Politika

Selaković: Pravimo vladu nacionalnog spasa

Telegraf pre 6 sati  
Potpredsednik SNS rekao je da će na čelu nove vlade, posle više od 10 godina, biti "izuzetno jaka politička figura" Potpredsednik SNS rekao je da će na čelu nove vlade, posle više od 10 godina, biti "izuzetno jaka politička figura" Foto: Milena Đorđević Potpredsednik SNS Nikola Selaković kaže da je... »

Izveštaj o zločinima OVK do kraja godine

Blic pre 6 sati  
Istražni postupak o zločinima pripadnika bivše Oslobodilačke vojske Kosova, pokrenut na osnovu izveštaja specijalnog izvestioca Saveta Evrope Dika Martija, koji vodi američki tužilac Klint Vilijamson, biće završen najkasnije do kraja godine. Time će biti okončana istraga koja traje gotovo četiri... »

Konstituiše se novi saziv Skupštine

B92 pre 6 sati  
B92: Konstituiše se novi saziv Skupštine
Beograd -- Poslanici novog skupštinskog saziva će se prvi put okupiti na konstitutivnoj sednici Skupštine Srbije na kojoj bi trebalo da im budu potvrđeni mandati. Konstitutivna sednica, koju je zakazao predsednik dosadašnjeg skupštinskog saziva Nebojša Stefanović, počeće u 16 sati. Smatra se da je... »

Stav NDS je jedinstven, uz SPS ni Rakić neće u vladu

Novi magazin pre 6 sati  
Ukoliko socijalisti budu deo vlade, niko iz Nove demokratske stranke (NDS) neće učestvovati u toj vladi, a odluka o tome je jedinstvena, istakao je Boris Tadić, lider Nove demokratske stranke. ''Ne možemo biti deo vlade u kojoj bi bila i SPS i koja bi svojim personalnim i koalicionim rešenjima... »

Kandić: Bez dokaza protiv Ivanovića

B92 pre 5 sati  
B92: Kandić: Bez dokaza protiv Ivanovića
Beograd -- Nisu pronađeni podaci koji bi potvrdili navode da je Oliver Ivanović učestvovao u bilo kakvim zločinima, kaže koordinatorka inicijative za Rekom Nataša Kandić. Kandićeva je rekla da je to utvrđeno tokom obimnog istraživanja u okviru projekta "Kosovska knjiga pamćenja", kojoj je cilj da... »

„Ubijte me, ne dam pare neradnicima!”

24 Sata pre 6 sati  
Predsednik SNS i budući premijer Aleksandar Vučić najavio je najopsežnije mere štednje u administraciji i javnim preduzećima, poručivši da, ni pod kakvim pretnjama, neće pristati da se neradnicima daje novac građana. SINDIKATI - “Možete me ubiti, ali ne dam više narodne pare da radite sat vremena... »

"Blic" otkriva: Diplomatija Dačiću, privreda Kori Udovički

Blic pre 9 sati  
Nova vlada koja će voditi lider SNS Aleksandar Vučić imaće 15 ili 16 resora i biće izabrana 27. aprila. Pored pet ministara SNS, Rasima Ljajića i sedam vanstranačkih ličnosti, mesta u novoj vladi naći će se i Ivica Dačić, koji će biti i potpredsednik Vlade, ali i voditi diplomatiju. Iz SPS mesto u... »

Stefanović: Sutra o rotaciji predsednika Skupštine Srbije

Blic pre 9 sati  
Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović izjavio je danas da će naprednjaci sutra razgovarati sa predstavnicima svih parlamentarnih stranaka o predlogu za rotaciju predsednika Skupštine Srbije u naredne četiri godine. - Želimo da postignemo veću demokratičnost parlamenta ali i... »

Džejkobson: Prioriteti mandat Euleksa i Sud za ratne zločine

Blic pre 7 sati  
Ambasadorka Sjedinjenih Američkih Država u Prištini Trejsi En Džejkobson izjavila je večeras da je prioritet nad prioritetima na Kosovu razmatranje mandata Euleksa i osnivanje Specijalnog suda za ratne zločine. - Za mene su prioritet nad prioritetima odluka o osnivanju Specijalnog suda i mandat... »

Vučić i Dačić prave aranžman, PUPS se nada vlasti, NDS ide u opoziciju

Danas pre 8 sati  
TEMA DANA: Zahuktavaju se kombinacije za sastav nove vlade. Beograd - Vlada Srbije koju će voditi Aleksandar Vučić imaće najviše 17 resora i biće izabrana do 27. aprila. Osim Srpske napredne stranke, vladajuću koaliciju će činiti još Savez vojvođanskih Mađara i najverovatnije socijalisti Ivice... »

Etrgovina 2014
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.