Vojvodina

Radnik Hitne pomoći prevozi kupus umesto pacijenata (FOTO)

Alo pre 28 minuta  
Alo: Radnik Hitne pomoći prevozi kupus umesto pacijenata (FOTO)
- Vozilo se parkiralo, a iz njega je izašao čovek u odelu Hitne pomoći. Prišao je prikolici i uzeo jedan džak. Uneo je u kombi i potom otišao. Mislim da niko više nije bio sa njim u kolima - izjavio je autor fotografije. Radnik Hitne pomoći je ddmah je suspendovan. Sprema čovek zimnicu | Foto:... »

Pretežno sunčano, najviše do 9 stepeni

RTV pre 8 sati  
NOVI SAD - U Srbiji će danas tokom dana biti pretežno sunčano, s najvišom dnevnom temperaturom od šest do devet stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Ujutro će mestimično biti slab mraz i magla koja će se po kotlinama i ponegde u nižim predelima zadržati duže tokom pre podneva.... »

Pretio nožem, pa pokupio pare! (FOTO)

Alo pre 44 minuta  
RTV: Policija traga za razbojnikom
Osumnjičeni se tereti da je u jednoj novosadskoj kladionici oduzeo od radnice kladionice novac. Policijska uprava Novi Sad traga za osobom za koju postoji osnov sumnje da je 08.10.2014. u Novom Sadu, učinio krivično delo razbojništvo.Osumnjičeni sa fotografije se tereti da je u jednoj novosadskoj... »

Nastradao mladić iz Boke na silosu

RTV pre 3 sata  
RTV: Nastradao mladić iz Boke na silosu
ZRENJANIN - Jedan mladić izgubio je život juče u poslepodnevnim časovima u banatskom mestu Boka, saznaje RTV. Reč je o N. S. starom 24 godine koji je stradao u podnom skladištu za kukuruz na imanju zemljoradničke zadruge Bakta. On je inače sin vlasnika zadruge. "Njega je, pri čišćenju, zahvatila i... »

U toku konkurs za posao u Exit timu

Radio 021 pre 3 sata  
U toku je konkurs Exit tima za poslove iz oblasti marketinga, odnosa s javnošću, dizajna, web i community menadžmenta, event menadžmenta, finansija, fundraisinga, TV produkcije i čitavog niza drugih zanimanja i usmerenja. U prethodnih nekoliko nedelja preko aplikacije dostupne na sajtu... »

Otvorena granica kod Vrbice

Magyar Szo pre 8 sati  
Otvoren za saobraćaj granični prelaz između Vrbice i rumunskog naselja Valkanj koji će građani moći koristiti između 7 i 19 časova. Na osnovu međudržavnog ugovora između Srbije i Rumunije će se na tri nova granična prelaza odvijati međunarodni putnički saobraćaj, a te prelaze će moći koristiti svi... »

Formirani nacionalni savet u novom sastavu može daleko da dogura

Magyar Szo pre 4 sata  
U ponedeljak je održana konstitutivna sednica Nacionalnog saveta mađara za čijeg je predsednika izabran Jene Hajnal, nosilac liste „Mađarska sloga“. U svom govoru Jene Hajnal je izjavio da NSM ima mogućnosti da u sledeće četiri godine „dogura daleko“. „Rad NSM-a mora da uređuje unutrašnje ubeđenje,... »

Zainteresovani za kupovinu „Radio Subotice”

Magyar Szo pre 9 sati  
Pojavio se kandidat za kupovinu „Radio Subotice”, čiju je privatizaciju oglasila Agencija za privatizaciju u avgustu. Glavni urednik mađarske redakcije, Erne Nemet, je za „Mađar so” potvrdio vest o postojanju interesenta za kupovinu, ali nikakve detalje nije naveo. Direktora „Radio Subotice”,... »

Porodica i karijera - kako do balansa?

Radio 021 pre 4 sata  
Besplatne radionice na kojima se može naučiti kako se pravi dobar sajt i predavanja na kojima se može saznati kako izbalansirati život između porodice i karijere, samo su neki od interesantnih sadržaja dvodnevne konferencije namenjene ženama "Women in IT" koja se održava u Novom Sadu. Konferencija... »

Studentkinja prodekanka na tribini radikala o Šešelju

Radio 021 pre 5 sati  
Dekan Pravnog fakulteta Ranko Keča izjavio je da će ispitati slučaj studentkinje prodekanke tog fakulteta Tamare Dobričanin koja je nedavno govorila na protestnim tribinama SRS-a. On je izjavio da ne bi za sada da komentariše ovaj slučaj, jer mora još da se informiše o detaljima i nakon toga će... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.