http://www.itsvet.com

IT svet

Asus ROG izdao svoju varijantu overklokovane GTX 1080 kartice

IT svet pre 3 sata
Republic of Gamers odeljenje kompanije Asus je najavilo najnoviju Strix brendiranu grafičku karticu kompanije, potpuno novi Strix GeForce GTX 1080 model koji pokreće NVIDIA-in najnoviji grafički čip. Ovu karticu karakteriše DirectCU III tehnologija sa patentiranim Wing Blade percima ventilatora.... »

Simulacija Alexa asistenta putem Web sajta bez Echo zvučnika

IT svet pre 4 sata
Amazon je objavio Web baziranu verziju Alexa, svog glasom aktiviranog digitalnog asistenta koji pokreće Echo zvučnik ove kompanije, pa tako servis nazvan Echosim.io simulira posedovanje Echo zvučnika do određenog opsega. Na zahtev korisnika Alexa on the Echo može da pristupi Amazon Prime servisu... »

ZenBook Flip UX560 stiže na Computex sa 13 inčnim ekranom

IT svet pre 1 dan
Asus se priprema da predstavi novi model u okviru ZenBook serije naredne nedelje na Computex događaju pod nazivom ZenBook Flip UX560 koji kao što mu naziv sugeriše poseduje šarke koje omogućavju okretanje za 180 stepeni slično onome što je Lenovo ponudio u okviru svoje Yoga serije modela. Pomenuti... »

Zalman mehanička tastatura sa RGB svetlosti i Kalih prekidačima

IT svet pre 1 dan
Kompanija Zalman planira da zvanično predstavi svoju novu mehaničku tastaturu naziva ZM-K900M na Computex događaju, a ova tastatura predstavlja prvi kompanijin model opremljen RGB osvetljenjem, dok ostale karakteristike ove tastature uključuju media kontrole, programabilno svetlo i makroe, te... »

Životni vek konzola u budućnosti kraći zbog zastarevanja hardvera

IT svet pre 1 dan
Kretanja na tržištu i sve brži razvoj hardvera, kao i činjenica da nove igre zahtevaju sve bolji hardver dovešće do toga da životni ciklus igračkih konzola će postati kraći, odnosno korisnici će kupovati konzole u mnogo kraćem vremenskom okviru umesto sedam do osam godina koliko je prošlo od... »

No Man's Sky igra najverovatnije odložena za kraj leta

IT svet pre 1 dan
Izvori upoznati sa materijom ukazuju da je igra bazirana na istraživanju svemira pod nazivom No Man's Sky odložena za neko vreme, odnosno da se neće pojaviti u prodaji 21. juna kako je to ranije bilo planirano, uprkos tome što online prodavci kao što je Amazon još uvek imaju kao datum pojavljivanja... »

Naslednik GeForce GTX 980 Ti će biti baziran na GP102 procesoru

IT svet pre 1 dan
Najnoviji izveštaji koji su se pojavili ukazuju da bi naslednik GeForce GTX 980 Ti kartice mogao da bude baziran na GP102 grafičkom procesoru, Pascal arhitekture što je potvrda da pomenuti grafički čip postoji, ali za sada nisu poznate nikakve informacije koje se odnose na radni takt niti bilo šta... »

Novi Asus Chromebook u ponudi sa 13.3 inčnim ekranom

IT svet pre 1 dan
C301 Chromebook je najnoviji model kompanije Asus koji odlikuje 13.3-inčni ekran 1920 x 1080 rezolucije, a samo srce ovog modela čini 4GB RAM-a, 16GB internog skladišnog kapaciteta kao i Intel Celeron (N3160) četvorojezgarni procesor radnog takta 2GHz. Ostale komponente se standardne kada je reč o... »

Microsoft proaktivnim pristupom navodi korisnike na bolje lozinke

IT svet pre 1 dan
Postojanje dobre lozinke može značiti razliku između naloga koji je lako hakovati i naloga za koji ćete konstantno dobijati poruke koje vas obaveštavaju da je logovanje od strane nekog drugog na vaš nalog bilo neuspešno. Microsoft se odlučio za proaktivni pristup u okviru kojeg se dinamički... »

Dva nova Thermaltake modela opreme za vodeno hlađenje

IT svet pre 1 dan
Thermaltake je najavio dva nova modela u okviru Pacific linije kompletne opreme za vodeno hlađenje računarskih sistema, pri čemu je reč o rešenju koje uključuje PETG čvrste cevovode što donosi mnogo moderniji izgled ovom rešenju u odnosu na rešenja sa fleksibilnim cevovodima. Reč je o dve opreme... »

©2016 Netmark d.o.o.