http://www.itsvet.com

VR je više od samo video igara

IT svet pre 16 sati  
Jedan od osnivača kompanije Oculus VR Palemr Luckey je upravo učestvovao na konferenciji koja je bila posvećena headsetu za virtuelnu realnost koji je on pomogao da se kreira: Oculus VR. Programeri iz celog sveta su prisustvovali konferenciji sa ciljem upoznavanja, razmatranja i razmene ideje i... »

AOC 24-inčni igrački monitor

IT svet pre 9 sati  
Kada je reč o monitorima brend jeste veoma bitan. Kompanija AOC je najavila 24 inčni igrački monitor sa NVIDIA G-SYNC opcijom po pristupačnoj ceni. G-SYNC tehnologija sinhronizuje brzinu osvežavanja ekrana između monitora i GPU računara sa ciljem eliminisanja kašnjenja ekrana. Ovaj napredni AOC... »

Google+ više nije obavezan za Gmail

IT svet pre 10 sati  
Korisnici koji se prijavljuju za Google Gmail servis više ne moraju da kreiraju i nalog u okviru popularne Google+ mreže. Od 2012. godine, deo procesa pridruživanju Gmail svetu podrazumevao je i prijavljivanje za Google+, ali od sada korisnici mogu odabrati da preskoče ovu opciju klikom na „No... »

Prvi NVIDIA 20nm proizvod je mobilni SoC

IT svet pre 13 sati  
Veći deo godine smo imali utisak da će druga generacija Maxwell-a biti građena u 20nm tehnološkom procesu. Prva generacija Maxwell—a je završila brendirana kao GeForce GTX 750 i GTX 750 Ti dok je druga generacija Maxwell-a predstavljena pre nekoliko dana kao GTX 980 i GeForce GTX 970, ali su obe... »

Corsair predstavlja nove tastature

IT svet pre 13 sati  
Corsair je predstavio tri nove RGB tastature, K60, K70 i K95. Sve tri tastature su mehaničke i karakterišu ih Cherry MX RGB prekidači, on board memorija za skladištenje makroa kao i osnovna ploča koja je napravljena od aluminijuma i koja je dizajnirana da je karakteriše konzistentnost i tačnost sa... »

Oculus otvara kod firmware-a

IT svet pre 18 sati  
Tokom Oculus Connect konferencije koja je održana Los Anđelesu, Nirav Patel iz kompanije Oculus VR je rekao da je originalna Oculus Rift razvojna oprema (DK1) sada potpuno otvorenog koda, sa izuzetkom delova koji nisu više u proizvodnji, na primer ekran koji se više ne proizvodi. Kako je naveo... »

Samsung MyKnox aplikacija

IT svet pre 20 sati  
Samsung je u četvrta najavio sniženje cena za svoj Knox sigurnosni i softver za upravljanje za IT prodavnice i besplatni MyKnox servis koji je direktno dostupan za profesionalce koji koriste ActiveSync. MyKnox se može instalirati na Galaxy S5 ili Note 4 smart telefone bez uključivanja IT... »

HTC već radi na Nexusu 9

IT svet pre 15 sati  
HTC je odabran da pravi Google Nexus 9 tablet, prvi Nexus uređaj ove kompanije nakon Nexus One modela. Google je odabrao HTC kao proizvođača koji će graditi novi Nexus model pri čemu su inženjeri HTC-a već posetili sedište kompanije. Ono što je interesantno u celoj priči je da HTC za razliku od... »

Maingear, Origin PC, Syber nude Maxwell varijante

IT svet pre 16 sati  
Sa izdavanjem nove NVIDAI Maxwell baziranih GTX 970 i GTX 980 kartica, brojni kreatori računara građenih po meri korisnika su počeli da nude ove kartice u svojim konfiguracijama. Dolazak nove Maxwell arhitekture donosi korist kao to su dinamička super rezolucija i voxel globalno osvetljenje.... »

Eizo 23 inčni DuraVison monitor

IT svet pre 12 sati  
Kompanija EIZO je najavila izdavanje DuraVison FDF2305W 23 inčnog full HD monitora za sigurnost i nadgledanje koji je opremljen EIZO Smart Insight tehnologijom za unapređenje vidljivosti. DuraVisoon FDF2305SW je opremljen DVI-D 24 pinskim i D-Sub mini 15 pinskim ulazima za podršku za digitalni i... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.