http://www.24sata.rs

24 Sata

Srbija pod vodom: Izlile se reke širom zemlje, poplavljena i dvorišta u Batajnici

24 Sata pre 3 sata  
Lučani. Opet #poplave pic.twitter.com/iS4eWFFixm — M. K. (@kompatibilan) March 28, 2015 Zbog porasta vodostaja reka, prvenstveno Zapadne Morave došlo je do izlivanja lučanske Bjelice pa je u toj opštini trenutno najkritičnije, kaže načelnik štaba za vanredne situacije Dragiša Broćić. Vanredne... »

BLOKIRAN SAOBRAĆAJ U NEMANJINOJ: Protest "Efektive" zbog švajcarca

24 Sata pre 8 sati  
Građani protestuju u Nemanjinoj ulici, Foto: M. Beljan Naziv protesta je "Stavimo tačku na pljačku" i počeo je ispred zgrade Narodne banke u Nemanjinoj ulici, a zatim su se preselili ispred zgrade vlade Republike Nekoliko stotina građana je blokiralo danas oko 13:30 časova saobraćaj ispred zgrade... »

Ne zaboravite da pomerite kazaljke: Noćas počinje letnje računanje vremena!

24 Sata pre 8 sati  
Pomerite kazaljke unapred, Foto: profimedia.rs Letnje računanje vremena u Evropi trajaće do poslednjeg vikenda u oktobru. U Srbiji je letnje računanje vremena uvedeno 27. marta 1983. godine. Od 1995. godine satovi su pomerani u poslednjoj sedmici septembra na osnovu odluka koje je donosila vlada, a... »

NESREĆA KOD BEŠKE: Dve osobe teško povređene, automobil smrskan

24 Sata pre 10 sati  
rs24sata_rs/main 1 1 http://ringierrs.adocean.pl/ad.xml?id=36ZG.4mL4lRoWdXPwcns.PctjG7Qw5.LmnAcjQFL7tj.v7/key=%TAGS%/aocodetype=1 Kako je javio naš reporter, koji se zadesio na licu mesta, potpuno je uništen jedan automobil koji se kretao ka Beogradu. Moguće je da je nakon sudara automobil goreo,... »

Ovo su delovi Beograda ugroženi zbog kiše, dežuraće se cele noći!

24 Sata pre 4 sata  
U Mislođinu voda je jutros poplavila ulice, dvorišta i plastenike. Va,ub,ljig,lajkovac,koceljeva mirno. Viraga,senjak,baricka kolonija,dudovi mirno.sve crpne stanice maksimalno rade.sutra čekamo sunce:) — Miroslav Čučković (@Cuckovicm) March 28, 2015 U Upravi za vanredne situcaije kažu da se voda... »

BODE OČI: Neobičan transparent na Brankovom mostu privlači poglede Beograđana! (FOTO)

24 Sata pre 2 sata  
Biciklisti skrenuli pažnju na nedostatak trotoara, Foto: 24 sata Biciklisti su već dovitljivo skretali pažnju na probleme u saobraćaju, pa je tako bilo i sa znakom na Pupinovom mostu koji je nasmejao građane. Razlog za protest je ovaj put trotoar na mostu koji je zatvoren već skoro dve godine.... »

SVA LICA SRBA: Od Sombora do Vranja - evo kakvi smo (navodno)

24 Sata pre 1 sat  
Srbi, Foto: E. Čonkić Srpski mentalitet je naširoko poznat, pa nas stranci i došljaci većinom opisuju kao ponosne i ratoborne, ali veoma gostoljubive domaćine. Doduše, oni ne znaju da su Srbi, iako imaju dosta zajedničkih osobina kao narod, takođe i prema regijama i kojima žive, veoma različiti.... »

I Srbija podržala akciju "Sat za našu planetu": U mraku bili muzeji, mostovi...

24 Sata pre 1 sat  
Dekorativna rasveta je isključena i na zgradi Starog dvora, Foto: M. Jošida Za vreme trajanja akcije u Beogradu isključena su dekorativna svetla na zdanju Starog dvora, Trgu republike, Etnografskom muzeju, Muzeju Nikole Tesle, Kalemegdanskoj tvrđavi sa Pobednikom i Kulom Nebojša, Konaku kneginje... »

Devojčica (12) koja je ganula Srbiju: Odrasli su me obradovali, deca rastužila

24 Sata pre 24 minuta  
Mala Jelena živi sama u sobičku, Foto: Al Jazeera U životu Jelene Avramović, 12-godišnje devojčice iz sela Šćepanica, sa planine Jadovnik, koja još od desete godine živi sama, kao podstanarka u maloj sobi u Brodarevu, a kako bi bila bliže školi, desile su se velike promene. Otkako je pre mjesec... »

BEZ LJUTNJE: Ako radiš ovih 10 stvari, onda si prava Beograđanka

24 Sata pre 13 sati  
Najbitnije je imati svoj fazon, Foto: Nenad Mihajlović 1. Šifra: Pljeskavica Prava Beograđanka ne naručuje salatu prelivenu penom od gambora sa sitno seckanom gaudom. Naručuje gurmansku sa svim potencijalnim infarktima ovog sveta. Draga, uopšte se obaziri na njegov zapanjen pogled. Ako mu nisi lepa... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.