http://www.itsvet.com

IT svet

Intel procesori u Lenovo telefonima

IT svet pre 11 sati  
Intel će biti jedan od dobavljača procesora za dva Lenovo pametna telefona koji će se na tržištu pojaviti u toku naredne godine. Lenovo planira da ova dva nova modela pametnih telefona najavi u toku prvog kvartala sledeće godine, najverovatnije u toku održavanja CES 2015 ili u toku Mobile World... »

BenQ NFC bežični projektori

IT svet pre 1 sat  
BenQ je najavio dva nova modela u okviru njihove linije projektora namenjenih poslovnim korisnicima: MW665+ i MX666+. Oba modela dizajnirana su tako da obezbede BYOD podršku, a ovi bežični projektori za bežičnu projekciju namenjeni su poslovnim korisnicima koji su stalno u pokretu. Takođe treba... »

Najavljen Minecraft: Story Mode

IT svet pre 8 sati  
Telltale Games i Mojang su najavili Minecraft: Story Mode. Ova vest je stigla u okviru 8-Bit igre koja nosi naziv Info Quest II gde igrači odgovaraju na različita pitanja da bi dobili različite odgovore. Prema Info Quest II, Minecraft: Story Mode biće narativna video igra kreirana od strane... »

Lian Li O serija zidnih kućišta

IT svet pre 4 sata  
Lian Li proizvodi neke od najzanimljivijih kućišta na tržištu, a nova O serija kućišta koja se montiraju na zidove sigurno će privući veliku pažnju. U ponudi su četiri nova modela, PC-O5, PC-O5S, PC-O6S i PC-O7S za koje se navodi da će sigurno privući pažnju kupaca. Prva dva modela su mini-ITX... »

Instagram briše lažne naloge

IT svet pre 3 sata  
Instagram je još ranije najavio da će početi sa brisanjem neaktivnih, lažnih i spamerskih naloga u toku ovog meseca, a korisnici su veoma zadovoljni ovom odlukom i načinom na koji se ona sprovodi. Međutim, oni kojima to ne ide u prilog jesu razni izvođači koji će izgubiti veliki broj pratilaca.... »

Steam kontroler sve manje revolucionaran

IT svet pre 2 sata  
Kada se pojavio prvi Steam kontroler igrači su bili zaista zbunjeni jer je on odneo revolucionaran dizajn, bez analognih palica. Sa četiri tastera aranžirana oko masivnog ekrana osetljivog na dodir koji je pomogao da se simulira ostatak tastature, odnosno tu su bila i dva velika touchpada za... »

Uvećanje usvajanja Hybrid clouda

IT svet pre 5 sati  
Podržano velikim delom interesovanjem preduzeća za hibridni cloud, sveukupno tržište clouda bi u narednoj godini moglo da prikaže veliki rast. Industrijski analitičari kompanije IDC predviđaju i da će globalno cloud tržište uključujući privatne, javne i hibridne cloudove da dostigne vrednost od... »

Plex medijska straming aplikacija za PS4

IT svet pre 6 sati  
Plex je stigao na Xbox One u oktobru mesecu, dok je sada vreme da ova popularna streaming platforma postane dostupna i za korisnike PlayStation 3 i 4 konzola. Ako živite u Evropi ili Aziji Plex servis je dostupan za vas. Implikacije pokretanja ovog servisa su to da ako već posedujete PlayStation 4... »

Ad-Aware Free Antivirus+ 11.5.202.7299

IT svet pre 15 sati  
Ad-Aware pruža temeljnu zaštitu od štetnih programa nudeći kontrolu u realnom vremenu, upozorenje za različite pretnje kao i automatska unapređivanja koja dodatno podižu nivo zaštite. Upotreba softvera je besplatna, a nakon probnog perioda verzija se može besplatno registrovati preko email-a.... »

Google optužuje Holivud zbog cenzurisanja interneta

IT svet pre 10 sati  
Google je optužio Holivud i jednog američkog državnog tužioca da su pokušali da proguraju godinama odlagani zakon o internet cenzuri. Internet gigant je naglasio da Asocijacija filmskih radnika Ameirke, koja je primarna snaga za lobiranje Holivuda je tajno sklopila sporazum sa državnim tužiocem... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.