http://www.glaszapadnesrbije.rs

Glas Zapadne Srbije

Viši sud izrekao kaznu za ubistvo

Glas Zapadne Srbije pre 5 sati  
Čačak - Viši sud u Čačku izrekao je kaznu od devet godina zatvora Željku Ivanoviću (43) iz Parmenca zbog ubistva i neovlašćenog Foto: Glas zapadne Srbije držanja i nošenja oružja. Na pretrersu je utvrđeno da je Ivanović 9. juna 2014. godine oko 19 sati u restoranu „Milinko”, u čačanskom Bulevaru... »

Nema kupanja na gradskoj plaži

Glas Zapadne Srbije pre 5 sati  
Užice - Užičanima je danas preporučeno da se ne kupaju na gradskoj plaži zbog niskog ekološkog kvaliteta reke Đetinje. Foto: www.travel.rs Ta reka, kod gradske plaže pripada vodotoku četvrte klase, odnosno vodotoku slabog ekološkog statusa i "ne preporučuje se za kupanje i rekreaciju na vodi",... »

Imenovan V.D. predsednika OO SNS Prijepolje

Glas Zapadne Srbije pre 13 sati  
Prijepolje – Dosadašnja potpredsednica Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Prijepolju Mirjana Bojović imenovana je za V.D. predsednika OO te stranke nakon neuspelih stranačkih izbora. „Zahvaljujem se stranci što je u meni prepoznala osobine naprednjačkog rada i ponašanja. U poslednjih par... »

Čitanka Starog Vlaha

Glas Zapadne Srbije pre 12 sati  
Nova Varoš – Među korice knjige “Dozivanje predaka”, novinar Dragoljub Gagričić, dopisnik “Novosti” iz Starog Vlaha Dragoljub Gagričić, Foto: Novosti i Polimlja, sabirao je novinske tekstove – zapise, komentare, osvrte, reportaže, feljtone. U nešto više od četiri decenije novinarskog zanata, uz... »

Bašta fest od 2. do 5. jula

Glas Zapadne Srbije pre 11 sati  
Bajina Bašta – Bašta fest je internacionalni festival kratkog igranog filma koji se ove godine po drugi put održava u Bajinoj Bašti od 2. do 5. jula. Pokrenut od strane mladih glumaca Jovana Jelisavčića i Maje Šuše, ovaj festival stavlja akcenat na filmove sa autentičnim i kvalitetnim glumačkim... »

Mehaničari veoma traženi u Čikagu

Glas Zapadne Srbije pre 5 sati  
Guča - Pre tačno devet i po godina poznati dragačevski kamiondžija i mehaničar Vladan Davidović poznat pod nadimkom... »

Javor se pojačao, stadion će zasijati u drugom kolu

Glas Zapadne Srbije pre 8 sati  
Ivanjica - Stadion Javora je veliko gradilište budući da se radi na postavljanju reflektora, a prema najavama direktora kluba, zasijaće već u drugom kolu superlige kada Ivanjičani budu domaćini Spartaku. "Ova investicija vredna je 430.000 evra. Sijalice za reflektore je donirao Fudbalski savez... »

Negovanović: Kažnjeni smo jer smo radili po zakonu

Glas Zapadne Srbije pre 10 sati  
Čačak - U Čačku nema viška zaposlenih u javnom sektoru, izjavio je danas predsednik gradskog parlamenta Veljko Negovanović Veljko Negovanović, Foto: GZS i izrazio uverenje da u lokalnoj samoupravi niko neće ostati bez posla. "Mi očekujemo da se novom Uredbom napravi razlika između uprava koje imaju... »

Vozi bicikl, živi zdravo i kvalitetno

Glas Zapadne Srbije pre 12 sati  
Čačak - U petak 26. juna biciklistički klub Borac trebao je da organizuje biciklijadu, masovnu biciklističku vožnju, ali ona je zbog loših vremenskih uslova tog dana otkazana i pomerena za petak 03.07.2015.godine. Biciklijada se organizuje u okviru projekta "Vozi bicikl, živi zdravo i kvalitetno"... »

Veći uticaj nastavnika na izbor direktora škola

Glas Zapadne Srbije pre 13 sati  
Izmene Zakona o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja, o kojem je javna rasprava u toku, između ostalog treba da omoguće Foto: Blic, www.072info.com veći uticaj nastavnika i stručnih saradnika, ljudi koji rade u školi, u donošenju odluka u školi i na izbor direktora. Od danas, u okviru... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.