Danas bez nastave u više od 800 škola

Glas Zapadne Srbije pre 13 sati  
Više od 800 osnovnih i srednjih škola u Srbiji danas neće držati nastavu zbog štrajka prosvetara. Nezadovoljni nastavnici okupiće se u 13 sati na Trgu Nikole Pašića u Beogradu i tu održati protest, bez blokade ulica i saobraćaja. Prosvetari su juče svoje zahteve izneli i direktno pred ministrom... »

Sneg na Rudniku i Suvoboru

Glas Zapadne Srbije pre 5 sati  
Gornji Milanovac - Danas od 17 časova u rudničko-takovskom kraju počeo je da pada sneg. Foto Južne vesti Vrhovi Suvobora i Rudnika su se zabeleli, u Gornjem Milanovcu sneg se ne zadržava na klizavim kolovozima, ali je na putevima smanjena vidljivost. Beta Pošaljite ovu vest Vašim prijateljima! ovde... »

Muke gorštaka sa Golije

Glas Zapadne Srbije pre 10 sati  
Ivanjica - Na planinskoj lepotici Goliji žitelji zaselaka Bela Stena, Jaćovići i Dukatovići godinama Putevi na Goliji skoro da ne postoje, foto GZS muče muku kako da iz varoši dođu do svojih kuća, a velike probleme im prave vukovi i medvedi koji neretko pokolju stada ovaca i plaše meštane. Nadležni... »

Zbog duga zubarima zdravstvo u kolapsu

Glas Zapadne Srbije pre 13 sati  
Računi 150 domova zdravlja u Srbiji uskoro bi mogli biti blokirani zbog masovnih tužbi stomatologa koji Ilustracija, foto - nypost.com od države traže svojih pet miliona evra, saznaje “Blic”. Ustavni sud Srbije još 2012. godine proglasio je neustavnim pravilnik za obračun i isplatu zarada... »

Da čovek ne poveruje: Ovako taksisti u Gornjem Milanovcu biraju mušterije

Glas Zapadne Srbije pre 13 sati  
Gornji Milanovac - Ukidanjem autobuskih linija u rudničko-takovskom kraju prevoz su preuzeli taksisti čije Taksi | Foto: Profimedia.rs su cene veće čak pet puta a ako je zainteresovanih putnika više, biraju ih po godinama starosti, rečeno je na sednici Skupštine opštine Gornji Milanovac. Odbornik... »

MZ Bresnica: Sušara zatvorila fudbalski teren, grad izdaje tuđu zemlju

Glas Zapadne Srbije pre 11 sati  
Čačak – Mesna zajednica Bresnica suočava se sa nekoliko problema, zbog pojedinih postupaka Ilustracija, foto - opušteno.rs jednog privatnog preduzeća i namera da se određene površine daju u zakup bez saglasnosti MZ, kaže predsednik Saveta ove MZ, Milan Milovanović. Naime, on tvrdi da je privatna... »

Lekari na Danima dr Dragiše Mišovića u Čačku

Glas Zapadne Srbije pre 7 sati  
Čačak – Tradicionalna manifestacija “Dani doktora Dragiše Mišovića”, posvećena savremenim temama, koju organizuje podružnica Srpskog lekarskog društva u Čačku, održaće se u petak, 24. oktobra u hotelu “Morava”, od 14 do 18 sati. Program je akreditovan od strane Zdravstvenog saveta Srbije, pa će... »

Stevo Damljanović isključen iz SNS?

Glas Zapadne Srbije pre 11 sati  
Ivanjica – Izvršni odbor SNS podneo je predlog predsedniku ove partije i Glavnom odboru da Stevo Damljanović, odbornik u Skupštini opštine Ivanjica, bude isključen iz stranke zbog grubog kršenja statuta i partijske discipline. Kako Glas zapadne Srbije saznaje, šef odborničke grupe SNS, Manuela... »

I Bora Đorđević napustio DSS

Glas Zapadne Srbije pre 2 sata  
Muzičar Borisav Đorđević izjavio je danas da je napustio Demokratsku stranku Srbije (DSS) i da se pridružio Državotvornom pokretu foto - Mondo U izjavi dostavljenoj agenciji Beta, Đorđević je ocenio da je DSS napustio svoju dosadašnju politiku, pa i on napušta tu stranku. "Izlazim iz DS S-a zato... »

Milan Bojović i Miroslav Petković visoki funkcioneri DSS-a

Glas Zapadne Srbije pre 8 sati  
Čačak – Na protekloj, 12. izbornoj skupštini DSS, dvojica funkcionera ove partije iz Čačka izabrana su za najviše stranačke funkcije. Naime, Milan Bojović je postao član Izvršnog i Glavnog odbora, dok je Miroslav Petković jedan od potpredsednika stranke. Nakon ove skupštine u DSS je došlo do... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.