Vojvodina

I danas nestabilno vreme, ponegde obilne padavine

24 Sata pre 6 sati  
U Srbiji će i danas vreme biti promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično s kišom, pljuskovima, a u istočnim i južnim krajevima padavine mogu biti obilne, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Meteorolozi upozoravaju da se tokom noći između četvrtka i petka obilne padavine uglavnom... »

Telima blokirali mehanizaciju

Blic pre 7 sati  
Desetine Subotičana juče su telima zaustavili mehanizaciju kojom je dopremljena oprema za baznu stanicu mobilne telefonije. U Ulici Dinka Šimunovića nekoliko desetina građana MZ Ker su od jutra telima držali u blokadi specijalna vozila kojima je dopremljena oprema za baznu stanicu. Nakon višesatnog... »

Konji ponovo galopirali Novim naseljem

24 Sata pre 7 sati  
Nesvakidašnji prizor od šest konja koji šetaju i pasu po Bulevaru Slobodana Jovanovića na Novom naselju iznenadio je i začudio Novosađane. Ponovo, jer ovo nije prvi put, a posle reakcije nadležnih inspekcija protiv vlasnika ergele „Bukinac“, odakle su konji pobegli, pokrenuta je prekršajna prijava... »

Leto za adrenalinske zavisnike

24 Sata pre 7 sati  
Više od 20 sadržaja dostupno je Novosađanima željnim adrenalina. Padobranski skokovi, upravljanje avionom ili jedrilicom, avanture u Adrenalin parku, samo su deo ponude aktivnog leta u Novom Sadu. Skokovi za (ne)iskusne Padobranci padaju brzinom od 180 pa do 250 kilometara na sat, što je i više... »

Televiziji na kojoj je zaposlen dodelio tri i po miliona dinara

24 Sata pre 7 sati  
Bojan Panaotović, funkcioner Treće Srbije, dodelio je lokalnoj Televiziji “Most”, na kojoj radi, čak 3,5 miliona dinara kao član komisije na javnom konkursu za projekte iz oblasti javnog informisanja, koji se sufinansiraju iz gradskog budžeta kojim je podeljeno 13 miliona dinara za 14 projekata.... »

Očaj: Po doručak idu u - krađu

24 Sata pre 7 sati  
Da život u Novom Sadu postaje sve teži, potvrđuje i to da je građane nemaština primorala da po doručak idu u - krađu. Penzioner sa Limana 4 prošle nedelje uhvaćen je kako je u svoju torbu stavio doručak za taj dan, ne nameravajući da ga plati. NEMAŠTINA - Uhvatili smo ga u krađi tog malog doručka... »

„Džipsi melodi“ se otisnuo u svet

RTS pre 20 sati  
RTS: „Džipsi melodi“ se otisnuo u svet
Film o dvojici romskih muzičara iz Srbije, Olahu Vinceu iz Novog Sada i Draganu Ristiću iz Beograda, frontmenu grupe „Kal“, „Džipsi melodi“, prikazan je u sredu uveče na svetskom kanalu televizije „Al Džazira“. „Ovo je film o dvojici romskih muzičara i aktivista iz Srbije koji su svoje živote... »

Rode u Novom Sadu svile tri gnezda

RTV pre 20 sati  
RTV: Rode u Novom Sadu svile tri gnezda
NOVI SAD - Po popisu roda u Srbiji koje ovih dana završava Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, Novi Sad se diči sa tri gnezda ove ptice, uobičajeno povezivane za seoske sokake i ruralu iddilu. Novosadske rode, izgleda, nisu bile izbirljive, pa su odlučile da se nasele čak i u ovako... »

Radovi na raskrsnici Kisačke i Bulevara Jaše Tomića

Dnevnik pre 9 sati  
Autobusi na gradskim linijama 1 (Klisa - Centar - Liman 1) i 11 a (Železnička stanica - Bolnica - Liman - Železnička stanica) i u prigradskom prevozu za Kać, Budisavu, Kovilj i Pejićeve salaše od ponedeljka, 4. avgusta pa do kraja meseca saobraćaće drugim putem. zbog radova na sredini kolovoza u... »

Rešenja za porez na imovinu od ponedeljka

Dnevnik pre 8 sati  
Distribucija rešenja o porezu na imovinu počeće u ponedeljak, 4. avgusta. Kako saopštavaju iz Gradske poreske uprave, do kašnjenja u podeli rešenja došlo je zbog izmene Zakona o porezu na imovinu i novog načina obračuna poreske obaveze. Novosađani mogu od naredne nedelje da očekuju i rešenja za... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.