http://www.glaszapadnesrbije.rs

Glas Zapadne Srbije

Još se traga za telima stradalih Prijepoljaca

Glas Zapadne Srbije pre 8 sati  
Nova Varoš,Prijepolje - Još uvek nisu pronađena dva tela Prijepoljaca koji su juče stradali oko devet časova kada je džip Potraga je i dalje u toku, Foto: Tanjug sleteo u jezero Kokin Brod. Goran Posrkača iz prijepoljskog Odeljenja za vanredne situacije kaže da su se na lice mesta jutros uputili... »

Ruska Duma razmatra predlog da osudi ujedinjenje Nemačke iz 1989

Glas Zapadne Srbije pre 13 sati  
Predlog je izneo polasnik ruske Komunističke partije Nikolaj Ivanov. Nemačka je pre više od dva meseca proslavila 25. godišnjicu od pada Berlinskog zida Foto: Tviter Moskva - Predsednik ruske Dume Sergej Nariškin zatražio je od parlamentarnog komiteta za spoljne poslove da razmotri predlog o osudi... »

Od večeras noćno skijanje na Zlataru

Glas Zapadne Srbije pre 2 sata  
Nova Varoš - Na Zlataru od večeras počinje noćno skijanje, a svi poslovi oko pripremanja staze su... »

Građevinska dozvola za 28 dana, elektronsko izdavanje do kraja godine

Glas Zapadne Srbije pre 15 sati  
Građevinske dozvole će se u Srbiji od 1. marta izdavati za 28 dana, najavljuje ministarka građevinarstva Ilustracija, foto: Blic Zorana Mihajlović, navodeći da će se opštine takmičiti koja će pre da izda dozvolu. Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović kaže da je Vlada veoma odlučna da... »

U Prijepolju sutra dan žalosti

Glas Zapadne Srbije pre 2 sata  
Prijepolje - U Prijepolju će sutra biti dan žalosti zbog tragično stradalih radnika tamošnje Turističke foto: prijepoljeonline.wordpress.com organizacije, Safeta Planića i Ivane Rakonjac, potvrdio je danas Glasu zapadne Srbije predsednik prijepoljskog lokalnog parlamenta, Vukosav Tomašević. "Ovo je... »

U Gornjem Milanovcu na trgu besplatan internet

Glas Zapadne Srbije pre 9 sati  
Gornji Milanovac - Na osnovu zajedničkog projekta opštine Gornji Milanovac i vodećeg telekomunikacionog operatera Foto: OU Gornji Milanovac "Orion Telekom" na gornjomilanovačkom Gradskom trgu do Doma kulture biće omogućeno korišćenje besplatnog interneta. Projektom je izvršeno postavljanje hotspota... »

Akvapan iz Čačka najbolje porodično preduzeće u državi

Glas Zapadne Srbije pre 8 sati  
Kompanije “Akvapan” iz Čačka, “Geourb grup” iz Beograda i “Mali podrum Radovanović” iz Krnjeva su juče Foto: www.akvapan.com u Privrednoj komori Srbije proglašene za najuspešnije porodične firme u Srbiji. One su dobitnici priznanja “Vip Biz partner 2014” koje dodeljuje kompanija “Bip mobajl” u... »

Posle devet godina Brđani priključeni na vodovod

Glas Zapadne Srbije pre 8 sati  
Gornji Milanovac - Selo Brđani koje se nalazi na Ibarskoj magistrali između Čačka i Gornjeg Milanovca Foto: Novosti posle devet godina radova, priključeno je na vodosistem Rzav, čime je trajno rešen problem vodosnabdevanja. Predsednik mesne zajednice Zoran Kićanovcić izjavio je da je u izgradnju... »

Naprednjaci u dilemi - Stambolić ili Dolović

Glas Zapadne Srbije pre 10 sati  
Lučani – Kako Glas zapadne Srbije saznaje uskoro će biti poznat kandidat za mesto predsednika opštine Lučani, nakon vanrednih lokalnih izbora, održanih 28. decembra . Naprednjaci su trenutno u dilemi između njih dvoje. Prvi kandidat za čelnika lučanske opštine je dipl. ekonomista, Milivoje Dolović... »

Pronađena tela i džip u Zlatarskom jezeru

Glas Zapadne Srbije pre 8 sati  
Prijepolje, Nova Varoš - Posle pola sata potrage, ekipa ronilaca Žandarmerije otkrila je Foto: Novosti tela turističkih radnika iz Prijepolja i džip na oko 30 metara od obale. Kako javlja naš izveštač sa lica mesta, trenutno se preduzimaju mere kako tela ne bi ispala iz automobila prilikom... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.