Nauka & Tehnologija

Vivo demonstrirao prvi telefon sa ultrasoničnim senzorom otiska prsta ispod displeja (video)

Benchmark pre 1 sat
Nakon što je Qualcomm predstavio svoje rešenje za skeniranje otiska prsta naredne generacije, Vivo je objavio Under Display Fingerprint Scanning Solution pod nazivom Vivo Under Display, koje nudi in-display skeniranje otiska prsta. Tokom MWC 2017 Shanghai događaja, kompanija Vivo je prikazala... »

Sapphire objavio pet Mining Edition Radeon RX grafičkih karti

Benchmark pre 1 sat
Sapphire je objavio seriju novih grafičkih karti, namenjenih rudarenju kriptovaluta. Grafičke karte su deo nove "Mining Edition" linije i stižu u 4GB i 8GB verzijama AMD Radeon RX 400 i RX 500 serije. Grafičke karte iz Mining Edition serije, koje je Sapphire objavio uključuju (cene su u britanskim... »

Yahoo Mail dobio redizajn i novu Pro opciju (video)

Benchmark pre 15 sati
Yahoo je objavio veliki redizajn svog besplatnog mail servisa, a predstavio je i novu "Yahoo Mail Pro" opciju pretplate. Novi korisnički interfejs je više minimalistički i bolje pristaje dizajnerskom jeziku na koji su se ljudi već navikli na drugim modernim servisima. Dizajni skinova, uključujući i... »

Kompanija Toshiba napravila je prvi na svetu QLC 3D Flash

IT svet pre 2 sata
Toshiba je napravila najveći na svetu kapacitet od 1.5TB u jednom pakovanju sa BiCS FLASH čipom-trodimenzionalna flash memorija. Najnovija tehnologija BiCS FLASH uređaj je prvi koji isporučuje 4-bit-a po ćeliji ( quadruple-level cell QLC ), pomerajući granicu flash memorijske tehnologije. QLC 3D... »

Xiaomi Redmi Pro 2 specifikacije

Benchmark pre 1 sat
Xiaomi Redmi Pro je objavljen u julu prošle godine, a izgleda da je kineska kompanija gotovo spremna da objavi i njegovog naslednika - Xiaomi Redmi Pro 2. Nove procurele informacije otkrivaju neke karakteristike dolazećeg telefona. Xiaomi Redmi Pro 2 bi trebalo da ima LCD-bazirani displej sa 1080p... »

Xiaomi Mi 6 model konačno dostupan van Kine

IT svet pre 3 sata
Predstavljen još u aprilu mesecu, Xiaomi Mi 6 tek sada je dostupan van granica Kine u Tajvanu. Još uvek nema oficijelne cene, a takođe je i nepoznato kada će doći na ostala tržišta. Da podsetimo, Mi 6 pokreće najnoviji Snapdragon 835 i dolazi sa 6GB ram memorije, 64 ili 128GB memorijskog prostora.... »

LG-jev novi OLED wallpaper TV od 77 inča za cenu jednog automobila

IT svet pre 2 sata
LG Wallpaper W serije, 4K OLED, najnoviji modeli slim dizajna, tanki samo 2.75 milimetara. Jeftiniji modeli od 65 inča u prodaji su po ceni od 8000$, ako želite najveći model od 77 inča, potrebno je izdvojiti 20.000$. Nova serija uključuje Dolby Atmos soundbar koji dolazi ispod TV-a. Serija W radi... »

Aplikacija Viber lansira nove čet ekstenzije

IT svet pre 23 minuta
Viber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka, upravo je objavio promociju potpuno nove generacije “Čet ekstenzija” – funkcije za deljenje sadržaja i upotrebu sadržaja unutar aplikacije – prvobitno lansirane decembra 2016. Ova funkcija čini dostupnim sadržaj i usluge partnera... »

G.Skill je najavio novu DDR4 ram memoriju za Intel X299

IT svet pre 2 sata
Nova ultra brza DDR4 memorija dizajnirana za poslednju seriju procesora Intel Core X i X299 čipset matične ploče. Nova memorija će biti u seriji Trident Z RGB, kao i u Trident Z Black seriji. Cela linija će biti 3600MHz do 4200MHz brzine u različitim latency timings i voltaži od 1.35V do 1.4V. Nova... »

Nove tehnologije donose profit

Večernje novosti pre 12 sati
Tek dva odsto evropskih preduzeća koristi sva dostupna digitalna dostignuća, a u Srbiji je proces na početku. DIGITALNA revolucija uveliko traje, ali trenutno svega dva odsto evropskih preduzeća u potpunosti koriste sve nove mogućnosti. U slučaju srpskih kompanija - procenat je još manji. Trendovi... »

Počela sednica parlamenta, poslanici postavljaju pitanja

Beta  pre 30 minuta  još 8 povezanih

Australijski sud traži trećeg čoveka Vatikana

RTV  pre 1 sat  još 8 povezanih

''Delije'', VAŽNO JE! Pročitajte Zvezdin apel pred duel sa Florijanom!

Sportske.net  pre 41 minut  još 7 povezanih

Na KiM i SAD uhapšeno deset osoba, zaplenjena veća količina oružja

Večernje novosti  pre 1 sat  još 6 povezanih

Merkel: EU odlučnija nego ikad da sprovede klimatski dogovor

Večernje novosti  pre 29 minuta  još 5 povezanih
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.