Politika

Dačić: Najbolje da SPS i SNS ponovo budu zajedno u vladi

Blic pre 38 minuta
RTV: Dačić: Najbolje da SPS ponovo bude u Vladi
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da će sigurno razgovarati sa mandatarom za sastav Vlade Aleksandrom Vučićem i da smatra da je najbolje rešenje da SPS i Srpska napredna stranka budu zajedno i u narednoj Vladi. Dačić je novinarima u Vladi Srbije rekao da je... »

Dečani:Najavljen protest zbog vraćanja zemljišta manastiru

B92 pre 1 sat
Priština -- Odluka kosovskog Ustavnog suda da manastiru Visoki Dečani potvrdi vlasništvo nad zemljom za koju opština tvrdi da je društvena izaziva tenzije. Portal Telegrafi navodi da je analitičar Imera Muškoljaja rekao da je siguran da stanovnici Dečana neće prihvatiti odluku i da će to "samo... »

Promene u SNS: Mihajovićeva: Ideja je da se podele partijske i državne funkcije

Blic pre 5 sati
RTV: "Ne možete da se bavite i partijom i vladom, morate da se opredelite"
Potpredsednica SNS Zorana Mihajlović izjavila je danas da pretpostvlja da će biti promena u stranci i da je ideja da se podele partijske i državne funkcije. Upitana da prokomentariše pisanje medija da neće biti u predsedništvu SNS, Mihajlovićeva je rekla da će se o svemu razgovarati na... »

Vladičin Han: Demokrate prešle u SNS

RTV pre 3 sata
VLADIČIN HAN - Svih šest odbornika sa liste Demokratske stranke u Vladičinom Hanu postali su deo odborničke grupe Srpske napredne stranke, saopštio je danas opštinski odbor naprednjaka, ocenjujući da je to dokaz i podrška uspešnoj politici koju vodi SNS. Na lokalnim izborima 24. maja, lista SNS u... »

Artmanova tvrdi da se Milošević trovao u Hagu

RTS pre 1 sat
Florens Artman, bivša portparolka tužilaštva u Hagu, tvrdi da se bivši predsednik SRJ i Srbije Slobodan Milošević sam trovao lekom "rifampicin" s ciljem da pogorša sebi stanje da bi bio pušten da se brani sa slobode, a onda bi pobegao u Rusiju. Artmanova je u intervjuu hrvatskom nedeljniku Ekspres,... »

Obradović hoće na razgovor kod Vučića, Rašković Ivić neće

Politika pre 3 sata
DSS i Dveri, iako članice koalicije, podelile su se po pitanju najavljenog poziva mandatara za sastav nove vlade Aleksandra Vučića za razgovore o budućnosti Srbije - Boško Obradović hoće, a Rašković Ivić se neće odazvati. Nismo ista stranka, imamo pravo na različito mišljenje i stavove, kažu oni za... »

Popović: Srbiju ni u kom slučaju u NATO!

Pravda pre 1 sat
Srpska narodna partija nastaviće da se suprotstavlja članstvu Srbije u NATO-u, izjavio je njen lider Nenad Popović. Iako je SNP deo pobedničke koalicije na aprilskim parlamentarnim izborima, Popović kaže da ostaje pri stavu da Srbija ni u kom slučaju ne sme da bude član te Alijanse. Popović je u... »

"Hrvatska će platiti za svoju politiku prema Srbiji"

Vesti online pre 1 sat
Predsednica Beogradskog fonda za političku izuzetnost Sonja Liht smatra da će Hrvatska svoju kratkoročnu politiku "platiti" i politički i ekonomski. - Kad imate kratkoročnu politiku, ona vam se brzo obija o glavu. Ne smemo zaboraviti da je Hrvatska ekonomski vrlo prisutna u Srbiji i da političko... »

Liht: Pred vladom veliki izazovi

RTS pre 2 sata
Predsednica Beogradskog fonda za političku izuzetnost Sonja Liht uverena je da će buduća vlada Aleksandra Vučića ostati na proevropskom kursu, uprkos tome što će biti izložena žestokim izazovima, pre svega zbog promenjene slike Evrope, gde jača desnica, a socijaldemokratija gubi igru. Liht veruje... »

Jevtić u Vitini pozvao raseljene da se vrate

RTS pre 5 sati
RTS: Jevtić u Vitini pozvao raseljene da se vrate
Ministar za zajednice i povratak Dalibor Jevtić, koji je u utorak posetio opštinu Vitina, rekao je da je veoma važno da se Srbi vrate u selo Podgorce. "Selo Podgorce u opštini Vitina je pravi primer da povratak ne zavisi od jedne ili druge strane, zavisi od raseljenih i oni moraju reći zašto nisu u... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.