http://www.dnevnik.rs/

Treneri NBA: Šarić i Fernandez ispred Teodosića

Dnevnik pre 14 minuta  
Dario Šarić i Španac Fernandez proglašeni su najboljim igračima van NBA u anketi u kojoj na početku svake sezone učestvuju treneri svih timova u NBA ligi.
Posle Šarića i Fernandeza, najviše glasova dobili su Miloš Teodosić i Španac Serhio Rodriges. Za Šarića i Fernandesa glasalo je po 32 odsto anketiranih, dok su Teodosić i Rodriges dobili po 12 procenata glasova trenera NBA lige.... »

U Beloj Crkvi postavili „Revizora”

Dnevnik pre 30 minuta  
Drugom ovogodišnjom premijerom glumci belocrkvanskog amaterskog pozorišta obradovali su ljubitelje pozorišne umetnosti. Posle Nušićeve „Ožalošćene porodice”, koju su pokazali u januaru, nedavno su postavili i Gogoljevog „Revizora”.
Kao i za sve prethodne predstave tokom četiri godine postojanja i za ovu tražila se karta više, a bilo je i onih koji su je pratili stojeći sve vreme. Uz već iskusne glumce Željka i Jelenu Stanisavljević, Aleksandra Palfija,... »

Pomoć kladioničarima: El klasiko trese Španiju

Dnevnik pre 35 minuta  
Nakon utakmica Lige šampiona i Lige Evrope, pažnja ljubitelja fudbala opet je usmerena na domaće lige. Vikend pred nama obilovaće derbijima širom Starog kontineta. Na Pirinejima u žiži sportske javnosti je svakako El klasiko, duel između Reala i Barselone.
I jedni i drugi su u sjajnoj formi, real je bez problema slavio u Liverpulu,a ni Barsa n ije imala većih poteškoća u duelu sa Ajaksom. Katalonci su jedina ekipa bez poraza u prvih osam kola i bez primljenog gola, na drugoj... »

Antifašizam se ne sme negirati

Dnevnik pre 35 minuta  
STARA PAZOVA: Mlade generacije moraju čuti i pamtiti priče dedova o bazama u Belegišu i Surduku, prelasku Banaćana i Beograđana preko Dunava i prebacivanju u Bosnu, o akcijama i borbi protiv fašizma na području Srema,
rekao je juče predsednik Opštine Stara Pazova Đorđe Radinović, pozdravljajući malobrojne žive učesnike Drugog svetskog rata, predstavnike boračkih i invalidskih organizacija i građane, povodom Dana opštine i oslobođenja u Drugom... »

Kreditom popunjen budžet

Dnevnik pre 40 minuta  
APATIN: Odbornci Skupštine opštine Apatina usvojili su odluku o izmena finansijskog plana za ovu godinu, kojom se budžetska sredstva uvećavaju za 91,4 miliona dinara, od čega će se do 78,6 miliona obezbediti iz kreditnih sredstava.
Ukupni buyet će tako 1,3 milijarde dinara, što je za 7,54 odsto više od planiranog. Rashodi su korigovani prema zahtevima korisnika sredstava, pa je urađena preraspodela novca prema prioritetima. Bitnije izmene izvršene su kod... »

Rotari klubovi obnovili Dom kulture u Jameni

Dnevnik pre 40 minuta  
JAMENA: Kada su predstavnici Ratari klubova iz Sremske Mitrovice, Sombora, Mađarske i Rumunije nakon poplave posetili Jamenu, obećali su da će pomoći ovom selu u šidskoj opštini da obnovi Dom kulture.
Objekatizgrađen još 1948. godine da bude centar svih seoskih zbivanja, vremenom je oronuo, a majska poplava učinila ga je neupotrebljivim. Rekonstrukcija Doma kulture počela je pre nekoliko meseci, a u međuvremenu u Jamenu je... »

Stala obnova zadužbine Bogdana Dunđerskog

Dnevnik pre 40 minuta  
BEČEJ: Čitavo leto u samom centru Bečeja užurbano su radili građevinari novobečejske firme „Ranđelović-gradnja“ na rekonstrukciji zadužbine Bogdana Dunđerskog. Atraktivna kuća, podignuta početkom prošlog veka,
višedecenijskim zanemarivanjem postala je ruglo u centru varoši. Zato je Bečejcima bilo stalo da se zgradi vrati stari sjaj. Obećano je da će se do kraja leta sve završiti, međutim, ne samo da nije završen započeti posao, nego su... »

Više svetla i topline

Dnevnik pre 49 minuta  
MOL: U Domu za stare i penzionere u Molu, gde je od raspoloživih kapaciteta za smeštaj 220 korisnika popunjeno 90 odsto, u saradnji sa ađanskom opštinom, pokrajinskim i državnim institucijama ostvareno je više ulaganja
kako bi se obezbedili bolji uslovi za korisnike i zaposlene. U ustanovi u Molu zbrinuto je najviše korisnika iz ađanske i okolnih opština, a utočište za bezbrižnu starost ovde su našli korisnici iz čak 35 opština. Vrednost... »

Kuća od pevanja i humanosti

Dnevnik pre 55 minuta  
KUMANE: Zahvaljujući humanitarnoj akciji „Gospojina vraća osmeh”, organizovanoj letos za vreme trajanja čuvene novobečejske manifestacije, porodica Stanaćev iz Kumana dobila je na poklon novu kuću.
Supružnici Predrag i Dušanka Stanaćev, on invalidski penzioner, ona nepokretna i vezana za kolica, sa dvoje maloletne dece, živeli su u kućerku na kraju sela, do kojeg je vodio neasfaltirani, blatni put. To je za Dušanku... »

Subotičanke bolje od Sremica

Dnevnik pre 1 sat  
Kuglaši Beograda su u Kragujevcu sa 7:1 savladali Vodovod u petom kolu Superlige Srbije i sa Metalcem iz Gornjeg Milanovca, koji je takođe sa 7:1 pobedio Niš put, još nisu poraženi.
Crvena zvezda je sa 7:1 savladala kraljevački Ibar, dok je Partizan sa 6:2 bio bolji od novosadskog Radničkog, takođe novajlije u superligaškom društvu.U vojvođanskom derbiju, Kordun iz Kljajićeva je pobedio Santu Visa prom sa... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.