Zabava

Oduševili se: Švedski metalci pronašli Sanju Milovanović iz kviza “Slagalica”

Večernje novosti pre 1 sat
Devojka koja je u kvizu “Slagalica” tačno odgovorila na pitanje iz koje je zemlje hevi-metal grupa “Sabaton”, Sanja Milovanović iz Donje Rače, biće specijalna gošća na koncertu slavnih Šveđana. DEVOJKA koja je u kvizu “Slagalica” tačno odgovorila na pitanje iz koje je zemlje hevi-metal grupa... »

"Svet neće imati još jednog renea": Ovako se kolege opraštaju od zvezde serije "Alo, Alo"

Blic pre 2 sata
Britanska glumica Viki Mišel, koja je u popularnoj seriji "Alo, Alo" tumačila lik Ivet, konobarice i Reneove ljubavnice, oprostila se na Tviteru od kolege s kojim je igrala punih deset godina. So sad to hear news of Gorden Kaye A brilliantly talented actor consummate professional, loved the world... »

Potencijalni dom? Oko udaljene zvezde u svemiru kruži super-Zemlja

Blic pre 1 sat
Oko zvezde "Wolf 1061" kruže tri planete, a jedna od njih se nalazi u nastanjivoj zoni, tvrdi ugledni astronom Stiven Kejn sa Univerziteta u San Francisku. Kejn je u najnovijem broju časopisa "Astrophysical Journal" objavio rezultate istraživanja pomenute zvezde i smatra da se jedna od planeta,... »

Veliki korak za čovečanstvo... Pivo sa meseca

Blic pre 2 sata
Hrabar tim inženjera sa Univerziteta u Kaliforniji se nada da će postati prvi koji će uspeti da proizvedu pivo na Mesecu. Ovaj tim se nadmeće sa stotine ostalih u takmičenju "Lab2Moon" koje predvodi indijski "Teamlndus", koji je jedan od četiri tima koji učestvuju u lunarnom projektu finansiranom... »

Zaustavlja dah: Zanosna Lili pokazala savršenu figuru (video)

Blic pre 2 sata
Američka manekenka Lili Oldridž osvojila je muška srca, kada se 2009. godine, prvi put prošetala pistom na reviji prestižnog brenda "Victoria's secret". Pogledajte na Instagram-u Danas, skoro osam godina otkako je prvi put ponela "anđeoska krila", Lili i dalje važi za najzgodnijeg "anđela", a... »

Optička iluzija: Možete li da nađete lisicu pre nego što pojede guske?

Blic pre 1 sat
Ako volite skrivalice i optičke iluzije, evo malo zanimacije za vas. Na ovoj slici svakako ćete odmah videti guske, ali tu negde se krije i jedna gladna lisica. Imate minut da je pronađete, pre nego što pojede guske. Ukoliko ne možete da je nađete, pogledajte rešenje na stranici "Playbuzz". Ako vam... »

Darovi prirode: Trikovi koje životinje koriste protiv smrzavanja

Blic pre 2 sata
Mnoge životinje su mesecima izložene veoma niskim temperaturama. Da se ne bi smrzle, evolucija im je dala posebna svojstva. Patke Patke hodaju po snegu i ledu na temperaturama ispod nule, pa ipak ne gube mnogo toplote. Razlog je u nekoj vrsti prirodnog izmenjivača toplote: topla krv kroz arterije... »

Da ti se zavrti u glavi: Ovako popovi u Gruziji krste bebe (video)

Blic pre 1 sat
Na pravoslavni praznik Bogojavljenje u Gruziji je organizovano masovno krštenje beba. Da bi sve bebe došle na red, sveštenici u Tbilisiju su morali da budu veoma brzi. Oni su potapali bebe brzim pokretima, jednu za drugom. Tri puta bi gurnuli bebinu glavu u lavor sa vodom i tri puta njene nogice.... »

Januar rizičan za brak

Večernje novosti pre 3 sata
Psihologe ovo ne čudi. Jer, praznici su prošli, a sa njima i obaveza da ostanemo sa partnerom kog više ne volimo. NAJHLADNIJI mesec u godini istovremeno je i najkritičniji za ljubav. Najveća verovatnoća da će partner zatražiti razvod braka jeste baš u januaru, pokazuje statistika. Psihologe ovo ne... »

Revolucija stanovanja: Da li biste živeli u kući koja se okreće za Suncem (foto)

Blic pre 1 sat
Zamislite da živite u kući koja prati kretanje Sunca kad je vruće, ili da možete da izaberete pogled sa prozora vaše spavaće sobe. Ovo je stvarnost za neke vlasnike kuća, zahvaljujući inovativnom arhitektonskom konceptu. Na severnoj obali Novog Južnog Velsa u Australiji nalazi se "Everingham... »

©2016 Netmark d.o.o.