Mladić poginuo, jedna osoba povređena u saobraćajnoj nesreći

Glas Zapadne Srbije pre 17 sati  
Ivanjica – Na putu Ivanjica – Devići danas oko 13 sati dogodila se teška saobraćajna nesreća Ilustracija, foto - svet.rsu kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a više njih je povređeno, saznaje GZS. Portparol ivanjičkog Doma zdravlja, dr Vesna Nedeljković, kazala je Glasu zapadne Srbije da je na... »

Sutra izbori za nacionalne savete manjina

Glas Zapadne Srbije pre 18 sati  
Izbori za nacionalne savete nacionalnih manjina zakazani su za sutra tako što će predstavnici 17 manjina savete birati neposrednim putem, dok će se putem elektorskih skupština birati nacionalni saveti Makedonaca, Hrvata i Crnogoraca. "Biračka mesta za neposredne izbore otvaraju se u sedam sati, a... »

Tain – tajno oružje srpskog vojnika

Glas Zapadne Srbije pre 19 sati  
Da vojska zaista maršira na svom želucu, kako je govorio Napoleon, još jednom je potvrđeno u Prvom svetskom ratu. Iako je austrougarska vojska imali obilnije i bogatije obroke, srpski vojnik se zahvaljujući tainu hranio zdravije. Zato je bio spretniji i pokretljiviji od neprijatelja. I sit i... »

Idu na sahranu po jedini obrok

Glas Zapadne Srbije pre 17 sati  
Čačak - Spas od gladi i praznog stomaka desetak ljudi svakodnevno nađe na čačanskom groblju. U početku U nekim delovima Srbije na sahrane i parastose iznosi se mnogo hrane, foto Novostiih sramota, ali kažu da je hrana bolja nego u restoranu. Da prazan stomak nesrećnog čoveka natera na svako... »

Noćas počinje zimsko računanje vremena

Glas Zapadne Srbije pre 16 sati  
Letnje računanje vremena završava se u Srbiji u nedelju 26. oktobra u tri sata ujutru, kada kazaljke na časovnicima treba pomeriti za jedan sat unazad, odnosno sa tri na dva sata ujutru, rečeno je u Direkciji za mere i dragocene metale. Letnje računanje vremena u Srbiji počinje u poslednjoj nedelji... »

SRS traži oslobađanje Šešelja

Glas Zapadne Srbije pre 9 sati  
Pristalice Srpske radikalne stranke (SRS) danas su protestovale ispred Kancelarije Haškog tribunala u Beogradu, zahtevajući hitno i bezuslovno puštanje Vojislava Šešelja na slobodu iz haškog zatvora. Na protestu, koji je protekao bez incidenta, okupljeni su nosili stranačke zastave i Šešeljeve... »

Dveri Lučani: nema budućnosti sa recikliranim i kompromitovanim političarima

Glas Zapadne Srbije pre 11 sati  
Lučani - U redakciju GZS stiglo je saopštenje pokreta Dveri iz Lučana, u kojem iznose svoje stavove i viđenje političke situacije u ovoj opštini uoči lokalnih izbora i imenovanja privremenog veća. Saopštenje prenosimo u celosti. Pokret Dveri, na osnovu podrške koju je na martovskim parlamentarnim... »

Otklonjeni kvarovi na dalekovodima u Ivanjici

Glas Zapadne Srbije pre 19 sati  
Ivanjica - Kvarovi na dalekovodima izazvani nevremenom na području opštine Ivanjica su otklonjeni Ilustracija, foto - srbijadanas.kom potvrdio je danas za GZS direktor Elekrodistribucije u toj varošici, Ivan Stanić. Prema njegovim rečima, struju i dalje nema nekoliko desetina potrošača koji su... »

Novinarsko udruženje (NUNS) osudilo diskriminaciju medija od strane SDA u Prijepolju

Glas Zapadne Srbije pre 16 sati  
Prijepolje - Nezavisno udruženje novinara Srbije najoštrije osuđuje odluku organizatora konvencije liste „Za bošnjačko jedinstvo - dr Sulejman Ugljanin“ da ekipi TV Forum zabrani izveštavanje sa ovog javnog skupa koji je sinoć održan u Domu kulture u Prijepolju. NUNS osuđuje ovaj diskriminatorski... »

Vujović: Srbiji ne preti bankrot

Glas Zapadne Srbije pre 20 sati  
Beograd - Srbiji ne preti nelikvidnost niti bankrot, mi želimo na vreme da počnemo reforme Ilustracija, foto Novosti kako bi se u naredne tri godine vratili na put oporavka i ekonomskog razvoja sa impresivnim stopama. Sečenje troškova su kratkoročne i tvrde mere i zato ih stavljamo u rebalans kako... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.