Politika

Pred poslanicima oko 300 amandmana na predloženi budžet

Beta pre 1 sat
Sednica Skupštine Srbije biće nastavljena danas u 10 sati kada će se pred poslanicima naći oko 300 amandmana na predloženi državni budžet za 2017. godinu i prateće zakone. Ministar finansija Dušan Vujović u utorak je tokom načelne rasprave o državnom budžetu rekao da će rasprava o amandmanima biti... »

"Nećemo dozvoliti nove zidove": Tahiri obavestila EU o izgradnji zida u severnoj Mitrovici

Blic pre 4 sata
Ministarka za dijalog s Beogradom u Vladi Kosova Edita Tahir izjavila je danas da je obavestila EU o protivzakonitoj gradnji zida pored mosta na Ibru u severnom delu Mitrovice koju, kako je navela, sprovode paralelne sprske insitucije pod uticajem Beograda. - Izgradnja zida u severnoj Mitrovici... »

Saznajemo: Cipras u januaru dolazi u Srbiju

Blic pre 2 sata
Premijer Grčke Aleksis Cipras u januaru dolazi u Beograd, saznaje nezvanično “Blic”. Cipras dolazi na poziv premijera Aleksandra Vučića. Prema saznanjima našeg lista, premijer Grčke stiže u drugoj polovini januara i u srpskoj prestonici će se zadržati najmanje dva dana. Premijer Vučić biće Ciprasov... »

Merkelova hvali napredak Srbije

Večernje novosti pre 4 sata
Delegacija SNS prisustvovala je kongresu CDU i razgovarala sa Angelom Merkel, koja je pohvalila napredak i rezultate Vlade i premijera Vučića. PREMIJER Aleksandar Vučić čestitao je nemačkoj kancelarki Angeli Merkel ponovni izbor za predsednicu Hrišćansko-demokratske unije. - Ponovo se pokazalo da... »

Bogosavljević: Vučić može da pobedi u prvom krugu

RTV pre 42 minuta
RTV: Bogosavljević: Vučić može da pobedi u prvom krugu
BEOGRAD - Premijer Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić pobedio bi u prvom krugu predsedničkih izbora ukoliko bi se kandidovao, izjavio je za "Politiku" regionalni direktor Ipsos društvenih istraživanja Srđan Bogosavljević. "Njegova pozicija je sada fantistična, što se tiče biračkog tela i onog koje... »

Zeleno svetlo za poglavlje pet

Blic pre 1 sat
Evropska unija je usvojila odluku o otvaranju poglavlja pet u pregovorima sa Srbijom, čime su se stekli formalni uslovi za otvaranje tog poglavlja na međuvladinoj konferenciji sledeće nedelje, saznaje RTS u Briselu. Očekuje se da će Slovačka, kao predsedavajuća Evropskom unijom, zakazati... »

Zaštitnik građana odgovorio poslaniku SNS: Brojni problemi u oblasti prava dece

Blic pre 4 sata
Zaštitnik građana Saša Janković saopštio je danas da je na brojne probleme u oblasti prava dece ukazivao od 2007. i da su, nažalost oni opstali do danas. Janković je povodom izjave poslanika Marka Parezanovića (SNS) na sednici parlamenta održanoj 22. novembra o medijskim istupima ombudsmana u... »

Dosta je bilo raspisao konkurs za logo

Blic pre 1 sat
Pokret "Dosta je bilo" raspisao je javni konkurs za redizajn svog logotipa, saopšteno je danas iz tog pokreta. Konkurs je objavljen na sajtu "Geelancer.com" koji je najveća regionalna dizajnerska zajednica i onlajn servis za dizajn. Kako navode, oni žele da se u redizajn vizuelnog identiteta... »

Zaključci konferencije: Sporazum o slobodi kretanja nedovoljno transparentan

Blic pre 1 sat
Sporazum o slobodi kretanja je nedovoljno transparentan i u tom smislu se ne razlikuje od ostalih sporazuma postignutih u okviru Briselskog dijaloga, zaključeno je na konferenciji koja je danas održana u Kosovskoj Mitrovici. Na konferenciji pod nazivom "Transparentnost: Sporazum o slobodi kretanja,... »

Vlada odbila smanjenje plata zaštiniku i povereniku

Danas pre 4 sata
Vlada nije prihvatila amandmane poslanika Srpske napredne stranke (SNS) na predlog zakona o budžetu o smanjenju plata zaštitnika građana i poverenika za informacije od javnog značaja, izjavila je večeras predsednik skupštinskog Odbora za finansije Aleksandra Tomić. Kako je objasnila Tomić, to je... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.