http://www.pravda.rs

Pravda

DVOLIČNO: Davutoglu „želi dobre odnose“ sa Rusijom

Pravda pre 7 sati  
Davutoglu (Foto: JuTjub) „Nemamo nameru da pogoršavamo odnose sa Ruskom Federacijom. Rusija je naš prijatelj i naš sused“, rekao je Davutoglu u obraćanju članovima vladajuće stranke AKP u turskom parlamentu, prenela je agencija AP. On je ipak upozorio Rusiju da u Siriji, gde ruska vojska gađa mete... »

DA LI JE OVO ALARM ZA SRBE: Bajden došao na skup u Zagreb

Pravda pre 3 sata  
Bajden u Zagrebu (Foto: JuTjub) Na samitu Brdo-Brioni učestvuje predsednik Srbije Tomislav Nikolić, koji je uoči samita rekao da je Srbija dobar primer suseda. Bajden je u Zagreb doputovao nešto pre 8,00 sati, nekoliko minuta ranije nego što je bilo predviđeno. Reč je o prvoj poseti nekog visokog... »

RUSKA REKONSTRUKCIJA: Ovako je izgledao napad turskog F-16 na ruski Su-24 (VIDEO)

Pravda pre 6 sati  
F16 oborio Su-24 (Foto: Moevideo.net) Nakon napada, islamski teroristi su ubili jednog od dva pilota koji su se predhodno katapultirali, dok je drugi uspeo da pobegne, a spašen je od strane sirijskih specijalnih jedinica i vraćen u matičnu bazu. U akciji spašavanja uništen je i jedan sirijski... »

Vučić: Sa Kinom projekti za sledećih pet godina – hoće i naše oružje!

Pravda pre 3 sata  
Premijer Srbije, Aleksandar Vučić (Foto: JuTjub) Vučić je novinarima, drugog dana posete Kini, rekao da je prvi put napravljen srednjoročni plan za saradnju sa Kinom u narednih pet godina, koji će, ocenio je, našoj zemlji doneti dobre rezultate. Govoreći o izgradnji železničke pruge... »

RUSKA REKONSTRUKCIJA: Ovako je izgledao napad turskog F-14 na ruski Su-24 (VIDEO)

Pravda pre 12 sati  
F16 oborio Su-24 (Foto: Moevideo.net) Su-24 je pogođen raketom vazduh-vazduh nakon čega se srušio. Avion je leteo na 6000 metara visine i nalazio se na oko kilometar od turske granice. Rusko ministarstvo odbrane objavilo je izveštaj o kretanju aviona koji pokazuje da Su-24 nije ulazio u vazdušni... »

RUSKI EKONOMSKI KONTRAUDAR: Turoperateri masovno otkazuju aranžmane za Tursku!

Pravda pre 2 sata  
MOSKVA – Moskva i Ankara našle su se u žestokom klinču, nakon što je Turska oborila ruski avion Su-24 u Siriji. Ruski predsednik Vladimir Putin je ovaj napad okarakterisao kao „udarac u leđa koji su Rusiji naneli saučesnici terorista“ i upozorio je da će obaranje ruskog aviona imati ozbiljne posledice po rusko-turske odnose.
Antalija (foto: Jutjub pritnskrin) Sada se svi pitaju kako će Putin kazniti Ankaru i koliku će cenu Turska platiti zbog ovog incidenta? Eksperti predviđaju da do vojnog konflikta neće doći, ali da ekonomski odnosi mogu ozbiljno... »

Dačić: Na primeru Srbije narušeni svi međunarodni principi (VIDEO)

Pravda pre 6 sati  
Ivica Dačić (Foto: JuTjub) „Svet u kome živimo je veoma lako uništiti, ali ga je teško sačuvati i odbraniti njegove principe. Tako je i sa Srbijom kad je u pitanju njen teritorijalni integritet i suverenitet”, istakao je Dačić, obraćajući se učesnicima međunarodne konferencije... »

Ambasador Kirbi: Nađite druge glasine!

Pravda pre 7 sati  
Njegova ekselencija Majkl Kirbi (Foto: JuTjub) „Nađite druge glasine. SAD u Srbiji ne pokušavaju da sprovedu nikakvo zlo“, odgovorio je Kirbi u Privrednoj komori Srbije na pitanje novinara da li su tačne priče da on posebno podržava Mihajlovićevu. Američki ambasador je kazao da podržava Vladu... »

Ambasador Palestine Mohamed Nabhan: Pokušavaju da naruše odnose između Srbije i Palestine

Pravda pre 46 minuta  
Mohamed Nabhan (Foto: Pravda) Ambasador je medijima predstavio način na koji on i ostali službenici ambasade učestvuju u izbegličkoj krizi i na koje načine pomažu izbeglicama sa Bliskog istoka. – Mi, počevši od mene, pa sve do svih mojih saradnika u ovoj kući, nigde i nikad nismo primali nijedan... »

OSLOBOĐEN: Odbačena krivična za „Vučiću, pederu“ (VIDEO)

Pravda pre 2 sata  
Igor Mikić upada u direktan prenos RTS i vređa premijera (foto: Jutjub printskrin) „Krivična prijava je odbačena 30. jula“, rekla je danas Tanjugu portparol tužilaštva Tatjana Sekulić. Krivičnom prijavom policije Mikić je bio osumnjičen za krivično delo nasilničko ponašanje na sportskim priredbama... »

©2015 Netmark d.o.o.