Ekonomija

UPOZNAJTE NOVOG REKORDERA: Ovom čoveku duguju 145 plata!

Press pre 2 sata  
Rade Stoković i još dvadesetak radnika “Komgrap Makiša” nisu primili platu 12 godina. Rade Stoković i još dvadesetak radnika “Komgrap Makiša” nisu primili platu 12 godina. Njima se duguje 145 zarada, već godinama im ne uplaćuju staž, nemaju zdravstvenu knjižicu. Petoro ih je umrlo ne dočekavši... »

STANICA PROKOP: Energoprojekt i Železnice potpisale ugovor o nastavku gradnje, vrednost radova 26 milona evra

Press pre 4 sata  
Kompanije Železnice Srbije i Energoprojekt Holding potpisale su danas ugovor o nastavku izgradnje železničke stanice Prokop, koji se finansira iz kuvajtskog kredita u iznosu od blizu 26 miliona evra, a radovi će početi najkasnije za oko 30 dana, sa rokom završetka radova za 18 meseci. Kompanije... »

Sve o poskupljenju struje

Blic pre 3 sata  
Odluku o poskupljenju struje Vlada bi mogla doneti tokom septembra, potvrđeno je juče “Blicu”. Saznajemo da Vlada neće dati saglasnost da struja poskupi više od 12 odsto. Konačnu reč o korekciji cene struje daće Agencija za energetiku, na predlog Elektroprivrede Srbije. U EPS-u kažu da zasada ne... »

Otkazana poseta ministra Antića RB "Kolubara"

Blic pre 1 sat  
Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić otkazao je sutrašnju posetu Rudarskom basenu "Kolubara", zbog najavljenog nevremena, saopštilo je Ministarstvo energetike. Antić je trebalo da obiđe poplavljene površinske kopove, da se upozna sa trenutnom situacijom i razgovara sa direktorom RB... »

Evro 116,77 dinara

RTV pre 29 minuta  
RTV: Evro 116,77 dinara
NOVI SAD - Dinar će danas oslabiti prema evru za 0,1 odsto i srednji kurs iznosiće 116,7676 dinara za jedan evro, što je najniža vrednost dinara prema evropskoj valuti. Po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije (www.nbs.rs), evro će koštati 15 para više nego juče, kada je kurs 116,6150... »

Sve spremno za privatizaciju klubova

RTV pre 29 minuta  
RTV: Sve spremno za privatizaciju klubova
BEOGRAD - Ministar omladine i sporta u Vladi Srbije Vanja Udovičić rekao je da je to ministarstvo uradilo veliki posao kada je reč o privatizaciji u sportu. On je naveo da je ministarstvo na čijem je čelu, vodeći računa o potrebama srpskog sporta, pripremilo sve predloge i modele privatizacije i da... »

Nova obećanja se zovu „lou-kost“

Danas pre 4 sata  
Da li će niški aerodrom „Konstantin Veliki“ oživeti posle višegodišnjeg prisilnog tavorenja. Niš - Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović najavila je da će Vlada Srbije pomoći aerodromu „Konstantin Veliki“ u Nišu da postane „stecište... »

Vlada: Vekna hleba najviše 46 dinara

Danas pre 4 sata  
Beograd - Vlada Srbije odlučila je juče da maloprodajna cena vekne hleba od brašna T-500 ne sme preći 46 dinara do kraja januara 2015. godine. „Ta odluka će važiti do 31. januara naredne godine i doneta je sa ciljem da se spreče poremećaji na tržištu, obezbedi maksimalno snabdevanje svih potrošača... »

Šansa za veći izvoz u Rusiju

Danas pre 4 sata  
Moskva - Rusija od 1. avgusta uvodi zabranu uvoza nekih vrsta voća i povrća iz Poljske, a priprema i ukidanje bescarinske trgovine sa Ukrajinom, što, prema ocenama eksperata, predstavlja šansu da se poveća izvoz srpskih poljoprivrednih proizvoda u Rusiju. Zvanični predstavnik Agencije za kontrolu... »

Savet: Fond za razvoj delio kredite po političkom uticaju

Danas pre 4 sata  
Beograd - Savet za borbu protiv korupcije saopštio je juče da Fond za razvoj Srbije ne obezbeđuje ravnomeran regionalni razvoj, jer je najviše kredita odobreno firmama u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. To stoji u izveštaju Saveta pod naslovom „Analiza političkog uticaja na poslovanje Fonda za razvoj... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.