Automobili

No comment: Forgiato Liquid Metal Lamborghini Huracan

Auto blog pre 22 sata
* Chrome eksterijer, elementi od ugljeničnih vlakana (pragovi, otvori za vazduh, zadnji spojler...), agresivniji prednji deo, gloss black točkovi Forgiato 2.0 Navaja-ECX, Pirelli gume, narandžaste karbon-keramičke... »

Bentley Continental 24

Auto blog pre 20 sati
Povodom još jednog učešća na trci 24 sata Nirburgringa, Bentley je pripremio specijalno izdanje modela Continental Supersports. To znači da i ovaj specijalni Bentley Continental 24 raspolaže sa 710KS i 1017 Nm obrtnog momenta (6.0L twin-turbo W12 motor), pri čemu su njegovi znaci raspoznavanja... »

Jim Hackett novi CEO Forda

Auto blog pre 20 sati
Generalni direktor Forda Mark Fields napušta kompaniju, a na njegovo mesto dolazi Jim Hackett, dosadašnji šef Fordovog odeljenja za autonomna vozila. Odluka o penzionisanju Fieldsa (56) i postavljenju Hacketta na njegovu poziciju je, kako poručuju iz kompanije, doneta kako bi Ford bio u stanju da... »

Električni Subaru stiže 2021.

Auto blog pre 7 sati
U 2017. Subaru će na razvoj i istraživanje potrošiti 1,2 milijarde dolara. Većina tog novca će otići za hibridne i električne modele. Sledeće godine, odnosno 2018., japanski proizvođač će predstaviti svoj prvi plug-in hibrid. To neće biti novi automobii, nego će se taj pogonski sklop ugraditi u... »

Geely preuzima Lotus i Proton

Auto blog pre 10 sati
Kineski automobilski gigant Geely preuzima 51 posto deonica britanskog brenda sportskih automobila Lotus, kao i 49,9 posto udela u posrnuloj malezijskoj automobilskoj kompaniji Proton. Kompanija Geely će od „Protona” preuzeti većinski udeo u Lotusu, a procenjuje se da bi konačan dogovor mogao da... »

VW će iznenaditi sve sa Hybrid GTI automobilom sa 410 konjskih snaga

Vrele gume pre 11 sati
Aktuelno: VW će iznenaditi sve sa Hybrid GTI automobilom sa 410 konjskih snaga I potpuno električni GTE impulsE Estate će se takođe pridružiti svečanosti u Verterzeu. VW je objavio oko tridesetak slika, ne jednog, već dva svoja nova automobila, sa još nekoliko detalja o njima, dan pre izložbe... »

Hejdenova smrt spasila druge živote

Vrele gume pre 2 sata
Heroj : Hejdenova smrt spasila druge živote Nakon smrti bivšeg MotoGP šampiona, izvršena je transplatacija organa. Naime, Hejden je pre nekoliko godina, zaveštao svoje organe. Nakon što su lekari konstatovali smrt, pristupilo se spašavanju neoštećenih organa. Na ovaj način Niki Hejden i u smrti... »

BMW M4 GT4 stiže za 24 časa Nirburgringa

Vrele gume pre 12 sati
Monstrum u najavi: BMW M4 GT4 stiže za 24 časa Nirburgringa BMW zna da zagolica maštu adrenalinskih zavisnika. Jedan od dokaza za ovu tvrdnju je taj da su upravo ali samo delimično otkrili M4 GT424 koji je spreman za 24 časa Nirburgringa koji se odigrava ovog vikenda. U očekivanju tehničkih... »

Ford dobija novog direktora

Nacionalna klasa pre 14 sati
Direktor "Forda" Mark Filds (Mark Fields) odlazi sa funkcije, a naslediće ga Džim Heket (Jim Hacket) dosadašnji šef odelenja za tehnologije povezivanja i autonomna vozila u ovoj kompaniji, prenosi američka štampa. Kao razlozi smene navode se gubitak poverenja upravnog odbora u Fildsove sposobnosti... »

Unikatni VW Golf GTI First Decade

Nacionalna klasa pre 11 sati
Volkswagen je na godišnjoj izložbi Worthersee u Austriji prikazao unikatni Golf GTI First Decade sa hibridnim pogonom od 410KS u kojem električni motor pokreće zadnje točkove, a benzinski prednje. Snažni benzinski agregat je standardan za model GTI, a električni dodaje 17KS na zadnju osovinu.... »

©2017 Netmark d.o.o.