http://www.mojnovisad.com

Moj Novi Sad

Vreme danas: Sunčano i veoma toplo, predveče osveženje, najviša dnevna u NS do 35°C

Moj Novi Sad pre 5 sati
U Srbiji danas pretežno sunčano i veoma toplo. Posle podne na severu, a uveče i u ostalim krajevima zemlje osveženje, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Duvaće slab i umeren, zapadni i jugozapadni vetar. Najniža temperatura od 13 do 21,... »

Bulevar Jovana Dučića zbog radova postaje "slepa ulica"

Moj Novi Sad pre 1 sat
JKP "Novosadska toplana" u subotu, 24. juna, nastavlja s radovima na rekonstrukciji dela vrelovodne mreže na Bulevaru Slobodana Jovanovića – od Bulevara vojvode Stepe do broja 11 na Bulevaru Slobodana Jovanovića. Zbog pomenutih radova, određena je privremena izmena režima saobraćaja u zoni... »

Ubijen muškarac u ulici Vase Stajića, pronađen pre deset dana

Moj Novi Sad pre 3 sata
Tek deset dana nakon otkrivanja tela, Novosađani su saznali da se u strogom centru grada dogodio težak zločin. Kako javlja portal 021.rs, u ulici Vase Stajića, na broju 19, usmrćen je, a tek ove nedelje sahranjen 63-godišnji inženjer Vladimir Šumanovac, dok novosadska policija sve do sad nije... »

MATIČNA KNJIGA VENČANIH: Brak u Novom Sadu sklopila 23 para

Moj Novi Sad pre 5 sati
Parovi upisani u Matičnu knjigu venčanih u Novom Sadu, u periodu od 15. do 22. juna 2017. godine.... »

Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 25 beba

Moj Novi Sad pre 4 sata
U poslednja 24 časa u novosadskom porodilištu rođena i dva para blizanaca. Kako javljaju iz Klinike za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu, od 22. juna u sedam časova, do 23. juna u isto vreme, u ovoj zdravstvenoj ustanovi rođeno je 25 beba – 15 devojčica i 10 dečaka, od čega su dve porodilje... »

MATIČNA KNJIGA ROĐENIH: U Novom Sadu upisano 110 beba

Moj Novi Sad pre 1 sat
Spisak novorođenčadi upisanih u Matičnu knjigu rođenih u Novom Sadu, u periodu od 16. do 22. juna 2017. godine. BLIZANCI: DEVOJČICE:... »

Novosađanin poginuo u ratu protiv džihadista u Siriji

Moj Novi Sad pre 2 sata
Dvadesetpetogodišnji Novosađanin Dimitrije - Saša Jojić (Karan) poginuo je na ratištu u Siriji, boreći se protiv džihadista. Vest o smrti Jojića, dobrovoljca "na ruskoj strani” u borbi protiv islamista, pronela je navijačka grupa "Firma", čiji je on bio član pre odlaska na ratište. Prema... »

Festival zanatskog piva danas i sutra u Kineskoj četvrti

Moj Novi Sad pre 39 minuta
Četvrti Novosadski festival zanatskog piva biće održan u SKCNS Fabrika i u klubu The Quarter, 23. i 24. juna 2017. Danas u 15 časova otvaraju se kapije festivala a program će trajati do 1 posle ponoći oba dana. Predstaviće se 20 izlagača na čijim ćemo štandovima imati priliku da probamo originalna... »

ZAVOD ZA TRANSFUZIJU: Mobilne ekipe od nedelje u "Informatici", Izvršnom veću, GSP-u...

Moj Novi Sad pre 5 sati
Krv je potrebna – uvek i stalno! Iz Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine obaveštavaju građane da će mobilne ekipe ove ustanove tokom naredne nedelje raditi po sledećem planu Ponedeljak, 26. jun – mobilna ekipa biće u "Informatici" od 7.30 do 10 časova i u GSP-u od 11 do 13 časova. Utorak, 27. jun –... »

Na Univerzitetu Privredna akademija održana javna rasprava na temu nezavisnog pravosuđa

Moj Novi Sad pre 15 minuta
Javna rasprava je održana 21.06.2017. godine na temu “Nezavisno pravosuđe u budućem Ustavu Republike Srbije”, u organizaciji Evropskog pokreta u Srbiji. Na javnoj raspravi govorili su dr Vladimir Međak, Evropski pokret u Srbiji, Milan Antonijević, Jukom, prof. dr Violeta Beširević, Pravni fakultet,... »

©2017 Netmark d.o.o.