Glas Zapadne Srbije » Vesti dana

Glas Zapadne Srbije

Odlazak trubačke legende, preminuo Fejat Sejdić

Glas Zapadne Srbije pre 12 sati
Fejat Sejdić, jedan od najpoznatijih muzičara sa ovih prostora i "kralj trube", preminuo je noćas u svom domu. Sejdić je preminuo u 76. godini posle kratke i teške bolesti u svom domu, u rodnom Bojniku. Sa 14 godina prihvatio se trube u orkestru svog oca Kadrije i od tada je svirao sa... »

SNS se vratio na vlast u Novoj Varoši

Glas Zapadne Srbije pre 12 sati
Nova Varoš - Koordinator Srpske napredne stranke (SNS) za Zlatiborski okrug, Krsto Janjušević i lider Grupe građana "Novi ljudi za Novu Varoš" Radoslav Vasiljević, potpisali su koalicioni sporazum o zajedničkom vršenju vlasti u Novoj Varoši, saznaje Glas zapadne Srbije. Koalicionim... »

Otvoren Centar za obuku interventnih jedinica policije u Jasenovu

Glas Zapadne Srbije pre 12 sati
Nova Varoš - Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović prisustvovao je otvaranju Centra za obuku interventne jedinice policije u Jasenovu, kao i šalterske jedinice upravnih poslova u ovom mestu kod Nove Varoši u kome će oko 3.000 meštana ovog... »

Moravci postaju prestonca violine, u subotu takmičenji za najboljeg violinistu

Glas Zapadne Srbije pre 12 sati
Ljig - U mestu Moravci kod Ljiga od 25. do 27. avgusta biće održan peti po redu Srpski festival violine “Moravačko ćemane” na kom će se takmičiti više od 20 violinista. Urednik programa festivala Dragiša Simić, rekao je da violina kao nacionalni instrument ima veliki značaj u srpskom... »

Počela sanacija mosta u Dragolju, oštećenog u poplavama

Glas Zapadne Srbije pre 2 sata
Gornji Milanovac - Predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević i direktor Javnog preduzeća za izgradnju Božidar Vučetić obišli su radove koji se izvode na mostu na reci Kačer u Dragolju. Most je oštećen u poplavama pre tri godine. „Na zahtev meštana i predsednika Mesne... »

Kovačević: Slabi se svete, jaki zaboravljaju, a inteligentni ignorišu

Glas Zapadne Srbije pre 8 sati
Čačak - Razrešeni direktor Prehrambeno ugostiteljske škole u Čačku Dragan Kovačević, izjavio je danas da za 13 godina, koliko se nalazi na čelu ove obrazovne ustanove nije bilo afera koje su se zataškavani, već da su svi problemi rešavani u kući i da je to stvar dobrog vaspitanja. Ne... »

Popadić: Sve je rađeno iza leđa

Glas Zapadne Srbije pre 8 sati
Nova Varoš - Funkcioner Dveri u Novoj Varoši i član Opštinskog veća Marko Popadić, izjavio je danas za Glas zapadne Srbije da su se tvrdnje Dveri, da predsednik opštine Radosav Vasiljević sarađuje sa Srpskom naprednom strankom, pokazale kao tačne. "Vasiljević je u medijima stanje... »

Počela sanacija puteva oštećenih izgradnjom auto-puta

Glas Zapadne Srbije pre 9 sati
Gornji Milanovac - Na području opštine Gornji Milanovac danas je počela sanacija jednog od četiri putna pravca koji su oštećeni tokom izgradnje deonice auto-puta Ljig - Preljina. U pitanju su lokalni putevi čiju sanaciju su, u junu ove godine, dogovorili predsednik opštine Gornji Milanovac... »

Napadnut predsednik udruženja Vilamet

Glas Zapadne Srbije pre 9 sati
Ivanjica/Arilje - Milan Đukić iz sela Brekovo opština Arilje prijavio je policijskoj stanici u Ivanjici da je napadnut na protestnom skupu malinara koji je održan 19. avgusta 2017. godine u Ivanjici. U službenoj beležci policijske stanice stoji da je oko 15:55 časova Đukiću na trgu ispred... »

Stevanić imenovan za upravnika zaštićenog područja

Glas Zapadne Srbije pre 10 sati
Čačak – Mikan Stevanić bivši direktor TO Čačak imenovan je danas na mesto upravnika zaštićenog područja Ovčarsko-kablarske klisure i on će zameniti Marinu Majstorović koja se nalazila na tom mestu proteklih nekoliko godina. ,,Stevanić ima veliko iskustvo budući da je u jednom periodu... »

Masovna tuča migranata kod Kalea, 20 povređeno

Večernje novosti  pre 3 sata  još 1 povezana

Identifikovan: Bečka policija traži Albanca, ubicu srpskog ugostitelja

Večernje novosti  pre 3 sata  još 1 povezana

Odbojkaši otputovali u Varšavu: Nikad teži put do postolja

Večernje novosti  pre 3 sata  još 1 povezana

Video: Prvenac Leonarda za Al Ahli

Večernje novosti  pre 2 sata  još 1 povezana
©2017 Netmark d.o.o.