Vojvodina

Nagrada za NEVIĐEN PRITISAK: Članove žirija danima vodili na ručak i večeru

Blic pre 4 sata  
RTV: Ne dodeljuju nagradu zbog pritisaka
Gradonačelnik Pančeva Pavle Radanov izjavio je danas da Novembarska nagrada Pančeva ove godine neće biti dodeljena, a da će Skupštini grada predložiti da komisija koja je donela odluke o laureatima bude raspuštena, jer je radila "pod neviđenim pritiscima". "Obratio mi se određen broj članova... »

U Beloj Crkvi postavili „Revizora”

Dnevnik pre 2 sata  
Drugom ovogodišnjom premijerom glumci belocrkvanskog amaterskog pozorišta obradovali su ljubitelje pozorišne umetnosti. Posle Nušićeve „Ožalošćene porodice”, koju su pokazali u januaru, nedavno su postavili i Gogoljevog „Revizora”. Kao i za sve prethodne predstave tokom četiri godine postojanja i... »

Batrovci:Okončana obustava saobraćaja

Akter pre 8 sati  
B92: Batrovci otvoreni, velike gužve
Uprava carina Srbije saopštila je danas da je okončana obustava saobraćaja na graničnom prelazu Batrovci zbog radova, ali da su kolone u trakama za teretni saobraćaj i dalje duge više kilometara. Kako se navodi, na graničnom prelazu Bartovci kamioni sada čekaju više od deset sati zbog pojačane... »

Popov: Napadi na pekare su naređeni

B92 pre 31 minut  
RTV: Popov: Napadi na pekare su bili organizovani
Novi Sad -- Direktor Centra za regionalizam Aleksandar Popov izjavio je da napadi na pekare u Vojvodini nisu bili spontani već organizovani i naređeni. Kako je rekao, napadi su naređeni kako bi se navodno povratilo dostojanstvo oduzeto incidentom na utakmici između Srbije i Albanije. To je pokazala... »

NOVOSADSKI SERVIS: Isključenje struje u petak

Dnevnik pre 2 sata  
Novi Sad: od 8 do 10 sati: ulice Save Kovačevića 14–16, 5 i 9–15, Kralja Petra Prvog 18A i 26, Felegi Tivadara 6–8, Berislava Berića 16 i 7, Bulevar oslobođenja 1, 9 i 27, terminal GSP-a, trafika na autobuskoj stanici, dečja ustanova „Plavi čuperak”, semafor na uglu Bulevara oslobođenja i Bulevara... »

GENIJALNO Ovaj brucoš iz Novog Sada je osmislio optički navođeni automobil

24 Sata pre 11 sati  
Stefan Vukanović, mladi istraživač i brucoš na smeru Računarstvo i informatika na Fakultetu tehničkih nauka, osvojio je zlatnu medalju na nedavno završenom Tesla festu u Novom Sadu za svoj maturski rad u ETŠ “Mihajlo Pupin”. Stefan je osmislio optički vođeni automobil. INOVACIJE - Njegove kolege sa... »

Obeležen Dan oslobođenja Novog Sada, uručena gradska priznanja

24 Sata pre 7 sati  
Grad Novi Sad je danas bogatim programom obeležio 70 godina od oslobođenja Novog Sada i pobede nad fašizmom. Tim povodom, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i predsednik Skupštine Grada Novog Sada prof. dr Siniša Sević zajedno sa delegacijom Vojske RS, Gradskog odbora SUBNOR i Rezervnim vojnim... »

Sremskokarlovčani obeležili Dan oslobođenja

Dnevnik pre 2 sata  
Polaganjem venaca na spomen-ploču žrtvama ustaškog i fašističkog terora i akademijom u Sokolskom domu juče je u Sremskim Karlovcima obeleženo 70 godina od oslobođenja mesta u Drugom svetskom ratu. Vence su položili zamenik predsednika opštine Rajko Marinković i predsednik Opštinskog udruženja... »

Čuvari nacionalnog identiteta

Dnevnik pre 1 sat  
Oktobarska nagrada grada Novog Sada ove godine pripala je i Matici srpskoj, najstarijoj književnoj, kulturnoj i naučnoj instituciji srpskog naroda. Priznanje je dodeljeno za viševekovno delovanje kojim Matica doprinosi prosvećivanju, razvoju i očuvanju nacionalnog i kulturnog identiteta,razvoju... »

Nova optužnica smanjuje odgovornost Borovice

Radio 021 pre 12 sati  
Specijalno tužilaštvo u Beogradu, posle obavljene dopune istrage, ponovo je podiglo optužnicu protiv Dušana Borovice, vlasnika kompanije "Borovica" iz Rume, Željka Jovovića, vlasnika novosadskog "Unihemkoma", i troje bivših službenika Razvojne banke Vojvodine (RBV). Postupak se vodi zbog kredita... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.