http://radiostoplus.com

Radio sto plus

Pokušao da podmetne sudu i policiji

Radio sto plus pre 9 sati
Novopazarska policija uhapsila je M.S. (1987), osumničenog za skidanje službenog pečata i tešku krađu. "M.S. je, kako se sumnja, sa ulaznih vrata svoja tri lokala, u kojima su bili ostavljeni na čuvanje predhodno mu oduzeti ruleti, a lokali plombirani, zamenio drugim neispravnim ruletima",... »

Pokret za preokret: Rušenjem džamije država pokazala da zakoni ne važe za sve

Radio sto plus pre 1 dan
Pokret za preokret ocenio je danas da je rušenje nelegalne džamije u Zemun Polju pokazalo nedopustivu selektivnost države prema pojedincima ili grupama u zavisnosti od toga da li su bliski vlasti ili ne. "Zakoni moraju da važe podjednako za sve. Nedopustivo je da u Srbiji postoje gradjani prvog,... »

IZ u Srbiji osudila rušenje džamije u Zemun Polju

Radio sto plus pre 1 dan
Mešihat Islamske zajednice u Srbiji najoštrije je danas osudio rušenje bespravno podignute džamije u Zemun Polju. IZ u Srbiji, koja ne priznaje IZ Srbije pod čijim je okriljem sporni objekat, ocenila je u saopštenju da je rušenje muslimanske bogomolje "još jedan" pokazatelj primene dvojnih... »

Muftija Dudić: Ramazan prilika za novi početak

Radio sto plus pre 1 dan
Muftija Islamske zajednice u Srbiji Mevlud Dudić čestitao je danas predstojeći Ramazan, mesec posta za muslimane. "Ramazan je idealna prilika za novi početak. U ovome mjesecu priznajmo svoje greške i zatražimo oprosta za počinjenje grijehe", rekao je Dudić u obraćanju medijima. On je vernike pozvao... »

Privatizacija pazarskih apoteka tek posle novog zakona

Radio sto plus pre 1 dan
Direktor Doma zdravlja u Novom Pazaru Ervin Ćorović izjavio je danas da novopazarske apoteke ne mogu biti privatizovane dok se ne usvoje izmene Zakona o apotekarskim ustanovama. On je time negirao navode da Ministarstvo zdravlja "merka novčanike" potencijalnih kupaca pet državnih apoteka u Novom... »

Tutin: Usvojen rebalans budžeta

Radio sto plus pre 1 dan
Odbornici Skupštine opštine Tutin usvojili su prvi rebalans budžeta za 2017. godinu kojim je predviđeno povećanje prihoda za 142 miliona dinara, a ovaj novac u opštinsku kasu sliće se na osnovu transfera sa republičkog nivoa. Posle prve izmjene, budžet Tutina za ovu godinu iznosi 1.153.000.000... »

Za projekte nacionalnih manjina 1,8 miliona dinara

Radio sto plus pre 1 dan
Direktorka Kancelarije za ljudska i manjinska prava Suzana Paunović rekla je danas da Budžetski fond za finansiranje projekata nacionalnih manjina iznosi 1,8 miliona dinara. Fond je namenjen projektima iz oblasti kulture, informisanja, službene upotrebe jezika i pisma, kao i u oblasti obrazovanja.... »

Mraz desetkovao rod voćara

Radio sto plus pre 1 dan
Savetodavac u Poljoprivrednoj stručnoj službi Smail Ejupović ocenio je danas da su niske temperature tokom marta i aprila desetkovale ovogodišnji rod proizvođača voća na području grada Novog Pazara. “Niske temperature su teško oštetile cvet u ranoj fazi razvoja jabuke, kruške i šljive, za šta nema... »

Međedović drugi na Letnjem prvenstvu Srbije

Radio sto plus pre 2 dana
Teniser Hamad Međedović izgubio je danas od Kristijana Juhasa u finalu Letnjeg prvenstva Srbije za igrače do 16 godina. Dve godine stariji igrač Spartaka savladao je Međedovića sa 2:1, po setovima 6:2, 5:7 i 6:2. Juhas je četvrti na listi najboljih evropskih juniora, dok je Medjedović trenutno... »

Mesta ima za sve buduće srednjoškolce

Radio sto plus pre 2 dana
Osnovno obrazovanje u Novom Pazaru ove godine završava 1.471 učenik i za sve njih imaće dovoljno mesta u srednjim školama, rečeno je radiju Sto plus u Školskoj upravi. Načelnik Školske uprave Mensur Memić rekao je da će u šest novopazarskih srednjih škola u gradu imati više mesta nego što ima... »

©2017 Netmark d.o.o.