Vojvodina

Antifašisti obeležili 75. godišnjicu Novosadske racije

Blic pre 5 sati
Polaganjem venaca na spomenik "Porodica" na Keju žrtava Racije, aktivisti Antifašističke akcije Novog Sada obeležili su večeras 75. godišnjicu Novosadske racije, zločina u kojem je mađarska okupatorska vojska u Drugom svetskom ratu streljala a zatim pod led Dunava bacila više od 1.300 ljudi,... »

LSV: Igrom gluvih telefona do roditeljskog dodatka

RTV pre 8 sati
RTV: LSV: Igrom gluvih telefona do roditeljskog dodatka
NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) zatražila je danas od Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave da se izjasni da li će i kada biti moguća prijava za roditeljski dodatak u porodilištima. "Nisu dovoljne samo najave i obećanja, već poštovanje rokova i procedura koje je samo... »

Konkurs "Youth Heroes"

RTV pre 18 sati
RTV: Konkurs "Youth Heroes"
NOVI SAD - EXIT i kompanija NIS objavili su konkurs "Youth Heroes - priznanje za mlade heroje Srbije" u četiri oblasti: obrazovanje i nauka, preduzetništvo i kreativne industrije, društveni aktivizam i kultura i umetnost. Rok za prijavu je 11. februar. Konkurs ima za cilj da se mladi ljudi koji... »

Vršnjake s Kosova ugostili novosadski osnovci

Dnevnik pre 4 sata
Dobrodošlica za decu sa Kosova i Metohije, koja će narednih sedam dana boraviti u Novom Sadu, upriličena je u OŠ „Dušan Radović” na Klisi. Osnovci iz opštine Gračanice. već treću godinu zaredom, u okviru projekta „Svim srcem za osmeh deteta”, dolaze u naš grad, a ovoga puta ugostili su ih vršnjaci... »

Hladno, do minus 15 stepeni

RTV pre 20 sati
BEOGRAD - U Srbiji će danas biti mestimično jak mraz i hladno vreme, a temperature će biti i minus 15 stepeni, upozorio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ). U upozorenju RHMZ do 23. januara je navedeno da će danas ujutru biti umeren i jak mraz, kao i mestimična magla, dok će u toku dana... »

Antifašisti obeležili 75. godišnjicu Novosadske racije

RTV pre 6 sati
NOVI SAD - Polaganjem venaca na spomenik "Porodica" na Keju žrtava Racije, aktivisti Antifašističke akcije Novog Sada obeležili su večeras 75. godišnjicu Novosadske racije, zločina u kojem je mađarska okupatorska vojska u Drugom svetskom ratu streljala a zatim pod led Dunava bacila više od 1.300... »

Veliki ledolomac oslobodio manjeg kod Daljske krivine

N1 Info pre 10 sati
Veći ledolomac iz Mađarske probio se kroz Daljsku krivinu na Dunavu i oslobodio manjeg ledolomca, saopštile su "Vode Vojvodine". Kako se navodi u saopštenju drugi par ledolomaca iz Mađarske, koji je usidren kod Apatina, krenuo je nizvodno ka Novom Sadu, gde bi trebalo da stigne sutra, a potom... »

Isključenja struje za ponedeljak, 23. januar

Radio 021 pre 10 sati
Delovi Čortanovaca, Futoga i Čeneja u ponedeljak, 23. januara neće imati struje. ČORTANOVCI Povremeno u ulici Mali raj i delu naselja Kraljev breg, od 8:30 do 13 časova FUTOG Povremeno u pojedinim ulicama, od 8 do 13:30 časova ČENEJ Hmeljarnik, od 8 do 13:30 časova Autor:... »

Nedeljni horoskop za period od 23. do 29. januara

Moj Novi Sad pre 14 sati
Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate. Posao - Vladar u dvanaestom polju ukazuje na to da Mars donosi naglu promenu na poslu, pa je neophodno da budete oprezni. Takođe, ne ulazite... »

Bez zimske opreme ne kretati na put

RTV pre 6 sati
RTV: Bez zimske opreme ne kretati na put
BEOGRAD - JP Putevi Srbije savetuje vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, treba da voze zaista oprezno i pažljivo. Zbog vlažnih kolovoza i pojave niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima, moguće je stvaranje poledice te se na vozače... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.