Politika

Vulin: Od 155 milijardi dinara za Ministarstvo rada, 94 odsto za socijalna davanja

Blic pre 5 sati  
Ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin, izjavio je večeras da je predlogom budžeta za 2015. za to ministarstvo izdvojeno oko 155 milijardi dinara i od toga skoro 94 odsto biće izdvojeno za socijalna davanja. Vulin je rekao da je ukupna masa predviđena za dečji dodatak... »

SNS aplicira za EPP najkasnije u februaru

Danas pre 3 sata  
Najava članstva naprednjaka u najvećoj političkoj grupaciji u Evropi. Beograd - Srpska napredna stranka najkasnije će u februaru aplicirati da bude pridruženi član ili posmatrač u Evropskoj narodnoj partiji (EPP), kaže za Danas Jadranka Joksimović, internacionalni sekretar SNS i ministarka zadužena... »

Uzalud studirali medicinu u Novom Sadu

Novi magazin pre 5 sati  
Tri generacije studenata Medicinskog fakulteta u Novom Sadu, takoreći, uzalud su studirali na smeru specijalna rehabilitacija lečenih narkomana, javljaju beogradski mediji. Ovaj smer je ukinut, posle samo tri godine, jer je ustanovljeno da zdravstveni sistem takav profil stručnjaka ne prepoznaje,... »

Beograd da pametno iskoristi novac iz Brisela

Danas pre 4 sata  
Mojmir Mrak, slovenački ekonomista, o daljem putu Srbije ka EU. Ljubljana, Beograd - Često čujem kritike kako je tokom pridruživanja Slovenije Evropskoj uniji bilo više novca iz predpristupnih fondova, što jednostavno nije tačno. Ilustracije radi, mi smo godinu dana pre nego što smo postali članica... »

Partijski višak košta Srbiju milijardu evra

Danas pre 4 sata  
Saša Radulović, lider pokreta „Dosta je bilo“, govori za Danas. Vranje - Nijedna zemlja sa ovakvim merama štednje ne izlazi iz krize. Ukupan efekat smanjenja penzija je 210 miliona evra za godinu dana. Smanjenjem penzija vi smanjujete potrošnju i tražnju, što umanjuje proizvodnju i poreske prihode.... »

Treća Srbija na forumu u Moskvi

Danas pre 4 sata  
Novi Sad - Prošlog vikenda je u Moskvi održan Balkansko-crnomorski forum, čiji je osnovni cilj bio da se započne formiranje mreže organizacija koje će u ovom regionu raditi na uspostavljanju politike saradnje, a protiv politike izolacije i međusobnih sukoba koju snažno nameće EU. Predsednik Treće... »

Lideri stranaka u Mionici

Danas pre 4 sata  
Mionica - Lideri Srpske napredne stranke i Demokratske stranke Aleksandar Vučić i Bojan Pajtić posetili su juče Mionicu gde se ove sedmice održavaju lokalni izbori. Predsednik naprednjaka najavio je tom prilikom boljitak u Srbiji već u 2015. iako su stručnjaci Međunarodnog monetarnog fonda (MMF)... »

Vučić za CNN: Srbija je ponovo veoma otvoreno društvo

Press pre 4 sata  
Srbija obnavlja svoju energiju i ponovo je veoma otvoreno društvo, rekao je premijer Srbije Aleksandar Vučić za američku televiziju CNN. Srbija obnavlja svoju energiju i ponovo je veoma otvoreno društvo, rekao je premijer Srbije Aleksandar Vučić za američku televiziju CNN. Vučić je, u intervjuu... »

Vučić obećao boljitak u 2015.

Beta pre 14 sati  
Alo: Vučić u Mionici pred izbore
MIONICA, 21. decembra 2014. (Beta) - Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić najavio je u nedelju u Mionici boljitak u Srbiji već u 2015. iako su stručnjaci Medjunarodnog monetarnog fonda (MMF) taj boljitak prognozirali za 2016. i 2017. godinu. Vučić, koji je i premijar Srbije, na... »

Ne verujte Vučiću nego svojim očima

Beta pre 11 sati  
BEOGRAD, 21. decembra 2014. (Bata) - Predsednik Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić pozvao je u nedelju gradjane, povodom izjave predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Vučića da će biti boljitka u 2015. godini, da veruju svojim očima i zdravom razumu. "SNS u Mionici obećava bolji... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.