Ekonomija

"Er Srbija" slavi prvi rođendan

Radio 021 pre 6 sati  
Nacionalna aviokompanija "Er Srbija" obeležava danas prvu godišnjicu rada. Od početka rada uvela je brojne nove linije i povećala broj putnika. Sada leti na više od 39 destinacija u Evropi, Mediteranu i Bliskom istoku. Nudi i prekookeanske letove do Azije, Australije i Južne i Severne Amerike u... »

PRODAJE SE PARCELA OKO ZVEZDINOG STADIONA Vlasnik Gemaksa godinama prodaje zemlju u vlasništvu Srbije

Večernje novosti pre 12 sati  
Parcela od hektar i po uz južnu stranu Zvezdinog stadiona mogla bi uskoro da bude prodata za nekoliko miliona evra. Prodao placeve „Metrou“, OMV, „Poršeu“ za salon, „Kolingu“ za stanove. PARCELA od hektar i po uz južnu stranu Zvezdinog stadiona mogla bi uskoro da bude prodata za nekoliko miliona... »

Kod nas čokoladice, u Dubaiju zlato

B92 pre 13 sati  
B92: Kod nas čokoladice, u Dubaiju zlato
Dubai -- Zvaničnici Dubaija odlučili su da bogato nagrade sve one koji umesto svojih automobila koriste sredstva gradskog prevoza. Uprava javnog prevoza emirata najavila je da će pokloniti četiri kilograma zlata u okviru proslave Dana javnog prvoza, 1. novembra, ne bi li tako podstakla ljude da... »

Standar & Poor's povisio rejting Kipra

Gde investirati pre 7 sati  
NIKOZIJA - Američka rejting agencija Standard & Poor's povisila je kreditni rejting Kipra za jedan stepen na "B+". Agencija je kao razlog odlike navela posvećenost kiparske vlade sprovođenju uslova iz paketa pomoći i bolji od očekivanog privredni rast. Prognoza kreditnog rejtinga Kipra ocenjena je... »

Prosečna neto zarada u septembru 43.975 dinara

Večernje novosti pre 22 sata  
Prosečna neto zarada u Srbiji isplaćena u septembru iznosi 43.975 dinara i u poređenju sa avgustovskom neto platom nominalno je manja za 3,6 odsto. BEOGRAD - Prosečna neto zarada u Srbiji isplaćena u septembru iznosi 43.975 dinara i u poređenju sa avgustovskom neto platom nominalno je manja za 3,6... »

Dinar u ponedeljak stagnira, srednji kurs 119,48 dinara za evro

Gde investirati pre 9 sati  
BEOGRAD - Dinar će u ponedeljak, 27. oktobra, ostati skoro nepromenjen prema evru i zvanični srednji kurs biće 119,4864 dinara za evro. Narodna banka Srbije (www.nbs.rs) prodala na Međubankarskom deviznom tržištu 10 miliona evra, kako bi ublažila dnevne oscilacije kursa. Prema podacima NBS, evro će... »

Vujović: Mere bolne, ali još nema finijeg mehanizma

RTV pre 1 sat  
RTV: Vujović: Mere bolne, ali još nema finijeg mehanizma
BEOGRAD - Mere smanjivanja prihoda bolne su politički, profesionalno i ljudski, ali vlada u ovom trenutku nema finiji mehanizam, izjavio je ministar finansija Dušan Vujović na današnjoj sednici skupštinskog odbora za finansije. Vujović je, na raspravi o 70 podnetih amandmana na skupštinskom odboru,... »

Rotšild: Međunarodno povezivanje važno za moderan biznis

Blic pre 1 dan  
Međunarodno povezivanje i strateški savezi u investiranju su veoma važni za moderno poslovanje, izjavio je večeras u Beogradu poznati korporativni strateg i biznismen aktivan u raznim poslovnim oblastima u svetu, Oliver Rotšild. Rotšild je u Beogradskoj poslovnoj školi, gde je održao predavanje o... »

Er Srbija obeležava prvu godišnjicu poslovanja

24 Sata pre 2 sata  
Generalni direktor Er Srbije koja večeras proslavlja prvu godišnjicu postojanja Dane Kondić izjavio je da je nacionalni avioprevoznik Srbije na dobrom putu da do kraja godine bude profitabilna avio kompanija. - Rezultati poslovanja u trećem kvartalu su impresivni, a u avgustu smo imali rekordne... »

Već 4 godine nema svinjske kuge

B92 pre 13 sati  
RTV: Četiri godine bez svinjske kuge
Klasična kuga svinja u Srbiji poslednji put je dijagnostikovana 2010. godine, a godišnje se u zemlji protiv te opasne bolesti vakcioniše oko 3,5 miliona svinja. U Srbiji se primenjuju veoma efikasne vakcine koje su korišćene u svim zemljama koje su iskorenile kugu svinja, a u toku je nabavka šest... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.