http://www.pravda.rs

Pravda

Pogodio ga u živac: Martinović izrekao dve opomene Šaroviću, evo koja tema ga je toliko potresla (video)

Pravda pre 23 sata
Tokom jučerašnje sednice Administrativnog odbora Skupštine Srbije radikal Nemanja Šarović toliko je iznervirao naprednjaka i predsednika odbora Aleksandra Martinovića koji mu je izrekao dve opomene i oduzeo reč.
Tokom rasprave o kodeksima ponašanja u Skupštini, Šarović je rekao da je potrebno doneti kodeks protiv "političke prostitucije". Šarović je prvo ironično nahvalio Martinovića a onda je prešao na stvar. - Evo ja predlažem još... »

DELIJE razvalile: Spektakularna koreografija i pesma koja će se pamtiti dok je Zvezde (video)

Pravda pre 23 sata
Navijači Crvene zvezde napravili su lepu koreografiju uoči revanš meča drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa Irtišom.
Na južnoj tribini stadiona „Rajko Mitić“, gde su vatreni navijači smešteni zbog kazne UEFA, podeljeni su beli kartoni na čijoj poleđini su ispisani stihovi pesme „Crven cvete“ koja govori o Kosovu i Metohiji. Nekoliko minuta uoči... »

Strpljenje, cenkanje, popusti... Logika je isključena: Ovo su pravila poslovanja u arapskom svetu!

Pravda pre 21 sat
Poslednjih godina mnogo naših ljudi, uključujući i državu, ima tesne poslovne veze sa zemljama Zaliva, ali većina nas gaji predrasude kada je u pitanju poslovna kultura u ovom regionu. Tamara Bulok Glišić, izvršna direktorka "Altitjud Stratedžis" i menadžerka sa višegodišnjim iskustvom na Bliskom istoku, izdvojila je nekoliko pravila koja treba da znate ukoliko radite na Bliskom istoku ili su vam poslovni partneri odatle.
"Nakon šest godina provedenih na Bliskom Istoku, tačnije u zemljama arapskog Zaliva, i vođenja kompanija sa višemilionskim dolarskim budžetima, naučila sam nekoliko ključnih lekcija iz biznis saradnje sa tim delom sveta. S... »

Oni su najbrojnija vojna sila na svetu: A ovo su moćna oružja kojima raspolažu (video)

Pravda pre 22 sata
Ovo je velika godina za kinesku armiju, piše Sinhua. Prvi nosač aviona domaće proizvodnje predat je na upotrebu vojsci u aprilu, u junu je kineska mornarica dobila i razarače najnovije generacije. Kina proslavlja 90 godina postojanja svoje Narodno oslobodilačke armije pokazujući celom svetu koliko su porasli njeni borbeni kapaciteti.
Kina kao godišnjicu osnivanja Narodne oslobodilačke armije uzima 1. avgust 1927. godine kada je izbio ustannak u Nančangu u kome je učestvovalo 20.000 boraca. Pre 19 godina oružane snage Kine brojale su 2 miliona ljudi čime je... »

Krvava žetva: U jednom danu likvidirano 98 terorista, borbe se vode širom zemlje

Pravda pre 20 sati
Avganistanske snage likvidirale su u borbama za poslednja 24 sata 98 pobunjenika, saopštilo je Ministarstvo odbrane.
- U poslednja 24 sata izveli smo niz antiterorističkih operacija širom zemlje i likvidirali 98 neprijateljskih boraca, a ranili 36 - tvrdi se u saopštenju ministarstva. Najviše ubijenih pripadalo je Talibanima, ali ima i... »

Srbi koji su bili u pritvoru na Zakintosu ogorčeni: Nismo imali šta da jedemo, nikoga nismo razumeli, taj užas nikad nećemo zaboraviti!

Pravda pre 1 dan
- Letovanje na Zakintosu pretvorilo se u noćnu moru i nikad više neće kročiti u Grčku. Žao nam je Amerikanca koji je poginuo, ali mi nemamo ništa s njegovom smrću i samo smo se našli na pogrešnom mestu u pogrešno vreme - kažu Siniša Petrović (22) iz Žitnog Potoka kod Prokuplja i Nenad Jovanović (22) iz Rečice kod Žitorađe.
Bili su u pritvoru šest dana zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu američkog turiste Bakarija Hendersona ispred kluba "Barkod" 7. jula. Siniša Petrović kaže da Srbija mora da pomogne ostalim Srbima koji su u pritvoru. - Oni su... »

Institut Ist Vest otvara kancelariju u Beogradu

Danas  pre 8 sati  još 1 povezana

Moguće plaćanje prekovremenog noćnog rada u Fijatu

Danas  pre 9 sati  još 1 povezana

Karić gradi poslovno-stambeni kompleks Tesla grad u Makiškom polju

Nova ekonomija  pre 2 sata  još 1 povezana

"Priznavanje Kosova uslov za Srbiju? Bio bih iznenađen"

Vesti online  pre 20 minuta  još 3 povezane

General Skaparoti završio posetu Kosovu

Večernje novosti  pre 12 sati  još 2 povezane
©2017 Netmark d.o.o.