Rudnik u kojem rade srećni rudari, GZS sa rudarima 2000 metara ispod zemlje

Glas Zapadne Srbije pre 11 sati  
Gornji Milanovac – Srbija je kolevka svetske metalurgije, pradavne geološke aktivnosti posejale su raznovrsne... »

Nagrada beležnicima za založne izjave smanjena za 60 odsto

Glas Zapadne Srbije pre 20 sati  
Visina nagrade javnom beležniku za sačinjavanje založne izjave, kada je predmet pravnog posla zasnivanje hipoteke ili drugog založnog prava, smanjena je za 60 odsto, rečeno je danas Tanjugu u Ministarstvu pravde. Na inicijativu Ministra pravde Nikole Selakovića, to je u petak dogovoreno sa... »

Dačić: Ne može više da se živi na veresiju

Glas Zapadne Srbije pre 20 sati  
Prvi potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je Srbija iscrpla sve mogućnosti da živi na veresiju, te da je koalicija kojoj je na čelu potpuno saglasna sa merama štednje. "Srbija je na raskrsnici da preduzme ozbiljne mere ili da se nastavi sa lažima kojima nekada mora doći kraj,... »

DSS bez Koštunice, novi predsednik 12 . oktobra

Glas Zapadne Srbije pre 20 sati  
Demokratska stranka Srbije neće menjati program zasnovan na borbi za političku i vojnu neutralnost Srbije, a novi Vojislav Koštnica se povukao - foto Tanjug predsednik te stranke biće izabran na skupštini 12. oktobra. Zamenik predsednika DS S Aleksandar Popović rekao je danas novinarima da se neće... »

Čačak tuži vojsku

Glas Zapadne Srbije pre 20 sati  
Čačak - Ni posle pet godina otkako je grad Čačak kupio Dom Vojske i tom prilikom, zbog greške u proceni kvadrature objekta, preplatio 397.813 evra, Ministarstvo odbrane nije vratilo ovaj novac u gradski budžet. Zbog toga će, kako je najavio gradonačelnik Vojislav Ilić, gradski javni pravobranilac... »

Mladost slavila u komšijskom derbiju protiv Borca

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan  
Lučani, Čačak – U komšijskom derbiju zapadne Srbije odigranom danas u Lučanima Borac nije iskoristio brojne prilike, foto FK Boracu okviru 6. kola fudbalske Superlige Borac je poražen od domaće Mladosti sa 2:1. Bila je to treća uzastopna pobeda tima iz Dragačeva nad rivalima iz Čačka. Meču je... »

Dve važne godišnjice – izbijanje Velikog rata i podizanje “spomenika četiri vere”

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan  
Čačak – Ove godine obeležava se stogodišnjica od izbijanja Prvog svetskog rata, a tim povodom Spomenik četiri vere na čačanskom groblju Međuopštinski istorijski arhiv u Čačku, pod pokroviteljstvom Grada, prirediće manifestaciju posvećenu svim žrtvama ovog sukoba. Osnovna poruka skupa biće poziv na... »

Čajetina – rebalans budžeta, imenovani direktori TO i biblioteke

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan  
Čajetina, Zlatibor – Na poslednjoj, 29. sednici Skupštine opštine Čajetina odbornicima je predstavljen Izveštaj o izvršenju budžeta ove lokalne samouprave tokom prvih šest meseci ove godine. Usvojena je Odluka o izmenama i dopunama odluke o budžetu, tj rebalans, čime su utvrđeni prihodi i primanja,... »

Nikolić i američki ambasador u ponedeljak u Pranjanima

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana  
Gornji Milanovac – Velikom proslavom u Pranjanima, u ponedeljak, 22. septembra, biće obeležena 70. godišnjica misije Pranjani, 10. avgusta, 1944. Grupa četnika iz obezbeđenja aerodroma, ispred aviona C-47 „Vazdušni most“, poznate i kao „Halijard“, koja predstavlja najveću akciju spašavanja... »

GZS i na androidu, preuzmite aplikaciju besplatno

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana  
Potražite aplikaciju Glas zapadne Srbije za android platformu na Google play, i putem Vašeg mobilnog telefona pratite najzanimljivije i najvažnije informacije, vesti i priloge iz 11 gradova i opština ovog dela naše zemlje. Android aplikaciju pod imenom „Glas zapadne Srbije“ možete besplatno... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.