http://www.mtsmondo.com/

Mondo

Ovog vikenda u BitefArt Cafeu!

Mondo pre 23 minuta  
Poznati beogradski neosoul bend, MaraQYa, po prvi put će predstaviti nove članove benda i frontmena, Marka Vlahovića. On je široj publici, između ostalog, poznat iz ovogodišnjeg izdanja X Faktor pevačkog takmičenja. MaraQYa će na letnjoj sceni kluba Bitefartcafe nastupiti ovog četvrtka od 22 časa.... »

Mučno u Briselu! Teške reče i provokacije

Mondo pre 1 sat  
Mustafa, Mogerini i Vučić u Briselu. Sastanak na kojem učestvuju premijer Srbije Aleksandar Vučić i kosovski premijer Isa Mustafa, počeo je jutros oko devet sati, a prekinut je nešto pre 18 sati zbog obaveza visoke predstavnice Federike Mogerini. Prethodno su Vučić i članovi srpske delegacije... »

Bravo, Aleks!

Mondo pre 6 sati  
Posle Ane, prošla je i Aleksandra! Mlada srpska teniserka izvanredno je odigrala meč protiv daleko iskusnije Roberte Vinči. Razlika između njih je gotovo 50 mesta na WTA listi (Aleksandra je na 82, a Vinči na 35. mestu), a uz to srpska teniserka je mlađa 10 godina (ima 22, a Italijanka 32 godine).... »

Merkel: Ako propadne evro, propada i Evropa

Mondo pre 7 sati  
Nemačka kancelarka je u najdramatičnijem momentu grčke krize, koja postaje dominantna politička tema u njenoj zemlji, istakla da je evro više od puke monete i ukazala da se on bazira na zajedničkom poverenju, Evropa mora biti u stanju da pronađe kompromis, ali isto tako mora ostati pri svojim... »

Kakav oproštaj Lejtona Hjuita od Vimbldona (VIDEO)

Mondo pre 5 sati  
Žreb je hteo da se Novak Đoković u 2. kolu Vimbldona susretne sa jednim od dva veterana - Jarka Nieminena ili Lejtona Hjuita. Njihov meč ušao je u pet setova, a dvojica 34-godišnjaka pokazala su zašto su svih ovih godina bili u vrhu ili pri vrhu svetskog tenisa. Na kraju, više sreće imao je... »

Rusi podneli rezoluciju: Šta u njoj piše?

Mondo pre 6 sati  
U Nacrtu rezolucije o BiH, koji je Rusija podnela Savetu bezbednosti UN izražava se žaljenje zbog veoma ozbiljnih zločina koji su počinjeni tokom sukoba u bivšoj Jugoslaviji nad osobama različitog etničkog i verskog porekla, kao i podrška Dejtonskom mirovnom sporazumu. U Nacrtu ruske rezolucije... »

Emigranti dobijaju kolektivni centar u Preševu

Mondo pre 14 sati  
Emigranti iz Afrike i sa Bliskog istoka u Preševu Ministri su, tokom boravka u Preševu razgovarali sa emigrantima iz Sirije, Avganistana, Eritreje i drugih zemalja, kojima je Srbija usputna stanica do država Evropske unije. Vulin, koji ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja,... »

"Može biti samo jedan"

Mondo pre 15 sati  
Najbolji! Po ko zna koji put... Vaterpolisti Srbije osvojili su Svetsku ligu. U finalu su bili bolji od Hrvatske (9:6) i deveti put pripao im je pehar tog takmičenja, ali i put za Rio de Žaneiro sledeće godine, jer su overili vizu za Olimpijske igre. A ko je osvojio zlatnu medalju najbolje je... »

Izmenjen Zakon, produžen rok za prodaju medija

Mondo pre 10 sati  
Za izmene je glasalo 158, protiv je bilo 13 narodnih poslanika, dok je troje bilo uzdržano. Izmenama Zakona o javnom informisanju i medijima, koje je predložila Vlada, predviđeno je produženje roka za privatizaciju medija do 31. oktobra. Prvobitni rok bio je 1. jul. Tanjug državn do 31.... »

NBS: Bez brige, grčke banke u Srbiji imaju para

Mondo pre 9 sati  
Narodna banka Srbije (NBS) oglasila se povodom vesti o privremenom zatvaranju banaka u Grčkoj zbog, za sada, neuspešnih pregovora grčke vlade sa međunarodnim kreditorima. Vojvođanska banka: Uložili smo ui SrbijuKlijenti Vojvođanske banke nemaju razloga da brinu, jer je to srpska banka koja je... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.