http://www.glaszapadnesrbije.rs

Glas Zapadne Srbije

“Mija Aleksić - biti glumac” u Vršcu

Glas Zapadne Srbije pre 2 sata  
Gornji Milanovac - Dokumentarna Izložba “Mija Aleksić - biti glumac”, autora Bobana Stefanovića, nedavno predstavljena u Puli na 62. filmskom festivalu, foto: Kulturni centar Gornji Milanovac a u protekle dve godine u brojnim gradovima Srbije, od petka, 16. oktobra moći će da je pogledaju i građani... »

Protivgradni strelci nagrađeni po 55 hiljada dinara

Glas Zapadne Srbije pre 2 sata  
Čačak – Protivgradnim strelcima iz čačanskog kraja biće isplaćena nagrada u iznosu od po 55 hiljada dinara, Foto: subotica.com izjavio je danas GZS načelnik Gradske uprave za lokalno ekonomski razvoj Vladimir Grujović. Prema njegovoj oceni ova odluka je doneta budući da država njima doznačuje svega... »

Kristijan i Goga Sekulić u čačanskoj galeriji “Nadežda Petrović”

Glas Zapadne Srbije pre 3 sata  
Čačak - Rijaliti i folk zvezde našle su svoje mesto i u knjizi utisaka čačanske Galerije “Nadežda Petrović”. foto: V. Nikitović Samo nekoliko dana pre nego što će Gugl svoj pretraživač posvetiti velikoj srpskoj slikarki Nadeždi Petrović, u galeriji koja u Čačku nosi njeno ime neko od posetilaca je... »

Najduže radimo za najmanju platu

Glas Zapadne Srbije pre 6 sati  
Zaposleni u našoj zemlji radili su tokom sedmice 2014. u proseku 42,7, dok je prosečna radna nedelja u EU 39,5 sati. foto: Nenad Mihajlović U depeši američke ambasade u Srbiji, koja je, po Vikiliksu, poslata 12. januara 2006, „centrali” iz Beograda, saopšteno je „otkriće” da većina Srba vidi posao... »

Povrtarima 20 plastenika

Glas Zapadne Srbije pre 4 sata  
Nova Varoš - Turska agencija za međunarodni razvoj i saradnju (TIKA) opredelila je za Opštinu Nova Varoš donaciju od 20 plastenika sa pratećim zalivnim sistemom. Foto: plastenici-dh.com Pomoć je vredna blizu 31 hiljadu evra, a savremeni plastenici su pre nekoliko dana raspoređeni vlasnicima... »

BK Borac i ove godine osvojio Kup Srbije

Glas Zapadne Srbije pre 1 sat  
Čačak - Posle održanih osam trka u sistemu bodovanja za Kup Srbije, seniorska ekipa biciklističkog kluba “Borac” iz Čačka zauzela je prvo mesto ekipnoj konkurenciji, Marko Danilović, Jovan Zekavica, Stefan Stefanović, foto: BK Borac dok je u pojedinačnoj Jovan Zekavica drugi, a Stefan Stefanović... »

Seljaci koji su rešili da ne kukaju: Sir prodaju na internetu

Glas Zapadne Srbije pre 2 sata  
Nova Varoš - Umesto na pijačnoj tezgi, zlatarski sir koji proizvede u Komaranima, kod Nove Varoši, Milanka Trtović izlaže na internetu i prodaja joj odlično ide. Foto: Ž. Dulanović Njeno poljoprivredno gazdinstvo jedino je u ovom delu Srbije koje ima internet sajt, pa se za uslove kupovine... »

Mihailo Nikolić novi pomoćnik Vesne Stambolić

Glas Zapadne Srbije pre 51 minut  
Lučani – Predsednica opštine Lučani, Vesna Stambolić, imenovala je Mihaila Nikolića iz tog grada za njenog pomoćnika za oblast ekonomskog razvoja. Kako stoji u rešenju, u koje je Glas zapadne Srbije imao uvid, Nikolić je neposredno odgovoran za koordiniranje svih aktivnosti iz delokruga lokalne... »

Milovanović: Javor favorit, ali nećemo se predati

Glas Zapadne Srbije pre 1 sat  
Lučani - Trener fudbalera Mladosti iz Lučana Nenad Milovanović rekao je danas da je Javor favorit u utakmici 13. kola Superlige Srbije, Foto: sportske.net ali da se njegov tim neće unapred predati. "O ulozi favorita svedoči njihova pozicija na tabeli, a u prednosti su i iz razloga što fudbaleri iz... »

Milanovčani će dobiti moderan Dom kulture

Glas Zapadne Srbije pre 2 sata  
Gornji Milanovac - Građevinski radovi na savremenom i modernom Domu kulture u Gornjem Milanovcu, Foto: OU Gornji Milanovac koji će ulepšati centralni deo grada i doprineti unapređenju kulturnog života, a na koji Milanovčani čekaju duže od pet decenija, intezivirani su u poslednjem periodu, izjavio... »

©2015 Netmark d.o.o.