Studio B » Vesti dana

Studio B

Povratak osoblja u ambasadu

Studio B pre 1 dan
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i njegov makedonski kolega Nikola Dimitrov sastaće se u petak u Nišu, gde će putem dijaloga započeti rešavanje otvorenih pitanja s ciljem unapređenja prijateljskih odnosa dve države i dva naroda. Kako je saopšteno iz... »

Čestitke Staši Gejo za osvojeno zlato

Studio B pre 1 dan
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitali su Staši Gejo osvajanje zlatne medalje u disciplini bolder na Evropskom prvenstvu u sportskom penjanju u Minhenu. „Danas ste savladali još jednu prepreku i odlučno se popeli na evropski tron. Vaša... »

Košarkaši Srbije pobedili Italiju na Akropolis kupu

Studio B pre 1 dan
Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je danas Italiju sa 73:65 (22:24,18:14,19:18,14:9), na otvaranju tradicionalnog Akropolis kupa u Atini. Srpski košarkaši zadržali su maksimalan učinak i ostvarili sedmi trijumf u pripremnom periodu pred početak Evropskog prvenstva. Sutra, u istom... »

Deaktiviran eksploziv na skuteru u Južnom Bulevaru

Studio B pre 6 sati
Eksplozivna naprava koja je postavljena na skuteru u garaži u beogradskoj opštini Vračar, uspešno je deaktivirana. Kontradiverzione ekipe MUP-a deaktivirale su i uklonile eksplozivnu napravu postavljenu na jednom motociklu – skuteru u ulici Mihajla Gavrilovića kod Južnog Bulevara. Zbog toga... »

Unapređenje saradnje sa Nemačkom u oblasti odbrane

Studio B pre 6 sati
Potpisivanje novog Sporazuma o saradnji u oblasti odbrane sa Nemačkom u narednom periodu doprineće unapređenju saradnje u oblastima od zajedničkog interesa, što treba da bude zajednički zadatak dve zemlje, saglasili su se ministar odbrane Aleksandar Vulin i ambasador Nemačke Aksel Ditman.... »

Poslodavci za veći minimalac i manje namete privredi

Studio B pre 6 sati
Radna grupa Socijalno-ekonomskog saveta Vlade Srbije održala je prvi sastanak na kome je razmatrano povećanje minimalne cene rada, izjavio je predsednik Unije poslodavaca Srbije Nebojša Atanacković, i dodao da se poslodavci zalažu za veći minimalac, ali istovremeno i za manje namete privredi.... »

Brisel pozdravio sporazum i konstruktivnost Vučića i Zaeva

Studio B pre 6 sati
Evropska unija je pozdravila rešavanje bilateralnog pitanja između Srbije i Makedonije, kaže portparolka Evropske komisije Maja Kocijančič. Povodom postizanja sporazuma od pet tačaka između predsednika Srbije Aleksandra Vučića i makedonskog premijera Zorana Zaeva, u Evropskoj komisiji... »

Španska policija pronašla pojas sa eksplozivom

Studio B pre 6 sati
Na severoistoku Španije policija je pronašla pojas sa eksplozivom u kući gde je teroristička ćelija koja je izvela prošlonedeljne napade u Barseloni pripremala veće napade. Portparol policije naveo je da je pojas pronađen u kući u Alkanaru, blizu Barselone, gde su dva člana ćelije... »

Grad Beograd nastavlja da pomaže mladim talentima

Studio B pre 10 sati
Zamenica predsednika Skupštine Beograda Andrea Radulović primila je danas u Starom dvoru petnaestogodišnjeg umetnika Dušana Krtolicu, čija će Enciklopedija o praistorijskim životinjama, uz pomoć Fondacije za mlade talente Beograda, biti objavljena krajem avgusta. Ona je tom prilikom izrazila... »

Vozom do Vršca uz ketering

Studio B pre 10 sati
U letnjoj sezoni veliki je protok putnika koji koriste vozove, a u odnosu na prošlu godinu znatno je uvećan prihod Srbijavoza, kažu u tom preduzeću. Posebno ističu liniju Beograd – Vršac, na kojoj saobraćaju novi dizel motorni vozovi. Put do Vršca traje sat i 40 minuta, a osim konfora,... »

©2017 Netmark d.o.o.