http://www.alo.rs

Alo

Novo suđenje Glavašu!

Alo pre 1 sat
Alo: Novo suđenje Glavašu!
Vrhovni sud Hrvatske poništio je prvostepenu presudu zagrebačkog Županijskog suda kojom je Branimir Glavaš osuđen na desetogodišnju zatvorsku kaznu zbog ratnih zločina nad civilima srpske nacionalnosti u Osijeku 1991, objavio je danas taj sud.
U obrazloženju presude objavljene na internet stranicama Vrhovnog suda navodi se da se prihvataju žalbe Glavaša i drugih osuđenih u tom slučaju, pa se prvostepena presuda u celosti ukida i predmet upućuje Županijskom sudu u... »

Svatsika na spomeniku partizanima

Alo pre 5 sati
Alo: Svatsika na spomeniku partizanima
U danu kada je u Srbu obeležen Dan ustanka protiv fašizm naroda Like na spomenik dalmatinskim partizanima, na putu Knin - Gračac, ispisani su uvredljivi natpisi i "kukasti krst".
Jutros je ovaj spomenik dalmatinskim partizanima poginulim u bitci sa nacistima na cesti Knin-Gračac bio bez ovih grafita, navodi Antifa Šibenik na svojim internet stranicama uz priložene fotografije išaranog spomenika.... »

Izgoreo tržni centar u Sarajevu

Alo pre 9 sati
Alo: Izgoreo tržni centar u Sarajevu
U sarajevskom naselju Rakovica u velikom požaru potpuno je izgorre tržni centar "Škafa", a vatrogasci su još na terenu i rade na raskopavanju.
Sa velikim požarom, koji je izbio sinoć, borilo se desetine vatrogasaca, kojima je u jednom trenutku nestalo vode za gašenje, prenose federalni mediji. Iz dežurne Prve vatrogasne brigade Sarajevo, koja je dojavu primila u 22.50... »

Hrvati uhapsili teroristu iz Turske

Alo pre 8 sati
Alo: Hrvati uhapsili teroristu iz Turske
Međunarodni terorista, 52-godišnji Murat Katulaj koga Turska traži zbog niza terorističkih akcija počinjenih na njenom tlu uhapšen je u Kostanju kod Omiša, gde se odmarao sa porodicom.
Katulaj, koji živi u Nemačkoj, u Kostanje je došao na odmor u subotu popodne, a hrvatska policija ga je uhapsila nakon nepuna tri dana odmora koje je proveo sa suprugom i troje dece, piše "Slobodna Dalmacija". "Došao je u nekom... »

Crnogorci se posvađaše zbog Noleta

Alo pre 2 sata
Alo: Crnogorci se posvađaše zbog Noleta
Odluka teevizije Crne Gore da prekine prenos skupštine zbog nastupa Novaka Ðokovića na Rodžers kupu u Kanadi, izazvala je negativnu reakciju jednog poslanika.
Naime, reagovao je predsednik Liberalnog saveza Crne Gore, nekadašnji vaterpolo reprezentativac Jugoslavije Andrija Popović. - Ðoković jeste svetski as, ali ovim činom Javanog servisa ovde danas nije ugroženo srpstvo već ova... »

Na Batrovcima se čeka i dva sata

Alo pre 9 sati
Alo: Na Batrovcima se čeka i dva sata
Saobraćaj na putevima u Srbiji je pojačanog intenziteta, a najduže zadržavanje putnički vozila je na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom, gde se čeka oko dva sata, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).
Na graničnom prelazu Horgoš sa Mađarskom punička vozila čekaju oko sat vremena, dok su na ostalim prelazima zadržavanja oko 30 minuta. Prema podacima Uprave grnaične policije, saobraćaj će zbog radova na prelazu Batrovci -... »

Čeda pustio bojler, brčka se i ne mari za Vladu

Alo pre 9 sati
Alo: Čeda pustio bojler, brčka se i ne mari za Vladu
Lider LDP-a Čedomir Jovanović, sudeći prema njegovim fotografijama koje kači na Fejsbuku, ne mari mnogo za formiranje vlade Srbije, već uživa sa suprugom na moru, a kako se na slikama može videti, nabacio je i stomačić.
On je očito prepustio sudbini da odluči hoće li njegova stranka biti na bilo koji način deo nove vladajuće većine i sa svojom suprugom pobegao na more dok se čitava stvar ne završi. Lider LDP-a osim što je zapostavio razgovore o... »

Ljajić: Vučić će ubrzo izaći sa sastavom vlade

Alo pre 1 sat
Alo: Ljajić: Vučić će ubrzo izaći sa sastavom vlade
Potpredsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu Rasim Ljajić izjavio je danas da će mandatar za sastav nove vlade Aleksandar Vučić vrlo brzo izaći sa imenima članova njegovog budućeg kabineta.
Do tada, kako je rekao za "TV B92", ne bi bilo uputno da bilo ko pojedinačno govori da li će biti deo tog kabineta. Ljajić je, na pitanje kako funkcionišu sednice Vlade Srbije s ozbirom da je u tehničkom mandatu, rekao da vlada u... »

Šule u Americi upoznao druga doktora Hausa!

Alo pre 10 sati
Alo: Šule u Americi upoznao druga doktora Hausa!
Funkcioner demokrata Dragan Šutanovac trenutno boravi u Filadelfiji, gde prisustvuje konvenciji američkih demokrata na kojoj je Hilari Klinton izabrana za kandidata za predsednika SAD.
A na marginama konvencije, koja inače traje četiri dana, do sada je imao mnogo zanimljivih susreta, poput sureta sa poznatim glumcem Kalom Penom iz čuvene serije „Doktor Haus“, koji je inače i jedan od govornika na konvenciji,... »

Poklanjamo vam ikonu Ognjene Marije

Alo pre 3 sata
Alo: Poklanjamo vam ikonu Ognjene Marije
Povodom Hrišćanskog praznika, Svete velikomučenice Marine – Ognjene Marije Alo! novine vam u subotu, 30. jula, poklanjaju ikonu.
Sveta velikomučenica Marina, zaštitnica žena, u narodu poznatija kao Ognjena Marija u crkvenom kalendaru nema “crveno slovo”, ali ipak predstavlja vrlo poštovan praznik. Neke porodice ovaj praznik obeležavaju kao krsnu slavu.... »

©2016 Netmark d.o.o.