Oslobađanje Duška Šarića i Lončara deo nagodbe!

Alo pre 49 minuta  
Alo: Oslobađanje Duška Šarića i Lončara deo nagodbe!
Puštanje na slobodu Pljevljaka Duška Šarića i Jovice Lončara nakon više od tri godine pritvora je deo nagodbe Duškovog brata Darka, označenog kao vođa kokainske kriminalne bande, koji se sredinom marta predao srpskim pravosudnim organima, pišu podgoričke "Dnevne novine".
Oni su juče pušteni na slobodu odlukom Apelacionog suda u Podgorici. Duško Šarić List, međutim, dodaje da o takvoj vrsti nagodbe do sada javno nije govorio nijedan crnogorski, niti srpski zvaničnik. Podseća se da je javnosti... »

Vlada organizuje sahranu Krkobabića

Alo pre 4 sata  
Alo: Vlada organizuje sahranu Krkobabića
Povodom smrti Jovana Krkobabića, potpredsednika Vlade i ministra rada Vlada Srbije, juče je održala komemorativnu sednicu i obrazovala Organizacioni odbor za sahranjivanje posmrtnih ostataka lidera PUPS-a.
Danas od 10 časova biće otvorena i knjiga žalosti u Domu Narodne skupštine | Foto: Nenad Đorđević Predsednik Organizacionog odbora je predsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, saopštila je vladina Kancelarija... »

Kraj karijere Jelka Kacina u EP?

Alo pre 2 sata  
Alo: Kraj karijere Jelka Kacina u EP?
Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Jelko Kacin najverovatnije završava svoju karijeru evropslanika, piše “Politika“.
Jelko Kacin | Foto: Wikipedia Evropski poslanik i izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju, Jelko Kacin, na evropskim izborima u Sloveniji neće biti prvi na listi vladajuće partije Pozitivna Slovenija, a to znači da... »

Nemci neće koncert "naci Hrvata"

Alo pre 2 sata  
Alo: Nemci neće koncert "naci Hrvata"
Otkazan berlinski koncert hrvatskog pevača Marka Perkovića Tompsona, zbog, kako pišu hrvatski mediji, napisa u nemačkoj štampi da on veliča fašizam.
Marko Perković Tompson Njegov koncert je trebalo da bude održan 26. aprila, ali su upravnici dvorane u kojoj je koncert trebalo da se održi otkazali ugovor sa organizatorim akoncerta. Organizatori su s epotom obratili javnosti na... »

Četiri reprezentativca u odborničkim klupama!

Alo pre 4 sata  
Alo: Četiri reprezentativca u odborničkim klupama!
Gotovo je izvesno da će Siniša Mali biti novi gradonačelnik Beograda, a na tu funkciju biće izabran na današnjoj sednici gradskog parlamenta. Odbornici Skupštine Beograda kojima je juče potvrđen mandat odlučili su da prvi čovek beogradskog parlamenta bude Nikola Nikodijević iz SPS-a, a njegova zamenica Andrea Radulović iz SNS-a.
Vlada Mandić, Vanja Udovičić, Aleksandar Šapić, Aleksandar Popović Osim naprednjaka i socijalista, vladajuću većinu činiće i DSS. Inače, u odborničkim klupama juče su se našli i pojedini ministri, čak četvoro bivših... »

Policija otkrila više od 180 lažnih penzija!

Alo pre 1 sat  
Alo: Policija otkrila više od 180 lažnih penzija!
Među lažnim penzionerima, koji su već dobili rešenje o penziji, ima nepostojećih za koje je ukraden identitet i čije matične brojeve nije moguće proveriti, ali i onih koji su bez dana radnog staža, ali redovno primaju ček
PIO fond | Foto: Petar Marković U Fondu za penzijsko i invalidsko osiguranje istragom je do sada otkriveno više od 180 lažnih penzija, ali ima još takvih slučajeva, piše današnja Politika, pozivajući se na izvor blizak PIO fondu,... »

Umesto da zavode red, novosadski policajci parkiraju gde stignu! (FOTO)

Alo pre 29 minuta  
Alo: Umesto da zavode red, novosadski policajci parkiraju gde stignu! (FOTO)
Patrolni automobil novosadske policije dva časa proveo je parkiran odmah iz znaka “zabranjeno zaustavljanje i parkiranje” u Dunavskoj ulici, dok su policajci ćaskali u parku, na klupi. U Policijskoj upravi Novi Sad najavili su internu istragu kako bi se utvrdilo da li je patrola koja je fotografisana u Dunavskoj ulici prekršila zakon ili je, ipak, bila na zadatku.
Dunavska ulica u Novom Sadu: U toku je interna istraga koja će utvrditi da li su policajci prekršili zakon - Ovo nije prvi put da viđam bahato parkirana policijska kola i uvek imam sumnju da su možda u akciji. Ali, ovoga puta,... »

„Polovina voća i povrća u Srbiji tretira se opasnim pesticidima!“

Alo pre 4 sata  
Alo: „Polovina voća i povrća u Srbiji tretira se opasnim pesticidima!“
U Srbiji se više od polovine obradivih površina tretira sa potencijalno rizičnim sredstvima za zaštitu bilja, tvrde u Udruženju proizvođača sredstava za zaštitu bilja (SECPA) i dodaju da od ukupno 800 registrovanih sredstava, oko 45 odsto je registrovano na osnovu minimuma potrebne dokumentacije.
Srbija dozvoljava registraciju pesticida sa minimumom dokumentacije | Foto: AP Zakona o sredstvima za zaštitu bilja, donet pre četiri godine i dalje se ne primenjuje. „Srbija dozvoljava registraciju pesticida sa minimumom... »

Slavna glumica prekinula već drugu veridbu sa istim muškarcem

Alo pre 20 minuta  
Alo: Slavna glumica prekinula već drugu veridbu sa istim muškarcem
Glumica Uma Turman raskinula je veridbu sa preduzetnikom Arpadom Besonom. To je drugi put da je Uma odustala od venčanja s Arpadom, sa kojim je u vezi od 2007. i sa kojim ima dvogodišnju kćer.
Uma Turman Par je pre nekoliko meseci odlučio da ipak neće izaći pred oltar, a razlog tome je, pišu američki tabloidi, njihova stalna razdvojenost. Uma, naime, puno vremena provodi u Londonu, gde živi glumac Itan Houk, sa kojim... »

Srećem ljude koji liče na moje lutke!

Alo pre 4 sata  
Alo: Srećem ljude koji liče na moje lutke!
Nišlijka Milica Štrbo ima neobičan hobi, jer se jedina u Srbiji bavi izradom umetničkih lutki. Do sada ih je napravila 60, a inspiracija su joj ljudi koje sreće u svakodnevnom životu, kao i pojedini prijatelji.
Milica je svoje lutke predstavila i na svetskoj izložbi u Barseloni - Za mene je izrada umetničkih lutki više od hobija. Iako sam po vokaciji sociolog, završila sam srednju umetničku školu i odavno sam zainteresovana za umetnost.... »

©2014 Netmark d.o.o.