http://www.glaszapadnesrbije.rs

Glas Zapadne Srbije

Mišović: Nema novozaraženih štićenika Doma za stare

Glas Zapadne Srbije pre 4 sata  
Čačak - U čačanskom Domu za stare "Dvoje" u kojoj je prijavljena epidemija salmonele, nema novozaraženih štićenika, Direktorka ZZJZ, dr Ana Mišović, foto - GZS rekla je jutros Glasu zapadne Srbije, direktorka Zavoda za javno zdravlje iz tog grada dr Ana Mišović. "Rezultati mikrobioloških... »

Sve više lekara odlazi iz Srbije

Glas Zapadne Srbije pre 1 sat  
Lekarska komora Srbije izdala je u 2014. godini 927 sertifikata koji su lekarima potrebni prilikom prijave Ilustracija, foto - Kurir za rad u inostranstvu, što je gotovo tri puta više nego 2012, a najviše je mladih lekara bez specijalizacije koji žele da odu iz Srbije. Direktorka Lekarske komore... »

Sportskim klubovima u Čačku 44 miliona

Glas Zapadne Srbije pre 1 sat  
Čačak – Na današnjoj sednici Gradskog veća predsednik Komisije za sport, Vladica Gavrilović, Vladica Gavrilović, foto - GZS predstavio je Izveštaj o realizaciji programa kojima se sprovodi opšti interes u oblasti sporta na teritoriji grada Čačka. Prema njegovim rečima raspisan je drugi konkurs za... »

Zakon o bezbednosti saobraćaja mora da se menja

Glas Zapadne Srbije pre 4 sata  
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je u ponedeljak da će razgovarati s predstavnicima Ilustracija, Foto: Kurir autoškola koji su izrazili nezadovoljstvo predlogom izmena Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, ali je ukazao da nije moguće odustati od reforme tog propisa.... »

Prijepolju malina vratila život

Glas Zapadne Srbije pre 43 minuta  
Prijepolje - U prijepoljskom kraju od prošle godine u voćarstvu se dogodio pravi bum kada je u pitanju malinarstvo Ilustracija, Foto: www.zdravasrbija.com Tako je broj domaćinstava koji se posvetio uzgoju maline povećao 200 procenata. Takođe, sve je više i hladnjača, a pretprošle godine bile su... »

Sanacija klizišta – potrebni milioni, neki moraju da se isele

Glas Zapadne Srbije pre 1 sat  
Čačak – Klizišta su ove godine oštetila mnoge puteve, a u toku je izrada projekata za njihovu Ministar Velimir Ilić, foto - Novosti sanaciju, rekao je ministar bez portfelja zadužen za vanredne situacije, Velimir Ilić. On se osvrnuo na stanje saobraćajnica u zapadnoj Srbiji, podsetivši da je pravac... »

U narednih pet godina posao za 180 000 ljudi

Glas Zapadne Srbije pre 1 sat  
U narednih pet godina u Srbiji bi trebalo da se otvori 35.000 firmi, koje će zaposliti oko 180.000 ljudi. Ilustracija, foto - cdn.munplanet.com To je jedan od najvažnijih ciljeva Strategije za podršku razvoja malih i srednjih preduzeća, koju je nedavno usvojila Vlada Srbije. Ovaj plan predviđa i da... »

Takovo čeka svoje potomke

Glas Zapadne Srbije pre 2 sata  
Gornji Milanovac - Predstavnici opštine Gornji Milanovac pozvali su danas građane da u četvrtak, 23. aprila 2015. sa početkom u 13 časova prisustvuju centralnoj državnoj proslavi velikog jubileja – Dva veka od podizanja Drugog srpskog ustanka u Takovu. Kako je danas saopšteno iz tamošnje lokalne... »

Lakićević: "Vestern turist plus" duguje 50 hiljada evra

Glas Zapadne Srbije pre 2 sata  
Ivanjica - Ivanjičko UTP Foto: Glas zapadne Srbije tog preduzeća Aco Lakićević. Ovom ugostiteljskom objektu isporuka električne je obustavljena po zahtevu EPS Snabdevanja 2.2.2015. godine rečeno je danas Glasu zapadne Srbije u ivanjičkoj EDB. Renomirani ugostiteljski objekti u Ivanjici koji su... »

Preuzmite besplatno android aplikaciju GZS

Glas Zapadne Srbije pre 33 minuta  
Glas zapadne Srbije unapredio je aplikaciju za mobilne telefone sa android platformom. Pored vizuelnih Izgled ikonice nove GZS aplikacije za android promena i otklanjanja sitnih nedostataka uvedena su i tehnička poboljšanja. Sve vesti moguće je podeliti neposredno sa aplikacije preko svih... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.