Automobili

Nema odustajanja od Cadillaca CT6; naprotiv

Auto blog pre 1 dan
Izvršni direktor Cadillaca Johan de Nišen rekao je da nije tačno da će CT6 otići u istoriju nakon modela za 2020. godinu. Krajem prošle nedelje Rojters je preneo da je CT6 jedan od šest putničkih automobila iz General Motorsa koji će navodno biti ukinut usled slabe prodaje. Međutim, u intervjuu za... »

Medvedev u ruskom bespilotnom autobusu

Auto blog pre 5 sati
Predsednik Vlade Rusije Dmitrij Medvedev upoznao se sa projektom i provozao u bespilotnom autobusu Šatl koji su zajednički razvili grupa Kamaz i Naučno-istraživački institut za proizvodnju automobila i pogonskih motora NAMI. Vožnja je upriličena pred početak sastanka o razvoju prevoza električnim i... »

Volvo najavio XC40

Auto blog pre 6 sati
Nakon što je već predstavio nove generacije modela XC90 i XC60, Volvo će "nakon letnjih odmora" svoju ponudu obogatiti i najmanjim crossoverom, nazvanim XC40. Do tada, pred nama je jedna teaser slika. Ovde treba podsetiti da su u maju 2016. promovisani koncepti Volvo 40.1 i 40.2 koji služe kao... »

Bentley Continental GT Convertible Galene Edition

Auto blog pre 21 sat
Bentley Motors je za kupce dubljih džepocva pripremio specijalni Continental GT Convertible Galene Edition by Mulliner, inspirisan luksuznim jahtama. Treba napomenuti da je divizija Mulliner ovo posebno izdanje kreirala u saradnji sa britanskom firmom Princess Yachts. Dakle, ovde imamo luksuzni... »

Mercedes EQA concept na sajmu u Frankfurtu

Auto blog pre 18 sati
Već neko vreme je poznato da u Mercedesu planiraju proširenje njihove porodice kompaktnih modela, čiji članovi su trenutno A klasa, CLA, CLA Shooting Brake, GLA i B klasa. To će se narednih godina promeniti budući da Nemci do 2020. nameravaju da kupcima ponude još nekoliko kompaktnih vozila,... »

Opel Corsa S

Auto blog pre 1 sat
U gami Opelove Corse se sada nalazi i S verzija pod čijom haubom je poznati 1,4 litarski turbo četvorocilindraš. Motor raspolaže sa 110kW/150KS i 220 Nm obrtnog momenta, a uparen je sa 6-stepenim manuelnim menjačem. Ubrzanje od 0 do 100 km/h traje 8,9 sekundi, dok je najveća brzina 207 km/h... »

Chevrolet Corvette model dobija nekoliko dodatnih opcija

Auto blog pre 17 sati
Ove godine, model Corvette proslavlja 65 godina proizvodne linije uvođenjem asortimana koji nam donose manje promene. Počevši od eksterijera, novi model je prethodne točkove od 18" napred i 19" pozadi, zamenio većim koji sada mere po inč više sa obe strane, a dolaze kao derivat Z51 paketa. Model... »

Novi Batmobile spreman za “Justice League”

Auto blog pre 7 sati
Za naredni film u kojem se pojavljuje Batman, koji nosi naziv Justice League, tvorci su spremili i novi Batmobile, koji je sada još opremljeniji, a “juri” preko 300 km/h! Jedan od najpopularnijih automobila „sa malih ekrana“, kultni Batmobile (Betmobil), tokom decenija je doživeo pravu... »

Nova Ford Fiesta u Srbiji od 11.600 evra

Auto blog pre 1 sat
Kako piše Auto magazin, Grand Motors je objavio zvaničan cenovnik za novu Ford Fiestu. Najavljen je i početak prodaje ST i Vignale verzije već od polovine septembra Grand Motors, uvoznik vozila marke Ford za našu zemlju, objavio je zvaničan cenovnik za potpuno novu Ford Fiestu. Doduše, cenovnik još... »

Motori za BMW X2

Auto blog pre 1 dan
Promocija serijskog BMW-a X2 (F39) se navodno očekivati već u septembru ove godine, na sajmu u Frankfuru, a u nastavku možete pogledati i listu motora koji će se naći u ponudi ovog crossovera. Ako je lista tačna, najsnažniji će biti model X2 M35i xDrive sa 300 konja. X2 će biti napravljen na UKL... »

©2017 Netmark d.o.o.