Postignut dogovor, malina 180 dinara

Glas Zapadne Srbije pre 39 minuta  
Arilje – Kako glas zapadne Srbija saznaje, otkupna cena po kilogramu maline biće 180 dinara, a na taj iznos dodaće se i troškovi prevoza. Do te cifre stiglo se nakon višednevnih pregovora malinara, hladnjačara i Vlade Srbije. Hladnjačari su, prema informacijama kojima raspolažaemo, nudili 170... »

Pokret socijalista - gotovo je sa privilegijama sindikalnih vođa

Glas Zapadne Srbije pre 2 sata  
Povodom krivične prijave koju su podneli Čanak i Orbović protiv ministra Aleksandra Vulina u našu redakciju stiglo je saopštenje koje prenosimo u celosti. U saoppštenju se kaže: Gospodo privilegovani "zašitnici radnika", sve ove godine nismo očekivali da ćete podneti krivičnu prijavu protiv članova... »

Gašić: Vlada naložila smenu celokupnog rukovodstva Užica

Glas Zapadne Srbije pre 18 sati  
Užice - Ministar odbrane Bratislav Gašić izjavio je danas da je Vlada Srbije naložila smenu kompletnog rukovodstva grada Užica na čelu sa gradonačelnikom Sašom Miloševićem zbog neogodovornog odnosa prema zdravlju stanovnika tog grada. Gašić je rekao da će Vlada Srbije pomoći modernizaciju i... »

Krivična prijava protiv ministra Vulina

Glas Zapadne Srbije pre 18 sati  
Dva reprezentativna sindikata - Savez samostalnih sindikata Srbije i Ujedinjeni granski sindikati Nezavisnost saopštili su danas da su podneli Tužilaštvu krivičnu prijavu protiv ministra za rad Aleksandra Vulina. U obrazloženju podneska dostavljenom Tanjugu se navodi da je krivična prijava protiv... »

Po 200 000 dinara za 60 budućih preduzetnika

Glas Zapadne Srbije pre 20 sati  
Čačak - Budžetom grada Čačka za 2014. godinu opredeljeno je 35 miliona dinara za samozapošljavanje program stručne prakse, javne radove i subvencije poslodavcima za upošljavanje lica koja se nalaze na evidenciji NSZ u ovom gradu. Gradonačelnik Čačka, Vojislav Ilić, je precizirao da je za javne... »

DS zove bivše članove da se vrate

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan  
Gornji Milanovac - Potpredsednik Demokratske stranke Borislav Stefanović poziva bivše članove te partije da se vrate i "zajednički deluju na sprečavanju dalje propasti Srbije". On je na tribini Demokratske stranke u Gornjem Milanovcu rekao da je Vlada Srbije "vlada u najavi", koja sve najavljuje i... »

Čačak konačno dobija skejt park

Glas Zapadne Srbije pre 17 sati  
Čačak – Grad na Moravi uskoro će dobiti nekoliko novih sadržaja namenjenih mladima, koji do sada Budući izgled Parka mladosti nisu postojali u Čačku, i to na veoma atraktivnoj lokaciji, zahvaljujući grupi mladih entuzijasta. Omladinskom udruženju “Alternativa za Čačak” u okviru konkursa kompanije... »

Obeležen letnji dan broja π u Čačku

Glas Zapadne Srbije pre 20 sati  
Čačak - Broj π, Ludolfov broj ili Arhimedova konstanta predstavlja odnos obima i prečnika kruga, ili odnos površine kruga i kvadrata nad njegovim poluprečnikom, a Dan tog broja obeležava se 22.jula. svake godine. Iznos ovog broja je približno 3,14, odnosno razlomak 22/7 zaokružen na dve decimale.... »

JP “Gradac” odlaže aktivnosti u mesnim zajednicama

Glas Zapadne Srbije pre 19 sati  
Čačak - Javno preduzeće “Gradac“ saopštilo je danaa da će odložiti dogovorene aktivnosti u mesnim zajednicama, kako bi se što pre otklonile posledice nevremena na seoskom području. Saopštenje prenosimo u celosti: JP “Gradac” obaveštava privredne subjekte i građane da će, iz razloga vanredne... »

DS osudila napad na novinara Bete Živka Perišića

Glas Zapadne Srbije pre 17 sati  
Gornji Milanovac - Opštinski odbor DS u Gornjem Milanovcu osudio napad predsednika Mesne zajednice u selu Zagrađe, Mileta Trišića na novinara agencije Beta, Živka Perišića. DS je pozvala pravosudne organe da postupe po zakonu. "Neprihvatljivo je da posle 14 godina od demokratskih promena u Srbiji... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.