http://www.pressonline.rs/

Skok Ane Ivanović na sedmu poziciju WTA liste, Jelena Janković nastavlja pad!

Press pre 11 sati  
Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović napredovala je za jedno mesto, dok je Jelena Janković nastavila pad na WTA rang listi.
Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović napredovala je za jedno mesto, dok je Jelena Janković nastavila pad na WTA rang listi. Ivanovićeva sada zauzima sedmu poziciju sa 4.390 bodova. PROČITAJTE JOŠ: Ivanovićeva: Za svaki meč nova... »

Danas obeležavanje 70. godišnjice oslobođenja Beograda

Press pre 16 sati  
Državna ceremonija povodom obeležavanja 70. godišnjice oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu održaće se danas na Groblju oslobodilaca Beograda i kraj Spomenika stradalim sovjetskim pilotima na Avali.
Državna ceremonija povodom obeležavanja 70. godišnjice oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu održaće se danas na Groblju oslobodilaca Beograda i kraj Spomenika stradalim sovjetskim pilotima na Avali. Ceremoniju uz pune... »

Dačić: Bićemo partner svima koji su za očuvanje mira

Press pre 11 sati  
Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da Srbija svojim angažmanom u mirovnim misijama UN želi da doprinese promociji održivog mira, stabilnosti i razvoja i da će nastaviti da bude partner svima koji su spremni da angažovanjem kroz UN doprinesu očuvanju međunarodnog mira i bezbednosti.
Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da Srbija svojim angažmanom u mirovnim misijama UN želi da doprinese promociji održivog mira, stabilnosti i razvoja i da će nastaviti da... »

NASTAVLJAJU SE INCIDENTI U NOVOM SADU: Kamenovana pekara čiji je vlasnik Srbin!

Press pre 8 sati  
Pekara "Gozd" u Puškinovoj ulici broj 1 u Novom Sadu, čiji je vlasnik Srbin Borislav Lečić kamenovana je jutros oko 5:30 sati, a tom prilikom je razbijen izlog.
Pekara "Gozd" u Puškinovoj ulici broj 1 u Novom Sadu, čiji je vlasnik Srbin Borislav Lečić kamenovana je jutros oko 5:30 sati, a tom prilikom je razbijen izlog. Vlasnik pekare Borislav Lečić rekao je Tanjugu da je napad na pekaru... »

POGLEDAJTE VIDEO: Snimak hapšenja gradonačelnika Zagreba

Press pre 11 sati  
Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, suvlasnik CIOS grupe za sakupljanje i preradu industrijskog otpada Petar Pripuz i predsednik Uprave Zagrebačkog holding Slobodan Ljubičić Kikaš uhapšeni su juče. Akcija, koju su zajedno sproveli policija i Uskok, trajala je mesecima, a nezvanično se saznaje da je uhapšeno ukupno 19 osoba, navodi HRT.
Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, suvlasnik CIOS grupe za sakupljanje i preradu industrijskog otpada Petar Pripuz i predsednik Uprave Zagrebačkog holding Slobodan Ljubičić Kikaš uhapšeni su juče. Akcija, koju su zajedno... »

Analitičari:Odlaganje posete Rame je bilo neophodno zbog uvrede

Press pre 11 sati  
Odlaganje posete albanskog premijera Edija Rame Beogradu je bilo neophodno, jer isticanje drona sa zastavom takozvane "velike Albanije" na fudbalskoj utakmici Srbije i Albanije predstavlja uvredu, ocenili su danas profesor Fakulteta političkih nauka Dragan Simeunović i politički analitičar Dragomir Anđelković.
Odlaganje posete albanskog premijera Edija Rame Beogradu je bilo neophodno, jer isticanje drona sa zastavom takozvane "velike Albanije" na fudbalskoj utakmici Srbije i Albanije predstavlja uvredu, ocenili su danas profesor... »

VUČIĆ O POSETI RAME: Nećemo dozvoliti da bilo ko ponižava našu državu i narod!

Press pre 11 sati  
Premijer Aleksandar Vučić, povodom posete albanskog premijera Edija Rame Beogradu, rekao da je sve probleme treba rešavati razgovorom, ali da Srbija ne dozvoljava da bilo ko ponižava državu i narod.
Premijer Aleksandar Vučić, povodom posete albanskog premijera Edija Rame Beogradu, rekao da je sve probleme treba rešavati razgovorom, ali da Srbija ne dozvoljava da bilo ko ponižava državu i narod. "Moramo sve probleme da... »

Ljajić: Poslaćemo lekare ako to žele Šešelj i Hadžić

Press pre 16 sati  
Predsednik Nacionalnog saveta za sarađu sa Haškim tribunalom Rasim Ljajić, povodom informacija o lošem zdravlju Vojislava Šešelja i Gorana Hadžića, izjavio je da država o svim haškim osuđenicima i pritvorenicima vodi računa i da im uvek, kad neko od njih to zatraži, šalju lekare iz Srbije.
Predsednik Nacionalnog saveta za sarađu sa Haškim tribunalom Rasim Ljajić, povodom informacija o lošem zdravlju Vojislava Šešelja i Gorana Hadžića, izjavio je da država o svim haškim osuđenicima i pritvorenicima vodi računa i da... »

KRAJ: SZO proglasila da je epidemija ebole u Nigeriji prošlost!

Press pre 11 sati  
Svetska zdravstvena organizacija (SZO) proglasila je danas kraj epidemije ebole u Nigeriji, posle isteka perioda od 42 dana bez novih slučajeva obolevanja od ovog virusa.
Svetska zdravstvena organizacija (SZO) proglasila je danas kraj epidemije ebole u Nigeriji, posle isteka perioda od 42 dana bez novih slučajeva obolevanja od ovog virusa. "Epidemija ebole u Nigeriji je prošla. Ovo je veliki... »

Bez potvrde ostajete bez penzije!

Press pre 16 sati  
Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje podsetio je danas studente - korisnike porodičnih penzija, koji su to pravo ostvarili po osnovu školovanja na visokim školama ili fakultetima, da do kraja oktobra treba da dostave nadležnim filijalama Fonda PIO potvrde o upisu nove školske godine.
Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje podsetio je danas studente - korisnike porodičnih penzija, koji su to pravo ostvarili po osnovu školovanja na visokim školama ili fakultetima, da do kraja oktobra treba da... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.