http://www.politika.rs

Politika

Obeleženi godišnjica Drugog srpskog ustanka i Dan VS

Politika pre 9 sati
TAKOVO - U Takovu su danas obeleženi 202. godišnjica Drugog srpskog ustanka i Dan Vojske Srbije, u znak sećanja na dan kada je 1815. doneta odluka o početku Drugog srpskog ustanka protiv Otomanske imperije. Ceremoniju u Takovu predvodio je državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje,... »

Troje poginulih u napadu Izraela na vojsku Sirije

Politika pre 13 sati
DAMASK - U današnjem napadu izraelske avijacije na kamp sirijske vojske ubijena su tri borca, javio je Izraelski vojni radio. Napad je izveden na kamp Al Favar, kod grada Kuneitra na jugozapadu Sirije. Izraelska vojska je u petak saopštila da je gađala mete unutar Sirije, kao odmazdu za minobacački... »

Tramp dodelio prvo odlikovanje

Politika pre 14 sati
BETESDA - Predsednik SAD Donald Tramp odlikovao je narednika prve klase američke vojske Alvara Barijentosa ordenom „purpurno srce”, prilikom svoje posete Nacionalnom vojnomedicinskom centru Valter Rid. To je prvo odlikovanje koje je Tramp dodelio od kako je postao vrhovni komandant oružanih snaga... »

A moji vatrogasci...

Politika pre 15 sati
To je naša logika mira, i ona je u načelu u redu, ali stvarnost na Balkanu i u svetu pokazuje da logika surove sile dominira aktuelnom međunarodnom politikom
Otvoriš naše novine, a ono pršte naslovi: „NATO sprema invaziju na Srbe“, „Srbi, čeka vas pakao kao 1999“, „NATO i Albanci hoće rat“, pa „Šiptari hoće da otmu Niš“, pa izvesni predsednik opštine Bujanovac Jonuz Musliu preti:... »

Razdor među beogradskim advokatima

Politika pre 2 sata
Sve vreme sevale varnice između dve suprotstavljene grupe advokata, onih koji osporavaju mandat predsednika AKB Slobodana Šoškića i članova UO i onih koji podržavaju rukovodeću strukturu
Iako je na dnevnom redu skupštine Advokatske komore Beograda (AKB), održane po odluci predsednika Slobodana Šoškića, bila samo jedna tačka – rasprava o stanju u advokaturi, o njoj se opšte nije govorilo. Skupština, kojoj je... »

Bler: Ne dajte Terezi Mej „blanko ček” za Bregzit

Politika pre 7 sati
LONDON - Bivši britanski premijer Toni Bler apelovao je na birače da 8. juna na parlamentarnim izborima ne daju aktuelnoj premijerki Terezi Mej „blanko ček” po pitanju Bregzita. On je pozvao građane da ne biraju kandidate koji „podržavaju Bregzit po svaku cenu” iz koje god da su stranke, ocenivši... »

Fides: Soroš lobira da EU pritisne Mađarsku zbog migracija

Politika pre 4 sata
BUDIMPEŠTA – Mađarska vladajuća partija Fides saopštila je danas da će američki finansijer Džordž Soroš „lobirati” da Evropska unija izvrši pritisak na Mađarsku zbog migrantske politike te zemlje kada bude otputovao u Brisel naredne nedelje radi razgovora s predsednikom Evropske komisije Žan-Klod... »

Godišnjica oslobađanja koncentracionih logora u Nemačkoj

Politika pre 6 sati
BERLIN - Preživeli Holokausta zajedno sa zvaničnicima okupili su se danas ispred nekadašnjih koncentracionih logora Bergen-Belzen na severu Nemačke i Zahsenhauzen u blizini Berlina u sećanje na njihovo oslobađanje pre 72 godine. Bergen-Belzen oslobodili su 15. aprila 1945 britanski vojnici koji su... »

Pubertet

Politika pre 15 sati
Kod većine dece jedanaesta godina života je veoma važna zato što u njoj započinje proces obilnijeg lučenja polnih hormona koji će u nekoliko narednih godina učiniti da se dečje telo pretvori u telo mladog muškarca ili mlade žene. Iako još uvek emotivno i socijalno nezreli, mladi će na kraju ovog... »

Prodaju uređaje bez obezbeđenog servisa i rezervnih delova

Politika pre 1 sat
Procena je da čak na 70 odsto električnih aparata koji se uvezu nije plaćena eko-taksa, što znači da ih inspekcija nema u registru i ne podležu kontroli
Bela tehnika i uređaji koji se prodaju na tržištu bez oznake AAA (tri slova A koja grafički čine trougao) nisu bezbedni za upotrebu niti njihov kvalitet odgovara evropskim standardima. Ova domaća oznaka koja je pandan evropskom... »

Makron i Le Penova u drugom krugu

RTS  pre 40 minuta  još 73 povezane

Spasilac Milanovčana - Branislav Tomić!

Mondo  pre 2 sata  još 24 povezane

U Vrbasu do 11 sati odziv 15,58 odsto, u Kovinu 10,37

Beta  pre 11 sati  još 20 povezanih

Stojanović: Nisam razočarana

Beta  pre 8 sati  još 16 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.