http://www.alo.rs

Alo

Danas "prženje" na 33 stepena! (VIDEO)

Alo pre 2 sata
Alo: Danas "prženje" na 33 stepena! (VIDEO)
U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo vreme s temperaturom od najviše 33 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.
Jutarnja temperatura kretaće se od 14 do 20 stepeni, a najviša dnevna od30 do 33 stepena Celzijusa. U Beogradu će danas biti pretežno sunčano i toplo vreme uz slab, promenljiv vetar. Jutarnja temperatura biće oko 18, a najviša... »

Veljović optužio Žandarmeriju za paljenje američke ambasade

Alo pre 3 sata
Alo: Veljović optužio Žandarmeriju za paljenje američke ambasade
Milorad Veljović, bivši direktor policije, optužio je Žandarmeriju za paljenje Ambasade SAD u Beogradu.
Veljović je ovo izjavio u Višem tužilštvu u Beogradu kao svedok u istrazi koja se vodi protiv visokih policijskih funkcionera zbog napada na nekoliko diplomatskih objekata posle mitinga "Kosovo je Srbija" 21. februara 2008.... »

Vujičića ubila struja dok se tuširao!

Alo pre 3 sata
Alo: Vujičića ubila struja dok se tuširao!
Fudbalski trener i nekadašnji fudbaler Bojan Vujičić Vučko (42) stradao je u ponedeljak oko 20.30 od strujnog udara dok se tuširao u kupatilu.
Vujičić je nakon treninga otišao u kuću svojih roditelja. Dok se tuširao, članovi porodice su videli blesak, nakon čega je nestalo struje. kako se Bojan nije odazivao, ušli su u kupatilo i videli njegovo bećivotno telo. Pozvali... »

Jelenin svekar rešava misteriju?!

Alo pre 2 sata
Alo: Jelenin svekar rešava misteriju?!
Saslušanje Vladmira Marjanovića, svekra svirepo ubijene pevačice Jelene Marjanović, mogao bi da bude ključ za rešenje ovog zločina!
U policiji smatraju da je Vladimir najslabija karika u porodici i da bi od njega mogli da izvuku značajne informacije o zločinu, zbog čega pripremaju specijanu taktiku za njegovo ponovno ispitivanje. Inspektori koji već 89 dana... »

Deca ostala zaglavljena na rolerkosteru! (VIDEO)

Alo pre 1 sat
Osam osoba ostalo je zarobljeno na oko 30 metara iznad zemlje na rolerkosteru u Oklahomi.
Mašina je naprasno prestala da radi, prenosi RT. Sve se odigralo u zabavnom parku "Frontier Siti" , oko 16.30 časova po lokalnom vremenu. Hitne službe i vatrogasci odmah su izašli na lice mesta. Vatrogasci su osobe spasavali tako... »

Malala postala bogatašica!

Alo pre 3 sata
Alo: Malala postala bogatašica!
Pakistanka Malala Jusafzai, aktivistkinja koja se zalagala za pravo na obrazovanje i preživela napad Talibana, postala je bogatašica za manje od četiri godine zbog velike prodaje knjige o njenom životu, kao i govorničkih nastupa širom sveta.
Osamnaestogodišnja Jusafzai je, takođe, najmlađa osoba koja je dobila Nobelovu nagradu, a postala je poznata nakon što se borila za prava devojaka i preživela pokušaj napada na školski autobus u Pakistanu u 2012. Ona se lečila u... »

Goga i Filip najavili seks i posle farme!

Alo pre 2 sata
Alo: Goga i Filip najavili seks i posle farme!
Filip Đukić i Goga Aleksić obeležili su orgijanjem "Farmu 7"!
Iako su ostali bez glavne nagrade, Filip i Goga su se proslavili akcijama u krevetu, a kako najavljuju, planiraju da se seksaju i van rijalitija. Goga ima samo reči hvale za Filipovo seksualno umeće, a Kazanova iz Lisovića ističe... »

Natalija: Saška me je tukla!

Alo pre 1 sat
Alo: Natalija: Saška me je tukla!
Natalija Ibraimov i Saška Karan potukle su se tokom finalne večeri "Farme 7".
Kako se na malim ekranima nije jasno videlo šta se desilo jer je obezbeđenje odmah opkolilo pevačice, Natalija je za "Alo!" ispričala detalje sukoba, tvrdeći da je fizičkog kontakta ipak bilo. Evo kako je Filip dočekao Mariju... »

Na moju Jelenu su svi ljubomorni!

Alo pre 1 sat
Alo: Na moju Jelenu su svi ljubomorni!
Baka Jelene Golubović došla je u Šimanovce da dočeka svoju unuku.
Čuvena baka Caka rekla nam je da njena unuka zaslužila "duplu krunu". - Svi su ljubomorni na nju, ona održava ovaj rijaliti. Ona je energična, nije kao njena majka. Ceca je tiha, Jelena sve zabavlja. Šta da gledamo, kako piju... »

Marinu posle "Farme" sačekale loše vesti

Alo pre 1 sat
Alo: Marinu posle "Farme" sačekale loše vesti
Marina Perazić jedva je dočekala da vidi decu, ali joj je ćerka Mia posle zagrljaja saopštila lošu vest.
Naime, Marinin otac je imao moždani udar. Mia je mami saopštila da se deda sada oseća dobro, ali je nažalost izgubio sluh, prenosi "Pinkov" portal. Takođe, Marinina ćerka je kazala i da se nada da njena majka više neće ulaziti u... »

©2016 Netmark d.o.o.