http://www.juznevesti.com

Južne vesti

Planinari sa 97 godina, kaže da je rano da se povuče

Južne vesti pre 8 sati  
Niš U to da su boravak u prirodi i fizička aktivnost ključ za dugovečnost uverena je Nišlijka Jelena Minardi koja sa svojih 97 godina ne propušta planinarske akcije na jugu Srbije i koja još uvek bez problema može da prepešači 10 kilometara. Jelenu na akcijama prati sin Slobodan; foto: PK... »

Povređeni dečak prebačen u Beograd

Južne vesti pre 11 sati  
Niš Iako u svesnom i stabilnom stanju, zbog ozbiljnosti povreda dečak kog je u četvrtak udarila struja od 25.000 volti na niškoj železničkoj stanici, prebačen je na Institut za majku i dete. Kako je novinarima "Južnih vesti" saopštio direktor Kliničkog centra u Nišu Zoran Radovanović, dečak je u... »

Fabrika Jura - zabranjeni grad

Južne vesti pre 11 sati  
Leskovac Niš Fabrika Jura i dalje ostaje zatvorena za javnost. Brane da se snima čak i spolja. Od kada posluju u Srbiji nijedna novinarska ekipa nije u fabrici razgovarala s radnicima niti s rukovodstvom. Ovako je danas izgledao razgovor obezbeđenja fabrike sa novinarskom ekipom TV N1: -... »

GIK Leskovac: Nema dokaza o izbornim nepravilnostima

Južne vesti pre 12 sati  
Leskovac Iako su prigovori na neregularnosti glasanja u Leskovcu ukazivali na kupovinu glasova na biralištima ili pokušaj ubacivanja glasova nepostojećih birača u kutije, Gradska izborna komisija ih je odbacila kao neosnovane, čime su praktično potvrđeni proglašeni preliminarni rezultati. Prigovori... »

Kokan Mladenović: Ovo je dobro smišljeni kulturni genocid [video]

Južne vesti pre 14 sati  
Niš Odbacujući tvrdnju da kulturna politika ne postoji, proslavljeni pozorišni reditelj je na debati "Kakvo društvo biram" ocenio da je u pitanju "sistematsko zaglupljivanje naroda, sa tendencijom da se on dovede do nivoa stada". Po njegovom mišljenju sve je počelo čuvenom "8. sednicom". Cilj svega... »

Inspekcija rada stigla u leskovačku "Juru"

Južne vesti pre 17 sati  
Leskovac Nakon što su se u medijima pojavili navodi o fizičkom i mentalnom maltretiranju radnika, inspektori rada otpočeli kontroliu “Jure” u Leskovcu. Uz napomenu da je “protest trebao da bude tiši”, premijer kaže da će lično razgovarati sa radnicima i rukovodstvom. Ministar rada Aleksandar Vulin... »

Prepravljani glasovi na zapisnicima iz Vranja i Leskovca

Južne vesti pre 17 sati  
Leskovac Niš Vranje Na jednom biračkom mestu u Leskovcu precrtan je broj glasova koje je osvojio DS, svi članovi su potpisani istim rukopisom, a u zapisniku iz Vranja nekim strankama je povećan, a nekima smanjen broj osvojenih glasova, prenosi portal KRIK. Prema pisanju ovog medija, neki... »

Opozicija u Beloj Palanci uz krivične prijave traži nove izbore

Južne vesti pre 22 sata  
Bela Palanka Zbog toga što su izbori završeni nizom nepravilnosti, opozicija je podnela veliki broj krivičnih prijava i traži od tužilaštva da istraži falsifikovane zapisnike, kaže Rade Mitrović, predsednik SPS-a u Beloj Palanci. Za to vreme Opštinska izborna komisija ne odgovara na pozive... »

Rastavac i Veselinović: Rano vođstvo Radničkog odredilo tok meča

Južne vesti pre 22 sata  
Niš Surdulica Šefovi stručnog štaba Radničkog iz Niša i surduličkog Radnika složili su posle meča da su dva brza gola domaćeg tima bitno uticala na razvoj meča. Veselinović je čestitao Nišlijama na pobedi i istakao da slika na semaforu na kraju meča jasno oslikava zbivanja na travnatoj podlozi... »

Jug dobija 21 poslanika u parlamentu

Južne vesti pre 1 dan  
Niš Najviše predstavnika sa juga u republičkom parlamentu, njih 12, imaće SNS, koja je prema preliminarnim rezultatima Republičke izborne komisije dobila najveće poverenje građana, dok će po jednog poslanika imati DS, DSS-Dveri i Dosta je bilo. Najveće poverenje za listu SNS; foto: JV Građani su,... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.