Vojvodina

Pretežno sunčano, temperatura do 27

RTV pre 6 sati  
RTV: Pretežno sunčano, temperatura do 27
NOVI SAD - U Srbiji će danas biti pretežno sunčano vreme sa najvišom dnevnom temperaturom od 23 do 27 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Samo se ujutru u južnim krajevima očekuje umereno oblačno vreme. Vetar će biti slab i umeren, severozapadni i severni, na istoku povremeno i... »

Policija lovi uvek na istim mestima

24 Sata pre 6 sati  
Glavni punktovi saobraćajnih kontrola u Novom Sadu nisu promenjeni poslednjih pet godina. Iako je to, s jedne strane, nateralo Novosađane na oprez upravo na najkritičnijim tačkama u gradu, s druge strane im je omogućilo da u ostalim delovima grada prave prekršaje bez straha od sankcija. PATROLA -... »

Gradonačelnik: Lutalice iz drugih opština dovoze u NS

24 Sata pre 6 sati  
Otkako Novi Sad ima prihvatilište za pse u Šangaju, broj lutalica na ulicama je sve veći, umesto da se smanjuje. Iako je najmlađe JKP „Zoo-higijena i veterina“ sa ulice u poslednja tri meseca sklonilo oko 200 lutalica, sve više napuštenih pasa hara Novim Sadom. PSI - Glavni razlog je to što su... »

Za decu zabranjen ulaz u sud

24 Sata pre 6 sati  
Samohrana mama dvogodišnje ćerke Nina Korać nije prošle nedelje mogla da uđe u sud u Kancelariju za međunarodnu overu dokumenata jer je bila sa detetom!? Sudsko obezbeđenje joj je poručilo da iz bezbedonosnih razloga ne može da je pusti. DOKUMENTA - Koraćeva zbog toga nije uspela da overi... »

SUKOB INTERESA Inspektor nadzire rad svoje supruge

Blic pre 19 sati  
Pokrajinski šumarsko-lovski inspektor Vladica Cvetković došao je u sukob interesa jer je nadležan za kontrolu supruge Marte Takač. Osim toga, posle izbora Cvetkovića, bilo je primedaba da je prošle godine na konkursu za inspektora za severnobački okruga primljen mimo zakona. Iz dokumentacije je... »

VAMPIR Ujeo radnika za vrat jer mu je tražio platu

Blic pre 19 sati  
Somborac Bojan Milić (25) tvrdi da ga je ujeo za vrat Zlatan Adamović, vlasnik kafića “Maj vej”, samo zato što mu je tražio platu koju mu ovaj duguje. Milić se obratio somborskoj bolnici. U izveštaju specijaliste infektologije dr Milanke Stanić stoji da je reč o ujedu ili udaru drugog sisara za... »

Promena trasa autobusa 3 i 8

Radio 021 pre 18 sati  
Zbog radova na raskrsnici Bulevara kralja Petra I i Ulice Braće Jovandić, autobusi na linijama 3 i 8 će saobraćati izmenjenom trasom od petka 29. avgusta do nedelje 31. avgusta. Autobusi na liniji 3 iz pravca Petrovaradina će iz Ulice Jovana Subotića skretati u Kisačku ulicu, pa levo na Bulevar... »

Umesto voza na liniji Zrenjanin-Beograd i danas autobusi

24 Sata pre 23 sata  
RTV: Još danas Zrenjanin-Beograd samo autobusom
Na relaciji Zrenjanin-Pančevo Glavna-Beograd Dunav još danas će putnike umesto vozova prevoziti autobusi. Kako su saopštile Železnice Srbije, autobusi će polaziti u isto vreme kao i vozovi, i to iz Zrenjanina za Beograd Dunav u 6.45 i 14.25 sati, a iz Beograd Dunav stanice za Zrenjanin u 10.40 i... »

Otvoreni "Dunavski dijalozi"

RTV pre 8 sati  
NOVI SAD - Drugi Međunarodni festival savremene umetnosti "Dunavski dijalozi", na kojem učestvuju umetnici i teoretičari umetnosti iz 14 zemalja podunavskog makro regiona, otvorio je večeras u Petrovaradinu istaknuti novosadski umetnik svetske reputacije Želimir Žilnik. Festival, čija je generalna... »

Predložena odluka o Vladi Vojvodine

Blic pre 13 sati  
RTV: Utvrđena pitanja za rad Vlade Vojvodine
Pokrajinska vlada AP Vojvodine utvrdila je danas predlog odluke o Pokrajinskoj vladi, radi usklađivanja sa Statutom AP Vojvodine, i uputila ga pokrajinskoj Skupštini na usvajanje. Tom odlukom predlaže se uređenje sastava, mandata, nadležnosti i drugih pitanja od značaja za rad pokrajinske vlade,... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.