http://www.studiob.rs

Studio B

Delovi Mirijeva bez vode

Studio B pre 9 sati
Radovi „EPS Distribucije” Beograd dovešće do prekida u snabdevanju električnom energijom objekta beogradskog vodovodnog sistema, pa će u ponedeljak, 22. maja, od 8 do 18 sati bez vode će ostati potrošači u višim delovima naselja Mirijevo oivičenim ulicama Koste Nađa, Ljubiše Miodragovića i Mihaila Bulgakova.
Iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” apeluju na građane da pripreme zalihe vode za piće, dok su za najnužnije potrebe obezbeđene auto-cisterne. Za dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP... »

Nedelja Evrope na Vračaru

Studio B pre 11 minuta
Već sedam dana traje manifestacija Evropska nedelja na opštini Vračar. Raznovrsan program za sve generacije, o vrednostima Evropske Unije i svemu što bi o njoj trebalo da se zna.
U okviru Nedelja Evrope, na Vračaru su organizovani razgovori sa građanima o značaju evropskih institucija i o ulozi lokalne samouprave u procesu priključenja Uniji. Tokom Nedelje Evrope Vračarci, njihovi sugrađani i gosti u... »

SNS:Gašić će štiti državu i njenu bezbednost

Studio B pre 2 sata
Srpska napredna stranka poručila je danas da će za razliku od Jankovića, Šutanovca, Pajtića, Živkovića i njihovih Vukadinovića, Bratislav Gašić sigurno štititi, što je i dokazao, isključivo interese države i dati svoj maksimalni doprinos za bezbednost države i svih njenih građana.
„Srpska napredna stranka ponosna je što u svojim redovima ima ljude poput Bratislava Gašića, koji se zbog jedne neprikladne izjave povukao sa javne funkcije, a čiji rezultati u Ministarstvu odbrane svodoče da je bio jedan od... »

Počelo ukrašavanje centralne kupole hrama na Vračaru

Studio B pre 5 sati
Patrijarh srpski Irinej i predsednik Srbije Tomislav Nikolić položili su danas prvi kamen mozaika Vaznesenja gospodnjeg u spomen hramu Svetog Save na Vračaru.
Tim svečanim činom, kojem je prisustvovao i ministar kulture Vladan Vukosavljević, princ Aleksandar Karađođević sa suprugom, ambasador Aleksandar Čepurin i vladike SPC, obeležen je početak unutrašnjeg ukrašavanja centralne kupole... »

ATP: Ðoković se ponovo približio Mareju

Studio B pre 9 sati
Srpski teniser Novak Ðoković ponovo je smanjio zaostatak za vodećim na ATP listi Endijem Marejom i sada razlika izmednju njih dvojice iznosi 2.925 bodova.
Ðoković je odbranio prošlogodišnje finale Mastersa u Rimu, dok je Marej je ispao u drugom kolu u napadu na odranu titule. Među Top10, prvi put u karijeri, probio se pobednik Rima Aleksander Zverev skokom od sedam pozicija, a... »

Nikodijević: Beograd će 2018. biti grad košarke

Studio B pre 6 sati
Istanbul je juče zvanično predao organizaciju sledećeg Final four-a Beogradu i nakon dugo godina Beograd će 2018. biti grad košarke, izjavio je predsednik Skupštine Beograda Nikola Nikodijević.
U poluvremenu utakmice Final four-a Evrolige, Fenerbahče – Olimpijakos, juče je predsednik Košarkaškog saveza Turske Hidajet Turkoglu, jedna od najvećih legendi košarke, predao Nikodijeviću prvu loptu Final four-a na kojoj... »

Odložen dolazak izvršitelja u KBC „Dragiša Mišović“

Studio B pre 9 sati
Odložen je dolazak sudskih izvršitelja koji su trebali da plene danas imovinu u KBC „Dragiša Mišović“ zbog pravosnažne presude od milion evra, rekao je Tanjugu direktor te ustanove Radisav Šćepanović.
„Naša molba da se odloži izvršenje prinudne naplate je prihvaćena, tako da izvršitelji danas neće doći u bolnicu“, naglasio je Šćepanović. On je podsetio da sudski proces koji je pokrenula Simonida Tanasijević traje već duže, a... »

Ime premijera 11.12. ili 13. juna, Gašić novi šef BIA

Studio B pre 5 sati
Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da se ime premijera znati 11, 12. ili 13. juna, da će inauguracija predsednika biti posle 20. juna, te da u opticaju za premijera nisu samo tri imena, kako se piše u medijima, već više. On je potvrdio je da će Bratislav Gašić biti novi direktor BIA.
On je dodao da će dužnost predsednika preuzeti 30. ili 31. maja u skladu sa zakonom, kada formalno postaje predsednik. „Inauguracija je svečanost da označimo novu političku eru. To će biti iza 20 juna“. „Ime premijera ćemo znati... »

Uređen parking ispred Doma zdravlja na Čukarici

Studio B pre 6 sati
Opština Čukarica uredila je parking površine preko 500 kvadratnih metara ispred Doma zdravlja, koji će korisnicima omogućiti komforniji dolazak kod lekara.
Predsednik Opstine Čukarica Srdjan Kolarić kaže da je ovo samo deo radova koji se tokom maja sprovodi u okviru projekta ’Mali radovi’’, gde se, na zahtev građana, uređuju stepeništa, prilazi zgradama, prolazi , pasaži između... »

„Sajam za treće doba 55 plus” na Beogradskom sajmu

Studio B pre 8 sati
„Sajam za treće doba 55 plus” biće održan sutra i prekosutra u Hali 3 na Beogradskom sajmu pod sloganom „Dođite da zajedno zakoračimo u drugu mladost”, najavila je v. d. gradskog sekretara za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević gostujući na TV „Pink”.
– U protekle dve godine organizovan je ogroman broj aktivnosti u okviru koncepta aktivnog starenja. On se razvija kroz veliki broj programa koji su besplatni, a podsetiću i da smo u tom periodu otvorili pet novih klubova za... »

©2017 Netmark d.o.o.