http://www.glaszapadnesrbije.rs

Glas Zapadne Srbije

Bura u srpskom IT sektoru zbog subvencija države stranoj firmi

Glas Zapadne Srbije pre 19 sati
Odluka Ministarstva privrede da subvencije u iznosu od 4.4 miliona evra dodeli britanskoj kompaniji “Endava”, izazvala je buru u domaćem IT sektoru, toliko da je čak pokrenuta peticija da se stranoj kompaniji subvencije oduzmu. "Startit", organizacija koja okuplja domaće IT stručnjake, pokrenula je... »

Zarazna bolest plavi jezik i u Gornjem Milanovcu

Glas Zapadne Srbije pre 11 sati
Gornji Milanovac - Rešenjem Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine područje u poluprečniku od najmanje 100 kilometara od žarišta u naseljenim mestima Semedraž, Šarani, proglašava se zaraženim od zarazne bolesti plavi jezik, a područje u poluprečniku od najmanje 50 kilometara od... »

Šta su đaci u Crnoj Gori 1895. godine učili na časovima zemljopisa

Glas Zapadne Srbije pre 15 sati
Sve se okrenulo za 120 godina. Negdašnja braća ne poštuju jedni druge, drugi treće optužuju a ima i tamničenja bratstvenika dojakošnjih. Evo šta počiniše vreme i ljudi... Godine 1895. Knjaževska crnogorska školska komisija pregledala je i odobrila za štampanje Zemljopis Knjaževine Crne Gore za... »

Prikupljanje ponuda za zimovanje dece

Glas Zapadne Srbije pre 17 sati
Čačak - Predškolska ustanova „Radost“ Čačak raspisala je zahtev za prikupljanje ponuda za potrebe zimovanja dece 2016/17. godine na destinacijama: Zlatibor, Tara, Goč i Zlatar. Agencije koje apliciraju, moraju posedovati odgovarajuću licencu nadležnog ministarstva za poslove turizma i da... »

Pavlović: Nadamo se investicijama iz Poljske

Glas Zapadne Srbije pre 12 sati
Čačak - Poslednjih godina beleži se konstantan rast izvoza usluga iz Srbije u Poljsku, istovremeno poljske kompanije se interesuju za ulaganje u Srbiji. Srpsko-poljskom poslovnom forumu, prisustvovali su i predstavnici grada Čačka. Bileteralni razgovori zamenika gradonačelnika Radoša Pavlovića, sa... »

Zbog radova u trafostanicama u nedelju bez struje nekoliko naselja i ulica

Glas Zapadne Srbije pre 12 sati
Čačak - Zbog radova u trafostanici u nedelju 23. oktobra bez električne energije biće potrošači u naselju oko kafane Gurman kao i u Beljini, Parmencu, Riđagama i Pakovraću u vremenu od 09:30 do 10:00 časova. U saopštenju iz Elektrodistribucije Čačak se navodi i da će zbog radova u trafostanici bez... »

Novi izazov na Banjici

Glas Zapadne Srbije pre 15 sati
Čačak - Fudbaleri Borca u subotu od 17 časova, u okviru 13. kolo Super lige Srbije, gostuju na Banjici gde se sastaju sa ekipom Rada. Šef stručnog štaba Borca Ljubiša Dmitrović izjavio je da je prema Čačanima veoma teška i zahtevna utakmica. "Putujemo na megdan rivalu koji igra dobro ove jeseni i... »

Zlatibor spreman za megdan sa kamiondžijama

Glas Zapadne Srbije pre 17 sati
Čajetina - Magla i loše vreme su osvojili Zlatibor ali igrači i navijači srpskoligaša iz Čajetine mnogo lakše dišu posle pobede nad ekipom Mokre Gore i prekida serije poraza. Konačno su izabranici Vladimira Mudrinića u drugom poluvremenu pokazali sav svoj kvalitet i potpuno zasluženo osvojili tri... »

Veći proizvođači voća imaju šansu, sitni prepušteni sami sebi

Glas Zapadne Srbije pre 18 sati
Udruživanje poljoprivrednika sa ciljem da se osigura plasman i cena proizvoda sve je prisutnija u zapadnoj Srbiji. Šansu imaju samo veći proizvođaci koji zahvaljujući sopstvenim hladnjačama mogu čekati odgovarajuću cenu na tržištu. Sitni su, ipak prepušteni sami sebi da se bore u uslovima velike... »

Priveden zbog razbojništva

Glas Zapadne Srbije pre 11 sati
Čačak - Muškarac star 32 godine iz Čačka tereti se da je, pre tri dana, maskiran i uz pretnju nožem, iz jedne trgovinske radnje otuđio novac. U saopštenju Policijska uprave Čačak se navodi da će policija protiv njega, po nalogu tužilaštva, podneti krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično... »

©2016 Netmark d.o.o.