http://www.pressonline.rs/

Press

Nešto između: BMW M4 CS sa 460 ks za 3.000 srećnika

Press pre 1 sat
Na sajmu automobila u Šangaju, BMW je predstavio novu verziju svog sportskog kupea.
foto: b92.net BMW M4 CS pozicioniran je između modela M4 sa paketom Competition i supersnažnog BMW-a M4 GTS. S obzirom da je M4 GTS, koji je proizveden u svega 700 primeraka, već rasprodat, zaljubljenici u brze i snažene BMW M... »

Ovaj kofer je savršen saputnik, pratiće vas u stopu

Press pre 1 sat
"Travelmate" je savršen saputnik. Prati vas gde god da idete, može da se kreće vertikalno ili horizontalno, a točkovi mogu da mu se okreću za 360 stepeni.
foto: b92.net Ovaj pokretni kofer koristi veštačku inteligenciju pomoću koje prati vaše kretanje i brzinu, i tako izbegava sudaranje sa drugim ljudima i stvarima. Poseduje i GPS čip koji mu omogućava praćenje, tako da ne morate... »

Kraj kiše, stiglo sunce... Barem na nekoliko dana

Press pre 6 sati
Posle nekoliko dana kišovitog, tmurnog i veoma hladnog vremena za ovo doba godine u Srbiju stižu nešto topliji dana.
Foto:B92.net Iako je i jutros ponegde u severnim, zapadnim, centralnim i istočnim krajevima minimalna temperatura bila temperatura ispod nule, tokom dana će biti pretežno sunčano i toplije, saopštio je Republički... »

Izložba slika Milutina Obradovića u kući Đure Jakšića

Press pre 5 sati
Izložba slika istaknutog crnogorskog slikara Milutina Obradovića odrzaće se 4. maja u kući Đure Jakšića u Skadarliji, sa početkom u 20 časova. Izložbu će otvoriti glumac Branislav Lečić.
Foto:B92.net Izložba nosi naziv "Običan, malecki san", a nastala je iz ciklusa "Dodir za ljubav" kojim se Obradović, prošle godine, predstavio u Novom Sadu, Beogradu i u Luvru. Na platnima Milutina Obradovića čest motiv je konj... »

Komete su padale pre 13.000 godina i odredile sudbinu Zemlje

Press pre 2 sata
Analiza simbola uklesanih na kamenim stubovima neolitskog arheološkog lokaliteta Gobekli Tepe, u jugoistočnoj Anadoliji u Turskoj, potvrdila je da su fragmenti roja kometa pali na Zemlju oko 10.950 godina pre nove ere.
foto: b92.net Taj događaj zbrisao je neke vrste sa lica zemlje, među kojima su i mamuti, i pokrenuo jedno razdoblje koje su naučnici označili kao "mini ledeno doba". Ono je trajalo oko 1.000 godina uticalo na čitav tok daljeg... »

Društvene mreže su veći problem od alkohola ili droge

Press pre 2 sata
U poslednjih nekoliko godina intenzivni korisnici društvenih mreža počeli su da traže pomoć stručnjaka da bi rešili problem zavisnosti, za koju stručnjaci kažu da je jača nego kod alkohola ili narkotika.
foto: blic.rs Terapeuti sada nude razna savetovanja, osmislili su "detoks tretmane", a korporativna velnes industrija u ekspanziji nudi sve više rešenja kako da se provede dan bez stalnog kompulzivnog "skrolovanja" po stranicama.... »

Biciklistima uskoro neće biti potrebna pumpa?

Press pre 1 sat
Proizvođač pneumatika, Bridgestone, razvio je "bezvazdušnu" biciklističku gumu koja je konstruisana tako da neće moći da se se probuši.
foto: b92.net Koliko puta ste morali da prekinete vožnju bicikla zbog probušene gume i da nastavite dalje pešice, gurajući svoj dvotočkaš pored sebe do prvog majstora? Ako ove revolucionarne gume, koje je konstruisao Bridgestone... »

Najduža zatvorska kazna za sajber kriminal u istoriji SAD

Press pre 1 sat
Ruski haker Roman Seleznjev, specijalista za krađu brojeva kreditnih kartica, osuđen je u Sijetlu na 27 godina zatvora, što je najduža zatvorska kazna ikada dosuđena za sajber kriminal u istoriji SAD.
foto: b92.net Seleznjev je u presudi opisan kao "pionir koji je doprineo stvaranju naprednog tržišta ukradenih kreditnih kartica kakvo danas postoji". Inače, Sijetl je sedšte nekoliko kompanija na koje je on vršio hakerske... »

Postanite još bolji vlasnik svom ljubimcu

Press pre 2 sata
Naši kućni ljubimci sa zadovoljstvom prihvataju svaki naš gest, bilo da je to poslastica ili češkanje po stomaku. Ali i pored najboljih namera, postoji još nekoliko stvari koje se zanemaruju, a mogu poboljšati odnos između ljubimca i vlasnika.
foto: b92.net 1. Dresura do kraja života Kako ljudski odnosi zahtevaju stalnu komunikaciju kako bi ostali zdravi, to važi i za odnos životinje i čoveka. Ukoliko se brinete o psu, redovno ponavljajte jednostavne komande poput... »

Zbog ove fotografije je umalo počeo Treći svetski rat

Press pre 5 sati
Američki špijunski avion 1962. godine snimio je fotografiju znad Kube, zbog koje je umalo počeo Treći svetski rat.
foto: blic.rs Fotografija na prvi pogled izgleda bezopasno i pokazuje zvezdu, ali zapravo je reč o početku priprema sovjetskog PVO raketnog sistema za lansiranje, piše "Independent". Sovjeti su 60-ih godina širom sveta imali... »

Evro ojačao posle pobede Makrona

Beta  pre 7 sati  još 59 povezanih

Radonjić: Ovde se živi za derbi i od derbija

Beta  pre 4 sata  još 32 povezane
©2017 Netmark d.o.o.