http://www.glaszapadnesrbije.rs

Glas Zapadne Srbije

Poklanja bubreg devojci koju vidi prvi put

Glas Zapadne Srbije pre 15 sati  
Arilje - Perica Vujović iz Arilja rešio je da donira bubreg Jeleni Milovanović iz Smederevske Palanke, devojci koju prilikom datog obećanja nije video, a njihove sudbine su se isprepletale na neobičan način. Upoznali su se preko društvene... »

Ko prvi, njegov pokojnik

Glas Zapadne Srbije pre 16 sati  
Čačak - I dalje se traga za razbojnicima, koji su prošlog petka uveče u prodavnici pogrebne opreme "Pero Marić" u Gornjem Milanovcu bejzbol palicom brutalno pretukli pedesetdevetogodišnju Nadu Marić. Vlasnik pogrebne radnje Dejan Marić,... »

Reciklažom tekstila do održivih rešenja

Glas Zapadne Srbije pre 16 sati  
Užice - Već nekoliko godina, u Užicu postoji servis za prikupljanje, preradu i distribuciju tekstila, a od prošle godine i radionica za proizvodnju galanterije od recikliranog tekstila. Otvaranjem servisa i Centra, tekstilni otpad postao je resurs,... »

Cirkus u prijepoljskom sportu, Maračić: Sve urađeno po statutu

Glas Zapadne Srbije pre 12 sati  
Prijepolje - U redakciju Glasa zapadne Srbije stiglo je pismo jednog dela javnosti koja je uključena u sportska dešavanja u Prijepolju. Naime oni tvrde da su navodno na čelo Saveza došli ljudi po diktatu stranaka i koji nisu stručni za takva mesta.... »

Polimlje izgubilo od srpskoligaša iz Užica

Glas Zapadne Srbije pre 4 sata  
Prijepolje – Danas su na Zlatiboru u prijateljskoj utakmici snage odmerili fudbaleri iz Prijepolja i iz Užica. Zbog loših vremenskih uslova, jakog vetra i hladnoće igrači oba tima nisu mogli pokazati svoje pravo fudbalsko umeće. Igralo se... »

Zlatibor i Sloboda odigrali nerešeno u prijateljskom susretu

Glas Zapadne Srbije pre 10 sati  
Zlatibor – Po izuzetno lošem vremenu i pravoj mećavi čajetinci i Užičani odigrali su dinamičnu utakmicu u kojoj je nerešen ishod najrealniji. Lider zone Drina je konkretnije ušao u utakmicu i u petnaestom minutu propustio odličnu priliku... »

Orlu sačmom sklopili krila

Glas Zapadne Srbije pre 18 sati  
Nova Varoš - U Rezervatu prirode "Uvac", na obodu istoimene klisure, ubijen beloglavi sup, zaštićena i retka ptica. "Nebeski kralj" pronađen ranjen u blizini hranilišta na litici. Samo nekoliko dana pošto je pronađen ranjen u blizini hranilišta... »

Vučić raspisao izbore u prijepoljskom odboru SNS

Glas Zapadne Srbije pre 12 sati  
Prijepolje - Predsednik SNS Aleksandar Vučić potpisao je rešenje o imenovanju koordinatora za sprovođenje unutarstranačkih izbora u Opštinskom odboru Prijepolje, koji treba da budu završeni do početka marta, rekla je u izjavi za Glas zapadne... »

Jugović pozvao Obradovića na TV duel, Obradović: Dođi na sednicu

Glas Zapadne Srbije pre 15 sati  
Čačak - Potpredsednik Pokreta socijalista (PS) Bratislav Jugović pozvao je predsednika Dveri Boška Obradovića na TV duel u kojem bi pred kamerama razmenili mišljenja koja se tiču Republike i lokala. "Najvažnije je da svako od nas kaže šta... »

Značajna sredstva za bolnicu u Priboju

Glas Zapadne Srbije pre 18 sati  
Pribij- Opšta bolnica u Priboju ovih dana dobila je značajna sredstva od ministasrtva zdravlja za sanaciju porodiljske sale i dotrajalih mokrih čvorova. U bolnicu stigla su I značajna sredstva za rad, donacija dr Zage Popadić i... »

©2016 Netmark d.o.o.