politički pritisci stižu iz SVM

RTV pre 11 sati
RTV: Presburger: Politički pritisci stižu iz SVM
SUBOTICA - Urednik portala "Autonomija", na mađarskom jeziku, i nekadašnji glavni i odgovorni urednik lista "Mađar so", Čaba Presburger izjavio je da ne vidi da je moguće očuvati medije na mađarskom jeziku od političkih pritisaka koje pojedini novinari trpe od Saveza vojvođanskih Mađara (SVM).... »

SU: Četvrti regionalni festival "Gifest"

RTV pre 12 sati
RTV: SU: Četvrti regionalni festival "Gifest"
SUBOTICA - U prostorijama Klein house-a u Subotici večeras sa početkom u 21 čas biće održan 4. Gifest - regionalni festival gif-ova. Na konkurs je prijavljeno preko 100 gif autorskih radova iz Srbije, Bugarske, Hrvatske, Makedonije, Kanade, Austrije, Francuske. Žiri u sastavu: Miloš Rajković,... »

Diplomski koncert Lasla Kolara na AUNS

RTV pre 14 sati
RTV: Diplomski koncert Lasla Kolara na AUNS
NOVI SAD - Na Akademiji umetnosti Univerziteta u Novom Sadu večeras u 20 časova biće održan diplomski koncert perkusioniste Lasla Kolara. Ulaz je slobodan. Kolar je student u klasi Nebojše Jovana Živkovića i Srđana Palačkovića. Klavirska saradnica na koncertu biće Nataša Srdić Jahn, navodi se u... »

Inkubator planira nove investicije

Magyar Szo pre 13 sati
Nadležni Poslovnog Inkubatora u Senti trenutno rade na izgradnji kancelarije i proizvodne hale na 1.100 kvadratnih metara. Senćanski Poslovni Inkubator za sobom ima uspešan period, jer njegove saradnike za stručnu pomoć kontaktira sve više sveže pokrenutih i već postojećih preduzeća – rekao je... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.