http://www.itsvet.com

IT svet

Lenovo predstavio Air 13 Pro, još jednog rivala MacBook Air modelu

IT svet pre 16 sati
Nakon što je Xiaomi predstavio svoj model kompaktnog i tankog laptop računara veliki rival ove kompanije Lenovo je predstavio model Air 13 Pro koji je veoma sličan Xiaomi Mi Notebook Air modelu u brojnim detaljima. Ovaj model pokreće takođe šesta generacija Core procesora kompanie Intel dok je... »

Desk Mini 110 H110M-STX kao samostalna matična ploča

IT svet pre 17 sati
ASRock Desk Mini 110 je već neko vreme dostupan kao prvi, komercijalno dostupan mini-STX PC, a ovoga puta kompanija planira da počne se isporukom Desk Mini 110 H110M-STX matične ploče kao samostalnog proizvoda. H110M-STX matična ploča bazirana je na Intel-ovom 5x5-inčnoj mini-STX formi, što... »

Kingston UV400 serija SATA SSD dostupna u četiri kapaciteta

IT svet pre 21 sat
Najpoznatija po proizvodnji memorije kompanija Kingston je počela da prodaje novu UV400 seriju 2.5 inčni SATA solid state drajvova koji koriste Marvell 88SS1074 četvorokanalni kontroler i TLC NAND flash a koji su namenjeni mainstream korisnicima. Kingston tvrdi da ovi drajvovi mogu da obezbede... »

Tehnologija obezbeđuje gledanje 3D filmova bez naočara

IT svet pre 21 sat
3D video uprkos svim očekivanjima nikada nije zabeležio uspeh među običnim korisnicima ali i dalje je popularan u bioskopima, naročito u poslednje vreme kada se objavljuje sve veći broj 3D filmova pa je sada retkost da neki veliki blockbuster nema svoje 3D izdanje. Od novog sistema za gledanje 3D... »

Google Play Family Library zvanično dostupan za šest naloga

IT svet pre 21 sat
Dve godine nakon što je Apple predstavio Family Sharing karakteristiku za iTunes aplikacije i sadržaje, Google je konačno uradio istu stvar predstavljanjem opcije pod nazivom Google Play Family Library koja funkcioniše sa do šest različitih naloga. Korisnici imaju mogućnost razmene filmova, TV... »

Inspiron 3000 i 5000 serije Dell 2-u-1 modela na tržištu

IT svet pre 16 sati
Dell je nakon što je upriličio premijeru na Computex događaju načinio dostupnim novi opseg 2-u-1 notebook računara u vidu Inspiron 3000 i 5000 serija, pri čemu je u okviru Inspiron 3000 2-u-1 serije dostupan jedan model 11 inčnog ekrana dok se 5000 serija sastoji od 13 i 15 inčnih modela. Modeli... »

Redizajniran Yahoo Messenger, moguće vraćanje poslatih poruka

IT svet pre 20 sati
Yahoo je konačno predstavio dugo očekivani redizajn Yahoo Messenger-a za desktop, obezbeđujući ovom softveru osveženi izgled kao i veliki broj novih karakteristika koje nisu dostupne u okviru svih klijenata za personalno ćaskanje. Od sada je moguće vraćanje poslatih poruka, što je dobro za one koji... »

RGB LED Thermaltake ventilatori menjaju boje tokom rada

IT svet pre 21 sat
Thermaltake je predstavio novu seriju 120mm RGB LED ventilatora koji koriste softver i digitalni Fan Hub za promenu boje i brzine rada ventilatora, a Riing LED RGB Radiator Fan TT Premium Edition kućišta za ventilatore su prva koja koriste softver za izmenu boja. Riing RGB Software ima mogućnost... »

BenQ Colorific kompaktni projektor i Bluetooth zvučnik

IT svet pre 16 sati
Kada je reč o kompaktnim projektorima oni obično donose mnogo kompromisa pre svega kada je reč o kvalitetu slike, ali najnoviji model kompanije BenQ je potpuno drugačiji primer obzirom da Colorific i500, portabl LED mini projektor donosi dodatne karakteristike. Ovaj minijaturni projektor može pored... »

Hello – uređaj koji redefiniše pojam video konferencije kakvu znamo

IT svet pre 17 sati
Od strane kompanije Hello stiže nam Smart uređaj koji ima potencijal da redefiniše granice video konferencija obzirom da je u pitanju glasom kontrolisani uređaj koji može da radi na višestrukim platformama i koji omogućava da prikaz svog ekrana preneste svojim udaljenim sagovornicima. Hello je... »

©2016 Netmark d.o.o.