http://www.pressonline.rs/

Press

U toku provera krivične prijave protiv Ilije Vujanića

Press pre 4 minuta  
Drugo osnovno tužilaštvo pokrenulo je predistražne radnje zbog navodnih finanijskih malverzacija i zloupotrebe službenog položaja u ovoj visokoškolskoj ustanovi u Beogradu
Drugo osnovno tužilaštvo pokrenulo je predistražne radnje zbog navodnih finanijskih malverzacija i zloupotrebe službenog položaja u ovoj visokoškolskoj ustanovi u Beogradu Ilija Vujanić foto Tanjug Drugo osnovno tužilaštvo... »

Đuro Đurović ČOVEK „ČVRSTE RUKE“ POD ISTRAGOM

Press pre 4 minuta  
Kada je, pre nekoliko meseci, uz pomoć prijatelja iz SPS-a, Veljka Odalovića, postavljen za direktora državne Visoke poslovne škole, poznatije kao „škola kod Vuka“, Đuro Đurović je - u jednom svom intervjuu za dnevne novine - rekao da je on čovek „čvrste ruke“, koji je, kao takav, važio dok je bio sudija Vrhovnog suda. Nije rekao samo to – kako je iz gorštačkog dela Crne Gore, preko konobarisanja u primorskim restoranima i kafićima, sa sumnjivo stečenim univerzitetskim diplomama i uz pomoć...
Kada je, pre nekoliko meseci, uz pomoć prijatelja iz SPS-a, Veljka Odalovića, postavljen za direktora državne Visoke poslovne škole, poznatije kao „škola kod Vuka“, Đuro Đurović je - u jednom svom intervjuu za dnevne novine -... »

MEGATREND UNIVERZITET PROMENIO IME U "UNIVERZITET DŽON NEZBIT"

Press pre 4 minuta  
Odlukom Saveta Megatrend univerziteta od 15. aprila 2015. godine, a na osnovu pismene saglasnosti Džona Nezbita, Megatrend univerzitet promenio je svoje ime u "Džon Nezbit Univerzitet" (John Naisbitt University).
Odlukom Saveta Megatrend univerziteta od 15. aprila 2015. godine, a na osnovu pismene saglasnosti Džona Nezbita, Megatrend univerzitet promenio je svoje ime u "Džon Nezbit Univerzitet" (John Naisbitt University). Dugogodišnji... »

Kako je Ljubiša Samardžić dobio nadimak Smoki

Press pre 4 minuta  
Popularni glumac poznat je pod nadimkom Smoki, ali malo je onih koji znaju zbog čega ga je dobio
Popularni glumac poznat je pod nadimkom Smoki, ali malo je onih koji znaju zbog čega ga je dobio Srpski glumac i režiser Ljubiša Samardžić, rođen 1936. godine u Skoplju, dobitnik je brojnih nagrada iz oblasti glume, televizije i... »

(FOTO)Upoznajte novu Bond devojku

Press pre 4 minuta  
Meksička glumica Stefani Sigma pojaviće se u najnovijem filmu o Džejmsu Bondu.
Meksička glumica Stefani Sigma pojaviće se u najnovijem filmu o Džejmsu Bondu. Ova dvadsetesedmogodišnja devojka pridružila se ekipi filma "Spektar“, novog nastavka filma o Džejmsu Bondu. Stefani je tako postala prva glumica iz... »

MEGATREND UNIVERZITET PROMENIO IME U "UNIVERZITET DŽON NEZBIT"

Press pre 2 dana  
MEGATREND UNIVERZITET PROMENIO IME U "UNIVERZITET DŽON NEZBIT" Odlukom Saveta Megatrend univerziteta od 15. aprila 2015. godine, a na osnovu pismene saglasnosti Džona Nezbita, Megatrend univerzitet promenio je svoje ime u "Džon Nezbit Univerzitet" (John Naisbitt University).
MEGATREND UNIVERZITET PROMENIO IME U "UNIVERZITET DŽON NEZBIT" Odlukom Saveta Megatrend univerziteta od 15. aprila 2015. godine, a na osnovu pismene saglasnosti Džona Nezbita, Megatrend univerzitet promenio je svoje ime u "Džon... »

Kristal Palas srušio Mančester Siti

Press pre 12 dana  
Fudbaleri Mančester Sitija izgubili su večeras u Londonu od ekipe domaćeg Kristal Palasa sa 2:1 i šestim porazom ove sezone verovatno se oprostili od odbrane titule u Premijer ligi.
Fudbaleri Mančester Sitija izgubili su večeras u Londonu od ekipe domaćeg Kristal Palasa sa 2:1 i šestim porazom ove sezone verovatno se oprostili od odbrane titule u Premijer ligi. U poslednjoj utakmici 31. kola tim Manuela... »

Okvirni nuklearni dogovor će sprečiti rat

Press pre 12 dana  
Vođa libanskog Hezbolaha, Sajedin Hasan Nasralah, ocenio je danas da okvirni dogovor o nuklearnom programu Teherana, koji je Iran prošle sedmice postigao sa šest svetskih sila, sprečava mogućnost regionalnog i svetskog rata.
Vođa libanskog Hezbolaha, Sajedin Hasan Nasralah, ocenio je danas da okvirni dogovor o nuklearnom programu Teherana, koji je Iran prošle sedmice postigao sa šest svetskih sila, sprečava mogućnost regionalnog i svetskog rata.... »

Urednik Happy TV: "Parovi" su školski program!

Press pre 12 dana  
Milomir Marić, urednik televizije na kojoj se trenutno emituje rijaliti koji izaziva najviše pažnje javnosti, opisao je taj projekat edukativnim, a da je njegova zabrana nastala usled tuđe zavisti.
Milomir Marić, urednik televizije na kojoj se trenutno emituje rijaliti koji izaziva najviše pažnje javnosti, opisao je taj projekat edukativnim, a da je njegova zabrana nastala usled tuđe zavisti. Marić je izjavio da uopšte nije... »

Košarkaši Zvezde teško do pobede u Valjevu

Press pre 13 dana  
Košarkaši Crvene zvezde savladali su večeras u Valjevu ekipu domaćeg Metalca sa 76:69 (22:17, 18:15, 15:20, 21:17), u preostaloj utakmici 2. kola Superlige Srbije.
Košarkaši Crvene zvezde savladali su večeras u Valjevu ekipu domaćeg Metalca sa 76:69 (22:17, 18:15, 15:20, 21:17), u preostaloj utakmici 2. kola Superlige Srbije. Izabranici Dejana Radonjića zabeležili su drugu pobedu i... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.