http://www.itsvet.com

Veliki zahtevi za uklanjanje linkova

IT svet pre 1 sat  
Po prvi put u istoriji, Google u proseku obrađuje miliona zahteva za uklanjanje linkova na dnevnom nivou. Sa ciljem da se korisnici odviknu od posećivanja i korišćenja usluga Web sajtova koji nude mogućnost preuzimanja piratizovanih sadržaja, sve je veći broj zahteva od strane vlasnika autorskih... »

Java runtime Environment 8.0 build 20 (32-bitni)

IT svet pre 3 sata  
Java softver omogućava da pokrenete aplikacije koje nose naziv appleti i koji su napisani u Java programskom jeziku. Ovi appleti omogućavaju da imate mnogo bogatije iskustvo online nego jednostavno da interaktujete sa statičkim HTML stranicama. Java plug-in tehnologija koja je uključena kao deo... »

PowerDVD 14.0.4412.58

IT svet pre 4 sata  
PowerDVD je jedan od najboljih Blu-ray/DVD plejera koji su trenutno dostupni na tržištu, a ovaj softver obezbeđuje visok kvalitet rerprodukovanih Blu-ray i DVD formata. Ono što ovaj softver odlikuje jeste podrška za sve HD video formate, među kojima su AVCHD, AVCREC, MPEG-4 AVC (H.264), MPEG-2 HD i... »

Foxit Reader 6.2.3.0815

IT svet pre 5 sati  
Foxit Reader korisnicima omogućava da kreiraju, vrše pregled i štampanje PDF fajlova. Ova aplikacija značajno je manja u odnosu na Adobe Acrobat softver i idealna je za one kojima je potreban moćan program koji ne zauzima mnogo sistemskih resursa. Foxit Reader se u potpunosti može konfigurisati pa... »

Facebook plaća pronalaženje bugova

IT svet pre 41 minut  
Facebook je objavio da je njihovim čuvenim programom za pronalaženje slabih tačaka obuhvaćen i Oculus koji je ova kompanija kupila ovog marta po ceni od $2 milijarde. U okviru ovog programa, individualni istraživači u polju sigurnosti koji prijave postojanje slabe tačke Facebook-u, mogu biti... »

Samsung bazirani Nook tablet

IT svet pre 11 minuta  
Barnes & noble predstavio je prilagođenu verziju postojećeg Samsung tablet računara koji je zamena za Nook HD+. Ovaj američki lanac krenuo je sa reklamiranjem ovog uređaja za koji se navodi da je prvi Android tablet koji je prilagođen za čitanje i koji se isporučuje sa unapred instaliranim Nook... »

Svi čekaju kompaniju Apple

IT svet pre 2 sata  
Od tržišta računarskih tehnologija koje se nose očekuje se mnogo toga, ali realna situacija pokazuje da nekako svi čekaju da neko transformiše čitavu ovu kategoriju. Bez ikakve sumnje, Apple je na prvom mestu jer je ovaj kompanija već radila tako nešto. Jan Dawson, analitičar Jackdaw Research... »

Panda antivirus 15.0.1

IT svet pre 3 sata  
Panda Cloud Antivirus štiti vaš računar dok pretražujete internet igrate se ili raditi i praktično to ni ne primećujete. Ovaj softver je ekstremno lagan za računar obzirom da se sve radi u okviru clouda. Panda cloud antivirus vas obezbeđuje sa najbržom zaštitom protiv najnovijih virusa zahvaljujući... »

Microsoft forsirao Blizzard za 1080p za Xbox

IT svet pre 2 sata  
Diablo III igru za Xbox One igračku konzolu prvobitno je trebalo da odlikuje 900p rezolucija, ali Blizzard tvrdi da je tako nešto bilo neprihvatljivo za kompaniju Microsoft. John Hight iz Blizzard-a navodi da je to bio razlog zbog kojeg je rezolucija ove igre podignuta da bi odgovarala ekranima... »

Twitter uklanja slike preminulih

IT svet pre 3 sata  
Twitter je u utorak objavio da će uklanjati slike i snimke preminulih osoba po zahtevu članova porodice, ali u skladu sa svojom politikom. Ova sajt za mikroblogove je najavu objavio nedelju dana nakon što je ćerka preminulog holivudskog glumca Robina Williamsa rekla da bi mogla da napusti Twitter... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.