http://www.alo.rs

Alo

Barak Obama pomilovao ćurku!

Alo pre 4 minuta  
Alo: Barak Obama pomilovao ćurku!
Uoči Dana zahvalnosti, koji je obeležen juče u Americi, predsednik Barak Obama je tradicionalno pomilovao dve ćurke - Čiz i Meka, koje su zahvaljujući tome izbegle sudbinu stotina hiljada ćurki, koliko ih se našlo na trpezama od Njujorka do Los Anđelesa! Ćurke koje je Obama pomilovao ostatak života će provesti na jednoj farmi u Virdžiniji.
Tata mazi ćurku, a ćerke Malija i Nataša posmatraju | Foto: Profimedia “Ovo pomilovanje je u potpunosti u skladu sa mojim ovlašćenjima”, rekao je Obama. Osim pečene ćurke, Amerikanci za Dan zahvalnosti tradicionalno služe slatki... »

Crnci bojkotuju „crni petak“!

Alo pre 42 minuta  
Alo: Crnci bojkotuju „crni petak“!
Crnji od prethodnih! U Americi je danas osvanuo još jedan „crni petak“, dan posle Dana zahvalnosti, kada tradicionalno milioni građana opsedaju tržne centre kupujući na sniženjima.
Detalj sa protesta koji traju od ponedeljka „Crni petak“ tradicionalno označava početak sezone božićnih popusta, ali današnji će proteći u senci međurasnih podela koje već danima potresaju Ameriku. Naime, Rajan Kugler, reditelj,... »

Srbija više nije vreća za udaranje!

Alo pre 47 minuta  
Alo: Srbija više nije vreća za udaranje!
Premijer Aleksandar Vučić veoma oštro je reagovao na rezoluciju Evropskog parlamenta kojom se pozivaju vlasti u Srbiji da se “ograde od izjava Vojislava Šešelja”, rekavši da je uvredljiva, uznemirujuća i veoma razočaravajuća za Srbiju. Iza ovog dokumenta se, kako je rekao, kriju ili licemerje ili želja da se naudi Srbiji.
„Ili je u pitanju licemerje neslućenih razmera ili je u pitanju želja da se naškodi Srbiji“, poručio je Vučić | Foto: Emil Čonkić Vučić je gotovo celu vanrednu konferenciju za medije posvetio kritici na račun Evropskog... »

DANAS U ALO! Kole i Miško pevaju o Beku!

Alo pre 36 minuta  
Alo: DANAS U ALO! Kole i Miško pevaju o Beku!
Miodrag Kostić prvi će biti pozvan u policiju u istrazi o ranjavanju Milana Beka, a posle njega biće saslušan i vlasnik "Delte"!
PROSLAVA Ceca sinu ispunila sve želje za 18. rođendan POČUČA Policiji naloženo da uhapsi voditelja OŠTRO Vučić: srbija više nije vreća za udaranje! Opširnije u današnjem štampanom izdanju ALO! za 28.... »

Pevači imaju tremu pred „Grand festival“

Alo pre 42 minuta  
Alo: Pevači imaju tremu pred „Grand festival“
Do petog „Grandovog“ festivala, koji se ove godine održava pod sloganom „Budi human“, ostalo je još nekoliko dana, a pevači su sve nervozniji i imaju sve veću tremu.
20 pevača će se naći u finalu ovog festivala | Foto: Goran Srdanov Iako ove godine plasman nije toliko bitan jer će pevači pevati za decu kojoj je pomoć u zdravstvenom smislu najpotrebnija, nema sumnje da svi učesnici žele na što... »

Jedva čekam Čolu!

Alo pre 42 minuta  
Alo: Jedva čekam Čolu!
Državnu sekretarku u Ministarstvu trgovine i telekomunikacija mnogi smatraju jednom od najlepših dama na našoj političkoj sceni. Tatjani Matić su za sreću dovoljni suprug i sinovi, ali u njenom glasu se i dalje oseća velika tuga kada priča o majci, koja je preminula pre godinu dana.
Moram priznati da ne umem da razvijem kore, ali pravim odlične pite - Ona mi je bila najveća podrška u životu. Dok je mama bila sa nama, uvek sam mogla njoj da prepustim decu i da ugrabim vreme za prijateljice i uživanje, sada je... »

Sinovi Cece i Brene tuguju za Bebom!

Alo pre 47 minuta  
Alo: Sinovi Cece i Brene tuguju za Bebom!
Muklu tišinu na Novom bežanijskom groblju, u trenutku kada je pao prvi grumen zemlje na beli kovčeg u kojem se nalazilo telo Anastasije Bebe Stajić (16), prekinuo je krik njene majke Sandre. „Bebo moja!“, uzviknula je majka i briznula u plač, nakon čega su se grobljem prolomili jecaji mladića i devojaka koji nisu krili suze za prerano ugašenim mladim životom...
Tužna povorka na Bežanijskom groblju | Foto: Miloš Perić U tužnoj povorci su se našli Veljko Ražnatović, sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović, koji je nosio venac, kao i Mirko Šijan, sin Goce Božinovske. Mnogi koji nisu mogli da... »

Volovi na spomeniku

Alo pre 42 minuta  
Alo: Volovi na spomeniku
Na nadgrobni spomenik koji je sebi i supruzi Radojki (82) podigao za života, rabadžija Đurđe Vjetović (72) iz Štitkova kod Nove Varoši ugradio je i fotografiju u boji na kojoj je ovekovečen sa parom svojih volova. Zbog fotografija sa Jablanom i Golubom na zadnjoj strani mermerne ploče, spomenik ostarelom rabadžiji je i jedinstven u selima Starog Vlaha.
Jedinstvena slika na spomen-ploči | Foto: Željko Dulanović - Žaliću dok sam živ što sam prodao Jablana i Goluba i ostavio rabadžiluk, a morao sam jer me savladala starost. Iz te tuge sebi sam na spomenik i ugradio sliku na kojoj... »

Ceca ispunjava sve Veljkove želje

Alo pre 42 minuta  
Alo: Ceca ispunjava sve Veljkove želje
Kada su deca u pitanju, Svetlana Ražnatović je spremna da učini sve da bi Veljko i Anastasija bili srećni. Kako se bliži slavlje 18. rođendana njenog mezimca, Ceca je odlučila da ispuni svaku njegovu želju, a u organizaciji joj pomažu ćerka Anastasija i sestra Lidija. „Alo!“ saznaje, da će na velikoj proslavi u hotelu „Hajat“ biti sva značajna imena iz sveta estrade, a folk zvezda se potrudila da svaka muzička želja njenog sina bude ostvarena.
Mamin mezimac: Veljko Ražnatović - Kako se šuška, Ceca je za ovu proslavu angažovala Milicu Todorović, Adreanu Čekić, Sašu Matića, Dragog Domića i Biljanu Sečivanović. Orkestar Ace Sofronijevića pratiće pevače cele večeri dok će... »

Kosmajac i Čume uzorni pritvorenici

Alo pre 47 minuta  
Alo: Kosmajac i Čume uzorni pritvorenici
Zvonko Grulović, upravnik Okružnog zatvora u Beogradu, rekao je juče da okrivljeni Ljubiša Buha Čume i Dragoslav Kosmajac nisu pravili nikakve probleme u pritvoru.
Ljubiša Buha Čume i Dragoslav Kosmajac „Nisu tačne informacije koje su se pojavile u medijima. Čume i Buha nisu pravili nikakve probleme u pritvoru, već se ponašaju u skladu sa zatvorskim pravilima“, rekao je Grulović novinarima... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.