http://www.mojnovisad.com

Moj Novi Sad

"Američki kutak": Prvi sastanak mama koje praktikuju bespelenaštvo

Moj Novi Sad pre 1 sat
U ponedeljak, 3. aprila, od 11 do 12.30 časova u novosadskom "Američkom kutku" održaće se prvi u nizu mesečnih sastanaka mama koje praktikuju bespelenaštvo (EC). - Bespelenaštvo je nežan, neprinudni način da se već od rođenja odgovori na bebine prirodne higijenske potrebe. Kao i svi drugi sisari,... »

Ulica Alberta Tome do 13 sati bez vode

Moj Novi Sad pre 4 sata
Kako javlja JKP "Vodovod i kanalizacija", zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će danas od 8 do 13 sati biti ulica Alberta Tome. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena, poručuju iz ovog javnog gradskog... »

Noćna ambulanta Hitne pomoći uskoro u krugu KCV

Moj Novi Sad pre 3 sata
U krugu Kliničkog centra Vojvodine, u nekadašnjoj zgradi Metadonskog centra, do kraja nedelje bi trebalo da počne da radi noćna ambulanta za odrasle Zavoda za hitnu medicinsku pomoć. Kako nezvanično saznaje list “Dnevnik”, opremanje ambulante hitne pomoći je u toku. Metadonski centar preseljen je u... »

FOTO: Grad uručio opremu novosadskim fudbalskim klubovima

Moj Novi Sad pre 17 minuta
Klubovi s teritorije grada dobili dresove, šorceve, lopte... Član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin zajedno je sa predsednikom Fudbalskog saveza grada Novog Sada Goranom Antićem uručio sportsku opremu predstavnicima deset fudbalskih klubova sa teritorije grada. - Grad Novi Sad na... »

"VOICE": Plaćaju novosadskim srednjoškolcima da skupljaju glasove za Vučića

Moj Novi Sad pre 41 minut
Mladi nesvesni da čine krivično delo prema Krivičnom zakoniku i članu 156, koji se odnosi na davanje i primanje mita u vezi sa glasanjem. Kako na svom portalu piše Vojvođanski istraživačko-analitički centar "VOICE", srednjoškolci u Novom Sadu se već nedeljama bore da “kupe” glasove svojih... »

365 ANTIKORUPTIVNIH PILULA: INFERIORNOST

Moj Novi Sad pre 4 sata
Pravo je vreme da kažete – “Dosta više korupcije!”. Danas je 112. dan naše antikoruptivne terapije, posvećen ukazivanju na to da je osećaj lične inferiornosti spram koruptorom ostvario u jednom domaćem istraživanju vezu sa spremnošću na podleganje uticaju koruptora. Dok smatrate da manje vredite od... »

Vreme danas: Promenljivo oblačno i toplo, najviša dnevna u NS do 20°C

Moj Novi Sad pre 4 sata
U Srbiji danas promenljivo oblačno, u većini mesta s dužim periodima sunčanog vremena, samo je popodne i uveče ponegde moguća kratkotrajna kiša ili pljusak, uglavnom na istoku i u planinskim predelima. Vetar slab i umeren, na istoku i na planinama povremeno i jak, severozapadni. Jutarnja... »

Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 16 beba

Moj Novi Sad pre 3 sata
Dečaci u prednosti i u poslednja 24 časa. Kako javljaju iz Klinike za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu, od 29. marta u sedam časova, do 30. marta u isto vreme, u ovoj zdravstvenoj ustanovi rođeno je 16 beba – 6 devojčica i 10 dečaka. Čestitamo! Spisak beba upisanih prošle nedelje u matičnu... »

U ponoć počinje predizborna tišina

Moj Novi Sad pre 3 sata
Predizborna tišina počinje večeras u ponoć i traje sve do zatvaranja biračkih mesta 2. aprila u 20 časova. Za vreme predizborne tišine zabranjeni su izborna propaganda, održavanje javnih skupova i objavljivanje procene izbornih rezultata. Na sam dan glasanja, u nedelju 2. aprila, od 7 do 20 sati... »

POLICIJA: Od početka godine broj razbojništava u NS smanjen za 30 odsto

Moj Novi Sad pre 2 sata
Broj razbojništava u gradu smanjen gotovo za trećinu, tvrdi v. d. šefa Odseka za suzbijanje opšteg kriminaliteta. - Kada mi je policija, samo petnaestak minuta posle pokušaja razbojništva u menjačnici, javila da su uhapsili dvojicu osumnjičenih, nisam mogao da verujem. Njihovom brzom pronalaženju... »

U ponoć počinje predizborna tišina

Press  pre 2 sata  još 13 povezanih

N1: Odloženo saslušanje Marije Mali

Beta  pre 1 sat  još 8 povezanih

Janković Vučiću: Game over

Glas Zapadne Srbije  pre 47 minuta  još 5 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.