Politika

Vučić: Vlada posvećena borbi protiv korupcije

Beta pre 6 sati
B92: EK: Nema ultimatuma, Tahiri izvukla stari dokument
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Vlada Srbije pokazala nesumljivu posvećnost borbi protiv korupcije i nultu toleranciju prema njoj. "Želim da pružim podršku svim uzbunjivačima i da zamolim sve druge da taj posao obavljaju u budućnosti, jer obavljaju važan posao za  državu",... »

Vučić razgovarao sa Mogerini

Beta pre 7 minuta
RTS: Vučić: Razgovaraću sa Mogerinijevom, neko u Prištini želi unižavanje Srbije
Premijer Srbije Aleksandar Vučić i visoka predstavnica EU za spoljnu politiku Federika Mogerini saglasili su se da je neophodno u najkraćem roku sprovesti sporazume Beograda i Prištine, jer je to osnovni uslov za nastavak dijaloga po drugim važnim temama, saopštila je danas Vlada Srbije. Vučić i... »

Stefanović: Funkcioner UKP pod nadzorom

Novi magazin pre 4 sata
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da je visoki funkcioner Uprave kriminalističke policije, koji je odavao podatke stranoj obaveštajnoj službi jedne zapadne države, pod nadzorom i da je završena prva faza istrage. "Posebno velika opasnost je bila u tome što uprava... »

Patrušev: Rusija će pomoći modernizaciju odbrambenih sredstava Srbije

Novi magazin pre 2 sata
Sekretar Saveta bezbednosti Rusije Nikolaj Patrušev izjavio je danas u razgovoru sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem da je Rusija spremna da pomogne Srbiji u modernizaciji odbrambenih sredstava, kao i da joj pruži političku podršku u očuvanju njenog integriteta i suvereniteta. Kako je... »

Drecun: Brisel da definiše šta želi od Srbije

Novi magazin pre 7 sati
B92: "Moćnici stoje iza Prištine, šta hoće oni od Beograda?"
Predsednik skupštinskog odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun izjavio je danas, povodom informacije da u oktobru neće biti otvorena nova poglavlja u pregovorima Srbije i EU, da bi Brisel trebalo da definiše šta tačno želi od Srbije. "Treba videti šta Brisel želi, ako nam neko nešto definiše i... »

Nikolić: Srbija otvorena za investicije iz Turske i to se neće menjati

Novi magazin pre 3 sata
RTV: Nikolić: Dobri odnosi sa Turskom,uprkos nekim nesuglasicama
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas, u razgovoru sa odlazećim ambasadorom Turske Mehmetom Kemalom Bozajem, da je Srbija potpuno otvorena za investicije turskih kompanija i da se tu ništa neće promeniti ni ubuduće. Kako se navodi u saopštenju kabineta, Nikolić je rekao da dve zemlje... »

Bramerc zamerio zbog neizručivanja članova SRS

RTV pre 37 minuta
BEOGRAD - Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa glavnim tužiocem Haškog tribunala Seržom Bramercom, kome je preneo da je Srbija posvećena otkrivanju počinioca ratnih zločina dok je Bramerc ponovo pokrenuo pitanje izručivanja troje članova SRS. Vučić i Bramerc su... »

Rakić-Vodinelić: Ustav Srbije mora da se menja na bolje

Novi magazin pre 5 sati
Profesorka prava Vesna Rakić Vodinelić izjavila je da aktuelni Ustav Srbije mora da se menja tokom procesa pridruživanja Srbije EU i da treba insistirati da se Srbija definiše kao republika svih onih koji u njoj žive. "Što ovaj ustav kraće traje, to bolje. Ali, preduslov je da se menja na bolje",... »

Srbi proterali Ruse zbog špijunaže?

Vesti online pre 7 sati
Nekoliko ruskih državljana proterano je iz Srbije, zbog učešća u pripremama terorističkih akcija u Crnoj Gori, piše "Danas" pozivajući se na krugove bliske vrhu vlasti u Srbiji. Kako piše "Danas", i dalje nema odgovora na pitanje o kojim je tačno licima reč, koliko njih je proterano, kao ni da li... »

Vučić: Curenje informacija iz policije zaustavićemo do Nove godine

Kurir pre 5 sati
BEOGRAD - Predsednik Vlade Aleksandar Vučić izjavio je danas da će do Nove godine biti preduzete određene aktivnosti kako bi se zaustavilo curenje informacija iz policije u medije. On je novinarima u Beogradu rekao da je o tome više puta razgovarao sa ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.