http://www.itsvet.com

IT svet

Windows lagano, ali sigurno beleži povećanje tržišnog udela

IT svet pre 21 sat  
Kompanija Stretegy Analytics je objavila izveštaj u kojem se navodi da je prodaja Windows tablet računara zabeležila povećanje od 58% tokom prvih devet meseci ove godine a pozitivan trend po... »

Razer i Lenovo zajednički plasirali kućište, najava dublje saradnje

IT svet pre 21 sat  
Jedan od najvećih proizvođača personalnih računara, kineska kompanija Lenovo ozbiljno razmišlja o ulasku na tržište igračkih modela pa je sa tim na umu najavila novo partnerstvo sa poznatim... »

Lenovo Yoga 900 laptop dijagonale 13 .3 inča, rezolucije 3200x1800

IT svet pre 1 dan  
Kompanija Lenovo je predstavila unapređenu ovogodišnju verziju svog kompaktnog Yoga 900 modela laptop računara koji karakteriše ekran dijagonale 13.3 inča, ali neverovatno visoke rezolucije... »

NVIDIA radi na GeForce GTX 960 Ti kao odgovor na Radeon R9 380X

IT svet pre 1 dan  
Uprkos tome što je reč o prilično očekivanom potezu, sada je i zvanično poznato da NVIDIA radi na GeForce GTX 960 Ti grafičkoj kartici kao odgovor na AMD-ovu nedavno predstavljenu Antigua... »

Asus Zen AiO Pro Z240IC donosi 16GB memorije i GeForce GTX 960M

IT svet pre 1 dan  
Tanki All-in-One računari su oduvek privlačili kupce pa ne čudi što mnogi brendovi u svoju ponudu uvode ovakve modele, a jedan od njih je i Asus sa svojom Zen AiO linijom računara i novim Pro... »

Cooltek kućišta sa plavim, zelenim ili crvenim osvetljenjem ventilatora

IT svet pre 1 dan  
Proizvođač kućišta je najavio novo premijum ATX mid tower kućište Skall serije, pri čemu će kućište biti dostupno u tri različite varijante, svaka sa dva 120m LED ventilatora sa prednej strane i... »

Minix Neo U1 Android 4K konzola za striming sadržaja na TV

IT svet pre 1 dan  
Minix, dobro poznato ime kada je reč o kućnim mini konzolama za striming je predstavio novi model Minix NEO U1 koji podržava neke interesantne karakteristike kao što su 4K video pri 60Hz i... »

PES dostupan za besplatno igranje preko PS3 i 4 konzola od decembra

IT svet pre 1 dan  
Fifa i Pro Evolution Soccer su dve najpoznatije franšize simulacije fudbala na svetu i obe imaju veliki broj sledbenika i ljubitelja, ali stvar koja bi definitivno mogla da promeni odnos snaga je... »

Samsung Galaxy View ne naziva niti tabletom niti televizorom

IT svet pre 1 dan  
Nakon što su se pojavila pitanja šta je zapravo Samsung Galaxy View, veliki uređaj kompanije Samsung dijagonale ekrana 18.4 inča koji najviše podseća na tablet, sama kompanija je bacila malo... »

Atraktivno Supermicro S5 kućište za igračke sisteme

IT svet pre 1 dan  
Supermicro S5 igračko kućište sa svojim crvenim linijama i brušenim aluminijumom nudi atraktivan dizajn, a reč je o prvom uređaju ove vrste predstavljenom od strane kompanije koja je najpoznatija... »

©2015 Netmark d.o.o.