http://www.glaszapadnesrbije.rs

Glas Zapadne Srbije

Ko snimi i prijavi bahatog vozača mogao bi da izvuče deblji kraj

Glas Zapadne Srbije pre 19 sati
Užice - Ko prijavi saobraćajni prekršaj, čak i situacije na putevima u kojima su putnicima "glave u torbi", može i sam da odgovara i plati debelu kaznu. Ovu lekciju naučio je nedavno 29-godišnji N.M. iz Užica, koji kamerom na retrovizoru svog automobila beleži saobraćajne prekršaje. Dobronamerno je... »

Mihajlović: Sledeće godine autoputem do Čačka

Glas Zapadne Srbije pre 17 sati
Potpun završetak Koridora 10, ka jugu i ka istoku, očekuje se do kraja 2017. a građani će sledeće godine ići i autoputem do Čačka, najavila je ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović. Ona je u intervjuu agenciji Beta kazala da su na Koridoru 10 ostale teže... »

Veliki broj gurmana na Svaštarijadi

Glas Zapadne Srbije pre 17 sati
Požega - Pored raznih gurmanskih takmičenja, poput Pasuljijade, Kupusijade, Gulašijade, Jagnjijade, Prasićijade... uz podršku ovdašnje Turističke organizacije je u Srednjoj Dobrinji održana i Svaštarijada, na kojoj su bila zastupljena sva jela iz nacionalne kuhinje. Ipak, dosad najveća gurmanska... »

Pinokio iz Čačka, od radionice do predstave

Glas Zapadne Srbije pre 19 sati
Čačak - U organizaciji Regionalnog centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju, a u okviru Letnjih dana kulture, večeras će u Domu učenika u 18 časova biti izvedena lutkarska predstava "Pinokio". Kako su od početka jula, pa do sada, u RC u Čačku organizovane lutkarske radionice, tako su... »

Vučić: Biće veće plate, razgovori u septembru ili oktobru

Glas Zapadne Srbije pre 19 sati
Ima prostora za povećanje plata u javnom sektoru, izjavio je premijer Aleksandar Vučić, istakavši da će Vlada Srbije u septembru ili oktobru krenuti u razgovore sa MMF-om o tom povećanju. Za koliko procenata veću mesečnu zaradu mogu da očekuju zaposleni u javnom sektoru, premijer nije mogao da... »

NIS podržao sedam projekata iz Čačka

Glas Zapadne Srbije pre 14 sati
Kako bi doprinela razvoju i unapređenju kvaliteta života lokalne zajednice u kojoj posluje, kompanija NIS ove godine će u okviru korporativnog programa "Zajednici zajedno" podržati ukupno 106 projekata u gradovima i opštinama širom Srbije. NIS, uprkos teškoj situaciji na svetskom naftnom tržištu,... »

Optužen mladić iz Bajine Bašte: Babu Milku ubio sa sedam uboda nožem

Glas Zapadne Srbije pre 17 sati
Užice, Bajina Bašta - Više Tužilaštvo u Užicu podiglo je optužnicu protiv Branka Nikolića (26) iz Bajine Bašte koji je 2. marta ove godine brutalno ubio svoju babu Milku Sabo (71). Prema navodima optužnice, što je ubica i sam priznao u istražnom postupku, Branko je majku svoje majke usmrtio... »

Zlatibor i Kopaonik najomiljenije destinacije

Glas Zapadne Srbije pre 17 sati
Podatak da su turisti iz Srbije, već decenijama unazad, među najbrojnijim gostima na Crnogorskom primorju (čine čak 25 odsto od ukupnog broja onih koji posjete Crnu Goru) ne predstavlja nikakvo iznenađenje. Mnogo je, međutim, zanimljivije kako stvari stoje sa Crnogorcima koji su spremni da dio svog... »

Obustavljen otkup kupine

Glas Zapadne Srbije pre 11 sati
Čačak, Gornji Milanovac - Otkup kupine u čananskom i gornjomilanovačkom kraju je obustavljen, jer su proizvođači nezadovoljni cenom, koja sada iznosi oko 20 dinara za kilogram. Proizvođač Milomir Damljanović iz Pranjana, koji kupinu gaji na površini od hektara, rekao je za Glas zapadne Srbije, da... »

Odbojka spaja narodne - lopta je naša olovka

Glas Zapadne Srbije pre 16 sati
Bajina Bašta - Odbojkaški klub Tara pozvao je u goste odbojkašice Đakova iz istoimenog mesta u Hrvatskoj, da budu gosti Bajine Bašte od 26. do 28. avgusta. Odbojkaška lopta biće naša olovka kojom ćemo ispisati poruku mira da dva naroda mogu da žive u miru i zajedno. Prošlost je svima nama bila... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.