Vojvodina

FOTO: Dunav u Novom Sadu ponovo crven

Radio 021 pre 3 sata  
U Dunav se danas oko podneva, na Keju iz ispusta kanalizacije, ponovo izlila velika količina crvene tečnosti, saznaje 021.rs. Novosađani koji su se zatekli na Keju kažu da je isticanje crvene materije trajalo skoro pola sata i da je ličilo na nekoliko prethodnih slučajeva, kada je u Dunav takođe... »

"Kondom patrola" danas i sutra u Novom Sadu

RTV pre 12 sati  
NOVI SAD - U susret danu borbe protiv HIV-a i AIDS-a, koji se obeležava 1. decembra, volonteri i volonterke Omladine JAZAS-a danas i sutra obilaziće novosadske klubove u večernjim satima i anketirati posetioce na temu bezbednog seksa. "Kondom patrola" je jednostavna ali slikovita akcija koja ima za... »

U nedelju akcija pešačenja "Nemarkiranim stazama Fruške gore"

RTV pre 9 sati  
NOVI SAD - Planinarsko društvo "Naftaš" iz Novog Sada u nedelju 29. novembra organizuje jednodnevnu planinarsku akciju "Nemarkiranim stazama Fruške gore". Ruta će biti: Beočin selo - Ravni breg - Kozje brdo - Žiljski vodopad - Dobri potok - Katanske livade - Široki cer - Isajlovac - Beočin selo.... »

Zakon štiti zagađivače Dunava, još 15 godina mogu slobodno da zagađuju

Radio 021 pre 1 sat  
Još 15 godina ćemo nemo posmatrati zagađenje otpadnim vodama, jer su trenutne zakonske regulative takve da zagađivačima niko ne može ništa. Kako smo ove godine bili svedoci da je u nekoliko navrata iz kolektora blizu Žeželjevog mosta ispuštana otpadna voda prvo crvene, a zatim i drugih boja, do... »

Kabinet muzičkog u školi u Zrenjaninu nosi ime Tijane Jurić

RTV pre 4 sata  
RTV: Kabinet muzičkog u školi u Zrenjaninu nosi ime Tijane Jurić
ZRENJANIN - Kabinet muzičkog vaspitanja u Osnovnoj školi "Petar Petrović Njegoš" u Zrenjaninu dobio je naziv "Tijana Jurić", u znak sećanja na devojčicu i muzički talenat koji je imala. "Za par godina, deca koja budu dolazila u školu, možda se neće sećati cele priče, ali kada budu bila ispred ovih... »

Direktor novosadske "Tržnice" inicirao "Dane osiječke tržnice" na Ribljoj pijaci

Radio 021 pre 56 minuta  
Novosadska i osiječka "Tržnica" uskoro bi zajedno mogle da promovišu organsku proizvodnju. Predstavnici Centra za organsku proizvodnju u Selenči (COPS), udruženje "Eko rural net" iz Osijeka i dve "Tržnice" održale su sastanak posvećen saradnji na distribuciji i unapređenju proizvodnje organske... »

Festival studentskog pozorišta počinje večeras u Novom Sadu

RTV pre 5 sati  
RTV: Festival studentskog pozorišta počinje večeras u Novom Sadu
NOVI SAD - U Multimedijalnom centru Akademije umetnosti Univerziteta u Novom Sadu danas u 18 časova biće svečano otvoren treći Festival studentskog pozorišta. Festival ima za cilj da mladim dramskim umetnicima omogući razmenu iskustava i mišljenja, druženje i priliku za buduću saradnju. Ove godine... »

Fruškogorac ugostio Vojnić

RTV pre 2 sata  
RTV: Fruškogorac ugostio Vojnić
SREMSKA KAMENICA - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prisustvovao je danas prijateljskoj fudbalskim utakmicama u kojima su se, na stadionu "Fruškogorac" u Sremskoj Kamenici, sastale juniorske i seniorske ekipe FK "Petrova gora" iz Vojnića u Hrvatskoj i domaćeg FK "Fruškogorac". Vučević je kao... »

Krađom vode od građana izvuku četiri miliona evra

NoviSad.com pre 9 sati  
Novi Sad - Mesečno se u gradu nelegalno prosečno potroši oko 200.000 kubika vode. Za tu vrednost mogao bi biti finansiran početak izgradnje nove fabrike vode na sremskoj strani grada ili biti izgrađeno više desetina kilometara vodovodne i kanalizacione mreže čime oko 2.000 domaćinstava moglo dobiti... »

Policija oko škola i dalje pronalazi drogu i oružje

NoviSad.com pre 4 sata  
Novi Sad - Nekoliko komada hladnog oružja, jedan pištolj, teleskopske palice i izvesna količina narkotika, otkrivena je i zaplenjena samo u poslednjoj akciji "Školarac", koju novosadska policija sprovodi u okolini škola. Pojedini učenici u školu donose noževe, mačete, replike pištolja. Policajci... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.