http://www.pressonline.rs/

Svaka treća firma u Srbiji nema nijednog zaposlenog!

Press pre 2 sata  
Svaka treća firma u Srbiji nema nijednog zaposlenog, dok u Hrvatskoj bez radnika posluje svaka druga firma, izjavio je danas direktor Agencije za privredne registre Zvonko Obradović.
Svaka treća firma u Srbiji nema nijednog zaposlenog, dok u Hrvatskoj bez radnika posluje svaka druga firma, izjavio je danas direktor Agencije za privredne registre Zvonko Obradović. Obradović je, na predstavljanju publikacije... »

Gasni pregovori u ćorsokaku

Press pre 7 sati  
Trilateralni pregovori Evropske unije, Ukrajine i Rusije o gasu, koji su juče počeli u Briselu, prekinuti su danas bez vidljivog napretka i neizvesno je kada će se nastaviti.
Trilateralni pregovori Evropske unije, Ukrajine i Rusije o gasu, koji su juče počeli u Briselu, prekinuti su danas bez vidljivog napretka i neizvesno je kada će se nastaviti. Konferencija za štampu komesara za energetiku Gintera... »

Premijer Vučić u Jameni

Press pre 10 sati  
- Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić danas će posetiti selo Jamenu u opštini Šid koje je stradalo u majskim poplavama
- Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić danas će posetiti selo Jamenu u opštini Šid koje je stradalo u majskim poplavama Premijer Vučić će obići kuće koje su oštećene u poplavama u maju, a čiju rekonstrukciju i izgradnju... »

U požaru stradalo dvoje dece!

Press pre 5 sati  
U naselj Mali Rit kod Pančeva izbio je požar u kojem je stradalo dvoje dece, potvrđeno je za B92.
U naselj Mali Rit kod Pančeva izbio je požar u kojem je stradalo dvoje dece, potvrđeno je za B92. Prema prvim informacijama požar je izbio u privatnoj kući u romskom naselju. U trenutku nesreće deca su bila sama u kući, prenosi... »

Mira Markovic: Sve što imamo je u Srbiji

Press pre 9 sati  
Mirjana Marković, udovica nekadašnjeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića, izjavila je da ni ona, ni njen pokojni suprug, kao ni njihova deca, nemaju, niti su ikad imali imovinu u zemljama Evropske unije.
Mirjana Marković, udovica nekadašnjeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića, izjavila je da ni ona, ni njen pokojni suprug, kao ni njihova deca, nemaju, niti su ikad imali imovinu u zemljama Evropske unije. Markovićeva je za... »

Vlada Srbije menja Zakon o javnom beležništvu!

Press pre 1 sat  
Vlada Srbije usvojila je predloge o izmenama i dopunama Zakona o javnom beležništvu i Zakona o prometu nepokretnosti.
Vlada Srbije usvojila je predloge o izmenama i dopunama Zakona o javnom beležništvu i Zakona o prometu nepokretnosti. Ovim izmenama biće omogućeno da pored javnih beležnika ugovore o prometu nepokretnosti mogu da sačinjavaju... »

Uhapšeni zbog više krivičnih dela razbojništva

Press pre 7 sati  
Beogradska policija je uhapsila N. M. (1993), S.D. (1992), M.I. (1992), M.J. (1992) i D.L. (1993), zbog postojanja osnova sumnje da su, na teritoriji Beograda, izvršili više krivičnih dela razbojništva, saopštio je danas MUP.
Beogradska policija je uhapsila N. M. (1993), S.D. (1992), M.I. (1992), M.J. (1992) i D.L. (1993), zbog postojanja osnova sumnje da su, na teritoriji Beograda, izvršili više krivičnih dela razbojništva, saopštio je danas MUP.... »

Avion udario u zgradu aerodroma u Kanzasu

Press pre 1 sat  
Manji avion se danas srušio na aerodromu u Vičiti, u američkoj saveznoj državi Kanzas, i udario u jednu aerodromsku zgradu, saopštile su lokalne vlasti.
Manji avion se danas srušio na aerodromu u Vičiti, u američkoj saveznoj državi Kanzas, i udario u jednu aerodromsku zgradu, saopštile su lokalne vlasti. Na televizijskim snimcima sa mesta nesreće se vidi kako se iz zgrade... »

(VIDEO) Vujošević opet nasrnuo na svog igrača: Posle Bogdanovića, hvatao za vrat i Andrića

Press pre 22 sata  
Trener Partizana ponovo izgubio živce...
Trener Partizana ponovo izgubio živce... Prošle sezone hvatao je za vrat Bogdana Bogdanovića i ispostavilo se da je time pokrenuo šutersku rapsodiju srpskog reprezentativca u zavšrnicui sezone, ali na početku ove izgleda da Duško Vujošević ne može da kontroliše... »

UN i EU osuđuju izbore u proruskim ukrajinskim oblastima

Press pre 9 sati  
Ujedinjene nacije i Evropska unija, upozorile su da bi izbori u ukrajinskim regionima Donjeck i Lugansk, koje su proruske snage zakazale za 2. novembar, mogli da ometu mirovni proces u toj zemlji.
Ujedinjene nacije i Evropska unija, upozorile su da bi izbori u ukrajinskim regionima Donjeck i Lugansk, koje su proruske snage zakazale za 2. novembar, mogli da ometu mirovni proces u toj zemlji. U međuvremenu, predstavnici... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.