http://www.pravda.rs

Pravda

Nova funkcija: Evo gde Đorđević ide sa čela BIA!

Pravda pre 1 dan
Odlazeći direktor Bezbednosno informativne agencije Aleksandar Đorđević najverovatnije će biti angažovan kao savetnik novog predsednika Vučića.
Od kada je potvrđeno da će bivši ministar odbrane Bratislav Gašić postati šef BIA, spekuliše se kakva će biti Đorđevićeva sudbina, iako je bilo navoda da će možda otići u diplomate, to nije opcija. - Đorđević je već godinama u... »

Rusija i Kina upozoravaju: Severna Koreja ne može da bude izgovor Amerikancima da...

Pravda pre 1 dan
Kineski šef diplomatije Vang Ji boravi u dvodnevnoj poseti Moskvi, gde se juče sreo sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, a danas je održao zajedničku konferenciju za novinare sa svojim domaćinom, šefom ruske diplomatije Sergejom Lavrovim.
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov izjavio je danas da su se Rusija i Kina složile da razvoj nuklearnog programa Severne Koreje ne bi trebalo da bude izgovor za postavljanje elemenata američkog globalnog sistema... »

Članica Predsedništva Pokreta natrljala nos Jankoviću zbog lepe voditeljke: "Vrlo neodgovorna izjava, predsedniče!"

Pravda pre 1 dan
Članica predsedništva Pokreta slobodnih građana Aida Ćorović žestoko je danas napala svog predsednika Sašu Jankovića zbog prostačkog seksističkog ispada na televiziji N1, kada je novinarki Minji Miletić pretio poljupcima!
- Nemam dilemu. To je neočekivano od Saše Jankovića, jer je on neko ko je do pre dva meseca trebalo da reaguje na takve izjave. Nemam objašnjenje za takav nastup - rekla je Ćorovićeva u intervjuu za "Danas" i nastavila: - To je... »

Steže se omča tačiju, platiće za ovo: Kosti su nađene u peći krečane Klečka, žeteoci Starog Gracka pobijeni na njivi (video)

Pravda pre 1 dan
Postoje novi dokazi za oba velika zločina nad Srbima, ali i dokazi koje je sud na Kosovu odbacio, a koji bi mogli da budu tema istrage Specijalnog suda za zločine OVK.
"Čestitam! Potvrđeno je da je rat OVK bio pravičan!“ Ovim rečima je advokat koji zastupa Fatmira i Beljulja Ljimaja, Nasera i Sabita Šalje, Nedžmena i Arbena Krasnići, Refkija Mazreku i Besima Šurdaja, koji su kao pripadnici OVK... »

Vulin: Kosovo je Srbija, a Haradinaj neosuđeni zločinac

Pravda pre 1 dan
Kosovo i Metohija jeste Srbija, i svaki put kada Albanci pomisle da nije, neka probaju da pod svojom zastavom sednu među priznate članice Ujedinjenih naciija i međunarodne zajednice, izjavio je danas ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin.
"Ako Srbije nema i neće je biti na KiM, zašto se od Srbije traži da razgovara sa kosovskim Albancima i zasto prave skupove koje pre nego zakažu pitaju da li će Vučić doći i da li Srbija hoće da razgovara. Ako Srbije nema zasto... »

Smrtonosno rusko oružje: Nosači helikoptera daleko ispred francuskih "Mistrala"! (video)

Pravda pre 1 dan
Izgradnja nosača helikoptera sličnih "mistralima" uvrštena je u ruski državni program naoružanja u periodu od 2018. do 2025. godine. Biće naoružani najmoćnijim i najbržim helikopterima Ka-52K.
Zamenik ministra odbrane Jurij Borisov kaže da je isporuka prvog broda planirana za 2022. godinu. Za izgradnju nosača helikoptera biće potrebno oko četiri godine, rekao je Borisov na izložbi helikopterske tehnike u Moskvi. Prema... »

Sukob na pomolu! Estonija prognala ruske konzule, Kremlj odmah poručio: "Ovo je čin neprijateljstva"!

Pravda pre 1 dan
Estonsko ministarstvo spoljnih poslova naredilo je ruskim konzulima u gradu Narva da napuste Estoniju, javlja Sputnjik.
Vlasti su poslale pismo generalu konzulu Dmitriju Kazenovu i višem konzulu Andreju Surgajevu da smesta napuste državu. Rusko ministarstvo spoljnih poslova je potvrdilo ove navode i obećalo odgovor na potez Estonije. - Ovo je još... »

Vučić pred ambasadorima EU zemalja: Evo šta im je obećao da će raditi kao predsednik Srbije

Pravda pre 1 dan
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i izabrani predsednik Srbije razgovarao je danas sa ambasadorima Evropske unije i otpravnikom poslova delegacije EU u Srbiji Oskarom Benediktom, kojima je rekao da Srbija neće menjati prioritete i ciljeve tokom njegovog predsedničkog mandata.
Vučić je rekao da će kao predsednik Srbije raditi na očuvanju mira i stabilnosti u regionu, na jačanju saradnje sa susedima u cilju stvaranja drugačijeg ekonomskog okruženja. - Radiću na stvaranju jedinstvene ekonomske zone, kao... »

Ameri umešani u napade u mančesteru: Evo i dokaza!

Pravda pre 1 dan
Još jedan teroristički napad i još jednom već viđena formula medijske prezentacije od Pariza, Berlina, Nice do Mančestera. Najednom se o napadaču sve zna i sve se znalo, svaki detalj, i ponovo je to islamski ekstremizam oličen u takozvanoj Islamskoj državi (ISIS) ili kako taj pokret pogrdno zovu Arapi Daeš. I opet je napadač poginuo. I svaku put se bude iste sumnje: ko zaista stoji iza terorističkih napada i šta je njihov cilj. Umesto odgovora, javnosti se nude pretnje, strah i emocije zbog poginulih.
Piše: Siniša Ljepojević Sve se uklapa u odavno napravljen model da Daeš teroriše zapadne zemlje zato što je protiv „zapadnih vrednosti“ i zato se na Zapadu mora očuvati „jedinstvo“ kako bi se odbranile te „vrednosti“. I zato je... »

Pronađeni dokumenti: Ukrajinski SBU naredio da se unište svi dokazi o sprovedenoj specijalnoj operaciji MH17 (foto)

Pravda pre 1 dan
Novine “Under Absolute Secrecy“ su se dokopale fotokopija dokumenata sačinjenih od strane Služe bezbednosti Ukrajine, značajnih za specijalu operaciju koja je započeta od strane SBU kako bi pronašli i uništili sve dokaze o masovnim ubistvima koja su se desila na nebu nad Donbasom 17. jula 2014. godine, izveštava ruski thesaker.is.
Novine “Soveršeno sekretno“ su pokrenule sopstvenu istragu: “Razrešavanje misterije nesreće Boing MH17. Operacija Službe bezbednosti Ukrajine “Čišćenje“ 1.deo“ – Naredba za sprovođenje posebnih procedura kako bi uništili podatke... »

Rehabilitacija komandanta Javnost podeljena oko Nikole Kalabića

Večernje novosti  pre 3 sata  još 13 povezanih

Psiho: Ubio dvojicu jer su branili muslimanku

Mondo  pre 1 sat  još 15 povezanih

Oglasila se Moskva: Nismo narušili britanski vazdušni prostor

Vesti online  pre 1 sat  još 14 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.