http://www.rtv.rs

RTV

Kraj kampanje, u ponoć počinje predizborna tišina

RTV pre 3 sata
RTV: Kraj kampanje, u ponoć počinje predizborna tišina
BEOGRAD - Predsednički kandidati imaju još danas vremena da završe kampanju, budući da u ponoć počinje predizborna tišina.
Predizborna tišina, tokom koje je zabranjena bilo kakva izborna propaganda, održavanje javnih skupova i iznošenje rezultata na izborima, trajaće praktično do zatvaranja biračkih mesta 2. aprila u 20 sati. U trci za šefa države je... »

Otkriveno 20 migranata, jedna osoba uhapšena

RTV pre 2 sata
RTV: Otkriveno 20 migranata, jedna osoba uhapšena
BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu presekli su još jedan lanac krijumčarenja ljudi i pronašli 20 iregularnih migranata, od kojih je deset maloletno, i uhapsili jednu osobu.
Policija je uhapsila Z.L.(1956), koji je, kako se sumnja, omogućio nedozvoljen boravak ilegalnim migrantima iz Avganistana, Irana i Šri Lanke u svojoj kući na Voždovcu. Osumnjičeni će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu zbog... »

Novi korak ka privatizaciji petrohemijskog kompleksa

RTV pre 2 sata
RTV: Novi korak ka privatizaciji petrohemijskog kompleksa
BEOGRAD - Ministarstvo privrede je danas, u skladu sa Zakonom o privatizaciji i na osnovu Zaključka Vlade i Odluka Nadzornog odbora JP Srbijagas, objavilo javni poziv za prikupljanje pisama zainteresovanosti za preduzeća iz petrohemisjkog kompleksa: MSK iz Kikinde, HIP Azotara i HIP Petrohemija iz Pančeva.
Rok za dostavljanje pisama zainteresovanosti je 3. maj 2017. godine. U narednom periodu očekuje se da ova preduzeća preduzeća dostave Ministarstvu privrede procenu fer tržišne vrednosti kapitala, imovine i obaveza sa stanjem na... »

Nemci traže dobavljače iz Srbije

RTV pre 1 sat
RTV: Nemci traže dobavljače iz Srbije
BEOGRAD - Predstavnici deset velikih nemačkih firmi sastali su se danas u Privrednoj komori Srbije sa predstavnicima 87 kompanija iz Srbije radi razgovora o mogućoj saradnji, izjavio je danas predsednik Privredne Komore Srbije Marko Čadež.
Čadež je rekao da se 130 firmi iz Srbije prijavilo za razgovore sa nemačkim kompanijama iz pokrajine Severna Rajna Vestfalija, u okviru projekta Dobavljačka inicijativa nemačkih kompanija, a na razgovore je pozvano 87. Srpske... »

Nikolić u Pekingu sa predsednikom Kine

RTV pre 3 sata
RTV: Nikolić u Pekingu sa predsednikom Kine
PEKING - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić nastavlja zvaničnu posetu Kini gde će se danas sastati sa predsednikom Si Đinpingom, sa kojim će razgovarati o razvoju zajedničkih srpsko-kineskih projekata.
Tokom posete Kini Nikolić će se sastati i sa drugim najvišim zvaničnicima, premijerom Li Kećijangom, kao i sa predsednikom Svekineskog narodnog kongresa Džang Deđiangom, a biće proglašen i za počasnog građanina grada Pekinga.... »

U sudaru u Teksasu, 13 mrtvih

RTV pre 1 sat
RTV: U sudaru u Teksasu, 13 mrtvih
OSTIN - Na severu Teksasa je u sredu došlo do čeonog sudara malog crkvenog autobusa i kombija u kojem je poginulo 13 visokih članova Baptističke crkve, a u toku je istraga o uzroku nesreće, javlja danas AP.
Teksaško Ministarstvo za javnu bezbednost saopštilo je da jedini preživeli putnik autobusa prebačen u bolnicu i životno je ugrožen, dok je vozač kombija u stabilnom stanju. Nacionalni odbor za bezbednost saobraćaja poslao je... »

Kurs dinara 123,9844

RTV pre 10 sati
RTV: Kurs dinara 123,9844
BEOGRAD - Vrednost dinara prema evru biće danas približno ista kao danas i zvanični srednji kurs će iznositi 123,9844 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije.
Dinar će prema evru biti za 0,1 odsto slabiji nego pre mesec dana, a na godišnjem nivou će biti slabiji za 1,0 odsto. Indikativni kurs dinara prema dolaru je pao za 0,5 odsto na 115,2700 dinara za jedan dolar. Dinar je prema... »

Ko upravlja porodičnim kompanijama u Srbiji?

RTV pre 1 sat
RTV: Ko upravlja porodičnim kompanijama u Srbiji?
BEOGRAD - U Srbiji je 70 odsto porodičnih firmi u "rukama" prvog vlasnika, dok u evropskim porodičnim kompanijama prva generacija upravlja samo u trećini kompanija, pokazuje globalno istraživanje konsultantsko-revizorske kuće KPMG.
Druga generacija nasledila je trećinu srpskih firmi, a treća generacija je na čelu samo 2,4 odsto preduzeća. Situacija u Evropi je dosta drugačija - druga ili treća generacija vlasnika vodi skoro polovinu kompanija, a 18 odsto... »

Putin: Zaštiti nacionalne interese na Arktiku

RTV pre 3 sata
RTV: Putin: Zaštiti nacionalne interese na Arktiku
MOSKVA - Ruski predsednik Vladimir Putin zatražio je od Ministarstva odbrane Rusije i Federalne službe bezbednosti da zaštite nacionalne interese Rusije na Arktiku.
"Ministarstvo odbrane, Federalna služba bezbednosti i njene granične jedinice treba da realizuju svoje planove za obezbeđenje nacionalnih interesa u pogledu odbrambene sposobnosti zemlje, ali i zaštite naših interesa na Arktiku i... »

Agencija Mudis ponovno smanjila rejting Agrokora

RTV pre 3 sata
RTV: Agencija Mudis ponovno smanjila rejting Agrokora
ZAGREB - Agencija Mudis (Moody's) ponovo je smanjila kreditni rejting Agrokora sa ranijeg nivoa B3 na Caa1, a verovatnoću bankrota na Caa1-PD sa prethnih B3-PD, zadržavši negativne izglede daljeg rejtinga.
"Smanjenje rejtinga odražava naše mišljenje da kompanija više nije u stanju da održava visok nivo obaveza prema dobavljačima, što može da ograniči njenu likvidnost", navodi se u izveštaju Mudisa, koji je već jednom ove godine... »

U ponoć kraj kampanje

Danas  pre 2 sata  još 13 povezanih

N1: Odloženo saslušanje Marije Mali

Beta  pre 1 sat  još 8 povezanih

U nedelju pošaljite Vučića u ćošak!

Vesti online  pre 1 sat  još 5 povezanih

Objavljen poziv investitorima za petrohemijski kompleks

RTS  pre 2 sata  još 11 povezanih

U petak štrajk u školama članicama USPRS-a

N1 Info  pre 1 sat  još 7 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.