Vojvodina

"O radio" - internet radio za mlade

RTV pre 12 minuta  
RTV: "O radio" - internet radio za mlade
NOVI SAD - Radio-televizija Vojvodine počinje danas emitovanje programa novog internet radija za mlade pod nazivom "O radio", koji će se baviti temama zanimljivim za omladinu. "O radio", nazvan prema početnom slovu reči "omladinski", baviće se mladima, temama koje zanimaju mlade, uključujući i... »

Usvojen rebalans budžeta Novog Sada

Blic pre 1 sat  
Odbornici Skupštine grada Novog Sada usvojili su večeras rebalans gradskog budžeta koji je veći za 507,9 miliona dinara i ukupno iznosi više od 24,6 milijardi dinara. Rebalans je donet kako bi se realizovao predlog radne grupe za konsolidaciju stanja u šest finansijski najugrožnejinih... »

NEMAMO NI ZA MLEKO Ovako izgleda život samohranog tate troje dečice

Blic pre 7 sati  
Đorđe Stanisavljev sam podiže dvogodišnjeg Stefana i bliznankinje Jelenu i Jovanu koje su napunile godinu dana. Porodica Stanisavljev živi u trošnoj kući u Ulici Titelski red na periferiji Zrenjanina, a deci nedostaje svega osim ljubavi. - Majka mališana živi u Zrenjaninu, dođe da ih obiđe, ali ih... »

Uhapšen drugi čovek Pančeva

B92 pre 6 sati  
RTV: Uhapšen pomoćnik gradonačelnika Pančeva
Beograd -- Pomoćnik gradonačelnika Pančeva Dejan Živanović uhapšen je po nalogu tužilaštva zbog sumnje da je primio mito od 1.000 evra. Policija je saopštila da se on sumnjiči da je od oktobra 2013. godine, kao član komisije za javnu nabavku "Izrade projekta fekalne kanalizacije naseljenog mesta... »

O otpuštanjima i dugovima gradskih preduzeća na današnjoj sednici

Radio 021 pre 16 sati  
RTV: Usvojen rebalans budžeta Novog Sada
Skupština grada danas će razmatrati dugo najavljivani rebalans budžeta. Osnovni razlog za donošenje rebalansa gradske kase je preraspodela novca kako bi se isplatile otpremnine za smanjenje radne snage u nekoliko javnih preduzeća i Predškolskoj ustanovi "Radosno detinjstvo", i da bi se platili... »

Obeležavanje svetskog Dana borbe protiv AIDS-a u Subotici

RTV pre 6 sati  
RTV: Obeležavanje svetskog Dana borbe protiv AIDS-a u Subotici
SUBOTICA - Svetski Dan borbe protiv AIDS-a 1. decembar u Subotici će biti obeležen nizom akcija, pod jedinstvenim nacionalnim sloganom "Popunimo prazninu u znanju, prvenciji i podršci osobama koje žive sa HIV/AIDS-om". Na gradskom trgu u centru Subotice, u ponedeljak od 10 do 13 časova, volonteri i... »

Ninamedia obeležila 12 godina rada

Radio 021 pre 13 sati  
Ninamedia, novosadska agencija za praćenje i analizu medijskih sadržaja, proslavila je 12 godina uspešnog poslovanja. Osnivač Ninamedije Dragan Radić kazao je da će poslovanje ove rastuće agencije u budućnosti biti bolje nego ikada. - Plavi krug koji je simbol Ninamedie nije slučajno odabran. On po... »

SO: Kancelarija za mlade u Domu omladine

RTV pre 14 sati  
RTV: SO: Kancelarija za mlade u Domu omladine
SOMBOR - Jedan od najvažnijih zadataka Kancelarije za mlade u Somboru jeste njeno preseljenje iz zgrade Županije u Dom omladine, kaže za RTV koordinatorka Zorka Milošević. "Time bi se stekli uslovi da se naše aktivnosti odvijaju upravo tamo gde im je i mesto", kaže Miloševićka. Od 2008. godine kada... »

SNS demantuje tvrdnje LSV o minusu

RTV pre 11 sati  
RTV: SNS demantuje tvrdnje LSV o minusu
NOVI SAD - Iako nije bilo kapitalnih ulaganja koja bi u budućnosti povećala prihod u gradskom budžetu, minus u gradskoj kasi je od 25 miliona evra koliko je planirano pre godinu dana, do danas dostigao 58 miliona evra, saopštila je danas odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) u... »

Novosađani zainteresovani za arhitekturu

RTV pre 12 sati  
NOVI SAD - Više od dve trećine Novosađana je zainteresovano za događaje iz oblasti arhitekture,a najznačajnijima ocenjuju radionice za decu i obilaske grada uz stručno vođstvo arhitekata, rezultati su istraživanja percepcije javnosti o događajima iz oblasti arhitekture koji je inicirao i realizovao... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.