Politika

Vučić: Nisam obavešten o uslovljavanju posete Kosovu

Blic pre 3 sata
Predsednički kandidat Aleksandar Vučić izjavio je večeras da nije zvanično obavešten o navodnim uslovljavanjima njegove posete Kosovu. Upitan da li su mu kosovske vlasti uslovile da 29. marta ide na Kosovo i obiđe Leposavić, Vučić je rekao da o tome nije obavešten. Kako je navedeno odlzak je... »

Radulović: Ovo su izbori protiv Vučića i pet godina jako loše vlasti

Blic pre 3 sata
Predsednički kandidat pokreta Dosta je bilo Saša Radulović ocenio je večeras da 2. aprila neće biti održani samo predsednički izbori, već izbori za promenu sistema, odnosno protiv aktuelnog premijera Aleksandra Vučića i pet godina njegove jako loše vlasti. - Građani na ovim izborima imaju priliku... »

Sutra protestni miting penzionera

Danas pre 57 minuta
Udruženje sindikata penzionisanih vojnih lica Srbije i Udruženje sindikata penzionera Srbije sutra na Trgu Nikole Pašića u Beogradu u 11 sati organizuju protestni miting. Cilj je upoznavanje javnosti, Ustavnog suda, Vlade Srbije i kandidata za Predsednika Srbije sa nezadovoljstvom zbog donošenja... »

Marko Đurić i Kristijan Helbah o dijalogu

Danas pre 6 sati
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić danas je u Beogradu upoznao izaslanika za Jugoistočnu Evropu u Ministarstvu spoljnih poslova Nemačke, ambasadora Kristijana Helbaha sa tokom dijaloga Beograda i Prištine. On ga je upoznao i sa problemima srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, kao... »

Slovačka neće menjati stav u vezi sa Kosovom

Blic pre 6 sati
Slovačka neće menjati svoj principijelan stav u vezi sa nepriznavanjem jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova, rekao je danas državni sekretar slovačkog Ministarstva inostranih i evropskih poslova Lukaš Parizek na sastanku sa državnim sekretarima Ministarstva spoljnih poslova Srbije Nemanjom... »

Janković: Potrebno vratiti integritet politici

Blic pre 2 sata
Predsednički kandidat Saša Janković izjavio je večeras u Kragujevcu da je pored ostalih profesija, potrebno vratiti integritet politici, ali da je za to potrebno imati državu koja je ukradena. - Vama je lokalna samouprava oteta. Vaši odbornici 2014. godine odvedeni su u karantin u Jagodini. Oni su... »

Analitičari: ZSO neće ispuniti očekivanja Srba sa Kosova

Blic pre 4 sata
Analitičari na Kosovu ocenili su danas da Zajednica srpskih opština neće ispuniti očekivanja Srba na Kosovu, ali su bili podeljeni po pitanju da li će ZSO biti formirana ove godine. Direktor Foruma za etničke odnose Dušan Janjić i Predsednica organizacije "Evropski pokret Srba" Rada Trajković... »

Vučić: Region pod pritiskom, i Rusi zabrinuti

Blic pre 3 sata
Velike sile ponovo odmeravaju snagu na ovim prostorima, zbog čega je sasvim logično, rekao je premijer Aleksandar Vučić, što je situacija u regionu bila tema o kojoj je najduže razgovarao sa svojim domaćinom, ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, tokom poste Moskvi. - Rekao sam da postoji... »

Dačić i Jovanov: Srbija stabilna samo ako Vučić pobedi

Večernje novosti pre 4 sata
Predsednik SPS Ivica Dačić i potpredsednik SNS Milenko Jovanov posetili su danas Šabac i u razgovoru sa građanima poručili da je važno da Srbija u narednom periodu vodi politiku koja će od nje stvoriti jaku i stabilnu zemlju. Predsednik SPS Ivica Dačić i potpredsednik SNS Milenko Jovanov posetili... »

Kuburović: Dokumenta francuskom sudu poslata pre tri dana

Danas pre 6 sati
Ministarstvo pravde je odgovorilo na sva pitanja francuskog suda u Kolmaru u slučaju Ramuša Haradinaja, izjavila je danas ministarka pravde Srbije Nela Kuburović i izrazila uverenje da će sud prihvatiti zahtev Srbije za izručenje Haradinaja. Kuburović je novinarima u Beogradu rekla da su tražena... »

Vučić: Nameravam da posetim Kosovo, ali bez uslovljavanja

Večernje novosti  pre 2 sata  još 3 povezane

Mađarska od sutra sve migrante zatvara u kampove

Blic  pre 3 sata  još 2 povezane

Na današnji dan, 28. mart

B92  pre 2 sata  još 1 povezana
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.