Ručna bomba pronađena pored škole

Glas Zapadne Srbije pre 6 sati  
Gornji Milanovac - U selu Brezna na padinama Suvobora ispred dvorišta osnovne škole nađena je ručna bomba, Ručna bomba - ilustracija ali bez upaljača, receno je u policiji u Gornjem Milanovcu. Bomba M-75 je nađena prilikom kopanja kanala za vodu, na 20 metara od đačke kuhinje, a bila je na površini... »

Nušićijada završena vatrometom, organizatori zadovoljni

Glas Zapadne Srbije pre 5 sati  
Ivanjica - Ni kiša koja je sinoć pala u Ivanjici nije mogla da pokvari veličanstvenu završnicu ovogodišnje Nušićijade. Nušić vratio vlast Zoriću - foto GZS Više stotina građana prisustvovalo je ponovnoj primopredaji ključeva grada prethodnom predsedniku od strane Nušiće koji je za 4 dana svoje... »

U osnovne i srednje škole Moravičkog okruga kreće 24492 učenika, 1050 manje nego lane.

Glas Zapadne Srbije pre 4 sata  
Čačak - Načelnik školske uprave Moravičkog okruga, Danilo Beodranski izjavio je danas da je na ovom području danas u srednje u osnovne škole ilustracija krenulo ukupno 24492 đaka, što je za 1050 učenika manje nego lane. "U Osnovne škole danas kreće 16427 učenika, od čega u čačanske 9538,... »

Skupštinska odluka uvećala natalitet

Glas Zapadne Srbije pre 4 sata  
Lučani - Zahvaljujući skupštinskoj odluci o dodeli pomoći za novorođenčad, donetoj pre dve godine, natalitet u Lučanima beleži porast. Foto: Južnasrbija.info Roditelji osamnaest najmlađih žitelja Dragačeva, dobiće sutra jednokratnu pomoć u iznosu od 30 hiljada dinara od opštine Lučani. Predsednik... »

Najbolja je ljuta sa grane

Glas Zapadne Srbije pre 5 sati  
Čačak – Godišnji rod šljiva u Srbiji najčešće je veći od 500.000 tona, od čega se bar četiri petine preradi u rakiju. Rakijske sorte, namenjene isključivo za alkohol, zauzimaju trećinu šljivika a dvaput brojnije su one kombinovanih svojstava – požegača, stenlej, čačanska rodna, čačanska lepotica i... »

Obnova takovskog Muzeja

Glas Zapadne Srbije pre 3 sata  
Gornji Milanovac-Predsednik Opštine Gornji Milanovac Milisav Mirković potpisao je sa Stanicom Levajac, direktorkom Kompanije „Zvezda Helios“ iz Gornjeg Milanovca, članicom Helios Grupe, Ugovor o donaciji koja ima za predmet materijale ove Kompanije za potrebe obnove Muzeja „Drugi srpski ustanak“ u... »

Sedam miliona dinara za realizaciju mera aktivne politike zapošljavanja

Glas Zapadne Srbije pre 1 sat  
Gornji Milanovac - Opština Gornji Milanovac i čačanska Nacionalna služba za zapošljavanje raspisali su Javne pozive za realizaciju mera aktivne politike zapošljavanja u toj opštini, a ukupna sredstva za realizaciju su sedam miliona dinara. Kako je danas saopšteno, za subvencije po osnovu... »

Nušić življi i savremeniji nego ikada

Glas Zapadne Srbije pre 5 sati  
Ivanjica - Branislav Nušić je življi i savremeniji nego ikada do sada "u feudalnom sistemu koji se zove Srbija", izjavio je večeras glumac Sergej Trifunović pred zatvaranje petog po redu festivala smeha i humora Nušićijade. On je rekao za Glas zapadne Srbije da je divno što se u jednom malom gradu... »

SNS Lučani: Šušić plaćao nerad

Glas Zapadne Srbije pre 4 sata  
Lučani - U redakciju GZS stiglo je saopštenje SNS u kojem se optužuje predsednik skupštine Dragan Šušić da je isplaćivao članovima veća i odbornicima naknade, koje navodno nisu zaradili. U saopštenju koje prenosimo u celosti se kaže se kaže: Predsednik skupštine opštine Lučani Dragan Šušić (SPO)... »

Danas počinje drugi upisni rok za studente

Glas Zapadne Srbije pre 1 sat  
Čačak - Danas počinje drugi, septembarski upisni rok na Visokoj školi tehničkih strukovnih studija u Čačku. Ostalo je 40 slobodnih mesta na buddžetu, od čega na smerovima elektroenergetika 2, elektronika i računarstvo 15, inženjerska informatika 7, proizvodno mašinstvo 9, proizvodni menaddžment 3 i... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.