Studio B » Vesti dana

Studio B

Bir fest – u prva tri dana, 360.000 posetilaca

Studio B pre 17 sati
U prva tri dana beogradski „Bir fest“ posetilo je 360.000 posetilaca, saopštili su organizatori. Treće veče Belgrade Beer Festa, koji se održava na Ušću, obeležili su nastupi omiljenih bluz, pank i rok bendova beogradske publike. Bluzeri „Cotton Pickers“ otvorili su program najvećeg... »

Rusija:Povređeno osam prolaznika, napadač ubijen

Studio B pre 1 dan
Osam osoba je povređeno kada je nepoznati muškarac napao nožem prolaznike u ruskom gradu Surgutu. Policija je ubila napadača. Napadač se kretao centralnim ulicama grada kada je napao prolaznike nožem i ranio osmoro ljudi, saopštio je ruski istražni komitet. Naoružana policija je stigla na... »

Proslava Preobraženja u manastiru Krka

Studio B pre 17 sati
Predsednik Srpskog narodnog veća Milorad Pupovac izjavio je danas da Srbi traže novu snagu u trenutku kada je njihov povratak u Hrvatsku zastao. „Sada smo u trećem periodu u kojem tražimo ponovo inspiraciju za snagu, kada je povratak zastao, kada se ponovo atakuje na srpsku zajednicu, kada se... »

Srpska Sveta Gora u Makedoniji

Studio B pre 1 dan
Oko 50 crkava i manastira, uglavnom iz srednjeg veka, na prostoru Skopske Crne Gore, na severu Makedonije, gotovo da je nepoznato većini građana Srbije. Posetilaca iz Srbije nema, jer, kako za Tanjug navode meštani nekoliko većinski srpskih sela u tom kraju za Tanjug, ne postoji niti jedna... »

Mandić: Pravo Srba da odlučuju o važnim temama

Studio B pre 20 sati
Na poslednjem popisu u Crnoj Gori Srbi su bili trećina, a lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić kaže da ih je u državnoj upravi zaposleno tek pet odsto, te da u odnosu na 178.110 Srba koji su registrovani na popisu 2011. srpski jezik govori 265.859 ljudi. „U Crnoj Gori se progoni Srpska... »

Humana akcija Partizana, fudbaleri dobrovoljno daju krv

Studio B pre 1 dan
Fudbalski klub Partizan u saradnji sa Institutom za transfuziju Srbije sutra od 10 do 15 sati organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi u restoranu na istočnoj tribini stadiona u Humskoj. „Zbog alarmantnosti situacije na koju su ukazali sve relevantne zdravstvene ustanove, akciji dobrovoljnog... »

Obeležena 103. godišnjice Cerske bitke

Studio B pre 1 dan
Godišnjica Cerske bitke, prve savezničke i jedne od najznačajnijih pobeda srpske vojske u Prvom svetskom ratu predvođene Stepom Stepanovićem, obeležena u Tekerišu kod Loznice. Džavnu ceremoniju polaganja venaca i odavanja počasti predvodio je Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i... »

Brnabić se upisala u Knjigu žalosti u Ambasadi Španije

Studio B pre 1 dan
Premijerka Srbije Ana Brnabić upisala se danas u Knjigu žalosti u Ambasadi Španije i istakla da u Srbiji imaju saveznika u borbi protiv onih koji hoće da sruše vrednosti na kojima je izgrađen moderan svet. foto Tanjug „U ime Vlade Republike Srbije i svoje lično ime, upućujem izraze... »

Potera u Španiji, teroristi planirali napad na Sagrada Familiju

Studio B pre 1 dan
Posle terorističkih napada u Španiji, policija traga za vozačem kombija – ubice. Potraga i širom Evrope za najmanje jednim džihadistom, nakon saznanja da su teroristi planirali napad na simbol Barselone, Sagrada Familiu. Španija će zadržati nivo bezbenosti na četvrtom stepenu, samo stepen... »

Zvanični razgovori o migrantskoj krizi

Studio B pre 1 dan
Ministar za rad Zoran Đorđević sastao se sa ambasadorom Pakistana u Srbiji Siedom Adilom Gilanijem, kada je iznet zajednički stav o dijalogu koji je neophodan za rešavanje problema izazavanih mešovitim migracionim tokovima. Ministar odbrane Aleksandar Vulin razgovarao je sa mađarskim kolegom... »

"Orlovi" savladali Ruse

Danas  pre 8 sati  još 4 povezane

Utopio se mladić u Gružanskom jezeru

Danas  pre 10 sati  još 2 povezane

U Indiji voz iskočio iz šina, najmanje 23 osobe poginulo

Danas  pre 6 sati  još 2 povezane
©2017 Netmark d.o.o.