Bogićević - Nadamo se pobedi u Kragujevcu

Glas Zapadne Srbije pre 8 sati  
Čačak - Trener fudbalera Borca, Bogić Bogićević izjavio je danas da će njegov tim učiniti sve napore da osvoji tri bora u predstojećem susretu protiv Radničkog. "Kragujevčani imaju dobar tim, velika snaga im je i trener Bekvalac, a u proteklom periodu su znatno ojačani dolaskom novih igrača", kazao... »

Preljina miriše na Lav pivo

Glas Zapadne Srbije pre 8 sati  
Čačak - Jutros u 8,30 časova u Preljini kod Čačka, na kružnom toku prosuo se tovar prikolice natovarene pivom. Pivske flaše su... »

Dr Sretina Stojanović jedini kandidat za direktora

Glas Zapadne Srbije pre 8 sati  
Ivanjica - Na konkurs za upražnjeno mesto direktora Doma zdravlja u Ivanjici javio se jedan kandidat, koji bi tu funkciju mogao preuzeti, ukoliko konkursna procedura bude ispoštovana, 12. septembra tekuće godine. Kako Glas zapadne Srbije saznaje na mestu direktora ove ustanove mogla bi biti... »

Književno veče u čast srpskoj heroini

Glas Zapadne Srbije pre 8 sati  
Gornji Milanovac, Čačak - Gornjomilanovačko Književno društvo "Zapis" organizuje veče posvećeno Milunki Savić u subotu 30. avgusta u Konaku koji nosi njeno ime u Donjoj Trepči kod Čačka. Kako najavljuju organizatori, srpskoj Jovanki Orleanki i heroini iz oba Balkanska i Prvog svetskog rata,... »

Štrajk upozorenja prosvetara

Glas Zapadne Srbije pre 12 sati  
Čačak - Članice Unije sindikata prosvetnih radnika održaće jednodnevni štrajk upozorenja na Trgu Nikole Pašića u Beogradu kako bi iskazali svoje nezadovoljstvo stanjem u prosveti, potvrdio je danas predsednik čačanskog Sindikata obrazovanja, Radomir Kuvekalović. "Toga dana škole neće raditi, osim... »

SNS traži od Vlade raspuštanje skupštine i privremene organe

Glas Zapadne Srbije pre 13 sati  
Lučani- Odbornički klub SNS nakon jučerašnje neuspele sednice ,uputio je jutros Vladi Srbije i resornom ministarstvu dopis u kojem traži uvođenje prinudne uprave u ovu opštinu. Dopis koji je dostavljen i medijima, objavnjujemo u celosti. VLADA REPUBLIKE SRBIJE preko MINISTARSTVA DRŽAVNE UPRAVE I... »

Udovički u poseti Čačku

Glas Zapadne Srbije pre 13 sati  
Čačak - U petak, 29. avgusta 2014. godine, u posetu Moravičkom upravnom okrugu dolazi Kori Udovički, potpredsednica Vlade i ministar državne uprave i lokalne samouprave, sa saradnicima. Tom prilikom održaće sastanak sa predstavnicima lokalnih samouprava Moravičkog upravnog okruga. Sastanku će... »

Komunalna policija uhvatila psa kod vrtića

Glas Zapadne Srbije pre 15 sati  
Čačak – Komunalna policija intervenisala je juče na dojavu građana koji su prijavili da se u neposrednoj blizini vrtića „ Gimnazion“ kod Gradskog bedema nalazi pas rase kane korso, koji se slobodno kreće. „Građani su bili uplašeni izgledom i veličinom psa, naša ekipa ga je uhvatila, a kasnije... »

U Dragačevu izbori do kraja godine

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan  
Lučani - Budući da na sednici Skupštine opštine koja nije održana tri meseca ni večeras nije postojao kvorum, Bez većene treći put jer je zasedanju od 45 odbornika prisustvovalo njih 16, u Lučanima sledi uvođenje privremenih mera. Prema rečima predsednika Skupštine opštine, Dragana Šušića Vladi će... »

Vek i po od rođenja Branislava Nušića

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan  
Ivanjica - U sklopu obeležavanja 150-godišnjice od rođenja jednog od najvećih srpskih komediografa Branislava Nušića (1864-1938), sutra, 28. avgusta će na manifestaciji "Nušićijada" u Ivanjici biti odigrana predstava "Rođendan gospodina Nušića", beogradskog Zvezdara teatra. Predstava "Rođendan... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.