http://www.glaszapadnesrbije.rs

Glas Zapadne Srbije

Mršević: Datum isplate da se unese u tekst sporazuma

Glas Zapadne Srbije pre 13 sati
Priboj - Posle zbora koji je održan 24. maja na kome je direktor detaljno objasnio radnicima šta je postignuto u dogovru sa Ministarstvom privrede, javio se ključni problem u prihvatanju sporazuma, rekao je za Glas zapadne Srbije predsednik Štrajkačkog odbora Fabrike automobila Priboje (FAP)... »

Bez nastave u tri srednje škole zbog "eksterne evaluacije"

Glas Zapadne Srbije pre 13 sati
Čačak - Na osnovu odluka Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije i Sindikata obrazovanja Čačak (SOČ), Gimnazija, Ekonomska i Mašinsko-saobraćajna škola u Čačku su ponovo odbili takozvanu eksternu evaluaciju. "Pored odluka viših organa sindikata i sindikalnih organizacija ovih škola koje su... »

Put do Rastoka - bespuće

Glas Zapadne Srbije pre 12 sati
Nova Varoš - Predstavnik turističke organizacije koja dovodi goste u obilazak Rezervata prirode „Uvac“ pre neki dan je vlasniku čamaca što posetioce vozi kanjonom predočio da više neće slati luksuzne i skupe autobuse jer je put od Nove Varoši do Rastoka kao - „bojno polje“. I drugi namernici, kao i... »

Još jedno uspešno čačansko preduzeće slavi jubilej - 10 godina Kamelije

Glas Zapadne Srbije pre 7 sati
Čačak - Jedno od veoma uspešnih čačnskih preduzeća "Kamelija", koje zapošljava 90 radnika, a svoje proizvode izvozi u nekoliko zemalja u okruženju, obeležiće sutra 10 godina postojanja. Preduzeće za proizvodnju promet i usluge "L.P.B. PROMET" d.o.o. je privatno preduzeće osnovano 2006. godine sa... »

Mobilni planetarijum za čačanske mališane

Glas Zapadne Srbije pre 14 sati
Čačak - U organizaciji Regionalnog centra u Čačku i Centra za promociju nauke danas i sutra u OŠ "Sveti Sava" u Čačku gostuje Mobilni planetarijum kroz koji će proći oko 500 mališana. Planirano je po pet projekcija dnevno, sa maksimalno 50 učesnika. Mobilni planetarijum CPN započeo je svoj putujući... »

Zvuci Golije, Javora i Mučnja, oriće se sutra Ivanjicom

Glas Zapadne Srbije pre 11 sati
Ivanjica - U Ivanjici će sutra biti održana 41. Smotra narodnog stvaralaštva "Zvuci Golije, Javora i Mučnja", saopštili su organizatori. Za 17:30 sati predviđen je defile učesnika posela ulicama Ivanjice, dok je za 17:30 predviđeno svečano otvaranje manifestacije. Uslediće nastupi izvornih pevačkih... »

Olimpijski karneval sutra u Ivanjici

Glas Zapadne Srbije pre 8 sati
Ivanjica - Naša proslavljena atletičarka, član Olimpijskog tima Srbije Olivera Jevtić i članovi Olimpijskog tima Srbije, u pratnji samba plesačica i kapuerista, posetiće sutra Ivanjicu, gde će na platou ispred Doma kulture, biti održan "Olimpijski karneval". Reč je o četvrtom ovogodišnjem... »

Prijevor po treći put domaćin najboljim majstorima gulaša

Glas Zapadne Srbije pre 13 sati
Čačak - Treća po redu "Gulašijada" održaće se u subotu u Prijevoru. Početak manifestacije zakazan je za 10:00 sati, a svečano otvaranje sat vremena kasnije. Prijave za učešće u kuvanju gulaša mogu se predati do samog početka takmičenja. Do sada je se prijavilo 25 ekipa, ali se očekuje učešće više... »

Ilić – Čačak poslao dokumentaciju u traženom roku

Glas Zapadne Srbije pre 7 sati
Čačak - Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić ipak je dobio u zadatom roku informacije koje je zatražio od čačanske lokalne samouprave, rekao je u izjavi za GZS gradonačelnik Čačka Vojislav Ilić. ,,Čuo sam se sa gospodinom Šabićem u dva navrata. Mi... »

Svet koji mladi žele

Glas Zapadne Srbije pre 10 sati
Čačak - Čačanska Biblioteka i stihovi Vladislava Petkovića Disa i ovog proleća su u njegovom rodnom Zablaću okupili mladost, iskustvo i tradiciju. U osnovnoj školi koja više od pola veka nosi pesnikovo ime organizovanni su tradicionalni lirski susreti autora najboljih radova na literarnim... »

©2016 Netmark d.o.o.