Vojvodina

Havarija: Deo Kovilja bez vode

Moj Novi Sad pre 4 sata  
RTV: Bez vode deo Kovilja
Zbog havarije, bez vode će do 11 sati biti deo Kovilja. Bez vode ostaju ulice Lasla Gala, Ribarska, deo Ulice Laze Kostića i okolne ulice. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena na okolne ulice, kažu u JKP "Vodovod i... »

Ruši se i rekonstruiše Klisanski most

Moj Novi Sad pre 3 sata  
Zavod za izgradnju grada će zajedno sa JP "Putevi Srbije" ove godine početi potpunu rekonstrukciju Sentandrejskog mosta (Klisanskog mosta) preko kanala DTD. Za sada se neće odmah graditi i drugi paralelni most namenjen za proširenje saobraćajnih traka. Na rekonstrukciju ovog devastiranog mosta se... »

"Sigurna soba" za pomoć deci epileptičarima počela s radom

Moj Novi Sad pre 2 sata  
Škola za osnovno i srednje obrazovanje "Milan Petrović" danas počinje s upotrebom nove "sigurne sobe", namenjene zaštiti dece tokom epileptičnih napada, padova ili drugih situacija koje mogu da dovedu do povreda. Kako izavljuje direktorka škole Slavica Marković, izgradnju ove prekopotrebne... »

Radosne vesti iz Betanije: Za vikend rođeno 36 beba

Moj Novi Sad pre 1 sat  
U Klinici za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu, od petka u sedam sati ujutro, do jutros u isto vreme, rodile su: DEVOJČICE: Jelena Pilipović, Nataša Petković, Živana Jovičić, Tijana Selić, Ivana Cvetković, Dijana Knežević, Danjela Milidragović i Alma Osmani iz Novog Sada, Tatjana Štimac iz... »

Deo Novog naselja bez tople vode zbog havarije

Radio 021 pre 2 sata  
Deo Novog naselja nema tople vode zbog havarije na vrelovodnoj mreži na Bulevaru Slobodana Jovanovića 39. Bez vode su stanari ulica Bulevar vojvode Stepe 1-79, Bulevar Slobodana Jovanovića 29-43 i Seljačkih buna 1-51, bb, 10. Stanari ovih ulica toplu vodu bi trebalo da dobiju danas, u kasnim... »

NKD: Vojvodina i centralna Srbija zajednički protiv dominacije Beograda

RTV pre 1 sat  
RTV: NKD: Vojvodina i centralna Srbija zajednički protiv dominacije Beograda
NOVI SAD - Predstavnici Nacionalne koalicije za decentralizaciju (NKD) iz Niša ocenili su danas da bi se udruživanjem interesa Vojvodine i Centralne Srbije sprečilo dalje koncentrisanje političke i ekonomske moći u Beogradu. Oni su istakli da bi regionima trebalo dati veća ovlašćenja. Svaki pokušaj... »

HIT INTERVJU NOVOSADSKOG DIREKTORA "Ne bi ulazio u palameniku sa nikim"

Blic pre 15 minuta  
Jovan Vujanović, direktor Društvenog preduzeća "Novi Sad - Gas", dao je intervju za novosadsku televiziju "Jesenjin" u kome je izgovorio niz jezičkih grešaka kojim je postao hit na društvenim mrežama. Zobacz na Youtube Vujanović na snimku u proseku svakih deset sekundi pravi takve jezičke lapsuse... »

NS: Poziv za učešće na radionici "Angažovana novinska ilustracija"

RTV pre 6 sati  
RTV: NS: Poziv za učešće na radionici "Angažovana novinska ilustracija"
NOVI SAD - Francuski institut u Novom Sadu i Omladinski centar CK13 otvorili su poziv za učešće na radionici "Angažovana novinska ilustracija" koja će biti održana 20. i 21. februara u prostorijama CK13 u Novom Sadu. Prijave su otvorene do srede 17. februara. Učesnici i učesnice tokom dvodnevne... »

Vremeplov: Otvorena Olimpijada u Sarajevu

RTV pre 10 sati  
RTV: Vremeplov: Otvorena Olimpijada u Sarajevu
NOVI SAD - 1984. Na stadionu "Koševo" u Sarajevu u prisustvu 50.000 gledalaca otvorene su 14. zimske Olimpijske igre. Na prvim olimpijskim igrama održanim u Jugoslaviji učestvovali su sportisti iz 49 država, najveći broj u istoriji ZOI. Danas je ponedeljak, 8. februar, 39. dan 2016. Do kraja godine... »

PA: Socijalni stanovi za sedam porodica

RTV pre 1 sat  
RTV: PA: Socijalni stanovi za sedam porodica
PANČEVO - Nakon više od 20 godina podstanarskog života Zorica Malidžan dobila je ključeve stana u Ulici Maksima Gorkog u Pančevu u okviru Nacionalnog projekta izgradnje socijalnih stanova. Ključeve je dobilo još šest socijalno ugroženih porodica koje će plaćati mesečnu kiriju u proseku oko šest... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.