http://www.glaszapadnesrbije.rs

Glas Zapadne Srbije

Autobus u Limu, vozač još uvek nije izvučen

Glas Zapadne Srbije pre 5 sati  
Prijepolje - Autobus Puteva Užice sleteo je u Lim između Gostuna i Brodareva, potvrdio je Glasu zapadne foto: Glas zapadne Srbije Srbije Emir Hašimbegović,, predsednik opštine Prijepolje. Prema njegovim rečima on je pošao za radnike, ali nije mogao da precizira da li je neko od njih ušao u vozilo.... »

Verbić: Matura po planu, ocene će biti zaključene

Glas Zapadne Srbije pre 19 sati  
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srđan Verbić izjavio je da većina škola u Srbiji radi regularno i da nema Srđan Verbić, Foto: Novosti razloga da se školska godina ne završi na vreme. "To znači da će nastavnici zaključiti ocene đacima i da će učenici osmih razreda polagati maturu kako... »

Mališani trenirali sa Vanjom Grbićem

Glas Zapadne Srbije pre 15 sati  
Gornji Milanovac - Potpredsednik OSS, Vladimir Grbić, proslavljeni odbojkaški reprezentativac i osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000. u okviru projekta Odbojkaškog saveza Srbije i Kompanije “Vip mobil”,“Naša strana mreže 2015.” održao je javni trening sa najmlađim... »

Od maline veća vajda kad je u čokoladi i medu

Glas Zapadne Srbije pre 18 sati  
Arilje – Iz leta u leto slična priča ponavlja se u Arilju, srcu naše malinarske proizvodnje u kome su i spomenik ovom Ilustracija, Foto: Blic izvoznom voću podigli: iz uzavrelih malinjaka ili sa barikada na putevima malinari što veće cene za otkup svežeg voća traže, a otkupljivači nikad ne bi... »

Golman koji je oteo zastavu u Albaniji: Svaki Srbin bi učinio isto

Glas Zapadne Srbije pre 17 sati  
Gornji Milanovac - Gornjomilanovčanin, bivši čuvar mreže crveno-belih i naše omladinske reprezentacije Vilson Caković Vilson Caković, Foto: Glas zapadne Srbije koji sada nastupa za albanski klub Apoloniju Fjer bio je u centru pažnje proteklog vikenda u Albaniji. On od 2013. godine nastupa za ovaj... »

Vakcine petaksima stigle u Čačak

Glas Zapadne Srbije pre 11 sati  
Čačak - U Čačanski Zavod za javno zdravlje stiglo je 1170 vakcina pentaksima, potvrdio je danas Glasu Ilustracija, foto - 1beautynews.com zapadne Srbije koordinator za imunizaciju ove ustanove, dr Aksentije Tošić. Prema njegovim rečima čačanskom Domu zdravlja je uručeno 640 doza, dok je ostatak... »

Srbija po stopi smrtnosti od raka prva u Evropi

Glas Zapadne Srbije pre 17 sati  
Srbija je prva zemlja u Evropi po stopi smrtnosti od raka, a godišnje ta stopa raste u proseku 2,5 odsto, što govori da je Ilustracija, Foto: www.b92.net problem malignih tumora kod nas veoma ozbiljan, izjavio je danas onkolog Slobodan Čikarić, predsednik Društva Srbije za borbu protiv raka. On je... »

Zvanično – novi poverenici u čačanskom SNS

Glas Zapadne Srbije pre 16 sati  
Čačak – Predsednik IO SNS, Radomir Nikolić, posetio je sinoć odbor ove partije u Čačku, gde je ozvaničio postavljenje dva nova poverenika, Sastanak u prostorijama GrO SNS Čačak, foto - GZS Igora Trifunovića i Marka Parezanovića. Skupu u stranačkim prostotrijama prisustvovao je veliki broj članova,... »

GG “Jedan tim” Lučani: nude nam da uđemo u vlast

Glas Zapadne Srbije pre 16 sati  
Lučani – Prenosimo saopštenje Grupe građana “Jedan tim” iz Lučana, dostavljeno našoj redakciji: Prošlo je tri meseca od izbora u našoj opštini i mesec dana od formiranja lokalne vlasti, ali pijaca na kojoj se dele funkcije još uvek radi. Svi akteri aktuelne vlasti su nezadovoljni delom kolača koji... »

Nova Srbija u Ivanjici otpočela kampanju za Opštiniski odbor

Glas Zapadne Srbije pre 12 sati  
Članovi Nove Srbije u ivanjičkoj opštini u jeku su izborne kampanje za novi Opštinski odbor ove stranke Foto: www.rtv.rs U nekoliko mesnih zajednica vec su obavljeni izbori i, kako ističu u ovoj partiji, kompletan postupak treba da bude završen do kraja aprila. “Želeo bih da istaknem izuzetnu... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.