http://www.glaszapadnesrbije.rs

Glas Zapadne Srbije

SDA Sandžaka: ovo su poslednje odluke vladajuće koalicije u Prijepolju

Glas Zapadne Srbije pre 3 sata  
Prijepolje -Jučerašnja skupština donela je poslednje odluke u ovom sastavu i vladajuća većina se mora menjati, Prijepolje, foto GZS kaže se u saopštenju koje je redakciji GZS dostavila informativna služba partije Sulejmana Ugljanina. "Donošenjem novog Statuta stekao se institucionalano efikasan... »

Nemački list: simbolične kazne za zločine nad Srbima

Glas Zapadne Srbije pre 12 sati  
Za zločine počinjene nad Srbima na Kosovu sudovi, kojima predsedava Euleks izriču se simbolične Ilustracija, jedan od mnogobrojnih zločina albanskih terorista, foto - Novosti kazne. Kazne su manje nego što je predviđeno krivičnim zakonom za ratni zločin, a Tužilaštvo u Srbiji kritikuje da Interpol... »

Srbija u centru ozbiljnih klimatskih promena

Glas Zapadne Srbije pre 12 sati  
BEOGRAD - Poslednji izveštaj Međuvladinog panela za klimatske promene potvrđuje da je za promenu klime odgovoran čovek, skrinšot video Tanjug a najveći uticaj klimatskih promena osetiće stanovnici jugoistočne Evrope, pa i Srbija koja značajno zaostaje za Evropom kada je reč o zakonskoj regulativi o... »

U Srbiji povećan broj dolarskih milionera – ima ih 105

Glas Zapadne Srbije pre 12 sati  
Na listi najbogatijih ljudi sveta Srbiju ove godine predstavlja 105 osoba čija pojedinačna neto Ilustracija, foto - 401(K) 201/Flickr imovina premašuje 30 miliona dolara, piše današnja "Politika". Istovremeno, oni zbirno raspolazu sumom od 13 milijardi dolara. U odnosu na 2013. godinu broj srpskih... »

Manji porezi privrednicima i građanima

Glas Zapadne Srbije pre 12 sati  
Prijepolje – Na jučerašnjoj sednici skupštine opštine Prijepolje donete su odluke sa prethodnog skupštinskog zasedanja koje je prekinuto zbog nedostatka kvoruma. Nakon toga usledila je nova, vanredna sednica na kojoj je po hitnom postupku usvojeno nekoliko važnih odluka, rekao je u izjavi GZS... »

Aca Lukas napunio Halu kraj Morave

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan  
Čačak – U prepunoj Hali KK Borac u Čačku sinoć je nastupio Aca Lukas uz pratnju “Folk haus benda”.... »

Školi u selu Paramun neophodna pomoć

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan  
Kosjerić - Škola u selu Paramun, tačnije izdvojeno odeljenje Osnovne škole Škola u selu Paramun, ilustracija, foto - panoramio.com vodi bitku sa vremenom. Naime, u tu seosku školu od 1949. godine, kako je za Glas zapadne Srbije izjavio Nenad Jovanović, roditelj jednog učenika, ništa nije uloženo.... »

Ugljanin naredio odbornicima da uskrate podršku većini u Prijepolju

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan  
Prijepolje - Predsednik SDA Sandžaka, dr Sulejman Ugljanin, doneo je odluku kojom nalaže Opštinskom odboru ove partije u Prijepolju Odluka dr Sulejmana Ugljanina dostavljena OO u Prijepolju da uskrati dalju podršku vladajućoj koaliciji u kojoj je SDP Rasima Ljajića i preduzme sve neophodne... »

Slavko Radosavčević na čelu SPS–a u Lučanima

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan  
Lučani - Opštinski odbor SPS–a izabrao je za predsednika Opštinskog odbora ove partije Slavka Radosavčevića, Slavko Radosavčević, foto - GZS diplomiranog ekonomistu iz Goračića. On će zameniti Adama Tadića koji je ovu partiju u Dragačevu predvodio u više mandata. Dana 19.11.2014. godine na redovnoj... »

Evo ko sve sme da vam traži JMBG broj

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan  
Jedinstveni matični broj građana koji sadrži mnoge lične podatke, ima prava da traži svako od građana Srbije, ali je obaveza da se daje samo onima koji imaju zakonsku osnovu. Ilustracija, foto - Novosti Jedinstveni matični broj građana koji sadrži mnoge lične podatke, ima prava da traži svako od... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.