Ekonomija

Čak 8.500 medicinskih sestara traže nov zakon

Danas pre 11 sati
* Radica Ilić: Zakon je katastrofalan, nema popravke, treba pisati nov * Ministarstvo: Radili smo sa svim reprezentativnim sindikatima * U kabinetu Ane Brnabić kažu da će nacrt na javnu raspravu do kraja sedmice. Poslednjih dana u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave krčka se tekst... »

Dinar stagnira, kurs 119,40

RTV pre 4 sata
RTV: Dinar stagnira, kurs 119,40
BEOGRAD - Dinar će danas biti na novom rekordnom nivou prema evru u ovoj godini i zvanični srednji kurs će iznositi 119,3974 dinara za evro, što je zanemarljiva promena u odnosu na jučerašnji kurs, objavila je Narodna banka Srbije. Zvanični srednji kurs dinara juče je bio 119,4067 dinara za... »

Ako ikada poželite biti „roditelj“ jednom biznisu…

MojaFirma.rs pre 3 sata
Jeste li pokušali nekada da se novopečenom roditelju požalite kako ste strašno umorni ovih dana? Njihove reakcije na žalopojku ovog tipa verovatno će vas istog trenutka navesti da zbog toga ozbiljno zažalite. U najboljem slučaju, ponosne mame i tate uputiće vam prekorne poglede, a u... »

Video: Ovako je počeo Bir fest

BizLife pre 5 sati
Foto: screenshot Jubilarni 15. Bir fest otvoren je na Ušću, glavne zvezde prve festivalske večeri su britanski sastav „Asian Dub Foundation“, a nastupili su i domaći bendovi „Van Gog“, „Stereo banana“, „Galija“… Pred hiljadama ljudi Van Gog je napravio pravi mali... »

Isplata dividendi aerodroma "Nikola Tesla" 11. septembra

Večernje novosti pre 6 sati
Drugi deo dividende iz prošlogodišnje dobiti beogradskog Aerodroma Nikola Tesla biće isplaćen 11. septembra. BEOGRAD - Drugi deo dividende iz prošlogodišnje dobiti beogradskog Aerodroma Nikola Tesla biće isplaćen 11. septembra. Akcionarima će pripasti bruto iznos od 14,68 dinara po akciji... »

Strancima ipak srpske oranice?

Vesti online pre 5 sati
Izmene Zakona o poljoprivrednom zemljištu po hitnoj proceduri, najavljene do 1. septembra, dovele su do polemike resornog ministra Branislava Nedimovića i predsednika opštine Čajetina Milana Stamatovića koji je i lider Zdrave Srbije. Stamatović je poručio da se mora sprečiti da ostatak... »

Pet godina van funkcije

Danas pre 7 sati
Za neverovati je da je Toplana za sve ove godine potpisala čak 17 aneksa sa izvođačem, ali kotao nije radio. Novi kotao u gradskoj Toplani posle pet godina konačno je stavljen u funkciju. Pored 1,7 miliona evra koliko je koštao kotao, do sada je uloženo više od 11 miliona dinara kako bi bio... »

Evo sutra 119,39 dinara

Beta pre 11 sati
Dinar će sutra imati najvišu vrednost prema evru u ovoj godini i zvanični srednji devizni kurs biće 119,3974 dinara za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije (NBS). Evro danas košta 119,4067 dinara. Dinar će prema evru sura biti jači 3,2 odsto nego pre godinu dana, za 0,6 odsto jači... »

Jorgovanka Tabaković: “JP Morgan Chase” trguje dinarskim obveznicama

Gde investirati pre 13 sati
Banka “JP Morgan Chase” uvrstila je dinarske obveznice na listu hartija od vrednosti, kojima će trgovati, a i sama je u avgustu kupila dinarske hartije, saopštila je guverner Narodne banke Srbije (NBS) Jorgovanka Tabaković. “Od juče je “JP Morgan Chase” uvrstila dinarsku hartiju na... »

Dinar obara rekord, kurs 119,41

Kamatica pre 21 sat
Dinar će danas biti na novom rekordnom nivou prema evru u ovoj godini i zvanični srednji kurs će iznositi 119,4067 dinara za evro, što predstavlja rast domaće valute prema jedinstvenom moneti evrozone od 0,1 odsto u odnosu na juče, objavila je Narodna banka Srbije. NBS je juče kupila na... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.