http://www.itsvet.com

IT svet

VirtualBox 4.3.20.96996

IT svet pre 16 sati  
VirtualBox je kompletni virtuelizator opšte namene za x86 hardver. On je namenjen server, desktop i upotrebi u okviru ugrađenih uređaja. U pitanju je jedino virtuelizaciono rešenje profesionalnog kvaliteta koje je istovremeno open source softver. Neke od karakteristika VirtualBox-a su modularnost,... »

WoW napunio deset godina

IT svet pre 13 sati  
World of Warcraft je zvanično napunio deset godina. Ako ste počeli ovu igru da igrate kao dete, sada ste već tinejdžer, oni koji su bili tinejdžeri imaju više od dvadeset i nešto godina, dok oni koji su bili studenti kada se ova igra pojavila sada su već oženjeni. Pre nego što je ovaj univerzum... »

Super Smash Bros. najbrže prodavana Wii U igra

IT svet pre 11 sati  
Nintendo je obelodanio da je Super Smash Bros Wii U igra koja je zabeležila najbržu prodaju na teritoriji Severne Amerike nakon što je zabeležena impresivna prodaja 490.000 jedinica za samo tri dana. Taj broj obuhvata i fizičke i digitalne jedinice koje su prodate u periodu između 21. i 23.... »

AC Ryan VEOLO 4K media player

IT svet pre 12 sati  
Ukoliko vam je potreban 4K medija plejer, AC Ryan ima pravu stvar za vas. Ova kompanija upravo je predstavila njihov VEOLO 4K, moćni medija plejer. Ono što odlikuje ovaj medija plejer jeste fokus na User Experience, UX, uz osveženi korisnički interfejs koji korisnicima olakšava navigaciju u okviru... »

Intel želi da odbaci lozinke

IT svet pre 14 sati  
Zaboravite na pisanje lozinki, Intel želi da koristite sove telo za logovanje kada je potrebno da proverite svoju elektronsku poštu ili online da izvršite plaćanje koristeći sopstveni bankovni račun. McAfee softver koji će koristiti biometrijsku tehnologiju za autentifikaciju korisnika će biti... »

Firefox pretraga sa jednim klikom

IT svet pre 8 sati  
Mozilla nije samo promenina svoj izbor podrazumevanog engine-a za pretragu u Firefoxu već je preradila kompletni bar za pretragu . Nastupajuća verzija pretraživača će omogućiti da vršite pretragu za specifičnim sajtom jednim klikom. Ako želite recimo da pronađete stari Twitter update ili nešto u... »

Pidgin 2.10.11

IT svet pre 16 sati  
Pidgin je program za ćaskanje koji korisnicima omogućava da se istovremeno uloguju na svoje naloge na višestrukim mrežama za ćaskanje. Najnovija verzija koje je objavljena nosi oznaku Pidgin 2.10.11 i sa sobom donosi zakrpu za nekoliko Self-Signed SSL/TLS sertifikata prilikom korišćenja NSS... »

Microsoft čestitao Sony-ju na PS4 uspehu

IT svet pre 13 sati  
Šef odeljenja Xbox igračke konzole pri kompaniji Microsoft Phil Spencer je izrekao reči hvale kompaniji Sony vezano za prvu godinu na tržištu PlayStation 4 konzole, najvećeg konkurenta Microsoftu kada je reč o konzolama naredne generacije. Sony PlayStation 4 je najbolje prodavana konzola u... »

Intel sprema minijaturne računare

IT svet pre 7 sati  
Intel planira da predstavi minijaturne računare u toku naredne godine, a te jedinice neće biti veće od USB thumb drajvova. Ove male PC računare odlikuje dizajn koji ne podrazumeva upotrebu ventilatora, a Intel je već predstavio jedan od ovakvih uređaja u toku nedavno održavane konferencije. Intel... »

Dark Souls II na novim konzolama

IT svet pre 15 sati  
Kompanija Namco Bandai je otkrila da će Dark Souls II: Scholar od the First Sun biti dostupna za Xbox One, PS4, PC, Xbox 360 i PS3 konzole od 7. aprila naredne godine. Na konzolama naredne generacije i DX11 omogućenim personalnim računarima, ova kompilacija uključuje Dark Souls II, njegova tri... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.