Politika

U Bledu o budućnosti Zapadnog Balkana

Akter pre 11 minuta  
Šef srpske diplomatije Ivica Dačić će na 9. Bledskom forumu gde će govoriti na panelu "Budućnost Zapadnog Balkana - kako unaprediti regionalnu saradnju" Panel će okupiti zvaničnike iz regiona Jugoistočne Evrope i SAD, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije. Bledski strateški forum se... »

Vukomanović: Nerealno je da Tadić uđe u Vladu

Novi magazin pre 1 sat  
Nerealan je scenario da Boris Tadić i njegova Nova demokratska stranka uđu u Vladu Srbije nakon eventualne rekonstrukcije, umesto Socijalističke partije Srbije, rekla je Dijana Vukomanović, potpredsednica Socijalističke partije Srbije. “To kažem, ne zato što smo mi toliko jaki i nezamenjivi, nego... »

Dačić: Nema mirovnog sporazuma sa Kosovom!

Telegraf pre 3 sata  
- Srbija neće potpisati međunarodni mirovni sporazum sa Kosovom - kaže prvi potpredsednik Vlade Srbije. - Srbija neće potpisati međunarodni mirovni sporazum sa Kosovom - kaže prvi potpredsednik Vlade Srbije Foto: Tanjug/Danilo Peternek Srbija neće potpisati međunarodni mirovni sporazum sa Kosovom,... »

"Doktor smrt" lociran u Amsterdamu?

Mondo pre 2 sata  
Tužilaštvo za ratne zločine lociralo je u Amsterdamu turskog lekara Jusufa Sonmeza, koji je optužen da je vadio organe Srbima otetim na Kosovu i Metohiji, piše današnji ''Kurir''. Sonmez, koji je već godinama na Interpolovoj poternici, lociran je zahvaljujući svedoku saradniku, a srpsko tužilaštvo... »

Izraelci uče DRI da češlja stranke

B92 pre 2 sata  
B92: Izraelci uče DRI da češlja stranke
Beograd -- Specijalno obučen tim od najmanje šest revizora dobiće zadatak da proverava kako parlamentarne stranke troše novac koji dobijaju iz državne kase. Partije, pri tom, do poslednjeg trenutka neće znati na čija će vrata zakucati kontrolori, pišu Novosti. Plan provere za narednu godinu Državna... »

SVM na listi “Mađarska sloga”

Akter pre 11 minuta  
Predsedništvo Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) donelo je odluku o sastavljanju liste „,Mađarska sloga“. Lista će na izborima za Nacionalni savet Mađara 26. oktobra "zastupati duhovne, prosvetne, kulturne i stručne interese mađarske zajednice u Vojvodini". Nosilac liste će na osnovu jednoglasne... »

Sazdanović: Zdravstveni sistem usaglasiti sa standardima EU

Novi magazin pre 44 minuta  
Pomoćnik ministra zdravlja Predrag Sazdanović izjavio je danas da se zdravstveni sistem nalazi u poglavlju 28 i da je potrebno da se ostvari pomak i napredak u usaglašavanju sa standardima EU. Sazdanović je u Jutarnjem programu TV Pink rekao da se na tome već sada radi, ali da je problem što domaće... »

Zašto Beko još nije na čelu Železnica?

Mondo pre 1 sat  
Iako je pre mesec dana najavljeno da bi biznismen Milan Beko mogao da preuzme vođenje "Železnica Srbije", još nije potvrđeno kada će se i da li će se to desiti. Prema saznanjima "Kurira", trenutno je status kvo i nema nikakve komunikacije na relaciji Beko, Vlada i resorno ministarstvo saobraćaja.... »

Zbog greške 200 policajaca penziju čeka već šest meseci

Novi magazin pre 11 sati  
Oko 200 bivših policajaca sa Kosova i Metohije, penzionisanih uredbom Vlade Srbije iz decembra 2013. godine, već nekoliko meseci žive bez primanja. Za sve to vreme oni nisu dobili ni objašnjenje zašto su izuzeti sa spiska za isplatu. Briselskim sporazumom definisano je da Srbija ne sme da ima... »

Poslanik SNS i direktor niškog "Vodovoda" vlasnik firme koja je 947 dana u blokadi

Blic pre 14 sati  
Narodni poslanik i direktor niškog „Vodovoda“ Dejan Andrejević (SNS) vlasnik je privatnog preduzeća „Prohrom“ d.o.o, sa sedištem u Donjem Matejevcu kod Niša, koje je već 947 dana u blokadi. Prema zvaničnim podacima Narodne banke Srbije, račun Andrejevićeve firme je u blokadi radi prinudne naplate... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.