http://www.juznevesti.com

Južne vesti

Otkrivena ogromna količina marihuane kod Niša

Južne vesti pre 3 sata
Niš Skoro 90 kilograma marihuane otkriveno u kući nedaleko od Niša, osušene u specijalnoj sušari i uredno spakovane, dok je u vikendici istog vlasnika pronađena municija. Sva droga je bila upakovana u 17 džakova, 9 plastičnih kutija i 3 kante. Ovo predstavlja jednu od najvećih zaplena u nekoliko... »

Aleksandar Stankov novi zamenik glavnog urednika Južnih vesti

Južne vesti pre 1 dan
Niš Novinar i dosadašnji urednik političke rubrike Južnih vesti Aleksandar Stankov, novi je zamenik glavnog i odgovornog urednika tog medija. Stankov je masterirao književnost i srpski jezik na Filozofskom fakultetu u Nišu. Novinarsku karijeru je 2008. godine započeo u niškom Media centru, a zatim... »

Foto-vest: Svinja prošetala Trgom kralja Aleksandra

Južne vesti pre 1 dan
Niš Iako su prolaznici navikli da od životinja na Trgu kralja Aleksandra u centru Niša vide golubove, vrapce, pse, mačke i možda ponekad vevericu, jutros ih je dočekala nesvakidašnja slika - svinja je njuškala po parku i povremeno ometala saobraćaj. Ova domaća životinja, očigledno pobegla iz... »

Rističevićeva stranka: Vučić da se izvini Nišlijama

Južne vesti pre 14 sati
Niš Nedelju dana niko nije reagovao na to što je premijer Aleksandar Vučić usred Niša javno vikao na gradonačelnika Darka Bulatovića. Osuda stiže tek sada i to od niškog odbora Narodne seljačke stranke, koalicionog partnera SNS u republičkoj skupštini. U saopštenju koje je medijima dostavio... »

Deca u prašini od šuta i maltera čekaju pregled u Domu zdravlja

Južne vesti pre 23 sata
Niš Razrušeni zidovi, prašina na sve strane, džakovi za cement, materijal za renoviranje i deca najmlađeg uzrasta koja čekaju na pregled, slika je niškog Doma zdravlja na dečijem odeljenju koju su, pored roditelja, jutros zatekli i novinari Južnih vesti. Čekaju kod lekara ili u stovarištu?; foto:... »

Prve LGBT sportske igre održane u Nišu

Južne vesti pre 1 dan
Niš Turniri u stonom tenisu, radionice joge i mentalnog i fizičkog zdravlja LGBT+ zajednice i druženje sa osobama iz “većinske populacije” organizovani su protekla dva meseca u Nišu. Prema rečima organizatora iz Asocijacije “Duga”, to su prve LGBT sportske igre u regionu, a kako najavljuju, sledeće... »

Fudbaski klubovi sa juga dobili opremu od Saveza

Južne vesti pre 7 sati
Leskovac Niš Pirot Prokuplje Vranje Nemaština i kriza doveli su amaterske klubove sa juga Srbije u težak položaj. Kako sami kažu, jedino ih entuzijazam pojedinaca i pomoć lokalnih sredina drže u životu. Savez prvi put pomaže. Fudbalski klubovi iz opštinskih saveza Blaca, Kuršumlije, Prokuplja,... »

Nova pijaca na Somborskom bulevaru

Južne vesti pre 22 sata
Niš Nova Pantelejska pijaca na Somborskom bulevaru u Nišu trebalo bi da počne sa radom već u ponedeljak, a na 15 tezgi, kako kažu u “Tržnici”, takse se neće naplaćivati do Nove godine. Direktor Javnog komunalnog preduzeća “Tržnica” Radovan Milojević, kaže da je nastavljena praksa izgradnje... »

Mitropolit Amfilohije u niškom Svetosavskom domu

Južne vesti pre 1 dan
Niš O Svetom Jovanu Vladimiru i Svetoj kraljici Jeleni Anžujskoj u utorak 25. oktobra od 18 sati, u Nišu će govoriti mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije i niški profesor crkvene književnosti Dragiša Bojović. Na tribini biće govora o radovima u crkvenim studijama posvećenim svetiteljima u... »

Od novembra prijava beba SMS-om i u Nišu

Južne vesti pre 1 dan
Niš Nakon što je u pojedinim većim opštinama na jugu Srbije omogućeno da roditelji besplatno i brzo prijavljuju novorođene bebe već u porodilištu, SMS-om i bez ikakvih formulara, od novembra će, najavila je ministarka Ana Barnabić, to biti moguće i u Nišu. Postupak prijavljivanja beba elektronskim... »

©2016 Netmark d.o.o.