Politika

Vulin: Vučić treba i mora da vodi novu vladu

Dnevnik pre 7 sati
RTS: Vulin: Vučić treba i mora da vodi novu vladu
Aleksandar Vučić je garant politike u koju verujemo i zbog koje postojimo i Pokret socijalista (PS) ne može da garantuje da će podržati bilo kog drugog osim njega za predsednika Vlade Srbije. i ne može unapred da kaže da je spreman da bude deo vladajuće koalicije ukoliko nju ne predvodi Vučić,... »

U EU neki protiv proširivanja, Srbija nastavlja

Novi magazin pre 10 sati
Uticajni političari u Evropskoj uniji traže da se politika proširivanja preispita, uz "privremeno zamrzavanje" ulaska u članstvo zemalja Zapadnog Balkana, rampu za Tursku, odnosno da se uz jezgro EU oko evra, uspostavi i kategorija "pridruženog članstva". Svi analitičari u EU su saglasni da su na... »

Vučić u ponedeljak na izložbi SNS

Beta pre 6 sati
Mandatar i predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić posetiće sutra izložbu SNS "Necenzurisane laži", saopštila je danas ta stranka. Izložba je otvorena u ponedeljak, 18. jula, u galeriji "Progres" u Beogradu i na njoj su predstavljeni članci, tvitovi i naslovi iz dela medija koji... »

Gojković sutra u zvaničnoj poseti Bosni i Hercegovini

Blic pre 6 sati
Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković boraviće sutra u zvaničnoj poseti Bosni i Hercegovini, na poziv predsedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Mladena Bosića, najavljeno je iz srpskog parlamenta. Gojković će posetu Sarajevu započeti... »

Šešelj: SAD spremaju svog kandidata za predsednika Srbije!

Pravda pre 13 sati
BEOGRAD - Formiranje Vlade se odlaže jer je mandatar Aleksandar Vučić suočen sa jakim spoljnim pritiscima, izjavio je u intervjuu za Novosti lider SRS Vojislav Šešelj. Kako kaže, ne može Vučić doveka da sedi na dve stolice, moraće da se opredeli između prihvatanja zapadnih ucena i partnerstva sa... »

DSS: Podrška Vučiću ako je protiv Zapada

Vesti online pre 12 sati
Demokratska stranka Srbije, čiji je lider Sanda Rašković Ivić, saopštila je da je "opredeljena da pruži podršku eventualnom otporu mandatara Aleksandra Vučića ucenama Zapada u vezi sa formiranjem nove vlade". - Mi smo opozicija vlasti, ali ne i državi. Ali ćemo podržati njegov otpor, jer bi takav... »

Mihajlović: Posao da završi samo tim na čelu sa Vučićem

Dnevnik pre 6 sati
Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović ocenila je danas da je Aleksandar Vučić kao premijer pokazao da svojim radom i sa svojim timom može i ume Srbiji da donese rezultat. i dodala da ostatak posla mora da završi samo tim sa Vučićem na čelu. "To jasno dokazuje napredak na evropskom putu Srbije,... »

Vučić odugovlači s formiranjem vlade jer se boji diskusije

Beta pre 13 sati
Predsednik pokreta "Dosta je bilo" Saša Radulović ocenio je da mandatar za sastav nove vlade Aleksandar Vučić odugovlači sa formiranjem nove Vlade jer se boji ozbiljne opozicije u parlamentu i diskusije. "Što dublje udjemo u leto to je manja verovatnoća da će gradjani gledati skupštinske prenose.... »

Pastor obećao mobilizaciju glasača za referendum u Mađarskoj

Dnevnik pre 7 sati
RTS: Pastor obećao mobilizaciju glasača za referendum u Mađarskoj
Predsednik Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) Ištvan Pastor obećao je u ime čelnika stranaka mađarske nacionalne manjine u zemljama regiona Karpatskog basena da će mobilisati svoje zajednice. za učešće na referendumu u Mađarskoj o obaveznim kvotama Evropske unije za prihvat migranata. Mađarski... »

Šprlje: Na spisku Srbije 43 hrvatska državljana

Novi magazin pre 13 sati
Hrvatski ministar pravosuđa Ante Šprlje tvrdi da se za 43 hrvatska državljana u Srbiji vodi istraga na osnovu zakona o univerzalnoj nadležnosti za vođenje postupaka za ratne zločine na teritoriji bivše SFRJ. "Ono što znamo zvanično jeste da su na tom spisku 43 osobe", rekao je sinoć Šprlje... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.