Vojvodina

Pudarski dani u Irigu

Blic pre 2 sata  
Hiljade veselih i nasmejanih ljudi tokom vinkenda uživalo u Irigu na manifestaciji Pudarski dani. Irig, je već tradicionalni 22. put organizovao manifestaciju koja se priređuje u slavu Pudara, čuvara vinograda i grožđa. Više od 25 vinara i vinarija je predstavilo svoja vina u Vinskoj ulici, koja je... »

Na Detelinari „plivaju” sa svakom kišom

24 Sata pre 1 minut  
Deo Detelinare poplavljen je svaki put kad padne kiša. Zbog vode koja doseže i do pola metra, građani iz stanova ne izlaze bez gumenih čizama, a najgore prolaze žitelji Krfske, Filipa Filipovića i u delu Rumenačke ulice. GUMENJACI - Ako ne možemo da zaobiđemo poplavu, dete uzmem u naručje, pa u... »

Prvi privatni kampus

24 Sata pre 1 minut  
Prvi međunarodni privatni studentski kampus u Srbiji, ali i u celom regionu jugoistočne i istočne Evrope niče pored Dunava u Sremskoj Kamenici. Univerzitet Edukons tako će studentima prvi ponuditi aglosaksonski način studiranja „živi, uči i treniraj na jednom mestu“. KAMPUS - Dom za 100 studenata... »

Farmaceutski otpad čeka uništavanje

24 Sata pre 1 minut  
Transferna stanica za odlaganje farmaceutskog otpada, jedina takva u zemlji, uskoro više neće moći da lageruje ovo toksično smeće. Kapaciteti skladišta su popunjeni, a dok ne dođu do spalionice, lekovi sa isteklim rokom trajanja čekaju na svoj kraj u Ulici Teodora Arsića u centru grada. OPASNO - Za... »

Uvedena redovna odbrana na Dunavu kod Novog Sada

Beta pre 9 sati  
NOVI SAD, 22. septembra 2014. (Beta) - Redovna odbrana od poplava uvedena je u ponedeljak ujutro na sremskoj strani Dunava kod Novog Sada, pri vodostaju od 460 centimetara, saopštilo je Javno vodoprivredno preduzeće "Vode Vojvodine". Merama redovne odbrane od poplava, koja podrazumeva stalno... »

Novosađanina izbo nožem u pekari!

24 Sata pre 7 sati  
Po odobrenju nadležnog tužioca, kriminalistička policija odredila je zadržavanje D. G. (32) zbog osnova sumnje da je, 20. septembra, učinio krivično delo ubistvo u pokušaju. On se tereti da je, oko 2 ujutru, u jednoj pekari, ubo nožem 48-godišnjeg Novosađanina i naneo mu lake telesne povrede. Posle... »

Apoteka "Novi Sad" skladišti otpad u baraci!

24 Sata pre 8 sati  
Apoteka "Novi Sad" skladišti veliku količinu farmaceutskog otpada u neuslovnim uslovima u kući u Kosovskoj 22. To je posledica situacije u kojoj se našla Transfersna stanica za odlaganje farmaceutskog otpada, jedina takva u zemlji jer su joj kapaciteti skladišta u Ulici Ulici Teodora Arsića u... »

Očuvanje mira nije moguće bez žena

Radio 021 pre 7 sati  
RTV: Sektor bezbednosti sve zanimljiviji ženama
Poštovanje ljudskih prava, ali i izgradnja i očuvanje mira u društvu nije moguće bez žena, ocenila je danas zamenica pokrajinskog ombudsmana Danica Todorov na panelu "Žene u uniformi". Todorov je ukazala da je zato važno da bude više žena u sektoru bezbednosti, da one imaju jednake mogućnosti kao i... »

SNS:Budžet Vojvodine oštećen za 1,2 miliona evra

Blic pre 4 sata  
Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu saopštio je danas da su predsednik pokrajinske vlade Bojan Pajtić i potpredsednik Dragoslav Petrović, istoj osobi - vlasniku preduzeća "Garant" i "Fenix", dodelile četiri subvencije od po 300.000 evra za nepostojeće pogone novih tehnologija, čime... »

Danas u Srbiji naoblačenje s kišom i padom temperature

24 Sata pre 23 sata  
U Srbiji se danas očekuje naoblačenje s kišom, pljuskovima, grmljavinom, padom temperature i jakim vetrom. Najniža temperatura biće od 14 do 17 stepeni, a najviša od 16 na severozapadu do 25 na jugu, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije. U Beogradu će biti oblačno i svežije, povremeno s kišom... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.