Vojvodina

Gašić ne želi da komentariše izjavu Dikovića o helikopteru

N1 Info pre 45 minuta  
RTV: "Ministarstvo i Vojska su stabilan sistem bez trzavica"
Ministar odbrane Bratislav Gašić kaže da su Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije stabilan sistem koji nema trzavica i ponovo nije hteo da komentariše izjavu načelnika Generalštaba, generala Ljubiše Dikovića, u vezi sa helikopterom u kojem je stradalo sedam osoba. "Nema potrebe da komentarišem... »

Vremeplov: Umro Živko Pavlović

RTV pre 11 sati  
B92: Na današnji dan, 25. april
NOVI SAD - Na današnji dan 1938. godine umro je srpski general i vojni pisac Živko Pavlović, član Srpske kraljevske akademije, učesnik oba balkanska i Prvog svetskog rata. U Prvom balkanskom ratu bio je načelnik štaba Primorskog kora koji je opsedao Skadar, a u Drugom načelnik Operativnog odeljenja... »

Vulin: O Vojvođanima se ne brine na mitinzima u Beogradu

RTV pre 50 minuta  
RTV: Vulin: O Vojvođanima se ne brine na mitinzima u Beogradu
SUBOTICA - Predsednik vojvođanske vlade i šef demokrata Bojan Pajtić još uvek ima zakonsku obavezu i ovlašćenje da se brine o građanima Vojvodine, a to se ne radi na mitinzima u Beogradu, izjavio je danas lider Pokreta socijalista i ministar Aleksandar Vulin. On je u Subotici, komentarišući miting... »

Studenti za bezbedniji saobraćaj

RTV pre 6 sati  
RTV: Studenti za bezbedniji saobraćaj
NOVI SAD - U Kampusu novosadskog Univerziteta juče je manifestacijom obeležen Dan prevencije povreda u saobraćaju. Manifestaciju su organizovali Zavod za zdravstvenu zaštitu studenata, u saradnji sa Kliničkim centrom Vojvodine i gradskim Crvenim Krstom. U Kampusu, tik iza Zavoda, za studente je... »

Izložba slika Marije Jeftić u Lavirintu

RTV pre 7 sati  
RTV: Izložba slika Marije Jeftić u Lavirintu
NOVI SAD - U prostoru Kulturno-umetničkog lavirinta, u ulici Braće Ribnikar 7 u Novom Sadu, večeras će biti otvorena izložba slika Marije Jeftić pod nazivom "Dekonstrukcija identiteta". Izložba počinje 20 časova, a uz nju će biti organizovan i muzički program. Autorka gradi svoj umetnički izraz na... »

Grupa za odvikavanje od pušenja

RTV pre 3 sata  
RTV: Grupa za odvikavanje od pušenja
NOVI SAD - Centar za prevenciju Doma zdravlja "Novi Sad" organizuje novu grupu za odvikavanje od pušenja, po metodu petodnevnog plana. Program počinje u ponedeljak 27. aprila i besplatan je. Svi koji žele da poboljšaju svoje zdravlje i ostave pušenje, mogu doći u Centar za prevenciju, Rumenačka 102... »

Radnički ubedljiv protiv Vojvodine

Radio 021 pre 5 sati  
Vaterpolisti Radničkog savladali su Vojvodinu sa 9:4 u prvom susretu polufinalne serije plej-ofa prvenstva Srbije. Kragujevčane je do trijumfa predvodio Vuksanović sa četiri gola, Petković je dodao dva, a Toholj, Ćirić i Miličić po jedan. Kod Vojvodine, po jednom su se u strelce upisali Maksimović,... »

Po dva inkubatora i monitora za subotičku bolnicu

RTV pre 8 minuta  
RTV: Po dva inkubatora i monitora za subotičku bolnicu
SUBOTICA - Bitka za bolju demografsku sliku ne može da se vodi iz jednog ministarstva, već mora da je vodi cela vlada i celo društvo, poručio je danas u Subotici ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin. On je u Subotici, zajedno sa ministrom zdravlja Zlatiborom... »

SM: Večeras Jazz & Blues Spring Fest

RTV pre 50 minuta  
RTV: SM: Večeras Jazz & Blues Spring Fest
SREMSKA MITROVICA - U Amfiteatru gradskog parka u Sremskoj Mitrovici, večeras u 21 čas biće održan deseti jubilarni SM Jazz & Blues Spring Fest. U slučaju lošeg vremena, program će se premestiti u "Hrvatski dom" (bivši "Dom omladine"). Na festivalu će nastupiti nekoliko muzičkih grupа . "The... »

Nema novih slučajeva tuberkuloze u Zrenjaninu

Blic pre 17 sati  
Učenica Srednje medicinske škole u Zrenjaninu, za koju je potvrđeno da je obolela od tubekuloze dobro se oseća, sve mere se sprovode i mesta za paniku nema, rečeno je danas u zrenjaninskoj bolnici. Epidemiolog Zavoda za javno zdravlje Zrenjanin Žanka Subić navela je da su PPD probe i pregledi u... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.