Politika

"Evropom marširaju novi trampovi, a među njima je i jedan Srbin"

Blic pre 11 sati
Za političke autsajdere širom centralne Evrope, dolazak Donalda Trampa na čelo Amerike bio je vetar u leđa. Sve češće u medijima se mogu čuti njihove populističke poruke i obećanja da će promeniti establišment, piše "Njujork tajms" i kao primer navodi šest biznismena i političara koji se služe... »

Jeremić:Nadmudrivanje pomaže Vučiću

Danas pre 10 sati
Predsednik Centra za medjunarodnu saradnju i održivi razvoj (CIRSD) Vuk Jeremić izjavio je večeras da svaki dan koji prolazi u nadmudrivanju i kalkulacijama opozicije pomaže Aleksandru Vučiću. On je pozvao sve koji su za promene da izađu na predstojeće predsedničke izbore i glasaju protiv Vučića.... »

Linta osudio uvredljive nalepnice protiv Srba u Vukovaru

Blic pre 9 sati
Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta ocenio je večeras da ponovna pojava uvredljivih nalepnica u Vukovaru protiv pripadnika srpske zajednice predstavlja "još jedan u nizu dokaza da su brojni sledbenici ratnih zločinaca Ante Pavelića i Franje Tuđmana odlučili da je konačno došlo vreme da... »

Zajednički štabovi SPS i SNS

Večernje novosti pre 12 sati
Novosti saznaju - Ključne stranke vlasti od ponedeljka kreću u bitku za glasove. Lokalnim odborima ovih partija naloženo da zakopaju "ratne sekire" i uspostave blisku saradnju. NAPREDNjACI i socijalisti trebalo bi do ponedeljka da utanače plan kampanje za predsedničke izbore i formiraju udružene... »

Nove podele za novi rat? Biskupi imaju opasan plan kako da "preurede" BiH

Blic pre 10 sati
Dok katolički biskupi grme protiv etničkog inženjeringa kojim je nasilno promenjena demografska slika BiH u ratu, sami se služe istim tim oružjem kada predlažu ukidanje sadašnja dva entiteta i podelu države na četiri regije, piše zagrebački "Jutarnji list". Naime, kako piše hrvatski " Jutarnji... »

Brnabić ne bi blanko prihvatila funkciju premijera

RTV pre 8 sati
RTV: Brnabić ne bi blanko prihvatila funkciju premijera
BEOGRAD - Ministarka za državnu upravu i lokalnu samoupravu Ana Brnabić izjavila je da u radu ima ozbiljnu podršku premijera Aleksandra Vučića i "odrešene ruke" za mnoge stvari, a ako bi joj bilo ponuđeno mesto predsednika vlade, kaže da se ne bi "blanko prihvatila te funkcije". "Morala bih da imam... »

SDS: Tragikomičan pokušaj Radulovića da zadovolji sujetu

Blic pre 12 sati
Saša Radulović koji u svom političkom portfoliju ima samo da je bio stečajni upravnik i Vučićev ministar, veća je prepreka za pobedu opozicije od samog Aleksandra Vučića, saopstila je danas SDS Borisa Tadića i dodala da Radulović "samoproglašenjem za novu političku nadu" dodatno šteti opoziciji i... »

Insajder istražuje: Stanovi za nagradu igru “Uzmi račun i pobedi” ipak nisu “apsolutno normalni”

Insajder pre 20 minuta
Prema istraživanju Insajdera, čak tri stručne analize Građevinskog fakulteta u Beogradu pokazale su da stanovi, koji se dodeljuju u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi”, nisu “apsolutno normalni”. Upravo su to tvrdili predstavnici nadležnih institucija, zanemarujući stručne analize, koje bi za njih... »

Zukorlić: Pomirenje svih naroda Balkana kroz istinu

Blic pre 12 sati
Lider Bošnjačke demokratske zajednice Sandžaka Muamer Zukorlić prisustvovao je danas u Prizrenu Kongresu bošnjačke Nove demokratske stranke i tom prilikom istakao važnost politike pomirenja svih naroda na Balkanu do koga, kako smatra, treba da dođe kroz istinu i pouke iz prošlosti. Ističući da su... »

Ne postoji zakonsko rešenje za sprečavanje partijskog zapošljavanja

Beta pre 21 minut
Ministarka za državnu upravu i lokalnu samoupravu Ana Branabić izjavila je da ne postoji zakonsko rešenje koje će sprečiti partijsko zapošljavanje. "Ne postoji zakonsko rešenje koje će da spreči partijsko zapošljavanje, a promena mentaliteta počinje kada počnete da insistirate na odgovornosti... »

Jeremić:Nadmudrivanje pomaže Vučiću

Danas  pre 10 sati  još 2 povezane

Postignut dogovor kombi prevoznika i Vlade

Danas  pre 10 sati  još 2 povezane
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.