http://www.beta.rs

Beta

Mirović i Dodik o saradnji razgovarali u Novom Sadu

Beta pre 1 dan
Predsednik Pokrajinske vlade Vojvodine Igor Mirović poručio je danas da Republika Srpska (RS) može da računa na podršku Vojvodine "u njenim nastojanjima da se sačuva i da odbrani svoja prava". Mirović je tokom prvog zvaničnog susreta sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom kazao da su... »

Jeremić: Neću dozvoliti da se briselski dijalog vodi kao do sada

Beta pre 1 dan
Predsednički kandidat Vuk Jeremić izjavio je danas da ako postane predsednik, neće dozvoliti da se briselski dijalog o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine vodi na dosadašnji način. "Neću dozvoliti da se briselski dijalog vodi na način na koji se vodio do sada. A to je da se ustupci daju šakom... »

Parović: Građani da se odupru referendumskoj atmosferi

Beta pre 1 dan
Predsednički kandidat Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović pozvao je danas gradjane da se na predstojećim predsedničkim izborima odupru referendumskoj atmosferi i pozvao ih da 2. aprila glasaju za njega, kako bi zajedno Srbiju vratili narodu.  Parović je u pisanoj izjavi ocenio da je... »

Zaostavština Olje Ivanjicki do novembra u Istorijskom muzeju (VIDEO)

Beta pre 1 dan
U Istorijskom muzeju Srbije u Beogradu danas je svečano otvorena izložba "Zaostavština Olje Ivanjicki" koja je do sada najobimniji presek njenog raznovrsnog slikarstva, vajarstva, modnog dizajna, arhitekture i poezije. Publika će do novembra, rekla je predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković... »

Nemačka sigurna, ali primila prvi gol u kvalifikacijama za SP

Beta pre 20 sati
Fudbalska reprezentacija Nemačke nastavila je da niže pobede u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, pošto je danas savladala Azerbejdžan kao gost sa 4:1. Dva gola za Nemačku dao je Andre Širle, u 19. i 81. minutu, a po jedan Tomas Miler u 36. i Mario Gomes u 45. Strelac za Azerbejdžan bio je... »

Radulović: Kao predsednik prvo bih otišao u Bosnu i Hercegovinu (VIDEO)

Beta pre 1 dan
Kandidat za predsednika Srbije i lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović izjavio je da bi mu region bio prioritet u diplomatskim odnosima kada bi bio izabran za predsednika i da bi prvo otišao u zvaničnu posetu Bosni i Hercegovini. "Posle toga otišao bih u Hrvatsku i druge zemlje u regionu.... »

Švedski hoteli parovima vraćaju novac u slučaju razvoda

Beta pre 1 dan
Bračnim parovima koji su boravili u hotelima luksuznog švedskog lanca "Kantrisajd" (Countryside) i razveli se tokom naredne godine, biće vraćen novac, objavljeno je danas. "Kantrisajd" se odlučio na tu "radikalnu inicijativu" da bi ljudi shvatili koliko je važno "ulagati u vezu pre no što bude... »

SDA se nada da će predsednički kanidati uvažiti interese Bošnjaka

Beta pre 1 dan
Stranka demokratske akcije Sandžaka (SDA) je danas saopštila da se predsednički kandidati do sada nisu izjasnili o pitanjima od vitalnog interesa za Bošnjake i Sandžak. Ta partija koja ima četiri poslanika u Skupštini Srbije i predsednike opština Tutin i Sjenica, nije se izjasnila o tome da li će... »

Otadžbina: Brojanje glasova u Raškoj i Vranju potvrđuje nezavisnost Kosova

Beta pre 23 sata
Narodni pokret Srba sa Kosova i Metohije "Otadžbina" ocenio je danas da se najavom prebrojavanja glasova kosovskih Srba u Raškoj i Vranju na predsedničkim izborima u Srbiji "čuva državnost nezavisnog Kosova". Pokret je u saopštenju pozvao Srbe na Kosovu da ne pristanu da time postanu "dijaspora u... »

Alonso: Meklaren bi bio poslednji u normalnim uslovima

Beta pre 1 dan
Vozač Meklarena Fernando Alonso rekao je da su performanse bolida njegovog tima najgore u Formuli jedan, kao i da bi "u normalnim uslovima" oni bili poslednji na početku trke. Alonso je danas u Melburnu nadmašio očekivanja tako što je bio 13. na početku trke, a tokom većeg dela je bio u borbi za... »

©2017 Netmark d.o.o.