http://www.beta.rs

Beta

Amerikan erlajns kupio akcije najvećeg kineskog avioprevoznika

Beta pre 12 sati
Kompanija Amerikan erlajns (American Airlines) kupila je deo akcija avioprevoznika Čajna sadern erlajns (China Southern Airlines), najveće državne aviokompanije u Kini, za 200 miliona dolara. Kineska kompanija je danas saopštila da je Amerikan erlajns kupio 2,76 odsto akcija i da dogovor mora da... »

Milovanović: Očekujemo da država zaštiti svoj interes i kapital u Energoprojektu

Beta pre 10 sati
Generalni direktor beogradskog Energoprojekta Vladimir Milovanović izjavio je danas da očekuje da država kao pojedinačno najveći akcionar zaštiti svoj interes i kapital u tom preduzeću jer ako to ne učini on će biti obezvredjen. "Naše sumnje da se sprema 'neprijateljsko' preuzimanje Energoprojekta... »

Vučić: Sutra ne idem na Kosovo

Beta pre 4 sata
Predsednički kandidat i premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da sutra neće ići na miting u Leposavić na Kosovu. "Da li ću da dolazim sa (Aleksandrom) Vulinom, (Nebojšom) Stefanovićem ili nekim trećim, neće mi oni naredjivati. Taj film nećete da gledate", rekao je Vučić i dodao da... »

Vlada ograničava pristup dokumentima o evrointegracijama

Beta pre 9 sati
Vlada Srbije u protekle dve godine nastoji da ograniči pristup dokumentima i informacijama u procesu pristupanja EU i na nezakonit način uredjuje pristup informacijama od javnog značaja, rekli su danas predstavnici Beogradskog centra za bezbednosnu politiku (BCBP). Izvršni direktor BCBP Predrag... »

Janković: Vojska Srbije ne sme biti alat u rukama politike

Beta pre 8 sati
Predsednički kandidat Saša Janković izjavio je danas da država, bezbednost i Vojska Srbije (VS) ne smeju biti alat u rukama političara, već da moraju da ostanu isključivo u službi svih gradjana Srbije. Kako se navodi u saopštenju, Janković je na sastanku sa predstavnicima Vojnog sindikata Srbije... »

Blumberg o žutoj patki, Vučiću i Rusiji

Beta pre 6 sati
Premijer Srbije Aleksandar Vučić video je u demonstrantima koji protiv korupcije na najvišem nivou protestuju s crtežima žute, gumene patke, "svetsku patkarsku zaveru", piše danas kolumnista američkog informativnog sajta "Blumberg" Leonid Beršidski. U članku pod naslovom "Žuta gumena patka je moćan... »

Predsednik UEFA u petak u Srbiji

Beta pre 6 sati
Predsednik Evropske fudbalske unije (UEFA) Aleksander Čeferin u petak će posetiti Fudbalski savez Srbije, saopšteno je danas. Čeferin u posetu Srbiji dolazi na poziv predsednika Fudbalskog saveza Srbije Slaviše Kokeze. U društvu Čeferina biće i Zoran Laković, direktor Nacionalnih asocijacija UEFA,... »

Dveri: Vučić ukinuo demokratiju, ali narod će ga pobediti

Beta pre 9 sati
Pokret Dveri ocenio je danas da najnovije analize izveštavanja medija u predizbornoj kampanji ukazuju da u Srbiji vlada medijski mrak i da je kandidat vladajućih partija za predsednika Aleksandar Vučić ukinuo medijske slobode, slobodne izbore i demokratiju. Dveri su ukazale da su analize... »

Dveri: Obradović u zgradi opštine Pećinci čeka lokalne funkcionere

Beta pre 7 sati
Lider Dveri Boško Obradović i poslanici tog pokreta danas su pokušali nadležnima u opštini Pećinci da uruče zahtev da se Dragana Milićević vrati na posao u lokalnom Domu zdravlja u kome je, kako tvrde, dobila otkaz iz političkih razloga. Pošto u zgradi opštine nije bilo nikoga od opštinskih... »

Vučić: Žene biraju po odgovornosti, a ne po lepoti

Beta pre 6 sati
Predsednički kandidat Aleksandar Vučić obećao je danas ženama da će ako pobedi na izborima one biti jednako tretirane kao muškarci, da niko neće moći da ih maltretira i da će se svim srcem boriti za njih. On se danas u Sportskom centru "Šumice" u Beogradu obratio publici koju su gotovo potpuno... »

Budućnost pobedila Zvezdu i izborila majstoricu

Beta  pre 1 sat  još 28 povezanih

Počeo generalni štrajk u Goši

Beta  pre 10 sati  još 17 povezanih

Hodžaj: Vučiću dozvoljena poseta Kosovu, uz uslove

Beta  pre 9 sati  još 15 povezanih

Penzioneri protestovali u Beogradu zbog smanjenja penzija

Beta  pre 9 sati  još 15 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.