Politika

Dragan Šutanovac novi lider Demokratske stranke

Blic pre 6 sati
Dragan Šutanovac izabran je za novog lidera Demokratske stranke, saopšteno je večeras na konferenciji za novinare. Na izborima za predsednika i novo rukovodstvo DS glasalo je 60,71 odsto članova DS od registrovanih 18.300 glasača, a Šutanovac ima 59 odsto glasova, što praktično govori da je izabran... »

Zagreb: Održana misa za ustaške generale

Blic pre 9 sati
U bazilici Presvetog srca Isusova u Zagrebu danas je održana misa za 35 generala i pukovnika Nezavisne Države Hrvatske, prenosi N1. Stotinjak građana došlo na misu za ustaške zločince, osiguravala ih policija. https://t.co/PNsPsTDMpz— Index.hr (@indexhr) 24. септембар 2016. U letku kojim su građani... »

Posluju po "proverenom" modelu: Ruski tajkun koji hoće srpsku banku sarađuje sa dobro poznatim prevarantom

Blic pre 8 sati
Igor Vladimirovič Kim, ruski tajkun blizak Vladimiru Putinu, tesno sarađuje sa bugarskim biznismenom Cvetanom Vasilevim, otkriva "Blic". I Kim i Cvetanov bili su 2014. godine među potencijalnim kupcima Hipo banke, a obojica se dovode u vezu sa pojedinim nezakonitim poslovima. Vasilev se trenutno... »

Tajna ruske podrške referendumu: Putinov mali ulog za veći uticaj na Balkanu

Blic pre 8 sati
Prisustvo Rusije u Republici Srpskoj isprepleteno je političkim i ekonomskim interesima, čijim ostvarenjem se neumitno utiče i na unutrašnje odnose u Bosni i Hercegovini, zemlje koja svoju budućnost vidi u priključenju Evropskoj uniji. U BiH se ništa ne može desiti bez konsenzusa sva tri naroda -... »

Za platu ruši zakone fizike: Kako je poslanica SNS-a bila u isto vreme na dva mesta

Blic pre 8 sati
Narodna poslanica SNS iz Kruševca dr Dragana Barišić uspela je da sruši zakone fizike i bude na dva mesta u isto vreme. To joj je, ako je verovati zvaničnim evidencijama, pošlo za rukom tako što je prošle godine u isto vreme sedela u Skupštini Srbije i obavljala posao psihijatra u kruševačkoj... »

Šutanovac: Izbori početak nove epohe za DS

Večernje novosti pre 6 sati
Novoizabrani predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac izjavio je danas da je tim izborima izvršena najveća kadrovska promena u toj stranci do sada i da predstavlja početak nove epohe. Novoizabrani predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac izjavio je danas da je tim izborima izvršena... »

Glavni odbor LDP o aktuelnoj političkoj situaciji

RTV pre 2 sata
RTV: Glavni odbor LDP o aktuelnoj političkoj situaciji
BEOGRAD - Glavni odbor Liberalno demokratske partije (LDP) danas u Beogradu analiziraće aktuelnu političku situaciju i definisati stranačku politiku na svim poljima i u svim sferama u budućem političkom delovanju, uključujući i predsedničke izbore. "Nužno je da se dogovorimo oko politike za... »

Slučaj "naduvene babe": "Izviniću se gradonačelnici Avramović kada se ona izvini odbornicima"

Blic pre 5 sati
Odbornik Skupštine Smedereva i član Demokratske stranke (DS) Perica Đorđević rekao je danas da će se izviniti gradonačelnici Smedereva Jasni Avramović kada se ona izvini njemu i drugim odbornicima "za sve uvrede, pretnje i omalovažavanja". Đorđević je na konferenciji za novinare kazao da je njegova... »

Mustafa uveren da će Kosovo ratifikovati sporazum o razgraničenju sa Crnom Gorom

Blic pre 4 sata
Predsednik Vlade Kosova Isa Mustafa izjavio je da vlasti u Prištini rade na rešavanju problema demarkacije sa Crnom Gorom kako bi i taj državni ugovor uskoro bio potpisan. Mustafa je podgoričkoj "Pobjedi" tokom zasedanja Generane skupštine UN u Njujorku rekao da vlasti u Prištini rade na tome da... »

Šešelj: Vreme je da se zaustavi sakaćanje Srpske

Blic pre 7 sati
Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj pozvao je danas građane RS da sutra glasaju na referendumu o Danu RS. - Sutra se narod Republike Srpske izjašnjava o jednom od svojih državnih simbola. O svom državnom prazniku. Prazniku koji je proglasio još pre 25 godina. Prazniku koji... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.