http://www.glaszapadnesrbije.rs

Glas Zapadne Srbije

Bube u sobi na moru vraćaju vam pola para

Glas Zapadne Srbije pre 3 sata
Turisti koji u apartmanu na moru otkriju bube, ima pravo da od turističke agencije traži da mu vrati do 50 odsto cene uplaćenog aranžmana. Iako to mnogi putnici ne znaju, pravo na povraćaj dela novca imaju i ako im odmor presedne zbog nesnosne buke, ili umesto 50 metara do plaže “šipče” pola... »

Neće biti lista čekanja

Glas Zapadne Srbije pre 4 sata
Novi Pazar – Novi dijagnostički centar u Novom Pazaru svečano je juće pušten u rad, a objekat u koji je uloženo oko tri miliona dolara raspolagaće najnovijom magnetnom rezonancom, mamografom poslednje generacije, najnovijim skenerom, vrednim ultrazvučnim aparatom. Mistar zdravlja Zlatibor Lončar... »

Žestoka trka do srednje škole

Glas Zapadne Srbije pre 5 sati
Trka za upis u najtraženije srednje škole biće ove godine žestoka, jer je slobodnih mesta za upis samo 5,4 odsto više nego đaka koji će za njih da kokurišu. Ukupno 72.232 mala maturanta moći će da se prijave za neko od 76.131 slobodnog mesta u gimnazijama i srednjim stručnim školama. Prošle godine... »

Poseta ambasadora Kraljevine Norveške

Glas Zapadne Srbije pre 6 sati
Gornji Milanovac - Ambasador Kraljevine Norveške u Republici Srbiji Njegova Ekselencija Arne Sanes Bjornstad posetio je juče opštinu Gornji Milanovac. On je, zajedno sa predstavnicima manifestacije „Srbija u ritmu Evrope“ Davidom Makevićem i Igorom Karadarevićem, bio gost predsednika opštine Gornji... »

Foto kino klub „Čačak“ i Vojislav Vojo Pešterac i ove godine najuspešniji

Glas Zapadne Srbije pre 6 sati
Čačak - Na skupštini Foto saveza Srbije održanoj 20. maja 2017.godine u Paraćinu, treću godinu za redom, Foto kino klub „Čačak“ proglašen je za najuspešniji foto klub u Srbiji za 2016. godinu, a član ovog kluba Vpjislav Vojo Pešterac, ponovo je proglašen za najuspešnijeg umetničkog fotografa u... »

Većnici u petak o upotrebi budžetske rezerve

Glas Zapadne Srbije pre 3 sata
Čačak – Trideseta sednica Gradskog veća grada Čačka zakazana je za petak 26. maj 2017. godine i na njoj će se naći 11 tačaka dnevnog reda. Većnici će davati saglasnosti o ceni vode iz sistema “Rzav”, a razmatraće i program poslovanja JKP “Vodovod”, JKP “Moravac”, JKP “Parking servic” za prvi... »

Mermerni pod za novu crkvu

Glas Zapadne Srbije pre 4 sata
Požega – Iako je završetak nove crkve u slavu Sveta tri Jerarha prilično kasnio, u toku je zamena poda koji se bio slegao, pa je opština intervenisala sa četiri miliona dinara. Posao je poveren požeškoj firmi “Stoun trejd”, pod se rekonstruiše postavljanjem najkvalitetnijeg mermera sa ukrasnim... »

Za pet dana grom udario u dve kuće u Ivanjici

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Na području ivanjičke opštine za pet dana u udaru groma izgorele su dve kuće. U sredu veče stradalo je domaćinstvo Blagomira Lukovića iz sela Gleđica a u petak oko 19 časova i stara kuća Radisava Milićevića iz Đurđeve gore. Samo zahvaljujući požrtvovanju ukućana i komšija sprečeno je da se vatrena... »

Boronja - "kralj" Peštera

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Novi Pazar - Iako se održavaju decenijama, borbe bikova na Pešteru su nekako uvek bile u senci čuvenih "košija", trka konja, pa nikada nisu mogle da dostignu popularnost "korida" na Grmeču i u drugim mestima BiH. A, da se lepa tradicija ne ugasi, posebno se brinu šumar i farmer Ramiz Suljić iz... »

Zbog otkaza strelaca van funkcije je trećina protivgradnih stanica

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Nova Varoš - Sa osam od ukupno 27 protivgradnih stanica u Novoj Varoši i Prijepolju ove godine se neće dejstvovati po oblacima jer strelci neće da rade za platu od svega 4.000 dinara mesečno. Još tri protivgradne stanice zarastaju u korov zbog nerešenih imovinskih odnosa, pa poljoprivrednici... »

NATO sprema crveni tepih za Trampa,predstaviće novu zgradu

B92  pre 33 minuta  još 24 povezane

U Vatikanu razgovarali Trump i papa

Al Jazeera  pre 3 sata  još 12 povezanih

Brajan Hojt Ji: SAD ostaju prisutne na Balkanu

Beta  pre 2 sata  još 26 povezanih

Srbijanci negirali umiješanost u planiranje terorizma u Crnoj Gori

Al Jazeera  pre 1 sat  još 11 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.