Politika

Srbija može da zove koga hoće, pa i Putina

RTV pre 31 minut  
BEOGRAD - Američki ambasador u Beogradu Majkl Kirbi izjavio je danas da Srbija ima pravo da pozove koga god hoće i kada god hoće u posetu, uključujući ruskog predsednika Vladimira Putina, a da je on samo želeo da skrene pažnju na istorijski kontekst Dana oslobođenja Beograda. Na pitanje novinara da... »

Štitimo najsiromašnije, Srbija daleko od bankrota

e-Novine pre 1 sat  
Aleksandar Vučić, premijer Srbije. Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će reformske mere biti teške ali racionalne, da će najsiromašniji građani biti zaštićeni i poručio da je Srbija hiljadama milja daleko od bankrota. Vučić je naglasio da plate neće biti smanjene u privatnom već u... »

Kandidat DPK nije izabran, Skupština prekinuta

Beta pre 4 sata  
PRIŠTINA, 18. septembra 2014. (Beta) - Poslanici Skupštine Kosova u nastavku konstitutivne sednice nisu izabrali za predsednika parlamenta kandidata Demokratske partije Kosova Arsima Bajramija, pošto je on dobio glasove 44 poslanika, dok je 61 bio protiv, a 11 uzdržano. Postupajući po odluci... »

Vučić danas predstavlja set reformskih mera

Novi magazin pre 3 sata  
B92: Vučić danas predstavlja set mera
Premijer Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će danas javnosti predstaviti set reformskih mera koje neće biti nimalo lake, ali će biti velika stvar za Srbiju i njenu budućnost. "Te reforme neće biti nimalo lake. Mene, koji gotovo nikada nisam nasmejan, teško da ćete videti smrknutog pošto znam da... »

Nema dogovora s advokata s ministarstvima

Beta pre 4 sata  
BEOGRAD, 18. septembra 2014. (Beta) - Predsednik Advokatske komore Srbije Dragoljub Djordjević izjavio je u četvrtak da na sastanku s predstavnicima ministarstava pravde i finansija nije ništa dogovoreno, tako da se štrajk advokata u Srbiji nastavlja. "Ne mogu da kažem da je do bilo kakvog pomaka... »

Odluka Vlade: Srbija dobija novi sektor bezbednosti!

Telegraf pre 5 sati  
- Pred skupštinskim Odborom za kontrolu službi bezbednosti, na prvoj narednoj sednici, najverovatnije sledeće nedelje, naći će se predlog grupe poslanika i stručnih službi Odbora, o institucijama u sektoru bezbednosti i promeni njihove nadležnost - potvrdio je Momir Stojanović, predsednik Odbora. -... »

Puškov: Na sankcije Kosova – samo osmeh

RTS pre 1 sat  
B92: Sankcije Kosova nas mogu nasmejati
Sankcije koje je Kosovo uvelo Rusiji mogu da izazovu samo osmeh, kaže šef Odbora Dume za međunarodne poslove Aleksej Puškov. Njegov kolega iz donjeg doma parlamenta Leonid Slucki kaže da to ne treba da čudi jer je Kosovo potpuno zavisno od Zapada. Kosovska vlada uvela je juče sankcije Rusiji, a... »

Oproštajna poseta Vaščuka

B92 pre 3 sata  
Beograd -- Predsednik Nikolić primio je u oproštajnu posetu kanadskog ambasadora u Srbiji, kome se zahvalio na doprinosu da se odnosi dve zemlje podignu na viši nivo. Predsednik Srbije Tomislav Nikolić danas je u srdačnom i prijateljskom razgovoru sa odlazećim ambasadorom Kanade Romanom Vaščukom... »

Opozicija se okuplja 26. septembra!

Press pre 18 sati  
Skup lidera svih opozicionih stranaka radi dogovora o formiranju bloka koji bi bio alternativa republičkoj vlasti, biće održan najverovatnije 26. septembra u Kragujevcu, izjavio je večeras Tanjugu lider "Zajedno za Šumadiju" i gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović. Skup lidera svih... »

Šabić: Iznošenje ličnih podataka iz zemlje protivustavno

Večernje novosti pre 4 sata  
Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić istakao je da je prikupljanje podataka klijenata banaka, u cilju saradnje sa poreskim organima SAD, protivustavno. BEOGRAD - Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.