http://www.24sata.rs

24 Sata

Grupa Van Gogh slavi 30. rođendan, ali ima tužnu vest za fanove

24 Sata pre 7 sati
Grupa Van Gogh će 26. novembra proslaviti tri decenije svog rada i postojanja, a za fanove ima jednu lepu i jednu tužnu vest.
Lepa vest je da su svi pozvani na veliku, spektakularnu rođendansku žurku, 26. novembra u Belexpo centru u Beogradu. Tužna je da će tad možda poslednji put čuti neke od omiljenih hitova ovog benda. Bar tako Đule najavljuje. -... »

Kako do posla u Rusiji: Radnici na građevini imaju veće plate od lekara

24 Sata pre 7 sati
U Ruskoj Federaciji radi oko 10.000 građana Srbije. U prvih 11 meseci 2014. godine dozvolu za radi imalo je oko 9.500 naših građana. Većinom su to građevinari, ali ima i drugih profesija.
PLATE U RUSIJI IT stručnjaci oko 2.600 evra Mašinski inženjeri oko 1.000 evra Lekari oko 900 evra Učitelj 900 evra Pravnici 1.400 evra Građevinski radnici 1.200 evra Rusija danas ima visok nivo rasta bruto društvenog proizvoda... »

Debata Trampa i Klintonove ženi iz Virdžinije napravila pakao od života - bukvalno

24 Sata pre 4 sata
Trip Dijaz iz Virdžinije primila je više od 600 poziva i 13.000 poruka nakon što je kablovska televizija Si-spen slučajno objavila njen broj tokom emitovanja predsedničke debate.
Američki mediji navode da su poruke počele da stižu Dijaz u ponedeljak uveče čim je njen broj objavljen na televiziji koja je pozvala gledaoce da se uključe i komentarišu nastupe predsedničkih kandidata Donalda Trampa i Hilari... »

Zaza je atrakcija Novog Beograda - evo kako je završila na motoru

24 Sata pre 12 sati
Beograđanin Dragan Milutinović na skuteru postao je pravi hit na novobeogradskim ulicama zbog svog suvozača - njemu redovno leđa čuva mezimica pudla Zaza.
24sata_rs/main 1 1 http://ringierrs.adocean.pl/ad.xml?id=36ZG.4mL4lRoWdXPwcns.PctjG7Qw5.LmnAcjQFL7tj.v7/key=%TAGS%/aocodetype=1 - Zaza je štene od 18 meseci, moja ljubimica sa kojom provodim najviše vremena. Sve je počelo mojim... »

Uzdizanje "Crnog Meseca" - evo šta noć pred nama donosi svakom znaku

24 Sata pre 7 sati
Lunarna pojava, sa nazivom uzdizanje crnog Meseca, zvuči gotovo apokaliptično, a desiće se 30. septembra, u noći petak na subotu.
Najnovija Mesečeva "faza" izaziva uzbuđenje kod ljubitelja astronomskih pojava, astrolozi imaju specijalne prognoze, a vernici odbrojavaju poslednje sate sveta koji poznajemo, očekujući apokalipsu i povratak Isusa Hrista na... »

Aktovi običnih Srpkinja: Žene iz našeg komšiluka razgolićene pred objektivom umetnice

24 Sata pre 57 minuta
Izložba fotografija "O nama" Ljiljane Stojanović prikazuje 30 aktova žena koje su pristale da stanu pred objektiv i pokažu svoje telo, lice, ali i emociju.
Radovi su izloženi u Galeriji "Centar za ravnotežu". "Svaka osoba nosi neku emociju koji mi prepoznajemo, i te emocije koje sam ja prepoznala, kako sam ih doživela, prenela sam fotografijom. Zato je izložba 'O NAMA', priča i o... »

Apa-drapa Šeherezada: U popularnoj seriji svi uzdišu za njom, a privatno je i paparaci jedva prepoznaju

24 Sata pre 1 sat
Prelepu tursku glumicu Berguzar Korel (34), znamo kao zanosnu Šeherezadu iz "1001 noći" i suprugu slavnog Halita Ergenča, sultana Sulejmana iz "Sulejmana Veličanstvenog", ali kad bismo je videli na ulici - ne bismo je prepoznali.
Berguzar je udata za turskog glumca Halita Ergenča, partnera iz serije "Hiljadu i jedna noć". Upravo su se na snimanju ovog televizijskog hita i upoznali, zavoleli, a onda 2009. venčali. Imaju sina Alija (6). Muhteşem... »

Lekcija iz humanosti: Kad je čuo da je hrvatskom fudbaleru potreban bubreg, Srbin mu ponudio svoj

24 Sata pre 10 sati
Nekadašnjem hrvatskom fudbalskom reprezentativcu Ivanu Klasniću (36) potreban je novi bubreg pošto mu je telo odbacilo prethodna dva, a vest da mu je jedan Srbin ponudio svoj bubreg kako bi mogao da živi odjeknula je u medijima kod nas i u regionu.
Bivši centarfor već je imao dve operacije: 2007. godine bubreg mu je donirala majka, a posle nove operacije živeo je sa očevim bubregom. U oba slučaja njegovo telo je odbilo transplantovani organ. Sada mu je neophodna treća... »

Novi skandal rijaliti familije: Rob Kardašijan priznao da se ložio na svoju sestru

24 Sata pre 6 sati
Svi će se složiti da je Kardašijan-Džener klan daleko od normalne porodice, ali Rob Kardašijan je bizarnost popeo na sledeći nivo.
U najnovijem promo klipu za njegov rijaliti, on i Blek Čajna su razgovarali o prvim poznatim simpatijama. Rob je momentalno pogodio da se ona, kao mala, ložila na Rikija Martina. A onda je došao red na Čajnu da pogađa. Who were... »

Kompanija u kojoj je radnik svetinja: Skratio je radno vreme na 5 sati, firma mu procvetala Neverovatni rezultati: Smanjio radno vreme, a povećao produktivnost

24 Sata pre 6 sati
Stefan Arstol, vlasnik američke kompanije „Tower Paddle Boards”, pre godinu dana uveo je petosatno radno vreme. Ove godine su imenovani za najbrže rastuću kompaniju.
– Radno vreme od 9 do 17 stvorilo je kult radoholičara. Nažalost, osmosatni radni dan nije se promenio poslednjih 100 godina iako informaciono doba u kojem živimo predstavlja najveći pomak još od industrijske revolucije, a i... »

©2016 Netmark d.o.o.