Vojvodina

Danas umereno oblačno, do 12 stepeni

24 Sata pre 7 sati  
U Srbiji će danas tokom jutra u jugozapadnim i južnim krajevima biti mestimično sa kratkotrajnom maglom, a tokom dana umereno do znatno oblačno, u većem delu suvo, posle podne sa sunčanim intervalima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Na jugu i istoku sutra će ponegde biti kiša, na... »

Partibrejkersi u “Quarteru”

Danas pre 9 sati  
RTV: Partibrejkers i Tona u novosadskom klubu Quarter
Novi Sad - Beogradski rok sastav Partibrejkers održaće koncert u novosadskom klubu Quarter u subotu, 25. oktobra. Uz presek najvećih hitova iz preko 30 godina duge karijere, Brejkersi će premijerno izvesti i nekoliko sasvim novih kompozicija koje će se naći na novom albumu “Sirotinjsko carstvo”,... »

Radionica "OEBS, Srbija, bezbednost: pitaju se i mladi"

RTV pre 2 sata  
RTV: Radionica "OEBS, Srbija, bezbednost: pitaju se i mladi"
NOVI SAD - Krovna organizacija mladih Srbije (KOMS) i Novosadska novinarska škola (NNŠ) otvaraju poziv za učesnike/ce radionice „OEBS, Srbija, bezbednost: pitaju se i mladi“, koja se realizuje u okviru projekta „Predsedavanje Srbije OEBS-om 2015. i uloga mladih“. Kome je radionica namenjena? Mladim... »

Šta vas čeka na 59. Beogradskom sajmu knjiga

RTV pre 1 sat  
RTV: Šta vas čeka na 59. Beogradskom sajmu knjiga
NOVI SAD - Sajam knjiga ove godine počinje 26. oktobra i trajaće do 2. novembra a na njemu će se predstaviti više od 450 domaćih izdavača, kao i 33 iz inostranstva. Kina će biti zemlja počasni gost, kako javlja Politika. Kao i svake godine, posebna pažnja biće posvećena najmlađim čitaocima,... »

Slaba odbrana od albanskih hakera

RTV pre 2 sata  
RTV: Slaba odbrana od albanskih hakera
NOVI SAD, BEOGRAD - Nakon incidenta na fudbalskoj utakmici Srbija - Albanija, albanski hakeri su izveli najveći masovni napad na na naše veb sajtove, što komercijalne, što sajtove državnih institucija. Višestruka šteta otvara pitanje da li u Srbiji na pravi način štiti "kiber" prostor. Procena je... »

Komšijska svađa otrovala pse, mačke i sovu

Dnevnik pre 11 sati  
Dva mrtva psa pronađena su preksinoć u Ulici Antona Urbana, na Satelitu, a kako smo saznali iz preduzeća „Zoohigijena i veterina”, psi su otrovani. Po rečima rukovodioca prihvaltilišta tog preduzeća Đorđa Plavšića, nastradale su dve lutalice, čija su tela pronađena u toj ulici između brojeva 6 i 8.... »

Murali krase zgrade na Novom naselju

Dnevnik pre 11 sati  
Novi mural je pre neki dan osvanuo na Novom naselju - žutokosa devojčica na zidu zgrade u Ulici Braće Dronjak 15. Nastala je kako bi pravila društvo dečaku koji je oslikan za vreme trajanja festivala “Dobrodošli na Naselje”. koji je ovog septembra održano po prvi put u organizaciji “Novog Kulturnog... »

Potpisan ugovor za izgradnju poslednje deonice Bulevara Evrope

Dnevnik pre 11 sati  
Koliko od 6. novembra, trebalo bi da otpočnu radovi na izgradnji saobraćajnih površina poslednje deonice Bulevara Evrope, od Primorske ulice do auto-puta Subotica–Beograd, obelodanio je Zavod za izgradnju grada. Naime, juče je, nakon sprovedene procedure javne nabavke, i zvanično potpisan ugovor s... »

Devenport počasni građanin Pančeva

Radio 021 pre 12 sati  
B92: Davenport počasni građanin Pančeva
Odbornici Skupštine Pančeva danas su usvojili predlog gradonačelnika Pavla Radanova da se za počasnog građanina tog grada proglasi šef Misije Evropske unije (EU) u Srbiji Majkl Devenport. "Ambasador Devenport je pokazao veliko razumevanje za potrebu realizacije projekata EU koji se odnose na... »

Egoista na parkingu

Magyar Szo pre 22 sata  
„Dok se vozim gradom često se setim reči svog instruktora koji je govorio da vozač nije sam na putu, a pravila postoje da ne bi pogazio nekoga, odnosno da njega ne bi niko zgazio. Često se kritikuje sistem naplate parkinga u Subotici, kao i u drugim gradovima. Ali ne smem ni da zamislim kakav bi... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.