Politika

Rama: Bolje da Srbija prizna da Kosovo nije njen deo

Blic pre 9 sati  
Što pre Srbija formalno prizna da Kosovo nikad više neće biti njen deo, to je bolje i po Srbiju i po region, rekao je danas premijer Albanije Edi Rama i dodao da čvrsto oseća i veruje da su oni to i uradili samo što to nisu rekli, prenosi AP. Prema njegovim rečima, njegova zemlja i Srbija moraju da... »

Šest maloletnika privedeno zbog kamenovanja novosadske poslanističarnice!

Večernje novosti pre 8 sati  
Policija je privela šest osoba zbog kamenovanja poslastičarnice "Telep" u Novom Sadu, privedeni su 1997. godine. BEOGRAD - Policija je privela šest osoba zbog kamenovanja poslastičarnice "Telep" u Novom Sadu, rečeno je večeras Tanjugu u MUP-u. Svi privedeni rođeni su 1997. godine, a u prisustvu... »

Lončar: S Hrvatskom i Slovenijom na tendere za lekove

Beta pre 18 minuta  
RTV: Lončar: S Hrvatskom i Slovenijom na tendere za lekove
BEOGRAD, 23. oktobra 2014. (Beta) - Ministri zdravlja Srbije, Hrvatske i Slovenije postigli su dogovor da se za nabavku lekova i medicinske opreme ubuduće zajednički pojavljuju na tenderima, izjavio je ministar zdravlja Zlatibor Lončar. Lončar je za dnevni list Danas od četvrtka rekao da je... »

Skupština o amandmana na set ekonomskih zakona

Beta pre 18 minuta  
RTV: Poslanici o amandmanima na set privrednih zakona
BEOGRAD, 23. oktobra 2014. (Beta) - Skupština Srbije nastaviće u četvrtak sednicu raspravom o amandmanima na četiri predložena zakona iz oblasti ekonomije. Na izmene Zakona o Agenciji za privatizaciju, Zakona o investicionim fondovima, Zakona o pravu na besplatne akcije i novčanu naknadu koju... »

Sastanak Zapadni Balkan-EU za rast privrede u Beogradu

Beta pre 18 minuta  
RTV: U Beogradu sastanak Zapadni Balkan-EU
BEOGRAD, 23. oktobra 2014. (Beta) - Ministri spoljnih poslova i ekonomije Zapadnog Balkana i visoki zvaničnici Evropske komisije sastaće se u četvrtak u Beogradu s ciljem da razmotre programe koji bi mogli da podstaknu privredni rast i privuku privatne institucije u region. U ime Vlade Srbije, na... »

Fajon: Srbija da se što pre uskladi s EU

RTV pre 7 sati  
B92: Poseta Putina ne koči evropski put
BEOGRAD - Poseta predsednika Rusije Vladimira Putina Beogradu ne može direktno da utiče na evropski put Srbije - ako Srbija to ne želi, ocenila je poslanica Evropskog parlamenta Tanja Fajon. "Ako uzmemo u obzir globalnu geopolitičku dinamiku, onda se Putinova poseta Beogradu ne može komentarisati... »

Dobio otkaz dok je bio u komi

Novi magazin pre 8 sati  
Dok je službenim vozilom putovao do radnog mesta, veterinar Dragoslav Burčul teško povređen je prošlog meseca u nesreći nadomak Kraljeva. Još dok je bio u komi, umesto produženja ugovora o radu, na kućnu adresu mu je stigao otkaz. Kada je proglašen tehnološkim viškom u PKB-u, Dragoslavu ni godine... »

Dačić zahvalio ambasadorki Francuske na pomoći

Blic pre 8 sati  
Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić sastao se danas sa novoimenovanom ambasadorkom Francuske u Beogradu Kristin Moro, sa kojom je razgovarao o bilateralnim odnosima, evrointegracijama Srbije i francuskim investicijama. Poželevši dobrodošlicu ambasadorki Moro,... »

Borko Ilić: DSS u Novom Sadu napustilo tridesetak članova

Blic pre 10 sati  
Potpredsednik Demokratske stranke Srbije i predsednik Gradskog odbora DSS Novi Sad Borko Ilić izjavio je danas da je tu stranku u Novom Sadu napustilo tridesetak članova i da nisu istinite informacije da je došlo do odlaska većeg broja članova. Ilić je na konferenciji za novinare kazao da se u... »

Hodžaj i Ismalji stigli u Srbiju

Blic pre 10 sati  
Ministar spoljnih poslova Kosova Enver Hodžaj ocenio je da njegovo učesće, kao i učešće ministra ekonomskog razvoja Fadilja Ismailjia na sastanku u Beogradu, predstavlja rezultat normalizacije odnosa dve zemlje. Hodžaj i Ismajlji su oko 18 časova vozilima Evropske komisije koja su ih čekala na... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.