Automobili

Stiže još ekstremniji Lamborghini Huracan?

Auto blog pre 1 dan
Prošlo je samo nekoliko meseci otkad je Lamborghini Huracan Performante debitovao u Ženevi, a ovaj italijanski brend već najavljuje da je njegova još ekstremnija verzija sasvim moguća. Kada ga je Drive upitao o mogućnosti pravljenja bržeg i lakšeg Huracana, direktor istraživanja i razvoja ove... »

Moj auto voli NISOTEC

Auto blog pre 23 sata
U periodu od 29.05. do 30.06. uz kupljene NISOTEC proizvode, kupci na poklon dobijaju nalepnicu koju treba da zalepe na svoj automobil. Na taj način postaju potencijalni dobitnici nagrade – NIS kartice za gorivo u vrednosti od 50 litara najskupljeg goriva. Vlasniku vozila koji prvi stigne na... »

Ponovo snimljen Audi Q8 (+ unutrašnjost)

Auto blog pre 20 sati
U novoj seriji špijunskih slika se nalaze i fotografije dugo očekivanog Audija Q8, već najavljenog sa nekoliko koncept vozila. Ovoga puta su lovci na auto novitete uhvatili i njegovu potpuno nemaskiranu unurašnjost. Ivan Mitić - Auto.blog.rs Foto: Motor.es U nastavku i ranije objavljeno PR... »

Električni automobili jeftiniji od klasičnih oko 2025. godine

Auto blog pre 1 dan
Električni automobili su i dalje značajno skuplji nego oni s "tradicionalnim" pogonskim gorivima. Ipak, sa sve većim brojem proizvođača koji ulaze na tržište i većom proizvodnjom baterija i tehnološkim probojima, Bloomberg tvrdi da će oko 2025. godine doći do velikog pada cena električnih vozila. U... »

Šok - pogledajte šta je ovaj čovek uradio!

Auto blog pre 1 dan
Biti bogat i imati previše slobodnog vremena, može biti veoma problematično. Ovaj 51-godišnji Australijanac očigledno ne zna šta će sa novcem, ni sa viškom slobodnog vremena, a čini se ni sa samim sobom. On je kupio atraktivni sedan Maserati Quattroporte, ali to ga nije učinilo srećnim. Hteo je... »

BMW privremeno obustavlja proizvodnju u Nemačkoj, Kini i Južnoj Africi

Auto blog pre 1 dan
Kako prenosi Tanjug, nemačka kompanija BMW će obustavu proizvodnje u Nemačkoj, koja traje od petka, proširiti danas i na Kinu i Južnoafričku Republiku, pošto se proizvođač luksuznih automobila suočio s problemom nestašice delova za upravljačke sisteme, izveštava agencija "Blumberg". Proizvodnja u... »

Ovako bi mogao da izgleda novi Opel Tigra

Auto blog pre 1 dan
Opel trenutno u ponudi ima samo jedan pravi kabriolet (Cascada), ali ako bi u toj kompaniji odlučili da ponude i neki manji sa sklopivim krovom onda bi on možda mogao da ponese dobro poznato ime – Tigra. Tigra sa tvrdim sklopivim krovom je ukinuta još 2009. godine, dok je na ovom nezvaničnom... »

Prvi utisci: 2017 Peugeot 301

Auto blog pre 1 dan
Druga generacija Peugeot modela 301 usmerena ka „ekonomičnim“ tržištima je sprema za prodaju, pa je sada i NK testu. Peugeot je relativno kasno ušao u „igru“ sa ekonomičnim modelima, pa se model 301 pojavio tek 2012. godine. Svi konkurenti u ovom segmentu su već bili dobrano na tržištu, pa je za... »

Nissan Kicks u Severnoj Americi umesto modela Juke?

Auto blog pre 1 dan
Neki izvori kažu da bi Nissan mogao da iz svoje severnoameričke ponude izbaci crossover Juke, i to nakon modelske godine 2017. ili 2018. Umesto njega bi kao zamena stigao Nissan Kicks koji se od prošle godine proizvodi u Brazilu. Nissan međutim nije želeo da komentariše ovu informaciju. U svakom... »

VIDEO: Pogledajte Lambo u rekordnom ubrzanju do 400 km/h

Auto blog pre 1 dan
Nema sumnje da je u konkurenciji serijskih automobila Bugatti Chiron rekorder po pitanju ubrzanja do 400 km/h. Impresivno, ali ne i kada je ovaj tjunirani Lambo u igri. Prema zvaničnim podacima Chiron će do 300 km/h ubrzati za 13,5 sekundi, a navodno mu treba manje od minut da uhvati 400 km/h i... »

Ovo je nova srpska tužiteljka (foto)

Mondo  pre 1 sat  još 8 povezanih

Broj žrtava nevremena u Moskvi porastao na 14 (foto)

Večernje novosti  pre 1 sat  još 10 povezanih

Građanima po 360 dinara od dividendi Telekoma

RTV  pre 3 sata  još 5 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.