Nauka & Tehnologija

Prvi istinski multi-korisnički holografski sto je izgrađen

IT svet pre 5 sati
Holografska tehnologija je često prikazana u naučnoj fantastici i superherojskim filmovima ( svi Tony Stark-ovi prikazi u šlemu su hologrami ). Naši stvarni potencijali su istorijski bili mnogo skromniji, iako je prvi pisac naučne fantastike pisao o konceptu, Jules Verne je objavio svoj... »

ShadowPad: Napadači kriju „backdoor“ virus u softveru koji koriste brojne velike kompanije

IT svet pre 16 sati
Stručnjaci iz kompanije Kaspersky Lab otkrili su backdoor virus podmetnut u softver za upravljanje serverima, koji koriste brojne velike kompanije širom sveta. Kada je aktiviran, backdoor omogućuje napadačima da preuzmu dodatne maliciozne module ili da kradu podatke. Kaspersky Lab je obavestio o... »

Cracdown 3 odložen za 2018. godinu

IT svet pre 5 sati
Microsoft-ov vrhunski prvoklasni ekskluzivni Crackdown 3 propustiće Xbox One X lansiranje u novembru, kompanija je danas potvrdila. Cracdown 3 je odložen čak do proleća 2018. godine, što znači da bi igra mogla da bude odložena čak i pet meseci od prvobitnog datuma u novembru 2017. godine.... »

Nokia flagship je napokon ovde, upoznajte Nokia 8

IT svet pre 5 sati
Nokia se vratila. Posle pokretanja moderne verzije modela Nokia 3310 i tri nove pametne telefonije u MWC-u u Barseloni, HMD Global je konačno predstavio svoj dugo očekivani Nokia flagship. Nokia 8, kao istinski flagship, pokreće Qualcomm Snapdragon 835 i poseduje 4GB RAM-a i 64GB interne... »

Novi Destiny 2 4K, 60FPS PC beta video

IT svet pre 15 sati
Danas je kompanija NVIDIA načinila još jedan korak u saradnji sa kompanijama Bungie i Activision kada je u pitanju Destiny 2. U pitanju je novi beta trejler za pomenutu igru i to u 4K sa 60 frejmova u sekundi. Beta verzija za PC će podržavati 4K, neograničen frejmrejt, veliki broj grafičkih... »

Pištolji ponovo na meti Valvea, Five-Seven nerf

B92 pre 4 sata
B92: Pištolji ponovo na meti Valvea, Five-Seven nerf
Zaposleni u Valveu su čvrsto rešeni da smanje snagu svih pištolja, a posle Tec-9 na red je došao Five-Seven. Doduše, apdejt će prvo biti testiran u beta verziji, isto je bilo i sa Tec-9, i uprkos lošim reakcijama igrača, apdejt je ubačen i u punu verziju igre. Five-Seven, pištolj koji se... »

CS:GO – Gambit našao zamenu za Zeusa

B92 pre 4 sata
B92: CS:GO – Gambit našao zamenu za Zeusa
Posle neočekivanog odlaska kapitena Zeusa, koji je znatno pomogao ekipi da se popne na tron u Krakovu, Kazahstanska organizacija objavila je i ime novog petog igrača – njegovu zamenu. U pitanju je Bektijar â€�fitch’ Bakitov, koji će u Gambitu biti na tromesečnoj probi. Ovaj... »

CS:GO – Outlaws doveo dva nova igrača

B92 pre 4 sata
Bugarski tim Outlaws je najavio da će se timu priključiti Georgi ”SHiPZ” Grigorov i Ivan ”Rock1nG” Straciev. Iako je Rock1nG odlučio da napusti tim nakon što je bio benčovan pre dve nedelje, Outlaws je i pored toga uspeo da ga priključi timu. SHiPZ je nova pridošlica... »

Naučnici pronašli najneobičniji objekat u našoj galaksiji

Vesti online pre 13 minuta
Dejvid Bakli, astronom iz Južnoafričke astronomske opservatorije u Kejptaunu, javio se RIA Novostima sa izvanrednim vestima o ponovnom otkriću najneverovatnije zvezde na Mlečnom putu, jedinstvene kombinacije crvenog i belog patuljka. Prema Bakliju, sovjetski astronomi su prvi put otkrili... »

Kaspersky Lab predstavio Secure Connection aplikaciju za Android

PC Press pre 17 sati
Kaspersky Lab je predstavio novu besplatnu (freemium) aplikaciju, Kaspersky Secure Connection za Android, koja je napravljena da štiti podatke korisnika koji se prenose putem interneta. Pored toga što je jednostavna za korišćenje, te korisnicima pruža odličnu zaštitu, ova aplikacija... »

"Kralj" vlada Španijom, Barsa na kolenima (VIDEO)

Vesti online  pre 4 sata  još 6 povezanih

Tanin: Što pre nastaviti dijalog Beograda i Prištine

Blic  pre 8 sati  još 1 povezana

Krunićeva zaustavljena u Sinsinatiju

Večernje novosti  pre 8 sati  još 2 povezane
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.