Politika

Vulin: Srbija se dosta izvinjavala

B92 pre 3 sata  
B92: Vulin: Srbija se dosta izvinjavala
Beograd -- Nedopustivi su pritisci kojima je Srbija izložena zbog odluke o učešću na vojnom defileu u Moskvi, izjavio je ministar za rad Aleksandar Vulin. Osim toga, Vulin je u intervjuu za sutrašnje "Novosti" rekao da time „nismo iznenađeni“ i dodao „da je bilo nedostupivo i bombardovanje Srbije... »

Mirović: Miting SNS krajem maja

B92 pre 2 sata  
Beograd -- Srpska napredna stranka odrzaće svoj miting tokom maja, izjavio je za "Danas" potpredsednik SNS Igor Mirović. On navodi da je "u igri" nekoliko datuma o kojima se razgovara, ali da konačna odluka još nije doneta i da će zavisiti od procene situacije, ali i obaveza premijera. "Danas" piše... »

Saša Mirković zainteresovan za kupovinu Studija B

Novi magazin pre 4 sata  
Za kupovinu beogradske televizije Studio B zainteresovan je narodni poslanik SNS, predsednik Skupštine grada Zaječara i vlasnik produkcijske kuće Beoton, Saša Mirković, saznaje Danas. Mirković je za Danas rekao da kao vlasnik Beotona o tome još razmišlja, te da sve zavisi o kojoj će prodajnoj ceni... »

Dačić: Nisam preporučio Nikoliću da u Moskvu pošalje veterane

Kurir pre 2 sata  
BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić demantovao je da je iz Ministarstva spoljnih poslova (MSP) upućena bilo kakva preporuka u Predsedništvo Srbije da se na paradu u Moskvi pošalju veterani Drugog svetskog rata, a ne pripadnici garde. "Predsednik je samostalno doneo odluku na osnovu... »

Vučić i Mustafa danas u Briselu

B92 pre 2 sata  
RTV: Novi sastanak Vučića i Mustafe u Briselu
Beograd -- Sastanak premijera Srbije i Kosova Aleksandra Vučića i Ise Mustafe, biće održan danas u Briselu. Kako se navodi u saopštenju iz Kabineta visoke predstavnice EU Federike Mogerini koja posreduje u dijalogu, dvojica premijera razmotriće napredak u sprovođenju sporazuma postignutih na... »

Ildiko Lovaš podnela ostavku u Nacionalnom savetu Mađara

Blic pre 3 sata  
Članica Izvršnog odbora Nacionalnog saveta Mađara Ildiko Lovaš podnela je danas ostavku na to mesto i na članstvo u tom telu. Ildiko Lovaš To je na sednici Nacionalnog saveta Mađara novinarima rekao predsednik tog tela Jene Hajnal, koji joj je zahvalio na radu proteklih meseci, ali i na prethodne... »

Omladinski odbor za obrazovanje otkazao poziv Tačiju

Danas pre 3 sata  
- Omladinski odbor za obrazovanje opozvao je pozive ministrima spoljnih poslova Srbije, BiH, Makedonije i Kosova za učešće na konferenciji "Evropske integracije Zapadnog Balkana: Zajedno možemo bolje". U saopštenju dostavljenom medijima posle vesti da je Beograd zvanično obavestio šefa kosovske... »

Šta bi bilo kad bi Vučić govorio kao Rama

Politika pre 5 sati  
Oficir za vezu Beograda i Prištine Dejan Pavićević odgovorio je juče na zahtev Prištine da kosovski ministar spoljnih poslova Hašim Tači 24. aprila poseti Beograd, obavestivši je da protiv njega postoji pravnosnažna sudska presuda i da bi bio izveden pred nadležni sud, potvrđeno je Tanjugu u... »

Zvaničan izveštaj: Pilot „falkona” prosuo kafu na komande

Večernje novosti pre 3 sata  
Povodom incidenta sa avionom „falkon 50”, Direktorat civilnog vazduhoplovstva saopštava da je prosuta kafa po komandnoj tabli, a da je prilikom brisanja slučajno aktiviran jedan prekidač, kada je avion počeo da gubi visinu. Avion tipa "falkon 50" kojim je predsednik Srbije Tomislav Nikolić poleteo... »

Nova sednica, prvo rasprava o žičarama

RTV pre 1 sat  
RTV: Nova sednica, prvo rasprava o žičarama
BEOGRAD - Poslanici Skupštine Srbije započeće danas novu sednicu na kojoj će, između ostalog, razmatrati i predloženi zakon o žičarama za transport lica, kojim se propisuje da se prilikom projektovanja i izgradnje žičara, obavezno izrađuje i sigurnosna analiza. Ta analiza treba da obuhvata sve... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.