http://www.pravda.rs

Pravda

Zorana Mihajlović: Konačno imamo podršku Nikolića!

Pravda pre 16 sati
Članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović je izjavila da joj je drago što je stigla podrška Tomislav Nikolića za kandidaturu Aleksandra Vučića na izborima.
- Pozivala sam Nikolića nekoliko puta da podrži Vučića kao zajedničkog kandidata. Drago mi je da se to završilo, konačno imamo podršku predsednika Nikolića - rekla je Mihajlovićeva uoči otvaranja Druge srpske konferencije o... »

"Dogovor Vučića i Nikolića značajan za stabilnost"

Pravda pre 19 sati
Predsednik SPS i prvi potpredsednik vlade Ivica Dačić pozdravio je dogovor premijera Aleksandra Vučića i predsednika Tomislava Nikolića.
- To je od velikog značaja za političku stabilnost Srbije u narednom periodu - izjavio je Dačić. Predsednik Srbije Tomislav Nikolić je odlučio da odustane od kandidature na predsedničkim izborima, posle razgovora s Aleksandrom... »

Nikolić: Nikad nisam rekao da ću se kandidovati, Aleksandar i ja smo jedna ideja u dva čoveka!

Pravda pre 4 sata
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić rekao je da poštuje odluku organa SNS-a o kandidaturi Aleksandra Vučića za predsednika Srbije.
"Sve dok SNS nije doneo odluku, ja sam predlagao da se dogovaramo, ali kada je odluka doneta, shvatio sam da bih mnoge ljude naveo da kažu nešto loše o meni i da mogu da potpuno preokrenem situaciju u korist ljudi za koje ne bih... »

Oštar protest: Le Pen otkazala susret sa muftijom, odbija da pokrije glavu!

Pravda pre 15 sati
Liderka Nacionalnog fronta i kandidatkinja ekstremne desnice na izborima u Francuskoj Marin le Pen otkazala je sastanak sa velikim libanskim muftijom.
Sastanak je otkazala pošto je odbila zahtev da pokrije glavu. - Možete preneti moje poštovanje velikom muftiji, ali ja se neću pokriti - rekla je Le Penova novinarima. Pres služba velikog muftije saopštila je da su saradnici... »

Podržavaju teroriste: Hrvatska zarađuje milijarde na sirijskom ratu! (video)

Pravda pre 12 sati
Hrvatska je drastično povećala prodaju municije iz jugoslovenskog i ratnog razdoblja prema Saudijskoj Arabiji u 2016. godini, uprkos upozorenjima organizacija za ljudska prava o ilegalnom preusmeravanju pošiljki u ratna područja, što predstavlja kršenje EU i međunarodnih zakona.
U prvih devet meseci prošle godine, Zagreb je prodao municije, mina i raketnih bacača u vrednosti od 83 miliona evra. Cifre iz razdoblja između oktobra i decembra tek trebaju da budu objavljene. Video snimci i fotografije koje su... »

Ustaše provociraju: "Ne damo da nam nameću nacizam!"

Pravda pre 18 sati
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da se sporna ploča u Jasenovcu ne može samo tek tako ukloniti.
U Jasenovcu je u čast poginulih pripadnika HOS okačena ploča na kojoj se nalazi ustaški izraz "Za dom spremni". Kitarovićeva navodi da se ploča ne može tek tako ukloniti ako je ni sam zakon ne zabranjuje. - Ploča nije usmerena na... »

Naučnici ne znaju šta se dešava: Radioaktivni oblak kruži nad evropom! Stižu optužbe na račun Rusije!

Pravda pre 8 sati
Širom Evrope u januaru ove godine zabeležena je mala, ali zabrinjavajuća stopa radijacije, a naučnici sve vreme bezuspešno pokušavaju da otkriju njen izvor.
Neki Zapadni izvori već su počeli da iskazuju "sumnju" da je za sve krivo nuklearno testiranje koje su Rusi izveli na Arktiku, a drugi pak da je za opasno zračenje odgovorna farmaceutska industrija, prenisi hrvatski portal... »

Dodik se sastao sa ruskim ambasadorom: Evo o čemu su pričali

Pravda pre 7 sati
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ocenio je da vaninstitucionalnim delovanjem bošnjačkog člana Predsedništva BiH Bakira Izetbegovića u vezi sa revizijom tužbe protiv Srbije, BiH ulazi u krizu čije rešenje može biti samo vraćanje na izvorni Dejtonski sporazum.
Dodik je sa ambasadorom Rusije u BiH Petrom Ivancovim razgovarao o reviziji tužbe čije podnošenje najavljuje bošnjački član Predsedništva, a sve mimo zakonom i ustavom utvrđenih procedura, saopšteno je iz kabineta predsednika... »

Trampov savetnik za bezbednost: Milošević je 99. znao svaki naš potez, Srbi su nas potpuno nadigrali

Pravda pre 9 sati
Novi savetnik za nacionalnu bezbednost u administraciji Donalda Trampa, smatra kako je NATO 1999. zanemario činjenicu da ishod rata zavisi i od "jugoslovenskih reakcija i inicijativa koje su se pokazale nemoguće za predvideti"
Američki predsednik Donald Tramp imenovao je generala Herberta Rejmonda Mekmastera za savetnika za nacionalnu bezbednost. Prekaljeni komandant poznat je po svom vođstvu u Iraku, pokazao se kao majstor obračuna sa gerilskim i... »

Vulin: Dogovor Nikolića i Vučića dobra vest za Srbiju

Pravda pre 16 sati
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin ocenio je da je dogovor dva ključna politička funkcionera Srbije dobra vest za našu zemlju.
Aleksandar Vulin je istakao da dogovor Nikolića i Vučića nije posledica trgovine. "Dogovor dva ključna politička funkcionera Srbije nije posledica nikakve trgovine već je odgovor na pokušaje destabilizacije regiona, na... »

Nikolić: Vučić i ja smo jedna ideja u dva čoveka

Danas  pre 5 sati  još 2 povezane

Jeremić: Srbija ne može da čeka

Danas  pre 4 sata  još 2 povezane

Kao maradona i toti: Ovim lobom je Falkao zadivio svet /video/

Blic sport  pre 33 minuta  još 5 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.