Politika

Mnogi nisu očekivali pozitivne rezultate izveštaja

Akter pre 3 minuta  
Bivši izvestilac Saveta Evrope Dik Marti izjavio je da je izveštaj tužioca Klinta Vilijamsona predstavlja iznenađenje za zapadne vlade koje nisu očekivale da će izaći sa pozitivnim rezultatima. On je u intervjuu za švajcarski radio SRF rekao da juče predstavljen izveštaj glavnog tužioca za istragu... »

Set medijskih zakona za modernije društvo

Beta pre 1 sat  
BEOGRAD, 30. jula 2014. (Beta) - Set medijskih zakona o kojima raspravlja Skupština Srbije predstavlja reformske zakone koji će imati izuzetan značaj za modernizaciju i razvoj društva, ocenio je u sredu ministar kulture i informisanja Ivan Tasovac. "Reforma zakona ne samo da nas približava... »

Vučić danas sa više evropskih zvaničnika

Akter pre 3 minuta  
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić danas će imati nekoliko susreta sa evropskim zvaničnicima, kao i sa ambasadorom Izraela u Srbiji. Premijer Vučić najpre će razgovarati sa generalnim direktorom Evropske komisije za proširenje Kristijanom Danijelsonom, potom će primiti ambasadora Izraela... »

Vekarić: Dokazani ratni zločini na KiM

RTV pre 2 sata  
BEOGRAD - Zamenik tužioca za ratne zločine Bruno Vekarić izjavio je danas da su dokazani ratni zločini koji su se događali 90-godina na Kosovu i Metohiji, što će proizvesti optužnice protiv lica koja su počinila takav ratni zločin. Govoreći o izveštaju specijalnog tužioca Euleksa Klinta... »

Šta su uradili ministri za 100 dana?

Novi magazin pre 14 sati  
U ponedeljak, 4. avgusta, navršava se prvih 100 dana rada Vlade Srbije, formirane nakon vanrednih parlamentarnih izbora održanih 16. marta ove godine. Premijer Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će za prvih 100 dana rada biti ispunjeno sve ono što je najavio u svom ekspozeu za skupštinskom... »

Babić: Kazne i za rođake funkcionera

Večernje novosti pre 43 minuta  
Tatjana Babić, direktor Agencije za borbu protiv korupcije, o novom zakonu koji donosi oštrija pravila: Funkcioneri će davati podatke i o roditeljima i deci. Striktnija zabrana „viška” funkcija. KO je u poslednje četiri godine dobio javnu preporuku za razrešenje ili je objavljeno da je prekršio... »

Mladić ranjen nožem u Beogradu

Večernje novosti pre 48 minuta  
Devetaestogodišnnji mladić oko 00.10 časova u Ulici Svetozara Radojčića na Zvezdari zadobio ubodnu ranu u predelu između lopatica. Prevezen je u Urgentni centar. BEOGRAD- Tokom noći u Beogradu se dogodio saobraćajni udes u kojem su povređene dve osobe, od kojih jedna teže, a jedan mladić je uboden... »

Dugovi za RTV pretplatu na rate ili pomoću izvršitelja

Novi magazin pre 15 sati  
Ne postoji nijedan razlog zašto bi javni servis RTS otpisao svoja potraživanja i time se razlikovao od Infostana ili EPS, koji svoje usluge uredno naplaćuju, ističu u Radio-televiziji Srbije. Oni dodaju da je to važno zbog finansijske discipline korisnika usluga, kao i da je nedopustivo da se... »

Mencinger: Vučić je samo reagovao na naslov mog intervjua

Novi magazin pre 3 sata  
Slovenački ekonomista Jože Mencinger izjavio je da misli da je predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić reagovao odgovorom na njegov intervju Radiju slobodna Evropa (RSE) zbog naslova koji je izmislila redakcija RSE "Uspori Vučiću", kao i da se Vučić u svom tekstu ne referiše previše na Mencingerov... »

Razrešeni čelnici Lutrije, Agencije za saobraćaj

Beta pre 1 sat  
BEOGRAD, 30. jula 2014. (Beta) - Vlada Srbije razrešila je dužnosti čelnike Državne lutrije, Direktorata civilnog vazduhoplovstva i Agencije za bezbednost saobraćaja, objavljeno je u novom broju Službenog glasnika. Branimir Božović razrešen je dužnosti vršioca dužnosti direktora Državne lutrije.... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.