http://www.itsvet.com

IT svet

Phanteks Enthoo kućište sa panelima od kaljenog stakla

IT svet pre 5 sati  
Poznati proizvođač računarskih kućišta Phanteks je predstavio Enthoo Evolv ATX Tempered Glass Edition kućište sa panelima izrađenim od kaljenog stakla i Phanteks REGB LED osvetljenim kontrolama, bazirano na kompanijijoj EVOLV Liniji i koje kombinuje pored kaljenog stakla i aluminijum. Ovo midtower... »

Dve nove prilagođene GeForce kartice serije 900 kompanije PNY

IT svet pre 4 sata  
PNY je predstavio dve nove grafičke kartice u okviru XLR8 OC Gaming opsega, a u pitanju su unapređena GeForce GTX 960 XLR8 OC Gaming i GeForce GTX 950 XLR8 OC Gaming koje mogu da se pohvale sistemom za hlađenje koji uključuje dva ventilatora. Da bi se obezbedila optimalna tišina, modele karakteriše... »

Dva nova softvera u okviru GoPro ponude za editovanje sadržaja

IT svet pre 2 sata  
Šef komapnije GoPro Nick Woodman je pre nekoliko meseci naglasio da je editovanje sadržaja nezgodno za korisnike kompanijinih akcionih kamera što je bio signal da kompanija radi nešto na tom polju u pre svega kupovinom dve startup kompanije koje nude moćne aplikacije za editovanje. Sada je... »

HP najavio novi X360 opseg pristupačnih laptopova

IT svet pre 5 sati  
Uprkos tome što školska godina još nije ni završena HP već razmišlja o periodu povratka u školu i najavio je seriju novih laptopova odnosno 2-u-1 modela koji neće značajno opteretiti vaš budžet – X360 koja izgleda slično prošlogodišnjoj Spectre seriji, ali je njegova prednsot u tome što je nešto... »

Definitivna potvrda naziva nove igre Call of Duty serijala

IT svet pre 6 sati  
Nakon prvih informacija koje se odnose na naziv naredne Call of Duty igre, kompanija Activision je prilično pojasnila stavri time što je zaštitila nazive Call of Duty: Infinite Warfare kao i Infinite Warfare i izdala tizer video u kojem vidimo čoveka koji se već pojavljuje u jednoj od Black Ops III... »

Xiaomi Mi Bunny pametni sat za decu sa GPS konektivnosti

IT svet pre 5 sati  
Uprkos tome što je pojavljivanje Xiaomi pametnog sata za odrasle još uvek nekoliko meseci daleko kompanija je predstavila novi pametni sat namenjen najmlađima, Mii Bunny koji je izrađen od polikarbonata i poseduje silikonsku narukvicu. Ovaj pametni sat uključuje podršku za brojne moderne opcije... »

Unapređena verzija Google Keyboard aplikacije za Android

IT svet pre 52 minuta  
Google je ažurirao svoju aplikaciju za Android tastature sa nekoliko novih karakteristika dizajniranih da unaprede upotrebljivost i pristupačnost aplikacije uz napomenu da Android Keyboard 5.0 predstavlja glavni update aplikacije i donosi promene u okviru korisničkog interfejsa, izgleda i načina na... »

Twitter dodao Connect tab koji donosi lakše praćenje korisnika

IT svet pre 3 sata  
Kao i sve ostale društvene mreže Twitter je zanimljiv i koristan ako pratite ljude koji govore stvari za koje ste zainteresovani a pronalaženje takvih ljudi zna da bude pomalo nezgodno, ali je kompanija uspela i da ovaj problem olakša zahvaljujući novom Connect tabu u okviru aplikacija za iOS i... »

Napajanje za kompaktne sisteme impresivnih karakteristika - SF600

IT svet pre 3 sata  
Corsair SF600 napajanje koristi 92mm ventilator koji odlikuje polu-pasivni režim rada pod manjim opterećenjem, Active PFC, 80 PLUS Gold sertifikat i reč je o modelu koji je u potpunosti modularan i spreman za Intel Haswell. Nova jedinica za napajanje pruža impresivne rezultate pri temperaturama do... »

Dual band WiFi ruter WXR-2533DHP2 kompanije Buffalo

IT svet pre 4 sata  
Kompanija Buffalo će svoju ponudu uskoro obogatiti predstavljanjem novog dual-band Wi-Fi kućnog rutera pod oznakom WXR-2533DHP2 koji karakterišu četiri pomerljive antene visoke osetljivosti kao i 1.4GHz dvojezgarni procesor, a obezbeđuje brzine od 800Mbps do 5GHz. Među sigurnosnim karakteristikama... »

©2016 Netmark d.o.o.