http://www.alo.rs

Alo

Vuka ostavili najbliži saradnici

Alo pre 9 sati
Alo: Vuka ostavili najbliži saradnici
Devet funkcionera SPO podnelo ostavke, traže od Draškovića da se izjasni da li je u vlasti
Devet visokih funkcionera Srpskog pokreta obnove (SPO) podnelo je danas ostavke na svoje funkcije i zatražilo od lidera SPO Vuka Draškovića da se izjasni da li je ta stranka vlast ili opozicija i da li i dalje baštini ideje... »

Zaev predstavio sastav Vlade

Alo pre 26 minuta
Alo: Zaev predstavio sastav Vlade
Mandatar za premijera Makedonije i lider Socijaldemokratske stranke Makedonije (SDSM) Zoran Zaev objavio je večeras sastav nove koalicione Vlade, koju treba da potvrdi Sobranje.
Kako javljaju makedonski mediji, nova vlada će imati 15 resornih ministara i šest ministara bez portfelja. Zaev izabran za lidera SDSM Zaev izabran za lidera SDSM Zaev izabran za lidera SDSM Kako se navodi, predloženo je da u... »

Starci se tukli, pa se grizli za uši!

Alo pre 10 sati
Alo: Starci se tukli, pa se grizli za uši!
Dvojica starijih građana prvo su se posvađali, potom potukli, a onda su krenuli "zubima" jedno na drugog.
A. S. (84) teško je povređen kada ga je za uho ugrizao A. N. (62). Napadu dve osobe iz Teslića prethodila je verbalna rasprava, potom razmenjivanje udaraca, a potom je A. N. ugrizao starijeg sugrađanina za uho. - U ovom slučaju,... »

Baka Zorka (90) vozi juga kao Šumaher

Alo pre 11 sati
Alo: Baka Zorka (90) vozi juga kao Šumaher
Zorka Šobota, koja je početkom aprila napunila 90 godina, ne posustaje za upravljačem crvenog juge po kojem je, kao i svojoj vožnji, prepoznatljiva u celom kraju.
Zorkine komšije iz Laminaca i okoline zovu je levčanskim Šumaherom zato što voli brzu vožnju i to pokazuje, bez oklevanja i straha, na seoskim, ali i gradskim drumovima. Zdrava kao dren Zorka je lekarski pregled prošla bez... »

Došao po sina, video ženu sa drugim pa ih ubio!

Alo pre 6 sati
Alo: Došao po sina, video ženu sa drugim pa ih ubio!
Tužilaštvo u Banjaluci predložilo jednomesečni pritvor za Aliju Hrustića (38) iz Prijedora, koji se sumnjiči da je ubio svoju suprugu i jednog muškarca.
Hrustić se sumnjiči da je juče ujutru sekirom ubio svoju suprugu Azru Hrustić (35) i Envera Halilagića (41) kojeg je zatekao sa njom. Stravičan zločin dogodio se oko sedam ujutru u kući u mestu Kevljani u Srednjim Jakupovićima.... »

Palma: Ovde su sigurni svi turisti iz Srbije

Alo pre 12 sati
Alo: Palma: Ovde su sigurni svi turisti iz Srbije
Treću godinu za redom Jedinstvena Srbija je otvorila svoju Kancelariju u popularnom grčkom letovalištu Paraliji u Olimpijskoj regiji.
Njenom otvaranju za ovu sezonu, prisustvovalo je oko 5.000 građana Srbije koji se trenutno nalaze na letovanju u tom delu Grčke, kao i funkcioneri Jedinstvene Srbije, gradonačelnik grada Katerini, kome pripada Paralija, Savas... »

Crkva će pokrenuti borbu protiv sekti

Alo pre 21 sat
Alo: Crkva će pokrenuti borbu protiv sekti
Najviše telo Srpske pravoslavne crkve (SPC) donelo je odluku da se pri Svetom sinodu osnuje više odeljenja koja će se baviti brigom o svetinji braka i porodice, bioetikom i praćenjem "razbijačke delatnosti jeretičkih organizacija, sekti i nekanonskih grupacija".
To je odlučeno na upravo završenom zasedanju Svetog arhijerejskog sabora SPC koji je tom prilikom, takođe, dao odobrenje Eparhiji raško-prizrenskoj da ustanovi administrativno sedište u drevnom Rasu, današnjem Novom Pazaru. Ova... »

Jedinstvena Srbija otvorila kancelariju u Paraliji

Alo pre 10 sati
Alo: Jedinstvena Srbija otvorila kancelariju u Paraliji
Politička stranka Jedinstvena Srbija večeras je u grčkom letovalištu Paralija otvorila kancelariju.
Pred oko tri hiljadu građana iz Srbije, Paralije i ovog dela Grčke, po proceni organizatora, uz stranačke funkcionere i funkcionera Paralije i Katerini, kancelariju je otvorio lider stranke Dragan Marković-Palma. Cilj kancelarije... »

Podržite Srpsku listu ako ne želite kosovsku vojsku

Alo pre 4 sata
Alo: Podržite Srpsku listu ako ne želite kosovsku vojsku
Pokret socijalista ponovo je pozvao sve Srbe na Ko­sovu i Metohiji da podrže Srpsku listu, jer je to glas za po­litiku Vlade Srbije i Aleksandra Vučić­a.
"Jedino je Srpska lis­ta garant ujedinjenja Srba i garant da neće biti formirana takozvana Vojska Koso­va. Svako ko pravi dogov­ore i kompromise sa albanskim predstavni­cima radi protiv in­teresa srpskog narod­a", ocenuje se u... »

Pogledajte kako Beli igra kolo (FOTO)

Alo pre 9 sati
Alo: Pogledajte kako Beli igra kolo (FOTO)
Preletačević u akciji!
Sada već bivši predsednički kandidat Ljubiaš Preletačević Beli zaigrao je kolo na sred ulice! Naime, kada je sreo maturante kako proslavljaju kraj školske godine on nije odoleo a da im se ne pridruži. Pa se tako Preletačević uhvatio u kolce, a fotografiju podelio na... »

Misterija: Šta je eksplodiralo na Novom Beogradu?

Vesti online  pre 5 sati  još 10 povezanih

FSV: Krivac je u Zvezdi, samo to treba priznati

B92  pre 1 sat  još 31 povezana

Zvezda lako pobedila Vršac

Beta  pre 4 sata  još 20 povezanih

PO SPO traži raspravu o stanju u stranci

Dnevnik  pre 8 sati  još 12 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.