http://www.itsvet.com

Novi desktop računari kompanije Lenovo

IT svet pre 6 sati  
Kompanija Lenovo najavila je nove proizvode iz linije proizvoda ThinkCentre, namenjene poslovnim korisnicima. Desktop računar ThinkCentre M83 najnoviji je član M serije „Tiny“ koja štedi prostor. Kao dodatak ovim novim proizvodima, elegantni i tanki ThinkCentre E63z all-in-one trenutno je u prodaji... »

HP Distributed Cloud Networking

IT svet pre 3 sata  
Kompanija Hewlett-Packard predstavila je mrežni virtuelizacioni sistem za velike poslovne korisnike i provajdere cloud usluga koji je dizajniran sa ciljem da pojednostavi konfiguraciju mreže. Njihov novi proizvod nosi naziv Distributed Cloud Networking i on omogućava provajderima usluga i velikim... »

Mac Mini RAM se ne može menjati

IT svet pre 7 sati  
Prethodne nedelju Apple je predstavio borne nove i update-ovane proizvode. Najnoviji dodatak u okviru iPad opsega je bio veoma dobro prihvaćen, dok iMac sa Retina ekranom je nešto što zaista privlači pažnju. Ipak, jedna vest koja se odnosi na nove Mac mini modele je razočarala poštovao ce ovog... »

Mad Genius kontroler pokreta

IT svet pre 9 sati  
Najnoviji KickStarter projekat odnosi se na Mad Genius kontroler pokreta namenjen za igračke konzole i PC računare bez potrebe za posedovanjem i korišćenjem nekoliko kamera, bez potrebe za hardverskim modifikacijama ili kupovinom skupih hardverskih dodataka. Ovaj kontroler koristi niz senzora,... »

Microsoft sada voli Linux

IT svet pre 59 minuta  
Microsoft sada voli Linux. To je poruka koja je stigla od izvršnog direktora kompanije Microsoft je stajao ispred slike na kojoj su bili ispisani nazivi Microsoft i Linux a između njih je bilo srce, a koja je prikazana tokom webcast događaja u ponedeljak na kojem je MS najavio brojne servise koje... »

Asus priprema masivnu kampanju

IT svet pre 8 sati  
Konkurencija između kompanija Gigabyte i Asus je zahuktana više nego ikada ali je Asus rešio da snizi cene svojih matičnih ploča i potroši značajnu količinu sredstava na to da unapredi svoje marketinške pokušaje. Asus je pripremio višestruke promocije u kojima će prodavati pakete svojih matičnih... »

Halo franšiza prodata u 60 miliona jedinica

IT svet pre 6 sati  
Microsoft je najavio da će 11. novembra dostupna biti verzija igre Halo: Master Chief Collection a u sklopu ove najave ide i informacija da je kompanija prodala preko 60 miliona jedinica koje su deo Halo franšize. Ukupno su fanovi ove igre odigrali preko 6 milijardi časova povezani preko Xbox Live.... »

McAfee Labs Stinger 12.1.0.1155

IT svet pre 10 sati  
Stinger je brz samostalni alat za detektovanje i uklanjanje štetnog softvera i različitih pretnji, i predstavlja idealno rešenje za već zaražene PC računare. Ne može se reći da je u pitanju zamena za potpuno antivirus rešenje, ali činjenica da se nekoliko puta nedeljno unapređuje i tako obezbeđuje... »

IBM nakon prodaje fabrike čipova

IT svet pre 1 sat  
IBM jeste prodao svoje poslovanje koje se odnosi na proizvodnju čipova, ali kompanija je i dalje hardverska sila. Ova kompanija i dalje ima u planu da se bori na polju hardvera, razvijajući brže računare kao i kognitivne računarske sisteme kakav je Watson. IBM će nastaviti da dizajnira vrhunske... »

IBM prodaje odeljenje za poluprovodnike

IT svet pre 5 sati  
IBM je potvrdio da će prodati njihovo odeljenje za poluprovodnike koje proizvodi njihove Power procesore i to Global Foundries po ceni od $1.3 milijarde. Na ovaj način, Global Foundries će postati vlasnik dva nova proizvodna postrojenja, dok će IBM ovim putem pokušati da uštedi nešto novca. IBM se... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.