Politika

Vučić zamolio Ciprasa da ne glasa za prijem Kosova u Unesko

Beta pre 3 sata  
Premijer Srbije Aleksandar Vučić danas je u telefonskom razgovoru zamolio premijera Grčke Aleksisa Ciprasa da Grčka ne glasa za prijem Kosova u Unesko. Dva premijera su razgovarala o unapređenju ekonomske saradnje, potrebi usaglašavanja politika po pitanju migrantske krize i regionalnim pitanjima,... »

U Tirani uhapšen Balist Morina

Beta pre 7 sati  
Policija Albanije uhapsila je jutros u Tirani Ismailja Morinu, poznatog kao Balist Morina, koji je preuzeo odgovornost za pojavljivanje drona sa zastavom Velike Albanije na fudbalskoj utakmici Srbija-Albanija u Beogradu u oktobru prošle godine. Portal koha.net preneo je da je u vozilu marke "range... »

Vulin: Za Udovički imam istu poruku, ali Vučić odlučuje

Kurir pre 4 sata  
B92: Vulin: Za Udovički ista poruka, ali Vučić odlučuje
Mislim da bi bio njen moralni čin da se svrsta uz svoju porodicu i stoji iza nje, pa šta god da je bilo, ili smatra da to nije tako, pa da stoji uz vladu u kojoj sedi, kaže ministar dodajući da je premijerova ipak poslednja. BEOGRAD - Ministar rada Aleksandar Vulin izjavio je danas da ostaje pri... »

Dačić: Probleme u BiH rešavati dogovorom

RTV pre 10 sati  
BEOGRAD - Šef srpske diplomatije Ivica Dačić izjavio je da svi problemi u Bosni i Hercegovini treba da se rešavaju dogovorom sva tri naroda i oba entiteta, bez obzira da li će u tome da učestvuje međunarodna zajednica. "To je jedini put, učestvovala u tome međunarodna zajednica ili ne", rekao je... »

Preporuka o razrešenju direktora VBA po zakonu

Beta pre 10 sati  
Ombudsman Saša Janković izjavio je da je razrešenje direktora Vojnobezbednosne agencije (VBA) Petra Cvetkovića tražio u skladu sa Zakonom o zaštitniku građana, jer je njegov posao da obavi kontrolu i preporuči mere. Janković je za današnji Blic, povodom izjave predsednika Srbije Tomislava Nikolića... »

Neonacisti ni posle osam godina nisu procesuirani

Beta pre 46 minuta  
RTV: Čanak: Neonacisti još nisu procesuirani
Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak izjavio je danas da ni osam godina od napada neonacista na mirnu antifašističku kolonu građana proces protiv počinilaca tog napada nije ni počeo. "Do dana današnjeg nije ni počet proces protiv fašista koji su nas napali", rekao je Čanak... »

Uhapšen Šemšit Krasnići zbog ratnog zločina

Večernje novosti pre 18 sati  
Euleks policija uhapsila je u Prizrenu Šemšita Krasnićija, pod sumnjom da je počinio ratne zločine. Euleks policija uhapsila je u Prizrenu Šemšita Krasnićija, pod sumnjom da je počinio ratne zločine, javio je večeras RTS pozivajući se na elektronske medije u Prištini. Krasnići, nakon dugog niza... »

Davenport: Srbija efikasna i humana u izbegličkoj krizi

RTS pre 7 sati  
B92: "Srbija u izbegličkoj krizi efikasna i humana"
Srbija je u suočavanju sa izbegličkom krizom pokazala efikasnost i humanost, rekao je šef Delegacije EU u Beogradu Majkl Davenport i istakao da je Srbija na dobrom putu što se tiče evropskih integracija. "Srbija je u svom suočavanju sa izbegličkom krizom pokazala efikasnost u upravljanju tom krizom... »

Rodić: AMG kupila prava i potraživanja koje je imao WAZ

Novi magazin pre 3 sata  
RTS: "Adrija medija" kupila raniji VAC-ov udeo u "Politici" i "Novostima"
Predsednik Adria media grupe Aleksandar Rodić potvrdio je danas da je ta kompanija kupila sva prava i potraživanja od nemačke Funken Medien Gruppe, a prema i u vezi sa kompanijama Politika novine i magazini, Politika štamparija, Politika AD, Dnevnik Vojvodina Press i NID Novosti iz Beograda. Ta... »

DS: Knjižare shvatile poruku režima

Beta pre 3 sata  
RTV: DS: Svakog ko misli drugačije čeka odmazda
Demokratska stranka ocenila je danas da stanje u knjižarama, u kojima se mogu naći knjige supruge Mirjane Marković ili Milorada Ulemeka Legije, ali ne i knjiga novinara Slaviše Lekića "Svaka čast Vučiću", govori više o stanju u društvu od bilo koje kritike. U saopštenju DS je ocenila da je... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.