http://www.pressonline.rs/

Press

Debeljuce su baš .... seksi

Press pre 4 sata  
Istraživači su otkrili do sada potpuno nepoznatu činjenicu: punačke žene, čak i one koje bi se mogle svrstati u kategoriju debelih, imaju izuzetno uspešan seksualni život i ne oskudevaju u partnerima
Istraživači su otkrili do sada potpuno nepoznatu činjenicu: punačke žene, čak i one koje bi se mogle svrstati u kategoriju debelih, imaju izuzetno uspešan seksualni život i ne oskudevaju u partnerima Od 7.000 žena, koje su... »

Nepotvrđeni snimci: Jedan od ruskih pilota mrtav, drugi zarobljen ?

Press pre 10 sati  
Na internetu su se pojavili nepotvrđeni video snimci i fotografije na kojima je, navodno, prikazano telo mrtvog pilota ruskog aviona koji je danas oborila Turska na granici sa Sirijom, okruženo sirijskim pobunjenicima, dok se na odvojenom snimku vidi, navodno, drugi pilot kojeg su zarobili naoružani ljudi.
Na internetu su se pojavili nepotvrđeni video snimci i fotografije na kojima je, navodno, prikazano telo mrtvog pilota ruskog aviona koji je danas oborila Turska na granici sa Sirijom, okruženo sirijskim pobunjenicima, dok se na... »

Putin: Turski udarac u leđa

Press pre 10 sati  
Tursko obaranje ruskog vojnog aviona u blizini granice sa Sirijom jeste vrsta incidenta od kakve su mnogi strepeli otkako je Rusija otpočela vazdušne operacije u Siriji, te se sada može očekivati pravi "diplomatski vatromet", upozorava Bi-Bi-Si.
Tursko obaranje ruskog vojnog aviona u blizini granice sa Sirijom jeste vrsta incidenta od kakve su mnogi strepeli otkako je Rusija otpočela vazdušne operacije u Siriji, te se sada može očekivati pravi "diplomatski vatromet",... »

Kina predlaže osnivanje fonda za projekte u Evropi

Press pre 11 sati  
Kina predlaže formiranje finansijske kompanije koja bi finansirala projekte u zemljama centralne i istočne Evrope, izjavio je danas kineski premijer Li Kećijang.
Kina predlaže formiranje finansijske kompanije koja bi finansirala projekte u zemljama centralne i istočne Evrope, izjavio je danas kineski premijer Li Kećijang. U obraćanju liderima 16 zemalja centralne i istočne Evrope, na... »

U eksploziji u Kairu četiri policajca poginula, 12 osoba povređeno

Press pre 13 sati  
Najmanje četiri policajca su poginula, a 12 osoba je povređeno danas u eksploziji dve bombe u blizini hotela u Egiptu u kojem se smeštene izborne sudije, u gradu al-Ariš, najvećem na Sinajskom poluostrvu, saopštili su bezbednosni i medicinski izvori.
Najmanje četiri policajca su poginula, a 12 osoba je povređeno danas u eksploziji dve bombe u blizini hotela u Egiptu u kojem se smeštene izborne sudije, u gradu al-Ariš, najvećem na Sinajskom poluostrvu, saopštili su bezbednosni... »

Marjanović "zakucava" u NBA, Bjelica i dalje povređen

Press pre 9 sati  
Košarkaši San Antonija zabeležili su rano jutros protiv Feniksa novu pobedu u NBA ligi sa 98:84, a srpski centar Boban Marjanović upisao je dva poena.
Košarkaši San Antonija zabeležili su rano jutros protiv Feniksa novu pobedu u NBA ligi sa 98:84, a srpski centar Boban Marjanović upisao je dva poena. Marjanović je na parketu proveo pet minuta, sve u prvoj četvrtini, a jedini... »

U Zavidovićima bačena eksplozivna naprava na zgradu policije

Press pre 13 sati  
U Zavidovićima je sinoć bačena eksplozivna naprava na aneks zgrade Policijske stanice, pri čemu niko nije povređen, dok policija traga za počiniocem ili više njih.
U Zavidovićima je sinoć bačena eksplozivna naprava na aneks zgrade Policijske stanice, pri čemu niko nije povređen, dok policija traga za počiniocem ili više njih. Portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog... »

Bomba u centru Atine, nema žrtava

Press pre 14 sati  
Bomba je eksplodirala rano jutros ispred kancelarija grčke poslovne federacije u centru Atine, javile su agencije, pozivajući se na policijske izvore. U eksploziji nema žrtava, ali je pričinjena materijalna steta.
Bomba je eksplodirala rano jutros ispred kancelarija grčke poslovne federacije u centru Atine, javile su agencije, pozivajući se na policijske izvore. U eksploziji nema žrtava, ali je pričinjena materijalna steta. Policija je,... »

Odloženo sudjenje Nataši Kandić

Press pre 10 sati  
U parničnom odeljenju Prvog osnovnog suda u Beogradu danas je zbog bolesti sudije za 25. decembar odloženo suđenje po tužbi za naknadu štete koju je protiv osnivača Fonda za humanitarno pravo Nataše Kandić podneo načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Ljubiša Diković.
U parničnom odeljenju Prvog osnovnog suda u Beogradu danas je zbog bolesti sudije za 25. decembar odloženo suđenje po tužbi za naknadu štete koju je protiv osnivača Fonda za humanitarno pravo Nataše Kandić podneo načelnik... »

Povređena četvorica ruskih novinara dopisnika iz Sirije

Press pre 11 sati  
Četvorica novinara dopisnika ruskih medija lakše je povređeno nakon što je automobil u kome se ta grupa kretala ka pozicijima sirijske vojske napadnut u Siriji, saopštilo je danas rusko Ministarstvo odbrane.
Četvorica novinara dopisnika ruskih medija lakše je povređeno nakon što je automobil u kome se ta grupa kretala ka pozicijima sirijske vojske napadnut u Siriji, saopštilo je danas rusko Ministarstvo odbrane. Među dopisnicima se... »

©2015 Netmark d.o.o.