http://www.pressonline.rs/

Press

Đorđević: Brinemo o bezbednosti građana jačanjem vojske

Press pre 9 sati
Ministar odbrane Zoran Đorđević izjavio je da je briga o bezbednosti građana kroz jačanje Vojske usklađena s rastom ekonomije.
Foto:B92.net Nama je interes da vojska bude najmodernija i najbolje opremljena, da jača operativne sposobnosti, da može da zaštiti svoje građane, svoju teritoriju, svoje nebo i u tom pravcu razvijamo sve planove", rekao je... »

Potvrđeno: Španci bez Nadala u Beogradu

Press pre 4 sata
Selektor Dejvis kup selekcije Španije Končita Martinez saopštila je spisak igrača za četvrtfinale protiv Srbije na kojem, kako je i najavljeno, nema prve zvezde.
foto: novosti.rs Selektor Dejvis kup selekcije Španije Končita Martinez saopštila je spisak igrača za četvrtfinale protiv Srbije u Beogradu na kojem, kako je i najavljeno, nema prve zvezde Rafaela Nadala. Sem Nadala izostaju i... »

Šešelj: Drugi kandidati nemaju šansu da pobede Vučića

Press pre 9 sati
Kandidat za predsednika Srbije Vojislav Šešelj je u Nišu poručio građanima da glasaju za njega 2. aprila jer samo on ima šanse da pobedi Vučića u drugom krugu.
Foto:B92.net On je rekao da ne treba dozvoliti da sva vlast dođe u jedne ruke, pa makar bile i Vučićeve, jer onda neće biti kontrole vlasti. "Vlast bez kontrole postaje samovlašće i gubi kontakt sa stvarnošću i narodom. Ona... »

General Zrnić: "Migovi" nisu slatkiši

Press pre 9 sati
Dolazak prvih ruskih aviona "MiG 29" u Srbiju može se očekivati narednih nedelja, ali u vezi sa konkretnim datumom ne treba vršiti medijski pritisak.
Foto:B92.net To je izjavio general Bojan Zrnić, član Srpsko-ruskog komiteta za vojnotehničku saradnju. "Mislim da će se to desiti u sedmicama pred nama. To je zahtevan posao, to su ipak borbeni avioni, nisu to slatkiši, zahtevaju... »

Crna gora NA korak od NATO: Protivnici pristupanja kao razlog navode dug od 20.000 milijardi dolara

Press pre 2 sata
Nakon rasprave u Senatu sledi i glasanje o ratifikaciji ulaska u NATO, za šta je potrebna dvotrećinska podrška
Senat SAD-a podržao je proceduralnu meru kojom je okončana rasprava o Protokolu o prijemu Crne Gore u NATO, čime je otvoren put za konačnu ratifikaciju tog dokumenta, koja bi trebalo da se dogodi do kraja marta. Za okončanje... »

AMSS: Saobraćaj umeren, oprez zbog poledice na planinama

Press pre 10 sati
Saobraćaj na putevima Srbije jutros je umerenog intenziteta, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).
Foto:B92.net Moguća je poledica na putevima u planinskim predelima, a vozačima se savetuje oprezna vožnja na deonicama na kojima su radovi u toku. Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na putničkim terminalima... »

Spuštena zavesa na 46. Dane komedije

Press pre 7 sati
Uručenjem nagrada i čitanjem poruke povodom Međunarodnog dana pozorišta, kojoj je ove godine autor poznata francuska glumica Izabel Iper, u Jagodini je spuštena zavesa na 46. Pozorišni festival najboljih komediografskih ostvarenja Srbije "Dani komedije", koji su trajali od 20. marta.
Foto:B92.net Festival je održan pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja i Skupštine grada Jagodine. Na svečanosti je sinoć doajenu srpskog glumišta, pozorišnom, filmskom i televizijskom glumcu Vlastimiru... »

Navijači prekinuli utakmicu, napadnut fudbaler Senegala

Press pre 8 sati
Nekoliko desetina Senegalaca ušlo je na teren stadiona u Parizu, ragbi zahvatom napalo Laminea Gasamu i usledio je prekid u 88. minutu
foto: novosti.rs Prijateljska utakmica između Senegala i Obale Slonovače u Parizu prekinuta je u 88. minutu upadom navijača u teren i napadom na senegalskog fudbalera Laminea Gasamu. Nekoliko desetina pristalica ušlo je na teren... »

Protiv jezičkog nacionalizma: Više od 200 stručnjaka i umetnika iz Srbije, Hrvatske i BiH potpisalo "Deklaraciju o zajedničkom jeziku"

Press pre 3 sata
Deklaraciju o zajedničkom jeziku do sada je potpisalo više od dve stotine lingvista, književnika, naučnika, aktivista i drugih ličnosti iz javnog i kulturnog života Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore
Više od dvesta stručnjaka, kulturnih radnika i umetnika iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore potpisalo je Deklaraciju o zajedničkom jeziku, koja je rezultat serije konferencija projekta "Jezici i nacionalizmi".... »

Kako da zauvek nestanete s društvenih mreža

Press pre 6 sati
Dosta vam je Snapchat-a? Umorio vas je Twiter? Zasitili ste se Facebooka? Želite da se obrišete s društvenih mreža? To možete da učinite a da pritom ne izgubite dragocene podatke.
foto: b92.net Krenimo redom... Da biste obrisali svoj Facebook nalog, otvorite Settings, pa Security pa potom Edit uz Deactivate Your Account. Kliknite na link koji će se pojaviti. Jednostavno je, ali postoji caka: time niste... »

Počeo generalni štrajk u Goši

Beta  pre 6 sati  još 16 povezanih

Đoković predvodi Srbiju protiv oslabljene Španije

B92  pre 2 sata  još 17 povezanih

Avion Er Srbije dobio ime Goran Bregović

Beta  pre 5 sati  još 20 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.