http://www.itsvet.com

Core FTP LE 2.2 (Build 1817)

IT svet pre 52 minuta  
Core FTP LE je besplatni Windows softver koji podrazumeva sve one karakteristike FTP klijenta koje su neophodne. Među ostalim karakteristikama su SFTP (SSH), SSL, TLS, IDN, integracija pretraživača, Site – Site transfer, Drag & Drop podrška, mogućnost pregleda i editovanja dokumenata i druge. Core... »

PhraseExpress 10.5.35

IT svet pre 1 sat  
PhraseExpress, Text Expander za Windows, korisnicima pomaže da ubrzaju način kucanja u bilo kom programu za editovanje. Ovo je idealno rešenje za one korisnike koji kontinualno kucaju iste stvari budući da obezbeđuje veliku uštedu u vremenu i minimizuje broj grešaka koje nastaju prilikom kucanja.... »

Allied Telesis x310 serija svičeva

IT svet pre 52 minuta  
Kompanija Allied Telesis predstavila je novu seriju profesionalnih svičeva visoke funkcionalnosti pod nazivom x310. Cela serija je koncipirana tako da bude maksimalno prilagodiva najrazličitijim radnim okruženjima i potrebama velikog broja korisnika različitih potreba. Moćni i fleksibilni Allied... »

LG predstavio svoj prvi aplikacioni procesor

IT svet pre 14 sati  
LG je predstavio prvi mobilni aplikacioni procesor, AP, koji odlikuje osmojezgarna arhitektura i LTE-A Cat.6 mrežna mogućnost za visoke performanse i malu potrošnju energije. NUCLUN je dizajniran za upotrebe ARM big.LITTLE tehnologije za efikasne multi-tasking mogućnosti. AP koristi četiri 1.5GHz... »

Naughty Dog želi 1080p 60fps-a

IT svet pre 1 dan  
Naughty Dog je imao u prošlosti neke istinski sjajne naslove za Sony, kao što su ekskluzivni naslovi za PlayStation poput Uncharted i The Last of Us koja je nedavno prošla kroz remasterizovanje za PS4. The Last of Us: Remastered je radila na 1080p i uglavnom na 60fps, pri čemu je postojala i opcija... »

Huawei i ugrađena touch panel rešenja

IT svet pre 21 sat  
Huawei Device je izrazila više interesovanja kada je reč o ugrađenim touch panel rešenima za smart telefone koji će biti izdati naredne godine, navode izvori iz ove industrije. Kompanija ima za cilj da dobije više integrisanih rešenja od proizvođača iz lanca snabdevanja sa ciljem uvećanja vremena... »

Facebook Rooms aplikacija

IT svet pre 12 sati  
Facebook je iskoristio stari pristup sa samostalnom aplikacijom za dikusione forume namenjene da omogući korisnicima da govore o različitim zajedničkim interesovanjima bez da moraju da koriste svoja prava imena. Kompanija je izdala Rooms u četvrtak, odgovor na potrebu korisnika da postuju u dele... »

Ubuntu 14.10 Utopic Unicorn stigao

IT svet pre 15 sati  
Ne samo da je Ubuntu jedna od najlakših za korišćenje Linux distribucija, već istovremeno dobija svoja nova izdanja na vreme. Nakon što smo saznali da će buduća verzija OS operativnog sistema (15.04) nositi naziv Vivid Vervet (pojaviće se 2015. godine) Canonical je izdao Ubuntu 14.10 Utopic Unicorn... »

Xeon čip na Moonshot serverima

IT svet pre 19 sati  
Inženjeri kompanije HP su radili naporno ove godine dodajući različite CPU opcije za Moonshot, koji koristi novi dizajn da manju potrošnju energije i zahteve vezane za prostor. Prošlog meseca HP je izdao Moonshot server koji poseduje 64-bitni ARM procesor i postao prvi prodavac koji nudi jedan... »

Lian Li Q26 kućište

IT svet pre 13 sati  
Kompanija Lian Li je najavila novo kućište namenjeno korisnicima koji žele da izgrade prilagodljive NAS opcije integratore sistema. Novo PC-Q26 kućište od brušenog aluminijuma garantuje dovoljno prostora za opcije skladištenja dok do promovisanje upotrebe manjih računarskih delova uz naglasaka za... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.