http://www.alo.rs

Alo

Na "Ruskom groblju" pronađen leš mladića!

Alo pre 8 sati  
Alo: Na "Ruskom groblju" pronađen leš mladića!
Miloš Matejić (27) iz Jagodine preminuo je u parku "Rusko groblje" na telu nema tragova nasilja, niti je smrt bila nasilna, potvrđeno je iz Polcijske uprave u tom gradu. Naložena je obdukciju tela maldića.
Miloš Matejić | Foto: RAS Iz policije potrvđuju da je reč, najverovatnije, o prekomernoj dozi narkotika ili "prljavom", sumnjivom narkotiku koji je konzumirao mladić neposredno pre smrti u noći sreda na četvrtak, ali rezultati... »

Mladiću petarda teško povredila šaku!

Alo pre 6 sati  
Alo: Mladiću petarda teško povredila šaku!
Luka S. (23) iz Kuršumlije zadobio je tešku povredu šake nakon što je zapalio petardu koju nije stigao da baci jer mu je odmah eksplodirala u ruci.
Njemu su teško povređena 3 prsta desne šake, a kako saznajemo u prokupačkoj Opštoj bolnici, on je prebačen u niški Klinički centar na Odeljenje plastične hirurgije radi daljeg... »

Vozač pobegao s mesta nesreće, pa se javio policiji!

Alo pre 4 sata  
Alo: Vozač pobegao s mesta nesreće, pa se javio policiji!
U sudaru dva automobila na uglu Bulevara kralja Aleksandra i Kneza Miloša u Beogradu povređeno je pet osoba među njima dvoje dece.
Sudarili su se BMV i "punto", a vozač BMV, koji se udaljio sa lica mesta, u međuvremenu se prijavio policiji, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije. Vozač BMW-a istrčao je iz automobila i pobegao niz Kneza Miloša, ka "Londonu", jer je... »

Da li psi i mačke imaju pravo da se prevoze u vozilima GSP?

Alo pre 6 sati  
Alo: Da li psi i mačke imaju pravo da se prevoze u vozilima GSP?
Zbog želje vlasnika da se i pas provoza gradskim prevozom, jutros je oko 6 sati došlo do tuče u gradskom autobusu. Lakše je povređen putnik koji se tome suprostavio, a negodovao je i vozač. Sve se završilo vrlo ružnim scenama, pa je intervenisala i policija. Potražili smo šta zakon kaže: Da li je životinjama dozvoljen ulaz u vozila gradskog prevoza?
Ilustracija | Foto: Blic Odbornici Skupštine grada poslednjih dana decembra 2011. doneli su odluku da je vožnja životinja u autobusima, tramvajima, trolama dozvoljena, ali pod određenim uslovima. – Putnik u vozilo može uneti psa... »

Starac ubijen u svojoj kući u Bajevcu!

Alo pre 5 sati  
Alo: Starac ubijen u svojoj kući u Bajevcu!
Velimir Jakovljević (86) ubijen je u svojoj kući u Bajevcu, opština Lajkovac, a policija traga za ubicom.
Velimir Jakovljević (86) ubijen je u svojoj kući u Bajevcu, opština Lajkovac, a policija traga za ubicom. Njegovo telo je nađeno pre dva dana u njegovoj kući sa vidljivim povredama glave. Danas, nakon izvršene obdukcije utvrđeno... »

Gvantanamo se polako prazni!

Alo pre 6 sati  
Alo: Gvantanamo se polako prazni!
Četvorica zatvorenika iz Gvantanama, državljani Avganistana pušteni su na slobodu i vraćeni u svoju državu, objavio je Pentagon.
Gvantanamo zatvor Šavai Kan, Ki Ali Gul, Abdul Gani i Muhamed Zahir pušteni su iz zatvora posle “detaljne provere njihovih slučajeva”. “Kao rezultat ponovnog pregleda slučajeva, omogućeno je tim ljudima da budu prebačeni iz... »

Pogledajte šta su snimile kamere spuštene na najdublje mesto na Zemlji! (VIDEO)

Alo pre 12 sati  
Alo: Pogledajte šta su snimile kamere spuštene na najdublje mesto na Zemlji! (VIDEO)
Na najdubljem mestu na Zemlji snimljena je nova vrsta ribe.
Riba je otkrivena tokom istraživanja pacifičkih dubina, a snimljena je na dubini od 8,145 metara u Marijanskom rovu. Međunarodni institut za istraživanje okeana "Schmidt" je organizovao ekspediciju koja je trajala 30-tak dana. Jedno od najopširnijih istraživanja... »

"Kijev sabotira pregovore u Minsku"

Alo pre 6 sati  
Alo: "Kijev sabotira pregovore u Minsku"
Predsednik samoproglašene Donjecke Narodne Republike Aleksandar Zaharčenko smatra da je Kijev odgovoran za sabotažu pregovora u Minsku.
Aleksandar Zaharčenko | Foto: AP On je u subotu rekao da nije dobio nikakvo obaveštenje o nastavku pregovora Kontakt grupe u Minsku posle jučerašnje video konferencije. Zaharčenko je dodao da datum sledećeg sastanka nije određen... »

Mimi Jestrović otkriva: Milica mi je ukrala pesmu!

Alo pre 4 sata  
Alo: Mimi Jestrović otkriva: Milica mi je ukrala pesmu!
Numeru "Konačna odluka" želela i Nataša Bekvalac!
Nakon izvođenja pesme "Konačna odluka", Milica Todorović pokupila je simpatije čak i onih koji je nisu voleli, Pulsonline. Ona je na Grandovom festivalu osvojila drugo mesto sa ovom baladom, iako su gotovo svi verovali da će pobediti. No, sada priča o njenom plasmanu... »

Srna Lagno: Jedino što spaja Irfana i mene jeste naš sin!

Alo pre 1 sat  
Alo: Srna Lagno: Jedino što spaja Irfana i mene jeste naš sin!
Srna Lagno , prvi put nakon godinu dana, rešila je da progovori na temu razvoda. Naime, ona i glumac Irfan Mensur razišli su se posle 17 godina braka.
Srna Lango i Irfan Mensur “Irfan je dobar i pažljiv otac, a takav je bio i dok sam bila pored njega. Jedino što nas trenutno spaja je sin Pavle. On je naš glavni projekat i sigurna sam da ćemo uvek vredno raditi na njemu”, rekla... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.