http://www.itsvet.com

IT svet

Thrustmaster Y-300CPX slušalice sa širokim dijapazonom podešavanja

IT svet pre 1 dan  
Većina ljudi poznaje kompaniju Thrustmaster kao kompaniju koja proizvodi trkačke volane, ali ova kompanija ima i svoju liniju igračkih slušalica, a najnoviji model dostupan u liniji jeste Y-300CPX. Reč je o slušalicama koje koriste 50mm drajvere ali kompanija naglašava i dvostruko elektro akustično... »

Prvi paket popravki za Rise of the Tomb Raider za PC

IT svet pre 1 dan  
Nedelju dana nakon početka PC dostupnosti stigla je prva zakrpa za Rise of the Tomb Raider igru koja popravlja nekoliko problema prijavljenih od strane korisnika, ali isto tako donosi i nekoliko novih karakteristika baziranih na na prvom talasu povratnih informacija od strane korisnika. Pored... »

Sabertooth Z170S matična ploča u kamuflažno beloj kolor varijanti

IT svet pre 1 dan  
Asus je predstavio Sabertooth Z170 S matičnu ploču koja je prvi put prikazana na CES događaju, pri čemu je reč o ploči koja je donekle slična Sabertooth Z170 Mark I modelu koji je izdat prošle godine u smislu specifikacija, ali novi model gubi neke napredne karakteristike hlađenja i dobija... »

LG 360 VR uređaj će biti predstavljen na MWC 2016

IT svet pre 2 dana  
Video koji pokriva 360 stepeni i VR sadržaji su sve brojniji i kako se približava MWC događaj koji se održava u Barseloni informacije o novim proizvodima su sve učestalije, pri čemu je jedan od uređaja koji bi mogao da bude predstavljen i LG 360 VR. Prema informacijama koje su trenutno dostupne reč... »

Mobilna radna stanica Eurocom X9W uz desktop Skylake procesor

IT svet pre 2 dana  
Eurocom je objavio da jedan od njegovih glavnih modela laptop računara, Sky X9 je dobio varijantu mobilne radne stanice, pa tako ovaj model sada sadrži desktop Skylake procesor, DDR4 memoriju i 4K IPS ekran te je u svakom smislu zamena za desktop računar. Model Sky X9W kako pomenuta varijanta nosi... »

Dostupna varijanta Instagram iOS aplikacije za višestruke naloge

IT svet pre 2 dana  
Instagram-ova aplikacija za višestruke naloge za iOS operativni sistem dostupna je od danas, ali upgrade na najnoviju verziju nije garancija da će korisnici imati pristup ovoj opciji, mada ako je dostupna onda se ona nalazi u okviru profilne strane gde se nalaze opcije i Add Account stavka. Oni... »

Pristupačni Lenovo IdeaPad 100S Chromebook računar

IT svet pre 2 dana  
Lenovo je predstavio niskobudžetni IdeaPad 100S Chromebook model koji odlikuje Intel procesor i 11.6 inčni ekran rezolucije 1366x768 piksela, pokreće ga Google-ov Chrome operativni sistem a izrađen je od plastike i poseduje slot za SD karticu. Uređaj je dostupan po ceni od 200 dolara, a u narednom... »

Novi igrački miš u ponudi kompanije Razer – Diamondback

IT svet pre 2 dana  
Razer je u svoju ponudu uvrstio još jedan model igračkog miša, a ovoga puta reč je o Razer Diamondback uređaju koji je prilagođen kako za levoruke, tako i za desnoruke korisnike i odlikuju ga Chroma osvetljenje kao i podrška za Synapse softver. Miš koristi Philips Twin Eye 5G laserski senzor sa do... »

Mozilla odustaje od Firefox OS za mobilne uređaje

IT svet pre 2 dana  
Firefox operativni sistem nije postigao očekivanu popularnost pa je korporacija Mozilla najavila da će nakon objavljivanja Firefox OS 2.6 verzije koja se očekuje krajem maja prestati sa obezbeđivanjem podrške za ovaj mobilni operativni sistem. Ovo je očekivan potez budući da je Mozilla objavila da... »

Novi update za Android Wear donosi opcije pozivanja preko sata

IT svet pre 2 dana  
Google je izdao novu verziju Android Wear operativnog sistema za pametne satove – 1.4 Marshmallow koja omogućava da izvodite i primate telefonske pozive preko vašeg pametnog sata, ali to nije sve obzirom da ovaj update donosi i karakteristiku glasovnog diktiranja za aplikacije za poruke treće... »

©2015 Netmark d.o.o.