Društvo

Medijska strategija do sredine godine

Danas pre 2 sata
Državni sekretar Ministarstva kulture i informisanja Nino Brajović izjavio je danas da bi tokom februara trebalo da bude formirana radna grupa za izradu nove Medijske strategije, koja bi trebalo da taj posao završi do sredine godine. Nova Medijska strategija trebalo bi da pomogne u stvaranju... »

Ministarstvo: Saobraćaj u Srbiji pod kontrolom

Blic pre 1 sat
Situacija na drumskom, železnickom, vazdušnom i vodnom saobraćaju u Srbiji je pod kontrolom, saopštilo je večeras Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Ministarstvo je u izveštaju o stanju u saobraćaju u 19 časova podsetilo da zabrana za šlepere i kamione važi na više putnih... »

AMSS: i "Putevi Srbije": Zbog magle, poledice i odrona neophodna oprezna vožnja

Blic pre 3 sata
Na putevima u Srbiji, zbog magle, mokrih kolovoza i poledice a ponegde i odrona, neophodna je oprezna vožnja i držanje većeg rastojanja između vozila, upozorili su večeras nadležni. Auto moto savez Srbije (AMSS) je naveo da magla i sumaglica usporavaju saobraćaj u Bačkoj, Sremu, Zapadnoj Srbiji i... »

Moro: Ključni trenutak za prevazilaženje prošlosti

Blic pre 43 minuta
Ambasadorka Francuske Kristin Moro poručila je danas mladima u regionu da treba da vide šta ih spaja a ne šta ih razdvaja i da je sada ključni trenutak za prevazilaženje pesimizma i ogorčenosti prošlošću, jer su to, kako je rekla, zarazne bolesti. Govoreći na panel diskusiji o Kancelariji za... »

Zamena tablica za dve godine

Danas pre 5 sati
Ministar Nebojša Stefanović rekao je da je Ministarstvo unutrašnjih poslova u saradnji sa Zavodom za izradu novčanica i kovanog novca donelo odluku da se zamena registarskih tablica odloži za dve godine, prenosi N1. "Osim produženja roka za zamenu tablica, koji je bio predviđen Pravilnikom o... »

General Đukić u bolnici

Večernje novosti pre 2 sata
U ponedeljak je odložena sednica Veća Specijalnog suda povodom presude Novaku Đukuću jer je general na bolničkom lečenju u VMA. U ponedeljak je odložena sednica Veća Specijalnog suda povodom presude Novaku Đukuću jer je general na bolničkom lečenju u VMA. Veštak koji ga je nedavno pregledao... »

"Svi imaju najbolji telefoni": Holanđanka živi u Nišu i urnebesno tačno je opisala Srbiju

Blic pre 26 minuta
- Sve mi je nešto nejasno. Počelo još ranije kad sam došla i svi imaju najbolji telefoni. Nose markiranu gardarobu, puše skupe cigare. Kafići po ceo dan puni. Kao da sam došla kao Alisa u zemlju čudu i davali mi da pojedem otrovni keksić. Ide se kod frizer i manikir jednom mesečno. Ide se na... »

Studenti najredovniji pacijenti ORL klinika: Na ispit, pa kod ušnog da izvadi bubicu!

Blic pre 2 sata
Nakon položenog ispita, studenti sve češće, umesto to da proslave, odlaze u ORL klinike kako bi im lekari izvadili bubicu iz uva. Prof. dr Dušan Milisavljević, pomoćnik direktora Klinike za bolesti uva, grla i nosa u Nišu, kaže da ovaj trend već deset godina ne jenjava, a u poslednje vreme je u... »

Na licu mesta muke stočara na Pešteru: Otoplilo, a vode još ni kapi

Večernje novosti pre 2 sata
I dalje traju muke stočara na centralnom delu Pešterske visoravni. Vodovod i dalje "u kvaru" a žedna grla piju sneg otopljen u kazanima. MADA na Pešteru, bar preko dana, nije hladno kao što je bilo u prvoj polovini januara, kada se živa u termometru spuštala i do 33. podeoka ispod nule, Pešterski... »

Nastavak "indeksa" u utorak

Danas pre 3 sata
Pred Višim sudom u Smederevu u utorak se nastavlja glavni pretres u predmetu korupcije na Pravnom fakultetu u Kragujevcu, takozvanom slučaju Indeks, u novom ciklusu koji će trajati do kraja januara, a predviđeni su i termini u februaru i martu. Kako je ranije izjavila predsednica veća, sudija... »

©2016 Netmark d.o.o.