http://www.itsvet.com

Standardizovanje Linuxa za ARM servere

IT svet pre 3 sata  
Red Hat je razvio verziju Linux operativnog sistema koja može biti korišćena za testiranje čipova i hardvera baziranih na ARMv8-A 64-bitnoj arhitekturi za servere, sa ciljem standardizovanja tog tržišta. Bazirana na Red Hat Enterprise Linux, RHEL, Linux distribucija je deo partnerskog programa koji... »

Beyond Compare 4.0.0 Beta 18629

IT svet pre 6 sati  
Beyond Compare je idealni alat za upoređivanje fajlova i foldera u okviru Windows sistema. Ovaj alat korisnicima omogućava da na brz i jednostavan način vrše upoređivanje fajlova i foldera korišćenjem jednostavnih komandi koje omogućavaju fokusiranja na željene razlike i ignorisanje onih za koje... »

Firefox 32.0 Beta 2

IT svet pre 7 sati  
Mozilla Firefox je brz i lagan open source Web pretraživač koji je prvi put predstavljen u toku 2004.godine i tada je Mozilla Firefox bio prvi pretraživač koji je direktno ugrozio dominantnost Microsoft Internet Explorer-a. Od tada je Mozilla Firefox među tri najpopularnija pretraživača na... »

dbForge Studio for MySQL 6.1

IT svet pre 13 minuta  
dbForge Studio for MySQL 6.1 je univerzalni MySQL i MariaDB GUI alat za upravljanje bazama podataka, administraciju i razvoj. Pomoću ovog inteligentnog MySQL klijenta u velikoj meri je olakšan rad sa podacima i kodom. Devart MySQL obezbeđuje alate za upoređivanje, sinhronizaciju i backup MySQL baza... »

Zabeležena rekordna brzina u Danskoj

IT svet pre 43 minuta  
Ukoliko želite neverovatno brz internet, onda je za vas pravo rešenje da se preselite u Dansku. Istraživači DTU Photonics High-Speed Optical Communications Group, HSOC, postavili su novi svetski rekord kada je u pitanju brzina prenosa podataka preko jednog transmitera. Korišćenjem nove vrste... »

Mario Kart 8 pojačao prodaju Wii U

IT svet pre 2 sata  
U toku proteklog meseca, kompanija Nintendo je objavila da je u kratkom vremenskom periodu prodala više od dva miliona kopija Mario Kart 8, a tada je bilo jasno da će biti potrebno sačekati da se razjasni da li je tako dobra prodaja generisana primarno od strane postojećih vlasnika Wii U igračkih... »

StartW8 1.2.45.0

IT svet pre 1 sat  
StartW8 je besplatan ali moćan alat za Windows 8 korisnike. Da li više volite desktop od ModernUi? Ako je odgovor pozitivan onda je StartW8 pravi softver za vas jer vraća Start Menu u Windows 8. Softver omogućava korisnicima da pristupe svojim aplikacijama i direktorijuma lakše jer poseduje potpuno... »

Bez Apple TV uređaja i ove godine

IT svet pre 5 sati  
Oni koji su se nadali da će u toku ove godine biti predstavljen osveženi Apple TV uređaj, sigurno neće biti oduševljeni informacijom da do toga neće doći. Naime, Apple je prethodno najavio da želi da predstavi novi hardver sa osveženim korisničkim interfejsom koji će korisnicima pružiti pristup... »

PS4 dobija 1.75 firmware update

IT svet pre 4 sata  
Update firmware-a oznake 1.75 za PlayStation 4 koji je nedavno najavljen je sada i izdat. Najveći deo 1.75 update-a firmware se odnosi na dodavanje 3D Blu Ray podrške što je opet u skladu sa planovima konkurentske kompanije Microsoft koja je najavila da će da u avgustovskom update-u doda podršku za... »

NVIDIA Forceware 340.52 WHQL Vista

IT svet pre 9 sati  
NVIDIA Forceware softver oslobađa kompletnu snagu i karakteristike u okviru NVIDIA desktop, igračkih proizvoda, radnih stanica, laptop računara te multimedijalnih i mobilnih proizvoda. isporučujući dokazane performanse kada je reč o kompatibilnosti, pouzdanosti i stabilnosti sa najširim opsegom... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.