Zabava

Ako pronađete jednu sitnicu koja odaje da njih dve imaju po 46 godina, imate genijalno oko

Press pre 4 sata
RTS: Sa 13 nagrada Drejk srušio Adel sa „Bilbordovog“ trona
Gošće večerašnje "Fashion for relief fashion charity gala" večeri u Kanu su i Naomi Kempbel i jordanska kraljica Ranija. Srele su se njih dve na svečanosti, a njihov susret ispraćen je slikom koja je čsit primer elegancije i lepote. foto: zena.blic.rs I Naomi i Ranija imaju 46 godina. Broj jeste... »

Jeff Mills na No Sleep Festivalu u sklopu Exit-a

Radio 021 pre 5 sati
Umetnik Jeff Mills nastupiće u sredu, 5. jula na No Sleep Festivalu, u sklopu Egzit festivala. On će prirediti tročasovni noćni nastup na mts Dens Areni, praćen umetnicama Ellen Alien, Paula Temple i Rebekah. Nastupiće i francuski producent UVB, kao i novosadski umetnik Lag. Veče otvaraju Marta... »

Ništa od pauze za seks u toku radnog vremena

Radio 021 pre 11 sati
Švedska je bila na ivici da postane prva zemlja koja uvodi pauze za seks na radnom mestu posle predloga jednog gradskog odbornika. Ipak, ovaj predlog je odbijen. Erik Muskos, 42-godišnji socijaldemokrata i gradski savetnik u Overtornei, upoznao je svoj gradić sa svetom kada je predložio uvođenje... »

Novosadski biciklisti krenuli u humanitarnu vožnju ka Umagu

Radio 021 pre 8 sati
RTV: Egzitova povorka ljubavi i prijateljstva
Četvoročlana ekipa novosadskog kluba "Invictabike" danas je krenula za Umag, a ova vožnja je humanitarnog karaktera. Njihov dolazak u taj hrvatski grad planiran je za 25. maj, na otvaranje "Sea star" festivala. Inicijatori vožnje su Exit fondacija, Grad Umag i Turistička zajednica Grada Umaga, a... »

Iskren oglas za udomljavanje mačka

Radio 021 pre 10 sati
Australijska agencija za udomljavanje mačaka objavila je oglas u kojem navodi apsolutnu istinu. Oglas je izazvao brojne reakcije i komentare, a njegova autorka je izjavila da je htela da bude potpuno iskrena s ljudima. Ali, uprkos humoru, mačak Bigls još u nije pronašao dom. U oglasu piše da je... »

Filantrop donirao 400 miliona dolara u dobrotvorne svrhe

RTS pre 2 sata
Australijski biznismen Endru Forest otkrio je da će dati 400 miliona australijskih dolara, odnosno oko 266 miliona evra, u dobrotvorne svrhe, što je ocenjeno kao novi rekord u filantropiji u Australiji. Forest, 55-godišnji predsednik grupe „Forteskju metal“ i njegova supruga Nikol, saopštili su da... »

Najpoznatija trudnica priredila najlepši spektakl

Press pre 4 sata
Bijonse je sve ostavila bez daha kada se pojavila na dodeli "Gremi" nagrada kao boginja plodnosti i u kupaćem kostimu od lanaca pokazala svoj trudnički stomak. Tad je pomerila sve granice, a najpoznatija trudnica na svetu ni sada ne prestaje da iznenađuje. Zabava povodom skorog dolaska njenih... »

Mačke kao terapija protiv stresa na poslu

Beta pre 47 minuta
B92: Životinje uvek prave društvo japanskim biznismenima
Jedna firma u Japanu, zemlji gde su kompanije poznate po dugom radnom vremenu i često stresnoj hijerarhiskoj disciplini, pronašla je terapiju za smanjenje stresa  -  mačke. U maloj tokijskoj kancelariji informatičke firme Ferej (Ferray) devet mačaka skaču na kolena zaposlenim, šetaju se po... »

Ne zna se koja je majka, a koja ćerka: Anabela i Luna poput bliznakinja

Blic pre 11 sati
Atraktivna Luna Đogani sve je više prisutna u domaćoj javnosti, a nema sumnje da je dobar izgled nasledila od roditelja. Naslednica Anabele Atijas i Gagija Đoganija postavila je na društvene mreže fotografiju sa majkom, koja je oduševila njene pratioce, sudeći po broju lajkova. Pročitajte još: ONA... »

Savetovali su je da isključi bebu sa aparata jer će imati teška mentalna oštećenja. Njen sin je danas na harvardu

Blic pre 12 sati
Zbog komplikacija na porođaju Ding Dženg je rođen sa cerebralnom paralizom. Lekari u kineskoj provinciji Hubei savetovali su majci da digne ruke od deteta, očekujući trajna oštećenja mozga i slabije razvijenu inteligenciju. Uprkos tome, majka je 29 godina brinula o sinu, koji je u međuvremenu... »

©2017 Netmark d.o.o.