http://www.glaszapadnesrbije.rs

Glas Zapadne Srbije

Dan Biblioteke opštine Lučani

Glas Zapadne Srbije pre 11 sati
Lučani – Biblioteka opštine Lučani obeležava svoj dan u sredu 22. februara u 19:00 časova u Holu Centra za kulturu i sport opštine Lučani u Guči. U okviru programa, publika će imati priliku da prisustvuje predstavljanju književnog stvaralaštva Miće Milovanovića. Publici će se obratiti i sam autor,... »

Sutra izložba slika "Volim te grade"

Glas Zapadne Srbije pre 11 sati
Čačak - Umetnički horizonti književnog kluba "Dragoslav Grbić", organizuje u sredu 22. februara izložbi slika pod nazivom "Volim te grade", Slobodanke Bobe Janković. Izložba će biti otvorena u Kubu Doma kulture sa početkom u 19 sati. Izložba, koja će biti otvorena od 27. februara je dobrotvorna, a... »

U PU Užice akcija dobrovoljnog davanja krvi

Glas Zapadne Srbije pre 15 sati
Užice - Društvo dobrovoljnih davalaca krvi „Policajac“ iz Užica, u saradnji sa Crvenim krstom i Službom za transfuziju krvi Opšte bolnice u Užicu, u sredu 22. februara, od 08:00 do 14:00 časova, u sali Policijske uprave u Užicu, organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi. Iz Policijske uprave... »

Ćaldović: Stupili smo u zakonski štrajk

Glas Zapadne Srbije pre 1 sat
Užice - Poverenik sindikalne organizacije "Putevi Užice" Boban Ćaldović, govorio je o razlozima štrajka radnika u ovom preduzeću i naglasio da radnici nisu primili decembarsku i januarsku platu, gostujući u sinoćnjem Dnevniku zapadne Srbije. "Rukovodstvo nam je obećalo da ćemo trećeg februara... »

Biciklisti Borca vratili se sa tronedeljnih priprema

Glas Zapadne Srbije pre 17 sati
Čačak - Seniorska ekipa Biciklističkog kluba “Borac” provela je tri nedelje na zimskim pripremama u Baru. Zbog ledenih dana koji su vladali u Srbiji tokom meseca januara i februara, seniorska ekipa biciklističkog kluba Borac i junior Stefan Sretenović otišli su u toplije krajeve, da bi mogli... »

Izložba "Armijski đeneral Krsta Smiljanić"

Glas Zapadne Srbije pre 1 sat
Nova Varoš - U subotu, 25. februara, u Domu kulture (19 sati) biće otvorena izložba čiji je autor Snežana Đenić, istoričar i direktor Biblioteke "Ljubiša R. Đenić" u Čajetini. U Novu Varoš izložba stiže posle Beograda, Užica, Arilja. Požege, Gornjeg Milanovca, Prijepolja, Priboja, Novog Sada i... »

Čikiriz: Pravimo projekte kako bi deci razvijali preduzetničku svest

Glas Zapadne Srbije pre 11 sati
Užice - Predsednik saveta aktiva drektora škola Moravičkog okruga Lazar Čikiriz , govorio je o novim zakonima u prosveti, kao i o jednom vrlo značajnom projektu SICEL. "Mi predstavljamo Republiku Srbiju u ovom značajnom projektu gde učestvuje osam zemalja Jugoistočne Evrope, to je svakako nešto... »

Tv Golija u kablovskom sistemu Telemarka

Glas Zapadne Srbije pre 9 sati
Ivanjica - Televizija Golija od juče je u kablovskom sistemu Telemarka, tako da svi korisnici ovog kablovskog operatera Ivanjičku televiziju mogu pratiti na području Moravičkog okruga.... »

Episkop žički Justin posetio Čačak

Glas Zapadne Srbije pre 10 sati
Čačak - Episkop žički Justin, posetio je danas Čačak i obišao radove na rekonstrukciji hrama Vaznesenja Gospodnjeg. On se prethodno sastao sa gradonačelnikom Milunom Todorovićem, gde je izrazio veliku radost zbog ove posete i istakao da se u ovom gradu sa velikim žarom i ljubavlju rešavaju... »

Ambasador Turske: Zainteresovani smo za aerodrom Morava i za putnu infrastrukturu

Glas Zapadne Srbije pre 13 sati
Ambasador Turske u Srbiji Tanžu Bilgič izjavio je u Novom Pazaru da su turske kompanije i dalje zainteresovane za saradnju na razvoju Aerodroma "Morava", kod Kraljeva, a i za projekte u putnoj infrastrukturi. Tanžu Bilgič je novinarima rekao da zna da postoje neki tehnički problemi u vezi sa tim... »

©2017 Netmark d.o.o.