Kurir » Vesti dana

Kurir

Teška nesreća kod Leskovca: Voz smrskao automobil na pružnom prelazu, muškarac teško povređen

Kurir pre 23 sata
LESKOVAC - S.T (1995) iz Gadžinog Hana zadobio je prelom lobanje u sudaru putničkog voza i automobila na pružnom prelazu kod leskovačkog sela Brestovac, potvrđeno je Jugmedii iz više izvora. Sudar se dogodio u 19,40 sati i od tada je železnički saobraćaj od Niša prema Preševu u prekidu.... »

Sedeće u klupi zajedno sa vršnjacima iz Srbije: Oko 1.000 dece izbeglica kreće od septembra u škole

Kurir pre 11 sati
BEOGRAD - U Srbiji se trenutno nalazi oko 1.000 dece izbeglica školskog uzrasta, a većina njih krenuće 1. septembra u školu, zajedno sa vršnjacima iz Srbije, u lokalnim sredinama u kojima trenutno borave. Direktor Centra za zaštitu i pružanje pomoći tražiocima azila Radoš Djurović rekao... »

Nacionalna služba za zapošljavanje: Danas isplata redovne i privremene novčane naknade za nezaposlene

Kurir pre 15 sati
Redovna novčana naknada nezaposlenim licima za jul ove godine biće isplaćena danas. Privremena novčane naknade nezaposlenim licima, koji žive na i izvan teritorije AP Kosova i Metohije, za jul ove godine biće isplaćena sutra, navodi se u saopštenju Nacionalne službe za zapošljavanje. Obe... »

Robija zbog nacističkog pozdrava na utakmici: Navijač osuđen na 18 meseci zatvora!

Kurir pre 9 sati
BEČ - Navijač bečkog "Rapida" osuđen je na 18 meseci strogog zatvora zbog nacističkog pozdrava na fudbalskoj utakmici u glavnom gradu Austrije. Muškarac (39) odmah je dobio zabranu pristupa stadionu nakon tog događaja do kojeg je došlo 13. avgusta 2016. na susretu prve lige između "Rapida"... »

(Video) Jezivo ubistvo u Danskoj: Novinarka otišla na podmornicu da uradi intervju, a pronađena raskomadana, bez glave, ruku i nogu!

Kurir pre 11 sati
Obezglavljeni ženski torzo pronađen je u zalivu kod Kopenhagena gde je danska policija tragala za švedskom novinarkom Kim Val čiji je nestanak prijavila njena porodica. Danish inventor Peter Madsen tells police journalist Kim Wall 'died at sea' https://t.co/rerk9xXkKE — Glenn Speake... »

(Video) Posle opasnih aviona poznata ruska korporacija prave i megadron: Čudo od 15 tona biće nepobedivo!

Kurir pre 4 sata
"Ruska vazduhoplovna korporacija "Mig" razvija novi borbeni dron koji će biti težak 15 tona", izjavio je generalni direktor kompanije Ilja Tarašenko. On je rekao da su svi dronovi koje proizvodi "Mig" teški između 100 kilograma i 15 tona. Vest o razvijanju novog drona došla je u toku vežbi... »

Monstrum hoće da izbegne zatvor? Čeka se psihijatrijsko veštačenje: Ubica iz Rakovice samo ćuti i izvlači se na ludilo?!

Kurir pre 5 sati
BEOGRAD - Neuropsihijatrijsko veštačenje Marka Nikolića (43), koji je 12. jula ispred Centra za socijalni rad u Rakovici ubio sina Mihaila (4) i suprugu Maju Đorđević (38), odlučiće da li će se monstrumu suditi za stravičan zločin ili će mu biti izrečena mera obaveznog psihijatrijskog... »

Pionirski grad odsad samo za decu

Kurir pre 8 sati
BEOGRAD - Sportsko-rekreativni centar "Pionirski grad" nakon tri i po godine ponovo će biti prostor namenjen samo deci. Preduzeće je bilo blokirаno, rаčun je bio blokirаn i bili su u minusu 17 milionа dinаrа, а umesto sаdržаjа zа decu tu je bilа kućа 'Velikog brаtа', skvoš... »

Drugi krug završnog ispita: Đaci danas polažu matematiku

Kurir pre 14 sati
Za danas je predviđen test iz matematike, dok će kombinovani test (istorija, geografija, fizika, hemija, biologija) biti održan 23. avgusta. Drugi krug završnog ispita organizuje se u 55 škola u Srbiji, a za sve učenike iz Beograda testiranje je u OŠ „Ivan Goran Kovačić“. Direktor te... »

Hrvatskom vatrogascu prekipelo zbog optužbi da su Srbi krivi za požare: Vidim da bi neki vešali, streljali, mučili. Čitam i da bi krv u potocima. Ima li kraja više svemu?!

Kurir pre 10 sati
Posle vesti o hapšenjima zbog požara u Hrvatskoj i mogućnosti da su oni podmetnuti, na Fejsbuk stranici hrvatskih vatrogasaca objavljen je zanimljiv status. Podsetimo, u noći između nedelje i ponedeljka u Hrvatskoj je buknulo oko trideset požara, što su neki zvaničnici povezali s tim da bi... »

©2017 Netmark d.o.o.