http://www.juznevesti.com

Južne vesti

O problemima sa vodosnabdevanjem u Panteleju - iza zatvorenih vrata

Južne vesti pre 14 sati
Zajedničkom sastanku predstavnika Opštine Pantelej, niškog Vodovoda i gradskog većnika Igora Vojinovića, novinarima nije dozvoljeno da prisustvuju, a informacije su, pre nego što je sastanak počeo, dobili samo određeni mediji. Iako je najavljeno da će sastanak na kome će biti reči o problemima... »

Direktorka škole “Sveti Sava” krije informacije o zapošljavanju

Južne vesti pre 15 sati
Uprkos tome što novinari Južnih vesti danima pokušavaju da kontaktiraju sa Radmilom Ivković, direktorkom niške škole “Sveti Sava”, ona ne odgovara na pozive niti pristaje na bilo kakvu komunikaciju. Zbog toga je nepoznato ko je zaposlen na mestu nastavnika Živadina Disića koji je otpušten posle... »

"Pčelicini" vrtići poskupljuju za 30 posto

Južne vesti pre 16 sati
Roditelji će boravak dece u predškolskoj ustanovi “Pčelica” ubuduće plaćati znatno više, jer će ta usluga poskupeti za trećinu. Pravdajući poskupljenje direktor "Pčelice" Zoran Jonić je rekao da su u pitanju "ekonomski razlozi", dodajući da se "cena nije menjala od februara 2013. godine". Povećanje... »

Tončev: O ulasku SNS u vlast mogu samo sa Vučićem da razgovaram

Južne vesti pre 19 sati
Nakon odluke SPS-a da podrži Aleksandra Vučića kao predsedničkog kandidata, lider surduličkih socijalista Novica Tončev kaže da o eventualnom ulasku SNS u lokalnu vlast sa SPS "može da razgovara jedino sa Vučićem" zbog velikog animoziteta među lokalnim liderima te dve partije. Tončev, koji je i... »

I ove godine planinari osvajaju Trem

Južne vesti pre 21 sat
Od Gornje Studene, preko Bojaninih voda, pa do najvišeg vrha Suve planine, vodiće 23 km duga staza koju će 25. februara prelaziti planinari. Osvajanju Trema mogu da se priključe i početnici, ali moraju biti svesni da je staza izuzetno zatevna. „Zimski uspon na Trem“ je akcija koju Planinarski klub... »

Smanjili broj odbornika u merošinskoj Skupštini da bi sačuvali vlast?

Južne vesti pre 23 sata
U Opštini Merošina nadomak Niša, lokalni parlament već nekoliko puta zaseda sa smanjenim brojem odborničkih mesta, jer Opštinska izborna komisija nije verifikovala mandate dvojici odbornika SPS. U ovoj stranci sumnjaju da to namerno odlažu, jer bi dva odbornika mogla da promene odnos snaga u... »

Još ništa od azila za pse u Nišu

Južne vesti pre 23 sata
Iako je godinama unazad najavljivana izgradnja azila za pse u Nišu, u kome bi svoj dom pronašle lutalice koje žive na ulicama, još nema konkretnog datuma kada bi to moglo konačno da se dogodi. U “Zoo-higijeni” kažu da nema pomaka, ali da je formirana radna grupa koja treba da izradi plan za... »

Zaplenjeno skoro 5 kg marihuane u Nišu

Južne vesti pre 1 dan
U rezervnom točku i u prednjoj haubi automobila „golf" vranjskih oznaka koga je vozio 31-godišnji muškarac, niška policija je pronašla nekoliko paketa i vreću marihuane. Vozač koji je iz okoline Bujanovca je, kako su saopštili, uhapšen zbog sumnje da je neovlašćeno proizvodio i prodavao drogu.... »

Ljudi na vrhu (ne)obezbeđenog gradilišta uznemirili Nišlije

Južne vesti pre 1 dan
Prizor muškaraca koji stoje na vrhu neograđenog višespratnog gradilišta Studentskog doma kod Elektronskog fakulteta je uznemirio pojedine Nišlije. Dok građani kažu kako gradilište nije dovoljno dobro obezbeđeno pa se u njemu okupljaju studenti, direktor Studentskog centra Rade Rajković tvrdi da... »

Suspendovana medicinska sestra koja nije primila bebu na pregled

Južne vesti pre 1 dan
Medicinska sestra koja je, po navodima majke, odbila da primi na pregled bebu u Prokuplju jer majka nije imala sitan novac, suspendovana je sa posla do okončanja inspekcijskog nadzora. Rešenje o suspenziji doneo je v. d. direktor Pavle Orbović nakon konsultacija sa Ministarstvom zdravlja dok... »

Za kupovinu PKB-a zainteresovano osam kompanija

Gde investirati  pre 3 sata  još 5 povezanih

Dinar u padu

Vesti online  pre 3 sata  još 6 povezanih

Tim prejak za Lajovića

Radio 021  pre 30 minuta  još 6 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.