Pravda » Vesti dana

Pravda

Uzbuna na zapadu: Evo kako su reagovali na srpsko-makedonski sukob!

Pravda pre 2 dana
Zapadne agencije izvestile su danas o diplomatskoj krizi na liniji Skoplje-Beograd, te o povlačenju srpskih diplomata iz Makedonije, prenoseći izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je ta odluka doneta nakon prijema obaveštajnih podataka o "veoma ofanzivnom" delovanju protiv srpskih... »

Vozač kombija smrti ubijen dok je planirao da se raznese i napravi novi masakr! (video)

Pravda pre 1 dan
Španska policija ubila je danas muškarca koji bi mogao biti Junes Abujakub, osumnjičeni vozač kombija koji je u četvrtak sejao smrt glavnom turističkom ulicom u Barseloni, javlja AFP pozivajući se na neimenovan izvor blizak istrazi. "Upucali su i usmrtili osumnjičenog koji bi mogao biti... »

Često im se dešava: Američka mornarica obustavlja operacije posle najnovijeg udesa, ovog puta, razarača

Pravda pre 1 dan
Ministar odbrane SAD Džon Matis najavio je temeljnu istragu posle sudara razarača "Džon S. Mekejn" i trgovačkog broda, što je poslednji u nizu sličnih incidenata u kojima su učestvovali brodovi američke mornarice. Komandant pomorskih operacija admiral Džon Ričardson rekao je da će... »

Veliki konvoj Islamske države kretao se uz reku Eufrat a onda je naišao ruski avion: Nestali u vatri (video)

Pravda pre 2 dana
Ruska avijacija u Siriji ubila je više od 200 terorista u napadu na konvoj Islamske države u provinciji Deir Ez Zor. Konvoj u kom su se nalazili tenkovi, oklopna vozila i oko dvadeset kamioneta sa teškim mitraljezima i mminobacačima kretao se uz reku Eufrat kako bi zaustavili napredovanje SAA.... »

Putinova provokacija: Ovo je novi ambasador Rusije u Americi, inače na crnoj listi SAD i EU! (Foto/video)

Pravda pre 2 dana
Predsednik Rusije Vladimir Putin imenovao je Anatolija Antonova za novog ambasadora Rusije u Sjedinjenim Američkim Državama. Anatolij Antonov poznat je kao zagovornik oštre politike prema Zapadu, bez obzira na činjenicu da Hilari Klinton nije postala predsednik Amerike. Anatolij Antonov (Foto:... »

Oštar odgovor Srbije: Najdrastičnije mere prema Makedoncima! (video)

Pravda pre 2 dana
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić poručuje da bi i Srbija mogla da promeni stav po pitanju imena Makedonije. On je to poručio posle najava zvaničnog Skoplja da menja stav o uzdržanosti prilikom glasanja o članstvu Kosova u Unesko. "Ukoliko Makedonija zaista glasa za prijem Kosova u... »

Šešelj: Prozapadna opozicija nema šanse čak i da se svi udruže, uključujući Boška i Sandu

Pravda pre 2 dana
Lider SRS Vojislav Šešelj je u intervjuu za "Novosti" na pitanje šta misli o predlogu razgraničenja na KiM odgovorio pitanjem - zašto se razgraničavati sa Albancima na svojoj teritoriji? - Što da se sa Albancima razgraničavamo na svojoj teritoriji? Sve je naše, pa da delimo sa njima. Može,... »

Vatreni inferno u Hrvatskoj: Gori od Hvara do Velebita (video)

Pravda pre 2 dana
U Hrvatskoj požari gore od Hvara do Velebita, a vatra se opasno približila Zadru, javljaju hrvatski mediji. Stanje na nekim požarištima u Hrvatskoj je i dalje kritično, a kako je javlja Antena Zadar, požari su se opasno približi Zadru. Neutvrđen broj kanadera i airtraktora trenutno vodu za... »

Dramatična poruka: "Evropa je izgubljena, Jevreji bežite u Izrael!"

Pravda pre 2 dana
Glavni rabin u Barseloni apelovao je na Jevreje da se presele u Izrael jer je “Evropa izgubljena zbog radikalnog islama“. Mir Bar-Hen ohrabruje svoju zajednicu da napusti Španiju, koju je nazvao “sedištem terorizma za celu Evropu“. On je to naveo nakon terorističkog napada koji se dogodio... »

Upozorenje "nešnal interesta" za NATO: Ne čačkajte "ruskog medveda", spominju i Srbiju

Pravda pre 2 dana
Zapadno mešanje u tradicionalne sfere ruskog uticaja - područja koja su pod uticajem Moskve bila tokom tri veka ili duže - predstavlja veoma provokativnu i destabilizujuću politiku, piše američki časopis "Nešenel interest". Osim Ukrajine, Gruzije i Belorusije, jedna od takvih sfera bila je i... »

©2017 Netmark d.o.o.