http://www.itsvet.com

IT svet

Core G3 Slim ATX Thermaltake kućište za 4K i VR sisteme

IT svet pre 1 dan
Thermaltake je predstavio Core G3 Slim ATX PC kućište namenjeno korisnicima koji žele da kreiraju 4K ili VR igračke sisteme i koje je kompaktnije nego tipična ATX kućišta zahvaljujući jedinstvenom internom rasporedu koji podrazumeva postavljanje ploče sa leve strane. Zahvaljujući ovakvom načinu... »

Bullets V2 slušalice kompaktne forme kompanije OnePlus

IT svet pre 1 dan
OnePlus je proizvođač poznat po modernoj i pristupačnoj dodatnoj opremi koja odlično prati njihove isto tako pristupačne prenosive uređaje modernog izgleda, a najnoviji proizvod u okviru njihove proizvodne linije jesu slušalice koje nose oznaku Bullets V2. Novi model naslednik je Silver Bullets... »

Hyper X Cloud Core slušalice sa mikrofonom za zahtevne igrače

IT svet pre 1 dan
Kompanija Kingston je najpoznatija kao proizvođač memorije, ali to nije jedina delatnost ove kompanije koja proizvodi i slušalice, sponzoriše igračke događaje i slično, a jedan od proizvoda koji nije tipičan za ovu kompaniju jesu i HyperX Cloud Core slušalice. Dizajn ovih slušalica je istinski... »

Vrhunsko Gigabyte napajanje Xtreme Gaming snage 1200W

IT svet pre 1 dan
Kompanija Gigabyte ulazi ponovo na tržište vrhunskih računarskih napajanja modelom Xtreme Gaming 1200W koje pored visokog kapaciteta karakteriše i Platinum sertifikovana efikasnost, modularni kablovi kao i interesantan izgled, pa je ovo napajanje dizajnirano da zadovolji potrebe računarskih... »

Canon format predstavljen u EOS 5D Mark IV dobija Adobe podršku

IT svet pre 1 dan
Adobe Systems će obezbediti podršku za novi format fotografija koji će Canon obuhvatio u okviru novog SLR modela EOS 5D Mark IV koji sa sobom donosi novi varijetet pod nazivom Dual-Pixel raw koji fotografima omogućava fino podešavanje fokusa nakon fotografisanja. Da bi se iskoristile sve prednosti... »

WhatsApp menja uslove korišćenja, FB dobija više kontrole

IT svet pre 1 dan
WhatsApp servis koji je u vlasništvu Facebooka je najavio velike promene kada je reč o politici privatnosti i nakon što korisnici prihvate nove uslove korišćenja servisa njihovi podaci će početi da se dele sa matičnom kompanijom pre svega sa svrhom reklamiranja. Koordinisanjem u značajnijoj meri sa... »

Garmin fenix Chronos pametni Gpso mogućeni sat u tri verzije

IT svet pre 1 dan
Garmin ima novi vrhunski pametni sat u ponudi – fenix Chronos, GPS omogućeni pametni sat koji karakteriše izdržljivo metalno kućište u kombinaciji sa naprednim specifikacijama i karakteristikama za fitnes i praćenje aktivnosti. Ovaj pametni sat je dostupan u tri verzije – titanijumskoj sa... »

Igranje nezahtevnih igara direktno iz Google alata za pretragu

IT svet pre 1 dan
Google navodi da će igračima uskoro omogućiti da pored rezultata pretrage igraju i igre, pa će tako svaki put kada u polje za pretragu unesu pojmove kao što su Solitaire ili tic-tac-toe u rezultatima pretrage da se pojavi i sama igra koju će moći da igrate. Svaka partija koja se tako pojavi... »

Guardians update za Elite Dangerous donosi velike promene

IT svet pre 1 dan
Jedna od tema koje su bile zastupljene na ovogodišnjem Gamescom događaju jeste nastupajući update pod nazivom The Guardians za Elite Dangerous: Horizons naslov koji će se pojaviti negde tokom meseca oktobra i doneće čitav niz novih karakteristika uključujući nove brodove, pilote, načine za... »

Prvih 25 godina Linux-a, šta nas očekuje u narednih 25 godina

IT svet pre 1 dan
Danas Linux slavi svoj 25. rođendan, što je veliko dostignuće za jedan open source softver i dokazuje koliko posvećenost zajednice može da obezbedi kvalitetno rešenje koje čini osnovu mnoštva Linux distribucija, ali ključna ličnost Linuxa jeste njegov tvorac Linus Torvalds. Ono što se mnogi pitaju... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.