http://www.itsvet.com

IT svet

Sony 4K Android televizori

IT svet pre 2 sata  
Četiri modela koji su deo linije Sony Android 4K televizora su trenutno dostupni za prendaručivanje dok će isporuke da počnu u mesecu maju. Japanski elektronski gigant je obelodanio 4K TV 2015 liniju na CES događaju u januaru mesecu pri čemu je informacije i cene ovih proizvoda rešio da zadrži za... »

FrostWire 6.0.8

IT svet pre 9 sati  
FrostWire je BitTorrent klijent koji je nekada bio poznat i pod nazivom Gnutella, a predstavlja rezultat zajedničkih napora velikog broja open source programera širom sveta. Najnovije izdanje koje je objavljeno nosi oznaku FrostWire 6.0.8 i odlikuje ga veliki broj izmena. Među njima su značajna... »

PeaZip 5.6.0

IT svet pre 10 sati  
PeaZip je open source alat za upravljanje i arhiviranje fajlova koji je besplatan za upotrebu i nudi mogućnost ekstraktovanja većine arhivskih formata u okviru Windows i Unix svetova. Najnovije izdanje koje je objavljeno nosi oznaku PeaZip 5.6.0 i sa sobom donosi veliki broj unapređenja. Sa novom... »

Intel RealSense 3D kamera i uređaji

IT svet pre 7 sati  
Intel je sakupio veliki broj softverskih programera i proizvođača hardverske opreme sa ciljem predstavljanja najnovijih tehnologija i inovacija koje nudi Intel RealSense 3D tehnologija kamera. Ova tehnologija podrazumeva senzor dubine kao i 1080p HD kameru zajedno sa standardnim tehnologijama, kao... »

Video chat za Facebook Messenger

IT svet pre 1 sat  
Video chat je postao odličan način za ljude da komuniciraju sa prijateljima i porodicom naročito ako su između njih velika rastojanja. Facebook sada želi deo kolača kada je reč o ovom pitanju. Facebook korisnici će uskoro moći dea koriste Messenger apliakciju društvene mreže za jednostavan govor... »

AIMP 3.60.1492

IT svet pre 11 sati  
AIMP je besplatni audio plejer sa podrškom za veliki broj formata i lista numera. On radi sa višestrukim listama numera trenutno, omogućava kreiranje bokmarkova i takođe nudi opcije reprodukcije numera. Osnovne karakteristike ovog softvera su kristalno jasan, zvuk pri čemu se njegova tehnologija... »

Nokia ne razmišlja o pametnim telefonima

IT svet pre 9 sati  
Nokia Technologies u svom najnovijem saopštenju navodi da nema u planu vraćanje proizvodnje pametnih telefona, čime je stavljena tačka na veliki broj različitih glasina o tome da će se ova kompanija vratiti nekadašnjem poslovanju koje je proslavilo ovog proizvođača. Prema tim informacijama, Nokia... »

Acer do kraja na PC tržištu

IT svet pre 3 sata  
Iako je PC industrija odavno sazrela a tržište zasićeno proizvodima koje nudi 4-5 proizvođača koji su konkurenti na globalnom PC tržištu, Acer navodi da će se boriti do samog kraja. Jason Chen, izvršni direktor kompanije Acer navodi da je njihov plan da se bore za opstanak na tržištu konstantnim... »

AMD Radeon R9 390X sa 8GB HBM

IT svet pre 8 sati  
Ponovo su aktuelne informacije o Radeon R9 390X, a ovoga puta informacije govore u prilog tome da će AMD obezbediti ne samo 4GB HBM RAM-a za njihovu Fiji XT-baziranu VGA karticu, već 8GB RAM-a. Ono što se takođe navodi jeste da će u ponudi biti dve verzije Radeon R9 390X, kao i da će biti... »

Dell napredna rešenja za data centar budućnosti

IT svet pre 6 sati  
Kompanija Dell Networking je danas proširila svoj data centar portfolio novim platformama Z9100, S4048 i S3038, čime je svojim korisnicima obezbedila izbor operativnih sistema niske latencije i visoke gustine, fleksibilnog prelaženja od 1, 10, 25, 40, i 100GbE sa ciljem prilagođavanja promeni ka... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.