Vojvodina

Radovi na mostu preko Sebeša od ponedeljka

RTV pre 8 sati  
RTV: Radovi na mostu preko Sebeša od ponedeljka
PANČEVO - Zbog radova na mostu preko kanala Sebeš od 3. novembra doći će do periodičnih izmena režima saobraćaja, koje će, ukoliko vremenski uslovi to dozvole, trajati narednih 30 dana, saopšteno je iz JP "Putevi Srbije". Saobraćaj će biti izmenjen na državnom putu I B reda broj 13,... »

Pobeda i poraz Vojvodine u Savoni

Radio 021 pre 2 sata  
Vaterpolisti Vojvodine do sada su na kvalifikacionom turniru Evro kupa u Savoni zabeležili pobedu i poraz. U prvoj utakmici savladali su Ligamuš iz Tbilisija sa 6:3. Vasić je postigao tri gola, a Lekić, Petrovski i Gvozdanović po jedan. U drugom meču Novosađani su poraženi od domaće Savone sa 9:4.... »

"Žaoka" okupila aforističare

RTV pre 3 sata  
RTV: "Žaoka" okupila aforističare
PANČEVO - Publika je gromoglasnim aplauzom nagradila aforističare koji su spretno kombinovali humor i kritiku naših naravi i društvenih pojava. Prema ocenama učesnika i organizatora "Četvrti festival humora i satire Žaoka" najbolji je do sada. "Ove godine imamo izuzetnu elitu satiričara iz Srbije,... »

Solidarno za Društveni centar

RTV pre 2 sata  
RTV: Solidarno za Društveni centar
NOVI SAD - Aktivisti Društvenog centra će u okviru kampanje “Solidarno za Društveni centar“, u subotu, 1. novembra u 16 časova protestvovati na starom mestu, u dvorištu iza zapečaćenih prostorija Društvenog centra (Kineska četvrt, Despota Stefana 5). Protest će biti specifičan po tome što će biti... »

Berza vinila u klubu The Quarter

RTV pre 12 sati  
RTV: Berza vinila u klubu The Quarter
NOVI SAD - Novosadska berza vinila održaće se u subotu 1. novembra u klubu The Quarter, Bulevar Despota Stefana 5. Vinil ploče i gramofoni, koji su pre dvadesetak godina, sa pojavom diskova, počeli da padaju u zaborav, u poslednje vreme doživljavaju renesansu. U Novom Sadu se svake prve subote u... »

"Škola dobre volje" u Somboru

RTV pre 4 sata  
RTV: "Škola dobre volje" u Somboru
SOMBOR - Somborski edukativni centar organizuje ovog vikenda obuku za volonetere pod nazivom "Škola dobre volje – volonter/ka deci na usluzi". Volonteri će se obučavati za pružanje pomoći deci prilikom savladavanja školskog gradiva. Realizacija projekta finansijski podržava ambasada Kraljevine... »

Besplatna pomoć za najstarije Somborce

RTV pre 8 sati  
RTV: Besplatna pomoć za najstarije Somborce
SOMBOR - Crveni krst Sombor danas počinje realizaciju projekta "Pomoć i nega u kući". Na terenu, u samom gradu i svih 15 okolnih sela, od danas će biti 35 gerontodomaćica koje će pomagati starim licima. "Našim prvim planom biće obuhvaćemo oko 105 korisnika, ali očekujemo da će taj broj biti i veći.... »

Zabranjena upotreba vode u salaškom naselju

RTV pre 4 sata  
RTV: Zabranjena upotreba vode u salaškom naselju
SOMBOR - Zbog povećanog nivoa nitrita zabranjena je upotreba vode za piće u somborskom salaškom naselju Rančevo – Škola. Rešenje je doneo Pokrajinski sekretarijat za zdravstvo , socijalnu politiku I demografiju, Odeljenje za sanitarnu inspekciju. Rešenje je doneto na osnovu rezultata... »

Stari, bolesni i sa prepolovljenom penzijom od 15.000 dinara

Blic pre 16 sati  
Gizela i Ferenc Varga, teški bolesnici, preživljavaju sa 7.500 dinara mesečno jer su im penziju prepolovili izvršitelji. Gizela boluje od povremene epilepsije, srčane astme i povišenog krvnog pritiska, a Ferenc je doživeo tri moždana udara. Dodatni problem bračnog para Varga je sudska zabrana... »

Većina stabilna, otpušta se 430 radnika iz gradskih firmi

Radio 021 pre 22 sata  
Skupštinska većina u Novom Sadu okupljena oko SNS i dalje je stabilna, jer joj podršku i dalje daju i DSS i SPS koji imaju unutarstranačku podelu. Kako se moglo čuti na sednici Skupštine od predstavnika ovih stranaka, svi i dalje podržavaju vlast, a gradonačelnik Miloš Vučević izjavio je da bez... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.