Vojvodina

Kikinđani na Trci za srećnije detinjstvo

RTV pre 2 sata
RTV: Kikinđani na Trci za srećnije detinjstvo
KIKINDA - Više od pet hiljada učenika osnovnih i srednjih škola iz Kikinde učestvovalo je na tradicionalnoj manifestaciji, 27. Trci za srećnije detinjstvo, u organizaciji Crvenog krsta Kikinde. Na manifestaciji su se nadmetali i predškolci, mame sa bebama, kao i prosvetni radnici, a promoterka... »

Silovatelju iz Pavliša sedam godina zatvora

RTV pre 1 sat
RTV: Silovatelju iz Pavliša sedam godina zatvora
PANČEVO - Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na sedam godina zatvora Živka Bolesnikova (62) iz Pavliša zbog silovanja maloletne devojke (17) sa smetnjama u razvoju. Tom odlukom odbijene su sve žalbe i potvrđena prvostepena presuda Višeg suda u Pančevu iz maja ove godine, objavljeno je... »

"Pešačimo u prirodi": Petrovaradinska tvrđava i Kamenički park

RTV pre 1 sat
RTV: "Pešačimo u prirodi": Petrovaradinska tvrđava i Kamenički park
NOVI SAD - Planinarsko smučarsko društvo "Železničar" iz Novog Sada u nedelju 2. oktobra organizuje redovnu akciju "Pešačimo u prirodi". Planirana staza je: Novi Sad - Petrovaradinska tvrđava - Kamenički park - Novi Sad. Polazak je zakazan za 9 časova, a okupljanje je ispred Zavoda za zaštitu... »

Festival „Dobro došli na Naselje"

RTV pre 6 sati
RTV: Festival „Dobro došli na Naselje"
NOVI SAD - Na livadi između ulica Bate Brkića i Braće Dronjak na Novom naselju u Novom Sadu danas, u periodu od 10 do 19 časova, biće održan treći festival "Dobro došli na Naselje". Na tri "bine" - velikoj livadi, maloj livadi i kod "tri stazice", publiku svih uzrasta očekuje raznovrstan program -... »

"Stvar izbora: Zašto slušam Marčela" danas u Somboru

RTV pre 3 sata
RTV: "Stvar izbora: Zašto slušam Marčela" danas u Somboru
SOMBOR - U Studiju 99 Narodnog pozorišta u Somboru večeras u 20.30 časova biće izvedena predstava "Stvar izbora: Zašto slušam Marčela" u produkciji Teleport teatra. "Stvar izbora: Zašto slušam Marčela" je autopoetički esej nastao po tekstovima „O Ljudima, psima i mišima". Predstava je rađena u... »

"Improstor 82" večeras u Zavodu za kulturu Vojvodine

RTV pre 5 sati
RTV: "Improstor 82" večeras u Zavodu za kulturu Vojvodine
NOVI SAD - U prostorijama Zavoda za kulturu Vojvodine u Novom Sadu danas u 20 časova biće održan koncert improvizovane muzike "Improstor 82" na kome će nastupiti Vasco Trilla - Barselona, Marina Džukljev - Novi Sad i Szilard Mezei - Senta. Vasco Trilla je perkusionista koji je poslednjih godina... »

U Kaću komšijski derbi za pune tribune

RTV pre 4 sata
RTV: U Kaću komšijski derbi za pune tribune
KAĆ - Ljubitelji rukometa iz Kaća, Novog Sada i okolnih mesta biće u prilici da u subotu uveče posmatraju komšijski derbi, koji tradicionalno privlači veliku pažnju. Snage će odmeriti Jugović i šampion Vojvodina. Na klupi crveno - belih sedi trener Božo Rudić, koji je jedno vreme vodio i Jugović, s... »

SNP: Zatvoriti centar za migrante u Subotici

RTV pre 2 sata
RTV: SNP: Zatvoriti centar za migrante u Subotici
SUBOTICA - Pokrajinski odbor Srpske narodne partije Vojvodine uputio je zahtev predsedniku Skupštine grada Subotice, Tivadaru Bunfordu, da hitno donese odluku o zatvaranju centra za migrante u ovom gradu, izjavio je danas predsednik PO SNP Velimir Marjanović. Prema njegovim rečima, SNP neće... »

Zabrana prolaza za pešake na delu Bulevara Mihajla Pupina

NoviSad.com pre 1 sat
Novi Sad - Pešacima je od danas zabranjeno da hodaju delom Buelvara Mihajla Pupina. Razlog te odluke je rekonstrukcija vrelovodne mreže, koju nastavlja "Novosadska toplana". Zato je prolaz za pešake zabranjen od Ulice Narodnih heroja do Banke Inteza. Ova privremena odluka važiće do nedelje, 9.... »

Deda udario pesnicom jednog, a šutnuo drugog policajca

NoviSad.com pre 5 sati
Novi Sad - D. K. (67) zadržan je u pritvoru zbog nasilničkog ponašanja i napada na policajce. U novosadskoj policiji kažu da se D. K. nasilnički ponašao prema jednom gostu u ugostiteljskom objektu, zbog čega su intervenisali. Tada je D. K. udario pesnicom jednog policajca, a prilikom dovođenja u... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.