http://www.probjave.com

PR objave

Ovogodišnja trka 24 sata Le Mana rekordna za Dunlop

PR objave pre 3 dana
Ovogodišnja trka 24 sata Le Mana bila je za Dunlop trka veka. Trkači sa Dunlopovim pneumaticima su obarali rekorde u najbržem vremenu po krugu, a osim toga, u ukupnom zbiru se sada Dunlop najviše puta popeo na podijum. Automobilska trka izdržljivosti 24 sata Le Mana 2017 na kojoj su najveći izazov... »

Održana treća "ProAkcija" na Adi Ciganliji - Odlična zabava i nezaboravni vatromet

PR objave pre 5 dana
Treću po redu manifestaciju „ProAkcija", koja je održana na beogradskoj Adi Ciganliji, posetilo je više hiljada ljubitelja odlične muzike, zabave i pozitivnih vibracija. Ovaj jedinstveni porodični događaj, ponudio je svim posetiocima niz zanimljivih sadržaja, od edukativnih radionica o zaštiti... »

Proslava 20 godina rada British International School

PR objave pre 10 dana
Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je u utorak, 13. juna u svečanoj sali SKUPŠTINE GRADA, ul. Dragoslava Jovanovića br. 2 od 18h organizovana svečanost povodom 20 godina postojanja i uspešnog rada Britanske internacionalne škole, Smetanina broj 12, Dedinje, Beograd. Specijalni gosti su ambasador... »

ProCredit banka obeležava još jednu godišnjicu poslovanja sa Beograđanima na Adi Ciganliji - Besplatan koncert i muzički vatromet za sve

PR objave pre 12 dana
Veliki besplatan koncert i spektarularan muzički vatromet obeležiće i ovogodišnju manifestaciju "ProAkcija - mesto dobrih vibracija", koja će se održati u petak, 16. juna 2017. godine sa početkom u 17 časova na beogradskoj Adi Ciganliji (prostor kod "Kamengrada"). Kao i ranijih godina, sve... »

Toskana nadomak Beograda - Otkrijte čari pravih vina

PR objave pre 16 dana
Odlična hrana, vrhunska vina i izuzetan provod obeležili su otvaranje ekskluzivnog kompleksa "Vinarija Škrbić restoran i apartmani". Mesto koje je blizu grada, a ipak dovoljno daleko da pruži zadovoljstvo prirodnog ambijenta, ugostilo je sinoć poznate ličnosti iz javnog života koji su uživali u... »

Pravo iz prirode za negu vašeg lica i tela - Dar kozmetika

PR objave pre 19 dana
Vašoj koži potrebna je konstantna nega, bez obzira na to koliko godina imate. Sunčevi zraci i visoke temperature različito deluju na lice i telo i zbog toga im je potrebno posvetiti posebnu pažnju u ovom periodu. Da biste bili sigurni da je vaša koža zdrava i nahranjena, zaboravite na veštačke... »

IT kompanija Symphony najavila otvaranje novih razvojnih centara u Srbiji i regionu

PR objave pre 22 dana
Symphony, IT kompanija koja je prošle godine nakon San Franciska i Sarajeva, otvorila svoj razvojni centar u Beogradu, u četvrtak 1. juna obeležila je godišnjicu uspešnog poslovanja u Srbiji, proslavom u svojim prostorijama na Senjaku. Nakon samo godinu dana poslovanja u Beogradu, kompanija... »

GOLIN istraživanje otkriva: u bitki za relevantnost, priča o brendu nadmašuje istinu

PR objave pre 30 dana
Agencija Golin (deo IPG) objavila je svoj prvi Izveštaj o globalnoj relevantnosti, koji otkriva da u borbi za relevantnost u 2017. godini, istina ima svoj trenutak istine. Agencija je predstavila svoj prvi Izveštaj o globalnoj relevantnosti na posebnim događajima organizovanim u Čikagu, Londonu i... »

Za oldtajmere dolazi pneumatik Dunlop Sport Classic visokih performansi

PR objave pre 30 dana
Novi Dunlopov pneumatik Sport Classic zadovoljiće potrebe najzahtevnijih vozača oldtajmera jer udružuje klasičan izgled i savremenu tehnologiju pneumatika visokih performansi. Dunlop, jedan od vodećih proizvođača vrhunskih pneumatika, predstavlja novi pneumatik Sport Classic za oldtajmere koji u... »

Novi pneumatici Goodyear KMAX T za prikolice sa niskim utovarom

PR objave pre 32 dana
Pneumatici Goodyear KMAX T od 17,5 inča namenjeni su za prevoz teškog tereta jer su izdržljivi i robusni, dok istovremeno omogućavaju veliku kilometražu, imaju mali otpor kotrljanja i nose oznaku 3PMSF koja potvrđuje dobre performanse u zimskim uslovima. Goodyear je u svoju ponudu pneumatika KMAX... »

Incident na "Singidunum festu", izboden mladić

Danas  pre 4 sata  još 1 povezana

Podstrek za sticanje znanja iz robotike kod najmlađih (foto)

Večernje novosti  pre 6 sati  još 1 povezana

Na današnji dan, 25. jun

B92  pre 4 sata  još 1 povezana

VIDEO: Makron i Švarceneger snimili poruku za Trampa

Vesti online  pre 3 sata  još 1 povezana
©2017 Netmark d.o.o.