http://www.story.rs

Lepa Brena slomila ruku, otkazani nastupi

Story pre 3 sata  
Folk pevačica je na odmoru u Hrvatskoj, gde je bila sa svojim suprugom, Bobom Živojinovićem, pala i slomila desnu ruku.
Pevačica je sa suprugom bila na doručku kada se saplela, pala i slomila desnu ruku u zglobu. Pogledajte OVDE intervju koji je Brena dala za magazin Story o trombozi i kako je to promenilo njen život. Do daljnjeg neće nastupati, a... »

Adrijana Lima i Marko Jarić dali novu šansu braku?

Story pre 3 sata  
Adrijana Lima i Marko Jarić su još u maju objavili saopštenje o svom razvodu, ali kako saznajemo, par je svom braku dao novu šansu.
Par je nedavno viđen u Tivtu gde su odseli u jednom renomiranom hotelu. Adrijana je bila vatrena navijačica u Brazilu, ali kako je podnela njegov poraz, pogledajte OVDE. - Marko i Adrijana su došli u Crnu Goru bez dece, ali je sa... »

Promenio pol: Andrej Pejić se operisao i postao Andreja

Story pre 9 sati  
Maneken je oduvek sebe video kao devojku, a sada mu se dugogodišnja želja da to stvarno i bude, ostvarila.
- Osećam se dobro i srećna sam što sam promenila pol. Oduvek sam se osećala kao žena, sad sam samo napravila i taj korak. Sad sam 100 posto ja - rekla je Andreja u intervjuu za People. Intervju sa koji je Andreja Pejić dala za... »

Nataša Bekvalac u depresiji?

Story pre 5 sati  
Nataši Bekvalac je očigledno naišao težak period u životu kada ne može da izađe na kraj sa poslom, emocijama i svakodnevnim stresom te je rešila da joj stručnjaci pomognu da prebrodi krizu.
Otkako je pročitala knjige Osnivačice pomoći Lujze Hej, Bekvalčeva je rešila da krene na seanse po Amerikankinom programu i tako prevaziđe strahove. - Mnoge stvari koje su joj se desile u životu, poput Dačine saobraćajke, razvoda... »

Traži DNK analizu: Anabelin muž ne plaća alimentaciju za svog sina

Story pre 3 sata  
Suprug pevačice Anabele već dve godine ne izdržava svog sina, kojeg je 2012. godine dobio u vezi sa Jasminom Skender.
Prema rečima izvora Kurira, Andrej je samo u početku nekoliko puta dolazio da vidi dečaka, ali sada izbegava očinske obaveze. S druge strane, u medijima pokazuje luksuzan život s Anabelom, s kojom je u dobio ćerku Blankicu. -... »

Muž Snežane Dakić: Moja istina o razvodu

Story pre 8 sati  
Pre nekoliko dana odjeknula je vest da se voditeljka Snežana Dakić i biznismen Vladimir Mikić razvode koja je iznenadila mnoge.
Nakon svega toga, Snežana je ostala nema za dalje komentare, a Vladimir je rekao da već dugo u njihovom braku nisu cvetale ruže i da se sporazumno razvode. Gde je otputovala Snežana nakon razvoda, pogledajte OVDE. - Odluka da se... »

Slavni model Pejić promenio pol: Zbogom Andrej, zdravo Andreja!

Story pre 1 sat  
Prilikom nedavnog pojavljivanja u Njujorku, mnogi su primetili kako na Andrejevoj zlatnoj ogrlici više ne piše Andrej već Andreja! Shvatili su to kao suptilnu poruku koju Andrej upućuje svetu. Ranije ove godine promenio je pol.
Slavni maneken Andrej Pejić, promenio je pol, ali i ime i od sada se zove Andreja. - Želim podeliti svoju priču sa svetom jer smatram to svojom društvenom odgovornošću. Nadam se da time što sam otvorena o tome, ljudi će to lakše... »

Ceca Ražnatović: Policajac mi je rekao da dalje ne mogu da prođem i ako me publika čekala (VIDEO)

Story pre 3 sata  
Popularna pevačica Svetlana Ražnatović nedavno je doživela skandal na nastupu u jednoj diskoteci u Budvi, a evo šta ona kaže o tom i nekim zanimljivostima sa drugih koncerata.
Po nestanku električne energije koncert je prekinut, a Ceca je sve vreme mislila na to kako da što pre proradi mikrofon. Sa kojom koleginicom se Ceca nedavno posvađala, pogledajte OVDE. Publika je strpljivo čekala, što se na... »

Zvezda serije Buffy 44. rođendan proslavila fotografijom na kojoj je potpuno naga (FOTO)

Story pre 4 sata  
Harisma Karpenter, glumica koju je proslavila uloga u seriji Buffy, ubica vampira pronašla je odličan način da obeleži svoj 44. rođendan.
Naime, Harisma je na Twitter-u sve svoje pratioce obradovala fotografijom na kojoj je potpuno naga, a fotografija se vrlo brzo prošila društvenim mrežama, iako ju je glumica vrlo brzo uklonila. Ovo nije prvi put da se pojavila u... »

Jelena Karleuša: Lepoj Breni želim brz oporavak! (VIDEO)

Story pre 2 sata  
Nakon nesreće koja je zadesila folk pevačicu, među prvim koleginicama uspešan opravak poželela je Jelena Karleuša, koja se podsetila nekih starih dana
Folk pevačica Lepa Brena nakon nezgode i pada, koji joj se dogodio u Novom Vinodolskom, gde se nalazila na odmoru sa suprugom Bobom Živojinovićem, a pre koncerte u Makarskoj i Bihaću, biće zadržana na lečenju u Ortopedskoj... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.