http://www.021.rs

Radio 021

Srušio se avion, sedam poginulih

Radio 021 pre 29 minuta  
Sedam osoba, među kojima šest turista iz Britanije i Španije, poginulo je u Dominikanskoj Republici, kada se mali avion u kojem su bili srušio na teren za golf. Među poginulima je i pilot iz Dominikanske Republike Hektor Sorijano (37), saopštila je kancelarija za civilni aviosaobraćaj. Uzork... »

Uhapšen kapetan potonulog broda, stradalo oko 900 imigranata

Radio 021 pre 1 sat  
Italijanske vlasti uhapsile su kapetana broda koji je potonuo u vodama blizu Libije i njegovog pomoćnika, pod sumnjom da su švercovali ljude. Oni su uhapšeni po dolasku u Kataniju, sicilijansku luku gde su ih prebacile italijanske vlasti nakon što su izvučeni iz mora, saopštio je ministar... »

Kreće isplata studentskih stipendija i kredita

Radio 021 pre 29 minuta  
Isplata studentskih kredita i stipendija za mart i april počinje danas, a ukupan iznos koji će studenti primiti je 16.800 dinara, saopštilo je Ministarstvo prosvete. Ministarstvo je za isplatu obezbedilo skoro 187 miliona dinara za 11.122 studenta, koji su korisnici studentskog kredita. Za isplatu... »

Dom za stare kod Čačka nije imao dozvolu za rad

Radio 021 pre 29 minuta  
U trenutku izbijanja epidemije salmonele, od koje je umrlo petoro korisnika Doma za stare "Dvoje" u Vranićima kod Čačka, ta ustanova nije smela da radi, jer za to nije imala dozvolu. Dragan Jovanović, inspektor protivpožarne zaštite u Čačku, kaže da je 20. marta izdato rešenje o zabrani korišćenja... »

I dalje nepoznato ko je ubio pse na Popovici

Radio 021 pre 1 sat  
Monstruozno zlostavljanje pasa na Popovici trebalo bi da dobije i sudski epilog, jer je tužilaštvo podnelo krivičnu prijavu protiv nepoznate osobe zbog ovog nedela, koje se tretira kao ubistvo. Istražuje se ko je pre deset dana životinjama oderao kožu i odsekao glave, stavio ih u crne kese za... »

Ministre Vuline, ti imaš veze, zaposli mi sestru!

Radio 021 pre 29 minuta  
"Sestra mi je diplomirani defektolog, a nema posla. Ti, ministre, možeš da joj pomogneš. Zaposli je preko veze", tim rečima, i sam uvidevši kako u Srbiji neke stvari funkcionišu, juče je u Užicu Aleksandra Vulina presreo Nikola Vuletić, mladić s teškoćama u razvoju. U nekoliko sekundi i isto toliko... »

Srbija zabranjuje upotrebu solarijuma maloletnicima?

Radio 021 pre 2 sata  
Srbija bi uskoro mogla maloletnim licima da zabrani upotrebu solarijuma. Grupa dermatologa će 11. maja, u okviru kampanje "Evromelanom", Skupštini Srbije predati takav predlog a ukoliko ga poslanici usvoje, mlađi od 18 godina više neće moći veštački da potamne kožu, dok bi stariji to činili na... »

Trojica povređenih u dve saobraćajne nezgode

Radio 021 pre 1 sat  
Tri osobe povređene su u dve saobraćajne nezgode koje su se dogodile juče na autoputu Novi Sad - Beograd i na Somborskom bulevaru. Na autoputu u blizini Kovilja su oko 9.30 povređena dva muškarca. Muškarac star 61 godinu zadobio je povrede glave i stomaka, dok je drugi koji ima 64 godine zadobio... »

Pri kraju istraga o privatizaciji Veterinarskog zavoda

Radio 021 pre 29 minuta  
Tužilaštvo će danas preko video linka saslušati zaštićenog svedoka iz Italije u okviru istrage o nabavkama i spornoj privatizaciji Veterinarskog zavoda. Finansijska istraga sumnjivog poslovanja vlasnika "Zekstre" Dragana Đurića, koji se samo u slučaju privatizacije Veterinarskog zavoda Zemun... »

Otkazan poziv Tačiju u Beograd

Radio 021 pre 15 sati  
Poziv ministru inostranih poslova Kosova Hašimu Tačiju za učešće na konferenciji 24. aprila Beogradu je otkazan. Podsećamo, Tači je pozvan na skup "EU integracija Zapadnog Balkana: možemo bolje zajedno" koju 24. aprila organizuje nevladina organizacija Omladinski odbor za obrazovanje. Ranije tokom... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.