http://www.alo.rs

Alo

Hrvatski lučki brod pregazio gumenjak pun ljudi!

Alo pre 4 sata
Alo: Hrvatski lučki brod pregazio gumenjak pun ljudi!
Dve osobe su poginule, a za pet se traga posle pomorske nesreće u kojoj su se sudarili službeno plovilo Lučke kapetanije Dubrovnik i gumenjak s više članova posade.
Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture je saopštilo da se nesreća dogodila sinoć u 21.20 sati, prenela je Hina. U Koločepskom kanalu sudarili su se službeni brod lučke kapetanije Dubrovnik "Danče" s gumenim brodićem u kom je... »

Ruska blokada za Crnu Goru!

Alo pre 1 sat
Alo: Ruska blokada za Crnu Goru!
Ruska služba Rospotrebnadzor zabranila je danas uvoz u Rusiju proizvoda najvećeg proizvodjača vina iz Crne Gore, "Plantaža 13. jul", zbog lošeg kvaliteta i bezbednosti.
"Federalna služba za nadzor i zaštitu prava potrošača otkrila je u 2017. godini 24 partije alkoholnih proizvoda (isporučenih od 'Plantaža 13. jul') koje nisu u skladu sa zahtevima kvaliteta i bezbednosti važećeg zakonodavstva u... »

Žestok sukob Draškovića i Šešelja

Alo pre 3 sata
Alo: Žestok sukob Draškovića i Šešelja
Drašković tvrdi da Srbija bez Kosova nije trup bez glave, odnosno da se bez Kosova može!
Lider SPO Vuk Drašković izjavio je da se slaže sa sloganom njegovog junaka iz romana Žeretom Magaretom koji upravo to tvrdi. - I ja mislim isto što i moj junak Žare Magare.Taj slogan razumem kao poklič “Ne damo ono što nemamo, da... »

Novinarima prinudom dati spise iz "slučaja helikopter"!

Alo pre 1 sat
Alo: Novinarima prinudom dati spise iz "slučaja helikopter"!
Poverenik naložio Višem javnom tužilaštvu da dostavi spise, ali ono to ne čini
Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić podneo je zahtev vladi Srbije da, u skladu sa zakonom, prinudom obezbedi izvršenje rešenja Poverenika kojim je Višem javnom tužilaštvu u... »

Vulin opet udario na RTS

Alo pre 3 sata
Alo: Vulin opet udario na RTS
Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je da je jučerašnje izveštavanje RTS dokaz da je bio u pravu kada je tražio smene na javnom serivsu i najavio da će taj zahtev ponoviti.
"Za urednike RTS glavni hed je da nekoliko kilometara puta kasni, ali nije da su izgrađene stotine kilometara puteva koje niko nije ni pokusao da uradi decenijama unazad", rekao je Vulin. Prema njegovim rečima, za RTS je vest da... »

Tri vozila izgorela u severnoj Mitrovici!

Alo pre 1 sat
Alo: Tri vozila izgorela u severnoj Mitrovici!
U severnom delu Kosovske Mitrovice u ranim jutarnjim satima oštećena su tri putnička vozila u požaru, za koji se pretpostavlja da je podmetnut,
U ulici Vasilija Ostroškog u Kosovskoj Mitrovici prvo je zapaljen “Mercedes” čiji je vlasnik kosovski policajac a u požaru je oštećeno još jedno putničko vozilo koje je bilo parkirano pored. Dvojica Albanaca povređena u Mitrovici... »

Turske službe prave "veliku Albaniju"!

Alo pre 2 sata
Alo: Turske službe prave "veliku Albaniju"!
Postoje ozbiljne sumnje da su poslednje pretnje Srbiji prekrajanjem granica i stvaranjem "velike Albanije" "skuvane" u političkoj kuhinji Ankare i sprovedene pod dirigentskom palicom turskih obaveštajnih službi.
Ove šokantne informacije, do kojih su došle srpske bezbednosne strukture, još jednom su ogolile skrivene aspiracije Turske da od dela teritorije Balkana stvori svoje jako uporište - pišu "Večernje novosti". Prema operativnim... »

Tači ispljuvao Srbiju!

Alo pre 3 sata
Alo: Tači ispljuvao Srbiju!
Kosovski predsednik Hašim Tači prozvao je Srbiju za širenje propagande o navodnom stremljenju Kosova i Albanije za stvaranje "velike Albanije", a rekao je da je EU naivna, jer postaje žrtva te propagande.
Tači je sinoć na Fejsbuku neprimerenim rečima nazvao navodnu propagandu Srbije o pokušajima za stvaranje "velike Albanije", a EU pozvao da ne potpada pod taj uticaj i da Kosovo tretira kao "nezavisnu i suverenu državu". On je... »

Drecun: Vukčević je za sve zločine optuživao Srbe!

Alo pre 5 sati
Alo: Drecun: Vukčević je za sve zločine optuživao Srbe!
“U Srebrenici se dogodio genocid, i tačka” izjavio je juče bivši tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević na tribini “22 godine posle sukoba: Da li su ratni zločini završena priča?”.
- Stalne su političke manipulacije političara oko toga šta se desilo u Srebrenici i šta je to genocid. Genocid je takođe ratni zločin, samo najteži. Da li se desio genocid u Srebrenici? Jeste, desio se. Imate odluku Međunarodnog... »

Zukorlić otkriva tajne drevne Bosne

Alo pre 2 sata
Alo: Zukorlić otkriva tajne drevne Bosne
Autorsko delo Muamera Zukorlića „Drevna Bosna“ izašlo je iz štampe, a uskoro će se naći pred čitaocima.
Putovanje kroz drevnu istoriju Bosne i Bošnjaka s ciljem utvrđivanja istine i razotkrivanja najosetljivijih elemenata bošnjačkog identiteta koji su do sada površno prikazivani samo jedan je deo ovog dela koje je urađeno po... »

Haradinaj ne može biti izručen Albaniji

Novi magazin  pre 38 minuta  još 14 povezanih

Uhapšen Zrenjaninac zbog šverca cigareta

Dnevnik  pre 26 minuta  još 11 povezanih

Hjuston izbacio Oklahomu, novi brejk Jute

Politika  pre 1 sat  još 10 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.