Svet

Amfilohije: Crna Gora postaje sodomska država

Press pre 10 sati  
Crna Gora je u opasnosti da, od ekološke, postane sodomska država, kaže mitropolit crnogorsko-primorski, Amfilohije. Crna Gora je u opasnosti da, od ekološke, postane sodomska država, kaže mitropolit crnogorsko-primorski, Amfilohije. Kako prenose podgoričke Vijesti, on je u izjavi dostavljenoj... »

UN: U Ukrajini poginulo više od 4.000 ljudi

Press pre 6 sati  
Za više od šest meseci koliko traju sukobi u istočnoj Ukrajini poginulo je 4.035 ljudi, a samo u poslednjih deset dana život je izgubilo njih 300, pokazuju danas objavljeni podaci UN. Za više od šest meseci koliko traju sukobi u istočnoj Ukrajini poginulo je 4.035 ljudi, a samo u poslednjih deset... »

Pentagon: Ruski letovi širom Evrope pogoršavaju stanje

Beta pre 5 sati  
VAŠINGTON, 1. novembra 2014. (Beta-AFP) - Letovi vojnih aviona Rusije širom Evrope povećavaju napetost i predstavljaju potencijalnu opasnost za opštu bezbednost i za civilne letove, izjavio je u petak portparol Pentagona. SAD su zabrinute zbog preleta ruskih vojnih aviona preko Evrope i "veoma... »

Ebola odnela 4.951 ljudski život

Press pre 10 sati  
Svetska zdravstvena organizacija (SZO) saopštila je danas da je epidemija ebole odnela 4.951 ljudski život od ukupno 13.567 zaraženih u osam zemalja širom sveta. Svetska zdravstvena organizacija (SZO) saopštila je danas da je epidemija ebole odnela 4.951 ljudski život od ukupno 13.567 zaraženih u... »

Josipović: Odnosi sa Srbijom stagniraju

Press pre 6 sati  
Predsednik Hrvatske Ivo Josipović izjavio je da odnosi zvaničnog Beograda i Zagreba, na određeni način stagniraju, mada ih ocenjuje kao veoma važne kako zbog prošlosti, tako i zbog budućnosti. Predsednik Hrvatske Ivo Josipović izjavio je da odnosi zvaničnog Beograda i Zagreba, na određeni način... »

Smrtonosno rusko oružje ovako izgleda iz prve ruke Video

Blic pre 8 sati  
Televizijska ekipa "Raša tudeja" ukrcala se na "Jurij Dolgoruki", nuklearnu podmornicu ruske armije, zabeleživši pritom eksluzivne snimke probe balističke rakete "bulava", dometa 5.000 kilometara. Nuklearna raketa "bulava" spada u jedno od najmoćnijih oružja na svetu, a proba je izvršena u sredu.... »

Džaba bombardovanje: Džihadisti regrutuju sve više stranih boraca

Vesti online pre 6 sati  
Strani borci i dalje idu u Siriju da se bore na strani džihadista, bez obzira što međunarodna koalicija bombarduje položaje Islamske države u toj zemlji, saopštili su danas američki zvaničnici. Američki odbor protiv terorizma naveo je da je 16.000 stranih boraca otišlo prvenstveno u Siriju, potom u... »

Eksplodirala Brensonova suborbitalna svemirska letilica

Press pre 9 sati  
Suborbitalna svemirska letilica "Spejs šip 2" milijardera Ričarda Brensona eksplodirala je danas tokom probnog leta i najmanje jedna osoba je poginula i druga je povređena, saopštila je kalifornijska patrola autoputeva. Suborbitalna svemirska letilica "Spejs šip 2" milijardera Ričarda Brensona... »

Krvoproliće zamalo i u Skoplju

Vesti online pre 13 minuta  
Bivši američki ambasador u Makedoniji Kristofer Hil u svojim memoarima otkriva da je 75 do zuba naoružanih marinaca bilo spremno da pucaju na masu ljudi koji su samo dva dana od početka bombardovanja NATO na SR Jugoslaviju, napali ambasadu SAD u Skoplju. Zadatak marinaca je bio da spasu ambasadora... »

SVI NA RUSE Nemci, Turci, Portugalci, Norvežani i Britanci protiv "suhoja"

Blic pre 9 sati  
Severnoatlantska alijansa za 24 sata presrela je četiri grupe ruskih aviona. S „tupoljevima“ su se u vazduhu nadmetali Nemci, Turci, Portugalci, Norvežani i Britanci. Ruska avijacija ima neuobičajene aktivnosti poslednjih dana iznad Severnog, Baltičkog i Crnog mora, kao i Atlantika, zbog čega je... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.