Politika

Novosti:Putin u Beogradu 19. oktobra

Beta pre 12 sati  
BEOGRAD, 21. jula 2014. (Beta) - Predsednik Rusije Vladimir Putin posetiće Srbiju 19. oktobra, povodom obeležavanja 70 godina od oslobodjenja Beograda u Drugom svetskom ratu, pišu Večernje novosti u utorak. List navodi da je novi susret ruskog predsednika sa zvaničnicima Srbije dogovoren prilikom... »

Sutra promenljivo oblačno, mestimično kiša i pljuskovi

Blic pre 4 sata  
Beograd - U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno vreme, mestimično sa kratkotrajnom kišom, lokalnim pljuskovima i grmljavinom, ponegde sa obilnim padavinama, jakim vetrom i pojavom grada. Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, vetar će biti slab, promenljivog pravca. Jutarnja... »

Ostaje Park mira u Kosovskoj Mitrovici

Beta pre 1 sat  
BRISEL, 22. jula 2014. (Beta) - Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo, Marko Djurić izjavio je u utorak u Briselu posle pregovora s predstavnicima Prištine da je postignut dogovor da "Park mira" u Kosovskoj Mitrovici ne bude uklonjen. Po njegovim rečima, utanačeno je da narednih nedelja... »

Šta je u Briselu dogovoreno o mostu na Ibru?

Mondo pre 1 sat  
Edita Tahiri tvrdi da je postignut dogovor o postepenom uklanjanju prepreka i barikada na mostu na Ibru u Kosovskoj Mitrovici, i oko njega. Marko Đurić kaže da je dogovoreno da Park mira ostaje. Park mira do daljnjeg ostaje na mostu na Ibru koji povezuje severni i južni deo Kosovske Mitrovice,... »

Nikolić primio novog ambasadora Kine

Akter pre 4 sata  
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić primio je danas akreditivno pismo novog ambasadora Kine u Beogradu Li Mančanga. Ambasador je istakao da između dve zemlje postoji "uzajamna podrška za pitanja od ključnih interesa" i preneo spremnost Pekinga da radi na "podizanju bilateralnih odnosa na viši nivo".... »

Srbija nije lider Zapadnog Balkana

Novi magazin pre 21 sat  
Srbija trenutno nema lidersku poziciju u regionu, a ukoliko želi da postane lider, moraće da sprovede opsežne reforme, uključujući unapređenje stanja u ekonomiji, ocenjuju stručnjaci za Zapadni Balkan iz Londona i Berlina. Komentarišući nedavne izjave iz redova vlasti u Beogradu da Srbija želi da... »

Nezapamćeno nevreme u selu kod Čačka, vetar čupao stabla, nosio crep Video

Blic pre 2 sata  
B92: Nevreme opustošilo selo kod Čačka
Nevreme praćeno olujnim vetrom, kišom i gradom koje je sinoć zadesilo čačansko selo Bečanj ostavilo je za sobom pustoš. VIDEO > Stravično nevreme u selu kod Čačka: Najstariji meštani kažu da se ovakva nepogoda ne pamti u poslednjih 80 godina, jer su oštećeni brojni objekti, a poljoprivredne kulture... »

Vučić: Uradi nešto, osnuj firmu…

Pravda pre 10 sati  
BEOGRAD – Zakon o radu je bio neka vrsta vododelnice između Srbije prošlosti i Srbije budućnosti. Taj zakon i njegove suštinske norme niko u budućnosti neće menjati jer znaju da je to rezultat pametnog promišljanja, rezultat onoga što je ceo svet od nas očekivao. To u intervjuu za „Blic“ kaže... »

U utorak sednica Skupštine Beograda

Beta pre 12 sati  
BEOGRAD, 22. jula 2014. (Beta) - Odbornici Skupštine Beograda razmatraće u utorak predloge rebalansa programa poslovanja gradskih preduzeća i ustanova za 2014. godinu, kao i predloge o razrešenju i imenovanju direktora i v. d. direktora gradskih preduzeća. Na dnevnom redu je i nekoliko planova... »

Stevanović očekuje brz odgovor DS

Danas pre 5 sati  
Pregovori o opstanku vlasti u Kragujevcu. Kragujevac, Beograd - Veroljub Stevanović, gradonačelnik Kragujevca i lider organizacije Zajedno za Šumadiju, i Saša Milenić, predsednik Skupštine grada Kragujevca i potpredsednik ZZŠ, sastali su se juče u centrali Demokratske stranke u Beogradu sa Goranom... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.