http://www.24sata.rs

24 Sata

Evo gde u Srbiji da otputujete i proslavite Novu godinu jeftinije nego u klubu!

24 Sata pre 2 sata  
Pronađite idealno mesto za proslavu najluđe noći , Foto: Milan Ilić - Ove godine je zabeleženo znatno veće interesovanje za doček Nove godine u Srbiji, nego prethodnih. Turisti žele desetinaciju koja je blizu, gde nema doplata i fakultativnih izleta, već je sve na jednom mestu, uz prigodnu muziku i... »

Ledara: Tokom dana sve hladnije, a uveče romantično iznenađenje

24 Sata pre 5 sati  
Zima, Foto: R. Getel Od sredine dana postepeni prestanak padavina, najpre na jugu. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura od -1C do 4C, najviša od 1C do 5C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. U Beogradu će danas biti oblačno i hladno, tokom dana povremeno sa... »

Poznati imaju nešto veoma važno da vam poruče - i nadamo se da ćete zapamtiti njihovu poruku

24 Sata pre 15 sati  
Nema tolerancije za nasilje, Zvonimir Đukić , Foto: Fejsbuk - I žene mogu ponekad biti ljubomorne kao i muškarci, s tim da muška ljubomora ima pesnice - poručio je Zvonimir Đukić poznatiji kao Đula Van Gog. Poruke na dan borbe protiv nasilja nad ženama imali su novinar Zoran Kesić, glumci... »

Beograd je postao narandžast, a razlog za to bi svi trebalo da podržimo!

24 Sata pre 16 sati  
Beograd će biti narandžaste boje do 10. decembra, Foto: RAS: Petar Dimitrijević Ovakav način obeležavanja organizovao je Sekretarijat za energetiku na inicijativu Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost. Akciju je podržao i Kabinet gradonačelnika.... »

Srpski dizajner osmislio lampu za koju će se u radnjama stajati u redu

24 Sata pre 17 sati  
Grasslamp projekat Marka Vučkovića i njegovog tima Branislava Ristića, Miloša Mijatovića, Ivana Todorovića i Nikole Čabarkape, Foto: promo "Lampa je osmišljena kao multifunkcionalni objekat i ona je pre svega lampa koja osvetljava prostor. Njena sekundarna funkcija koja je ovde izvučena kao akcenat... »

U najavu filma o Dunavu mnogi su se zaljubili, ali su mu našli i "ozbiljnu" manu

24 Sata pre 19 sati  
Dunav, Foto: Skrinšot Pored same lepote Dunava prikazane u videu, jedan detalj ponajviše je skrenuo pažnju ljudi na Fejsbuku. Mnogi su bili iznervirani činjenicom da je sama reka nedovoljno prikazana u videu dugom 50 sekundi, dok su drugi bili iznervirani činjenicom da se u najavi ne pojavljuje... »

Lobanja i rogovi zaštićenog kozoroga u koferu sa garderobom

24 Sata pre 1 dan  
Skelet kozoroga , Foto: Uprava carina Carinici su juče, prilikom kontrole robe i putnika na aerodromu Nikola Tesla, sprečili pokušaj šverca skeleta životinjske lobanje i para rogova, koji pripadaju zaštićenoj vrsti kozoroga „Capra hircus aegagrus“. U zelenom kontrolnom prolazu, namenjenom onima... »

Danas temperature u minusu, kiša i sneg - ali stiže nam toplije vreme

24 Sata pre 1 dan  
Danas hladno, Foto: R. Getel Susnežica i sneg se ponegde očekuju i u nižim predelima, najmanje padavina će biti na severu zemlje, a vetar će biti uglavnom slab, severni i severoistočni. Jutarnja temperatura će biti od -1 do pet stepeni Celzijusovih, a najviša dnevna od tri do sedam stepeni. U... »

Novosađani uvode red: Gimnazije zabranile miniće i štikle

24 Sata pre 1 dan  
Zna se red u Novom Sadu, Foto: R. Getel Sve škole u Srbiji imaju mogućnost da donesu pravilnik o odevanju đaka, ali se mali broj dosad na to odlučio. Među prvima u Novom Sadu takva pravila primenjuju dve gimnazije - "Isidora Sekulić" i "Svetozar Marković", u kojima je jasno naznačeno u kakvoj... »

Najbolja mama na svetu: Nadica se porađala 17 dana i SAMA spasla dete koje su lekari otpisali

24 Sata pre 1 dan  
Marina i Nadica Blažić, Foto: E. Conkić Nadica je osnovala udruženje samohranih roditelja i porodica dece sa invaliditetom "Plava školjka" kada je shvatila da njeno dete ima jedinstven medicinski fenomen - te s toga ne spada u potpunosti ni u jedno od već postojećih udruženja, koja su najčešće... »

©2015 Netmark d.o.o.