http://www.glaszapadnesrbije.rs

Glas Zapadne Srbije

RIK: Sedam većinskih lista u parlamentu

Glas Zapadne Srbije pre 19 sati  
Prema rezultatima sa 99,99 odsto obrađenih biračkih mesta, Srpska napredna stranka (SNS) je osvojio 48,25 odsto, koalicija Socijalistička partija Srbije (SPS) - Jedinstvena Srbija (JS) 10,95, Srpska radikalna stranka (SRS) 8,10 odsto, "Dosta je bilo" 6,02 odsto, Demokratska stranka (DS) 6,02 odsto... »

Vaskršnji poklon Fondacije "Radmilo Mićko Jevtović"

Glas Zapadne Srbije pre 16 sati  
Kosjerić - Predškolska ustanova (PU) "Olga Grbić" u Kosjeriću dobila je novi automobil "dačiju sandero", kao poklon Fondacije "Radmilo Mićko Jevtović". Tako će nova "dačija" zameniti vremešnu "zastavu", a zaposlenima u ovoj predškolskoj ustanovi, koju pohađa dve stotine mališana, olakšati rad.... »

Priveden zbog vršenja nasilja

Glas Zapadne Srbije pre 13 sati  
Čačak - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku danas su po hitnom postupku odveli sudiji Prekršajnog suda u Čačku, Čačanina S. S. (1979), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više prekršaja vršenje nasilja nad drugim, tako što je, na ulici, prilazio uglavnom osobama ženskog pola... »

Markiran najveći, ikada, uhvaćen medved

Glas Zapadne Srbije pre 18 sati  
Bajina Bašta – Mužjak medveda, star 4 godine i težak 102 kilograma, uhvaćen je u Nacionalnom parku Tara i bezbedno uspavan. Članovi srpskog tima za medvede predvođeni Duškom Ćirovićem, profesorom Biološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, uspeli su da za 40 minuta medu premere, uzmu uzorak krvi,... »

Van Gog u subotu na trgu u G. Milanovcu

Glas Zapadne Srbije pre 4 sata  
Gornji Milanovac – Koncert grupe Van Gog, koji je trebalo da se održi 3. maja u okviru osmog Festivala svetske muzike, pomeren je za subotu 7. maj. Jedan od najpopularnijih rok bendova nastupiće na gradskom trgu u Gornjem Milanovcu sa početkom od 20 sati. Loše vreme je izmenilo planove... »

NIS pomaže razvoj lokalnih zajednica

Glas Zapadne Srbije pre 19 sati  
Kompanija NIS raspisala je javni konkurs „Zajednici zajedno“ koji traje do 31. maja, a čiji je glavni cilj podrška projektima lokalnih zajednica u kojima kompanija posluje. Sporazumi koje je NIS ove godine potpisao sa Beogradom, Novim Sadom, Čačkom, Nišom, Pančevom, Zrenjaninom, Kikindom, Kanjižom,... »

Veliki jubilej škole i crkve u Bresnici

Glas Zapadne Srbije pre 4 sata  
Čačak - Bresničani će proslaviti 170 godina rada Osnovne škole "Đeneral Marko Katanić" u subotu i nedelju, 7. i 8. maja. Istovremeno veliki jubilej, 110 godina, slavi i crkva u Bresnici. Tim povodom u subotu u 17 sati u Bogorodičnoj crkvi biće obavljeno Večernje bogosluženje, potom slede Duhovna... »

Film "Dobra žena" i u Čačku

Glas Zapadne Srbije pre 18 sati  
Čačak - Domaći igrani film glumice i rediteljke Mirjane Karanović "Dobra žena" biće prikazan u čačanskom Domu kulture od petka do nedelje sa početkom u 20:30 sati. "Dobra žena" je film je o suočavanju i spoznaji, a osnovna ideja je suočavanje sa ličnom prošlošću. Nakon 30 godina braka, glavna... »

Štitkovo: Zaštititi crkvu od vlage

Glas Zapadne Srbije pre 19 sati  
Nova Varoš - Vladika Joanikije založio se da se stručnim radovima spreči propadanje crkve Blagoveštenja, koju uveliko nagriza vlaga. Najvažnije je da se stručnim radovima zidovi i temenji crkve zaštite od vlage, promeni krov, na ikonostasu obave neophodni konzervatorski radovi, a spomen-ploča sa... »

Sevali noževi, flaše, kante i behaton kocke

Glas Zapadne Srbije pre 9 sati  
Čačak – Zamenik višeg tužioca u Čačku Dragan Kalaba saslušao je trojicu pritvorenih meštana koji su učestvovali u tragično završenom sukobu dve grupe mladića na Trgu ustanka, 23. aprila u tri ujutro. Jedan od njih, Dušan Babić (21), osumnjičen je da je počinio teško ubistvo, tako što je nožem u... »

©2016 Netmark d.o.o.