http://www.itsvet.com

ADATA XPG V3 DDR3 overklokerska memorija

IT svet pre 3 sata  
ADATAR Technology je lansirao XPG V3 seriju overklokerske memorije, sa radnom frekvencijom od fenomenalnih 3100 megaherca. U pitanju je dvo-kanalna memorija dizajnirana da igračima i PC entuzijastima pruži ultimativne performanse sa IntelR CoreT procesorima četvrte i pete generacije i najnovijom... »

Pokrivenost na celom terenu

IT svet pre 5 sati  
Naši odbojkaši Aleksandar Atanasijević, Marko Podraščanin, Uroš Kovačević i ostali našli su vremena da, između takmičenja, učestvuju u Vip kampanji ,, Pokrivenost na celom terenu’’ kreiranoj povodom velikog projekta unapređenja mreže ovog operatera na teritoriji cele Srbije. Celodnevno naporno... »

Tri nova HP tableta

IT svet pre 1 sat  
Kompanija Hewlett-Packard je u svoju ponudu uključila tri nova modela tablet računara. Ovoga puta, HP je pripremio dva 10-inčna i jedan 7-inčni tablet, a zvanično predstavljanje očekuje se u narednih nekoliko nedelja. HP Slate 10 Plus i Slate 8 Plus odlikuju slične interne specifikacije, Android... »

Rastu prihodi od licenciranja ARM čipa

IT svet pre 2 sata  
U saopštenju kompanije ARM Holdings navodi se da njihovo poslovanje koje se zasniva na licenciranju čipa i dalje beleži rast prihoda. U toku drugog kvartala, kompanija je zabeležila prihode u visini od 229 miliona evra, što je 216 miliona evra više u odnosu na prethodnu godinu, dok je profit... »

Xiaomi najavio pametne narukvice

IT svet pre 21 minut  
Kineski proizvođači Xiaomi najavio je veliki broj uređaja za nošenje koji će biti dostupni po povoljnim cenama, a među njima će biti i pametne narukvice koje će se prodavati po ceni od približno 9.5 evra. Lei Jun koji se nalazi na poziciji izvršnog direktora ove kompanije, smatra da će ove pametne... »

Thunderbird 31.0

IT svet pre 8 sati  
Thunderbir je popularni e-mail servis iza kojeg stoji isti onaj tim koji je zaslužan i za Firefox pretraživač. Thunderbird korisnicima pruža IMAP/POP podršku, ugrađeni RSS čitač, podršku za HTML mail, moćno pretraživanje, napredno filtriranje poruka, mogućnost grupisanja poruka, označavanje, kao i... »

HTC radi na dva nova tablet računara

IT svet pre 6 sati  
HTC do sada nije imao mnogo sreće kada je reč o tablet računarima. Prvi put su na ovo tržište ušli pre nekoliko godina, ali nakon nezadovoljavajućih rezultata, odlučili su da se sa njega povuku. Ovoga puta HTC će ponovo okušati svoju sreću sa novim Nexus tabletom kodnog naziva Volantis. Pored toga,... »

Opera 23 donosi nove opcije

IT svet pre 7 sati  
Opera je objavila Opera 23 FINAL, relativno minorno novo izdanje njihovog Web pretraživača za Windows i Mac računare. Jedina primetna izmena nalazi se u okviru Address bar-a, a koja podrazumeva novi taster u formi srca. Novo izdanje donosi i elemente korisničkog interfejsa za odblokiravanje... »

U avgustu stiže Windows 8.1 Update 2

IT svet pre 4 sata  
Korisnici Windows 8.1 operativnog sistem sledeće unapređenje mogu očekivati za manje od mesec dana. To je informacija koja se nedavno pojavila, i u kojoj je dat precizan datum objavljivanja Windows 8.1 unapređenja – 12. avgust. U aprilu su takođe bile objavljene informacije u kojima je naglašeno da... »

Apple naručio proizvodnju 70 miliona iPhone-a

IT svet pre 5 sati  
Apple je ima šanse da ostvari najveću prodaju kada je reč o novim iPhone modelima, navodi The Wall Street Journal. Masivna proizvodnja Apple-ovih sledećih iPhone modela počeće u toku narednog meseca, a The Wall Street Journal navodi da će to biti jedan od najvećih proizvodnih projekata koji će... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.