http://www.itsvet.com

Samsung proširuje Gear 2, Fit kompatibilnost

IT svet pre 8 sati  
Samsung je dodao više uređaja listi proizvoda koji će raditi sa Gear 2, Gear 2 Neo i Gear Fit smart uređajima. Ukupno 20 Samsung mobilnih uređaja je sada kompatibilno sa pametnim satovima pri čemu lista od osam tableta i 12 smart telefona uključuje veliki broj nedavno predstavljenih uređaja kao i... »

Getac Windows tablet za teške uslove

IT svet pre 6 sati  
Kako tableti postaju više zastupljeni na radnim mestima problemi sa normalnim modelima su u tome što oni nisu dovoljno robusni da se koriste kada je reč o radnicima koji su stalno u pokretu ili kada je reč o operaterima za rad u polju. Kompanija koja je specijalista u ovom polju Getac je... »

Google Chrome korisnici ne odustaju

IT svet pre 8 sati  
Korisnici Google Chrome pretraživača ne odustaju od svoje namere da nateraju kompaniju da promeni stranu novog taba, bolno mesto već više od pola godine, uprkos tome što se Google uporno drži ovog dizajna. Prošle nedelje, kada je Google predstavio Chrome 34, jedan od zaposlenih identifikovan kao... »

Evernote 5.3.1.3363

IT svet pre 12 sati  
Evernote korisnicima omogućava da na lak način sačuvaju informacije u bilo kom okruženju korišćenjem bilo kog uređaja ili platforme, čineći te informacije uvek dostupnim i lakim za pretragu. Evernote omogućava zapisivanje i čuvanje beleški, zadataka, poslovnih kartica, snimaka, Web strana, itd.... »

Facebook Home je promašaj

IT svet pre 5 sati  
Facebook je veoma uspešna društvena mreža ali to ne znači da ima tu i tamo promašaje. Prema navodima izvršnog direktora ove kompanije Facebook Home je prvi na listi promašaja. On je rekao da ova karakteristika kao i Graph Search su bile promašaji. Ono što se ispostavlja je da su kompanije koje je... »

Ricoh Pentax 645Z DSLR

IT svet pre 11 sati  
Ricoh Imaging Americas Corporation je predstavio novi Pentax 645Z model DSLR foto aparata koji poseduje kućište od legure magnezijuma. Novi model karakteriše 51.4MP CMOS senzor, LCD ekran koji se može nakretati kao i odlične mogućnosti video snimanja. Novi model karakteriše brzina okidača od... »

Texas Instruments usvaja Apple iBeacon

IT svet pre 7 sati  
Kompanija Texas Instruments je najavila planove prema kojima će da inkorporiše Apple iBeacon tehnologiju i mnoge od svojih nastupajućih Bluetooth proizvoda, navodeći da postoji veći broj primena koje bi mogle da imaju korist od ovih tehnologija pored prisustva prodavnicama, restoranima i na... »

AMD procesor Opteron X serije

IT svet pre 4 sata  
Kompanija AMD je predstavila novi procesor u okviru Opteron X serije koji nosi kodni naziv Berlin, a ono što ga odlikuje jeste AMD APU koncept i HSA tehnologija u polju servera. AMD već neko vreme promoviše njihovu heterogenu sistemsku arhitekturu, HSA, koja omogućuje CPU, GPU i drugim pomoćnim... »

Mnogo veći broj isporučenih Android tableta

IT svet pre 10 sati  
Kada ke Inte najavio brojke koje se odnose na prodaju tableta za prvi kvartal kompanije bilo je jasno da je Android uspeo da nadmaši Windows. Izvršni direktor ove kompanije Brian Krzinich je rekao tokom kompanijine konferencije na kojoj su predstavljeni rezultati poslovanja da od oko 5 miliona... »

Google Drive 1.15.6464.0228

IT svet pre 13 sati  
Google Drive je mesto gde korisnici mogu kreirati, razmenjivati i čuvati svoje dokumente, a oni koji u saradnji sa kolegama rade na zajedničkom projektu sve mogu raditi u okviru Drive-a budući da su načinjene izmene trenutno vidljive. Google Docs je implementiran u Google Drive, pa je saradnja sa... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.