Društvo

Niš: Vojnici povređeni u udesu kod V. Hana stabilno

B92 pre 14 minuta
B92: Niš: Vojnici povređeni u udesu kod V. Hana stabilno
Beograd -- Zdravstveno stanje četvorice pripadnika Vojske Srbije koji su posle udesa kod Vladičinog Hana zadržani u bolnici trenutno je stabilno i zadovoljavajuće. To je izjavio zastupnik upravnika te ustanove Jovica Stanojković. "Prva pomoć i primarna obrada povređenih ukazana je u Zdravstvenom... »

Naglo zahlađenje šok za organizam! Građani čuvajte se, ovih dana vrebaju opasni virusi

Srbija danas pre 5 sati
Zbog prognoziranog pada temperature u drugoj polovini sutrašnjeg dana očekuje se pojačanje tegoba hroničnih bolesnika!!! Drastičan pad temperature za više od 10 stepeni koji će uslediti već sutra pospodne i doneti i sneg u višim predelima zapadne i južne Srbije, može da utiče i na zdravlje ljudi,... »

Šarčević: Novi zakoni o obrazovanju za mesec dana

Beta pre 5 sati
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije Mladen Šarčević najavio je danas da će za mesec dana biti objavljen paket zakona koji treba da reformišu obrazovanje. Šarčević je na okruglom stolu "Obrazovanje i tržište rada" rekao da paket obuhvata zakone o osnovama sistema obrazovanja i... »

Svetska banka za 17.000 mesta za decu u vrtićima

B92 pre 6 sati
B92: Svetska banka, Đoković i 47 mil. € - 17.000 mesta za decu
Svetska banka će podrškom od 47 miliona evra obezbediti dodatnih 17.000 dece u predškolskim ustanovama u Srbiji, saopštila je ta finansijska institucija. Pomoć Srbiji je dodeljena u okviru pojekta Inkluzivno predškolsko obrazovanje i vaspitanje (IPOIV) kojim se obezbeđuje novac za povećanje broja... »

Michael Davenport: Srbija od EU od 2007. do 2013. dobila preko 100 miliona evra

Gde investirati pre 7 sati
Šef Delegacije Evropske unije u Beogradu Michael Davenport je rekao da je EU od 2007. do 2013. godine izdvojila Srbiji više od 100 miliona evra. Davenport je izjavio da se radi o širokom programu, koji se nastavlja. “Kada putujete Srbijom, vidite škole, muzeje, pozorišta, dečija igrališta, firme... »

AMSS: Višesatna zadržavanja teretnih vozila na granicama Srbije sa Hrvatskom i Mađarskom

Blic pre 2 sata
Teretna vozila zadržavaju se više sati na graničnim prelazima iz Srbije u Hrvatsku i Mađarsku, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije, pozivajući se na podatke Granične policije. Na prelazu Batrovci, na ulaz u Hrvatsku teretna vozila čekaju oko četiri, dok na prelazu Šid čekaju oko tri sata. Na... »

Joksimović i zvaničnik Evropske komisije razgovarali o evrointegracijama

Beta pre 4 sata
RTV: Srbija dobar primer odgovornog kandidata za EU
Ministarka zadužena za evropske integracije Jadranka Joksimović i visoki zvaničnik Evropske komisije za proširenje Kristijan Danijelson razgovarali su danas o nastavku evropskih integracija Srbije, reformama koje se u tom procesu sprovode, situaciji u regionu i odnosima s Evropskom unijom.... »

Utvrđuju se ko za rat: Mađari na granici sa Srbijom grade još jednu ogradu i četiri vojne baze

Kurir pre 4 sata
RTV: Mađarska gradi novu ogradu duž granice sa Srbijom
BUDIMPEŠTA - Duž 175 kilometara mađarsko-srpske granice biće izgrađena nova zaštitna ograda, iza već postojeće, najavio je na konferenciji za novinare u Budimpešti ministar u mađarskoj vladi Lazar Janoš. Janoš je naveo da je za tu svrhu odvojeno 38 milijardi forinti (123,5 miliona evra), javlja... »

Pedagog Jovana Vinčić: Pojedini muškarci u Srbiji nude novac dečacima migrantima za seks

Kurir pre 10 sati
SUBOTICA - Pedagog Centra za zaštitu i pomoć tražiocima azila Jovana Vinčić izjavila je danas u Subotici da pojedini muškarci u Beogradu nude novac maloletnim dečacima migrantima za seksualne usluge. Jovana Vinčić je rekla da ugroženi dečaci i mladići retko odlučuju da govore o tome zbog "kritičnog... »

Danijelson: Nema sumnje, budućnost Srbije je u EU

N1 Info pre 13 sati
Budućnost Srbije je u Evropskoj uniji i nema sumnje u to da je EU čvrsto posvećena evropskom putu Srbije, izjavio je generalni direktor za proširenje iz Evropske komisije Kristijan Danijelson. On je uoči posete Beogradu izjavio za "Politiku" da mora da pohvali Srbiju "zbog dobrog napretka... »

Dačić: Srbija žali zbog odluke o reviziji presude

N1 Info  pre 1 sat  još 83 povezane

Autobus s vojnicima sleteo s puta, 14 povređeno

Dnevnik  pre 1 sat  još 22 povezane

Zvezda "zgazila" Galatu, novi korak ka Top 8

Mondo  pre 38 minuta  još 21 povezana

Za PKB zainteresovano osam investitora

Beta  pre 9 sati  još 13 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.