http://www.glaszapadnesrbije.rs

Glas Zapadne Srbije

Obradović: Imaćemo predsednika koji ima svoj stav

Glas Zapadne Srbije pre 3 sata
Čačak - Kao srpski predsednik nikada ne bih potpisao antiustavne briselske sporazume, nikada ne bih potpisao sporazum sa NATO paktom, nikada ne bih potpisao Zakon o smanjenju penzija, izjavio je predsednički kandidat Dveri Boško Obradović. "Zato ćemo imati srpskog predsednika koji ima svoj stav,... »

Milivoje Penezić: Živim s metkom u glavi 20 godina!

Glas Zapadne Srbije pre 10 sati
Vozio sam autobus, a Miloš mi je zamerio što pred Božić nisam dao da unese prase Napao me je narednih dana nekoliko puta, a onda je 27. marta iz pištolja pucao u mene. Nema smrti bez suđenog dana, zaključio je juče ujutro u kafani kod autobuske stanice u Užicu Milivoje Penezić (79), penzionisani... »

Stamatović, zbog neregularnosti izbornog procesa, pozvao na razgovor opozicione kandidate

Glas Zapadne Srbije pre 8 sati
Čajetina (Zlatibor)- Jedan opozicioni kandidat za predsdnika Republike optužen je da je ubio svog najboljeg prijatelja; drugome je supruga proglašena za vođu narko klana u Beogradu, a on optužen za saučesništvo u ubistvu četvorice gardista; treći je proglašen za agenta CIA; četvrti je „imenovan“ za... »

Popović: Pregovore o Kosovu i Metohiji vratiti u ujedinjene nacije

Glas Zapadne Srbije pre 8 sati
„Ni jedan Srbin ne može da bude slobodan dok svaki Srbin na Kosovu i Metohiji ne bude slobodan. Srbija ne može da bude slobodna zemlja dok Kosova i Metohija ne budu vraćeni pod puni suverenitet Srbije“, rekao je prof. dr Aleksandar Popović u Kosovskoj Mitrovici. Predsednički kandidat Demokratske... »

Prikupljena sredstva za najugroženije

Glas Zapadne Srbije pre 10 sati
Prijepolje - U humanitarnoj akciji, koju je organizovala Unija žena Srpske napredne stranke u Prijepolju, prikupljena su novčana sredstva, ali znatno veća količina garderobe, odeće i igračaka. Prikupljena sredstva biće donirana sigurnoj kući u Priboju i socijalno ugroženim porodicima kao i... »

SNS: Dela govore više od reči

Glas Zapadne Srbije pre 9 sati
Čačak - Kako se bliži dan glasanja za novog predsednika Srbije, a nema dileme da će to već u prvom krugu biti Aleksandar Vučić, brojni politički cirkuzanti i manipulanti na sve moguće načine pokušavaju da nađu razlog i opravdanje za svoj izvestan krah 2. aprila, saopšteno je iz Gradskog odbora SNS... »

Rajevac i Ćurčić predvode asove u humanitarnoj utakmici

Glas Zapadne Srbije pre 3 sata
Užice - Poznati fudbalski treneri Milovan Rajevac i Radovan Ćurčić predvodiće legendarne asove u humanitarnoj utakmici koja će se 15. aprila odigrati u Užicu. Sav prihod od ulaznica namenjen je kupovini najmodernijeg ultrazvučnog aparata sa dve sonde za regionalni Centar za veštačku i vantelesnu... »

Jovanović: Važno je povezivanje vinarija

Glas Zapadne Srbije pre 9 sati
Topola - PIK Oplenac je firma sa dugogodišnjom tradicijom. Deset godina je propadala i dva puta neuspešno privatizovana. Iz stečaja je prodata Andreju Simikinom iz Rusije i sada uspešno posluje, a u planu je dalje širenje. Plan je, kako je naglasio narodni poslanik Dragan Jovanović, da se već do... »

Evo šta vas očekuje u Dnevniku zapadne Srbije

Glas Zapadne Srbije pre 37 minuta
U večerašnjem Dnevniku zapadne Srbije, koji se emituje u 20:30 na regionalnoj televiziji Lav plus, gledaćete: - Zdrave firme – stabilne lokalne zajednice – poručuje Ministar Knežević - Zamena azbestnih cevi u Užicu počinje na leto - Deset miliona za Azil napuštene životinje u Čajetini - Još jedno... »

Unija žena SNS: Osnažiti žene u ekonomskom i političkom smislu

Glas Zapadne Srbije pre 4 sata
Bajina Bašta - Čalanice Unije žena Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Prijepolja, posetile su Nacionalni park Tare u Bajnoj Bašti povodom sastanka na temu Regionalizacija Unija žena u Srbiji. U saopštenju se navodi da su na sastanku sve članice Unije žena SNS Srbije iznele sve ideje,... »

Počeo generalni štrajk u Goši

Beta  pre 6 sati  još 16 povezanih

Hodžaj: Vučiću dozvoljena poseta Kosovu, uz uslove

Beta  pre 5 sati  još 15 povezanih

Bez Nadala u Beogradu, igra Novak!

Mondo  pre 2 sata  još 17 povezanih

Evo zašto se avion zove "Goran Bregović" foto

Mondo  pre 2 sata  još 20 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.