http://www.021.rs

Radio 021

Policajac koji je ošamario mladića biće suspendovan

Radio 021 pre 4 minuta  
Beogradski policajac koji je u sredu ošamario Uroša Knežića jer je odbio da potpiše kaznu za parkiranje, biće suspendovan zbog teške povrede službene dužnosti. - Postupujaći po prijavi oštećenog, policija je utvrdila da je policijski službenik počinio teške povrede službene dužnosti, suporotno... »

"Tajni dosijei se koriste za ucenjivanje"

Radio 021 pre 4 minuta  
Podaci iz tajnih dosijea bezbednosnih službi u poslednjih 15 godina koriste se za ucenjivanje i reketiranje, piše Danas. Zbog toga, kako kažu sagovornici lista, nijednoj vladajućoj strukturi od demokratskih promena nije odgovaralo otvaranje dosijea, jer se ona koriste za eliminaciju političkih... »

"SAD podržavaju Izrael uprkos nesuglasicama"

Radio 021 pre 4 minuta  
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Barak Obama izjavio je da SAD podržavaju Izrael uprkos političkim nesuglasicama koje nikako ne znače "manjak podrške dugogodišnjem američkom savezniku". Obraćajući se okupljenima u jednoj sinagogi u Vašingtonu, Obama je rekao da se dve vlade ne slažu po nekim... »

Tribunal naložio povratak Šešelja do 26. maja

Radio 021 pre 18 sati  
Potpredsednik Srpske radikalne stranke Milorad Mirčić rekao je danas da je Žalbeno veće Haškog tribunala donelo odluku po kojoj lider radikala Vojislav Šešelj treba da bude vraćen u Hag do 26. maja. "Žalbeno veće Haškog tribunala izdalo je nalog da Vojislav Šešelj do 26. maja bude vraćen u... »

Dete palo sa šestog sprata zgrade u Valjevu

Radio 021 pre 21 sat  
Dete staro pet godina palo je jutros oko 8 časova sa terase stana u Valjevu, potvrdila je Tanjugu predsatvnik za odnose sa medijima Policijske uprave Valjevo Jelena Tomić. Kako prenose lokalni mediji, dete je palo sa terase koja se nalazi na šestom spratu u naselju "Kolubara dva". Detetu je prvo... »

Ubijen suvlasnik Pink taksija u Beogradu

Radio 021 pre 15 sati  
U Kozarčevoj ulici u Beogradu danas je ubijen Teodor Gaćeša, suvlasnik Pink taksija. Telo je pronađeno u Kozarčevoj ulici, sa ranama na glavi iz vatrenog oružja. Kako je rečeno u MUP-u, neidentifikovani napadač ispalio je više projektila u muškarca koji je preminuo na licu mesta. Motivi za sad nisu... »

Ruma: Uhapšen zbog nasilja u porodici

Radio 021 pre 19 sati  
U Rumi je uhapšen B.T. (51) iz tog grada zbog nasilja u porodici, saopšteno je danas. On je osumnjičen da je pod uticajem alkohola, sa nožem u ruci, pretio roditeljima u porodičnoj kući i fizički napao oca. Nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi, određen mu je pritvor do 30 dana. U... »

Novosadska policija rasvetlila ubistvo dizalicom od pre 13 godina

Radio 021 pre 14 sati  
Novosadska policija rasvetlila je ubistvo počinjeno pre 13 godina, kada je u Bačkoj Palanci ubijen Tihomir Ponjević (1979) iz Obrovca. Beživotno telo mladića pronađeno je, 2. marta 2002. godine, na magistralnom putu, u Tovariševu, a njegova smrt je, sve od tada, tumačena kao posledica saobraćajne... »

Smenjen Tomislav Karadžić

Radio 021 pre 14 sati  
Fudbalski savez Vojvodine (FSV) izmenio je danas sastav svog Izvršnog odbora i zamenio svoje delegate u Fudbalskom savezu Srbije, među kojima i Tomislava Karadžića. U Izvršnom odboru više nisu Marjan Rnić, koji je bio i potpredsednik FSV, zatim Đorđe Žutić, Staniša Beljin i Slavko Tuvedžić. Njihova... »

Moskva ponovo zabranila gej paradu

Radio 021 pre 1 dan  
Moskovske vlasti su saopštile da neće dozvoliti održavanje gej parade u ruskoj prestonici koju su aktivisti planirali da održe krajem maja. "Upozorili smo organizatore da šetnja neće biti dopuštena i obavestili ih o rizicima ukoliko se ogluše o tu zabranu", izjavio je portparol gradonačelnika... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.