http://www.beta.rs

Beta

Protest u Nišu: Savamala je problem svih građana Srbije

Beta pre 14 sati
Protest "Protiv diktature" organizovan je i večeras u Nišu, a učesnici su poručili da je ono što se pre godinu dana dogodilo u Savamali problem svih gradjana Srbije, a ne samo Beogradjana, jer to isto svakoga časa može da se dogodi bilo gde u zemlji. "Juče Savamala, danas Jagodinmala, sutra svaka... »

Umro akademik Nikola Koka Janković

Beta pre 22 sata
Srpska akademija nauka i umetnosti (SANU) saopštila je da je danas u 91. godini umro redovni član SANU, vajar Nikola - Koka Janković. Akademiju za likovne umetnosti završio je 1950. godine, a 1952. godine i postdiplomske studije. Za vanrednog profesora Fakulteta likovnih umetnosti u Beogradu... »

Šampionat Srbije u brdskoj vožnji u Novom Pazaru

Beta pre 19 sati
Brdski šampionat Srbije u automobilizmu startovaće 29. i 30. aprila Velikom nagradom Novog Pazara. "Na poziv Sportskog auto i karting saveza Srbije (SAKSS), prihvatili smo da budemo domaćini nacionalnog šampionata u brdskoj vožnji. Preduzimamo sve neophodne mere, jer ne želimo da ništa prepustimo... »

Izvestan bankrot Alitalije

Beta pre 19 sati
Nakon što su zaposleni u italijanskoj aviokompaniji Alitalija odbili predloge za spas kompanije koji su uključivali smanjenje plata i otpuštanja očekuje se da kompanija pokrene proceduru za bankrot. Upravni odbor kompanije je danas saopštio da je zbog "nemogućnosti rekapitalizacije" odlučeno da se... »

Milićević (SPS): Žele da naruše dostojanstvo Skupštine

Beta pre 20 sati
Šef poslaničke grupe Socijalističke partije Srbije (SPS) Djordje Milićević izjavio je danas da je narušavanje ugleda i dostojanstvo najvišeg zakonodavnog tela cilj poziva upućen demonstrantima da s galerije Skupštine Srbije prate njen rad. "Jasan je cilj koji se želi postići: da se naruši... »

Dačić i Alin o saradnji Srbije i Švedske

Beta pre 11 sati
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i predsednik Parlamenta Švedske Urban Alin ocenili su u utorak uveče u Beogradu da su odnosi dve zemlje tradicionalno dobri i prijateljski. Sagovornici su ocenili i da je politički dijalog intenzivan i da se odvija u kontinuitetu na svim nivoima, "a postoji i... »

Demonstranti u Subotici podržali protest u Savamali

Beta pre 14 sati
Subotičani su večeras na 21. protestu "Protiv diktature" na gradskom trgu, podržali Beogradjane i Novosadjane koji su se okupili na protestu inicijative Ne da(vi)mo Beograd u beogradskoj Savamali. Demonstranti su rekli da će se u Subotici i dalje svakodnevno okupljati na protestima i podsetili da... »

Samostalne poslanice Čabraja i Pavlović o rušenju objekata u Hercegovačkoj ulici

Beta pre 21 sat
Samostalne poslanice u Skupštini Srbije, Aleksandra Čabraja i Sonja Pavlović ocenile su danas, povodom godinu dana od rušenja objekata u Hercegovačkoj ulici u Beogradu, da se navršava godišnjica "suspenzije pravne države" i noći u kojoj je vlast "na najbrutalniji način demonstrirala svoju... »

Naslovna strana za sredu, 26. april 2017.

Beta pre 3 sata
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za sredu, 26. april, najviše pišu o reagovanjima na stavove o stvaranju velike Albanije kao i o protestu povodom godišnjice rušenja objekata i maltretiranja gradjana u beogradskoj Savamali. ALO  -  "Strane službe prave veliku Albaniju", kaže premijer... »

Slovenija usvojila Leks Merkator

Beta pre 13 sati
Slovenački parlament u utorak je s47 glasova za i 20 protiv potvrdio zakonski predlog vlade, nazvan "lex Merkator", o zaštiti slovenačkih interesa u postupku restrukturiranja slovenačkog trgovačkog lanca u vlasništvu koncerna Agrokor. Zakon se donosi u vanrednoj situaciji kako bi se sprečilo... »

Novosti: Albanski pasoš ne štiti Haradinaja

Beta  pre 21 minut  još 14 povezanih

Zaplena droge i oružja

Danas  pre 33 minuta  još 11 povezanih

Hjuston u polufinalu plej-ofa Zapadne konferencije (VIDEO)

Beta  pre 1 sat  još 10 povezanih

Kosovska mitrovica u toku noći izgorela tri vozila u podmetnutom požaru

Večernje novosti  pre 1 sat  još 8 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.