http://www.alo.rs

Alo

Danas hladno, a možda bude i sunčano

Alo pre 1 sat
Alo: Danas hladno, a možda bude i sunčano
U Srbiji će ujutru biti umeren i jak mraz, tokom dana sa sunčanim periodima i malo toplije, samo ponegde na severozapadu, zapadu, jugu i u Timočkoj Krajini sa maglom i niskim oblacima koji će se zadržati veći deo dana.
Najniža temperatura kretaće se od minus 12 do minus tri stepena Celzijusa, najviša dnevna od nula do pet, u predelima sa maglom od minus pet do minus dva. Duvaće slab i umeren vetar, u Podunavlju, Pomoravlju i južnom Banatu... »

Madona "metaforično" raznela Belu kuću!

Alo pre 54 minuta
Alo: Madona "metaforično" raznela Belu kuću!
Pop zvezda Madona pokušala je da opravda svoj govor na protestu "Marš žena" u Vašingtonu i izjavu da je "razmišljala o tome da raznese Belu kuću", navodeći da se samo metaforično izrazila.
Govor Madone (58) su mnogi kritikovali na društvenim mrežama, a pojedine televizijske stanice su prekinule prenos marša, koji je privukao na stotine hiljada ljudi na demonstracijama protiv izbora Donalda Trampa za predsednika.... »

Upucan kik bokser ispred Buda bara!

Alo pre 14 sati
Alo: Upucan kik bokser ispred Buda bara!
U pucnjavi ispred kafića Buda bar, nešto iza ponoći, teško je ranjen poznati kik bokser Mirko Vlahović (44).
On je operisan u Kliničkom centru i sada je u stabilnom stanju, piše RT Crne Gore. Vlahović je radio kao obezbeđenje u poznatom kafiću, a prolaznici koji su bili u blizini rekli su da se čulo više hitaca. Nakon ranjavanja Mirko... »

Ustao iz invalidskih kolica da pleše na sestrinoj svadbi (VIDEO)

Alo pre 9 sati
Alo: Ustao iz invalidskih kolica da pleše na sestrinoj svadbi (VIDEO)
Nikola Raguž pre tri godine doživeo je saobraćajnu nesreću. U komi je proveo tri meseca, a sada je u invalidskim kolicima.
Ali, hrabrog Nikolu invaliditet nije sprečio da sa sestrom na njenom venčanju otpleše jedan ples. Svi prisutni bili su ganuti intimnim porodičnim prizorom. Nikoli, iz Ortiješa pokraj Mostara, priključila se i majka koja nije... »

"Ispravili krivinu", pa udarili u kafić!

Alo pre 6 sati
Alo: "Ispravili krivinu", pa udarili u kafić!
Srećom, niko nije stradao!
U Mostaru se danas dogodila nesvakidašnja saobraćajna nesreća u kojoj, srećom, niko nije stradao. Kako javlja bljesak.info pozivajući se na izjave svedoka, u krugu benzinske pumpe "Energy" u Dubrovačkoj ulici u 16.30 sati dvojica mladića su automobilom prebrzo ušla u... »

Srpska tražila od Trampa da ukine Incka!

Alo pre 15 sati
Alo: Srpska tražila od Trampa da ukine Incka!
Delegacija RS u Vašingtonu u svim kontaktima sa administracijom novog predsednika izrazila spremnost za saradnju Srpske i Srbije sa SAD
Delegacija Republike Srpske je u Vašingtonu u svim kontaktima sa ljudima iz kabineta Donalda Trampa najavila spremnost Srpske na saradnju sa novom američkom administracijom i dala konkretne predloge, među kojima je zatvaranje... »

Policajac snimao silovanje štićenika doma

Alo pre 10 sati
Alo: Policajac snimao silovanje štićenika doma
Sredinom januara maloletni štićenik doma prijavio je direktorki te ustanove da je silovan.
Policijski službenici u Splitu priveli su dva muškarca, starosti 24 i 25 godina, od kojih je stariji njihov kolega, zaposlen u obalskoj straži. Sumnja se da je 24-godišnjak silovao maloletnika dok je policajac sve to snimao i... »

Niko nije odgovarao za ubistvo 348 Srba u Kotarima

Alo pre 10 sati
Alo: Niko nije odgovarao za ubistvo 348 Srba u Kotarima
U Crkvi svetog Marka u Beogradu danas je služen parastos stradalima u zločinu koje su pripadnici hrvatske vojske izvršili na području Ravnih Kotara i Malog Alena u Hrvatskoj.
Parastos, koji je organizovalo udruženje porodica nestalih i poginulih lica "Suza", služen je povodom 24 godine od tog zločina. Nakon parastosa, pripadnici tog udruženja su u Tašmajdanskom parku položili vence i cveće na spomenik... »

Vagam između Nikolića i Jeremića!

Alo pre 18 sati
Alo: Vagam između Nikolića i Jeremića!
Velja preti i najavljuje da će izneti mnoge do sada nepoznate stvari na srpskom političkom nebu!
Lider Nove Srbije Velimir Ilić koji je uz salvu uvreda okrenuo leđa svojim dojučerašnjim koalicionim partnerima iz Srpske napredne stranke i premijeru Aleksandru Vučiću, otkrio je da nas u danima i nedeljama koji slede očekuje... »

Zaglavio se manji mađarski ledolomac!

Alo pre 10 sati
Alo: Zaglavio se manji mađarski ledolomac!
U pomoć manjem mađarskom ledolomcu koji se zaglavio u daljskoj krivini priskočio je veći, oslobodio ga leda i probio koridor.
Nakon uspostavlanja koridora, drugi par ledolomaca koji su čekali usidreni u Apatinu, krenuli su nizvodno prema Novom Sadu i Beogradu. Drugi par ledolomaca delovaće nizvodno od zone od zajedničkog interesa, a u Novom Sadu se... »

©2016 Netmark d.o.o.