http://www.pressonline.rs/

Press

Bošnjački akademik: Najvredniju zemlju prodajemo Arapima

Press pre 8 sati
Prema rečima Esada Durakovića, javnosti se sve to predstavlja kao da su to investicije, a da političari i zakonodavstvo to ne vide kao problem, da se tu pere novac, da ima puno kriminala.
Bošnjački akademik Esad Duraković upozorio je danas da se u Federaciji BiH prodaju hiljade hektara najvrednije zemlje Arapima i da je reč o internacionalnom projektu da u tom entitetu bude stvorena "muslimanija". "U FBiH prodaju... »

Hilari Klinton zapretila: Srbi ne smeju da se...

Press pre 6 sati
Ona je tako rekla...
Tokom devedesetih, žena Bil Klintona, Hilari, izjavila je u jednom intervjuu: "Srbi ne smeju da se previše busaju, jer očigledno ne shvataju da je čitav svet protiv... »

Maloletni, a uspešni: Kako izgleda kada tinejdžeri imaju konsultantsku firmu?

Press pre 8 sati
Oglasi za tinejdžere često ne pogađaju cilj, i troje mladih je prepoznalo svoju šansu
Leta 2015 dvoje tinejdžera su se upoznali na kampu univerziteta Kornel za srdenjoškolce. Melinda Guo i Zijad Ahmed su imali slična intersovanja - biznis, marketing i filantropiju. Druženje je nastavljeno te jeseni, dok je Melinda... »

Posle Kastra na Kubi snagu dobija još jedan igrač - a nisu komunisti

Press pre 8 sati
Odnosi Kastra i Rimokatoličke crkve su se poboljšavali, ali će tek po njegovoj smrti izgleda doživeti procvat
Odnosi Fidela Kastra i Kubanske katoličke crkve su bili na klackalici tokom godina, ali su se u poslednje vreme poboljšali. Čak i u smrti, Kastro je prkosio crkvi jer je želeo da bude kremiran, što Vatikan ne prihvata. Niko ne... »

Neko mora da ode: Evo šta Trampova era donosi Iranu i Bašaru al Asadu

Press pre 8 sati
Zbližavanje Vašingtona sa Teheranom i Moskovom može biti veoma opasno po sirijskog predsednika, pre svega zato što Iran na zastupa stanovište "Asad ili ništa", a ulozi su viši nego ikad
Za generale iranske elitne Islamske revolucionarne garde (zvanično Korpus čuvara Islamske revolucije; dalje u tekstu IRG), čvrst antiamerički stav predstavlja neizostavan deo pogleda na svet. Ipak, na iznenađenje mnogih, komanda... »

Pronađen natpis "Rad oslobađa" ukraden iz Aušvica

Press pre 9 sati
"Posle anonimne dojave, policija u norveškom mestu Bergen pronašla je deo gvozdene kapije sa dobro poznatim natpisom", navela je policija Bavarske, prenosi AFP.
Natpis "Rad oslobađa" ("Arbeit macht frei") koji je pre dve godine ukraden sa gvozdene kapije na ulazu u nekadašnji nacistički koncentracioni logor Dahau, sada je pronađen, saopštila je danas nemačka policija. "Posle anonimne... »

Komšija Stojadin izjavio: Prestanite da dirate Jelenine

Press pre 7 sati
Kako nezvanično saznajemo...
Kako nezvanično saznajemo, na pitanje da li može da nam kaže da li je noćas bilo kakvih pomaka oko nekih neslanih šala na račun pokojne Jelene Marjanović, komšija Stojadin je rekao: "Nemojte više da dirate mrtvu ženu. Taj ko se igra sa njenim životom je potpuni ludak,... »

"Recepcija, izvolite": Ovo je najstariji telefonski broj na svetu

Press pre 9 sati
Ako vam je potrebna soba, okrenite najstariji telefonski broj u istoriji
Najstariji telefonski broj koji je i dalje u upotrebi, registrovan je na legendarni njujorški Hotel Pensilvanija. Broj ni malo ne liči na savremene brojeve u SAD. Pre svega, telefonski broj Hotela Pensilvanija ima šest cifara, a... »

Isplativ posao: Evo koliko libijski gradovi zarade od krijumčarenja migranata

Press pre 8 sati
Krijumčarenje je glavni izvor prihoda među lokalcima u libijskim priobalnim gradovima
Libijski primorski gradovi ostvaruju prihod od do 325 miliona evra svake godine od krijumčarenja ljudi, tvrdi šef vojnih operativne grupe EU u Sredozemnom moru kontra-admiral Enriko Kredendino u poverljivom izveštaju o radu... »

Margaret Tačer je govorila: Bez Tita, Srbija odlazi u...

Press pre 2 minuta
Da li se ovo obistinilo?
U jednom starom intervjuu za britanski časopis, Margaret Tačer je izjavila: "Tito je bio čovek veliko srca, ali njegova Jugoslavija bez njega neće biti istao kao što je bila. Srbija i sve ostale zemlje će, nažlost, otići u totalan... »

©2016 Netmark d.o.o.