http://www.glaszapadnesrbije.rs

Glas Zapadne Srbije

Nova odbornička grupa u SO Ivanjica, šef Raco Sekulić

Glas Zapadne Srbije pre 16 sati  
Ivanjica – U Skupštini opštine Ivanjica formirana je nova odbornička grupa “Za bolju Ivanjicu”, koju Raco Sekulić i Stevo Damljanović zajedno u novoj odborničkoj grupi, foto - GZS čine dva člana Nove Srbije i četiri odbornika koji su donedavno bili na listi SNS. Ovu grupaciju činiće Mihajlo Perišić... »

Grad Čačak osniva Fond za podršku porodici i lečenju teško bolesne dece

Glas Zapadne Srbije pre 11 sati  
Čačak – Prenosimo saopštenje Povereništva Dveri u Čačku, povodom odluke Skupštine grada koja je kako se navodi, doneta na predlog ovog pokreta na 37. sednici, o formiranju Fonda za podršku porodici i lečenju teško bolesne dece: Na 37. sednici skupštine grada Čačka, na predlog odborničke grupe... »

Građevinska dozvola za 28 dana - Zakon o planiranju i izgradnji već u decembru

Glas Zapadne Srbije pre 14 sati  
Nov zakon o planiranju i izgradnji koji će omogućiti izdavanje građevinskih dozvola u roku od 28 dana, tokom Ministarka Zorana Mihajlović, foto - Novosti decembra biće usvojen u Skupštini Srbije rekla je ministarka za građevinarstvo, saobraćaj i infrastrukturu Zorana Mihajlović. Dodala je da je... »

Besplatno i anonimno testiranje na HIV na trgu

Glas Zapadne Srbije pre 12 sati  
Čačak – Zavod za javno zdravlje obaviće u ponedeljak zajedno sa asocijacijom “Duga” besplatno, anonimno Ilustracija, foto - Lepota i zdravlje testiranje na HIV svih zainteresovanih građana, na gradskom trgu u Čačku od 15 do 17 sati, povodom 1. decembra, međunarodnog dana borbe protiv AIDS-a. Nešto... »

Velimir Ilić: poljoprivreda je osnov razvoja Ivanjice

Glas Zapadne Srbije pre 15 sati  
Ivanjica – Predsednik Nove Srbije i ministar bez portfelja zadužena za vanredne situacije, Velimir Velimir Ilić, foto - Novosti Ilić, posetio je Ivanjicu i sa članovima stranke razgovarao o njenom radu i situaciji u opštini. On je rekao da u NS žele da pomognu ivanjičkom kraju da krene novim putem... »

Rotacija u vrhu vlasti u Ljigu

Glas Zapadne Srbije pre 10 sati  
Ljig – Odbornici lokalnog parlamenta u Ljigu danas su izabrali novog predsednika opštine, njegovog Sednica SO Ljig, foto GZS zamenika i članove Opštinskog veća. Funkciju prvog čoveka opštine vršiće Dragan Lazarević iz SNS, dok će dosadašnji predsednik, Miodrag Starčević biti njegov zamenik.... »

U zatvor ako častite lekara čokoladom

Glas Zapadne Srbije pre 15 sati  
Zakon je jasan. Davanje poklona lekaru, pa čak i bombonjere ili viskija, krivično je delo zbog koga Foto - Blic se ide u zatvor. Robiju od tri godine, po Krivičnom zakoniku, mogu da očekuju pacijenti - koji poklone daju, i lekari koji ih primaju. Međutim, u Srbiji vlada tradicija da se lekarima... »

Ovekovečio volove na nadgrobnom spomeniku

Glas Zapadne Srbije pre 15 sati  
Nova Varoš - Na nadgrobni spomenik koji je sebi i supruzi Radojki (82) podigao za života, rabadžija Đurđe Vjetović (72) iz Štitkova kod Jedinstvena slika na spomen-ploči | Foto: Željko Dulanović Nove Varoši ugradio je i fotografiju u boji na kojoj je ovekovečen sa parom svojih volova. Zbog... »

Vulin sutra u poseti Ivanjici

Glas Zapadne Srbije pre 4 sata  
Ivanjica - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin obići će sutra Aleksandar Vulin foto - www.nspm.rs Dnevni boravak "Otvorena vrata" pri Udruženju za pomoć MNRO Ivanjica. Tokom posete Ivanjici Vulin će se u Centru za socijalni rad sastati sa načelnikom... »

Danas počinje veliki Božićni post

Glas Zapadne Srbije pre 15 sati  
Srpska pravoslavna crkva i vernici danas započinju četrdesetodnevni Božićni post, poslednji višenedeljni u godini, kao pripremu za proslavu nasrećnijeg hrišćanskog praznika, rođenja Isusa Hrista. Poznat i kao Četrdesetnica i Veliki post, traje do 6. januara, odnosno 24 decembra po starom,... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.