Sandžak haber » Vesti dana

Sandžak haber

VIDEO // HIT NA INTENETU! Bosanci snimili “Despasito” a pesma kaže “Diž'se Tito”

Sandžak haber pre 13 sati
Brojne su obrade svetski poznatog hita “Despasito“ a ovih dana pojavila se i jedna bosanska. Origanalna verzija ruši sve rekorde na YouTube a kako će proći ova obrada ostaje da se vidi, jer je tek juče objavljena. Autor koji je iz Konjica, ovu obradu je prilagodio političkoj situaciju u... »

Sarajka odgovorila Austrijancu! Jutros je legla plata jer sam pokrivena! POST KOJI TRESE REGIJU!!!

Sandžak haber pre 14 sati
Ministar vanjskih poslova Austrije Sebastian Kurz izrazio je zabrinutost zbog sve većeg utjecaja muslimanskih zemalja, prije svega Turske, ali i Saudijske Arabije, na zemlje Zapadnog Balkana. “U Sarajevu ili Prištini se, naprimjer, ženama plaća da potpuno pokrivene izlaze na ulicu, kako bi... »

Diplomatska kriza / Makedonci odgovorili na provokacije: Braćo Srbi, mi vas volimo

Sandžak haber pre 13 sati
Nakon što je Srbija povukla sve zaposlene u Ambasadi Srbije u Skoplju na hitne konsultacije u Beograd, tenzije zvaničnog Beograda prema Makedoniji su porasle. Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su zaposleni u Ambasadi u Makedoniji povučeni na konsultacije nakon što je od... »

VIDEO // Voditelj emisije uživo na BBC-u pokazao predsjedniku kompanije Coca-Cola koliko šećera ima u njihovom proizvodu!

Sandžak haber pre 1 dan
U BBC emisiji uživo, voditelj je uporno pokazivao koliko šećera ima u piću Coca-Cola, sipajući vrećice šećera iz standardnih Coca-Cola čaša. Predsjednik kompanije Coca-Cola Europe je zamuckivajući samo prozborio “U Zero Coli ga nema”. Naravno Zero Cola je nakrcana aspartamom koji... »

Ministar sigurnosti BIH / Mektić: Uhapsili smo osobu blisku ISIL-u i deportovali je iz BiH

Sandžak haber pre 13 sati
Ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić održao je konferenciju za novinare u vezi s najnovijim terorističkim aktima u Europi. “Terorizam ne miruje. Postoji stalna diskusija jesmo li mi zemlja koja pruža utočište teroristima. Mi smo preuzeli jako puno mjera da eliminiramo razne terorističke... »

VIDEO // SUTRA SKUP PODRŠKE PALESTINI U NOVOM PAZARU! Dolazi i palestinski ambasador!!!

Sandžak haber pre 5 sati
Novi Pazar – Na gradskom šetalištu kod Sebilja, sutra će biti održan skup podrške Palestini u organizaciji Udruženja Turaka u Srbiji, skupu će prisustvovati ambasador Palestine sa saradnicima i ujedno se obratiti skupu. Narod Palestine ugrožen je od strane Izraela koji konstantno zauzima... »

HAJDE BOŠNJACI POMOZIMO! Rustemovićima potrebna pomoć

Sandžak haber pre 5 sati
Sedmočlana porodica Rusetomović iz tutinskog sela Morani ostala je na ulici pošto je njihova porodična kuća izgorela u požaru koji je uzrokovala, kako tvrde, neispravna električna instalacija. Dozvolu za privremeni smeštaj dobili su od komšije, koji već desetak godina ne živi u Moranima.... »

BOŠNJAČKO JEDINSTVO DAJE REZULTATE! Sjenica najveće gradilište u Sandžaku! FOTO

Sandžak haber pre 10 sati
Sjenica – Sjenica je postala ozbiljno gradilište, prethodnih mesec dana radi se Sjenička kuća, fasade na zgradama u centru grada kao i restauracija Džamije Sultan Valide koju sprovodi TIKA. Foto.Facebook.... »

Maroko / Saudijski kralj na godišnji poveo 1.000 ljudi, platio ceh od 100 miliona eura

Sandžak haber pre 13 sati
Kada ide na godišnji odmor, saudijski kralj Salman ne štedi. Omiljeno ljetovalište kralja Saudijske Arabije je Tanger u Maroku na koju se zaputio krajem jula, a gdje ga je već na aerodromu sačekao premijer Maroka Sadin Otman. Na godišnji odmor kralj je stigao sa pratnjom od preko 1.000 ljudi.... »

SUNOVRAT POSLJEDNJEG BOEMA: JUGOSLAVIJA JE UŽIVALA UZ NJEGOVE HITOVE, A EVO ŠTA RADI DANAS

Sandžak haber pre 14 sati
Jednom od najpopularnijih pjevača bivše Jugoslavije Šekiju Turković drastično je opao posao, zbog čega je bio prinuđen da se zaposli kao kurir u Americi. Kako saznajemo, vlasnik brojnih hitova, poput „Dotaknuću“, „Posljednji boem“ i drugih već neko vrijeme radi kao dostavljač... »

©2017 Netmark d.o.o.