http://www.glaszapadnesrbije.rs

Glas Zapadne Srbije

Vraćaju se ledeni dani: U Srbiji danas vetrovito sa snegom, temperatura i do - 12

Glas Zapadne Srbije pre 18 sati
U Srbiji će ujutro ponegde po kotlinama i u nižim predelima biti magla, a naoblačenje sa slabim snegom sa jugozapada u toku dana proširiće se na ostale krajeve uz manje povećanje visine snežnog pokrivača. Vetar će biti slab i umeren, istočni, u Podunavlju, Pomoravlju i na planinama u pojačanju.... »

Led okovao Raču: U Bajinoj Bašti se neće plivati za časni krst

Glas Zapadne Srbije pre 15 sati
Bajina Bašta - Plivanja za bogojavljenski krst, najverovatnije, neće biti u Bajinoj Bašti jer je plivalište pod Tarom okovano ledom, a narednih dana slede novi mrazevi. Na kupalištu Rača na istoimenoj reci kod Bajine Bašte, kako kaže predsednik opštine Radomir Filipović, formirala se ledena ploča.... »

Od danas rade i škole u Sjenici, N.Pazaru i Tutinu

Glas Zapadne Srbije pre 18 sati
Škole u Sjenici, Novom Pazaru, i Tutinu od danas nastavljaju sa redovnom nastavom, a vanredno je i dalje na području Pešterske visoravni gde su veliki problem zaleđeni vodovodi. Nadležni za RTS kažu da je situacija stabilizovana u planinskim selima, ali zbog najavljenog novog snega vanredna... »

Podrška kandidaturi Aleksandra Popovića i organizaciono povezivanje DSS i DPS

Glas Zapadne Srbije pre 16 sati
Na sastanku članova Predsedništva i Izvršnog odbora Državotvrnog pokreta Srbije sa Milošem Jovanovićem, v. d. predsednika Demokratske stranke Srbije, zaključeno je sledeće: DSS i DPS imaju srodnu političku i programsku orijentaciju, a to je zalaganje za celovitu, jaku i modernu državu Srbiju kao... »

Nedimović: Kinezi za šest dana mogu da pojedu srpski rod šljive

Glas Zapadne Srbije pre 7 sati
Topola - Kinesko tržište je jedan ogromna šansa za Srbiju, izjavio je miistar poljoprivrede Branislav Nedimović, podsetivši da je prošle godine potpisan strateški sporazum između dve zemlje, što je uticalo da srpska ekonomija krene uzlaznom putanjom. "Srbija je jedan od najvećih proizvođača šljiva... »

Havarija u Domu kulture Priboj

Glas Zapadne Srbije pre 13 sati
Priboj - Havarija na toplovodnoj mreži u pribojskom Domu kulture, izazvala je proteklog vikenda, značajnu štetu u prizemnim prostorijama objekta. U nedavno renoviranoj Maloj sali u kojoj se uz brojne kulturne manifastacije održavaju i sednice loklanog parlamenta, voda je uništila najveći deo... »

Za fabriku meda skupljeno 280.000 evra

Glas Zapadne Srbije pre 14 sati
Predračunska vrednost pokazuje da će za izgradnju i opremanje objekta biti potrebno oko 650.000 evra. Opština Rača dala najbolju ponudu po oceni SPOS-a Za izgradnju pogona za prikupljanje i plasman meda Saveza pčelarskih organizacija Srbije (SPOS) u Rači, za sada je obezbeđeno oko 280.000 evra,... »

Savetovanje agronoma i poljoprivrednika Srbije na Zlatiboru

Glas Zapadne Srbije pre 16 sati
Zlatibor - Od 22. do 28. januara održaće se 51. Savetovanje agronoma i poljoprivrednika Srbije (SAPS), na Zlatiboru u organizaciji Instituta za ratarstvo i povrtarstvo iz Novog Sada i 43. simpozijum „Poljoprivredna tehnika“, u organizaciji Nacionalnog naučnog društva za poljoprivrednu tehniku i... »

Poziv sportskim organizacijama i klubovima

Glas Zapadne Srbije pre 7 sati
Gornji Milanovac - Skupština opštine Gornji Milanovac, na sednici održanoj 24. novembra prošle godine, donela je Odluku o finansiranju potreba i interesa građana u oblasti sporta na teritoriji opštine Gornji Milanovac. S obzirom da se ova Odluka primenjuje od 1. januara 2017. godine, pozivaju se... »

Većnici sutra o planu zapošljavanja i programu poslovanja o JKP

Glas Zapadne Srbije pre 16 sati
Čačak - Članovi Gradskog veća, na sutrašnjoj sednici, razmatraće predlog akcionog plana zapošljavanja za 2017. godinu. Na dnevnom redu će se naći i predlozi odluka o davanju saglasnosti na program poslovanja Javno komunalnog preduzeća "Duboko" Užice, Javnog preduzeća za vodosnabdevanje "Rzav"... »

©2016 Netmark d.o.o.