Politika

Vučić: Štitim Srbiju od jačih

B92 pre 3 sata  
Beograd -- Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da se Vlada Srbije ponaša veoma odgovorno i da će se tako ponašati i u slučaju Trepče i po pitanju druge imovine na KiM. On je dodao i da svi treba da razumeju da ne mogu od Srbije da uzmu sve i da je ništa ne pitaju. Govoreći o Trepči, Vučić je... »

Proces pomirenja je nepovratan

Beta pre 6 sati  
B92: Pastor: Pomirenje Srba i Mađara
NOVI SAD, 25. januara 2015. (Beta) - Predsednik Skupštine Vojvodine i Saveza vojvodjanskih Madjara Ištvan Pastor izjavio je da je proces pomirenja izmedju Srba i Madjara "nepovratan" i ocenio da je u proteklom periodu mnogo toga uradjeno. "Proces pomirenja je ireverzibilan", rekao je Pastor u... »

SNS: Pajtić nastavlja da iznosi neistine

Blic pre 32 minuta  
Srpska napredna stranka negirala je danas navode Demokratske stranke da je novosadsko preduzeće "Urbanizam" zaposlilo šestoro ljudi tokom 2014. godine, te se oglušilo o Zakon o zabrani zapošljavanja u javnom sektoru, koji je parlament usvojio početkom decemba pre dve godine. Takve tvrdnje, kako se... »

Dačić: Hvala Etiopiji što ne priznaje Kosovo

Vesti online pre 32 minuta  
Šef srpske diplomatije Ivica Dačić razgovarao je danas u Adis Abebi sa ministrom spoljnih poslova Etiopije Tevdrosom Adhanomom o međusobnim odnosima i Kosovu, saopšteno je iz njegovog kabineta. Dačić je podsetio na dugogodišnje istorijske veze dve države i zahvalio svom kolegi na principijelnom... »

Nema više besplatnih udžbenika za sve?

RTS pre 5 sati  
Projekat besplatnih udžbenika, nakon šest godina primene, najverovatnije će pretrpeti izmene, pre svega u pogledu obuhvata dece koja će od države dobijati knjige bez nadoknade. Jedan od važnijih kriterijuma za dodelu treba da bude socijalno materijalni status učenika odnosno njihovih roditelja ili... »

Vučić ide u Finsku, ugovara FAP

B92 pre 4 sata  
Beograd -- Premijer Aleksandar Vučić u ponedeljak će boraviti u Finskoj, gde će razgovarati sa direktorom kompanije "Sisu auto" o Fabrici automobila Priboj (FAP). "Sledi nam raspisivanje tendera i stvaranje zajedničkog preduzeća sa Sisuom i vraćanje FAP-a u život", rekao je Vučić za televiziju... »

Drobnjak: Putevi Srbije će pomoći ugroženima na jugu

Blic pre 1 sat  
Putevi Srbije su dužni i voljni da pomognu lokalnoj samoupravi, naročito kada je u pitanju vanredno stanje, izjavio je danas v.d. direktora JP Puteva Srbije Zoran Drobnjak, koji je posetio poplavama ugrožena područja - Predejane, Vranje, Vladičin Han i Krivu Feju. Drobnjak se sastao sa... »

Mustafa: Nisam ja doveo Jablanovića

B92 pre 5 sati  
B92: Mustafa: Nisam ja doveo Jablanovića
Priština -- Kosovski premijer Isa Mustafa je rekao da su Srpsku listu i Jablanovića u vladu doveli "dijalog" i glasovi srpskih građana. "Srpsku listu i ministra Jablanovica nisam vam ja doveo. Njih sam našao među nama. Njih je doveo podeljeni sever, doveli su ih glasovi srpskih građana, doveo ih je... »

Važnost posebnih kolektivnih ugovora ističe 29. januara

RTV pre 6 sati  
RTS: Važnost posebnih kolektivnih ugovora ističe 29. januara
BEOGRAD - Prema Zakonu o radu važnost posebnih kolektivnih ugovora ističe 29. januara, a ministar za rad Aleksandar Vulin poručio je da se zakon mora poštovati, te da očekuje da sindikati i poslodavci blagovremeno nađu rešenje. Vulin je, naime, ukazao nedavno da je njegov resor pisanim putem... »

Premijer Srbije sutra u Finskoj

RTS pre 6 sati  
RTS: Premijer Srbije sutra u Finskoj
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić boraviće u Finskoj u ponedeljak, 26. januara, gde će se sastati sa finskim zvaničnicima sa kojima će razgovarati o ekonomskoj saradnji dveju zemalja. Prilikom posete Helsinkiju, premijer Srbije će se sastati sa predsednikom Vlade Republike Finske Aleksandrom... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.