http://www.itsvet.com

IT svet

Qualcomm je najavio prvi svetski modem koji podržava Cat 18 LTE

IT svet pre 11 sati
Qualcomm Snapdragon X20 LTE modem je prvi na svetu koji podržava Cat 18 kategoriju za brzine do 1.2Gbps. Qualcomm Snapdragon X20 LTE modem sada podržava više nosioca 4x4 MIMO konfiguracija i veći broj LTE streama. Qualcomm Snapdragon X20 LTE modem takođe ima License Assisted Access ( LAA )... »

HP ponovo osmišljava bezbednost u globalnoj kampanji sa Kristijanom Slejterom

IT svet pre 11 sati
HP Inc. je predstavio prvi korak u nizu globalnih inicijativa čiji je cilj podizanje svesti o bezbednosnim rizicima sa kojima se suočavaju kompanije i korisnici. Ona počinje premijerom nove web serije u produkciji studija HP Studios pod nazivom „The Volf” (Vuk) sa nagrađivanim glumcem Kristijanom... »

Kompanija AMD je predstavila Ryzen 7 liniju desktop procesora

IT svet pre 11 sati
Prednarudžbine su startovale u više od 180 globalnih ritejlera na radost mnogih PC igrača, kreatora igara, entuzijasta i fanova širom sveta. Nakon četiri godine i više od dva miliona časova inženjerskog rada na izradi, Ryzen je spreman da potrese tržište i poveže milione ljudi u visokim... »

HyperX Cloud Stinger slušalice osvojile prestižnu iF DESIGN nagradu

IT svet pre 11 sati
Kingston Cloud Stinger gejmerski hedset pobednik ovogodišnje iF DESIGN nagrade, svetski čuvenog priznanja koje se dodeljuje za izvrsni dizajn. HyperX Cloud Stinger izabrane su za najbolji dizajn proizvoda u kategoriji hedseta zbog svoje udobnosti, kvaliteta zvuka i detalja u dizajnu. Konkurencija... »

BenQ ZOWIE XL2735 – najmoćniji gejming monitor današnjice

IT svet pre 12 sati
ZOWIE XL2735 je najnapredniji 27-inčni gejming monitor koji se može naći na tržištu i definitivno je poseban u svakom pogledu. Njegovo srce čini TN panel poslednje generacije kome je maksimalna radna rezolucija podešena na 2560x1440 piksela, a odziv tečnih kristala na 1ms (GtG). Prirodni kontrast... »

Microsoft je najavio Skype Lite za područja gde je slab protok

IT svet pre 1 dan
Pokretanje Skype Lite-a najavljeno je za početak za Indiju, za oblasti gde je konekcija limitirana, isključivo za Android uređaje. Nova aplikacija zauzima 13MB prostora i podržava devet jezika, takođe dozvoljava čitanje i odgovaranje na sms poruke, a uključuje i alat potreban za praćenje internet... »

Antec C400 elitne performanse hladnjaka za procesore

IT svet pre 1 dan
Dizajniran za vodeće Intel i AMD procesore, Antec C400 kuler podržava Intel Core i7 Extreme i AMD Sempron između ostalih. Osam milimetara tanka bakarna ploča i niklovani aluminijumski perima za odvođenje toplote. Poseduje i plavo LED PWM osvetljenje. 120mm LED PWM ventilator sa bukom od 20.3-34.5... »

Xiaomi uskoro objavljuje svoj procesor Pinecone

IT svet pre 1 dan
Kompanija Xiaomi nije dala dodatne informacije. Ranije je špekulisano da će se pojaviti u novom modelu Xiaomi Mi 5c. Xiaomi je potvrdio objave kineskih medija da će lansirati svoj prvi procesor pod imenom Pinecone u Pekingu 28. februara. Kompanija je ranije objavila da se neće pojaviti na MWC 2017... »

ADATA SSD XPG SX950 i kućište EX500 stvoreni za gejmere

IT svet pre 1 dan
ADATA predstavio je SSD XPG SX950 i njemu pripadajuće kućište za uređaj EX500 u gejmerskom stilu. SX950 ima 960 GB 3D MLC NAND-a i pokreće ga SMI kontroler. Prilikom njegove proizvodnje koristi se prilagođena ADATA štampana ploča i posebno strog postupak sortiranja čipova kako bi se osiguralo da... »

Xiaomi Mi 6 bi mogao da dođe u dve verzije

IT svet pre 2 dana
Razlika bi mogla biti u ekranima, FHD i WQHD. Nije neobično da kod Xiaomi modela bude više verzija, tako je i najavljeni Mi 6 za sada sa dve verzije, a takođe bi mogle biti i Standard, Prime Edition i Pro Edition verzija. Od standardne edicije očekuje se 4GB rama sa 32GB memorijom, dok kod WQHD... »

Iračke snage počele zauzimanje aeorodroma u Mosulu

RTS  pre 17 minuta  još 7 povezanih

Osam ponuda za kupovinu PKB

Danas  pre 9 sati  još 5 povezanih

Dinar u padu

Vesti online  pre 3 sata  još 6 povezanih

Rio - Još jedan Srbin pao pred Timom!

Sportske.net  pre 42 minuta  još 6 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.