http://www.glaszapadnesrbije.rs

Glas Zapadne Srbije

Komunalcu koji je cisternom pregazio profesorku 14 meseci zatvora

Glas Zapadne Srbije pre 6 sati
Užice - Ljubiša Ćosić (59), radnik užičkog JKP "Bioktoš" osuđen je na godinu i dva meseca zatvora jer je 13. avgusta 2015. cisternom koju je vozio, na pešačkom prelazu u centru Užica, usmrtio Borku Vesović, profesorku fransuckog jezika u užičkoj gimnaziji. Ćosiću, koji se branio da nije video ženu... »

Da li su krivi pesticidi ili čovek?

Glas Zapadne Srbije pre 9 sati
Čačak - Zašto je i ove godine došlo do pojave epideije bolesti nekih gajenih biljaka? Dobar poznavalac uslova, pored prisustva parogena prouzrokovača bolesti i osetljivih sorata i hibrida za pojavu bolesti epidemijskih razmera, je mogao da od početka vegetacione sezone 2016. godine da predvidi bez... »

Dani fotografije u Srbiji – Čačak 2016

Glas Zapadne Srbije pre 14 sati
Čačak - Sa željim da nastavi svoj doprinos razvoju fotografije u Srbiji Foto kino klub “ČAČAK“ organizuju u petak 1. jula u 20:30 sati „Dane fotografije“ u Domu kulture u Čačku. U prostorima Doma kulture postavljene su tri samostalne izložbe mladih autora različitih tematskih i stilskih... »

Origami radionica

Glas Zapadne Srbije pre 13 sati
Čačak – Naučno obrazovni centar „Nove ideje“ organizuje Origami radionicu ponedeljkom i sredom od 9:00, 10:00 i 19:00 sati u prostorijama čačanskog Regionalnog centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju. Ova radionca namenjena je svima od sedam do 77 godina, i izvanredan trening kako... »

RZS: Srbija za godinu dana "izgubi" jedno Prijepolje

Glas Zapadne Srbije pre 5 sati
U Srbiji godišnje "nestane" opština veličine Prijepolja ili Negotina, budući da se broj stanovnika svake godine smanjuje za oko 35.000, saopštio je Republički zavod za statistiku. Najvišu stopu nataliteta u 2015. godini beleže Tutin, Novi Pazar, Sjenica i beogradske opštine Savski venac i Stari... »

Sto firmi u sto dana – rukovodstvo grada posećuje privatne firme

Glas Zapadne Srbije pre 11 sati
Užice - Grad Užice u narednim danima kreće sa programom „100 firmi u 100 dana“. Osnovni cilj programa je unapređenje saradnje između privrednika i javnih institucija u Užicu. Shodno tome, planirano je da najviši rukovodioci grada Užica u prvih 100 dana vlasti posete 100 privatnih firmi koje posluju... »

’’Sonja Savić: devojka iz grada’’ u Bajinoj Bašti

Glas Zapadne Srbije pre 10 sati
Bajina Bašta - U galeriji Ustanove 'Kultura' u Bajinoj Bašti sinoć u okviru međunarodnog filmskog festivala 'Bašta fest', otvorena je multimedijalna izložba ’’Sonja Savić: devojka iz grada’’. Izložba sadrži samostalne autorske video i eksperimentalne filmske radove, odabrane lične predmete,... »

Hašimbegović preusmerio sredstva uoči isteka mandata

Glas Zapadne Srbije pre 14 sati
Prijepolje – Bivši predsednik opštine Prijepolje Emir Hašimbegović pozivajući se na član 61. Zakona o budžetu doneo je odluku uoči samog prestanka mandata 7. juna 2016. o preusmeravanju sredstava u budžetu za 2016. godinu sa pozicija plata i doprinosa na tekuću budžetsku rezervu. U odluci koju je... »

Posao za sezonske radnike: Branje malina 2.000, borovnica 4.000 din

Glas Zapadne Srbije pre 14 sati
U jeku sezone, privremeni radnici su veoma traženi širom Srbije. Pored solidne zarade, smeštaja i hrane, sezoncima je obezbeđen i prevoz do grada u kojem se obavljaju poslovi. Vlasnici ili zakupci plantaža za branje malina, borovnica i drugog sezonskog voća nude dnevnice od 1.800 do 4.000 dinara.... »

Revanšižam i radno pravo: Pršte otkazi u Prijepolju

Glas Zapadne Srbije pre 8 sati
Prijepolje - Nova prijepoljska naprednjačka vlast danas je otpustila deset radnika koji su u javnim preduzećima radili u JP po osnovu ugovora o radu na određeno vreme, a među kojima ima Prijepolje - Nova prijepoljska naprednjačka koalicija danas je otpustila destet radnika koji su u javnim... »

©2016 Netmark d.o.o.