Automobili

Doterani BMW X6M

Auto blog pre 22 sata
Ovaj BMW X6M izložen u BMW Abu Dabi predstavništvu, sadrži obilje specijalno prilagođenih delova koji potiču od različitih proizvođača. Dok je generalno smatran za jedan od najjagresivnije stilizovanih SUV vozila na svetu, ili aktiviti kupea, kako god da vam odgovara, izgleda da i dalje postoji... »

Volkswagen Golf 1 kabriolet sa Pontiac motorom

Auto blog pre 6 sati
Za sve ljude koji traže nešto drugačije, imaju budžet od 5.000 €, i volju da ga potroše, ovaj Mk1 VW Rabbit Cabriolet je veoma privlačna investicija. Ako je verovati vlasniku i lokalnim štampanim medijima, ovo je 1979 VW Rabbit sa spoljne strane i Pontiac Fiero u unutrašnjosti. U osnovi, vlasnik... »

Rallye Monte Carlo 2017 - prvi video snimci

Auto magazin pre 22 sata
Rallye Monte Carlo 2017 je počeo današnjim shakedown-om u blizini Gapa. Takmičarski deo relija počinje večeras u 20:14, kada će najbolji reli vozači na svetu odmeriti snage na brzinskom ispitu dužine 21.25 km. Do tada uživajmo u video snimcima sa današnjeg shake-a... Kao što smo posali, najbrži... »

FIA podržala prodaju Formule 1 kompaniji Liberty Media

Vrele gume pre 11 sati
F1: FIA podržala prodaju Formule 1 kompaniji Liberty Media FIA je jednoglasno izglasala odobravanje preuzimanja Formule 1 od strane kompanije Liberty Media , na vanrednom sastanku Svetskog automobilističkog saveta u Ženevi. Samo dan nakon što su deoničari Libertyja imali susret na kome su odobrili... »

Bosch u 2017. godini pokazuje mogućnosti u Internetu stvari

Auto magazin pre 11 sati
Zatvorite ulazna vrata i krenite – to je sav deo posla koji vi treba da obavite, ostalo će uraditi pametan dom. On reguliše temperaturu grejanja kako bi smanjio troškove i sam uključuje alarmni sistem. Taj primer pokazuje da milijarde stvari već ostvaruju međusobnu komunikaciju, dele informacije i... »

Dodge Challenger SRT Demon - tizer video

Vrele gume pre 6 sati
Video: Dodge Challenger SRT Demon - tizer video Dodge obećava još bolje performanse u odnosu na Challenger Hellcat, a one dolaze u vidu Demona . Kompanija je objavila neke bliže detalje u vezi sa Challenger SRT Demonom. Kako naziv i nagoveštava, reč je o još „zlokobnijem“ primerku, koji će u odnosu... »

Alfa Romeo Stelvio First Edition startuje sa 57.300 evra

Vrele gume pre 15 sati
Zvanično: Alfa Romeo Stelvio First Edition startuje sa 57.300 evra Alfa Romeo Stelvio First Edition stiže na evropsko tržište sa cenom od 57.300 evra . Mada nije snažan kao Quadrifoglio, ipak nudi respektabilnih 283 konja iz 2,0-litarskog turbo motora. Uparen je sa osmostepenim automatskim menjačem... »

Mini Countryman John Cooper Works za 2017.

Press pre 14 sati
MINI je zaokružio ponudu nove generacije modela Countryman najsnažnijom verzijom John Cooper Works (JCW). foto: b92.net Kao što se i očekivalo, Countryman JCW je pogonjen četvorocilindarskim 2.0 litarskim turbo benzincem koji isporučuje 231 ks (170 kW) i 350 Nm. Motor je standardno uparen sa... »

Ford Mustang dobio više snage i tehnologije

Nacionalna klasa pre 15 sati
Ford je osvežio model Mustang za 2018. godinu restilizacijom karoserije, novim menjačem, pojačavanjem motora i dodatnom tehnologijom u kabini. Ford Mustang GT dobio je redefinisan prednji kraj, sa preoblikovanim branikom, novim spojlerom i tanjim donjim usisnikom vazduha, uz dodatak dva nova u... »

Redizajn: Ford Mustang

Press pre 12 sati
Nakon samo dve i po godine koliko je novi Mustang u prodaji, Ford je odlučio da osveži ovaj legendarni model. foto: b92.net S obzirom da stilske intervencije nisu smele da ugroze njegov prepoznatljivi vizuelni identitet, promene na Mustangu su minimalne, iako obuhvataju više elemenata na... »

©2016 Netmark d.o.o.