http://www.glaszapadnesrbije.rs

Glas Zapadne Srbije

Vučić: Vlada u avgustu, možda je formira neko drugi

Glas Zapadne Srbije pre 16 sati
Mandatar za sastav nove vlade Aleksandar Vučić izjavio je da će pokušati da formira vladu u prvoj polovini avgusta. On je naveo i da ne isključuje mogućnost da će je, zbog problema koji postoje, na njegov predlog formirati neko drugi. "Pokušaću da je formiram u kratkom roku, ako ne budem uspeo, ne... »

Cveno i žuto zlato napunilo džepove

Glas Zapadne Srbije pre 18 sati
Arilje,Čačak - Berba malin i kajsije je pri kraju, a proizvođači reklo bi se ipak zadovoljno trljaju ruke jer su ove dve voćne kulture, pogotovu u delovima gde zasade nije zahvatio grad ili majski sneg. A cena, kakao kažu je zadovoljavajuća.Sporadično se čuju zahtevi malinarskih udruženja da bi ona... »

Cena paradajza naglo porasla

Glas Zapadne Srbije pre 19 sati
Pre samo dve nedelje paradajz na leskovačkoj kvantaškoj pijaci nije imao kupce ni po ceni od 20 dinara po kilogramu. Ovih dana cena je dostigla do 70 dinara. Glavni razlog zašto cena ovog povrća raste je povećan broj kupaca iz Bugarske, Grčke i Bosne. Naime, u zemljama Evropske unije paradajz se... »

Poreska uprava u akciji: Prijavi komšiju koji izdaje stan a ne plaća porez

Glas Zapadne Srbije pre 18 sati
Poreska uprava pokušava da natera građane Srbije da prijave komšije koje izdaju stanove a ne plaćaju porez. Putem sajta Poreski alarm može da se prijavi osoba za koju se sumnja da ostvaruje i ne prijavljuje prihode na osnovu izdavanja u zakup nepokretnosti, objašnjavaju u Poreskoj upravi. Takođe, u... »

Produktna berza: Značajan pad cene kukuruza, cena pšenice stabilizovana

Glas Zapadne Srbije pre 19 sati
Ukupni promet robe na Produktnoj berzi u Novom Sadu ove je nedelje bio za 4,3 puta veći u odnosu na prethodnu sedmicu dok je finansijska vrednost trgovane robe bila duplo veća u poređenju sa prošlom nedeljom. Trgovano je ukupno 975 tona robe, finansijske vrednosti 15.856.500 dinara, saopštila je... »

Ratar Žiko dobio jednu ruku, akcija za drugu i pomoću SMS poruke

Glas Zapadne Srbije pre 4 sata
Čačak - Najvažnija i najlepša vest ovoga dana glasi da je 50 - godišnji moravski ratar Žiko Rakićević iz sela Mrinaca kod Čačka, zahvaljujući rodbini, prijateljima, znanim i neznanim dobrim ljudima iz dijaspore i Srbije, dobio jednu "ruku". Naime, apel ovog zemljoradnika koji je nesrećnim slučajem... »

Održana Drinska regata, učestvovalo oko 20.000 ljudi

Glas Zapadne Srbije pre 12 sati
Bajina Bašta - Tradicionalni veseli spust u okviru Drinske regate održan je danas u Bajinoj Bašti. Prema procenama organizatora, na ovom događaju je učestvovalo oko 20.000 posetilaca iz gotovo svih krajeva Srbije, ali i brojnih evropskih zemalja. Ove godine je došao veliki broj Slovenaca, a po prvi... »

Izgubio: Sud odbio žalbu Puškića zbog mandata Danke Cvijović

Glas Zapadne Srbije pre 4 sata
Prijepolje - Upravni sud ,odeljenje u Kragujevcu sastavljen od sudija Olge Petrović, , predsednika veća, Vesne Čogurić i Nikole Kitarovića odbacio je žalbu predsednika OO Dveri iz Prijepolja Borka Puškića podnetoj protiv Skupštine Prijepolje, u pravnoj stvari zaštite izbornog prava u kojoj je... »

Svinjetina poskupljuje 50 odsto

Glas Zapadne Srbije pre 19 sati
Svinjsko meso u narednih desetak dana poskupeće i do 200 dinara po kilogramu, tvrde najveći proizvođači svinja u Srbiji. Razlog za ovako veliko poskupljenje od gotovo 50 odsto je drastično smanjen broj tovljenika. Do prošle nedelje građani su u mesarama više kupovali svinjski but nego salamu.... »

Novu vladu čekaju nepopularne mere na koje se Srbija obavezala

Glas Zapadne Srbije pre 19 sati
Reforma javnih preduzeća i javnog sektora, cena struje, Kosovo i promena Ustava gorući su zadaci koji čekaju novu Vladu. Da novoj vladi na čelu sa Aleksandrom Vučićem u svemu ovome neće biti lako sasvim je sigurno, govore i problemi koji će svakako spadaju u nepopularne mere, ali su, na kraju... »

©2016 Netmark d.o.o.