http://www.beta.rs

Beta

Mali: Beograd se na seobuhvatan način predstavio Moskvi

Beta pre 22 sata
Manifestacije "Dani Beograda u Moskvi" večeras je završena koncertom Gorana Bregovića u Parku Gorki, saopštio je Beoinfo. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali ocenio je da se nijedan grad "nije na ovako sveobuhvatan način predstavio u Moskvi kao Beograd". "Nije slučajnost što se manifestacija... »

Hrvatski građanski savez otvoren za saradnju s Jankovićem

Beta pre 1 dan
Predsednik Hrvatskog gradjanskog saveza (HGS) Tomislav Stantić izjavio je danas da će ta stranka i ubuduće biti otvorena i spremna za saradnju s Pokretom slobodnih gradjana, čijeg je lidera Sašu Jankovića pordžala na predsedničkim izborima, a spremna je za saradnju i s drugim političkim... »

Privatni avion Elvisa Prislija prodat za 430.000 dolara

Beta pre 23 sata
Privatni avion koji je nekada pripadao američkom muzičaru Elvisu Prisliju prodat je na aukciji u Kaliforniji za 430.000 dolara, objavljeno je na sajtu "Liveauctioneers.com". Elvis je 1962. godine kupio mali putnički avion "Lokhid Džet Star" i letelica je od tada bila u vlasništvu čuvenog američkog... »

Belgijanac, Ukrajinac i Srbin nagrađeni u Kopenhagenu za karikature

Beta pre 1 dan
Umetnici iz Belgije, Ukrajine i Srbije dobitnici su ovogodišnje nagrade "Nils Buž Kartun" (Niels Bugge Cartoon) za karikaturu, u oblasti komunikacija. Žiri je danas dodelio prvu nagradu i tri hiljade evra belgijskom karikaturisti Piteru de Jegenu za crtež čoveka koji sedi pod otvorenim kišobranom... »

Vulin najavio veća socijalna prava

Beta pre 1 dan
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbija, Aleksandar Vulin, danas je najavio je da će novim propisima neka prava u oblasti socijalne zaštite biti proširena jer u državnom budžetu ima više novca. "Svaki ekonomski oporavak će na prvom mestu osetiti penzioneri, a onda i... »

Janković traži da se objasni otkud novac Nikoliću za izgradnju crkve

Beta pre 23 sata
Lider Pokreta slobodnih gradjana Srbije Saša Janković je rekao u Kragujevcu da će sadašnja vlast da "padne sama od sebe", ali da Pokret neće propustiti ni jedan jedini momenat, ni jedan dan, da uradi da se to desi što brže zato što je "ovo pogubno za suštinu našeg bića  -  i kolektivnog, i... »

©2017 Netmark d.o.o.