Vojvodina

DS traži smenjivanje direktora Zavoda za izgradnju u Novom Sadu

Blic pre 23 minuta  
Gradski odbor Demokratske stranke (DS) u Novom Sadu zatražio je u nedelju od gradonačelnika Miloša Vučevića da smeni direktora Zavoda za izgradnju grada (ZIG) Gorana Višnjića zbog nenamenskog trošenja novca iz budžeta. DS je u saopštenju navela da Višnjić nije u gradski budžet vratio neutrošena... »

Prekrečen grafit mržnje prema imigrantima

RTV pre 9 sati  
RTV: Prekrečen grafit mržnje prema imigrantima
NOVI SAD - Anti-grafiti jedinica "Gradskog zelenila" prekrečila je po hitnom postupku poruku mržnje protiv imigranata, ispisanu na zidu kuće u ulici Stefana Stefanovića, u centru Novog Sada, saopštilo je to novosadsko javno preduzeće. Direktor "Gradskog zelenila" Aleksandar Bogdanović osudio je... »

Održan fleš mob na Sinema siti festivalu

Radio 021 pre 6 sati  
U okviru festivala Cinema City, ovog vikenda održan je plesni performans fleš mob koji je imao za cilj da uključivanjem posetioca festivala i prolaznika u unapred osmišljenu koreografiju, na kreativan način, predstavi kandidaturu Novog Sada za Evropsku prestonicu kulture 2021. godine. Momci i... »

Stotine Novosađana oživelo korzo

NoviSad.com pre 8 sati  
Novi Sad - Novosadski korzo je ponovo zaživeo. U petak se, umesto nekadašnjeg Bulevara maršala Tita, na Keju okupio veliki broj Novosađana. Foto: Detelina Photography Vizika i Gordana Production U veseloj atmosferi okupljeni su se sećali mladosti, starih ljubavi, šala, kako su se provodili, a... »

Nova grupa za odvikavanje od pušenja

RTV pre 17 sati  
NOVI SAD - Centar za prevenciju Doma zdravlja „Novi Sad" organizuje novu grupu za odvikavanje od pušenja. Nova grupa, po metodu petodnevnog plana, počeće rad u ponedeljak 6. jula u 18 časova, u prostorijama Centra, Rumenačka 102, Novi Sad. Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem telefona 021 479... »

Cinema city: Večeras dodela nagrada

RTV pre 7 sati  
RTV: Cinema city: Večeras dodela nagrada
BEOGRAD - Na svečanoj ceremoniji zatvaranja 8. Cinema City festivala koji se održava u Novom Sadu večeras će biti dodeljene nagrade najboljima. Posetioce danas očekuju projekcije filmova "Kreditni limit", "Nebo iznad nas" (van takmičenja), "Kombinat Nada", "Pre kiše" i "Kung Fu Eliot", kao i... »

Besplatna radionica stripa za mlade

RTV pre 7 sati  
RTV: Promocija konkursa "Mladi su zakon" u Novom Sadu
NOVI SAD - Studentski kulturni centar Novi Sad pozvao je zainteresovane osnovnoškolce i omladince da se prijave na dvodnevnu radionicu stripa koja će se održati na brodu "Brod Teatar" u Novom Sadu 7. i 8. jula. Mladi će uz druženje moći da dobiju informacije o tehnikama, crtanju, ali i novim strip... »

Otkrivena bista Stevanu Raičkoviću u Senti

RTV pre 5 sati  
RTV: Otkrivena bista Stevanu Raičkoviću u Senti
SENTA - U Senti je otkrivena bista pesniku i akademiku Stevanu Raičkoviću na dan njegovog rođenja. U prisustvu pesnikovog sina Miloša i unuke Ane, kao i Raičkovićevih prijatelja po peru i brojnih poštovalaca njegovih stihova bistu, rad vajara Aleksandra Zarina, otkrio je akademik Matija Bećković, a... »

Kreativnost i hrana pred gostima Novog Sada

RTV pre 9 sati  
Novi Sad - Idealan recept novih upoznavanja kultura i običaja događa se upravo na pijacama. Neki gradovi su bogatiji istorijom od drugih, neki raznovrsniji uticajima i kulturnim preplitanjima, neki žvilji, kakav je i Novi Sad svake godine tokom EXIT festival. Sedmi ArtEcomarket održaće se u... »

Zabava za najmlađe u Novom Sadu

RTV pre 11 sati  
RTV: Zabava za najmlađe u Novom Sadu
BEOGRAD - Naučni eksperimenti, animiranje filmova, mentalna aritmetika, mađioničarski trikovi i radionice glume obeležiće treću nedelju Novosadskog BIG dečijeg leta 5 u Novom Sadu. Program će se, prema najavi organizatora, odvijati na nekoliko lokacija. Deca će između ostalog imati mogućnost da... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.