http://www.alo.rs

Alo

Plate i penzije biće znatno uvećane

Alo pre 37 dana  
Alo: Plate i penzije biće znatno uvećane
Premijer Srbije Aleksandar Vučić najavio povećanje plata i penzija pre kraja godine i njihov rast i u 2016. vučić se osvrnuo i na sporno izvlačenje LOTO-a, uspeh avioindustrije, Srbijagas, izgradnju autoputeva...
Aleksandar Vučić | Foto: Tanjug/Zoran Žestić On je rekao da 360.000 zaposlenih u javnom sektoru može da očekuje najveća povećanja plata u ovoj godini, mada ne za onoliko za koliko su smanjene. On je rekao da je ideja vlade da se... »

Barcino turs ostaje bez licence?

Alo pre 37 dana  
Alo: Barcino turs ostaje bez licence?
Republička turistička inspekcija pokrenula je postupak oduzimanja licence "Barcino tursu", čiji se autobus prevrnuo u saobračajnoj nesreći krajm prošlog meseca, kada je stradala jedna osoba.
Nesreća kod Bubanj potoka | Foto: Screenshot "Youtube" Za ovaj autobus Vladimir Bogićević, koji je ujedno vlasnik agencije i autobusa, nije imao dozvolu za saobraćaj na međunarodnim linijama. Putnici, ipak, nemaju razloga za... »

E, ovo se zove piknik! (FOTO)

Alo pre 37 dana  
Alo: E, ovo se zove piknik! (FOTO)
Skoro 5.000 pomodaraca i ljubitelja dobrog zalogaja okupilo se kasno sinoć na obali reke Hadson u Njujorku kako bi prisustvovalo petom izdanju "Večeri u belom".
Večera u belom, Foto: Profimedia "Veče u belom" je veliki piknik na kojem je dozvoljen dolazak isključivo u beloj odeći. Organizatori su ove godine za mesto održavanje te, sada već tradicionalne manifestacije koje se do... »

Požgaj prošetao stomačić na plaži! (FOTO)

Alo pre 37 dana  
Alo: Požgaj prošetao stomačić na plaži! (FOTO)
Političar Aleksandar Požgaj, jedan od omiljenih učesnika "Parova" među ženskom populacijom, otputovao je na crnogorsko primorje i malo se opustio.
Aleksandar Požgaj prošetao stomačić | Foto: Instagram/xx_alexandeer Požgaj je pre dva dana stigao u Budvu, a sudeći po fotografiji s plaže, čini se da su mu "Parovi" došli glave, barem kada je u pitanju njegov fizički izgled.... »

Prinudno sletanje zbog pretnje bombom

Alo pre 37 dana  
Alo: Prinudno sletanje zbog pretnje bombom
Zbog pretnje bombom avion Britiš ervejza na liniji Las Vegas - London, prinudno sleteo u Montreal.
Prinudno sletanje | Foto: Twitter Kako javljaju britanski mediji let BA 274 iz Las Vegasa za London, avio kompanije Britiš ervejs, prinudno je sleteo na aerodrom u Montrealu. Prema prvim informacijama, u vanrednom sletanju nema... »

Zbog raskola u Sirizi izbori?

Alo pre 37 dana  
Alo: Zbog raskola u Sirizi izbori?
Grčki premijer Aleksis Cipras izjavio je danas da ne želi prevremene izbore, ali da bi buntovnici u redovima njegove radikalne levičarske stranke Sirize mogli da ga primoraju da ih raspiše.
Aleksis Cipras | Foto: AP On je u intervjuu Sirizinoj radio stanici "Sto Kokino" rekao da će morati da raspiše nacionalne izbore ukoliko izgubi parlamentarnu većinu, ugroženu stavovima članova te stranke, koji se protive... »

Raskol u Dverima?

Alo pre 37 dana  
Alo: Raskol u Dverima?
Vladan Glišić se sa grupom funkcionera ne miri sa izborom Boška Obradovića za stranačkog lidera.
Članovi Dveri | Foto: Dušan Milenković Ozbiljan politički raskol preti da uzdrma pokret Dveri. Prema informacijama "Novosti", Vladan Glišić se sa grupom funkcionera ne miri sa izborom Boška Obradovića za stranačkog lidera i već... »

Benisio del Toro stiže u Sarajevo!

Alo pre 37 dana  
Alo: Benisio del Toro stiže u Sarajevo!
Slavni glumac Benisio del Toro biće zvezda ovogodišnjeg Sarajevo film festivala, koji će biti održan od 14. do 22. avgusta.
Benisio del Toro | Foto: Profimedia Benisio del Toro će primiti Počasno srce Sarajeva i predstaviti novi film "Savršeni dan". Njemu će na otvaranju biti uručena nagrada Počasno srce Sarajeva za izvanredan doprinos filmskoj... »

Platini se kandiduje za predsednika FIFA

Alo pre 37 dana  
Alo: Platini se kandiduje za predsednika FIFA
Predsednik Evropske fudbalske unije (UEFA) i legendarni francuski fudbaler Mišel Platini obelodanio je danas da će se kandidovati za novog predsednika FIFA.
Mišel Platini | Foto: Profimedia Sadašnji predsednik Svetske fudbalske federacije (FIFA) Sep Blater će u februaru na kongresu podneti ostavku, a već je počela trka za njegovog naslednika. Od danas, u njoj je i Mišel Platini. -... »

Najgori skok u vodu na svetskom prvenstvu! (VIDEO)

Alo pre 37 dana  
Alo: Najgori skok u vodu na svetskom prvenstvu! (VIDEO)
Australijanka Medison Kinejs zaradila je nulu od sudija na Svetskom prvenstvu u skokovima u vodu koje se održava u Kazanju, a nakon katastrofalno izvedenog skoka!
Stvarno očajan skok: Medison Kinejs | Foto: printscreen/Youtube Njen nastup je verovatno bio najgori u istoriji takmičenja. Ova 19-godišnja takmičarka se očigledno nije dovoljno skocentrisala i poletela je u vodu sa skakaonice... »

©2015 Netmark d.o.o.