Putovanja

Italija besplatno deli preko 100 zamkova i istorijskih građevina

Putuj sigurno pre 16 sati
Verovali ili ne, vlasti u Italiji su odlučile da besplatno podele brojne istorijske građevine i italijanske zamkove svima koji se obavežu da će ove građevine renovirati i od njih napraviti zanimljive turističke atrakcije. Pročitajte više o ovom interesantnom turističkom poduhvatu. Italija ne... »

Kako “preživeti” renoviranje hotela?

Hotelijeri pre 2 sata
Renoviranje hotela je posao sa kojim se svaki hotelijer susreće pre ili kasnije. Svaki hotel zahteva stalna ulaganja kako bi se prostor održavao na određenom nivou, ali i kako bi gosti videli da se o hotelu brine. hotel zahteva stalna ulaganja kako bi se prostor održavao na određenom nivou Hotel... »

Ostrvo Amuljani - mirne vode nadomak Atosa

Putuj sigurno pre 17 minuta
Ostrvo Amuljani je maleni, čisti, tihi kutak koji je manje poznat i još uvek neotkriven velikom broju turista. Moguće je obići ga na izletu brodićem sa Halkidikija, ali kako nije party destinacija, ne postoji veliko interesovanje tako da ostaje takvo kakvo jeste - savršeno. Za porodični odmor, bebe... »

Slovenija: Leto osvežava i spaja!

Večernje novosti pre 21 sat
„Sava hoteli” u Sloveniji nude adrenalinsko leto. Decu svakog dana čeka nova zabava, a odrasli mogu da se prepuste lekovitim dejstvima jedinstvene crne termo-mineralne vode. Doživite slovenačko Prekomurje i Bled i obogatite album najlepših porodičnih uspomena novim doživljajima! U Prekomurju vas... »

Holandski kralj krišom pilotira na komercijalnim letovima

Press pre 4 sata
Holandski kralj već dve decenije pilotira komercijalnim avionima prevoznika KLM. foto: b92.net Kralj Vilem Aleksander rekao je holandskom listu "De Telegraaf" da tajno radi kao pilot već 21 godinu. On dva puta mesečno leti do evropskih destinacija, uprkos tome što je krunu preuzeo 2013. i time i... »

Mesto na kojem je najveći zločin ne pozdraviti prolaznika

B92 pre 5 sati
B92: Mesto na kojem je najveći zločin ne pozdraviti prolaznika
Do izolovanog bisera Atlantskog okeana, ostrva Sveta Jelena, koje se nalazi pod britanskom krunom, 500 godina je moglo da se dođe samo brodom. Foto: David Stanley / Flickr.com Sveta Jelena smeštena je 2.000 kilometara zapadno od reke Kuene, koja se nalazi na granici Namibije i Angole u jugozapadnoj... »

Mon Sen Mišel: Bajka između plime i oseke

Press pre 6 sati
Jedna od prvih građevina stavljenih na listu UNESCO Svetske baštine je Mon Sen Mišel u Francuskoj. Osim po svojoj lepoti, ovo mesto je specifično po tome što se ovde mogu videti najveće razlike u nivou mora između plime i oseke. foto: b92.net Iako je to zanimljiv fenomen, vrlo je opasan za... »

Provedite nezaboravne dane u Ženevi

Blic pre 13 sati
Neutralnost, banke, časovnici, čokolada i sir - to su prve asocijacije za Švajcarsku, malu, prelepu i prebogatu državu koja pleni prirodnim lepotama, stotinama ledničkih jezera, glečerima i večno belim planinskim vrhovima koje je gotovo nemoguće opisati. Ženeva je po mnogima značajnija od glavnog... »

Veličanstveni podvodni gradovi između mita i stvarnosti

B92 pre 2 sata
B92: Veličanstveni podvodni gradovi između mita i stvarnosti
Mit o Atlantidi već hiljadama godina golica maštu laika i profesionalaca. Iako profesionalci kažu da je reč o mitu, ruševine stvarnih gradova pod morem, ipak, sve ostavljaju bez daha. Atlit Jam, Izrael Jedno od najvećih i najstarijih podvodnih nalazišta antičkih naseobina pronađeno je na dubini od... »

17 mesta na planeti koja će uskoro zauvek nestati

Super odmor pre 9 sati
Naša planeta je dom velikog broja neverovatno lepih prirodnih lokacija. Ali, s obzirom na klimatske promene i ljudsku nepažnju, neka mesta na našoj planeti mogla bi da nestanu u narednih sto godina, ili čak i ranije. Sejšeli Popularna destinacija za one koji idu na medeni mesec, a koja se nalazi u... »

©2017 Netmark d.o.o.