Politika

Vučić: Ne mrzim Albance, spreman sam da razgovaram

Press pre 6 sati  
RTV: Vučić spreman za dijalog sa Albancima
Ne mrzim Albance i spreman sam uvek da razgovaram sa njima, poručio je premijer Aleksandar Vučić i istakao da su u Srbiji pohapšeni svi napadači na ablanske radnje, dok ni od jednog albanskog zvaničnika nije čuo osudu incidenta sa ubacivanjem drona na utakmicu Srbija-Albanija. Ne mrzim Albance i... »

Babić: Zašto DS nije sebi „stavila ruku u džep“?

Blic pre 7 sati  
Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Zoran Babić izjavio je večeras da je Demokratska stranka ta koja je donela Zakon o finansiranju političkih aktivnosti, i zapitao zašto tada kada je zakon donet i kada su dobijali milione, nisu sebi “stavili ruku u džep”. “Taj zakon je, kao i poslovnik,... »

Odbornik Jedinstvene Srbije drogu krio u frižideru

Novi magazin pre 7 sati  
Da li vi znate da sam ja odbornik? Zapitao je ovo policijace odbornik u SO Bor Goran Vukadinović, predsednik Opštinskog odbora Jedinstvene Srbije, u trenutku kada su mu inspektori pokazali nalog za pretres, zbog sumnje da neovlašćeno proizvodi i stavlja u promet opojne droge. Kada mu je odgovoreno... »

Država smanjuje uplate partijama

Novi magazin pre 7 sati  
Zakon o finansiranju političkih stranaka, koji predviđa da se mesečne uplate parlamentarnim partijama računaju na osnovu rashodne strane budžeta biće, najverovatnije, promenjen do kraja godine - saznaju Novosti. Postoje dva scenarija kako mogu da se smanje stranački prihodi od države. Jedan je da... »

Josipović: Nisam davao dokumenta ambasadoru Srbije

Blic pre 7 sati  
Predsednik Hrvatske Ivo Josipović odbacio je danas tvrdnje opozicione Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) da je bivšem ambasadoru Srbije u Hrvatskoj Radivoju Cvetićaninu dostavljao dokumenta o ratnim zločinima i tužbi protiv Srbije za genocid. Josipovića je u četvrtak, zbog navodnog davanja tajnih... »

Vasin: Vučić u Skupštni Srbije iznosi netačne podatke

Blic pre 5 sati  
Predsednik Pokrajinskog odbora Demokratske stranke (DS) Miroslav Vasin izjavio je večeras da je premijer Srbije Aleksandar Vučić na današnjem zasedanju Skupštine Srbije izneo netačne podatke o broju nezaposlenih u pokrajini. Vučić je tokom obraćanja poslanicima u Skupštini Srbije danas rekao da je... »

Dačić superstar: Častio Albance na račun EU

Blic pre 7 sati  
Opuštena atmosfera, gibanica, junetina i po koja šala uz ozbiljan dijalog obeležili su jučerašnji skup EU - Zapadni Balkan u Beogradu. Prvi put, a uz posredovanje Brisela i dobru volju srpskih domaćina, u Beogradu je bio ministar spoljnih poslova Kosova Enver Hodžaj, a tek koji dan posle incidenta... »

Srbija da postane otvorenije društvo

Danas pre 6 sati  
Džejms Ker-Lindzi, britanski stručnjak za Zapadni Balkan. London, Beograd - Nedavni izveštaj Evropske komisije o napretku Srbije naročito je važan budući da predstavlja prvi takav dokument od kako je Srbija zvanično započela pregovore o pridruživanju EU. To se odražava u opštem pristupu. Fokus više... »

DRUGA STRANA Pripremanje kičme

Večernje novosti pre 6 sati  
Sećate li se kad je neki od engleskih političara u Prištini ili Tirani - tamo gde se otvoreno govori o velikoj Albaniji - rekao da je prekrajanje granica na Balkanu završeno? Ne sećate se, naravno, jer toga nije bilo. Prekrajanje granica na Balkanu je završeno. Lepo zvuči, posebno onima koji bi da... »

Dva zahteva Berlina Srbiji, odluka posle 16. novembra

Kurir pre 3 sata  
BEOGRAD - Puna primena Briselskog sporazuma i pronalaženje i procesuiranje svih odgovornih za paljenje nemačke ambasade su dva ključna zahteva Berlina pre konačne odluke o davanju Srbiji "zelenog svetla" da u decembru otvori prva pregovaračka poglavlja sa EU. Berlin će, dodaje se, odluku o tome... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.