http://www.glaszapadnesrbije.rs

Glas Zapadne Srbije

Zakonska legalizacija oružja

Glas Zapadne Srbije pre 4 sata  
Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije od 4. marta 2015. godine, u trajanju od tri meseca sprovodi zakonsku legalizaciju oružja. Vlasnici oružja (fizička i pravna lica) mogu da predaju sve vrste oružja i municije najbližoj policijskoj upravi, odnosno policijskoj stanici bez dokazivanja... »

Od dve krave stotine kilograma sira

Glas Zapadne Srbije pre 5 sati  
Kraljevo – Na kraljevačkoj pijaci malo je proizvođača sira i kajmaka, jer ne ispunjavaju najnovije uslove Ilustracija, Foto: www.panacomp.net o trgovini namirnicama koje uglavnom imaju prekupci. Stamena Jovanović iz pomoravskog sela Mrsaća kod Kraljeva sada, u 65.godini života, ima šest krava. Tu,... »

Dom zdravlja zbog nebezbednosti uklanja stara stabla

Glas Zapadne Srbije pre 5 sati  
Ivanjica - Dom zdravlja u Ivanjici oglasio je prodaju osamnaest stabala bora, sedam javora, 12 smrča, po dve lipe i Dom zdravlja u Ivanjici klena i po jedno stablo breze i trešnje jer su nebezbedna za prolaznike i imovinu ove ustanove. Direktorka Doma zdravlja, Sretina Stojanović navodi da su... »

(Ne)jedinstveni stavovi oko cene maline

Glas Zapadne Srbije pre 2 sata  
Nova Varoš - Na sastanku održanom u Ministarstvu poljoprivrede malinari i hladnjačari, Ilustracija, Foto: Blic za sada, nisu postigli nikakav dogovor o problemima koji prate proizvodnju "crvenog zlata", izjavio je danas predsednik novovaroškog Udruženja "Zlatni breg" i Saveza srpske maline, Mišo... »

Srbin iz Prijepolja švercovao robu vrednu 50.000 evra

Glas Zapadne Srbije pre 3 sata  
Prijepolje - Carinici su na graničnom prelazu Horgoš sprečili pokušaj šverca firmirane garderobe Ilustracija, Foto: Uprava carina vredne gotovo 50.000 evra, saopštila je danas Uprava carina. Torbe u kojima je bilo zapakovano 122 nova komada odeće, svetski poznatih brendova pronađene su juče u... »

Preminuo privrednik Mileta Mihailović, danas sahrana

Glas Zapadne Srbije pre 5 sati  
Čačak, Gornji Milanovac - Mileta Mihailović, suvlasnik privrednog društva Spektar doo Čačak, rođen je 1953. godine u Gornjem Milanovcu. Nakon završene osnovne škole u Brezni, upisuje srednju Tehničku školu u Čačku, zatim Višu tehničku školu u istom gradu. Posle završetka srednje Tehničke škole,... »

Mirković: Inicijativa za veći natalitet

Glas Zapadne Srbije pre 6 sati  
Gornji Milanovac - U gornjomilanovačkoj lokalnoj samoupravi formirana je Radna grupa koja će doneti Ilustracija, Foto: www.tvbest.rs Pravilnik o finansiranju vantelesne oplodnje u ovom gradu, potvrdio je danas Glasu zapadne Srbije predsednik te opštine, Milisav Mirković. On je precizirao da je na... »

Preventivan sastanak službi za vanredne situacije

Glas Zapadne Srbije pre 3 sata  
Lučani - U cilju preduzimanja preventivnih mera odbrane od poplava, danas je održan operativni sastanak Vesna Stambolić, Foto: Glas zapadne Srbije službi zaduženih za vanredne situacije kojim je predsedavala predsednik opštine Lučani i štaba, Vesna Stambolić, saopšteno je danas iz tamošnje lokalne... »

Đoković i Zimonjić došli u Kraljevo, Srbija kompletna

Glas Zapadne Srbije pre 6 sati  
Kraljevo - Dolaskom Novaka Đokovića i Nenada Zimonjića u Kraljevo, teniska reprezentacija Srbije Novak Đoković i Nenad Zimonjić, Foto: images.sportinglife.com u utorak je postala kompletna pred predstojeći meč prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa između Srbije i Hrvatske koji će se u tom gradu... »

Bogićević: privatizacija klubova, pa tek onda promena takmičenja

Glas Zapadne Srbije pre 5 sati  
Čačak – U Fudbalskom savezu Srbije juče je zvanično prihvaćen novi model takmičenja u fudbalskoj Bogić Bogićević, foto - Novosti Superligi koji će biti primenjen od naredne sezone. Većina trenera naših klubova koji se takmiče u elitnom rangu pozdravila je tu odluku, međutim, šef struke čačanskog... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.