PR objave » Vesti dana

PR objave

Srbi uživaju u vožnji, ali bi radije da ih voze autonomna vozila

PR objave pre 10 sati
Srbi uživaju u vožnji, ali bi tradicionalni automobil današnjice zamenili automobilom koji se sam kreće, budući da vožnju autonomnim vozilom smatraju lakšom, pokazalo je istraživanje jednog od najvećih proizvođača guma Goodyear. Naime, u poređenju sa ostalim zemljama Europe, najveći... »

Auto Bild Allard uvrstio Goodyearov pneumatik Vector 4Seasons Gen-2 na prvo mesto

PR objave pre 4 dana
Na najnovijem testu pneumatika, revija Auto Bild Allrad je Goodyearov pneumatik Vector 4Seasons Gen-2 pohvalila kao "uzoran". Bio je ubedljiv svojim performansama na snegu, kratkim zaustavnim putem na mokroj podlozi i tihom vožnjom. Poznata nemačka automobilska revija Auto Bild Allrad objavila je... »

Pokrenut projekat "Jači od straha" u borbi protiv kancera

PR objave pre 4 dana
Pokretanjem veb stranice www.jaciodstraha.rs zvanično je započet edukativni projekat posvećen borbi protiv kancera, od kojeg u Srbiji svake godine oboli više od 37.000 ljudi. Projekat "Jači od straha", čiji je nosilac udruženje Evropa Dona Srbija, ima za cilj da informiše javnost o znacima i... »

Neka vaša koža bude zdrava ovog leta uz melem za psorijazu i ekcem

PR objave pre 6 dana
Leto je vreme godišnjih odmora, ali i sunca i visokih temperatura. U ovakvim uslovima, najosetljiviji deo tela je koža. Vrlo često se javljaju alergijske reakcije, svrab i peckanje, koji vas sprečavaju da uživate u letnjim čarolijama. Bez obzira da li imate problem sa psorijazom i ekcemom ili... »

"Društvo, ko vozi kući?" besplatan prevoz za posetioce Belgrade Beer Fest-a iz većih gradova Srbije

PR objave pre 14 dana
Akcija "Društvo, ko vozi kući?", koju kompanija HEINEKEN Srbija već petu godinu organizuje u okviru Belgrade Beer Fest-a, a čiji je cilj promovisanje važnosti odgovorne konzumacije i ove godine omogući će besplatan prevoz posetiocima beogradskog festivala piva. Pored besplatnog prevoza do... »

OTP Banka se širi u Srbiji

PR objave pre 17 dana
Preuzimanjem Vojvođanske banke, OTP banka će postati jedna od najznačajnijih banaka u Srbiji. Nacionalna banka Grčke potpisala je sporazum sa OTP bankom Srbija o prodaji 100% vlasništva nad Vojvođanskom bankom. Ova transakcija obuhvata i druge poslove Nacionalne banke Grčke u Srbiji. Kao... »

Glumac Bojan Perić poziva na odgovorno uživanje

PR objave pre 17 dana
Poznati mladi glumac Bojan Perić našao se među brojnim posetiocima Safe Zone na Heineken LoveFest-u. Kompanija HEINEKEN Srbija i Agencija za bezbednost saobraćaja organizuju Safe zonu kako bi posetiocima festivala ukazali na značaj odgovornog ponašanja i važnosti odgovorne konzumacije. Od... »

Notari besplatno overili više od 100.000 dokumenata u junu

PR objave pre 25 dana
Javni beležnici besplatno su u junu overili 104.175 isprave, među kojima je najviše bilo dokumenata neophodnih za upis u srednje škole i na fakultete. Predsednik Javnobeležničke komore Srbije Miodrag Đukanović istakao je da su tokom juna besplatne overe činile gotovo polovinu svih overa... »

Saopštenje Centra za evroatlantske studije (CEAS) - Dijalog o Kosovu je Srbiji odavno potreban

PR objave pre 26 dana
Centar za evroatlantske studije iz Beograda (CEAS) u načelu pozdravlja poziv predsednika Srbije Aleksandra Vučića na intenzivniji dijalog o Kosovu. Suština i jeste da u Srbiji o Kosovu konačno odgovorno i na činjenicama utemeljeno u dijalog uđu Srbija koju simboliše Vučić s jedne strane i... »

"Društvo, ko vozi kući?" - posetioci Exit-a i ove godine koristili besplatan prevoz

PR objave 14.07.2017
Dobro poznata akcija kompanije HEINEKEN Srbija - "Društvo, ko vozi kući?", obeležila je i ovogodišnje izdanje Exit festivala koji je posetilo više od 215.000 posetilaca. Promovišući odgovornu konzumaciju i bezbednost u saobraćaju na najposećenijem muzičkom festivalu u Srbiji, kompanija... »

Traže ostavku Radomira Nikolića i nove izbore

Danas  pre 4 sata  još 1 povezana

Vlada Makedonije: Želimo dobrosusedske odnose sa Srbijom

Blic  pre 5 sati  još 1 povezana

Zemljotres u Italiji, ima mrtvih (VIDEO)

Danas  pre 1 sat  još 2 povezane

Sepi prejak za Tipsarevića

Sportske.net  pre 1 sat  još 4 povezane
©2017 Netmark d.o.o.