Sankcije Srbiji: Rusi smanjuju isporuku gasa za 28 odsto

Glas Zapadne Srbije pre 22 sata  
Putin zahtevao od premijera Srbije da potpiše protokol o vraćanju duga za gas do marta sledeće godine, Ilustracija, foto Novosti Vučić odbio. Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin odlučio je, nakon posete Srbiji, da smanji Srbiji isporuku gasa za 28 odsto, saznaje Danas. Kako saznajemo, Putin... »

Zaplenjene cigarete vredne oko četiri miliona dinara

Glas Zapadne Srbije pre 21 sat  
Gornji Milanovac - Policija je u saradnji sa radnicima Uprave carine sinoć oko 21.30 časova, na magistralnom putu kod Gornjeg Milanovca, otkrila krijumčarenje i zaplenila cigarete, čija je tržišna vrednost oko četiri miliona dinara, saopštio je MUP. Prilikom kontrole teretnog motornog vozila... »

Kako se uništava domaća proizvodnja krompira

Glas Zapadne Srbije pre 23 sata  
Kušići na Javoru – Iako ima dovoljno za svoje potrebe, Srbiji preti nekontrolisani uvoz po bagatelnim cenama pošto farmeri u Evropi trenutno "Agromobil" u Guči, linija za prebiranje i pakovanje krompira, foto G. Otašević za svoju krtolu mogu dobiti samo dva centa po kilogramu. Sekcija za krompir... »

Komšijski derbi u Ivanjici

Glas Zapadne Srbije pre 19 sati  
Ivanjica - U okviru 12. kola Prve lige Srbije u nedelju će u Ivanjici snage odmeriti Javor Matis i Stadion kraj Moravice, foto Vikipedija Metalac iz Gornjeg Milanovca. Obzirom da oba tima imaju ambiciju za plasman u Superligu sa pravom se očekuje dobra i neizvesna utakmica na stadionu kraj... »

Divlje svinje haraju suvoborskim selima

Glas Zapadne Srbije pre 19 sati  
Gornji Milanovac – Šumadijski seljaci ove godine suočavaju se sa brojnim teškoćama koje umanjuju Ilustracija, foto - theshipinnrye.co.uk prinose i obezvređuju njihov rad i trud. Nakon proletošnjih poplava, potonjih klizišta i obilnih kiša, jesen je donela i najezdu divljih svinja. U Crnući i... »

Bruka - saradnici na grbači građana

Glas Zapadne Srbije pre 18 sati  
Čačak – Miodrag Jaćimović kao saradnik za poslove sa lokalnom samoupravom u JKP “Duboko”, što Miodrag Jaćimović, saradnik koji košta građane 62 500 dinara mesečno je po mišljenju mnogih izmišljeno radno mesto, mesečno košta građane oko 62 500 dinara. On je na to radno mesto primljen u vreme dok je,... »

Beležnici podržavaju izmene zakona u interesu građana

Glas Zapadne Srbije pre 14 sati  
Komora javnih beležnika podržala je danas izmene zakona o javnim beležnicima i prometu nepokretnosti koje je juče predložila Vlada Srbije, jer su u interesu svih građana Srbije i pravnog sistema. "Kada se traži neko kompromisno rešenje svaka strana mora da popusti u određenom delu, a javni... »

Nova prodaja kasarne u Čačku

Glas Zapadne Srbije pre 23 sata  
Čačak - Republička direkcija za imovinu objavila je pojedinačnu prodaju 27 kasarni i skladišta koji nisu neophodni za delatnost kasarna "Tanasko Rajić", foto G. Otašević Vojske Srbije, među kojima je najvredniji vojni kompleks „Tanasko Rajić” u Čačku. Obuhvata 52 objekta na prostoru od 26,6 hektara... »

Jolović izdao naredbu

Glas Zapadne Srbije pre 14 sati  
Lučani - Predsednik privremenog organa opštine Lučani mr Slobodan Jolović doneo je naredbu kojom je obavezao direktore javnih preduzeća i predsednike mesnih zajednica da se od naredne nedelje počne sa puštanjem u probni rad vodovodne mreže sa sistema za vodosnabdevanje „Rzav“ na području mesnih... »

Prestižna nagrada za Mašinsko-saobraćajnu školu

Glas Zapadne Srbije pre 18 sati  
Čačak - Uporedo sa 59. Međunarodnim sajmom knjiga na Beogradskom sajmu se u istom terminu Nagrađeni eksponat, CNC mašina od 26. oktobra do 2. novembra održavaju još dve srodne manifestacije, 45. Međunarodni sajam opreme i sredstava za savremenu nastavu „Učila“ i 7. Sajam obrazovanja „Zvonce“. Danas... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.