Vojvodina

IZBORI: Kontrolorima od 1.500 do 2.500 dinara

Moj Novi Sad pre 3 sata
Članovi biračkih odbora na predsedničkim izborima dobijaće naknadu od 1.500 dinara, odlučila je Republička izborna komisija. CRTA POSMATRAČKA MISIJA "GRAĐANI NA STRAŽI" po drugi put prati kvalitet celokupnog izbornog procesa i na izborni dan će imati posmatrače na biračkim mestima. Tokom izbornog... »

FOTO: Grad uručio opremu novosadskim fudbalskim klubovima

Moj Novi Sad pre 5 sati
Klubovi s teritorije Novog Sada dobili dresove, šorceve, lopte... Član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin zajedno je sa predsednikom Fudbalskog saveza grada Novog Sada Goranom Antićem uručio sportsku opremu predstavnicima deset fudbalskih klubova sa teritorije grada. - Grad Novi... »

Subotička bolnica dobija angio-salu

RTV pre 3 sata
RTV: Subotička bolnica dobija angio-salu
SUBOTICA - Opšta bolnica u Subotici će do polovine godine dobiti angio-salu za lečenje pacijenata nakon infarkta miokarda, a do kraja godine Odeljenje za plućne bolesti će biti premešteno u novi prostor, opremljen najsavremenijim medicinskim aparatima. Opšta bolnica u Subotici će ove godine, pored... »

Palić bogatiji za vežbaonicu i obnovljene terene

RTV pre 1 sat
PALIĆ - Migrantska kriza nije u Suboticu donela talas od nekoliko stotina hiljada ljudi, koliko je kroz ovaj grad prošlo, već i značajne donacije. Poslednja u nizu jeste obnovljeni sportski teren na Paliću, čime se Vlada Japana zahvalila građanima Subotice na solidarnosti. Umesto površine zarasle u... »

"Američki kutak": Prvi sastanak mama koje praktikuju bespelenaštvo

Moj Novi Sad pre 7 sati
U ponedeljak, 3. aprila, od 11 do 12.30 časova u novosadskom "Američkom kutku" održaće se prvi u nizu mesečnih sastanaka mama koje praktikuju bespelenaštvo (EC). - Bespelenaštvo je nežan, neprinudni način da se već od rođenja odgovori na bebine prirodne higijenske potrebe. Kao i svi drugi sisari,... »

Dodeljene stipendije najboljim novosadskim studentima

Blic pre 3 sata
Predsednik Fonda za mlade talente Republike Srbije i ministar za omladinu i sport Vanja Udovičić uručio je danas u Novom Sadu Ugovore o stipendiranju najboljim studentima sa Novosadskog univerziteta u školskoj 2016/2017. godini. Udovičić je na ceremoniji dodele Ugovora na Petrovaradinskoj tvrđavi... »

DOM ZDRAVLJA: Predavanja za dijabetičare u aprilu

Moj Novi Sad pre 5 sati
Savetovalište za dijabetes objavio raspored predavanja za naredni mesec. Aprilska predavanja započinju temom "Proleće i dijabetes" koje će biti održano u utorak, 4. aprila, u 17 časova u Savetovalištu za dijabetes u objektu "Liman" (Bulevar cara Lazara 75). U sredu, 5. aprila, u 17 časova u... »

Isključenja struje za petak, 31. mart

Radio 021 pre 6 sati
Delovi Novog Sada, Adica, Rakovca, Sviloša, Sremskih Karlovaca, Kaća, Čortanovaca i Grabova u petak, 31. marta neće imati struje. NOVI SAD Dimitrija Avramovića, Žitni trg, Braće Jovandić, povremeno između 10:30 i 13 časova Stražilovska 4, 4A, Maksima Gorkog 15-17A, od 11 do 13 časova Deo... »

Ulica Alberta Tome do 13 sati bez vode

Moj Novi Sad pre 10 sati
Kako javlja JKP "Vodovod i kanalizacija", zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će danas od 8 do 13 sati biti ulica Alberta Tome. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena, poručuju iz ovog javnog gradskog... »

Noćna ambulanta Hitne pomoći uskoro u krugu KCV

Moj Novi Sad pre 9 sati
U krugu Kliničkog centra Vojvodine, u nekadašnjoj zgradi Metadonskog centra, do kraja nedelje bi trebalo da počne da radi noćna ambulanta za odrasle Zavoda za hitnu medicinsku pomoć. Kako nezvanično saznaje list “Dnevnik”, opremanje ambulante hitne pomoći je u toku. Metadonski centar preseljen je u... »

U ponoć kraj kampanje

Danas  pre 8 sati  još 13 povezanih

Poginula radnica iz Srbije u Rumuniji

Danas  pre 4 sata  još 15 povezanih

Jasna Janković (USPRS): U petak prekid nastave u školama!

Vesti online  pre 4 sata  još 9 povezanih

Objavljen poziv zainteresovanim investitorima za MSK, Azotaru i Petrohemiju

Gde investirati  pre 1 sat  još 14 povezanih

N1: Odloženo saslušanje Marije Mali

Beta  pre 7 sati  još 8 povezanih
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.