http://www.mtsmondo.com/

Mondo

Srećno vam bilo za Nikoljdan

Mondo pre 4 sata  
Srpska pravoslavna crkva (SPC) danas slavi Svetog Nikolu Čudotvorca, jednog od najvećih hrišćanskih svetitelja koji važi za zaštitnika putnika, moreplovaca, ribara i splavara.
Slava Sveti Nikola je po broju onih koji je slave, bez premca među Srbima, a takođe je hramovna i manastirska slava SPC. Posvećeno mu je više od 600 crkava pod jurisdikcijom Srpske pravoslavne crkve. Kako Sveti Nikola pada u... »

Rondo ide kod Novickog

Mondo pre 4 sata  
Boston i Dalas privode kraju dogovor o trampi četvorostrukog Ol star plejmejkera.
Radžon Rondo nalazi se na pragu transfera iz Boston Seltiksa u Dalas Maverikse, gde će sa Monte Elisom, Čendlerom Parsonsom, Dirkom Novickim i Tajsonom Čendlerom činiti jednu od najboljih startnih petorki u NBA ligi. Američki... »

Hakeri otkrili novi Bond telefon: Sony Xperia Z4

Mondo pre 2 sata  
Potpuno je neverovatno šta hakeri rade Sony kompaniji! Najnovije "otkriće" je da će Džejms Bond u novom filmu nositi Sony Xperia Z4 smartfon.
Sony Xperia Z4 Bond telefon. Znali smo da je model Xperia Z4 spreman za CES 2015 premijeru, koja će biti negde između 6. i 9. januara, a sad, zahvaljujući hakerima koji su "razorili" Sony sistem, znamo i kako će telefon izgledati... »

Dnevni horoskop za 19. 12. 2014.

Mondo pre 5 sati  
Ovan Potrudite se da budete raspoloženi dobro tokom čitavog dana. Danas bi trebalo da šetate, da se bavite sportom. Nemojte se ograničavati, nego prihvatajte dobre prilike ukoliko se ukažu. Bik Najbitnije ovog petka je da čuvate energiju, da se ne rasipate. Potrudite se da se usredsredite na dobre... »

Vučić i Li uživali na Kališu

Mondo pre 13 sati  
Premijer Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Vlade Kine Li Kećijang prošetali su danas Kalemegdanom.
Pre šetnje na Kelemegdanu, Vučić i Kećijang su otvorili most prijateljstva Srbije i Kine - Pupinov most. Njima se u šetnji pridružio i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik. Kineski premijer danas završava posetu Beogradu, a... »

Putin: Zapad hoće da ukroti ruskog medveda!

Mondo pre 12 sati  
Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je da je pozicija Rusije po pitanju Ukrajine ispravna, a za zapadne partnere da su i posle pada Berlinskog zida nastavili da dižu nove bez obzira na pokušaje Rusije da sarađuje sa Evropom i svetom.
Govoreći na redovnoj godišnjoj konferenciji za novinare u Moskvi o odnosi sa Zapadon, on je rekao: "Uvek će pokušati da medveda (simbol Rusije) stave pod lanac. Možda bi trebalo da medveda ostave na miru. Mi samo branimo svoj... »

Novi užas: Boko Haram oteo 190 žena i dece!

Mondo pre 13 sati  
Pripadnici ekstremističke grupe Boko Haram oteli su najmanje 185 osoba na severoistoku Nigerije, izjavili su lokalni zvaničnici.
Islamisti su kamionima odvezli taoce u šumu u Sambizi, jednom od svojih uporišta, rekli su lokalni zvaničnici koji su zahtevali anonimnost. Jedan od vođa islamista Usman Kakani tvrdi u izjavi Frans presu da su otete žene i deca,... »

Oliveru Ivanoviću počelo suđenje u Mitrovici

Mondo pre 10 sati  
U Kosovskoj Mitrovici danas je počelo suđenje predsedniku SDP Oliveru Ivanoviću i još četvorici optuženih.
Tužilac Euleksa govorio je na o zločinima nad Albancima za koje se okrivljeni terete. U uvodnom izlaganju tužilac je pojedinačno i detaljno govorio o svim krivičnim delima koja se stavljaju na teret petorici Srba i imenima... »

Krivično gone Veće tužilaca zbog izbora Vekarića

Mondo pre 11 sati  
Poslanik Milovan Drecun (SNS) izjavio je danas da je grupa od deset poslanika, među kojima je i on, podnela krivičnu prijavu Tužilaštvu za organizovani kriminal protiv članova Državnog veća tužilaca.
Državno veće tužilaca je 2009. godine izabralo Bruna Vekarića za zamenika javnog tužioca Tužilaštva za ratne zločine, "iako nije ispunjavao zakonom predviđene uslove", kaže Drecun, koji je u izjavi Tanjugu precizirao da je... »

Dačić: Zapadni Balkan i Ukrajina prioriteti

Mondo pre 9 sati  
Srbija posvećuje veliku pažnju pripremama za predsedavanje OEBS-u, o čemu svedoče moje posete Francuskoj, Rusiji i Ukrajini, kaže Dačić.
Zapadni Balkan i i regionalna saradnja biće prioritet predsedavanja Srbije Organizaciji za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS), izjavio je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić. Prioritet će biti i podsticanje mirovnog procesa... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.