Ekonomija

Dinar ojačao 0,1 odsto

RTV pre 7 sati
RTV: Dinar ojačao 0,1 odsto
BEOGRAD - Dinar će danas ojačati prema evru za 0,1 odsto i zvanični srednji kurs biće 123,1972 dinara za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije. Evro će koštati oko 10 para manje nego juče kada je kurs bio 123,29 dinara. Dinar će biti slabiji nego na početku ove godine za 1,3 odsto, za 2,4... »

Kakav hleb jedemo: Država presekla, proizvođači uskoro više neće moći da nam podvaljuju

Blic pre 54 minuta
Ražani hleb ubuduće će morati da ima 70 odsto ražanog brašna, burek 20 odsto nadeva, dok će peciva morati da imaju tačnu specifikaciju šta sadrže, što do sada nije bio slučaj. Ovo su nova pravila koja su propisana novim pravilnikom koji je Ministarstvo poljoprivrede propisala za pekarsku... »

Referendum u Republici Srpskoj: U četvrtak sastanak Nikolića i Vučića sa liderima Srba u BiH i RS

Gde investirati pre 12 minuta
Predsednik i premijer Srbije, Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić sastaće se u četvrtak s liderima Srba u BiH i RS, kako bi razmotrili stav Saveta za impelemntaciju mira u BiH protiv referenduma u Srpskoj, situaciju uopšte, te o daljim koracima. To je jedan od zaključaka sinošnjih konsultacija u... »

Zapadne sile za uvođenje sankcija Damasku

Gde investirati pre 6 minuta
Velika Britanija i Francuska pozvale su juče Ujedinjene nacije da uvedu sankcije Siriji nakon što je istraga UN utvrdila da je sirijski režim izvodio hemijskim oružjem. Britanski i francuski ambasadori okarakterisali su upotrebu hemijskog oružja protiv civila kao ratni zločin i zločin protiv... »

Osnovica za obračun PDV-a, PDV i druge uvozne dažbine

MojaFirma.rs pre 6 sati
U prethodnom tekstu obradili smo obračun carine i njen tretman u uvoznoj kalkulaciji. Rekli smo da carina predstavlja trošak uvoza odnosno ulazi u nabavnu vrednost robe. Obračun i tretman PDV je, pak drugačiji. Osnovicu za obračun PDV čini carinska osnovica i sve uvozne dažbine plaćene prilikom... »

Šijemo "Pradu", a nosimo plastiku

Večernje novosti pre 10 sati
U Srbiji se pravi obuća za poznate svetske kuće, ali više trošimo na uvoz nego što prodamo strancima. Prošle godine smo uvezli cipela za 400 miliona dolara, a izvezli u vrednosti od 300 miliona. NA ruku im ne idu male plate potencijalnih kupaca, a poslednjih godina ni vremenske prilike. Malo u... »

SAD želi potpisati TTIP do kraja godine

Al Jazeera pre 18 minuta
Bijela kuća tvrdi da američki stav u ugovoru o slobodnoj trgovini s Evropom nije promijenjen i da ga želi potpisati do kraja godine. Bijela kuća je objavila u utorak da se još nada kako će do kraja godine potpisati ugovor o slobodnoj trgovini s Europom ( TTIP), uprkos sumnji koju je izrazio... »

Ojačala domaća valuta: Evro danas 123,19

Kurir pre 12 minuta
Dinar je danas ojačao prema evru za 0,1 odsto i zvanični srednji kurs je 123,1972 dinara za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije. Evro koštati oko 10 para manje nego juče kada je kurs bio 123,29 dinara. Dinar je slabiji nego na početku ove godine za 1,3 odsto, za 2,4 odsto je slabiji nego... »

Evro danas 123,1972 dinar

Novi magazin pre 6 minuta
Dinar je danas ojačao prema evru za 0,1 odsto i zvanični srednji kurs je 123,1972 dinara za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije. Evro koštati oko 10 para manje nego juče kada je kurs bio 123,29 dinara. Dinar je slabiji nego na početku ove godine za 1,3 odsto, za 2,4 odsto je slabiji nego... »

TTIP u ćorsokaku

Dojče vele pre 7 sati
Pozicije SAD i EU previše su različite. Prevelik je otpor, naročito u Nemačkoj, protiv Sporazuma o slobodnoj trgovini koji preti da omekša evropske standarde. Da li je TTIP je dospeo u ćorsokak? Francuska će u septembru zatražiti od Evropske komisije da se prekinu pregovori sa SAD o Transatlantskom... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.