http://www.glaszapadnesrbije.rs

Glas Zapadne Srbije

Pronađeno mrtvo novorođenče u Preljini

Glas Zapadne Srbije pre 10 sati  
Čačak - U poljskom toaletu u mestu kod Čačka pronađeno je mrtvo novorođenče, potvrdila je GZS portparol Policijske Foto: Glas zapadne Srbije uprave u tom gradu, Biljana Nastić. Ona nije mogla da precizira detalje događaja, ali je dodala da uviđaj u toku i obavlja ga zamenik Višeg javnog tužioca u... »

Čačani dočekuju 2015. sa Big Bendom

Glas Zapadne Srbije pre 16 sati  
Čačak - Čačane koji budu odlučili da Novu, 2015. godinu dočekaju na gradskom trgu zabavljaće orkestar Foto: Story Dejana Petrovića. I pored teške ekonomske situacije rukovodstvo Čačak odlučilo je da ne prekida tradiciju organizovanog dočeka Nove godine na trgu, koji će se održati i ove godine u... »

Voda u Brodarevu i dalje neispravna za piće

Glas Zapadne Srbije pre 19 sati  
Prijepolje, Brodarevo -Voda u Brodarevu zbog povećane mutnoće i dalje nije za piće, spremanje hrane i upotrebu za ličnu Foto: Freeimages.com higijenu, potvrdila je danas GZS direktorka užičkog ZZJZ , Biljana Mijović. Prema njenim rečima, ova ustanova prati situaciju od 3. decembra, kada je užički... »

Uprkos gubicima Bor ostvaruje pozitivan rezultat

Glas Zapadne Srbije pre 19 sati  
Čačak, Bor – RTB Bor ostvaruje od 340 do 400 miliona dolara prihoda godišnje, izjavio je Glasu Zapadne Srbije generalni direktor Foto: Kurir tog preduzeća, Blagoje Spaskovski. Prema njegovim rečima za kupovinu čelika izdvajaju se ogromna sredstva, a konkretno iz IK Guča Bor je otkupljivao proizvode... »

SPS – Mladi Dragačevci zaslužuju bolju budućnost

Glas Zapadne Srbije pre 20 sati  
Lučani – U našu redakciju stiglo je saopštenje informativne službe OO SPS koje prenosimo u celosti Foto: Kurir Član Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije Nenad Borovčanin obišao je opštinu Lučane, gde je istakao da se moraju stvoriti uslovi da omladina dobije posao, jer bez njega, mladi... »

Dragačevci prepoznaju poštenu nameru Dveri

Glas Zapadne Srbije pre 21 sat  
Guča – U našu redakciju stiglo je saopštenje Pokreta Dveri koje prenosimo u celosti Foto: Pokret Dveri Povereništvo Dveri Dragačevo, zajedno sa saborcima iz "Letećeg odreda" iz Požege i Kosjerića ,na Nikoljdan, 19.12.2014. godine organizovalo je štand na kome su građanima Guče predstavljeni... »

Dajte krv – Ulepšajte život sebi i drugima

Glas Zapadne Srbije pre 22 sata  
Ivanjica - Usled velikog nedostatka krvi i ogromnih problema sa kojima su suočeni pacijenti Foto : Crveni krst Ivanjica koji se nalaze na lečenju u Čačanskoj bolnici, Crveni krst Ivanjice svakodnevno ima veliki broj zahteva za obezbeđenje jedinica krvi, objavljeno je na sajtu ivanjičke opštine. U... »

Peče čiča rakiju ili Ori Mile, al duboko

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan  
Prijepolje - Sredstva za podsticaj poljoprivrede u Prijepolju raspodeljena su u skladu sa uslovima predviđenim konkursom, KZN - Raspodela po zakonu - print skrin tv Forum kažu predstavnici lokalne vlasti, a prenosi TV Forum. Sredstva po konkursu opštine Prijepolje, za nabavku opreme za mleko,... »

Oprez sa pirotehnikom!

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan  
Prijepolje - U cilju povećanja stepena bezbednosti građana u vreme nastupajućih Novogodišnjih i Božićnih praznika Foto: GZS Policijska uprava u Prijepolju skreće pažnju građanima, na opasnost i moguće posledice usled neovlašćene i nebezbedne upotrebe vatrenog oružja i pirotehničkih sredstava.... »

Za 30 poljoprivrednika 1,5 miliona dinara

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan  
Gornji Milanovac - Trideset gornjomilanovačkih poljoprivrednika dobiće podsticajna bespovratna sredstva za nabavku opreme Foto: www.srbijadanas.net i podizanje zasada u iznosu od 1.501.715,00 dinara, najavljeno je danas iz kabineta predsednika opštine Milisava Mirkovića. Predsednik opštine Gornji... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.