http://www.juznevesti.com

Južne vesti

Upravni odbor Kliničkog centra nije izabrao kandidata za direktora

Južne vesti pre 2 sata
Iako ceo postupak oko izbora direktora Kliničkog centra Niš treba da bude gotov do 28. decembra, na sednicu Upravnog odbora, kako kaže predsednik Milan Petrović, nisu došli svi članovi i zbog toga nije doneta odluka o tome koji kandidat će biti predložen Vladi Srbije. Procedura je takva da od tri... »

Do kraja godine posao za 140 zdravstvenih radnika u niškom Kliničkom centru

Južne vesti pre 4 sata
Saglasnost za prijem 25 medicinskih sestara i tehničara koji će biti u stalnom radnom odnosu i 25 na zameni, niški Klinički centar dobio je od Ministarstva zdravlja,a do kraja nedelje, kako kaže direktor Zoran Radovanović, biće otvoren konkurs i za još 90 njih. Posao za lekare tek sledeće godine.... »

Radnički u nedelju dočekuje “fenjeraša”

Južne vesti pre 8 sati
Fudbaleri niškog Radničkog dočekaće u nedelju u 13 sati u 19. kolu Superlige poslednjeplasirani Borac iz Čačka u meču na kojem će pokušati da prekinu pobednički “post” od četiri uzastopna meča. Nišlije su u prošlom kolu, nakon 3 vezana poraza izvojevali bod na Banjici protiv Rada, a šef stručnog... »

Agencija: EPS nam nije uplatio novac za zaposlene

Južne vesti pre 7 sati
Dok radnici koji za nišku Elektrodistribuciju rade preko agencija iz konzorcijuma "Sequester employment" tvrde da ne primaju platu već 2 meseca, a iz EPS da su oni svoje dugove prema podizvođačima redovno izmiruju, iz "Sequester-a" odgovornost prebacuju na EPS, demantujući da je njima bilo šta... »

Konstantin sa novim trenerom gostuje pretendentu za vrh tabele

Južne vesti pre 4 sata
Sa novim šefom stručnog štaba, ali bez pobede i sa i dalje upitnim kvalitetom igračkog kadra, košarkaši niškog Konstantina u subotu u 19 sati gostuju Spartaku u Subotici, jednoj od najkvalitetnijih ekipa i konkurentu za Superligu. Posle osam odigranih utakmica niški košarkaši i dalje ne znaju za... »

Ministarstvo: "Jura" nije prekršila zakon - radnici istekao ugovor

Južne vesti pre 1 dan
U slučaju Violete Petrović, kojoj u "Juri" ugovor o radu na određeno vreme nije produžen dok je bila na bolovanju zbog lečenja karcinoma dojke, nije prekršen zakon, poručuju u Ministarstvu rada i socijalne politike. Proverom dokumentacije, piše u saopštenju Ministarstva koje prenosi RTS, utvrđeno... »

“Jura” obećala da će vratiti radnicu obolelu od karcinoma

Južne vesti pre 1 dan
Iako je Violetu Petrović, koja je na bolovanju zbog lečenja karcinoma dojke, “Jura” prvobito otpustila, danas je u Gradskoj kući uprava ove kompanije dogovorila sa gradonačelnikom Darkom Bulatovićem da se Petrovićevoj ipak produži ugovor o radu na još 6 meseci. Rukovodstvo “Jure”, naglasio je... »

Službenici Elektrodistribucije bez plata, agencija bez odgovora

Južne vesti pre 10 sati
Oni koji su u niškoj Elektrodistribuciji zaposleni preko privatne Agencije za zapošljavanje “Work and care”, kažu da već 2 meseca ne primaju platu. U EPS-u tvrde da je novac uplaćen, ali u agenciji ne žele da razgovaraju sa novinarima zašto pare nisu došle do radnika. Do oktobra agencija koja je... »

Iako štetan, dalekovod u Pasi Poljani se privodi kraju

Južne vesti pre 10 sati
Dok Ministarstvo građevinarstva već 3 meseca ne odgovara na pitanja novinara, radnici “Elektromreža Srbije” privode kraju izgradnju dalekovoda iznad niškog naselja Pasi Poljana za koji su eksperti rekli da može da ima štetne posledice po građane. Niška Elektrodistribucija obaveštava meštane Pasi... »

Nišlije uz "start-stop" aplikaciju mogu da plaćaju parking po minutu

Južne vesti pre 1 dan
Umesto po satu, Nišlije svoje parking mesto mogu da plaćaju po minutu uz pomoć „start-stop“ aplikacije koja im omogućava da plate onoliko koliko su parkirani, što je novina JKP „Parking servisa“. Direktor „Parking servisa“ Marko Janković kaže da se na ovaj način izlazi u susret vozačima jer će... »

©2016 Netmark d.o.o.