http://www.glaszapadnesrbije.rs

Glas Zapadne Srbije

U subotu sedma Fijakerijada u Čačku

Glas Zapadne Srbije pre 1 sat  
Čačak - Sedma "Parada fijakera" biće održana u subotu, 5. septembra na hipodromu u Preljini, najavili su danas organizatori. Ilustracija, Foto: media.sumadijapress.co.rs "Parada fijakera" je manifestacija na kojoj će se takmičiti zaprege konja u dvopregu i četvoropregu, početak trka predviđen je za... »

Sabor trubača u Prijepolju

Glas Zapadne Srbije pre 2 sata  
Prijepolje – Deseti jubilarni Sabor trubača na Kolovratu počeće danas, 4. avgusta sa početkom u 17 časova, foto: TO Prijepolje a na njemu će posetioci uživati u zvuku trube, kao i u nastupima dva pevačka i jednog kulturno-umetničkog društva. Ova manifestacija je već dugi niz godina upisana u... »

Podele postoje, Obradović poseduje liderske kvalitete

Glas Zapadne Srbije pre 58 minuta  
Povodom nagađanja da li postoje sukobi i podele u Pokretu Dveri, GZS uputio je pitanja Vladanu Glišiću, Vladan Glišić, foto: Glas zapadne Srbije nekadašnjem članu Starešinstva ovog pokreta na čijem se čelu sada nalazi Boško Obradović, izabran na izbornoj Skupštini 27. juna u Čačku. Da li ste još... »

Užice strahuje od klizišta, neophodna pomoć države

Glas Zapadne Srbije pre 1 sat  
Užice - Ukupna šteta od klizišta, aktiviranih posle proslogodišnjih majskih kiša u Užicu iznosi oko 140 miliona dinara. Ilustracija, Foto: Glas zapadne Srbije Zbog nedostatka sredstava, sanirano je samo najurgentnije. Trenutno se radi na preventivi, a lokalna samouprava se nada pomoći države kako... »

Izložba pasa u Čačku

Glas Zapadne Srbije pre 38 minuta  
Čačak – Kinološko društvo “Dragan Radović Džoni” iz Čačka organizovaće tradicionalnu 24. Nacionalnu izložbu pasa svih rasa Ilustracija, Foto: www.ebranicevo.com u subotu, 12. septembra na prostoru fudbalskog igrališta pored hotela “Livade” u Preljini, sa početkom od 10 časova. Prema rečima... »

Polaganje računa za prvih šest meseci vlasti

Glas Zapadne Srbije pre 1 sat  
Lučani - Na juče održanom sastanku koalicije, koju u opštini Lučani čine SNS, SPS i NS, prihvaćen je predlog Srpske napredne stranke da se u kratkom roku održe dve sednice lokalnog parlamenta na kojima će račune pred odbornicima položiti nosioci javnih funkcija koji u njihovo ime u toj opštini vrše... »

Stigla mu kazna za žutu traku, a auto bio na pauku

Glas Zapadne Srbije pre 2 sata  
Kamera na Brankovom mostu u Beogradu slikala je tablicu njegove „škode“ dok je „pauk“ koji je vozio njegov automobil išao žutom trakom Foto: Printskrin Vozač „škode“ iz Čačka našao se u čudu kad mu je stigla kazna za vožnju žutom trakom iako se njegov automobil nalazio na „pauku“! Kamera na... »

Prilikom hapšenja jedno lice izgubilo život

Glas Zapadne Srbije pre 13 sati  
Gornji Milanovac - Prilikom pokušaja pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova da večeras u okolini Gornjeg Milanovca foto: Novosti uhapse muškarca za koga se sumnja da je uzgajao marihauanu, osumnjičeni je smrtno nastradao, saopšteno je iz MUP-a. Kako je u saopštenju navedeno, osumnjičeno lice... »

Hala sportova samo za mitinge

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan  
Kraljevo - Iako su novu Halu sportova čekali decenijama, kraljevački klubovi još nisu odradili nijedan trening u novom, Novo sportsko zdanje u gradu na Ibru, Foto: G. Šljivić modernom sportskom objektu sagrađenom u prigradskom naselju Ribnica, čija izgradnja je koštala 900 miliona dinara! Bez... »

Poljoprivrednici od UN dobili hranu za stoku

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan  
Gornji Milanovac - Organizacija Ujedinjenih nacija za hranu i poljoprivredu (FAO) isporučila je Opštini Gornji Milanovac 48 tona stočne hrane kao pomoć poljoprivrednicima koji su prošle godine pretrpeli štete od poplava Zamenik predsednika Opštine Miroslav Milovanović je izjavio za agenciju Beta da... »

©2015 Netmark d.o.o.