Humanitarni paketi za 500 najugroženijih porodica

Glas Zapadne Srbije pre 8 sati  
Priboj – Nedavno je u Priboju počela raspodela humanitarne pomoći za najugroženija domaćinstva iz 14 mesnih zajednica na području ove opštine, i to po 500 paketa sa higijenskim sredstvima, hranom i brašnom za isto toliko porodica. Pri tome svaka dobija po jedno pakovanje hrane i higijenskih... »

JKP “Komunalno” Ivanjica na meti vandala

Glas Zapadne Srbije pre 12 sati  
Ivanjica – Prostorije JKP “Komunalno” Ivanjica našle su se sinoć na meti vandala, koji su kamenom razbili staklo na prozoru kancelarije direktora ovog javnog preduzeća. On je jutros po dolasku na posao zatekao uništeno prozorsko okno i kamen na svom stolu. “Očigledno je da je ovo neko namerno... »

Obnova putne mreže i ulica na Zlatiboru

Glas Zapadne Srbije pre 6 sati  
Čajetina, Zlatibor – Rekonstrukcija puteva i ulica na Zlatiboru je u punom jeku, iako radovi neznatno kasne zbog nepovoljnih vremenskih uslova. Prema procenama, poslovi će biti okončani u narednih desetak dana. Na području Mesne zajednice Zlatibor vrši se krpljenje i obnova saobraćajnica oštećenih... »

Preuzmite besplatno našu android aplikaciju

Glas Zapadne Srbije pre 9 sati  
Potražite aplikaciju Glas zapadne Srbije za android platformu na Google play, i putem Vašeg mobilnog telefona pratite najzanimljivije i najvažnije informacije, vesti i priloge iz 11 gradova i opština ovog dela naše zemlje. Android aplikaciju pod imenom „Glas zapadne Srbije“ možete besplatno... »

TOČ ispravila grešku, Kosovo i Metohija “vraćeni” u okvire Srbije

Glas Zapadne Srbije pre 6 sati  
Čačak – Nakon kritika javnosti upućenih Turističkoj organizaciji Čačka, povodom greške koja se potkrala na koricama zvanične propagandne brošure, na kojima je štampana karta Srbije bez Kosova i Metohije, ova javna ustanova uputila je izvinjenje, koje nije dostavljeno našoj redakciji, i ispravila... »

Četiri pobede Borca na Kupu Srbije u Čačku

Glas Zapadne Srbije pre 11 sati  
Čačak – Članovi Biciklističkog kluba Boraca iz Čačka ostvarili su četiri pobede na petoj trci Zekavica i Danilović na pobedničkom postolju Kupa Srbije, voženoj juče u gradu na Moravi, i to senior Jovan Zekavica, seniorska ekipa Čačana, kadet Aleksandar Petrović i mlađi kadet Stefan Sretenović. Peta... »

SNS: Privrednici su stub Čačka, Dveri ne mogu da osuđuju

Glas Zapadne Srbije pre 9 sati  
Čačak – U Povereništvu SNS u Čačku danas je održana konferencija za novinare, na kojoj je poverenik dr Aleksandar Radojević govorio o aktuelnim dešavanjima u vezi funkcionisanja gradske vlasti i odnosa lokalne samouprave prema ovdašnjim privrednicima. “Neke opozicione snage, konkretno Dveri, šalju... »

Dva kandidata za direktora Studentskog centra Čačak

Glas Zapadne Srbije pre 6 sati  
Čačak - Upravni odbor Studentskog centra u Čačku, kome mandat ističe za mesec dana, raspisao je konkurs za direktora ove ustanove. "Zakonska obaveza UO je da konkurs za rukovodioca Studentskog centra raspiše najkasnije tri meseca pre isteka mandata sadašnjem direktoru", rekao je za Glas zapadne... »

Dr Radojević: Državni organi da ispitaju slučaj Stojana Markovića

Glas Zapadne Srbije pre 9 sati  
Čačak – Poverenik GrO SNS u Čačku, dr Aleksandar Radojević, upitan na današnjoj konferenciji za novinare da li je u sukobu interesa, budući da vrši više funkcija, je rekao da smatra da ta nepravilnost u njegovom slučaju ne postoji. Međutim, kako je kazao, ukoliko Agencija za borbu protiv korupcije... »

Vulin: Biće najavljenog smanjenja plata i penzija

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan  
Ljig- Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je danas da će biti najavljenog smanjenja plata i penzija, ali da će se Vlada truditi da ono bude što manje, ističući da svi pođednako treba da snose teret krize. "Smanjenja plata i penzija će sigurno biti, u... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.