http://www.itsvet.com

IT svet

Laptop sa trajanjem baterije od 24 časa

IT svet pre 1 sat  
Ako ste umorni od stalnog nošenja punjača za svoj laptop računar možete da odahnete jer su laptopovi koji povećavaju 24 časa rada baterije gotovo postali realnost. Mnoštvo novih sistema obećavaju 15 sati rada sa jednim punjenjem, ili 20 časova sa opcionom instaliranom drugom baterijom. Panasonic je... »

DirectX 12 odavno ima svoju svrhu

IT svet pre 8 sati  
DirectX 12 bio je deo poslovnog plana kompanije i pre nego što je Xbox One objavljen, navodi Phil Spencer, jedan od čelnika kompanije Microsoft. DirectX 12 beleži odlične rezultate budući da nudi do 50 odsto veće performanse u okviru igara, a Phil Spencer navodi da su mogućnosti koje DirectX 12... »

SK Hynix KLEVV DDR RAM linija

IT svet pre 4 sata  
Tržištem vrhunskih DRAM ponuda dominira nekoliko kompanija u poslednjih nekoliko godina, a među njima su kompanije kao što su Corsair, G.SKILL, Crucial i nekoliko drugih. Međutim, ova situacija bi mogla da se promeni predstavljanjem nove kompanije koja nosi naziv KLEVV i koja je tokom vikenda... »

LG strategija za segment kućne zabave

IT svet pre 7 sati  
Brajan Kvon, novi predsednik i izvršni direktor kompanijeLG Home Entertainment, predstavio je na Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike (CES 2015), planove ove kompanije za sledeću godinu. Intenzivna strategija u oblasti TV tehnologije, proizvoda i marketinga biće u fokusu, sa ciljem... »

GPU-Z 0.8.1

IT svet pre 11 sati  
GPU-Z je lagani alat dizajniran da korisnicima pruži sve neophodne informacije o video kartici i GPU jedinici. Najnovije izdanje koje je objavljeno nosi oznaku GPU-Z 0.8.1 i sa sobom donosi veliki broj unapređenja, među kojima je dodata GeForce GTX 960 podrška, preliminarna podrška za NVIDIA GM200,... »

Čak 68% Amerikanaca je ometano internetom

IT svet pre 5 sati  
Nedavno istraživanje sprovcedeno u SAD je donelo zaključak da 68% Amerikanaca veruje da je ometano na poslu proverom elektronske pošte, pretraživanjem Web-a i korišćenjem društvenih medija. Kompanija Stop Procrastinarting je izvela ovo istraživanje prema kojem je pomenuti procenat za 9% viši u... »

Oculus planira filmove virtuelne relanosti

IT svet pre 2 sata  
Oculus VR Story Studio, kompanijina sopstvena laboratorija za kreiranje sadržaja virtuelne relanosti će se fokusirati na kreiranje filmova i drugih sadržaja dizajniranih specifično za virtuelnu realnost. Od kako je Facebook kupio Oculus VR interesovanje za virtuelnu realnost je povećano, ali su u... »

AMD sa manjim udelom na tržištu

IT svet pre 6 sati  
AMD je svedok da udeo ove kompanije na tržištu grafičkih kartica opada obzirom da je poslovna reorganizacija u drugoj polovini 2014. godine uticala na istraživačko razvojno poslovanje kompanije i marketing. Uvidevši da potražnja za AMD grafikom opada, nekoliko proizvođača je smanjilo svoju... »

Ultimate Ears Pro Sound Guard

IT svet pre 8 sati  
Kompanija Ultimate Ears Pro je u toku održavanja NAMM Show događaja u Anahajmu predstavila je sledeću generaciju profesionalne in-ear opreme, UE Pro Sound Guard. U pitanju je vrhunski kompaktni, portabl uređaj koji povezuje in-line sa bilo kojim izvorom zvuka i UE Pro in-ear monitorom. Na ovaj... »

Homeworld rimejk stiže 25. februara

IT svet pre 10 sati  
Ako ste dugogodišnji igrač Pc igara onda sasvim sigurno se sećate Homeworld serije. Reč je epskoj sagi kompanije Relic koja jer dokaz da strategija u realnom vremenu može itekako da radi u svemiru. Međutim, prva igra ove serije je stigla kada su 3D grafičke kartice bile relativno nove a kupovina... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.