http://www.itsvet.com

IT svet

Novi Philips 27 inčni flet monitor E-linije

IT svet pre 5 sati
MMD, vodeća tehnološka kompanija i brend licencirani partner Philips monitors-a predstavlja novi 27-inčni flat monitor E-linije koji pojačava izvedbu monitora i kvalitet gledanja za mnoge i različite aktivnosti klućnih korisnika. Uz Quad HD rezoluciju, najnoviju Ultra Wide Color tehnologiju i... »

Kompanija Casio predstavila je Sheen satove za žene

IT svet pre 4 sata
Casio Sheen SHE-3055 i SHE-3057 modeli upravo su predstavljeni, dizajnirani za žene. Kazaljke su specijalno izrađene od bisera, koji predstavljaju dane u nedelji, datum i vreme. Vodootporni su do 50 metara dubine. Kombinacija elegantnog izgleda i performansi za svaki dan, za profesionalne žene na... »

SoftBank i Ericsson predstavljaju 5G tehnologiju na 28GHz

IT svet pre 5 sati
Kompanije Ericsson i SoftBank, članica SoftBank grupe, otpočinju sledeću fazu 5G pilot projekta započetog u avgustu 2016. Sveobuhvatno testiranje 5G tehnologije uključuje bazne stanice i korisničku opremu sa informacijama o kontrolnom signalu i za ta testiranja se koristio opseg na 4,5 GHz. Mikael... »

Samsung je pored telefona predstavio i novu Gear 360 kameru

IT svet pre 3 sata
Samsung je bio prilično zauzet, pored Galaxy S8 i S8+, kompanija Samsung je predstavila i novu Gear 360 kameru, unapređenu u svakom smislu. Nova Gear 360 kamera snima 4K video u odnosu na staru koja je snimala 3840x1920 rezolucije. Tu je i podrška za iOS 10. Povećana baterija sa 1160mAh na 1350mAh.... »

Garmin Forerunner 935 zna koliko snažno vežbate

IT svet pre 3 sata
Garmin je predstavio Forerunner 935 u porodici Fenix podbrenda. Ovaj model poseduje i GPS modul, specijalno je dizajniran za spoljne avanture, ozbiljne atletičare i ostale sportiste. Novi model ima ozbiljne nove dodatke, na primer tu je Training Status alat, koji analizira vaše prethodne treninge i... »

Fujifilm predstavio novu Instax Mini 9 kameru u raznim bojama

IT svet pre 3 sata
Dizajn Michael Kors dizajnera u pet različitih boja. Očekivani datum dostupnosti je u aprilu mesecu, ali ne svih boja, neke će biti dostupne tek u junu. Instax Mini 9 se može pohvaliti novim modom koji se zove high-key, koji podešava osvetljenje kako bi slika bila mekša i svetlija. I dalje štampa... »

Oficijelno predstavljeni Samsung Galaxy S8 i S8+ modeli

IT svet pre 15 sati
Revolucionarni dizajn počinje iznutra. Svaki deo iznova je promišljen. Display je do sada najveći, od kraja do kraja, bez ugla i ivica, perfektno simetričan. Dolazi u pet boja, Midnight black, Orchid grey, Coral blue, Arctic silver i Maple gold. Glavna kamera od 12mpix-ela, prednja od 8mpix.... »

Android osnivač prikazao prvu sliku svog prvog telefona

IT svet pre 1 dan
Čovek koji je osnovao Android, Andy Rubin i napustio Google jureći nove projekte koji su ga doveli do izrade svog prvog telefona i startup kompanije pod nazivom Essential. Essential je tajnovita kompanija od samog početka, ali je najzad predstavljena prva slika prvog telefona Andy Rubina. Još uvek... »

Wonderboom Bluetooth zvučnici zanimljivog dizajna samo 100$

IT svet pre 1 dan
Poslednji model kompanije Ultimate Ears, audio brend koji je pre nekoliko godina kupio Logitech. Prošle godine identifikovan po UE Boom 2 modelu kao omiljenom. Novi Wonderboom pozajmio je najbolje osobine modela Boom 2 ali po duplo manjoj ceni. Wonderboom je kao i ostali modeli vodootporan u... »

Predstavljena moćna Colorful iGame GTX 1080 Ti kartica

IT svet pre 1 dan
Ovaj model je jedinstven u mnogim aspektima, počevši od dizajna hladnjaka Shark Bionics koji poseduje tri ventilatora od po 92mm. Cela kartica svetli u crvenoj boji, što znači da je opremljena LED svetlom oko cele kartice. Tu je i LCD ekran koji prikazuje informacije kao što su clock speed,... »

©2017 Netmark d.o.o.