http://www.juznevesti.com

Južne vesti

Sa Vučićevog mitinga izbačen građanin koji je vikao “gladni smo”

Južne vesti pre 10 sati
Ljudi u crnim majicama, najverovatnije obezbeđenje na mitingu predsedničkog kandidata SNS Aleksandra Vučića, izbacili su iz niške hale “Čair” građanina koji je iz mase vikao “gladni smo” dok je Vučić govorio. Samo što je aktuelni premijer i predsednički kandidat SNS započeo svoj govor u Nišu iz... »

Vučić: Opozicija blizu uspeha, izađite na glasanje

Južne vesti pre 13 sati
Predsenički kandidat Srpske napredne stranke i aktuelni premijer Aleksandar Vučić je, obraćajući se građanima u niškoj hali "Čair", kazao da su glasači u Srbiji podeljeni i da su opozicioni kandidati "blizu uspeha". Zato je pozvao svoje glasače da izađu na izbore. Vučić je rekao da će, ukoliko... »

Predizborni miting Saše Jankovića u petak u Nišu

Južne vesti pre 20 sati
Kandidat za predsednika Srbije Saša Janković će u petak, 24. marta okupiti pristalice i građane Niša na platou kod Kalče od 15:30. Kako je najavljeno, oni će potom prošetati do Narodnog pozorišta, ispred koga je za 16 sati zakazana konvencija, na kojoj će se Janković obratiti Nišlijama. Njegovu... »

Nepoznata osoba kamerom iz auta snimala novinara Južnih vesti

Južne vesti pre 18 sati
Redakcija Južnih vesti obavestila je policiju da je nepoznata osoba u utorak u 19 sati iz automobila parkiranog u centru Niša video kamerom snimala urednika ovog portala Predraga Blagojevića, a kada je Blagojević pokušao da svojim telefonom fotografiše automobil, vozač je dao gas i pobegao.... »

Kod Balajnca znakovi pored puta prekriveni Vučićevim plakatima

Južne vesti pre 22 sata
U danu kada premijer Srbije i predsednički kandidat Aleksandar Vučić u sklopu svoje kampanje dolazi u Niš, znakovi na magistralnom putu Niš - Prokuplje oblepljeni su plakatima sa njegovim nasmejanim likom. Iako je ovo zakonom zabranjeno, jer ugrožava bezbednost vozača, aktivisti SNS, očigledno, ne... »

Protest stanara ispred Toplane i Gradske kuće

Južne vesti pre 19 sati
U 17 sati predstavnici Udruženog pokreta slobodnih stanara i nezadovoljne Nišlije okupiće se ispred Toplane i krenuće ka Gradskoj kući kako bi protestom iskazali svoje nezadovoljstvo radom Toplane, grejanjem, računima, ali i radom drugih javnih preduzeća u Nišu. Stanari ne odustaju od protesta zbog... »

Popović: Gruevski je 4 puta bolji premijer od Vučića

Južne vesti pre 22 sata
Obilazeći opštine Topličkog okruga, predsednički kandidat DSS-a Aleksandar Popović je u okviru kampanje posetio Prokuplje gde je u prostorijama te stranke predstavio svoj program i razgovarao sa građanima. Govoreći o predizbornom pogramu, Popović je, između ostalog, istakao da se Srbija mora... »

Učenici iz Niša i Leskovca pobedili na takmičenju iz informatike

Južne vesti pre 22 sata
Za razvoj video igre koju je nazvao "Lights out", prvo mesto u informatičkom takmičenju za učenike srednjih škola “RAF Challenge 2017”, osvojio je Nišlija Miloš Vukadinović iz Gimnazije “Svetozar Marković”, dok je drugonagređeni Miroslav Ilić iz Tehničke škole “Rade Metalac” iz Leskovca. Miloš... »

Sađenjem cveća ulepšali udarne rupe u Nišu (video)

Južne vesti pre 20 sati
Na uglu Vizantijskog bulevara i Naserove u Nišu, u udarnu rupu zasađeno je cveće. Stanari okolnih zgrada kažu da je rupa tu odavno i da je niko nije zakrpio, pa je izgleda neko rešio da je “ulepša”. Prolaznici, ali i vozači zastaju i zagledaju cveće koje viri iz asfalta u Duvaništu, nedaleko od... »

Konkurs skrojen po meri aktuelne direktorke Doma zdravlja iz SNS-a

Južne vesti pre 18 sati
Skupštinska većina u Kuršumliji ponovo je, uz 3 glasa protiv, izglasala još jedan četvorogodišnji mandat aktuelnoj direktorki Doma zdravlja Uraniji Petrović, iako su, po rečima njenog jedinog protivkandidata dr Tomislava Arsenijevića, prekršeni svi propisi i zakoni u vezi konkursa koji je raspisao... »

Napad u Londonu: Racija u Birmingemu, više osoba uhapšeno

Novi magazin  pre 49 minuta  još 20 povezanih

Milutinov: Očekivao sam više zvižduka, Zvezda ide u top 8

Večernje novosti  pre 2 sata  još 19 povezanih

Peconi posle pucnjave u stabilnom stanju

Večernje novosti  pre 1 sat  još 9 povezanih

Ivanović: Da se konačno skine ljaga sa mog imena

Večernje novosti  pre 1 sat  još 8 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.