http://www.24sata.rs

24 Sata

DA TI SE SMUČI: Beograđanin na aerodromu izgubio gnusan "afrodizijak"!

24 Sata pre 6 sati  
Koktel od koga ti pripada muka, Foto: Uprava carina Republike Srbije Egzotični napitak, koji služi kao afrodizijak, iz Pekinga je doneo u svom prtljagu jedan 40 - godišnji Beograđanin. Njemu se međutim u putu prtljag izgubio, pa je bio prinuđen da juče dođe na aerodrom da ga preuzme. Tada su... »

Tokom dana sunčano, a od sutra nas čeka vremenski OBRT

24 Sata pre 12 sati  
Danas će biti do 13 stepeni, Foto: M. Beljan Pre podne postepeno naoblačenje očekuje se prvo u zapadnim i severnim predelima, a uveče i u toku noći biće oblačno, mestimično sa kišom, na visokim planinama sa snegom. Vetar će biti slab i umeren jugoistočni, uveče na severu i zapadu u skretanju na... »

Prijepoljčanka (30) zbog bahatog direktora izvadila potvrdu da je nevina

24 Sata pre 47 minuta  
Zumreta Stršević, Foto: Privatna arhiva Ona je v. d. direktora Doma kulture vajara Mirka Malešića (38) prijavila za mobing, tvrdeći da je na radnom mestu izložena svakodnevnom poniženju i pretnjama otkazom “jer ne pristaje da prećuti i prikrije navodno nezakonite radnje koje čini rukovodstvo... »

BLOKADA Radnici "zarobili" 15 vozova, "Beovoz" ne saobraća

24 Sata pre 11 sati  
Blokada vozova, Foto: M. Beljan Oni nisu zauzeli prugu Beograd-Novi Sad, već koloseke koji vode u depo Zemun i tako onemogućili da vozovi uopšte izađu, piše www.blic.rs. - Ovo je protest nezadovoljstva jer nismo od decembra primili platu. Čistimo ne samo "BG vozove" već druge vozove za Železnice.... »

RASPEVANI BIVŠI MINISTRI: Vlahović i Pitić na Kopaoniku pevali do zore

24 Sata pre 6 sati  
Raspevana ekipana Kopaoniku, Foto: Blic Tako su se Aleksandar Vlahović, predsednik Saveza ekonomista Srbije i jedan od organizatora Biznis foruma i Goran Pitić Predsednik Upravnog odbora Sosijete ženeral banke i redovni profesor i predsednik Saveta Fakulteta, nakon ozbiljnih razgovora, panela i... »

Sekli gvožđe, pa zapalili magacin kod "Luke Beograd"

24 Sata pre 1 sat  
Magacin se nalazi u blizini "Tempa". U požaru niko nije nastradao, niti povređen. Požar kod Luke Beograd, Foto: M. Beljan - Dobili smo dojavu oko 16.15 sati i naše ekipe su se odmah uputile tamo. Za sada znamo samo da je u pitanju prazan magacin - kažu u Vatrogasnoj službi, piše Blic.rs. Požar kod... »

I Ameri pišu o srpskoj kobasici od tri i po tone

24 Sata pre 5 sati  
Mega kobasica o kojoj je pisao , Foto: Printscreen Youtube "Ako mislite da je u Americi sve veće, bolje i ukusnije - varate se. Pogledajte ovu veličanstvenu kobasicu iz Srbije, tešku 3,375 kilograma. Neverovatno", navodi se u tekstu. Koliko mesa i začina je bilo potrebno za izradu gigantske... »

AKCIJA: Tražimo NAJBOLJE MACANE u gradskom prevozu!

24 Sata pre 3 sata  
Dame biraju - pošaljite nam GSP macana, Foto: Rajko Ristić Brzo i diskretno tipa koji vam zapadne za oko uhvatite u objektiv i stavite ga na Instagram sa haštegom #gspmacani a remek delo vaših ruku i muške estetike odmah će se naći na naslovnoj strani našeg sajta u desnom uglu vaših ekrana. U boksu... »

KRVAVA ISTINA O SAKUPLJAČIMA: Zbog čega ljudi koje vidite kod kontejnera neće živeti dugo

24 Sata pre 6 sati  
Sakupljači sekundarnih sirovina su često maloletni , Foto: Kostadin Kamenov Ceo dan pod teretom, zagnjureni u smrad, strahujući od infekcije sa svakim ubodom žice ili zarđalog eksera, sakupljači sekundarnih sirovina biju bitku sa vremenom. Ono, kao i njihovo zdravlje nepovratno sipi. Prema podacima... »

PROCUREO SNIMAK: Direktorka vređa, krši odluke suda i prodaje školu

24 Sata pre 10 sati  
Profesorka Jelena Damnjanović Simić već osam meseci ne može da se vrati na posao u Visoku poslovnu školu, Foto: Đ. Kojadinović Na snimku sa poslednjeg sastanka nastavnog veća ove škole, u koji je „24 sata“ imao uvid, jasno se čuje kako direktorka škole Dragica Tomić govori da je lično protiv toga... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.