Politika

Vučić u Krupnju danas nadgleda radove

Mondo pre 8 sati  
RTV: Vučić u Krupnju
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić posetiće danas opštinu Krupanj i obići radove na izgradnji kuća koje su namenjene porodicama čiji su domovi uništeni tokom majskih poplava. Kako je saopštila vladina kancelarija za saradnju sa medijima, pored premijera Vučića, gradilište će obići direktor... »

SDS ostaje opozicija, isključen Vladimir Pavlov

Press pre 12 sati  
Socijaldemokratska stranka isključila je iz članstva Vladimira Pavlova jer je mimo odluka stranačkih organa odlučio da učestvuje u rekonstruisanoj Vladi Vojvodine i istakla da i na republičkom i na pokrajinskom nivou ostaje u opoziji. Socijaldemokratska stranka isključila je iz članstva Vladimira... »

Nemaju Više Državno Obezbeđenje: Policija prepolovila broj štićenih ličnosti

Kurir pre 10 sati  
BEOGRAD - Početkom godine više od 50 političara je imalo državno obezbeđenje, a sada je taj broj prepolovljen. U toku je revizija odluka po kojima su MUP ili Vojska Srbije obezbeđivali pojedine ličnosti, te se, kako se dodaje, očekuje da do kraja godine broj onih o čijoj bezbednosti brinu državni... »

ŠTETA OD POPLAVA Vučić u Krupnju obilazi radove na izgradnji kuća

Blic pre 2 sata  
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić posetiće danas opštinu Krupanj i obići radove na izgradnji kuća koje su namenjene porodicama čiji su domovi uništeni tokom majskih poplava. Kako je saopštila Vladina kancelarija za saradnju sa medijima, pored premijera Vučića, gradilište će obići direktor... »

Mali: Grad nastavlja da štedi

RTS pre 1 sat  
RTS: Mali: Grad nastavlja da štedi
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali kaže da će Grad nastaviti sa politikom štednje, radionalizovati finansije i ukinuti nepotrebne troškove. Grad je uspeo da budžetski deficit smanji sa 20,25 na 10,03 odsto, rekao je prvi čovek Beograda i najavio da je cilj da se deficit prepolovi na pet odsto.... »

Počeo sastanak Trilateralne komisije

Blic pre 27 minuta  
Sastanak evropskog ogranka Trilateralne komisije, koju često nazivaju "svetska vlada u senci", počeo je danas Beogradu obraćanjem predsednika za Evropu i bivšeg šefa Evropske centralne banke Žan-Kloda Trišea i premijera Srbije Aleksandra Vučića. Triše, koji je otvorio zasedanje, rekao je da će... »

Interesi iznad simpatija

Danas pre 11 sati  
Odnosi između Srbije i Rusije u svetlu najava o smanjenoj isporuci gasa zbog duga. Beograd, Prag - Postoji idealizacija ili tendencija idealizacije ponašanja Rusije prema Srbiji u ovdašnjoj javnosti. Odluka Rusije da smanji isporuke gasa za 28 odsto zbog toga što je Srbija odbila da se obaveže da... »

U Italiji i Grčkoj imenovani novi ministri, stari danas odlaze u Evropsku komisiju

Blic pre 2 sata  
Italija i Grčka imenovale su nove ministre spoljnih poslova, odnosno odbrane, da zamene dosadašnje ministre koji danas stupaju na dužnost kao komesari u novom sastavu Evropske komisije. Italijanski poslanik i bivši ministar komunikacija Paolo Đentiloni biće novi ministar spoljnih poslova koji će... »

CRBC na crnoj listi Svjetske banke

SEEbiz pre 37 minuta  
PODGORICA - Kinesku kompaniju CRBC, kojoj Vlada namjerava da povjeri milionski vrijedan posao gradnje autoputa, Svjetska banka (SB) optužuje za mito i korupciju. CRBC se nalazi na crnoj listi SB, iz koje je Vijestima nezvanično saopšteno da to znači da je mitom i korupcijom željela da dođe do... »

Trilaterala ne ruši Putina

Telegraf pre 9 sati  
- Sastank u Beogradu je dar Srbiji i poruka da se s njom računa kao integralnim delom Zapada, dakle da (ona) ne može ostati politički neutralna - rekao je bivši ministar spoljnih poslova Srbije Vladislav Jovanović. - Sastank u Beogradu je dar Srbiji i poruka da se s njom računa kao integralnim... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.