http://www.itsvet.com

ROG Rampage V Extreme matična ploča

IT svet pre 18 sati  
Kompanija Asus je predstavila njihovu novu Republic of Gamers Rampage V Extreme matičnu ploču za koju se navodi da je bazirana na Intel-ovom X99 čipsetu i namenjena zagriženim igračima i onim korisnicima koji su aktivni u polju overclock-ovanja. Da bi prihvatila nove Haswell-E procesore, ovu ploču... »

ASUS X99 serija matičnih ploča

IT svet pre 16 sati  
Kompanija ASUS je predstavila X99-Deluxe, X99-Pro i X99-A, tri nove matične ploče u ATX formatu, bazirane na Intel® X99 skupu čipova koje su opremljene ekskluzivnim ASUS tehnologijama, uključujući i OC Socket i petostruku (5-Way) optimizaciju, sa čime su zagarantovane ultimativne performanse sa... »

Samsung i Nike predstavili Nike+ Running

IT svet pre 20 sati  
Samsung Electronics, u partnerstvu sa kompanijom Nike Inc, predstavio je Nike+Running aplikaciju za nedavno predstavljeni pametni sat Samsung Gear S. Inovativna aplikacija koristi ugrađene mogućnosti Bluetooth i 3G povezivanja Samsung Gear S uređaja, donoseći prvi put iskustvo upotrebe Najkovog... »

Nokia Here Maps stižu na Android

IT svet pre 23 sata  
Odnosi između Google-a i Samsung su već pomalo zategnuti, a južnokorejska kompanija je poradila na tome da ove odnose načini još zategnutijim. Naime, proširujući svoj sporazum koji se odnosi za obezbeđivanje mapa za Samsung Tizen uređaje za nošenje, Samsung je sklopio sporazum sa delom kompanije... »

Intel i dalje posvećen igračkom tržištu

IT svet pre 21 sat  
U toku održavanja Penny Arcade Expo događaja koji je tokom proteklog vikenda upriličen u Sijetlu, Intel je održao „Future of PC Gaming“ panel u okviru kojeg su naglašeni načini na koji će ovaj proizvođač pojačati svoju podršku u polju PC igranja. Tom prilikom, generalni direktor Desktop odeljenja... »

Besplatni DLC za Hyrule Warriors

IT svet pre 22 sata  
Nintendo je potvrdio da će Hyrule Warriors igra biti predstavljena sa besplatnim sadržajima za preuzimanje. Day one izdanje će dodati novi režim, oružje i opciju da se odabere muzika. Opisan kao mešavina Dynasty Warriors i The Legend of Zelda, ovaj naslov će biti podržan dugoročno od strane... »

Da li će se Apple pametni sat zvati iWatch

IT svet pre 21 sat  
Korisnici se na različite načine mogu pripremiti za nastupajuće nove proizvode kompanije Apple koje će ovaj proizvođač da najavi u toku najavljene konferencije za štampu, ali ono na šta se niko ne može pripremiti jeste naziv koji će Apple pametni sat da nosi. Postoji mogućnost da Apple neće... »

Firefox 32 FINAL za desktop

IT svet pre 13 sati  
Mozilla je objavila Firefox 32.0 FINAL izdanje za desktop, dok se Firefox for Android 32.0 očekuje u narednom periodu. Uprkos tome što je obezbeđen veliki broj izmena u okviru desktop i verzije za mobilne uređaje, Firefox 32 ne donosi nijednu novu karakteristiku, već je umesto toga fokus stavljen... »

Canon Océ PlotWave 500

IT svet pre 19 sati  
Canon Europe je napravio sledeći veliki korak u svojoj seriji štampača sa tehnologijom Radiant Fusing Iansiranjem modela Océ PlotWave 500 – monohromatskog štampača, skenera i kopir uređaja širokog formata, smeštenog u integrirano kućište, namenjenog za tržište štampe tehničkih dokumenata srednjeg... »

Internet Download Manager 6.21 Build 7

IT svet pre 23 sata  
Internet Download Manager je izbor mnogih, jer omogućava povećane brzine preuzimanja. Ovaj softver karakteriše logički akcelerator koji karakteriše inteligentna dinamička segmentacija fajlova i inkorporiše bezbednu tehnologiju preuzimanja više delova sa ciljem povećanja brzine preuzimanja. IDM... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.